Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Walram 3-sterren

Walramplein 37, 6301 DC Valkenburg, Nederland

#27 van de 52 hotels in Valkenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2841 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    Er valt veel te beleven in Valkenburg, zelf voor ouders met kleine kindjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het lawaai 's morgens, als ze de werken aan het plein weer hervatten

    de ligging, het uitgebreid ontbijtbuffet, de mogelijkheid om gratis het zwembad te gebruiken;

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Fijn hotel, zeker voor herhaling vatbaar!!
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een comfort kamer (W2) geboekt en waren ervan overtuigd dat dit de standaard kamer moest zijn, omdat de kamer wel erg klein was. Verder was het brommen van de airco erg storend.

    Het ontbijt was goed. Prima hotel. Vrijwel direct in het centrum. Service was goed. Zeer vriendelijk personeel!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,5
    Het verblijf was gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alleen jammer dat er gerookt mag worden op de gehele buitenterras. Dit is gewoon niet meer van deze tijd,

    Heerlijk onder de dakplatanen op het buitenterras iets drinken of lezen. De algemene indruk was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,6
    Het was TOP.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Maar 2 stopcontacten in de kamer en op een verkeerde plaats zodat de ventilator op de bank moest staan.

    De ligging van het hotel en de buitenplaats. Ook de comfort kamer was geweldig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    Prima hotel voor een bezoek aan het gezellige Valkenburg en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Centraal gelegen, het Walram plein voor het hotel wordt gerenoveerd , maar geen geluidshinder ondervonden. 'S - morgens vroeg als de werkzaamheden beginnen, raam dicht, dan hoor je haast niets. Wij konden onze auto achter het hotel parkeren voor €10 per dag. Ventilator op de kamer was fijn, ivm de warmte! Prima uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Perfecte locatie voor een goed prijsje in het gezellige Valkenburg!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was nogal gehorig. Je kon echt alles letterlijk horen van je buurtjes.

    Lekker overal dichtbij maar ook niet gelijk in de drukte dus dat is wel fijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Dat het s'nachts de gasten heel luid waren en steeds de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het s'nachts de gasten heel luid waren en steeds de auto's de pakeerplaats op en af reden over de steentjes heen daardoor werd ik steeds wakker

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,6
    Gastvriendelijk en perfect hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Her en der mag het een beetje gemoderniseerd worden. Koffie was niet geweldig bij ontbijt.

    Hotel met veel faciliteiten. Heel vriendelijk personeel. Goede locatie. Schoon! Lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote van de kamer, maar dit is geen probleem want je hoeft er alleen maar te slapen.

    Locatie. Simpel maar prima hotel. Makkelijk e vriendelijkn personeel. Ontbijt is prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een heerlijk ontbijt voor een juiste prijs Hotel was proper alnaargelang de vele werken voor de deur. Ook helemaal geen last van overtollig lawaai. En goede prijs / kwaliteit verhouding Wij komen zeker nog terug

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    5,0
    Gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoner, en luxer mss renoveren

    Oud hotel, veel spinraggen, ramen kapot die niet goed sluiten, voor 1 nacht goed te doen, jammer van alle werkzaamheden er om heen, voordeel heel dicht bij het centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    Prima hotel, geweldige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douche kop kon niet opgehangen, in bad douchen. Walramplein waren ze aan het werken, auto kon maar tot 11:00 gratis blijven staan.

    mooie grote kamers, lekker uitgebreid ontbijt. Lekker groot bad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    6,7
    Wij zijn heel gastvrij ontvangen en kregen een super ontbijtaanbod voor slechts 5 euro p.p.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamertje

    We kregen wel een ontbijt aangeboden voor slechts 5 euro p.p. maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. De kamer was klein, het bed was prima. Onze teleurstelling lag met name in het sanitaire vlak. Het badkamertje/toilet was niet alleen erg klein met een wat armoedig douchegordijn maar stonk ook heel erg! Waarschijnlijk kwam dit door werkzaamheden buiten aan het riool.......

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Vriendelijk en fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb hier afgelopen weekend een heerlijke nacht gehad. Het hotel ligt op loopafstand van alle gezelligheid en bezienswaardigheden. Ook was het personeel heel erg vriendelijke en behulpzaam. Armband laten liggen in de kamer. Na 2 mailtjes was dat geregeld en is de armband opgestuurd. Top hotel!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,8
    Valkenburg is gezellig, mooi weer daarom niet afhankelijk van hotel(kamer)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelkamer erg gehorig,/ gedateerde kamer & badkamer. Momenteel bouwput vor de deur. prijs/kwaliteit slecht

    Locatie is top heel dicht in het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was bij het ontbijt geen volkoren brood van de bakker, alleen voorgesneden (naar mijn smaak) fabrieksbrood. Voor mensen die slecht ter been zijn is het minder geschikt vanwege de vele trapjes. Ook in het zwembad was er een steil trapje.

    We hadden een goedkope kamer. Drie nachten voor ongeveer 175 euro. En daarvoor was alles in orde. Je kon goed slapen en douchen. Gezellige terrasjes in de binnenstad drie minuten lopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Goed ontbijt, fijne bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel erg tegen! De schuifdeur sloot niet volledig af, waardoor je bij bijv. toiletgebruik de geurtjes niet uit het slaapgedeelte kon houden.

    Goed ontbijt, fijne bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Zeker een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tweede dag toen het zo warm was, was het niet uit te houden s'nachts op de kamer en er was geen airco. Wel een ventilator, maar te klein voor zo'n kamer

    Verder was al perfect!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    Prima voor 1. Nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet dineren in het hotel, dat was alleen voor groepen. Dit hoorde. We pas bij aankomst. Overigens wel voldoende gelegenheid in de buurt.

    Grootte kamer (wel een beetje oubollig qua inrichting), ontbijt en

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,1
    Prima bedden, vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchen in een bad is niet praktisch, de hele badkamer wordt nat. Een bad heeft geen meerwaarde, een douche volstaat wat ons betreft

    Prima bedden, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Vrij goed verder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De grote bouwplaats was een enorme puinhoop voor de deur van Walram,,,, entree was bijna onbereikbaar,

    Het bed met heerlijke kussens en lakens. Ook het onbijt was goed. Echter vrij donkere eetzalen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,4
    Het kan ermee door.....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden classid kamer... op foto duidelijk luxer!! Hele kleine kamer me hele gedateerde badkamer. Vliegen zaten platgeslagen tegen de muur. Oud, alles gedateerd en heel klein!! De bedden lagen wel heel lekker! Personeel bij receptie op matig! Nog een keer naar Walram? Nee!!

    Wij waren naar Pinkpop geweest dus mooie afstand van Landgraaf! Bedden waren goed comfort

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    Veel geld voor een lawaaiige slaapplaats
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer met een bed. Dat is wat de "budget kamer" van 160 euro per nacht het best omschrijft. Geen enkele verdere vorm van luxe of comfort. Bij de prijs op moet je €10.00 per dag betalen voor het parkeren. Daarnaast was het hotel super gehorig. Ik ben morgens wakker geworden van de trilfunctie van de telefoon van de buurman en het geroep van de schoonmakers in de gang.

    De lokatie was perfect. Midden in het centrum. En goed bereikbaar met de auto.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Prettig vertoeven in hotel Walram.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    schijnbaar is er een zwembad in het hotel, maar was nergens een verwijzing naar ?

    Goed ontbijt, gevarieerd aanbod. Personeel was vriendelijk en attent.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    Ja, het ontbijt was heerlijk, het ontbrak ons aan niets.
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een low budget kamer, maar het ontbrak ons aan niets, alles was voortreffelijk en klopte helemaal, schone handdoeken, bed opgemaakt, netjes en schoon, meer hebben wij niet te wensen.

    Ja, het ontbijt was heerlijk, het ontbrak ons aan niets.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,0
    Luidruchtige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boven het rookgedeelte onze kamer Aan de voorkant een verbouwing 1 nacht eerder weggegaan omdat er een feestje aan de gang was,dit zou tot 21.30 duren maar was om 22.30 nog bezig,dus graag 1 nacht teruggave van de kamer.

