Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alp de Veenen Hotel 3-sterren

Ouderkerkerlaan 19, 1185 AC Amstelveen, Nederland

#8 van de 13 hotels in Amstelveen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1631 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,8
    om te slapen en te ontbijten okee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    de safe op de kamer was stuk, de ijskast op de kamer was stuk, er ontbrak een nachtlampje, waar ik na vragen een ander exemplaar voor kreeg (ander model)… om 5u 's morgens ging de tv aan zonder enige aanduidbare reden....het restaurant dat als zeer lekker wordt beschreven is bij nader inzien gesloten...

    het ontbijt was in buffetvorm en okee...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,0
    Product redelijk, service matig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uit de douchekop komt géén watet. Echt heel erg. De geboden oplossing was dat ze het zouden doorgeven? Ondanks afspraak dat ik gebeld zou worden voor oplossing, niets geregeld helaas. Ontbijt later deur open dan besproken. Bed behoorlijk zacht.

    Prettige locatie, leuke opzet van kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,0
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, maar blijf niet langer als één nacht.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een heel klein kamertje, die aan renovatie toe was, evenals de doucheruimte. Bv de zijkant van het bureautje heeft waarschijnlijk eens waterschade opgelopen en daardoor is het spaanplaat gezwollen. Er staat nog een ventilator i.p.v. een airco. In de douche hangt nog een douchegordijn te waaien.

    Het was mogelijk 's avonds tot 12 uur nog iets te drinken te bestellen. Het ontbijt was heel goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Zeer vriendelijke ontvangst ;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijke ontvangst ; prijs-kwaliteit top ; 10 minuten stappen 25 min metro en je staat aan het Centraal Station van Amsterdam. Voor ons ideaal bereikbaar met de auto vanuit België, rustig en toch zeer dicht bij Amsterdam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Als je niet al te veel hoogstaande wensen hebt, dan is het een prima hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    TV bediening (geen gebruiksaanwijzing aanwezig). Ook geen info over omgeving. Geen douche deur, dus badkamer geheel nat. Jammer, want de badkamer ziet er keurig uit. Parkeergelegenheid. De naam boutique hotel zie je in ontbijtzaal en receptie absoluut niet terug. Achterstallig onderhoud.

    Kamer prima, goed bed. Fantastisch ontbijt, met echte koffie. Ligging ok, al hoor je de snelweg. heel duidelijk. Vlak bij centrum Amstelveen, Amsterdam en Schiphol eenvoudig en goed te bereiken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Gastvrij en goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is toe aan een onderhoudsbeurt. De douche en toilet was erg netjes.

    Wij werden netjes en vriendelijk ontvangen. Wij sliepen op kamer Rokin, een nette kamer met een goed bed. Toen wij op de kamer kwamen stond de tv al aan met de tekst: Van harte welkom meneer......, we voelden ons erg welkom. Bij het uitchecken werden we zelfs uitgezwaaid!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Voor een nachtje is dit een prima hotel en qua locatie perfect.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De watervoorziening in de douche was slecht. De kraan van de wastafel werkte niet goed en de straal van de douche was erg minimaal.

    De bedden lagen heerlijk en het ontbijt was zeer uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    Prima hotel, iets te duur geprijsd.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ziet er allemaal netjes uit maar het is het net even niet. Aansluiting los, wc los van de muur, gat in laminaat, stopcontact achter schakelaars licht.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Zeer prettig!☺
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Het ontbijt was super!☺ Personeel erg vriendelijk! ☺ Zeker een AANRADER,👍 Eigenlijk in 1 woord GEWELDIG! Het hotel zit aan de weg maar wij hebben weinig last van het verkeer gehad!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    aangenaam verblijf aan het water.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontvangstgeschenk was lief : appel en water , chocolaatje. Rustig aan het water en een beetje verder waren er restaurantjes. Dichtbij is een metro die je naar Amsterdam Centraal brengt. TOF

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    prima, maar zeer kleine kamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Tv-kanalen werkten niet en receptie om navraag te doen was inmiddels gesloten. klink van de terras-deur was volledig verbogen. koudwater-kraantje van het fonteintje in de badkamer kwam spontaan los.

    prima, maar zeer kleine kamer. prima ontbijt. goede locatie. vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was wat apart. Het was een halve minuut warm, maar werd daarna weer koud. Het kostte wat tijd om dit goed uit te zoeken en daardoor was ik meer tijd kwijt dan ik op had gerekend. Kamers waren een beetje gehorig, vooral de deur naar de gang.

    Ontbijt was prima, veel keuze. Locatie is uitstekend, vijf minuten lopen van een busstation. 's Nachts is het stil, dat is ook erg fijn. Bedden waren comfortabel; kamers hebben precies wat er nodig is.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    De locatie is fantastisch, het ontbijt was goed en de mensen...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de afwerking in de kamer jammer... er miste een dopje op de douche en ik vind een douchegordijn niet echt hygiënisch

    De locatie is fantastisch, het ontbijt was goed en de mensen waren erg aardig en gastvrij.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,0
    Teleurstellend voor dat geld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kok in de keuken, wij konden er niet dineren...zo wordt het toch wel een dure B en B. Wij boeken niet voor niets een hotel!!!

    Mooie kamer , met balkon. En goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,8
    Het ontbijt was prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    er waren geen koffie en thee faciliteiten op de kamer. het was niet toegestaan om koffie of thee mee te nemen naar de kamer. onduidelijk waarom niet. op deze kamer was er veel overlast van de drukke snelweg.

    Het ontbijt was prima. gratis parkeren voor de deur fijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,7
    Goed hotel voor citytrip Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is verouderd hierdoor heeft het personeel moeite de kamers echt goed schoon te houden. Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer. Tempratuur in het hele hotel is vrij hoog.

    Prijs-kwaliteitverhouding was goed. Vanaf locatie 5 minuten lopen naar busstation vanwaar een directe busverbinding naar centrum A'dam. Uitgebreid ontbijtbuffet was prima verzorgd. Bedden in familiekamer waren prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    Voor een keer en een keer was goed niet meer of minder
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn klein ,bed is goed maar badkamer is aan renovatie toe, de knop om water te stoppen is stuk dus konden we geen bad nemen de douche kop hangt heel hoog moest stoel nemen om eraan te kunnen

    Het ontbijt was verzorgt en goed er was voldoende keuze en een heel vriendelijke bediening tijdens ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Voor een nacht is het een super verblijf dichtbij het openbaar vervoer en winkelcentrum.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkele kamers zijn al gerenoveerd maar een goed douche gordijn zou fijn zijn deze was een beetje oud en vuil. En ook de radiatoren waren nog roestig misschien ook een aandachtspunt puntje

    Het personeel was gastvrij en wat ons het meest verbaasde is dat je de koffie en thee niet hoefde te betalen als je te gast bent in het hotel. Er was in ons hotel kamer tevens een flesje water en appel aanwezig. Zelfs het chocolaatje hebben we op die er lag😄

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,3
    Lekker ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's Avonds (rond 24u) parkeren was bijna onmogelijk. Sorry, parkeren was uitstekend. In vorige beoordeling had ik een ander hotel in gedachten!!!

    Lekker ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    Goede plaats om te verblijven voor mij maar dus in het hoofdgebouw!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Kamertje in apart gebouw viel erg tegen, niet gezellig, kon geen raam open en bij douche nemen stond heel badkamer onder water. Ik ben beter gewoon in het hoofdgebouw :-)! Deur naar terras kon niet open. Misschien in de zomer als deur open gaat wel een troef dat je kan buiten zitten. Bedden waren zeer goed.

    goed uitgebreid ontbijt buffet/ goede locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    prima vertoeven, vriendelijk en gastvrij
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    wij konden niet om half drie in de kamer omdat deze nog niet klaar was we hadden al ingecheck en ze wisten dat we rond twee uur in het hotel zouden zijn.

    Prima kamer, heerlijk ontbijt. prijs /kwaliteitsverhouding helemaal goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,3
    Goede prijs en goed ontbijt nu de kamers nog.....
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn echt aan een opknapbeurt toe. Het bed kraakte enorm. Vraag me af hoe oud dit bed is. De prijs is acceptabel, maar betaal toch liever iets meer voor iets meer luxe en een beter bed.

    aangezien ik heel vroeg weg moest, werd me aangeboden om alvast een meeneem-ontbijt voor me te maken. Zeer vriendelijk aanbod!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,1
    Het ontbijt was fijn uitgebreid en het bed lag heerlijk!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stopcontacten gingen uit als je de lamp uit deed, heel raar. En de badkamer had een stuk schoner gekund.

    Het ontbijt was fijn uitgebreid en het bed lag heerlijk!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    Goede verhouding prijs kwaliteit .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    in de avond iemand aan de bar die wat kennis van zaken heeft over de drank. Tip ::Spelletjes/ kaarten voor de avond zou leuk zijn .

    Goede verhouding prijs kwaliteit . Goed ontbijt met super koffie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,2
    Zeer goede locatie van waaruit je met het openbaar vervoer makkelijk overal naartoe kan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zaten in een kamer achteraan. Er was iets mis met de ramen : ze sloten namelijk niet 100 %. Daardoor kon je de autosnelweg net iets te goed horen.

    De kleinschaligheid van dit hotel is juist haar sterkste punt. Je voelt je er heel snel thuis. Kleine gebreken worden onmiddellijk opgelost. Het ontbijt krijgt terecht zeer goed kritieken. Personeel is onberispelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,3
    top, paar kleine puntjes
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Top, maar eeen paar kleine puntjes: Moest helaas zeer vroeg vertrekken om vlucht te halen. Niemand aanwezig aan de receptie - terwijl er toch 24-uursreceptie aangeduid staat. Geen ontbijt omdat de zaal pas opengaat om 7 uur. Geen vervangoplossing aangeboden gekregen. De communicatie kan beter.

    Kamers erg in orde. Bedankt voor de appel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,1
    Prijs-kwaliteit, goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde badkamer Weinig isolatie, geluid van de gang en kamers rondom

    Goed ontbijt Vriendelijk personeel Mogelijkheid om in te checken tot 23.30u Rustige ligging Gratis parking

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    6,3
    Makkelijk voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was een beetje ranzig. Althans vond ik. Ontbijt was pas laat in de ochtend 7u. Was prettiger geweest als dat eerder kon.

    Het chocolade die boven lag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    prijs-kwaliteit gewoon goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets...maar als ik toch wat moet zeggen, dan zou ik de douchekop even vast zetten

    heerlijk uitgebreid ontbijt zeer centraal voor ons voor 1 nacht een prima plek

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,3
    Bed was zeer net , de matras was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was erg glad, het gordijn was vuil en beschimmeld, de douchekraan was onderaan stuk met scherpe randen. Stopcontact was net boven hoofd in bed. Het nachtlampje was stuk. Geen stoel of krukje in de badkamer.

    Bed was zeer net , de matras was zeer goed. De kamer was zeer goed verduisterbaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Een prima hotel voor één of twee overnachtingen nabij het dorpscentrum. Gratis parkeren!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Er moet nodig wat aan het schilderwerk gedaan worden. Houtwerk van de kozijnen in de kamer op de bovenste etage aan de voorzijde totaal verrot, niet om aan te zien........!!!! Geen haakjes in de badkamer om je kleren op te hangen.

    De centrale ligging nabij het dorpscentrum op ,loopafstand van gezellige restaurantjes etc. Vrij parkeren!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Prima middenklasse hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje is wellicht de prijs van 80 euro die je normaal betaald, dat is aan de hoge kant. Ik had echter een booking.com aanbieding plus genius korting en betaald 53 euro. Dat was een prima prijs inclusief ontbijt

    Vooral op zoover wat slechte recensies gelezen maar hier klopte mijn inziens niks van. Ja de kamers zijn klein en wat verouderd maar voor mij belangrijker: - kamer was schoon - fijne bedden en goede warme douche - gratis parkeren - centraal gelegen - prima wifi - heerlijk ontbijt - zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    5,0
    Het is behoorlijk tegengevallen, deze tweede keer in dit hotel. Kom niet meer terug
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze klacht werd bij het uitchecken (andere receptioniste dan de dag ervoor) niet erg serieus genomen. Bij aankomst was de kamer, die naast het hotel ligt, steenkoud, verwarming deed het nauwelijks en in de badkamer helemaal niet. Ons werd verteld dat deze kamer al lange tijd niet gebruikt was dus ook het bed was kil en koud. De vriendelijke receptioniste kwam vertellen hoe de verwarming wat warmer kon worden. De verwarming in de badkamer heeft het helemaal niet gedaan, dus 's morgens niet kunnen douchen. Ontbijt was prima en de tijd vriendelijk aangepast aan Kerstmis

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    Voor de prijs had ik meer verwacht.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de eerste ochtend was er geen warm water. Pas na urenlang wachten kon er gedoucht worden. Geen openbaar dichtbij.

    Ruime kamer. Hulpvaardig personeel. Rustige omgeving. Goed bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    redelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer steenkoud, als je hier gaat douchen ben je meteen ziek. stoep naar hotel schoongemaakt van sneeuw/ijs , stoep voor het hotel en de opgang naar de aanbouw niet, was spiegelglad,

    kamer goed, bed goed,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,5
    Goed, niet te moeilijk maar alles voorhanden. Dichtbij het centrum van Amstelveen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijtje, wel een eitje of scrambled eggs maar helaas geen bacon...is meerwaarde vind ik

    Prima kamer, schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    voldoende
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik heb tot nu toe weinig ervaring met verblijf in hotels, maar prijs-kwaliteit vergeleken met eerdere ervaring viel wat tegen heb ook wel een spinnenweb waargenomen

    kamer en ontbijt zijn prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,0
    Loop afstand restaurant.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mag wel een overal interieur upgrade krijgen, Onze kamer was nog oude stijl(als ik ze vergelijk met de foto’s op de site). Erg klein bed. En bureau(die vast zit) is icm het kleine bed erg gevaarlijk om je hoofd te stoten. Douche gordijn vindt ik persoonlijk ook niet kunnen als je €100,- voor een kamer betaald

    Loop afstand restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    6,3
    Het verblijf was redelijk.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de kamer wat oud en behang was smoezelig. Schimmel in de badkamer. de bedden prima. Maar niet aantrekkelijk voor meerder nachten. En gehorig.

    De locatie, niet ver van de snelweg en toch rustig en het gevoel van afgelegen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,1
    Zeker aan aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    Gezien prijs kwaliteit zijn de kamers prima. Hotel ligt aan een rustige straat. Centrum , restaurants etc. in de nabijheid. Zal hethotel zeker voor 1 of 2 nachten aanraden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,3
    Prima voor bezoek Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig maar dat ligt (ook) aan de gasten.

    Prima ontbijtbuffet(je) ondanks dat ik een niet gerenoveerde kamer had, was het gewoon goed! Goed bed, goede douche en aardig personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    5,0
    Een overnachting was genoeg
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd in gebrekkig Nederlands gesproken. Het ontbijt was matig omdat het brood en fruit niet vers en fris waren.

    Het hotel is gedateerd... en is toe aan renovatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Het was prima en het ontbijt was een aangename verrassing
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Stoel bij bureau was gammel; die moet echt vervangen worden want zat nu niet lekker te werken. Verder houd ik er persoonlijk van om een bureau te zien waar je ook echt een laptop op kan plaatsen. Dit was erg smal terwijl er wel genoeg ruimte was in de kamer.

    Het ontbijt was echt heel goed en uitgebreid. Goede wifi verbinding ook en snelle service. Leuke inrichting kamers qua sfeer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,4
    ging wel, maar niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis wifi, stofnesten achter het nachtkastje en bed, schimmel in de badkamer, beddengoed was niet geheel schoon.

    Ontbijt was prima en uitgebreid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Redelijke accomodatie waar nog wel iets verbeterd kan worden t.a.v. aankleding en schoonmaak.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed lag voor mij niet lekker dus heb slecht geslapen en beddengoed was hier en daar versleten (gaten in de dekbedovertrek). In 2e kamer (later bijgeboekt, kamer: Jacob van Ruysdael) zat er nog spinrag lopend van het bedlampje maar het plafond.

    Servicegericht personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Goed hotelletje voor kortverblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vloerbekleding in de ontbijtzaal is dringend aan vervanging toe.

    De ligging van het hotel was zeer rustig!Makkelijk (gratis!)parkeren in de straat.Lekkere koffie!Kleine attentie bij aankomst op de kamer.Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,4
    Locatie is goed om met openbaar vervoer naar Ziggo dome of...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ongezellig. Zeker in de middag, zou men er meer van kunnen maken. (borrelmomentje).

    Locatie is goed om met openbaar vervoer naar Ziggo dome of Arena te gaan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    6,3
    Niet mijn 1e keuze
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt te laat / veel herrie met regen in dakgoot / geen badjas, koelkast, koffie/ thee op kamer wel geboekt. Wespen op terras muggen in kamer. ontbijt wat ik mee kreeg produkten over tijd / parkeerplaats te klein. klachten worden wel begrepen maar niet opgelost. Te duur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    3,3
    Één overnachting, één teveel - zonde van het geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Véél te kleine kamer voor zijn prijs, die dan al verlaagd was, met vieze plekken op het behang en sterk verouderd sanitair - WiFi werkte niet of onstabiel - kamer diende vooraf betaald te worden - klachten werden niet professioneel opgevangen - personeel gaf een zeer gestresseerde indruk

    Helaas niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,1
    Mooi plekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verf op de muren was behoorlijk beschadigd. Ziet er gelijk zo rommelig uit.

    Rustig gelegen aan het water en toch ben je binnen notime in de drukte van de stad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Prima verblijf voor prima prijs
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat gedateerd maar dat is gezien bovenstaande geen enkel probleem.

    Hartelijke ontvangst, uitstekende bedden, prima ontbijt, prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    Ik heb een prima verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk. Zag dat de radiator in de badkamer wat roestig was en ik zou het bad eruit halen en een mooie inloopdouche van maken. Ik vind de prijs wel wat aan de hoge kant.

    Kamer was mooi, ruim. Fijn dat er een balkon was. Vriendelijke ontvangst. Koffer naar boven getild voor me. Lekker dicht bij centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,6
    Geld niet waard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV deed het niet. Als compensatie kreeg ik een drankje, maar dat maakte het wat mij betreft niet goed. Kamer was erg vies, gescheurd behang, schimmel in badkamer Erg gehorig, kon de buurgasten horen rochelen.

    Goed bereikbaar

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Goed voor 1 nacht
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    slechte ventilatie in de badkamer ondanks afzuigsysteem, geen haak voor kleding of handdoek. Jammer dat de kamer niet klaar was toen wij aankwamen om 14.30

    Badkamer heel ruim, goede bedden, ruim ontbijt en hotel rustig gelegen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Best ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel muggen in de kamer alsook veel dood geklopte muggen op plafond en muren; Mss zouden vliegenramen nuttig zijn ....

    Lekker gevarieerd ontbijt , vriendelijke mensen enz

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Het ontbijt was goed, bij aankomst lagen er appels , flesje...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer rook heel erg muf, in de douche stond schimmel op het plafond. Weinig licht op de badkamer voor het opmaken. De kamer was gedateerd.

    Het ontbijt was goed, bij aankomst lagen er appels , flesje water en stukje chocolade

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    Ontbijt was voldoende uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Afstand tot het metro station. Kamer was aan renovatie toe, net zoals de rest van het hotel. Wij sliepen aan de achterzijde, en daar was de snelweg goed hoorbaar met open venster.

    Ontbijt was voldoende uitgebreid. Goede matras. Flesje water, een appel en een snoepje bij aankomst op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    eenvoudig hotel in Amstelveen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras
    • Verbleef 1 nacht

    - badkamer wat onhandig om spullen neer te zetten -badkamer kraan te lang voor de wasbak

    - kamer was pas gerenoveerd, fris - ruime badkamer -voldoende parkeer mogelijkheden in de straat gratis - prima ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,0
    Het ontbijt was prima, genoeg keuze voor een ieder.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is wat aan de kleine kant voor 2 volwassenen. Doordat er overal vloerbedekking ligt ruikt het muffig, vooral met vochtig weer, ventileren op de bovenste verdieping, onde het platte dak is dan wenselijk

    Het ontbijt was prima, genoeg keuze voor een ieder. Gemelde defecten waren akkuraat gerepareerd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    mooie lokatie, maar miniem personeel voor goede service
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    te weinig isolatie tss de kamers, men kon alles vd buren horen... veel nachtlawaai vd hotelgasten na 24 h was er niemand vd receptie meer aanwezig

    uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Eenvoudig hotel, met goede prijs-kwaliteit verhouding en heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat me opviel is dat er gewerkt wordt met twee losse onderlakens op een tweepersoonsbed. Dat 's gaat nachts met een keer of twee draaien natuurlijk los, waardoor je op de kale matras komt te liggen. Hoeslakens van een passende maat zijn, zelfs in een relatief goedkoop hotel, toch meer van deze tijd.

    Het is een eenvoudig hotel, maar de bedden zijn uitstekend, het personeel is heel vriendelijk, de locatie goed gelegen. De kamer was ook niet al te groot. Je kunt net om het bed heen lopen en de wastafel geeft alleen koud water, maar goed de badkamer is verder, voor de prijs, uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer onder t dak beetje klein; gelukkig was er een ventilator omdat we vanwege de vliegtuigen ramen dicht hielden.

    Prima accomodatie, vlakbij snelweg en rustig gelegen. Vriendelijke ontvangst en goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,4
    Viel tegen, nooit meer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wekservice per kamer-telefoon werkte niet want wat bleek.. de stekker was uit het stopcontact. Ik ben - toen men mij per telefoon niet kon bereiken- ook niet door personeel met klop op deur gewekt. Medewerker reageerde nauwelijks op mijn opmerking hierover! Omdat er nog geen ontbijt was( ik moest om 6.45 al weg uit hotel ivm afspraak) kreeg ik pakketje mee.. dit was zeer matig: 4 boterhammen, 2 fruit en pakje drinken.

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    3,8
    Heel warm op de kamer, niet in alle ramen was er een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel warm op de kamer, niet in alle ramen was er een muggenraam. Het muggenraam dat er was was niet volledig dicht. Lampen stonden niet vast. Het ontbijt was Ok, enkel de broodjes waren te hard (waarschijnlijk van de dag voordien). Te prijzig voor wat je kreeg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Fijne kamers, goed ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi maar 1 dag gratis, daarna € 7.50 per 24uur. Restaurant was niet open voor diner.

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid, ook zéer vriendelijke meiden liepen er rond.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,8
    kort verblijf voor ons doel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    dat t personeel s'morgens bij het ontbijt wel wat meer betrokken en vriendelijker mag. En goedemorgen kon er nog niet af.

    dat t dicht bij t centrum was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers leken op de foto's nieuwer dan in realiteit.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette kamers, appeltje lag klaar! Heerlijk en uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    6,7
    12 minuten van Borgland.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgevingsgeluid van A9. Vlekken op wanden en vloeren ziet er niet fris uit. Servetten van vorige gasten bleven gewoon liggen werden niet ververst bij alle tafels. Geeft te denken over reinheid en netheid.

    12 minuten van Borgland. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel, leuk ontvangst. Water, fruit en chocolade op de kamer. Kamer werd dagelijks schoongemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    Het hotel gaf ons rust.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Het douche gordijn was schoon maar moet toch vervangen worden i.v.m. verkleuring onderste rand.

    De ontvangst was heel vriendelijk, heerlijke bedden, heel lekker ontbijt voor ieder wat wils, overige medewerkers vriendelijk, vanaf de ontvangst konden we koffie of thee gratis krijgen het is net of je in een huis van vrienden komt heel huiselijk. Het is een heerlijk hotel als je uit de drukte van Amsterdam komt, je komt er tot rust. Ze zijn het hotel aan het renoveren en maken het nog mooier!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    het ontbijt is uitgebreid, kamer ziet er goed verzorgd uit,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs is te hoog Eur 70 incl ontbijt zou meer op zijn plaats zijn ivm met gedateerde en gehorige kamers .

    het ontbijt is uitgebreid, kamer ziet er goed verzorgd uit, matras etc okay. Parkeren is makkelijk en gratis

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Heerlijk geslapen, prima ontbijt, vriendelijk personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje is onderhoud. Verschillende delen mogen wel een likje verf hebben of misschien zelfs wel worden vervangen.( kozijn/hor)

    Heerlijke bedden, goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,6
    Zalig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Super vriendelijk personeel. Rustige omgeving, ideaal om van hieruit een citytrip naar Amsterdam te plannen. Mogelijkheid tot het huren van fietsen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    10
    Fantastisch hotel met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Niet een al te groot probleem, maar toch: op onze reserveringsbevestiging stond dat onze kamer een minibar had. We hadden wat drinken meegenomen om koel te leggen voor als we midden in de nacht, na het concert van Armin van Buuren (de bar van het hotel is dan gesloten) nog wat wilden drinken. Helaas bleek bij aankomst geen minibar in onze kamer te zijn. De badkuip, gevuld met koud water, deed uitstekend dienst als koelkast ;P

    Zeer gastvrije ontvangst, vriendelijk personeel, goede kamers, rustige omgeving, voldoende parkeergelegenheid, goed ontbijt, goede kamers en bedden, dichtbij openbaar vervoer. Bij binnenkomst op onze kamer stonden 2 flessen water en 2 appels voor ons klaar. Op onze vertrekdag was het Moederdag en kregen alle dames die uitcheckten een rode roos van de baliemedewerkster. Zeer attent!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    goede prijs/kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk onthaal. Er is geen lift maar de medewerker helpt je graag met de bagage. Goed ontbijt, net zoals thuis. In de straat is er een restaurant met mooi terras waar je heerlijke visgerechten kunt eten. Amsterdam met de auto is goed bereikbaar op slechts 15 min. rijden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,5
    Uitstekend behulpzaam en vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer (onze kamer heette Karel Appel) was zeer klein en zéér basic. Inrichting uit de 70-er jaren. Vloerbedekking mag best vernieuwd ed. Douche met ouderwets plastic gordijn wat "lekker"aan je vastplakt. Maar het moet gezegd: en daar kom je voor : Het bed was uitstekend.

    Uitstekend behulpzaam en vriendelijk personeel. Ontbijt goed, niet overdreven. Zeer gezellig en comfortabel, modern terras aan voorzijde in de middag- en avondzon.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Alp de Veenen Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: