Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Victoria 3-sterren

Zeeweg 33, 1865 AB Bergen aan Zee, Nederland

#10 van de 27 hotels in Bergen aan Zee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 848 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bar was erg klein, en er was weinig plaats.

    Het eten in het restaurant was erg goed. zelfs 10% korting voor de hotelgasten. De dames in de bediening waren erg vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,8
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap was stijl en moeilijk te lopen voor wat oudere personen. Geen lift aanwezig.

    De ligging is perfect. Dicht bij de zee. Genoeg parkeerplaatsen. Bushalte voor de deur.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,3
    Fijn hotel vlakbij het strand
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet dat het niet beviel, maar goed om te weten: parkeren is gratis tussen 19-10 uur. Daarna kun je voor €5 bij het hotel een dagkaart krijgen. Goed om even te weten.

    Rustig en vlakbij het strand

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,7
    Vriendelijk en hulpvaardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    De rijwielstalling is veel te smal om een fiets uit de stalling te kunnen rijden, sturen van hedendaagse fietsen zijn veel breder en daardoor komen de sturen soms behoorlijk met elkaar in conflict

    Vriendelijk en hulpvaardig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,7
    Mooi gelegen hotel met goed restaurant, bijzonder vriendelijk personeel en wat gedateerde kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer en de kamer. Een douche zonder scherm waardoor de hele badkamer nat werd. De kamer was aan de kleine kant.

    het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,9
    top beetje ouderwets maar wel gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen geen opmerkingen geen opmerkingen

    ik heb geen negatieve opmerkingen het eenige wat niet goed was was dat het 2 dagen regende Maar dat is de schuld van de WEERGODEN kann het Hotel niks aan doen kom zeker nog een keer terug in dit hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Personeel is super vriendelijk,kamer 7 heel schoon en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen telefoon op de kamer ivm calamiteiten.

    Personeel is super vriendelijk,kamer 7 heel schoon en prachtige kamer.Gunstige ligging tov de zee,de duinen en 2 x per uur bijna elk uur een bus naar dichtsbijzijnde aantrekkelijke plaatsen.Uitgebreid ontbijt, aandacht voor duurzaamheid.Gezellige en gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,8
    Prima hotel met goed restaurant en gezellig café.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een kamer geboekt en bij de reservering aangegeven dat ik een kamer wilde met twee aparte bedden. Wij kregen echter een kamer met een twee persoonsbed. hotel was volgeboekt en kon dus niet gewijzigd worden. Oplossing waren twee aparte dekbedden. Er werd goed meegedacht en omgegaan met mijn klacht.

    Locatie in het centrum en de vriendelijkheid van het personeel ondanks dat ik een "klacht" had.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Perfect! Beveel het iedereen aan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe bij het ontbijt kregen we pas na 15 minuten ons bestek, maar ze boden hun excuus aan heel netjes en dat is wel fijn!

    Het eten was super lekker! Het hotel was super! En het personeel legt veel contact waardoor jij je op je gemak voelt! Super dicht bij strand met paviljoenen! Heerlijk voor ons was het een dikke 10! Als je niet van mensen om u heen houd zal het tegen vallen. Maar als u van gezelligheid houd zeker heen gaan is een top plek! Met veel contacten en lekker eten!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    We gaan zeker een x terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Het weer kon iets beter, maar dat kan je er niet bij kopen helaas!

    Ruime kamer, wij hadden met balkon geboekt! Perfecte ligging. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt en a la carte was ook uitstekend!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    C
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kamer. Last minute boeking dus geen zeggenschap wat voor kamer. Dus volgende keer zeker bijtijds boeken!

    Goed ontbijt , vers fruit.heerlijk diner, Dicht bij zee.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Victoria
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt. Gratis gebruik Duinenkaart voor wandelaars en fietsers. Ligging uitstekend voor verkenning duinengebied per fiets, bezoek Alkmaar of een dagtrip naar Texel. Fietsenverhuur vlakbij hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    Een heerlijk weekend gehad dankzij het prachtige weer, het strand en het gezellige, rustige hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige aanmerking is wat ons betreft de steile trap met te smalle treden. Door het ontbreken van een lift was het voor ons iedere dag een uitdaging om hem op of af te gaan (zeker met bagage).

    Goed ontbijt, lekker balkon en schone kamers. Ook leuk dat we 's avonds nog koffie/thee en een drankje konden doen aan de bar nadat de strandtent gesloten was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Geweldig samen met mijn vrouw hebben wij heerlijk kunnen genieten.
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    afstand parkeer gelegenheid, afstand was toch wel ietsje te ver om te lopen.

    zeer vriendelijk personeel ,schone kamers, dicht bij het strand goed ontbijt zou zo weer gaan. En kon ook de plek bekijken waar ik als bleekneusje ben geweest (BIO Vakantie oord) GEWELDIG om dat weer terug te zien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten 's avonds weinig bedrijvigheid in Bergen aan Zee TIP voor ontbijt: prullebakje op ontbijt tafel Broodmes bij buffet om broodje open te snijden

    Dicht bij het strand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,7
    Het was een fijne minivakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig faciliteiten op de kamer zoals koelkastje, glazen en mogelijkheid om koffie/thee Te kunnen zetten.

    Het ontbijt is goed. Vriendelijk personeel. Lekker dichtbij het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,1
    De vriendelijke en behulpzame houding van het personeel is een troef voor het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De trap naar de 2° verdieping is moeilijk zeker voor oudere mensen. Naar boven klauteren met een koffer is niet evident. De kamers zijn écht tot het minimum herleid. De werken vlak naast het hotel zijn een tegenvaller, maar zijn zeker niet de fout van hotel Victoria.

    Het personeel is heel vriendelijk. De kamers zijn prima onderhouden. De (gratische) parkeerplaats (+/- 500m van het hotel) is voortreffelijk en handig. Het onbijtbuffet heeft een ruime keuze en is smakelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    De gastvrijheid, vriendelijk personeel die alles doen om de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wanneer de bovenburen aan het douchen waren of de toilet doorspoelden, dit te horen was in onze kamer

    De gastvrijheid, vriendelijk personeel die alles doen om de de gasten tevreden te houden. Verder is het hotel op steenworp afstand van het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel kan daar niets aan veranderen maar Bergen aan Zee lijkt oud en wat onverzorgd.

    Ontvangst zeer hartelijk. Ontbijt okay. Fijn dat er gratis parkeerterrein is hoewel je er wat voor moet lopen. Strand heerlijk dichtbij. Wandelmogelijkheden direct vanaf hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Het was helemaal top !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen waterkoker en koffie/thee op de kamer was

    De gastvrijheid en vriendelijkheid. De ontspannen sfeer. De mogelijkheid om in ruil voor consumptiebon de kamer niet schoon te laten maken... goed initiatief

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,1
    Kamers netjes maar klein, Badkamer te klein,-douche te smal...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers netjes maar klein, Badkamer te klein,-douche te smal,-ws te klein, vooral wat oudere personen en niet goed ter been zijn. Lift ontbreekt daar wij zijn a.o.w.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    prima plekje om uit te rusten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    de restaurants zijn een beetje verstopt op het strand.

    een fijne plek voor je rust. Er was helemaal geen uitgangsleven/winkels. fijne fietsroutes dicht in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Kon beter!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel erg basic en gedateerd. Klein bed 140cm. We zaten in kamer 1. Trap en wenteltrap om er te komen. Leuk balkon. Helaas kwam de ventilatie van de keuken erop uit met alle etensgeuren van dien. Balkondeuren dicht gedaan terwijl het buiten erg warm was. Niet fijn!

    Locatie en personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    advies om een wandeling naar Bergen te maken, werd gezegd dat het drie kwartier lopen zou zijn. We hebben er anderhalf uur over gelopen en daarna ook weer terug. (stevig doorgelopen) Niet erg voor ons, maar geen juiste indicatie.

    Vlakbij de zee. Parkeren met parkeerkaart voor 5 euro voor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Wie gaat Bergen aan Zee een opfrisbeurt geven?
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigzins toe aan renovatie. Het gebouw komt sleets over. Misschien ook wel doordat het aangrenzende pand enorm vervallen is en in de steigers staat. Mager ontbijt met afbakbroodjes uit de supermarkt. Waarom geen echt verse broodjes en een ruimer aanbod met echte koffie die uit een bonenapparaat komt. De badkamer staat blank na één douchebeurt. Flacon met douchegel is leeg.... En plastic bekertjes...dat kan echt niet.

    Lekker dicht bij het strand. Je hoort de zee in je kamer. Personeel is erg vriendelijk. Parkeren is gratis en dat is tegenwoordig bij hotels een uitzondering. Kamer is netjes en schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,0
    Hotel was een jaren 70 inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Master Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Deze duurste kamer ligt op de 3e verdieping. Er is geen lift in het pand, voor iemand met knieklachten verre van ideaal. We konden gebruik maken van een gratis consumptie als beloning voor hergebruik handdoeken. Deze waren door de bar niet goed verwerkt en moesten we in eerst instantie gewoon betalen. Wij werden niet geloofd en de hele administratie van het afgelopen uur moest doorgezocht worden om te bewijzen dat we gelijk hadden; zeer ongemakkelijke situatie. In plaats van gastvrijheid kregen we kregen een overall gevoel van wantrouwen ten opzichte van de gasten.

    Het balkon van de kamer was ruim en had een mooi uitzicht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Bij de junior suite is een prachtige badkamer, uitzicht op...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de junior suite is een prachtige badkamer, uitzicht op zee, en naast de kamer een bescheiden balkon waar je heerlijk 's ochtends in de zon kunt zitten. De extra service van de fietsroutes en toegang tot het duinreservaat hebben we ook erg gewaardeerd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Op wat puntjes na een goed verblijf.heerlijk dicht bij de zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed moest iets langer zijn. De douche is te klein

    Het ontbijt was goed uitstekend zelfs alleen de kamer is voor lange mensen niet geschikt.De kamer die wij hadden was te klein

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was geweldig en het personeel ontzettend vriendelijk. Mijn oplader was stuk en werd op alle manieren meegedacht .zelfs werd er een telefoon van personeel zelf aangeboden. Super!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de schone kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing.

    Goede sfeer, klantvriendelijk personeel. Kamer was keurig schoongemaakt. Het eten en de bediening was uitstekend. Een goede aanvulling op de kamer zou zijn een eigen koffie en theevoorziening.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,9
    plezierig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer raam sloot niet helemaal(koud) maar is te verhelpen met een extra leertje, ook aangegeven.

    vriendelijk personeel, hulpvaardig we kreeg een up grade voor onze kamer. Waren heel leuk tegen mijn 2 jarige dochter en maakte wat lekkers voor haar bij het diner.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,1
    ondanks die min puntjes hebben we een super weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douch was veeeeel te klein op kamer nr 2 dat noem ik echt geen douch.😡😩 Twee losse bedden terwijl op de site staat een twee persoons bed. Op kamer nr 6 super klein tv aan de muur terwijl op de site staat flatscreen tv😡😩 Jammer van die min puntjes ☺️

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbreken van het reeds genoemde tafeltje.

    Ontbijt uitstekend, kamers ietwat gedateerd. Helaas ontbrak een wat groter tafeltje, waardoor het lastig was met een laptop op de kamer te werken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Ontspannen bij de kust
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het openbaar vervoer ging op zondag niet meer terug.

    Get personeel was zeer vriendelijk en dacht mee . Zo was het rustig in het hotel en kregen wij daardoor een grotere kamer. Van binnenkoms tot weggaan was het personeel behulpzaam en vriendelijk. Sauna kost iets meer maar is dan ook volledig privé.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    De hulpvaardigheid van het personeel was enorm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimtes zijn vooral functioneel ingericht

    De hulpvaardigheid van het personeel was enorm. Zomaar upgrade- "het is toch rustig".Eerste nacht op matras met kuil, soepel opgelost met regelen andere kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    6,3
    matig verblijf. voor 1 nacht oké. prijs kwaliteit is matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie hieronder

    Het hotel is een beetje gedateerd. De kamers echter nog meer ondanks dat we gratis een upgrade room toebedeeld kregen bij aankomst. De beddensprei zal minimaal 40 jaar oud zijn. weinig ruimte op de kamer. verlichting niet dimbaar. Geluid uit andere kamers te horen. Bed lag goed. badkamer is oudbollig maar prima. In het hotel was men aan het schilderen en had men zelfs deuren gepoten. Deze reuk was heftig en heeft heel lang rondgehangen op de gang en ook een beetje op de kamer. Ontbijt was an sich oké, ware het niet dat er de hele tijd vanalles op was en niet snel genoeg bijgevuld werd. Jammer voor de prijs van € 44,- per persoon. Heb het wel beter gehad voor die prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,9
    Prettige bediening, basic gastenverblijf, maar eg fij. Dat de
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dorpje is troosteloos qua uitstraling agv ook vd bouwstop..

    Goed ontbijt, de hond mag mee het restaurant in!, de ligging met nabij gelegen duinresrvaat en zee zijn prima Het vredeskerkje uit 1918 ligt er prachtig bij

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,9
    Prettig vertoeven in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen dingen van betekenis. Pand naast het hotel is minder voor de uitstraling van het hotel.

    Net, mooi hotel. Dichtbij het strand . Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    Ontbijt was OK.
    • Individuele reiziger
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg stijle trap/ lastig met bagage. Erg jammer dat er geen lift aanwezig is. ruimte om fiets te stallen was erg klein; erg onhandig om de fietsen in het rek te plaatsen

    Ontbijt was OK.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Personeel was vriendelijk en behulpzaam, waren blij dat onze...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Er was een zeer steile trap, lastig voor wat oudere mensen

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam, waren blij dat onze koffers de (steile) trap op werden gesjouwd. Eten was uitstekend en prima tafel gereserveerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    heerlijk hotel voor 2 inclusief restaurant/bar waar je goed (vis) kunt eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    2 losse bedden, mannelijk personeel soms een beetje nors

    stilte s' nachts, goed bad + sauna mogelijkheid verderop, gratis drankje als je greenkey je kamer + linnen niet laat schoonmaken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Iets meer stof afnemen in restaurant / bar gedeelte zou wenselijk zijn De douche is klein en open en nadat je gedoucht hebt is de ruimte totaal nat. Bergen aan zee heeft behalve het strand niet veel te bieden.

    Vriendelijk personeel. Goed restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,4
    Wij hebben genoten. maar zullen neit zo gauw weer dit hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de badkamer zaten er scheuren in de stenen. Zag er wat armoedig uit. Ook was er geen gelegenheid om op de kamer een bak thee te zetten.

    Het ontbijt vonden wij een beetje saai!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Heerlijke paar dagen aan de kust doorgebracht, op loopafstand van het strand en de zee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zou het niet weten.

    De ligging van het hotel op een paar honderd meter van de zee is geweldig, kan niet beter.Kamer was prima, schoon en met balkon. Ontbijtbuffet ook prima, personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar maar dan een andere kamer met balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en basic. Traptredes naar tweede etage was ongemakkelijk. Vooral smal

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en relaxed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Een leuke korte vakantie die ons uitstekend is bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbreken van een lift naar de op de tweede verdieping gelegen kamer.

    Ontbijt en diner prima. Kamer klein maar wel met alle benodigdheden; bovendien een heerlijk balkon en mooi ruim uitzicht. Bergen aan zee zelf is klein en beperkt; maar wel mooi strand en gezellige strandtenten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,3
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, locatie dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren aan de straat voor het hotel kost 5 euro per overnachting (wel met max. bedrag), in het weekend waren alle parkeerplaatsen bezet. Voor gratis parkeren moet je naar een veld verder weg van het hotel. Geen probleem, tenzij het hard regent.

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, locatie dicht bij het strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Heerlijk, zorgeloos verblijf in hotel Victoria
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterdruk was erg laag waardoor het te lang duurde om het bad met jetstream vol te laten lopen. We hebben er, helaas maar één keer gebruik van gemaakt. De douche was trouwens prima.

    De kamer met terras was ruim en comfortabel ook makkelijk met de hond.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,8
    De hygiëne, de klantvriendelijkheid en de service.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten

    Dat de kamer helemaal bovenaan op het hoogste punt op de 3e etage was en er geen lift aanwezig was. Dit wist ik niet en was niet helemaal duidelijk bij het boeken, aangezien ik slecht ter been ben en de klim naar boven erg lastig was. Bovendien vond ik het een akelig idee in geval van calamiteiten dat ik dan niet zo snel beneden ben.

    De hygiëne, de klantvriendelijkheid en de service. Het ontbijt was net voldoende. Wat minder was is dat het klein van opzet is en dan bedoel ik dat de mensen elkaar in de weg liepen als er meer dan 8 mensen het ontbijt aan het opscheppen waren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Heerlijke, eenvoudige accommodatie voor weekend strand en wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douchewand/gordijn, werd erg natte boel in badkamer. Koffie/thee mogelijkheid op kamer gemist.

    Vriendelijk personeel,heerlijk ontbijt, dicht bij strand,bos,hei.Parkeergelegenheid goed geregeld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,3
    Gezellig en met goede verzorging, betaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eten in restaurant was relatief duur voor wat we kregen: lekker gefrituurde vis met maar een beetje snel afgekoelde friet en klein beetje sla (deels niet vers). Ober over assertief. Geen douchegordijn waardoor badkamer nat wordt. Gratis parkeerplaats is niet direct bij het hotel en is niet bewaakt.

    Dichtbij zee, heel vriendelijke ontvangst en speciaal wat geitenkaas bij ontbijt vanwege allergie. Receptionisten doen veel moeite om vragen te beantwoorden. Je kunt een map krijgen met fietskaarten en entreekaarten voor het duingebied. Het strand is er breed en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    P
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht. Het zijraam kijkt uit op een slecht geverfde stenen muur. Dat is nogal saai. Ik heb dit aangegeven bij een medewerkster en haar de tip aan de hand gedaan om een raamsticker op het raam te plakken voorzien van een leuke afbeelding: bijv. het strand&de zee. Deze stickers zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende variant. De medewerkster reageerde positief en zou het idee doorgegeven.

    Het bed was perfect. Kamer was klein maar voorzien van hetgeen er nodig is. Praktisch ingedeeld. Er waren voldoende handddoeken beschikbaar en in de douche een pompje met shampoo cg douchegel. Personeel bij de receptie en in restaurant waren erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Goede uitvalbasis maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelkamer was erg klein, het hotel ligt naast een renovatiepand, elke ochtendvroeg veel lawaai door leveranciers, ontbijtbuffet was heel krap qua oppervlakte, je botste geregeld tegen de andere gasten.

    Vriendelijke receptioniste! Goede locatie. Redelijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,9
    mogelijkheid om parkeervergunning voor 2 dagen te kopen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Té dikke dekbedden. Met raam open hadden we te veel last van geklets van het personeel dat onder ons balkon pauze hield.

    mogelijkheid om parkeervergunning voor 2 dagen te kopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Weekend Bergen aan Zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Er wordt gebruik gemaakt van een green card. Als je geen verschoning wilt, krijg je twee consumptiebonnen. Er wordt hierbij niet aangegeven dat je die op dezelfde dag moet besteden.

    Prima hotel, vlak bij het strand. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Een aanrader voor een paar dagen weg en zo dichtbij zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk ontvangst bij de receptie. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Onze kamer grensde aan een klein terrasje. Dat gaf iets extra's aan het verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Prima verblijf vlak bij kust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij was hoofdkussen veel te dik Voor dichtbij parkeren moesten we 5 euro betalen, waren we niet van op de hoogte.( kaart was overigens wel 2 dagen geldig , ook op andere plaatsen in het dorp!) Gratis parkeren op 5 min. Loopafstand

    Ontbijt was heerlijk, kamer was lekker schoon. T eten was er ook heeerlijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    6,7
    OVanuit die locatie kan men fijn naar het gezellige Bergen gaan en naar Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kleine hoekkamer. We hebben daar reeds nu 3 keer geboekt, maar de eeste twee keer hadden we wel een behoorlijke kamer.

    Het ontbijt was prima, maar onze kamer was kleiner als die we van hotel Victoria gewend waren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    prima verblijf voor paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De omgeving is echt gedateerd. Weinig tot niets te doen buiten de kust uiteraard. Enkel hotels, vakantiehuizen en appartementen waarvan het merendeel echt wel een opknapbeurt verdiend.

    Het was een eenvoudige kamer met dito badkamer. Was netjes. Ontbijt was prima. Personeel was vriendelijk. Hotel ligt vlak bij zee. En hotel heeft een terras. ook fijn. En parkeerplek voor auto. ook prima geregeld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Te weinig licht op de kamer om eens fijn een boek, krant te kunnen lezen.

    Kamer, badkamer, prima; alleen uitzicht niet geweldig. Ontbijt zeer goed. Diner ook prima. Personeel zeer behulpzaam. Parkeerkaart voor 3 dagen tegen Euro 10,00 geweldige oplossing.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    Een relaxt verblijf in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het feit dat de douche geen ventilatie had en de douchecel zelf niet was afgesloten waardoor alles snel nat werd. We verbleven in kamer 8.

    De gastvrijheid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,8
    Goed en boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt. Restaurant heeft leuke kaart en goede kok. e ligging in Bergen aan Zee is zeer goed voor strand- en duinliefhebbers. Er is een afgesloten stalling voor de fietsen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Eenvoudig hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was erg warm, maar je kon wel de deur en het raam openzetten. Alleen had je dan last van het lawaai van buiten van het verkeer e.d. Niet de gehele tijd, maar wel genoeg om van wakker te schrikken. Ook het hotel zelf is gehorig. Je hoort de buren hoesten en niezen en de tv als men die aanzet. De badkamer viel enorm tegen. Die was echt veel te klein: je kon geen spullen kwijt en douchen was een uitdaging op zich. De hele badkamer werd nat als je er "gewoon" onder ging staan. Er was geen drempel dus als je niet oplet, loopt het water de slaapkamer in. Door de douche in de hand te nemen en voorzichtig te gebruiken, lukte het om de boel droog te houden. Niet comfortabel dus. Daardoor moesten we de eerste dagen nieuwe handdoeken vragen, waarmee we de vloer droog maakten. Er is geen lift, maar wel twee steile trappen. We zaten op de tweede verdieping en met een koffer is dat best zwaar. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

    Het was gezellig in het restaurant. Het ontbijt en diner waren prima. De mango-cheesecake was verrukkelijk! Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. De hotelkamer is heel schoon. De ligging van het hotel is fijn: je kunt naar het strand of naar het zeeaquarium. Of wandelt zo de duinen in. Er is een gratis parkeergelegenheid. Wat ik een mooi, groen initiatief vond, was dat als je de kamer niet liet schoonmaken en geen handdoeken liet vervangen, je een consumptiebon ontving. Heel sympathiek. Deze kamer had een klein balkon vanaf waar we een stukje zee konden zien. Als je een hond hebt, is dit hotel waarschijnlijk wel fijn, want die mag mee. Er waren er meerdere zagen we.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Super fijn hotelletje om een paar dagen in de relaxmodus te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een lounge hoekje om even een boekje te lezen of zo??? Is maar een ideetje dús zeker geen tegenvaller

    Álles en een super live bediening en een super Kok achter het fornuis

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon liet te wensen over. Stoelen waren vies door vogelpoep.

    Ontvangst was erg vriendelijk. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was prima en buffet werd steeds aangevuld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    Gastvrij en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren kan gratis, is alleen ruim 5 minuten lopen van accommodatie. Douche in de standaardkamer is wel heel erg klein.

    Hotel op steenworp afstand van het strand, zee aquarium bijna om de hoek. Ontbijt buffet was goed en werd ook goed aangevuld

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Fijn en rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was super. Verse warme broodjes. Veel soorten beleg. Vers fruit en aardbeien. Onbeperkt koffie/thee/sap. De kamer en badkamer waren heel schoon!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    In zijn geheel viel het wat tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De aangeboden maaltijd viel zwaar tegen ,als je aan de kust bent en dan vis besteld verwacht je een redelijk gedenk bord met vis nu was het op een bedje van twee groene asperges twee summier stukje vis twee cm dik en 8 cm lang ,goed dat de deur niet openstond anders .geen aperitief zelf dat was er niet bij we moesten zelf een fles wijn kopen ,glas werd gelijk gevuld konden dus niet testen .nodig niet uit om de vervolg maaltijden bij hun te nemen,

    Kamer netjes klein maar o k

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,2
    Pleasant stay against a reasonable price
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bergen aan Zee is duidelijk toe aan een upgrading. Kan niet tippen aan Egmond aan Zee. Hotel is authentiek, maar de omliggende gebouwen zijn verouderd of staan leeg. Het geheel maakt daardoor een trieste indruk. Ontbijt was wel erg standaard en dit geldt ook voor de kamers.

    Vriendelijkheid van het personeel. Prima diner tegen een billijke prijs. Kamers werden prima schoongemaakt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Mooie omgeving, prachtige natuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fietsenschuur stond vol. Fietsen moesten buiten staan. Bergen aan Zee heeft weinig te bieden. Uitwijken naar Bergen, Schoorl of Egmond.

    Goed ontbijt. Nette kamer. Parkeerplaats niet geweest. Voor € 15,- voor de deur geparkeerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    6,3
    Bergen aan zee en rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is erg basic. Geen toiletartikelen geen strijkatributen, terwijl dit wel is opgenomen in de beschrijving van de kamer.

    Goede locatie. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,3
    Je krijgt iets meer dan beloofd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel niets tegen .we kregen wat beloofd was.

    Ontbijt heerlijk.bij elke avond menu kregen wij zonder te vragen het arrangementdeal. Dat was een fijn extraatje.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    Mede door het heerlijke weer hebben we een prima verblijf gehad. Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig stopcontacten op de kamer. Met douchen wordt de hele badkamer(vloer) kletsnat.

    Prima ontbijt, goed en gezellig personeel. Gratis update naar duurdere kamer. Fantastisch gegeten in het restaurant. Heerlijk vlakbij strand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    9,6
    Zee strand en vriendelijkheid.
    • Individuele reiziger
    • Basic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift. Wel appartementen op begane grond.

    De medewerkers zijn zeer gastvrij. Er wordt hard gewerkt om de gasten het naar hun zin te maken. De ligging is top. Restaurant warm en gezellig.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Prima korte weekend break aan de mooie Bergense kust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden waren naar onze smaak wat te zacht.

    Kamer viel in 1ste instantie tegen ;niet groot en met uitzicht op plat dak en blinde muur. Toen we aan dit aan de receptie lieten weten kregen we ,zonder bijbetaling ,een update naar een grotere kamer met zitje, balkon en uitzicht.Erg fijn !

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: