Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Venlo 4-sterren

Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo, Nederland

#6 van de 11 hotels in Venlo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 786 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    Goed maar bij herhaling kamer aan de andere zijde
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een kamer helemaal op de hoek aan de kant van de snelweg. Het geluid van de snelweg en de vrachtwagens die voorbij denderen was reden om tegen 1 uur snachts te vragen of men aub oordoppen had. Die mocht ik zelf komen halen bij de receptie.

    Het diner was uitstekend, net als het ontbijt. De kamers zijn netjes verzorgd en de bedden comfortabel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    matige overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gezien het feit dat wij vaak in de Van der Valk hotels overnachten, viel dit hotel toch wat tegen. Wij hadden deze keer de goedkoopste kamer. Het diner in de avond viel ons ook erg tegen. Het vlees was goed, echter de groente bij het vlees was grof en hard, veel te dikke stelen van de groene asperges. Bij het dessert, 2 dame Blanches, zaten bij ieder van ons een uitgedroogde aarbei. Dit ziet er niet uit en hoort niet zo, en is niet van der Valk waardig. Normaal zeur ik noot, echter deze keer waren wij niet echt blij me deze overnachting. Ontbijt was goed.

    kleine kamer, aparte toilet, badcel netjes. met piepende regendouche. kamer verder gedateerd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    prima en verzorgd
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Luidruchtige nachtbrakers, verwacht ik op een camping, niet in dit hotel. In restaurant, met voldoende lege tafels was het niet mogelijk om uit de zon te mogen zitten. Gelukkig wilde 1 van de medewerkers de zonwering naar beneden doen.

    kamer was prima, fijne badkamer met apart toilet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    De kamer ws schoon en ontbijt goed.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lunch viel tegen. Het eten was snel afgekoeld, daarbij zaten er veel vliegen bij de ramen in het restaurant. Dit as bekend maar er werd weinig aan gedaan. Als je zit te eten is dit niet echt fijn.

    De kamer ws schoon en ontbijt goed. Ook het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    10
    Gemakkelijk bereikbaar vanaf de autobaan, met gratis parking.
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gemakkelijk bereikbaar vanaf de autobaan, met gratis parking. Zeer goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Goede kamer en goed bed. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    4,6
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit klopt als geen bus , lawaai autostrade aan straatkant , airco moeten afzetten maakte ook teveel lawaai , douche en wc ouderwets . Bar was leeg . Heb 160 € betaald ontbijt incl en dat was het zeker niet waard , wij gaan zeer veel op hotel maar dit was lang geleden dat het tegenviel

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Heel comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gezellige locatie aan de snelweg, maar wel praktisch als uitvalsbasis naar omliggende dorpen en steden.

    Heel comfortabele bedden, en echt goed hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,7
    Ontspanning en leuk stadje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel net te ver van het centrum dus bus genomen Spijtig dat men niet informeerde dat je hiervoor een speciaal kaartje nodig had Kamer net iets te duur voor wat het was

    De formules bij het avondeten die je kon regelen Ontbijt zeer goed Veel keuze

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Goed hotel.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niet echt iets.

    Goede, schone en rustige kamer. Sfeer iets gedateerd en vrij sober. Ontbijt uitstekend. Daar moest apart voor bijbetaald worden. Grote, gratis parkeerplaats. Hotel is goed gelegen t.o.v. snelweg en omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,0
    Vers geperste jus d’orange bij ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootste deel van hotel is echt oud en verlopen. Tot ze dit volgend jaar gaan verbouwen geen value for money. De gratis fitness die zogenaamd direct achter hotel ligt is dikke 5 minuten lopen dwars over bedrijven terrein. In restaurant was de kipsate duidelijk van varken gemaakt en heel droog en teleurstellend.

    Vers geperste jus d’orange bij ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Goede locatie als je met de auto bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel bij de receptie was onvriendelijk, maar dat kan toeval zijn. Kamer rook wat muf toen we binnenkwamen, maar dat was na het openen van het raam snel over.

    Goede locatie als je met de auto bent, lekker ontbijt, ruime kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    Prima hotel met leuk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht tegen de snelweg en geen achter uitgang. Ik wilde s avonds nog even een blokje om en moest over het fietspad

    Ik had mijn e-reader laten liggen en die was gevonden en werd keurig opgestuurd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Dat de toilet niet in de douche zat.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussen waren dun. De kamers mogen wel ruimer. Weinig verlichting in de kamer.

    Dat de toilet niet in de douche zat. De bedden waren goed. Het was schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,7
    Goed hote voor zakelijk kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde kamers, prijs is hier niet mee in overeenstemming. Daarnaast is het ontbijt excl. de kamerprijs en aan de dure kant.

    Prima restaurant. Uitstekend ontbijt. Lunchpakket was goed geregeld en t.o.v. de rest niet duur. Locatie is prima bereikbaar en centraal gelegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    In de acht van 24 op 25 april ging 's-nachts om ca half vier het brandalarm: de receptie was telefonisch niet bereikbaar, pas veel later werd bekend dat het loosalarm was, het glas van de alarmknop in de keuken was per ongeluk ingeslagen en daarmee het brandalarm. Onbegrijpelijk was m.i. dat met dit alarm geen brandweer gealarmeerd werd, wat is in dit geval het protocol? Er werden ook geen excuses gemaakt dat we midden in de nacht zo bruusk gewekt werden en niet op de hoogte werden gehouden over wat te doen. Alles bij elkaar heel onbevredigend en ook hebben we er een onveilig gevoel aan over gehouden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,4
    Om 03:00 uur gaat het brandalarm af en dat duurt 20 min.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Om 03:00 uur gaat het brandalarm af en dat duurt 20 min. en dat in een nacht als je een halve marathon voor het Nederlandse Kampioenschap moet lopen. Als je er dan iets van zegt bij het uitchecken word er erg laconiek gereageerd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,1
    Verder was het hotel wel prima
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was al gerenoveerd, kamer waren nog oudere meubels. Waren met fam die een mooiere gerenoveerde kamer hadden met boxspring. Brandalarm om 03.00uur. Duurde zeker een half uur, snerpend geluid boven het bed. Receptie niet te bereiken en duurde even voordat duidelijk was wat er aan de hand was. Excuses en een drankje waren op zn minst op zn plaats geweest!

    Ontbijt en badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    6,7
    Eerder tegenvallend!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die ik had is ver beneden de standaard die ik gewoon ben van Van Der Valk! Kleine kamer en sterk verouderd. Ik was eerder in Van De Valk hotels o.a. in Sneek en Zwolle. Véél grotere kamer en heel modern.

    Lekker restaurant. Super ontbijt. Gratis parking. Ondanks nabijheid autosnelweg, helemaal geen lawaai hinder. De ligging van het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    4,6
    Niet doen, Even doorrijden naar en andere Van der Valk. Want er zijn ook goede!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kwaliteit van het eten. Aanbevolen dagmenu: (diepvries) kipsaté, klein beetje patat, rauwkost zonder dressing leek op slechte snackbar. De inrichting van het restaurant en kamers zijn zeer gedateerd.

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    6,7
    Voldoende
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaap vaak in vd valk. Niet het goedkoopst maar wel hele goede hotels. Vond hotel Venlo oud en lang niet zo comfortabel als ik gewend ben. Terwijl dit niet terug te zien is in de prijs. Matras was redelijk alleen vernam ik direct de plastic hoezen rondom het matras. Gevangenis matras.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    De bar was nog open toen wij vrij laat aankwamen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bij te boeken ontbijt vonden wij te duur (14,50 pp) maar wij zijn geen grote ontbijters. Een a la carte optie (alleen koffie en een broodje) zou een extraatje zijn....

    De bar was nog open toen wij vrij laat aankwamen. De prijzen in de bar zijn alleszins redelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Kom graag terug
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige wat ik !! Minder vindt zijn de kleine douches .. maar moest kiezen .. of thee/ koffiefaciliteit.of de grotere douches is oudere gedeelte .. gaat koffie toch net voor

    De rust / heerlijke bedden / zeer goed ontbijt en super vriendelijk personeel overal receptie / restaurant / schoonmaakpersoneel .. alles

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,1
    De kamer was een beetje oubollig, maar wel een nieuwe...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was een beetje oubollig, maar verder prima in orde.

    De kamer was een beetje oubollig, maar wel een nieuwe badkamer met prima sanitair. Medewerkers aan de receptie waren vriendelijk en behulpzaam. Prima ontbijtbuffet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    4,2
    Ontbijt was heerlijk en ruime keuze.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit van de kamers vond ik erg tegenvallen. Kamers en gang er naar toe zeer verouderd, oubollige meubels. Niet wat ik gewend ben van Van der Valk hotels.

    Ontbijt was heerlijk en ruime keuze.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Ontbijt was prima
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen afvalemmer in de wc en geen fonteintje. Hiervoor moet je door 2 deuren naar de badkamer. Erg onhygienisch. In de slaapkamer zaten vlekjes in het tapijt.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Goed en comfortabel hotel. Super ontbijt en prima restaurant.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de straat als de kamer aan de voorkant voor de ingang ligt. Zeker als je wat frisse lucht via een raam wilt 's nachts.

    Mooi schoon hotel. Supersnel internet ;-)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,9
    Prima prijs kwaliteitverhouding
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk was het prima voor ons. Misschien binnen een beetje gedateert maar de kamers zelf waren prima met een moderne badkamer en toilet

    Het ontbijt is heel uitgebreid en goed. Ook voldoende plek in het restaurant. Voldoende parkeerplaatsen en kort bij de snelweg. Een hotel voor als je op doorreis bent.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    ik had graag duidelijker gezien welke faciliteiten er op kamer aanwezig zijn, bijvoorbeeld koffiemachine. Beknopte diner kaart viel tegen, met een vis- en schaaldieren allergie bleef er weinig keus over. Is natuurlijk ook kwestie van smaak.

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Schone kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    Prima hotel vlakbij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst was wat rommelig met pin apparaat dat niet goed werkte.

    Keurige kamers welke onlangs nog gerenoveerd lijken, niets was kapot. Check in tot 23.30 uur was voor ons erg prettig. Nabij snelweg, maar geen last van de snelweg. Ideaal als je op doorreis bent.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Uitstekend hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige wat ik persoonlijk niet fijn vond waren de erg zachte hoofdkussens.

    Ruime parkeerplaats. Mooie kamer. Zeer vriendelijk personeel. Vlotte incheck. Goed restaurant! Apart toilet op de kamer. Uitchecken kan tot 11 uur 30! Ligging direct bij afrit snelweg.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,7
    Verblijf oke, kamers erg matig!
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg ouderwets, klein, hokkerig en erg gehorig. Andere van der Valk hotels zijn gemiddeld beter qua kamers. Tip: renoveer de kamers!

    Het personeel was vriendelijk! Goed geholpen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Dat doen we niet meer......
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rekening, 168.00 voor 2 nachten, het was een speciale aanbieding, pffffffff, En dat zonder ontbijt, niet normaal, moesten we 59 euro voor betalen, dus maar niet gedaan,

    Geen ontbijt, Toen we boekten, was er ontbijt bij, 168.00 Maar ik kreeg een aparte rekening van, 59.00. Voor ontbijt, Vonden we heel duur. De kamer viel de stroom uit, dus weer een andere kamer. De rest was goed, maar ik vind het heel duur.... M v g jan koolen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,1
    ruim voldoende voor korte overnachting. Relatief hoge prijs voor gedateerde layout
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De overnachting betrof een kamer in het oudere gedeelte (laagbouw). Wij verbleven tegelijk met andere familieleden waarvan een deel een kamer had gekregen in het nieuwere hoogbouw (toren). Het verschil in comfort en bijvoorbeeld staat van de kamer is goed zichtbaar. De badkamer in laagbouw bevatte wel dezelfde voorziening (stortdouche etc), maar is erg klein vergeleken met de badkamer in de woontoren. De leeftijd van het oudere deel is verder zichtbaar in de bijvoorbeeld de oude stopcontacten, kleinere ramen. De prijs voor beide kamers is wel hetzelfde, waardoor de prijskwaliteitverhouding voor een kamer in het laagbouw dan wel tegenvalt.

    Ontbijt is goed maar wat beperkt in assortiment. personeel erg vriendelijk. Kamers schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,4
    teleurstellend, niet de kwaliteit die van der valk hoog in het vaandel heeft
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting kamers oubollig. badkamer is nodig aan renovatie toe. in het minibar pakket was geen alcoholvrij bier te krijgen. slechte prijs/kwaliteit verhouding. receptionist was vriendelijk maar kon weinig tot geen informatie geven

    De locatie was prima, de bedden waren goed en er heerste een goede rustige sfeer. gemakkelijk te bereiken van de snelweg

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het duurde vrij lang voordat het eten in het restaurant geserveerd werd.

    De kamer was ruim en schoon. Het personeel vriendelijk en we hebben een prima verblijf gehad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    goed verblijf maar Venlo is ons toch wat tegengevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is al wat ouder dan de hotels van Van der Valk waar wij gewoonlijk logeren en de kamer oogde ook wat gedateerd. Ook de gangen zijn nogal somber.

    Het diner en ontbijt waren zeer goed en verzorgd. Uiterst vriendelijk personeel. Goede bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,0
    redelijk tot goed prima beddden
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen badjas p badkamer. Geen mogelijkheid om zelf een kopje kofie te zette. Geen of weinig om apparaten op te laden.Ik ben diabeet en voor mijzelf heb ik al drie stopcontscten nodig (insuline pomp )

    Geen ontbijt genomen te duur. Ik eet alleen een broodje met kop koffie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Het zitje in marmer in de douche is een pluspunt en ook de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Iets minder luxueuze kamers dan sommige andere Van der Valk hotels Het diner vond mijn partner niet zo geslaagd, voor mij was het best goed. Je krijgt bij het diner wel gratis groenten buffet bij :-)

    Het zitje in marmer in de douche is een pluspunt en ook de ruime fitness nabij was top. Ook het laat (tot 11u30) uitchecken vond ik super !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    5,0
    Arrogant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Indien je direct probeer te boeken bij het hotel proberen de medewerkers een slaatje te slaan uit het feit dat je een kamer nodig heb (bv late boeking) de houding van de telefoon medewerker is dan wel heel pragmatisch. Zeggen gewoon dat je maar een ander hotel moet zoeken.... (ik ben vaste klant nb!!!) Dan maar via Booking.com boeken....... Dit vind ik een zeer arrogante houding van van der valk, welke ook de prijzen zomaar verdubbeld als het hun uitkomt. De kamer is in verhouding tot de prijs wel heel sober en oud. prijs/kwaliteit is dus niet ok.

    ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Eens, maar nooit meer!!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Direct na reservering werd er €. 10,= op mijn credit card gereserveerd als "pre-autorisatie"?! Mocht je je reservering annulering dan duurt het wel ruim 2 weken voordat je dit bedrag weer terug hebt ontvangen. Uitermate onvriendelijke medewerkster bij de receptie tijdens het inchecken. Ouderwetse inrichting van de kamer (2236) met een waardeloos uitzicht op de airco units op het dak.

    Prima ontbijt. Direct naast de verkeersweg gelegen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    Heerlijk hotel na een vermoeiende autorit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen

    Prima hotel om na een lange autorit heerlijk te ontspannen in de bar en daarna dineren in het restaurant. Na een goede nachtrust heerlijk kunnen douchen en vervolgens een uitstekend ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, heerlijk ontbijt, goede service
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag een koelkastje op de kamer gehad.Maar zonder lukte ook prima hoor.

    Heerlijk ontbijt, flexibele receptionistes, goede service met de taxi etc.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,4
    Prima maar niet wat ik gewend ben bij "van de Valk"
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet geweldig. Bedoel daarmee de zeer gedateerde badkamer. Douche was echt vreselijk slecht. Douchekop spuit alle kanten op en de mengkraan is zeer onduidelijk waardoor je heet water over je heen krijgt. Verder heb ik die avond in de Bar een drankje besteld met een borrelhapje,. na 3 kwartier was dat hapje er nog steeds niet. Bij afrekenen heb ik aangeven daar ook geen prijs meer op te stellen.

    Personeel is vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Prima verblijf voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is verouderd, maar wel heel goed schoongemaakt. De prijs- kwaliteitsverhouding van het diner vonden we matig.

    De kamer was heel schoon. Het ontbijt was uitgebreid en goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,8
    Uitstekend en zeer uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting in de kamer was wat schaars, maar net voldoende.

    Uitstekend en zeer uitgebreid ontbijt Goede badkamer met regendouche en gewone douche, gratis Wifi, goed restaurant, ruime gratis parkeergelegenheid, goed berijkbaar direct aan de snelweg, geen geluidshinder

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    7,9
    Prima diner in restaurant met uitstekende bediening.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eén lift is echt te weinig. Ik vraag me af hioe lang ik had moeten wachten als alle kamers bezet zouden zijn geweest. Geluid van de snelweg voel tegen.

    Prima diner in restaurant met uitstekende bediening.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,1
    Functioneel overnachten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was warm en een beetje muf, raam openen kan, maar geeft veel lawaai. Er zat een vlek op het dekbedovertrek, wat een beetje twijfel geeft over de hygiene, hoewel de rest er prima uit zag.

    Kamer op zich in orde, goede douche/toilet voorziening, goed bed, voldoende kastruimte. De internetverbinding via wifi was erg goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Matig hotel voor dure prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijd is wat duur en eigenlijk ook niet eens zo fancy. De matrassen vond ik het ergst. Deze zijn echt ofwel doorgelegen en versleten of veeeeel te zacht. Bovendien veel te klein donsdekentje. Ik heb niet goed geslapen in dit hotel.

    De gratis parking en WiFi is mooi meegenomen maar mag wel voor die prijs

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,2
    Fantastisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heb niet direct iets gevonden wat beter kan .

    ruime moderne en gezellige kamer met airco die bijna niet te horen is ( zeer belangrijk) . Vlak naast autosnelweg . Enorm uitgebreid buffet , men moet meerder dagen blijven om alles even te proeven . Zeer leuke bar en bediening

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    5,0
    Goed ontbijt buffet en gezellige bar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    airco op kamer functioneerd slecht, water in douchebak loopt niet weg. Mag niet gebeuren in een 4 sterren hotel. Personeel bij ontbijt was ronduit onvriendelijk

    Goed ontbijt buffet en gezellige bar

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    6,7
    tevreden maar met de nodige reserves
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Onduidelijkheid over exclusief prijs ontbijt bij boeken via internet (zie mijn reactie hierover). Geen terugkoppeling bij melding van klacht over mogelijk ongedierte in bed. Zou worden doorgegeven. De nacht erna en de volgende wederom beten op voeten (het zullen wel muggen zijn werd wat makkelijk gesuggereerd) Toiletruimte op kamer, te eng en onlogisch. WC-rolhouder tot 3x toe mij behoorlijk aan bezeerd, zit te dicht bij je arm en aan de verkeerde kant. Als je rechts bent, dat zijn de meeste mensen, is het slimmer om deze aan je linkerzijde te bevestigen, voorkom je dat je er met een armbeweging tegenaan stoot. Daarbij, de ruimte ontbreekt maar toch, waarom geen klein wasbakje. Ik probeer mij te verplaatsen in een dame die haar verband heeft gewisseld wat ongemakkelijk zich moet verplaatsen met; en het intiem-opbergzakje en met haar handen het vervelend vindt om deuren te moeten openen alvorens de badkamer te bereiken. Er is op toilet ook geen plaats voor een pedaalemmertje. En dan als laatste. Waarom bekruipt mij steeds het gevoel dat 'het vd Valk concern' niet op dit soort individuele kritiek zit te wachten. Sterker nog: "voor jou tien anderen!"

    ontbijt prima, prima personeel een chapeau. Jammer maar ik begrijp het wel, is dat als ik een 'half-elf broodje' een tussendoortje wil meenemen dat dit niet mag of ....ik moet er voor betalen (ontbijt € 14,50 PP)?

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,1
    Prima maar duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven twee nachten en na onze eerste nacht was er iets mis gegaan met de schoonmaak. Er was niet schoongemaakt. Verder ontbrak een minibar op de kamer.

    Goede locatie langs de snelweg en daarmee goede uitvalsbasis voor verkennen van de omgeving. Fijne douche in gerenoveerde badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,9
    Goede prijs / kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon , goed ontbijt !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    5,0
    Voldoende maar kan beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet echt schoon veel lawaai

    Het ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Bereikbaarheid, personeel en ruimte
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid, personeel en ruimte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Kamer voldeed, netjes end.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voldeed, netjes end. Douche en toilet gescheiden. Bedden sliepen heerlijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,9
    Voor overnachting okay
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer moeten nodig renoviert worden

    Pakeerplaats gratis ontbijt zeker niet goedkoop maar goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,2
    Heerlijk we zijn er al 3 x geweest
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimere douche

    Gastvrijheid en comfort

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,5
    zeer vriendelijk en gedienstig personeel
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    water van douche liep in badkamer,gaatje in het witte gordijn en pluizen op tapis plein

    zeer vriendelijk en gedienstig personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Mijn rust gehad tussen de werkuren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers mogen wat moderner

    Heerlijk ontbijt en goede bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    aangenaam
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was lekker ruim. Ontbijt uitgebreid. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Goed Hotel voor een nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kunnen gerenoveerd worden

    Ontbijt goed maar niet goedkoop

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,1
    Eten en personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel herrie op het terras van de naastliggende snelweg. Kamers zijn nogal gehorig.

    Eten en personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Oude kamers zonder airco is niet van deze tijd, ook niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers zonder airco is niet van deze tijd, ook niet voor die prijs!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Net hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme dekens ook in de zomer.

    Kamer beviel erg goed. Personeel erg vriendelijk. Ontbijt is erg goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Ontbijt veel te duur zeker in relatie tot kamerprijzen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt veel te duur zeker in relatie tot kamerprijzen....

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Prima hoor
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkonp

    Ontbijt is prijzig maar wel uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Prima
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was benauwd bij aankomst. In de nacht ventilatie nodig.

    Ruime kamer, goed ontbijt.k

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Schoon en netjes hotel, goed ontbijt
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn aan de zachte kant

    Ontbijt was erg goed, ruime keuze en verse jus dorange.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was minder dan verwacht voor van der valk

    ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,0
    De badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed veel te zacht

    Lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een zeer goed hotel. Alles was er op en top in orde. Zowel het personeel aan het onthaal en het personeel van het ontbijt waren vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,4
    Goed geslapen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Stilte

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: