Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Zuid-Holland
  4. Hotelbeoordelingen Noordwijk
  5. Beoordelingen van Buitenplaats Witte Raaf aan Zee

Beoordelingen over Buitenplaats Witte Raaf aan Zee

Duindamseweg 7, 2204 AR Noordwijk, Nederland

#3 van de 23 hotels in Noordwijk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 262 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 56

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    8,3
    Fijn en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zout/olie, Afwasmiddel en zeep was fijn geweest. Het is niet fijn dat er n aantal basis elementen dan niet zijn en je bijna een heel keuken aan dingen moet kopen om n eitje te kunnen bakken of spaghetti te kunnen maken. Verder misten we n kinderstoel. En er was te weinig parkeerplaats, we waren wel met 3 auto's.

    Schoon, ruim en gezellig huisje

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    7,5
    Schoon, fris, netjes, groot, nieuw.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig glaswerk, wijnglazen, thee mokken etc. Dit mag ruimer. Uitchecken vonden wij echt te vroeg op zondag. (10:30)

    Schoon, fris, netjes, groot, nieuw.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De donsdekens waren aan de dunne kant, maar door de goeie verwarming viel het mee

    Prachtige locatie, rustig, dicht tegen het strand en bossen om lange wandelingen te maken

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    7,5
    Fijne vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg hoge prijs t.o.v. wat je ervoor terug krijgt. Te weinig badlakens.1 grote en 1 kleine voor een hele week is te weinig. Ziggo signaal TV valt steeds weg. Je moet in het bad douchen, niet handig ivm hoge instap. Op de bovenverdieping zijn de muren en plafond erg grof gestukadoord. En doordat je overal schuine kanten hebt, raak je het in bed steeds aan. De hele week tuinmannen in de tuin gehad. Daardoor te weinig privacy. Veel overlast door de buren. Dat is pech hebben toevallig.

    Mooi onderhouden park. Degelijke aparatuur . Mooie inrichting. Mooie badkamer (s). Ligging t.o.v zee en grotere steden in achterland. Prachtig uitzicht vanuit de hele woning. Nr.224. Al met al een prachtige week gehad.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,6
    Aangenaam weekendje gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 2 nachten

    Geen opmerkingen.

    Wij verbleven in een Deluxe Villa met 7 personen. De accomodatie was zeer aangenaam en alles was voor handen. We hebben niets gemist. De inrichting was netjes en proper en er was voldoende ruimte voor 7 personen. Ook de kamers waren ruim genoeg.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi huis, fijn dat er 2 badkamers zijn. Wij hadden een huis uitkijkend op een weiland, erg fijn. Ik de omgeving kun je heerlijk wandelen door de duinen naar de zee.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Mooie en ruime huisjes met alle benodigde faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden pas om 4u in de middag inchecken en moesten voor de volgende dag 11u alweer uitchecken. Check-in tijden werden pas 2 dagen van te vroren gecommuniceerd. We waren met grote groep van 15, dit maakte de planning van ons weekendje weg erg lastig.

    Mooie en ruime huisjes met alle benodigde faciliteiten. 5 min rijden van het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,8
    Het ruime en zeer recente verblijf heeft niet minder dan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    De kostprijs voor het verblijft wordt wel zwaar belast met 160 euro poets. Dit is zwaar over de top voor kortverblijf. In ons geval hebben we de verblijfplaats achtergelaten zoals we ze hebben gekregen. Wanneer je niet met de borstel rondgaat in de woning of afwas nalaat, komt er nog een boete bovenop. Neen, dat deel van de overeenkomst is niet correct.

    Het ruime en zeer recente verblijf heeft niet minder dan acht volwaardige bedden met perfecte matrassen. De kraaknette woning heeft 2 mooie badkamers en 2 toiletten. Op het overdekte terras geniet je rustig van de omgeving. De afstand naar de zee is zeker met de fiets makkelijk te overbruggen. De Keukenhof bereik je per fiets op een twintig minuten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,9
    Al met al prima in orde
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Op afbeelding op website staat een espressomachine afgebeeld met bonen. Er bleek echter een Nespresso-apparaatje te staan. Prima, maar handig om door te geven. Verder handig om naast koffie ne thee ook peper en zout standaard in welkomspakket te stoppen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    10
    Prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eigenlijk niets. alles is aanwezig alleen geen barbecue. Misschien logisch i v.m. het rieten dak.

    prachtige woningen van alle comfort voorzien. super Wi-Fi. Rustig gelegen. Top gewandeld door bos, duin en over strand samen met de kinderen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,8
    Super verblijf gehad; voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi huis op een mooi deel van het park. Voldoende ruimte, nette keuken met nespressoapparaat, oven, waterkoker, vaatwasser, servies en bestek aanwezig. Badkamers ruim en van nu maar voorzien van spaarkop douche; dat was wat zuinig douchen. Ruime slaapkamers, ruime zithoek en eettafel. Host was supervriendelijk. Pakketje koffie/thee, vaatwasblokjes en theedoeken en doekje, lucifers en handdoekenpakketje incl. Fohn ontbrak. Prive parkeerplaats bij het huis, stofzuiger, wasmachine, strijkijzer aanwezig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Fantastisch!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    35.00 betalen voor het gebruik van de open haard vind ik een flinke tegenvaller.

    Het huis was erg modern i gericht, nieuw, kraakhelder en de keukenkastjes voorzien van alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Het was een prachtig weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen overleg mogelijk over de tijd van ontvangen van de sleutel terwijl dat wel was beloofd. Door een storing was er de eerste dag geen internet en geen tv ontvangst tot 23.10 uur.

    Het huis was prima en de omgeving ook super.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    4,2
    Het huisje aan de buitenkant is mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden matig, interieur basic, voor gebruik open haard moet worden bijbetaald (!), exploitant niet erg geinteresseerd en niet service minded. Geld verdienen is kennelijk prioriteit nr 1.

    Het huisje aan de buitenkant is mooi

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,2
    Genieten met mindervalide kind in Noordwijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was altijd wel een 'tocht' in de woonkamer ter hoogte van de zetels. Daardoor had je het soms koud als je lang in de zetels zat.

    Het huisje had een praktische indeling en je had overal voldoende ruimte. Je voelde je niet opgesloten. De woonplaats was zeer aangenaam. Met onze mindervalide zoon konden wkj ons goed verplaatsen. Goed dat er op de gelijkvloers een slaapkamer voor hem was. De locatie was voor ons ideaal : vlakbij de duinen. Er waren mooie verharde paden in de bossen, ideaal voor een wandeling met de rolstoel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Prima
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    De parkeerplaatsen, met familie en vrienden die uit verschillende delen van het land komen heb je meer parkeerruimte nodig. Tip voor het terras: windschermen plaatsen.

    Het huis was heel schoon, grote badkamers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Heerlijk en ontspannen verblijf in de buurt van het strand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Vroege uitcheck verplicht op zondag (10:30), gelukkig wel een lazy sunday mogelijkheid (hoewel wat duur)

    Mooie omgeving, schone en sfeervolle villa, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in de herfst

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Slechts 2 toiletten geen hangkasten in alle kamers

    Uitgebreide aanwezigheid van spullen. Goed schoongemaakt nespresso apparaat aanwezig - slim om dit op de site te vermelden want nu moesten we cups gaan halen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stop van het bad deed het niet waardoor er geen gebruik van het bad kon worden gemaakt. Bad liep ook slecht door.

    Prima huis, van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Heerlijk weekendje uit met vrienden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moet een behoorlijk bedrag aan servicekosten betaald worden en nog moet je voor vertrek zelf de bedden afgehaald hebben, wasgoed verzameld en alle ruimtes icl vloeren schoon achterlaten. Dat wordt pas en alleen op de factuur vermeld en niet bij de boeking of in het infoboek in het huisje. Is mijns inziens beetje uit proportie de kosten en wat je zelf nog moet doen. Koffie die over datum is en maar één koffiefilter leveren.

    Mooi schoon ruim huis, rustige ligging en veel ruimte/gras om het huis. Genoeg spullen in de keuken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Communicatie over het afhalen van de sleutel had iets beter gekund. We hadden ons reeds gemeld, maar konden nog niet in het huis terecht.

    Het comfort en de inrichting van het huis zijn prima. Voor een verblijf met een kleine groep is het een echte aanrader. De locatie met de duinen en het strand in de onmiddellijke omgeving is erg geschikt. We zullen zeer zeker nog eens terugkeren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst receptie onvriendelijk. Geen of nauwelijks uitleg over het park. Bij thuiskomst bleek dat de 75€ voor de "lazy-sunday' die ik al had voldaan bij aankomst op vrijdag, op maandag nog een keer van mijn creditcard was afgeschreven. Na melding weliswaar meteen teruggeboekt, maar vond dit toch niet prettig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Geweldig alles oke!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Een punt: de heer aan de telefoon is erg nors en de dames zijn heel leuk! ik had gevraagd om eerder in het huis te kunnen omdat een van ons groepje in het gips was en we van Limburg gereden hadden. Wou hij niets van horen moesten we maar later vetrekken. Dag erna heb ik nog eens gevraagd we wilden er voor betalen geen sprake van!!16.00 uur is 16.00 uur.

    Wij hadden een dames weekend !! Super goed bevallen prachtig mooi gelegen huis. En goed weer we hebben geen auto gebruikt alles gelopen of gefietst. I kzelf book altijd bij booking.com en ben daar zeer tevreden over!! december Dubai.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,1
    Leuke bungalow op loopafstand van de duinen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren met méér dan twee auto's is lastig. Keuken oppervlakkig schoongemaakt, hingen nog vet resten aan de muur bij het aanrecht.

    Ruime bungalow, rustig landelijk gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    prettig, ruim huis met rondom tuin
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het huis was niet echt schoon. Het lag aan de weg en aan de parkeerplaats van het park, waardoor het leek alsof je op een parkeerplaats zat te eten.

    prettig, ruim huis met rondom tuin

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,5
    lekker weekend uitwaaien aan zee!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    de meneer bij de ontvangst is tamelijk onvriendelijk. De kamers boven zijn nogal klein. we vinden de villa wel flink duur .

    de goede inrichting van het huis: alles was aanwezig. Twee badkamers is fijn met zo'n gezelschap.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    9,2
    Top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig prive. Huisjes dicht bij elkaar. bij de buren kan je zo binnenkijken. Mis in het huis nog wel enkele ophanghaken badkamer.

    Lekker nieuw huis, alles bij de hand.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    Een mooie plek, mooie omgeving, een luxe huis, waar je nachtrust niet echt tot bloei komt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer was dat de slagboom aan de andere kant van het water tot laat in de nacht en vroeg in de morgen ons wakker hield door eerst een piep en daarna de dreun van de slagboom die weer terug valt. Echt heel storend! Serieus aandachtspunt.

    Het is een mooi huis voor 3 stellen en een meisje van 9 jaar! De bedden waren opgemaakt en het was voorzien van alle comfort.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2018

    9,2
    Prettig ontspannen verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Schone en moderne accommodatie waar we tot rust konden komen. Ruim huisje met veel licht.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen faciliteiten aanwezig, zoals een winkeltje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Mooie locatie, luxe huisje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie locatie, luxe huisje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Fantastisch weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Recente vakantiewoning met alle comfort en luxe.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    Helemaal goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    Fijn weekend gehad in comfortabel huis dicht bij duinen en strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een windscherm op het terras zou fijn geweest zijn

    Mooi ruim huis,van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Het huis (voor 8 personen) was zeer volledig ingericht en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 2 nachten

    De receptionist was vrij zakelijk.

    Het huis (voor 8 personen) was zeer volledig ingericht en uitgerust.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Heerlijk familieweekend gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtig nieuw en schoon huisje met modern interieur!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot huis. Nieuw en modern uitgerust. Badkamers fantastisch

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige moderne, ruime en nette woning (8 persoons villa)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Heerlijk om met een aantal personen in zo’n prachtige woning te verblijven!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er toch geen wasmachine stond en geen sauna aanwezig was, zoals wel vermeld bij het type huis

    De ruimte, moderne inrichting en slaapkamer beneden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij afgeven sleutel een weinig vriendelijke meneer, die niet eens vroeg hoe ons verblijf geweest was. Terwijl ik de enige binnen was.

    Ruim huis,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Bedkussens

    Mooie nieuwe en complete huisjes op loopafstand van strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    mooi ruim huis en van alle gemakken voorzien

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    gezellig en comfortabel
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    uiterlijke uitcheck tijd is wat vroeg

    mooie woning

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Tijdens ons verblijf hebben we genoten van de luxe villa.
    • Met huisdier
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons us niks tegengevallen!!

    Het huisje, de inrichting, de ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    apart betalen voor gebruik vd openhaard. Doe dat bij de prijs in niemand merkt dit. Huis is niet goedkoop

    mooi nieuw ruim huis

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Heel sfeervol en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer😉

    Mooi schoon en luxe accomodatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,3
    Was een wel een redelijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met Drie Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne van het huis! De prijs die ik betaalde vond ik erg hoog voor het huis. Niet voor het soort huis maar wel de hygiëne...

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Heerlijk verblijf
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima huis, nog redelijk nieuw en royaal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Super luxe huisje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijstaande villa; maar wel 'kale' omgeving. Dus geen beschutting / geen afscherming vd buren.

    Super luxe huisje!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,1
    Nieuw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte stofzuiger

    Nieuw....schoon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    geweldig weekend gehad!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    ruimte en comfort van het huis!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,2
    Goede uitvalsbasis voor strandvakantie nabij steden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie woning met alle voorzieningen. Prijs kwaliteit verhouding is zondermeer goed. Fijne uitvalsbasis voor een strandvakantie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,5
    Comfortabel en luxe villa.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ligt iets verder van zee dan verwacht. Wees reeel in informatie. 40 minuten wandelen.

    Prachtige villa, van alle comfort voorzien.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Dat er geen spiegels in de slaapkamer is , als met een groep...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen spiegels in de slaapkamer is , als met een groep bent is dat wel makkelijk . En dat willen we

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    6,3
    Slechte hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte hygiëne. Vuile vaat in de keukenkastjes...

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    3,3
    De helft van het huis had geen elecktriciteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn klachten zijn niet goed verholpen

    Alles was bijna nieuw

    Verbleven in november 2016

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 56

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Buitenplaats Witte Raaf aan Zee