    Bubbelbad op kamer Bedden goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    5,8
    viel beetje tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geheel viel ons een beetje tegen. Kamer was heel klein. 2 losse bedden regen elkaar aangeschoven, waardoor we steeds in de gleuf in het midden belanden. Niet echt romantisch. Badkamer heel klein. De laatste avond werkte onze keycard niet meer, tot 2 keer toe terug naar de receptie om hem weer te activeren. Dat wekte irritatie op. De receptie was op dat moment bemand door een “nachtportier” en die zat in het kamertje erachter naar ons te roepen. Niet echt klantvriendelijk.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Goed hotel,ontbijtkamer te warm
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Walram is een groot hotel en de ontbijtzaal is natuurlijk ook groot.Toen wij er waren was het druk,bloedheet en er was ontzettend veel lawaai.De mensen liepen door elkaar heen en de warmte was niet uit te houden.Waarom geen (betere) airconditioning?

    Het ontbijt was heel goed.De kamers waren schoon en de bedden sliepen goed.Het hotel ligt tegen het centrum aan maar net buiten de drukte.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    Voor een kort verblijf, een goed onderkomen.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij waren niet op de hoogte, dat de gemeente daar bij het hotel, aan het werk was, waardoor parkeren rommelig verloopt.

    Het ontbijt was goed verzorgd en de kamer voldeed aan onze verwachting. De hoeveelheid gangen, die je moet belopen, was af en toe wat verwarrend, maar met de aanduidingen kom je eruit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,3
    Niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ben vroeger vaker in jullie hotel geweest vond het toen geweldig nu is het onpersoonlijk en het hotel is rommelig en niet over zichtelijk met al die gangen en trapjes.

    Vond het ontbijt matig tot slecht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Prima hotel Centraal in Valkenburg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De budget kamers moet wel beetje opgeknapt gaan worden. Had de deurknop van badkamer in mijn hand en als je goed kijkt het en der toch wat achterstallig onderhoud.

    Prijs kwaliteit verhouding van de goedkoopste kamers. Prima voor mij doel van het bezoek. Bedden prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie bovengeweldig hotel

    Ontvangst goed kamer en badkamer uitstekend en een heerlijk ontbijt Goed gelegen alleen jammer dat het plein nu opnieuw bestraat werd dat gaf ongemak Komen hier zeker terug Herman en Rita

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden van kamer 118 waren heel slap. Lange gangen en veel trappen.

    Uitgebreid ontbijt in een nette zaal. Zitjes en buitenplaats om van de zon te genieten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,8
    Valkenburg schitterend, liever ander hotel gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De faciliteiten, hygiëne van het zwembad, bouwwerkzaamheden, veel geluidsoverlast in het hotel van andere hotelgasten.

    Het ontbijt was prima, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Van Bart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen, prima!

    Zeer ruime badkamer met groot hoekbad, heerlijk! In de kamer een waterkoker met toebehoen om zelf thee, of koffie te maken, TOP!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,9
    We hebben het naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik en mijn moeder vonden de kussens behoorlijk tegen vallen. Te groot en mijn moeder zei dat ze van een kunstmatige spul waren waardoor je behoorlijk gaat zweten.

    Ontbijt was super goed maar ik vond de kosten hiervoor boven op de kost van de kamer een beetje prijzig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    wellicht in ruime kamer terugkomen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ruimte en geen koelkast

    Ivm laat moment booking, kleine kamer zonder koelkast en gelet op drukte upgrade niet mogelijk, doch zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    Correct verblijf vlak in het centrum van een toch wel bruisend stadje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het traditionele zeer bij zo veel hotels in de stad. Betalend parkeren. Dat vind ik altijd bovenop de verblijfskost vervelend.

    Behoorlijk hotel zonder meer, met als absolute uitschieter het uitmuntend ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegen viel was de berijkheid. Alles was opgebroken voor de deur wat wij niet wisten. En wij zijn slecht ter been en dus behoorlijk moesten om lopen.

    Prima hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Mooie, rustige ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig plaats op parking bij volledige bezetting hotel, geen airco op de kamer, slechts voor 1 nacht extra bed gevraagd hetgeen niet terug werd omgevormd tot zetel voor tweede avond/nacht.

    Mooie, rustige ligging van het hotel. Vriendelijk personeel. ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    4,2
    Schone kamer met een goede douche maar schandalig slechte bedden. Veel te klein en keihard.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keiharde, en veel te kleine bedden. Sliepen met twee mannen van 1.90m in een bed van 70 cm breed. Bedden waren keihard en schoven steeds van het onderstel af. Elke ochtend waren we gebroken. Voor zo'n bedrag mag je betere bedden verwachten.

    Het was schoon en de douche was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,8
    Mooie kamer met bubbelbad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het bubbelbad was onhandig geplaatst, zodat in en uitstappen een beetje lastig was. Maar we hebben er wel erg van genoten. Kamer 118. Je kunt het als voorkeur opgeven als je boekt. Het hotel heeft kamers met verschillende badkamers

    Mooie kamer met bubbelbad. Het binnenzwembad. Goed ontbijt. Afgesloten parking. Ligging in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,1
    Mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Verouderd hotel. Veel verschillende prulletjes in het hotel, onrustig en rommelig hierdoor. Zo ook de vloeren etc. Niet een geheel

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    Hier komen we zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een kleine (budget) maar zeer nette kamer! Zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt was super. Ideaal gelegen in het centrum. Alle bezienswaardigheden en activiteiten in Valkenburg waren slechts een boogscheut verwijderd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,3
    Leuk voor 1 keer maar volgende keer kiezen we toch een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen en kussens waren écht niet fijn. Veel te hard. Jammer dat er zwemlessen waren zodat we niet in het zwembad konden. Op de foto's zag het hotel er vele malen mooier uit dan het in werkelijkheid was. Zo ook met de kamers. Ons uitzicht in onze kamer was tegen de andere kant van het hotel en beneden keken we op de fietsenstalling van het personeel. Wij vonden het een beetje tegenvallen voor het geld dat we ervoor betaald hadden.

    De omgeving is super mooi. Het personeel hielp ons goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    ontbijt en hotelaccomodatie zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de zwembad omgeving kan een beetje kleur en versiering gebruiken , de kamer was goed behalve het raam en de gordijn was vuil

    ontbijt en hotelaccomodatie zeer goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen mijn kamer viel een beetje tegen. De douche was vies en er kwam bijna geen water uit en het was heel warm. De andere 4 kamers zijn heel goed bevallen!

    Het ontbijt en het zwembad waren heerlijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Heel fijn en kom graag een keer terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de parkeerplaats was opengebroken maar daar kon het hotel niks aan doen, ze boden wel een goed alternatief

    Ruime kamer en grote badkamer met whirlpool! En de locatie is perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Ontbijt was ok ,alleen veel te druk ,chaos rondom de...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was ok ,alleen veel te druk ,chaos rondom de counters diverse zaken leeg,te weinig personeel voor deze drukte,mensen werkten wel hard maar kregen het niet aangevuld.voor de rest ok

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    mooie locatie, slecht geluid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluid buiten door verbouwing plein. Hierdoor andere kamer gekregen maar die was veel kleiner en minder mooi. ook in deze kamer veel geluid!

    goede locatie. mooi bad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    10
    Prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi een whirlpool op de kamer. Je moet zittend douchen Goed dat wij zo lenig zijn😉 Voor oudere mensen niet handig Ontbijt was om half 10 nog niet weer opnieuw aangevuld, waardoor wij oud brood en koud roerei hadden. Beetje jammer

    Prijs👍 Kamers waren heel mooi. Er zat een whirlpool in. Aardig personeel, dichtbij centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in een oudere kamer maar dat weegt niet op tegen de pluspunten

    Hartelijke ontvangst, kamer met bad en Rituals producten, lekker en voldoende uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    Wij hadden een ruime kamer, prima bed en hygiëne waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stug personeel, stralen uit dat ze geen plezier hebben daar. Verouderde badkamer. Momenteel is het walramplein een bouwput, hierdoor last van rioolstank op de kamer.

    Wij hadden een ruime kamer, prima bed en hygiëne waren prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,0
    Lekker ontbijt , snel in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine kamer en dunne muren. Je hoort alles. Het bed bestaat uit twee delen..veel lawaai , je hoofd elke deur dichtgaan

    Lekker ontbijt , snel in de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Super gewoon, leuk personeel, goede kamer voor herhaling vatbaar, zeker een aanrader.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, goed ontbijt, leuk personeel, wilde bij de var wisselen voor de automaat voor wen nootje, maar kregen gratis een klein schaaltje mee naar de kamer voor niets.

    Leuk hotel, midden in het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Een leuke reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een heel kleine kamer. bijna geen plaats om van de ene kant naar de andere kant van de kamer te gaan, bij het naar het toilet te moeten. Ook jammer dat er niets van badproducten aanwezig was en als je er wenste, moest je ervoor betalen

    een heerlijk ontbijt. zeer rustige tuin met terras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er voor een motor hetzelfde betaald moet worden, € 10,00 p/nacht, als voor een auto, terwijl er meerdere mogelijkheden zijn om de motor op een plek te zetten waar geen auto kan staan.

    Ontbijt, dit was ruim voldoende.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Rust en prima verzorgd , binnenzwembad is een echte meerwaarde !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je mag eigenlijk al maar laat inchecken (15h) en de kamers waren nog niet klaar om 16h, kregen wel een gratis drankje aangeboden maar als je dan al een uur later bent dan de inchecktijd ... maar de prachtige kamers deden dit euvel snel vergeten !!!

    Vragen om rustige kamers dicht bij elkaar omdat moeder net operatie had gehad , aangezien het erg druk was toch aan onze wensen voldaan !!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Dicht bij het centrum, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was voorzien van een bad maar geen douche waar je onder kunt staan tenzij je zelf de douchekop vast houdt.

    Dicht bij het centrum, ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    3,3
    Het ontbijt was goed en de bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superkleine budgetkamer gekregen terwijl we voor classic betaalt hadden. Alles was oud en versleten in het hotel.

    Het ontbijt was goed en de bedden waren goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,8
    Er zijn betere hotels in Valkenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, brood kwam uit de diepvries was niet echt vers en dat proefde je goed. Verder was ontbijt prima. Jammer dat als je in de binnentuin zat en je belde om drankje te bestellen niemand kwam.

    De ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    De locatie is perfect, aan de rand van alle drukke barretjes...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet helemaal schoon, verder was alles keurig netjes schoon.

    De locatie is perfect, aan de rand van alle drukke barretjes en restaurantjes, maar toch heel rustig kwa nachtrust.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Half half
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moet iemand aanwezig zijn voor lastige mensen we hebben veel herrie gehad door engelse de hele avond en nacht door met schreeuwen en deuren gooien

    Ontbijt kamer personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,5
    De bereikbaarheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg krap. We hadden een budget kamer dit was ons niet duidelijk geworden op booking.com.

    De bereikbaarheid.. vanaf het hotel naar het centrum is ideaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,7
    Ondanks de ongemakken een goed verblijf.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte parkeer gelegenheid bij hotel. Jammer van een te luid ruchtig Britse groep vooral tijdens ontbijt. Jammer van de werkzaamheden voor hotel.

    Matras van bed was te zacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    het ontbijt was uitstekend .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was uitstekend . en de service van de receptie ook. ik kreeg een kamer beneden waar ik met mijn kleine scoutmobiel niet goed kon komen en werd zonder problemen omgeboekt. en als je iets vroeg bv. plastic zakje kreeg je het gelijk, ik zal dit hotel dan ook aanbevelen aan andere mensen. en wij komen zeker terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,0
    Voor ons helaas geen Walram meer voor een volgende keer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel achter de receptie en ontbijtzaal groeten niet, bij uitchecken niet vragen hoe het verblijf was geweest, koffie was niet aangevuldna de schoonmaak. Het ontbijt was ronduit slecht!! 3 kwartier voor einde waren de harde witte bollen/croissants/zachte bolletjes op, gevraagd of het bijgevuld werd maar kregen als antwoord:sorry ze zijn op! Dat kan echt niet! Sinasappeslap was water met heeeel klein beetje vruchtvlees..Wij hebben de 2e ochtend het ontbijt overgeslagen en elders ontbeten. De kamer was ontzettend stoffig en er lag een dikke laag handzeep op het badmeubel, de douche glijstang kon je niet vastzetten gleed constant naar beneden.

    De bedden waren goed,koffie en thee op de kamer, een balkon,ruime kamer, midden in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    De ligging was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was wat gehorig en je hoorde nog wel eens iemand op een hogere verdieping lopen of in de gang als je op de kamer was. De kamer die wij hadden zag er wat verouderd uit met een raam naar een binnenterreintje van 1 m3 dus geen uitzicht.

    De ligging was perfect. Vrij rustig gelegen maar je bent met 2 minuten in het drukke centrum. Personeel was vriendelijk en het zag er over het algemeen netjes uit. Parkeren kon in de buurt, naast een ander hotel, achter een slagboom.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Heel goed naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wij dachten het moment dat we eerder binnenkwamen als drie uur smiddags.Eerst werd er door ieman hoger als de receptioniste gezgd: waarschijnlijk kunnen jullie wel naar je kamer waarna zij antwoordde nee jullie kunnen pas om 15.00 uur naar binnen.Maar misschien gaat er ook nooit iemand eerder naar binnen.

    Het ontbijt was hardstikke goed. De appelsap uit de automaat smaakte goed. ruime keuze in beleg ,ook een engels ontbijt:geklutst ei ,bonen,worstje.We hebben 's avonds ook gezwommen.we waren maar met z'n vieren.Leuke terrasjes bezocht en gewinkeld. er zijn ook twee grotten te bezoeken voor 12 euro per persoon.'s avonds in het hotel bier en cocktails gedronken. Goed geslapen.de auto stond achter het hotel dus we konden na het ontbijt zo vertrekken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bouw van het plein was niet gemeld Vieze raampje in plafond bij binnenkomst Te weinig personeel om de ontbijttafels af te ruimen

    Prima ontbijt Goed bed Vriendelijk personeel Hardwerkende mensen Lekkere champoo en zeep

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Verder was het prima !
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren bouwwerkzaamheden aan het plein waar het hotel zit, dit duurt nog tot eind dit jaar. ‘S ochtends vroeg wakker door werkzaamheden, tevens was ons uitzicht ook op deze werkzaamheden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    3,3
    Nooit meer!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het mag het woord HOTEL niet eens hebben. Claustrofobische kamers, allemaal gepruts. Provisorische reparaties gewoon zichtbaar.

    ontbijt was prima, evenals vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hotel van buiten wat saai maar eenmaal binnen mooie ontvangst, hele mooie moderne kamer volgens mij is het hotel nog niet zo lang geleden gerenoveerd en schoon met veel extra’s De ligging is perfect je loopt een straatje door en je bent midden in de gezelligheid bezoek ook de kabelbaan echt leuk op een mooie zonnige dag!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Verder prima ontbijt en schone ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jus d'oraniet is aan gelengt met te veel water. Is gewoon water met kleurtje. Brood met deze warmte wat uitgedroogd. Minder weg leggen en steeds aanvullen. Jammer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Onder de maat, daarom overgeboekt naar een ander hotel na 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein, bedden te kort en liggen slecht, bouwwerkzaamheden voor de deur, kamer geluidruchtig (de buren hoor je op de wc zitten poepen), constant zoemende ventilator in de badkamer. Na twee nachten dit aangegeven bij de receptie, maar konden geen andere kamer aanbieden of verdere oplossing bieden. (Hotel was volgeboekt) daarom uitgeschecked en een andere hotel geboekt, wel netjes het resterende bedrag terug gekregen!

    De koffie.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Walram

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: