Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Breukelen 4-sterren

Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen, Nederland

#2 van de 4 hotels in Breukelen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1392 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Uitstekend verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij geopende schuifpui veel geluid vanaf spoorlijn. Geen eigen balkon, je kunt doorlopen naar alle kamers op de etage (geen vrij gevoel). Afstand tot lift vrij groot als je slecht ter been bent.

    Kamer en badkamer ruim, ontbijt uitstekend. Bij gesloten schuifpui geen geluidshinder van spoorlijn of snelweg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Prachtige wellness suite met heerlijk stoomdouche (2persoons!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Prachtige wellness suite met heerlijk stoomdouche (2persoons!), sauna en whirlpool! Perfecte ontspanning na een dag verhuizen! S avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Ontbijt uitgebreid en smakelijk. (Fotos laten maar deel v d kamer en wellness deel zien!)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    Smaakvol en modern
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel op het buiten terras liet ons lang wachten voor we konden bestellen

    De accommodatie is modern en smaakvol ingericht. Goede bedden met goede kussens. Een heerlijke badkamer en een Nespresso apparaat om 's ochtends te kunnen starten met een kop koffie. Verder over het algemeen prettig personeel met gevoel voor service. Ook de wellness en het zwembad is comfortabel en hygiënisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,4
    teleurstellend!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een sleutel waardoor ik de airco niet aan kon zetten. Ik dreef mijn bed uit voor 172,00 euro!! een winter deken op het bed bij een temperatuur van 28 gr.!

    geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,5
    Mooi gelegen plek dichtbij snelweg waar we geen last van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen badjassen op de kamer waren en de bedden waren niet echt super

    Mooi gelegen plek dichtbij snelweg waar we geen last van hadden. Spoor aan de achterkant van het hotel was soms wel storend. Mooie fiets omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Whirlpool
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat we een creditcard nodig hadden bij het reserveren. Gelukkig konden we samen met de medewerkers tot een passende oplossing komen.

    De gehele overnachting was perfect. Vriendelijk personeel, goede service, heerlijk eten en een fantastische kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je er eenmaal met het openbaar vervoer bent aangekomen, besef je dat er weinig andere zaken zijn die je in de onmiddelbare omgeving kunt doen.

    De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Her verblijf was zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven in het bijgebouw in de vierde kamer. Wanneer bij de ingang mensen praten kan je het gesprek volgen. Overigens zijn de kamers uitstekend

    Het restaurant is uitstekend. Gezellig buiten terras.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Uitstekend 4 sterren hotel als uitvalbasis naar randstad
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing bezig, geen last van gehad omdat het weekend was. Alleen de stellages staan voor het hotel

    Uitstekend 4 sterren hotel als uitvalbasis naar randstad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    Het ontbijt was erg goed.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op zich een prima kamer, alleen vonden wij het 2x1 persoonsbed niet fijn. Wij hadden voor een kingsize bed gekozen bij de reservering. De spatie tussen de 2 bedden heeft voor ongemak gezorgd.

    Het ontbijt was erg goed. In de avond hadden wij bittergarnituur besteld. Ik gaf aan dat ik geen varkensvlees lust. De ober was zo vriendelijk en vroeg wat ik wel graag at. Mijn partner eet wel varkensvlees. De bittergarnituur werd opgediend met een apart mandje waarin de snacks met varkensvlees waren opgediend. Dit kom ik niet vaak tegen, dat er echt geluisterd wordt naar de klant en dat daarop wordt ingespeeld. Super fijn. Top bediening!! Hij kreeg ook een flinke fooi van ons.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Goed bevallen, we komen weer.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt betreffende: De ontbijtzaal was rommelig. De opzet van het eten en drinken ( in hoeken) was slordig en veel te weinig ruimte. Er lagen 10 gebakken eieren te lonken. geen gezicht en niet hygiënisch.

    Vriendelijk personeel balie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt was rijkelijk, voor elk wat wils.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    De kamer was uitstekend.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was uitstekend. Schoon en ruim, koffie en thee faciliteiten op de kamer en een koelkast. De volgende dag gebruncht. Dat was overheerlijk, maar ook het gewone ontbijt hebben we hier regelmatig gebruikt en is onovertroffen qua keuze.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,3
    Redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lift is echt slecht. Oubollige uitstraling. Locatie tussen snelweg en spoorlijn. Niets te doen in de buurt.

    Bed goed, kamer netjes en ruim. Badkamer was goed. Ontbijt was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    zeer geslaagd en gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren blij met onze kamers, van de snelweg hoor je niets, maar de gasten in de naburige kamers kunnen soms voor zeer veel overlast zorgen.....in het Novotel hadden we "dubbele" ingangsdeuren....en die zijn fijn als de gasten midden in de nacht geweldige herrie maken.....

    Ontbijt is zeer goed en de prijs - 15.- Euro meer dan waard. We hebben 2x een diner gehad en dat was lekker. De eerste avond hadden we voortreffelijke, ervaren bediening....dat was beter dan soms de jonge kinderen die bedienen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    6,7
    Prima centraal gelegen hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt naast een spoorlijn, als je buiten zit kan dit hinderlijk zijn. Binnen daar totaal geen ladt van gehad, wel van de tv van de buren.

    Ruime slaapkamer en prima ontbijt. Fijn dat ook onze honden hier mochten verblijven. Hotel is centraal gelegen in de buurt van station.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Prima verblijf voor short stay.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in ligbad is niet erg handig.

    Prima ontbijt.Zeer rustige en nette kamer. Ondanks nabijheid van drukke spoorlijn en A2 enkel storend geluid s' nachts ondervonden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,3
    Goed ontbijt;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Roomservice kost E7,50 belachelijk. De kamers in het bijgebouw zijn onhandig omdat je niet binnendoor naar het hoofdgebouw kunt lopen

    Goed ontbijt; prima bar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    Kamer (wellness suite) was heel mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het restaurant liep de gastheer niet met ons mee naar de tafel, maar bij de rest wel. Hierdoor leek het alsof het kwam omdat wij een jong stel zijn.. Verder was ons bad ook niet helemaal goed schoon gemaakt, er lag nog haren in van de gasten voor ons.

    Kamer (wellness suite) was heel mooi!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,1
    Comfort, grote kamer, goede bedden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is werkelijk smerig dat de rokers bij de ingang van het hotel staan. Door een walm naar binnen en naar buiten, kan er geen andere rokersplaats bedacht worden?

    Comfort, grote kamer, goede bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,4
    kamer had een temperatuur van 17 graden terwijl de buiten...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Royal Suite
    • Verbleef 1 nacht

    kamer had een temperatuur van 17 graden terwijl de buiten temperatuur onder nul was. duurde werkelijk 3 uur voordat de kamer weer op normale temperatuur was.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    fijne kamer maar slecht eten
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had ontzettend droge lucht waardoor we slecht sliepen. het toilet zat zonder deur in de open badkamer, dus ook midden in de suite, niet fijn. Het eten in het hotel is slecht, bij het ontbijt oud brood en avondeten was koud en niet goed geproportioneerd.

    Na een upgrade naar een royal suite was de kamer geweldig met een hele grote ruim opgezette badkamer met sauna. Een lekkere zithoek en ramen rondom waardoor het een hele lichte kamer was.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    6,7
    Te duur voor geleverde kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd verbouwd op de gang terwijl ik expliciet om stille kamer had gevraagd. Ook ‘s ochtend nauwelijks waterdruk waardoor gebruik douche haast onmogelijk (en koud) was

    Horeca voorzieningen zijn goed en personeel vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,6
    Een heerlijk weekend gehad.
    • Stel
    • Royal Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tussen het hoofdgebouw en de nieuwe bijgebouwen zou een overkapping moeten komen. Vervelend om bij slecht weer/regen naar het ontbijt te lopen.

    Schoon en netjes. Vlak de a2 en station.utrecht en amsterdam goed te bereiken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,8
    Alles was oké . Wel kleine klusjes te doen .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine mankementen aan kamer . Nespresso lekt , knopje voor lavabo leeg te laten lopen was weg

    Ontbijt perfect . Kamer proper en verzorgd Vriendelijk personeel Lekker eten in resto Terras voor mensen die willen roken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Perfect!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie grote kamer. Lekker uitgebreid ontbijt. Super locatie en van daaruit met de trein naar Amsterdam. Gratis parkeren. Vriendelijk personeel. Avondeten ook lekker en goed. Een aanrader!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,0
    Zeer teleurstellende wellness suite
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de wellness suite. Op booking.com wordt geadverteerd met ‘open haard’. Dit bleek een gloeiende kooltjes lamp te zijn. De infra rood sauna bleken een paar lauwe gloeiende ijzerdraadjes ipv de bekende infra rood lampen en de stoomcabine was ook lauw, niet warm te krijgen. De bank is erg onconfortabel en in het vrij harde bed zat zo’n diepe kuil dat je niet lekker tegen je partner kon liggen. De nespresso lekte, hele bureau kletsnat

    Kamer is groot

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,7
    Prachtige kamer dicht bij station
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prullenbak was niet geleegd, er zat nog afval van de vorige gasten in. Badkamer meubel was niet goed stofvrij en op de spiegel zaten vegen van poging tot schoonmaken Verder was de kamer wel schoon

    Heerlijk bedden, prachtige kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,8
    - luidruchtige housekeeping op de gang 's ochtends
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - luidruchtige housekeeping op de gang 's ochtends - de eerste diner avond trage bediening in het restaurant - de tweede diner avond koele bediening in het restaurant (we moesten zelf een paar grapjes maken om de jongedame te ontdooien)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,7
    Faciliteiten van het hotel zijn geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben voor een Comfortkamer incl. ontbijt voor een nacht 149 euro betaald. Als je dan vervolgens tot 00:30 treinen hoort, om 06:00 gewekt wordt door treinen en niet veel later bouwvakkers hoort die bezig zijn het hotel te verbouwen dan zijn die 149 euro veel geld voor een korte nacht. Jammer, want qua faciliteiten is het echt een topper.

    Faciliteiten van het hotel zijn geweldig. Makkelijk bereikbaar, station op loopafstand. Kamers mooi opgeknapt, heerlijke bedden!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    Fijne kamers, goede bedden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het letterlijk kunnen verstaan van een telefoongesprek van de buurvrouw. Het toegewezen krijgen van een gebruikte, niet schoongemaakte kamer. Het dure fantasieloze ontbijt.

    Fijne kamers, goede bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Heerlijk relaxed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vond het onderlaken / molton niet prettig I.v.m. transpireren. Persoonlijk vind ik het jammer dat de bedden los staan en deze gemakkelijk verschuiven wanneer je bij je partner wil liggen.

    De nieuwe inrichting van de kamers, schoon en de rust in de gang bij de kamers was heel prettig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Heerlijk even tot rust komen alvorens erin te vliegen.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs was heel anders dan we gewoon zijn , maar het is steeds de moeite waard om hier te verblijven.

    Vriendelijke ontvangst , ruime kamer , heerlijk ontbijt dat inbegrepen was in de prijs , super badkamer met bubbelbad en douche , toegankelijke wellness

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    Top voeldoet aan alle luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan geen tegenvallers noemen.. jammer was wel dat we geen zwembroek bij hadden want in het bij gebouw is ook een zwembad aanwezig.

    Prachtige kamer in het bij gebouw. Van alle luxe voor zien zeker als je een dag deal hebt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Nadenkertje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel erg klein en hierdoor hebben we heel slecht kunnen slapen. Ramen kunnen niet open want dan is er teveel lawaai van de naastgelegen snelweg. Verder zat er tegenover ons een hond op de kamer die constant blafte.

    Live cooking beviel ons erg goed. De kamers waren schoon. Het personeel vriendelijk en het zwembad was klein maar prima om even te relaxen. De ligging is erg goed. Met een groet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Kamers en ontbijt goed maar bedienning in het restaurant ver onder de maat
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening veel te jong en we moesten overal 3 x om vragen en dan nog niet krijgen wat je wil . bv. Extra mayonaise gevraagd aardappel schijfjes koud en nog geen mayonaise en ook nog steeds geen drinken wij hebben nog nooit zoveel keer sorry horen zeggen .

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,8
    Prima, zoals je kan verwachten bij een Valk hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt was gevarieerd en okay. Wij zijn geen mensen, die zich bij een ontbijt " vol eten". Service was prima. We kwamen laa t aan na een zakendiner in Nijenrode. Desondanks voldoende personeel aanwezig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs is op zich echt prima, maar de 140 euro voor deze kamer en de 70 euro (stnd) bij Mercure in Afoort die net zulke mooie kamers heeft levert een net iets te groot prijsverschil op. Voor ca 100 euro voor een superior kamer zou ik veel vaker bij Vd Valk Breukelen boeken.

    De luxe uitstraling van de kamer en het bijgebouw waarin de kamer zit.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor overnachting in combinatie met bezoek Amsterdam
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regendouche bijna geen waterdruk en andere sproeier kon niet opgehangen worden. Heb met 1 hand shampoo uit mijn lange haren moeten zien te krijgen.

    Onze bestemming was Ziggo Dome voor concert. Ligging hotel perfect om trein te pakken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Kamer was prachtig maar verblijf viel enorm tegen door gebrek aan consumpties.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lege minibar en geen roomservice voor alleen drankjes. 2 koffiecupjes aanwezig.. en dan verblijf je in een suite... erg karig en slecht geregeld.

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    Goede locatie direct naast station.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets Enige minpunt het eten was minder voor het geld wat we betaalde We kregen frietjes en gebakken aardappeltjes erbij die bijde uit de warmhoud bakken kwamen, dus niet gebakken maar zacht en taai. Verder niets aan te merken

    Goede locatie direct naast station. Mooie kamers Goed ontbijt Vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Bezoek aan vrienden in Amsterdam en concert
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner drie gangen viel tegen. Grote porties maar qua smaak viel het tegen. De kledingkasten op de kamer roken muf van binnen en dat trok ook in de kleding.

    De kamer. En het personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    Aanrader, zeker de moeite waard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was prima

    Goed hotel voor een (zakelijke-) overnachting. slechts 3 minuten lopen vanaf het station. Vriendelijke medewerkers. Comfortkamer erg netjes geworden. Badkamer schoon, kamer schoon. Restaurant prima eten, ontbijt ruim voldoende aanwezig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Verblijf an sich : zeer tevreden
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misleidend. Of Oorzaak booking, com. Of vd Valk: Overnachting moet altijd inclusief ontbijt aangeboden worden. Wij maar opscheppen tegen familie en vrienden. Prachtig, hotel Breukelen, niet duur.... Bij de balie: wilt U het ontbijt ook nog even afrekenen. Echt waar: opa of over-opa van der Valk, die het klootjesvolk naar het hotel heeft gebracht, de Grote met zijn kers op de appelmoes Is het met me eens!

    Alles ok

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    Uitstekend hotel als stopplaats op doorreis!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We gebruikten ook het diner in het hotel, maar de kippepastei als voorgerecht viel echt wel tegen! Veel saus met twee piepkleine stukjes kip!

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Verzorgd en uitgebreid ontbijt. Ruime, nette kamer en rustig gelegen en een voortreffelijke geluidsisolatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    goede locatie om verder met de trein Amsterdam aan te rijden.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant en menukaart kunnen t.o.v. de andere Van Der Valk hotels echt wel een opfrisser gebruiken. het eten val tegen, vooral als je met allergenen rekening moet houden, blijft er niet veel van de kaart over wat je nog wél mag eten. Geef mij dan maar vd Valk Houten...

    goede locatie om verder met de trein Amsterdam aan te rijden. ruime kamers, aangenaam zwembadje om even lekker te plonsen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    2,5
    Terrible arrogant and unfriendly staff, don't go there
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Staf is zeer onprofessioneel en onvriendelijk, totaal niet klantvriendelijk. Op de vraag waarom de fitness om 21u sluit was het antwoord "u denkt toch zeker niet dat we voor 1 persoon een fitness openen" Opmerking manager tegen desk medewerker: " je hoeft toch niet met een klant in discussie te gaan, we gaan toch niets veranderen en niet helpen" Schandalig en Valk onwaardig.

    Hotel zelf ziet er niet slecht uit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    Ideaal mooi hotel voor steden trip of concertbezoek A'dam
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toeristische informatie over Amsterdam (Glossy) alleen in het engels

    Ontbijt, mooie kamers en ondanks dat het hotel naast het spoor ligt hebben we hier geen hinder van ontvangen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Genoten van het verblijf bij van der Valk Breukelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel tegen. Een aparte ingang naar de inpandige stalling is een verbeterpuntje.

    Kamer was zeer schoon. Ruim ontbijt. Vriendelijk personeel. Geluid van snelweg en spoor was niet hoorbaar op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Prima hotel om een concert in Amsterdam te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de badkamer was het toilet, de wastafel en de spiegel wat laag voor lange mensen.

    De ligging van het hotel is perfect om in Amsterdam een evenement te bezoeken. Zeer goed bereikbaar per auto en per trein. Verder was de airco op de kamer zodanig nauwkeurig in te stellen qua geluid en temperatuur dat we er 's nachts goed bij konden slapen. Het ontbijt was goed verzorgd en ruime keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,8
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchewand van de inloopdouche is aan de korte kant. Hierdoor ontstaat er vrij snel een waterballet in de badkamer (standaardkamer)...

    We hadden het hotel geboekt om een concert in de Amsterdam Arena te bezoeken, de locatie is dan ideaal. Op loopafstand van Station Breukelen en nog geen 20 minuten tot de Arena. Veel concertgangers in het Hotel dus een prima sfeer!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Heerlijk relaxen....zelfs met kinderen!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Royal Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is beetje klein als er veel mensen gebruik ervan willen maken. Maar het is er mooi en heerlijk. En jammer dat ik net een dag te vroeg was voor Live cooking restaurant, maar heb evengoed heerlijk gegeten!

    Personeel geweldig! Ontbijt heerlijk en in het algemeen is dit een mooi top hotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets

    Heerlijk uitgebreid ontbijt, compleet met allerlei warme dingen, zoals pannenkoeken enzo Meeste hotelkamers zijn erg warm, deze zeker niet, maar temperatuur is goed te regelen. Verwarmde spiegel in de badkamer, dus die beslaat niet. Goed bed, gezellige inrichting. Fietsen mogen mee naar binnen en staan veilig in een vergaderzaal Restaurant heeft een mooie kaart en het eten is erg goed. Vriendelijke bediening!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's morgens nogal lawaaierige kuisploegen !

    Ruime parking, ruime ( comfort ) kamer, prima bed en uitstekend geïsoleerd, goed restaurant, prima ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel. Koffie en thee op de kamer, handige en ruime kluis op de kamer. Handige ligging naast de A2.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Top hotel met een superlocatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.Ik ben bekend met dit hotel,dus ik weet wat ik kan verwachten.

    De kamers zijn gewoon heerlijk en het ontbijt is echt fantastisch.Heerlijk met mijn dochter ieder jaar in dit hotel in combinatie met een dagje Amsterdam.Station ligt op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    Zie foto
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je aan de achterkant van het hotel zit heb je pech, de trein dendert vlak langs en je kijkt uit op de rommel van het hotel. Een comfort kamer boek ik dus niet meer. De matrassen van de comfortkamers lijken van plastic, je plakt er helemaal aan vast.

    Het restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    Voor de rest top
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nieuwe bad in de kamers is erg glad bij natheid.Een persoon is hard uitgeglijd. Misschien een idee om een antislip matje in het bad te doen.

    Ontbijt is top. Kamers mooi gere oveerd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top in orde! Bij het ontbijt was er niets te kort, alles was aanwezig. De kamer met bubbelbad was mooi, proper en leuk uitzicht. Personeel super vriendelijk. We willen zo terug gaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Super verblijf!
    • Stel
    • Suite met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel werkelijk NIETS tegen!

    Het personeel is er werkelijk super! Ze proberen met alles altijd mee te denken. Hotel beschikt over 2 restaurants en in beide kan je echt heerlijk eten!! Maar pluim voor het personeel (receptie, hotel en schoonmaaksters)....TOP!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Top hotel in Breukelen
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warme broeierige bedden. Matras te hard voor partner, te zacht voor mij. Badkamer lastig vanwege douchen in bad. Erg laag toilet, voor senioren zou iets hoger beter zijn.

    Super mooie ruime kamer, erg schoon. Prachtige tuin, vriendelijk personeel. Geweldig ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    Nette schone kamer, prima parkeren, ruime badkamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te warm, airco werkte niet. Diner niet heel goed. Ham bij de aspergers smaakte goedkoop, pindarots toetje was veel te bitter.

    Nette schone kamer, prima parkeren, ruime badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Top locatie en zéker een aanrader!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het ontbijt ontbraken enkele kleine details ; citroen voor de thee moet je halen bij de gerookte zalmschotel (en als er dan nog is !) Waarom geen schaaltje bij de koffie/thee buffet? Voor zij die graag 'koude échte melk' hebben bij de koffie waren er geen melkkannetjes voorzien en werd het morsen met melk uit een glas.

    Het fantastische diner dat we genoten op zaterdag avond! Asperges met zwezeriken en roquefort saus. Om duimen en vingers af te likken ! Daar bovenop de super vriendelijke bedienen , smaakte het nog des te beter. DE betaalbare " zeer lekker rode huiswijn " maaket het geheel compleet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,1
    aangenaam
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen ik op de wc zat zag ik bovenaan de witte lavabo onder de kraan en de zwarte tafel, dat er een hele boord zwarte schimmel zat

    Wat ik vroeg deden ze direct

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    Prettig, comfortabel verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in het ligbad. Wel een douche met goede straal. Uitzicht.

    Ruime, modern ingerichte kamer met grote boxspring. Een zeer uitgebreid, heerlijk ontbijt. Vriendelijke ontvangst en medewerkers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    Aangenaam en comfortabel verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wisten niet dat het balkon een doorlopende was, omdat we de deur openschoven en naar buiten liepen, een meneer op het balkon een sigaretje zagen roken :)

    Ontbijt was goed en uitgebreid, kamer is ruim, schoon en licht ingericht! Personeel is vriendelijk en behulpzaam en meedenkend ;)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    Mooi verblijf verzekerd!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht vanuit de kamer had beter gekund, maar was niet storend.

    Zeer ruime slaapkamer met groot bed en koffie- en theefaciliteiten! Heerlijk ontbijt! Fantastische ligging t.o.v. station Breukelen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een kamer aan de achterkant in het nieuwe gebouw en hadden toch wat last van de treinen die voorbijreden Als je een douche nam in de inloopdouche liep het water tot halverwege de badkamer

    uitgebreid ontbijt Grote kamer (wij hadden een luxekamer in het nieuwe gedeelte) Grote badkamer Met de trein in 25min naar Amsterdam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,1
    Lekker ontbijt, geef die mensen een plek waar niemand daar last van heeft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van de kamer, we hadden dus de pech dat we tussen de kamers gesitueerd waren waar prostitué's aan het werk waren. Als je dan 4x per nacht wakker wordt van geluiden die daar bij horen dan vindt je het niet fair dat je de volle prijs moet betalen voor zo'n kamer. Als we dat hadden gewild, hadden we een ander soort hotel geboekt. Jammer! Volgende keer kijken we toch anders naar hotels na deze ervaring!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    Heerlijke, ruime deluxe slaapkamer, snelweg dichtbij maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten 's avonds was prima en lekker maar mag een tikkeltje verfijnder/beter nog; groente zonder sausjes is beter en de aardappelschijfjes waren steeds te donker en smaakten niet, wat brood voor het eten is ook welkom

    Heerlijke, ruime deluxe slaapkamer, snelweg dichtbij maar super geluiddichte ramen. Het zwembad & de wellness waren zeer aangenaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    10
    Fijne overnachting in Van Der Valk Breukelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het extra bedrag dat je moet bijbetalen voor roomservice.

    Een ruime keuze in het ontbijtbuffet, live cooking. Zeer vriendelijk personeel, propere kamers. Alle faciliteiten aanwezig. Een ruime parking.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,1
    Weekend Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is te hoog, verhouding raakt zoek. Raam aan de buitenring kan niet veilig open staan. Immers doorlopend balkon, iedereen kan zomaar binnenlopen. Slapen zonder buitenlucht of risico lopen..

    Kamer is fris en schoon, locatie ( combi met station NS) en lekker eten in restaurant.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,3
    Prima hotel met goede faciliteiten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort kamer was prima en de sauna was heerlijk. Ontvangst was hartelijk, terwijl dit hotel toch ook gericht is op grote groepen, die daar op het moment van inchecken ook aankwamen. Het zwembad was voor zo'n groot hotel wat aan de krappe kant, maar daar heb je 's morgensvroeg geen last van.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    prima accomodatie, goede verzorging geweldig personeel, allemaal even vriendelijk en behulpzaam
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ons betreft heeft het volledig voldaan aan ons gevoel.

    De aandacht voor mij persoonlijk (rollator bij aanmelding). Men regelde Kamer met inloopdouche en zo kort mogelijk bij de lift. Daarnaast was het ontbijt optimaal en sfeervol (Pasen) De aparte bar zorgde voor een gezellige avond en weer prima bediening.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,0
    2 keer in dit hotel geweest mening goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had gekozen bij boeking voor 2persoonsbed bij aankomst moest ik €20,- bij betalen dit vond ik vreemd, Heb dit dus niet gaan.

    ontbijt heerlijk,kamer schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    goed.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de drukte bij het ontbijtbuffet. Niet overal logische opstelling, je moet je theezakjes links pakken terwijl je het app. rechts hebt staan en dan tegen de rij in moet. Opstelling buffet kan efficiënter mijn inziens. Door de hoekopstelling?

    nette eenvoudige kamer, groot terras.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,9
    Erg nette kamer en een perfect ontbijt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht viel tegen. Je kijkt tegen een aantal containers aan.

    Kamer netjes met goede (sfeer)verlichting. Eindelijk eens een kamer zonder vloerbedekking. Ligging t.o.v.station is ideaal.

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Van der Valk Hotel Breukelen

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: