Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wake Up Call Bed & Breakfast

Dr Welfferweg 53a, 3615 AL Westbroek, Nederland

#1 van de 2 hotels in Westbroek

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 126 beoordelingen over deze B&B

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 71

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,0
    Heel mooi aangekleed accommodatie, heel mooi en schone...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was warm, en dan was het mooi geweest dat er een hor voor het venster kon, nu moest het toch maar dicht om de muggen buiten te houden.

    Heel mooi aangekleed accommodatie, heel mooi en schone kamer, moderne badkamer, mooie omgeving. Uitgebreid ontbijt, vriendelijke ontvangst. Alles heel goed in orde. Mooie tuin waar je even heerlijk kunt zitten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,6
    Een fijn en rustgevend verblijf.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste wel wat promotie voor de streek. Weinig of geen folders met wat er in de buurt de moeite waard is om te bezoeken.

    Het ontbijt was meer dan voldoende en lekker, mooie kamer in een rustgevende omgeving. Vrij centraal gelegen indien je uitstappen naar enkele centrumsteden wilt maken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Rustig en ongedwongen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Twee lekkere stoelen op de kamer zou wel prettig zijn. Voor de ontvangst moesten we bellen, kregen we via de telefoon een code om de sleutel uit een kluisje te halen en moesten verder zelf de weg zoeken in het pand. Een betere bewegwijzering in het pand is dan prettig. Ook een beschrijving wat dan de bedoeling is.

    De rustige omgeving, het prima bed en dat je de keuken mag gebruiken. Er lijken geen regels te zijn maar iedereen gedraagt zich rustig, zonder zichtbare toezicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Uitstekend adresje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging was voor ons niet ideaal, gezien het toch 25minuten rijden is van Breukelen. Dit wisten we echter op voorhand tijdens booking.

    Heerlijk ontbijt. Ruime en propere kamer en badkamer. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Een schoon, mooi en modern ingericht B&B!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van een waterpomp in de tuin, dat tot in slaapkamer te horen was. Een laag resonant geluid dat mijn hinderde voor het slapen. Zorg ervoor dat je geen kamer op de begane grond krijgt.

    De rustige omgeving met mooie tuin. Heerlijk ontbijt en goede bedden. Gebruik gemaakt van een grote en schone badkamer. Inrichting bijzonder, modern en strak.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,6
    Zeker een aanrader!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi en sfeervol ingerichte B&B. Prachtige landelijke ligging. Ruime kamer met heerlijk bed en grote badkamer. Allervriendelijkste en behulpzame eigenaresse. De B&B is ook volledig af te huren. Leuk voor familie- of vriendengroep.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb niemand gezien ivm ziekte van gastvrouw. Kon zelf ontbijt nemen tegen kleine reductie. Was voor mij geen probleem, maar zou me kunnen voorstellen dat gasten dit onprettig vinden.

    Goed verzorgd en schoon, fijn bed. Inrichting compleet en mooi. Geschikt voor zelfstandige mensen ivm geen persoonlijke check in.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,3
    Heerlijk rustig en landelijk, super schoon, hartelijk ontvangen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was(waren) alleen wit brood(jes) bij de ontbijt. Geen thee/koffie op de kamer, maar wel beneden in de eetkamer te verkrijgen.

    Rustig gelegen en toch goed met de auto te bereiken, 7 fietskilometers van het centrum van Utrecht. Schitterende tuin, met plezier tot laat in de avond in het buitenlucht gezeten (ook met een overkapping als het regent)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,6
    Prima B&B dicht bij Utrecht voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Slaapkamer 3 met eigen douche/wc is heel smaakvol/artistiek ingericht. Hetzelfde geldt voor de eetkamer en gangen en trap. Het ontbijt was prima verzorgd. De ligging is heel rustig, in een lintbebouwing aan een weg door weilanden. Goed bereikbaar per auto. Ik weet niet of er een bus dichtbij stopt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    5,8
    Onvoldoende.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen persoonlijke ontvangst; tel. contact om de code van het sleutelkastje te krijgen. De eigenaar gaf aan die dag niet meer naar de locatie te komen. We hadden aangeven 1x een glutenvrij ontbijt. Dat was er niet. De eigenaar gaf aan dat we dat niet aangegeven hadden. Ik zei dat ik daar bewijs voor had, echter zij bleef volhouden dat dit niet zo was uiteindelijk zag ze het staan in haar tablet en toen zei ze dat het lag aan het nieuwe computersysteem en dat de lettertjes veel te klein waren Er waren 2 eenpersoonsbedden tegen elkaar gezet ipv het geboekte 2 persoonsbed.

    De badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,8
    Prima B&B
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was er geen persoonlijke ontvangst. Voor mij geen probleem maar als je het vervelend vindt om alleen in een accommodatie te zijn moet je hier wel rekening mee houden.

    Prima B&B

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    het was zakelijk, maar zou ook zo hier een paar dagen vakantie willen doorbrengen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de bewegwijzering , door bv aan het begin van de (eigen) weg al een duidelijk bord te plaatsen

    het ontbijt werd door de eigenaresse voor mij ingepakt, omdat ik al heel vroeg weg moest. geweldig gedaan

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    We hebben ons verblijf zeer aangenaam gevonden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We moesten even wennen aan de ontvangst. Sleutel lag in een kluis met code. Zeker niets mis mee, het voelt wat aangenamer als je verwelkomt wordt. Maar zeker niet negatief!!!!

    ja, de kamers waren erg mooi en zeer netjes en proper. Keurig ontbijt. Gebruik van keuken, s avonds, in orde.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    Heel, heel erg aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vloer van de douche is (erg) glad. Voor de oudere mens (zoals ik) uitkijken geblazen. Heb e.e.a. besproken met de eigenaar.

    Hartelijke ontvangst; prima verzorging; mooie, ruime kamer; prettige eigenaar; goed ontbijt; prijs/kwaliteit uitstekend.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,9
    Het voldeed aan onze verwachtingen. Vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien iets doen tegen de warmte in de zomermaanden. En iets tegen de muggen. Suggestie, kast om kleren te hangen.

    Een heerlijk ontbijt was ruim voldoende. Het bed was goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,1
    Prima locatie en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg warm op de kamer en de bedden lagen niet echt prettig. Het leek erop dat de matrassen of niet regelmatig worden gedraaid of dat ze aan vervanging toe zijn.

    Prima locatie en ontbijt. Prijs ook oké.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Prachtige landelijke B&B
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De b&b was zeer mooi en rustig gelegen. Het zag er keurig netjes uit en smaakvol ingericht. Grote kamers en wij hadden zelfs een keukenblok erbij. Zeker aan te bevelen. De tuin heeft verschillende zitjes, dus je kunt gaan zitten waar je wil. Ook als het iets slechter weer is, kun je gebruik maken van het overdekte terras.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,1
    Prima en zeer verzorgd ontbijt, vriendelijke dame.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was zeer warm op de kamers, vensters openen was niet mogelijk door de muggen die talrijk aanwezig waren.

    Prima en zeer verzorgd ontbijt, vriendelijke dame. Mooie en nette kamer en badkamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    Prima voor een nachtje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om half 5 was er een hele actieve haan. Geen airco.

    Prima bed en badkamer. Ontbijt was super

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    Heerlijk, rustig plekje met alle comfort.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Locatie, ontvangst, sfeer, gastvrijheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Prima verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer in designstyle en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,5
    Prima B en B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt sober voor de prijs van verblijf

    Omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Leuke plek, goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi opgeknapte boerderij. Leuk ingericht, goede bedden en mooie badkamer. Ontbijt was goed verzorgd. Tuin met zitjes, lekker rustig om te zitten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,8
    Prima slaapkamer en luxe badkamer, voldoende ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima slaapkamer en luxe badkamer, voldoende ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,6
    Verrassend mooi B&B! Goed verzorg, schoon en vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Wat een mooie inrichting, heerlijke sfeer, netjes en schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Welkom gevoel in een luxe ambiance
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was prima, fijne gastvrouw, moest even wennen aan de fotoprinten. Sanitair was luxe.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    heerlijk ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijk ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige kamers en licatie In een woord geweldig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Zeker een aanrader om terug te gaan.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kussen waar je op slaapt is te dik.

    Ruime kamer, met alles aanwezig wat je nodig hebt. Meer dan uitgebreid ontbijt. Hele vriendelijke gastvrijheid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Gezellige rustige verblijfplaats
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mooie locatie en bijzondere inrichting. Heel netjes sanitair

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Schitterend , prijs _ kwaliteit, ik kom zeer zeker terug en liefst heel vlug als ik zou kunnen !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het hele pakket , kunst en wat een mooie tuin !!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    de omgeving en rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de omgeving en rustig gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    Prima in orde
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het gebrom de hele nacht van de 'airco' in de koeienstal aan de kant van het huis war ik sliep

    Prima in orde

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Zeker en aanrader
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig

    Heerlijk landelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima en meer dan voldoende

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    10
    Fijn onderkomen kom er graag terug
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk boven verwachting dus viel zeker niet tegen

    Fijn ontvangst prachtige locatie erg mooie warme entourage. Echt een aanrader

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    10
    Fijn verblijf!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk. Kamer was leuk ingericht en heel schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    8,3
    Overnachting met een Russisch tintje.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting bij aankomst in het donker.

    Kamer en badkamer waren superschoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    10
    Leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer en badkamer. Zeer vriendelijke gastvrouw. Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,9
    Verrassend leuk design B&B, dat had ik echt niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is er wel wat gehorig.

    Verrassend leuk design B&B, dat had ik echt niet verwacht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,2
    Voor mijn slechte rug was het bed te zacht, maar dat is héél...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor mijn slechte rug was het bed te zacht, maar dat is héél persoonlijk... voor de rest PERFECT !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    10
    Goed bereikbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Goed bereikbaar

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    prima locatie vlakbij Utrecht, heerlijk rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een hor voor het dakraam??

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,2
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Tuin was niet goed onderhouden

    Geweldig ontbijt. Schoon. Goede bedden

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Fantastische locatie en verblijf in supermooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De gastvrijheid van de eigenaresse en de gemoedelijkheid Locatie is prima om vanuit fietstochten te gaan doen

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    6,7
    Ontbijt was lekker en voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging is verder van Utrecht (binnenstad ) dan verwacht. Ook weinig eetgelegenheid in de buurt als je op de fiets bent.

    Ontbijt was lekker en voldoende. Het was er heel rustig en stil.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,6
    Ontbijt, inrichting en vriendelijkheid zijn top !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De aankleding van de tuin en het onderhoud zou een beetje aandacht kunnen krijgen ! Dan is dit een top-locatie. Maar zeker geen minpunt om weg te blijven !!!!!

    Ontbijt, inrichting en vriendelijkheid zijn top !

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    Mooie locatie en perfecte ligging tov Utrecht en omstreken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een overijverige haan

    Mooie locatie en perfecte ligging tov Utrecht en omstreken. Lekkere bedden,mooie ruime badkamer, leuke gastvrouw en een goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    8,8
    Rustige locatie, uitstekend ontbijt, vriendelijke bediening,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze heel late boeking was niet opgemerkt, maar dat leverde verder geen problemen op. Voor lange mensen zoals wij moet je voor een deel van de kamer wel gebukt lopen door het schuin aflopende dak en kijken dat je je hoofd niet stoot.

    Rustige locatie, uitstekend ontbijt, vriendelijke bediening, mooie badkamer, alles mooi ingericht. Parkeren op het terrein van de accomodatie.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    9,6
    landelijk, rustig gelegen, dichtbij stad Utrecht en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij regen en donkerte is de inrit 53a en/of de aanduiding minder duidelijk. Overdag heel goed zichtbaar.

    landelijk, rustig gelegen, dichtbij stad Utrecht en SpaSereen, heerlijk ontbijt, vrije aankomsttijd, vriendelijk bij ontvangst en vertrek.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    8,3
    In donker is het lastig te vinden, ook als je de oprit bent...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    In donker is het lastig te vinden, ook als je de oprit bent opgereden. Je ziet verschillende gebouwen en ik heb moeten zoeken waar de voordeur zat. En niet handig dat je niet kunt pinnen!

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,5
    Prachtige locatie, accomodatie die bijzonder aangenaam en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Afspraken over late arrival zijn niet opgevolgd, dit is bijzonder vervelend geweest.

    Prachtige locatie, accomodatie die bijzonder aangenaam en met smaak ingericht is.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    Ruime kamer met een hele mooie badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zou fijn zijn als er een hor deur zou zitten in de openslaande deuren ivm met muggen. Net als in de badkamer.

    Ruime kamer met een hele mooie badkamer.Aparte douche en ligbad Eigen patio. Heerlijke tuin waar je ook kan zitten.

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    10
    Wat een rust.
    • Individuele reiziger

    Het was wat gehorig maar, ik ben een lichte slaapster... en als je savonds weer komt van je dagelijkse bezigheden ben je toch moe

    Wat een rust... heerlijk ! Ik hou niet van dat drukke hotel gebeuren. De kamer waarin ik verbleef was super netjes en CLEAN ! Ook een t.v. vond ik zelf wel prettig. Het ontbijt wordt per gast op tijd voor je gemaakt... warme broodjes, eitje, meusli, zoet beleg of vleeswaar, glaasje jus en koffie. Dus genoeg !

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,5
    De eigenaresse was erg vriendelijk en gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was wel raar dat er niemand was met inchecken, mede doordat de sleutel ook niet op de plaats lag waar hij zou moeten liggen. Maar na een telefoontje was dat ook opgelost.

    De eigenaresse was erg vriendelijk en gastvrij. Er was iets fout gegaan met de boeking, maar dat werd netjes opgelost. Volgende keer is deze B&B zeker weer een optie om te boeken.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    9,2
    Heerlijk ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Alles was in orde.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Te veel lawaai van de eigenaars in de gang tot zeker 12u en dat op een weekday..

    Alles was in orde. Mooi ingerichte kamers en goede wifi

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    Alles behalve de aankomst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst, er was niemand, s'ochtends pas kennis gemaakt

    Alles behalve de aankomst

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    10
    Mooie ruime kamer en badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Mooie ruime kamer en badkamer. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    10
    Lunchpakket
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lunchpakket

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    Prima ontbijt, heerlijk bed, lekker dichtbij spa sereen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontbijt, heerlijk bed, lekker dichtbij spa sereen

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    de kamers zijn top en het ontbijt ook
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de kamers zijn top en het ontbijt ook

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,8
    Lekkere bedden,ruime kamer.
    • Stel

    Lekkere bedden,ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    10
    Goede locatie, mooie kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Goede locatie, mooie kamer

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    9,2
    Het mooie Interieur / eetzaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het mooie Interieur / eetzaal

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    9,6
    De bedden, en de goede zorgen van de eigenaresse
    • Zakenreis
    • Stel

    Niks

    De bedden, en de goede zorgen van de eigenaresse Heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    De geweldige rust, maar ook de prachtige tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De geweldige rust, maar ook de prachtige tuin

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    8,3
    Heel goed, zeer rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel goed, zeer rustige omgeving...Utrecht gemakkelijk met de trein te bereiken vanuit deze plaats.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,5
    Mooie kamers en gezellige zitkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mooie kamers en gezellige zitkamer

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    10
    kamer en badkamer en ontbijtzaal en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer en badkamer en ontbijtzaal en ontbijt. echt super goed

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    3,8
    Rustige locatie, landschap
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onprofessionaliteit eigenaresse

    Rustige locatie, landschap

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 71

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Wake Up Call Bed & Breakfast

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: