Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Van Walsum 3-sterren

Mathenesserlaan 199-201, 3014 HC Rotterdam, Nederland

#23 van de 58 hotels in Rotterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1248 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    10
    Gastvrij
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Deze kamer is geboekt voor zakelijke relaties en zij waren erg tevreden. Er werd ook enorm goed rekening gehouden met de diëetwensen. In dit geval mensen die daadwerkelijk ziek worden als ze iets verkeerds eten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers verouderd. Versleten matras. Badkamer onvoldoende gereinigd, vele haren in het bad. Veel lawaai aan de straatkant (enkel glas)

    Ontbijt was goed. Personeel vriendelijk en correct. Locatie dicht bij het centrum en voldoende eetgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel in hotel met een inrichting uit vroegere tijden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn kamer was aan de straatkant. Helaas veel lawaai. De buurt 's avonds niet zo prettig. De kamer heeft een ouderwetse inrichting. Donker houten meubels. Bekleding meubels veel gebruikssporen. Roomwit behang met relief. De badkamer lijkt qua betegeling opgeknapt, maar wel een smoezelig douchegordijn. Geen koelkastje. Geen koffie/thee faciliteit op de kamer. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding hierin wat achterblijven. Voldoende voor 1 nacht om volgende ochtend weer op pad te gaan in de mooie stad.

    Mooi oud pand. Goed centraal gelegen in Rotterdam. Op 5 minuten lopen van de metro en enkele meters van de tramlijn. Vriendelijk personeel en prettige ontvangst. Heerlijk ontbijt in lichte en ruime ontbijtzaal / foyer. Uitgebreide keuze. Onder andere vers fruit, verschillende soorten yoghurt, cruesli, brood, harde en zachte bolletjes, ruime keuze in beleg, vlees en kaas. Evenals roerei, bacon, pancakes.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    we komen zeker graag terug!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het matras vh bed wat te hard

    Prima stille kamer (maar het 3e bed hadden we niet nodig - verhoogt dat de kamerprijs?) met fijn uitzicht op bomenlaan - goede lift - ontbijt zeer gevarieerd - en zeer prettig(e) bediening/personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,3
    Het comfort op de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen. Ik had een prima verblijf in dit goede hotel. Ik hoop hier in de toekomst nog vaak gebruik van te kunnen maken.

    Het comfort op de kamer. De ligging en de rust.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Ideaal verblijf om Rotterdam te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen aan de straatkant en daardoor hoorden we ‘s nachts toch heel goed het lawaai van jongeren.

    Warm onthaal, verzorgde ruime kamer met airco en koffie- en theefaciliteiten. Ideaal is de afgesloten parking wat verder in de straat. Lekker ontbijt met alles erop en eraan. Goede uitvalsbasis om Rotterdam te verkennen. In het hotel kun je ook fietsen huren. Zeker een aanrader!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,9
    Toppertje!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!!!...kan geen min puntje vinden!!

    Goede locatie met aan sluitng tram/bus, prys kwaliteit verhouding, vriendelyk personeel, hygienisch/schoon, was er al meer geweest dus kende het, eigenlyk alles wel...ga er zeker terug als kan!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Toppertje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, was me bekend van vorig jaar!!!

    Alles!!!...was me heel goed bevallen vorig jaar...goeie locatie vriendelyk personeel was er schoon goed ontbyt...alles hoef er niks aan te voegen...ga er zeker weer terug in dien nodig!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Prima uitvalsbasis voor weekendje Rotterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie, propere kamers. De vierpersoonskamer was ruim, met een klein zithoekje en een terras. Hoewel de kamer naast de ontbijtruimte was, hebben we geen geluidshinder gehad. Vanuit het hotel ben je in een mum van tijd te voet in de Witte de Withstraat en op de Nieuwe Binnenweg. Prima uitvalsbasis om Rotterdam te bezoeken. Parking van het hotel is ook vlakbij, dus je hebt geen auto of openbaar vervoer nodig. Het ontbijt was uitgebreid en lekker! Wij komen nog eens terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    Prima verblijf gehad! Zeer tevreden!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Ruime mooie kamer Schoon, rustig en toch in centrum prima sanitair en ontbijt Flexibele en vriendelijke heer aan receptie Goede bedden Prachtig oud pand met charme van tijden van weleer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein detail: het licht in de gang blijft heel de nacht branden en schemert wat binnen in de kamer

    Gemakkelijk te bereiken, private parking, vriendelijk personeel, dichtbij het centrum, lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Leuke citytrip met aangenaam hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein. Het raam kon niet open. Er zouden haakjes voorzien moeten worden om een jas op te hangen.

    Het ontbijt was prima met een ruime keuze aan het buffet. De terrastuin was zalig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,8
    Zeer gehorige kamer waarbij je duidelijk de andere gasten de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorige kamer waarbij je duidelijk de andere gasten de trap hoorde op en afstormen. Tevens lag de kamer aan een zeer drukke weg waar de hele nacht auto's motoren en bussen doorheen scheurden. Slechtw geluidsisolatie van de kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    uitstekend
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nee er is mij niks tegen gevallen.

    Het ontbijt was heerlijk en de bedden en kamer ook. Wij moesten naar het Erasmus ziekenhuis en konden dat lopend doen. Daarom was het voor ons een uitstekende locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk we wilden zelfs bij boeken alleen viel het tegen dat dat niet lukte haha

    Een zeer gezellig en huiselijke sfeer geeft een warm gevoel. We hebben hotel walsum al meer geboekt en wil geen ander hotel . Het is gezellig en rustig gelegen en je voelt je zeker meer dan welkom .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Het vriendelijke en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van hotel vooral de achterkant lijkt wel aso buurt de omgeving vele ongure types in dure auto s klopt volgens ons niet

    Het vriendelijke en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Heerlijk verblijf voor Rotterdam wat beter te leren kennen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn man heeft als een roos geslapen ,zelf vond ik de kamers nogal gehorig ,maar dat los ik de volgende keer op met een paar oordopjes in men koffer te stoppen ,weegt niet op tegen het positieve in het hotel.

    Overheerlijk ontbijt ,fijn familiehotel,vriendelijk onthaal ,goede locatie,fijne service ,kortom heerlijk hotel voor een fijne prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Prima, goede locatie tov OV en zou er zo nog eens heengaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn enigzins gedateerd maar wel netjes en schoon.

    De vriendelijkheid van het personeel en de mate waarin men extra moeite deed om mijn zoon met zijn allergieen tegemoet te komen !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    9,2
    Zet aan om er terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ruim en voldoende gevarieerd ontbijt. Kamers geen luxe, maar zeker toereikend (geluidsarm, verzorgd en proper). Vriendelijk en attent personeel. Leuke buurt met voldoende horeca. Ligging vlakbij musea. In een woord: een aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Prima plek voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat het raampje boven de buitendeur niet op verschillende standen open kon. Wij houden erg van frisse lucht tijdens het slapen.

    Er was genoeg keuze bij het ontbijt en wat goed dat alles fair-trade was.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    Mooie kamer en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden 4 pers kamer met onze 2 kinderen. De bedden waren heerlijk, mooie ruime kamer die grenst ad tuin, parkeerplaats voor €15 per dag. Vanaf het hotel kun je lopen naar de Euromast, het centrum, etc. Super verblijf gehad!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Ontspannen sfeer zoals wij dat graag zien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals gezegd hierboven, de renovatie van de badkamer is een logische volgende stap.

    Grootte en hygiëne van de kamer waren prima. Badkamer was gedateerd, maar die staat op de lijst om vervangen te worden hebben wij begrepen. Ofwel bij een volgend verblijf in R'dam is v. Walsum prima optie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,8
    We hebben heerlijk geslapen en de jongeman van de receptie/bar was leuk en erg behulpzaam.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn nogal gedateerd en de badkamer was erg klein.

    Schone kamers met fijne bedden. De jongeman van receptie/bar was leuk! Niets was hem teveel om het ons naar de zin te maken. Top!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    We hebben genoten van een gezellig hotel met veel karakter op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldige locatie, super sfeer, vriendelijke mensen. Personeel stond voor ons klaar om te helpen met bijzondere verzoeken, parkeren was goed geregeld, ontbijt was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Je moet er van houden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn echt gedateerd. Alles werkt. Het is goed schoon maar oubollig. De badkamer van de eerste kamer leek wel een studentenbadkamer. Na de kamerwisseling kregen we een moderne badkamer. De hotelkamers die wij gezien hebben waren echter allemaal kneuterig.

    Gastvrijheid. Eigen parkeerplaats.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    aangename verrassing en aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    HET ONTBIJT WAS ZEER GOED, ruime keuze, vers, heerlijke koffie in alle vormen. Rustige sfeer in het hotel. PERSONEEL ZEER GEDIENSTIG EN VRIENDELIJK.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Fantastisch
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    De mensen waren enorm vriendelijk het uitzicht super, ontbijt wat je er van mag verwachten, dus goed. Voor een kleine vergoeding kregen we een eigen parkeer plek , wij hebben verschillende hotels bezocht in Rotterdam maar dit heeft alles overtroffen. Nuchter / normaal/ en heel erg vriendelijk wij komen hier zeer zeker terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,8
    Een gezellig centraal gelegen hotel vlakbij het metrostation.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer. Gezellig ingericht. Het ontbijt was goed.We hadden de kamer gereserveerd om naar De vrienden van Amstel live te gaan. Het ligt 3 minuten lopen van het metrostation. We hebben er ongeveer 15 minuten overgedaan om bij Ahoy metrostation te komen. Het is 3 minuten lopen. Echt een goede plek om waar dan ook heen te gaan in Rotterdam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Topper!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien het wat gedateerde meubilair al heeft dat ook wel weer zn charme. Veel originele zaken zijn gelukkig behouden en niet gemoderniseerd. Kamer had bijv. een prachtig plafond.

    Alles. Grote kamer, uitstekend bed, mooie badkamer, alles keurig schoon. Ontbijt had zeer ruime keus. Héérlijke koffie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    De hele ploeg van het personeel is bijzonder vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is een beetje verouderd en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Maar alles is aanwezig: netjes en ruim genoeg. Het enige wat dringend aan vernieuwing toe is, zijn de bedden. Wanneer deze vernieuwd worden, is dit hotel een echte aanrader.

    De hele ploeg van het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Het hotel ligt zeer centraal. De ideale plek om Rotterdam te voet te verkennen. Het ontbijt was uitstekend. Alles was aanwezig; heerlijke manier om de dag te starten!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,5
    Fijn en relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks tegengevallen

    Mooi oud pand, ruime kamer, goed bed en kussen, complete badkamer. Uitgebreid ontbijt en op loopafstand van theater, winkels en markthal

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Prima verblijf met een goede service.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was perfect, alles was goed geregeld. Mooie schone kamer met een goede badkamer. Goede parkeergelegenheid en het hotel ligt goed t.o.v. het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,0
    Rustig hotel vlakbij hartje Rotterdam . Uitstekende prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen ( het weer mocht beter zijn 😉

    Grote kamer, vlakbij centrum. Topligging! Parking vlakbij hotel. Ontbijt was erg lekker en uitgebreid. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf gehad..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afzuiging in de badkamer maakte erg veel lawaai. Deze ging volgens ons automatisch aan in de ochtend.. Dat zou op zondag best wat later kunnen zijn. Wij haden een heerlijk groot bed. Een lits-jumeaux dekbed zou daarom prettiger zijn dan 2 aparte dekbedden.

    Uitstekende kamer met een heerlijk bed.. uitstekende douche. Ontbijtbuffet was goed verzorgd. We hebben genoten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betreft een oud gebouw dat is gerestyled. Het ziet er prima uit maar de geluiden blijf je altijd horen (leidingen die kraken etc)

    Locatie centrum Rotterdam is uitstekend voor evenementen. Daarnaast was het ontbijt echt top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,2
    Heerlijk hotel met prima ligging t.o.v. allerlei bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee, wij waren uiterst tevreden

    Wij waren met 7 vriendinnen (leeftijd 36-47)en hadden een 3- en 4 persoonskamer geboekt. De 4 persoons was op de BG met uitzicht op de binnen tuin, aan de achterkant dus heerlijk rustig. De 3 pk was op de 3e verdieping aan de voorkant, maar het viel ons reuze mee wat lawaai betreft. De bedden sliepen fantastisch, dat vonden wij allemaal en alles was heerlijk schoon. Ook een lekkere warme douche (douche in bad) Tot 11:00 uur konden wij gebruik maken van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet in een leuke eetzaal. Zelfs om 11:10 konden wij nog gewoon een kopje koffie nuttigen en rustig kletsen aan de ontbijttafel. Koffers konden wij laten staan om die aan het eind van de dag weer op te halen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Goede keus voor een stadshotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was groot genoeg. Alles zoals je. n een hotelkamer verwacht. Uitzicht op tuintjes van de achterburen, prima en onverwacht stil zo in het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    Goed, aangenaam en gezellig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen lift en steile trap naar appartement! Geen rookgasdetectoren in appartement.

    Het lekkere ontbijt en de upgrading van hotelkamer naar appartement.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    sliepen op de 4 personen kamer badkamer was proper en netjes maar een douche ipv een bad zouden we nog meer waarderen

    mooi gezellig hotelletje dicht bij een gezellige buurt gemakkelijk bereikbaar, heerlijk ontbijt en super vriendelijk personeel zeker een aanrader als je Rotterdam wil verkennen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    Fantastisch !
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee, niets.

    Warme sfeer, mooie entourage, lekkere bedden, ruime kamer en gesitueerd oo een leuke plek. Ik sprak nog iemand van het schoonmaakteam, zij gaf aan dat ze er met heel veel plezier werkt, dat zegt ook heel veel!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Ruime comfortabele kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime comfortabele kamer, vriendelijk personeel. Het ontbijt heeft alles wat ik van een ontbijt verwacht. Goede veilige parkeerfaciliteit. Ik kom hier graag terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    We hebben een fijn weekeind gehad in Rotterdam
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een langer verblijf is het hotel wat mij betreft iets te simpel. Kamer en badkamer kunnen wel een update gebruiken. tv is analoog, dat kan echt niet meer in deze tijd.

    Voor een paar nachten is dit een prima hotel vlak bij het centrum. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Prima stille kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima stille kamer. Uitstekend bed. Privé parkeergelegenheid in hartje Rotterdam is top. Ontbijt helemaal goed. Zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Ik kom zeker terug

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Even een gezellig vader-zoon weekendje in een prettig familiehotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    2-p. kamer was niet heel groot

    Gunstige ligging van het hotel t.o.v. centrum en highlights. Bij mooi weer heerlijk buiten kunnen ontbijten, veel keus bij het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Heerlijk en uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ERG gedateerde, ouderwetse kamer - muffe geur.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt! Handig dat je (tegen betaling) de auto op de privé-parkeerplaats kon parkeren. Hele prima locatie op loopafstand van alle trekpleisters. Balkonnetje bij de kamer. Vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Aangenaam familiehotel met aandacht voor de reiziger en een heel gezellige ontbijtruimte.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Qua hygiëne heb ik toch wat opmerkingen: het tapijt was niet grondig gestofzuigd en ik vond het beddengoed en de handdoeken er niet zo heerlijk fris ruiken zoals ik dit in andere hotels wel al opmerkte. Zoals ik al veel meemaakte, is er voor de alleen reizende reiziger bijna altijd een heel kleine kamer voorzien (1-persoonskamer). De badkamer en het interieur vond ik ook wel verouderd en zijn aan wat vernieuwing toe.

    Een heel uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan: heel veel variatie en héél lekker allemaal. Fair trade producten, eitjes op verschillende manieren bereid, yoghurt, broodjes, fruit en (glutenvrije) granola. Ik ben glutenintolerant en kreeg wel heel wat verschillende soorten broodjes in mijn weekje vakantie. Een aanrader voor glutenintolerante mensen ook! Heel vriendelijk personeel en een heel gezellige sfeer. Een aanrader op dat punt (behalve de kamer) voor de alleen reizende: je voelt je niet alleen en toch heb je de nodige privacy.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Prima stek in een leuke veelzijdige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein puntje: de toegang naar de parkeerplaats is heel smal.

    Prima hotel voor een kort verblijf in Rotterdam. Op loopafstand van het centrum en een aantal musea.Tram en bus voor de deur. Vriendelijk personeel. 's Morgens genoten van een goed ontbijt in de kleine gezellige tuin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,2
    Goede ligging, uitstekend ontbijt maar verouderd en onvriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De inrichting is verouderd en het hotel is niet goed onderhouden. Het personeel is onvriendelijk.

    Het ontbijt was erg lekker en uitgebreid. De kamer was ruim. Ook de badkamer was uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,2
    Rotterdam ontdekken vanuit hotel Van Walsum was echt top! Geweldige citytrip!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen echte tegenvallers. Enkel een kleine bemerking misschien toch, met name de inloopdouche in de badkamer: er is geen mogelijkheid om de badkamer na het douchen even met een dweil/aftrekker snel droog te maken.

    De vriendelijke huiselijke sfeer heeft ons aangenaam verrast! Het is een kleinschalig hotel, zeer mooi ingerichte ontbijtruimte en het ontbijt is dan ook echt schitterend (alles erop en eraan, je komt echt niets te kort). Het personeel geeft ook leuke tips mee, zoals de oversteek maken met de watertaxi , is een echte aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Dit hotel is prettig bescheiden van omvang, dus een beetje...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was aan de krappe kant.

    Dit hotel is prettig bescheiden van omvang, dus een beetje huiselijk, terwijl de uitstraling toch prima professioneel is. Het ontbijt is goed verzorgd en uitgebreid. De ligging is prima voor uitstapjes naar het centrum en naar de belangrijke musea.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Door ik voor eerst en alleen in hotel kwam
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door ik voor eerst en alleen in hotel kwam Onzeker Was heel geruststellend de eigenaar Gewoon ik voelde mij er direckt thuis Later de meneer van personeel Ook geweldig Als weer kom zou zo weer naar jullie gaan Bedankt😍

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Uitstekend hotel op rustige locatie midden in Rotterdam.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Uitstekend hotel op een rustige locatie in de stad. Metro dichtbij zodat je in no time door de stad kunt reizen. Uitstekend bed. Ontbijt was royaal en het viel op dat de kwaliteit ook uitstekend was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,9
    Vrij goed verblijf
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst verliep niet soepel. De medewerker gaf aan dat we met een credit-card betaald hadden en die pas moest getoond worden. Ik ben niet in het bezit van een credit-card. Had niet met een credit-card betaald en kon deze niet tonen. Het duurde lang, al onze ID-kaarten moesten gekopieerd worden. Jammer. In de badkamer was geen ventilatie of afzuiging, dat zou nog beter kunnen.

    Het was mooi weer en er was voldoende ruimte om in de tuin te ontbijten. Fijn! Op onze kamer stond een waterkoker, lekker dat we zelf de mogelijkheid hadden om wat te drinken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    5,4
    Mindere ervaring
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is ouderwets en opgebruikt. Geen douche. deuren en vloer kraken en piepen, niet interressant om goed te kunnen slapen

    Standaard ontbijt, goeie ligging vlakbij centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Leuk, centraal gelegen hotel. Ideaal voor een citytrip in Rotterdam. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel was gewoon vriendelijk, sommigen waren redelijk slordig (kleding).

    Goede ligging (in de binnenstad, maar toch rustig genoeg gelegen). Lekker ontbijt-veel keuze (heerlijke koffies - verschillende soorten granola). Bij warm weer kan je ook op het terras ontbijten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Zeer goed gelegen hotel, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was heel klein, leek eerder op een kamertje in een pensionaat. Dat kwam waarschijnlijk doordat we 2 aparte bedden gevraagd hadden.

    Het hotel is heel goed gelegen, vlakbij het Museumplein. Ontbijtbuffet was super! De parking vlakbij het hotel is een extra troef.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Gastvrij, gezellig, knus familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De opstapjes waren lastig met de rollator.

    Het ontbijt was geweldig! Voor elk wat wils. Kamer was heel klassiek, lekker knus alsof ik bij mijn oma was. Hotel was heel gezellig, gaf familiegevoel. Prima service, heel gastvrij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,1
    Zo als t was
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehoorig deuren etc..de myne zeker veer terugslag deur stond strak klapte gewoon dicht moest je tege houden om zo weinig mogelyk geluid te maken!!!

    De locactie(ligging) centraal de aansluiting tram/trein...al by al goed!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Prima familiehotel waar je je snel thuis voelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als de buren de deur dicht lieten vallen gaf dat nogal een klap. Verder van geen geluid last gehad.

    Kamers zijn ruim en schoon. Prima familiehotel waar je je snel thuis voelt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    We hebben geweldig genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren erg warm, maar met een open raam was dat zo goed als opgelost. Warme kamers zijn niet verrassend in een hotel.

    Het ontbijt was heerlijk! Het personeel was erg vriendelijk en en de kamers waren mooi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    9,2
    Bijzonder vriendelijke ontvangst door Robin, gaf meteen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bijzonder vriendelijke ontvangst door Robin, gaf meteen nuttige informatie met behulp van een plattegrond van/over Rotterdam. Mooi hotel in prachtig oud pand, parkeerplaats voor de auto. Prima kamer, met zeer goede bedden. Ontbijt was ook prima. Al met al een aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet top, douchen in bad is niet ideaal. Daarnaast was het niet helemaal schoon en was 1 van de handdoeken oud, kapot en er zat een (inkt)vlek in

    De locatie was fantastisch, alles is op loopafstand. De kamer was vrij ruim en het bed was heerlijk stevig. Het ontbijt was ook prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,8
    Heel gezellig hotel met ruime 3persoonskamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij sliepen aan de straatkant en hoorden toch heel goed het autoverkeer dus misschien betere geluidsisolatie van de ramen voorzien op termijn.

    De 3-persoonskamer was zeer ruim en licht en de bedden waren ook heel goed qua slaapkwaliteit. Plus het 3de bed is een volwaardig bed, geen slaapzetel of plooibed ofzo. Een handig opbergmeubel met een kluisje, koelkastje en strijkplank/strijkijzer (!). Verder nog handige leeslampjes aan de 3 bedden en een gezellig zithoekje aan de hoge vensters met comfortabele zetels. En last but not least: het ontbijt was gewoon super lekker en heel veel keuze. Ook niet vergeten: er was een goede wifi-verbinding!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat verouderde kamer (bedden wel OK!).

    Goed gelegen en aangenaam familiehotel. Weinig show met vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Familiekamer voor 4 personen: ruim en aangenaam wegens op gelijkvloers met "eigen" terrasje en rechtstreekse toegang tot "grote-binnenterras" waar je kan ontbijten (nu te koud) of 's avonds iets drinken. Leuk! Ruime privé-parking iets verderop, afgesloten (wel niet met je Hummer proberen binnen te rijden want de doorgang is wel nogal smal.... grapje!)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    4,2
    Goede ligging maakt alles goed, prijs/kwaliteit te duur
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt - lekkere bakker op de hoek en toch afbakbroodjes geven, geen lekkere confituur geen lekkere fruitsap of koffie. Badkamer echt ouderwets en kleine kamer. Prijs/kwaliteit te duur

    Ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,7
    Goede ontvangst en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    1 vd kamers lag aan de voorzijde, heb je toch wat hinder van het verkeer. TV ontvangst was slecht. Alleen NPO1 was redelijk te ontvangen. 2e avond hing er een lichte riool lucht op de kamer (kwam vermoedelijk uit de badkamer). Portier 's avonds was niet erg behulpzaam. We wilden rond 22.30 nog een drankje drinken, maar we kregen te horen dat hij op dat moment met andere zaken bezig was. Dat kan ik me voorstellen, maar niet dat je vervolgens 20 minuten met iemand aan de balie door blijft praten, zonder nog naar ons om te kijken. Van het drankje hebben we vervolgens maar afgezien.

    Goede ontvangst en ontbijt. Over het geheel genomen zeer vriendelijk personeel (m.u.v. een van de nacht portiers). Personeel was ook zeer behulpzaam bij het uitzoeken van uitstapjes. Dit was ook onze ervaring bij eerdere bezoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    6,3
    Matig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was heel klein en lag niet goed. We zijn niet uitgerust naar huis gegaan. Jammer! Hotel was oké, maar wel verouderd.

    Het onbijt was héérlijk! Vriendelijk personeel en goede ligging van het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,3
    Hotel Van Walsum is een fijne uitvalsbasis om Rotterdam te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen aparte douche (douche in bad), maar de badkamer was verder prima.

    Heerlijke ruime en lichte slaapkamers in een karakteristiek pand, prima bed en een lekker ontbijtbuffet met ruime keus aan brood-en belegsoorten. De medewerkers zijn heel vriendelijk. De locatie ligt aan de rand van het stadscentrum, maar alles is prima beloopbaar. In de directe omgeving zijn diverse gezellige café's en restaurants

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Simply thé best!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stekker in de badkamer werkte niet, maar alle andere stekkers wel. Tja, dit is dan ook het enige minpuntje.

    Mooi lekker ontbijtbuffet, vrij ruime kamer, vriendelijk onthaal, kortom: er ontbreekt niets.Centrale ligging bovendien: vlakbij museum Boijmans, de Schouwburg, de oude haven... Alles op wandelafstand.zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Eenvoudig en gezellig hotel. Zeer goed gelegen in Rotterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid van nabij gelegen kamer (water, wc ...) drong soms door. Ook de vloer kraakte op enkele plaatsen. Tv beeld van de belgische zender was slecht.

    Eenvoudig rustig hotel. Goed gelegen. Goede parking

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben iets vergeten mee te nemen naar huis ( prijzige zaklamp) , dom dom dom, maar tot dusverre heeft het hotel geen contact met me opgenomen om te melden dat ik iets heb laten liggen. Moet zelf bellen.......

    Grote kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,5
    Goed, zonder meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel wat tegen. Onhandige doucheruimte, héél ouderwetse kamer. Niet leuk binnenkomen. Vorige keer hadden we een andere kamer en die was prachtig!

    Het ontbijt was heerlijk en het personeel supervriendelijk!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    Een kindvriendelijk hotel op wandelafstand van het centrum van Rotterdam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - De sleutel voor de parking moet steeds meteen teruggegeven worden. Dat is niet zo handig omdat er voor het hotel weinig plaats is om te stationeren.

    - Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. - Het ontbijtbuffet is voldoende uitgebreid, het vers fruit is zeker een meerwaarde. - Zowel het centrum als de Euromast zijn op wandelafstand. - Kindvriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,8
    ontbijt was heel lekker genoeg keuze vriendelijk enz .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer viel tegen ... zeker niet wat op foto's stond

    ontbijt was heel lekker genoeg keuze vriendelijk enz ... plant mag wel vervangen worden zodra verslenst :/

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,9
    Aangenaam hotel op fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn wat gedateerd met oudere meubels, maar de bedden zijn goed.

    Vriendelijk personeel, prettige sfeer, uitstekend ontbijt in een vriendelijk hotel op een mooie locatie in het centrum van Rotterdam. Kamers zijn schoon, bedden zijn voldoende, de douche/wc-ruimte was prima.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Van Walsum

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: