Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Walvisvaarder 3-sterren

Lies 23, 8895 KP Lies, Nederland

#1 van de 1 hotels in Lies

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 606 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    Prima maar ik had er meer van verwacht nav de advertenties en de website.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was heel beperkt, ouderwets. Sneetjes brood, kaiserbroodjes die heel droog waren, fruit uit blik! Kleine dingen, een welness hotel waar bespaard wordt op goede douchegel in de badkamer. Goedkope tubetjes. Geen föhn in de kamer. Jammer, de prijs is er nl. wel naar.

    De lokatie en kamers waren prima. De kamers zijn leuk ingericht, doet veel voor het totaalplaatje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Geweldig verblijf wat al onze verwachtingen heeft overtroffen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand naar de kamer en het traplopen is voor minder valide mensen wel een obstakel Maar we hadden het van tevoren beter aan kunnen geven dan hadden ze hier zeker wel rekening mee gehouden.

    Ontzettend vriendelijk personeel, geweldig ontbijtbuffet, kamers en sanitair proper! Bed comfortabel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Top, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt, gebakken eitje met spek is een advies om eens op te pakken. Ontbijtbuffet tot 11:00 uur is ook een advies. Kan je iets langer uitslapen. Is lekker als je even een keer zonder kinderen weg wilt

    Rustige omgeving en goede bediening. Gezellige sfeer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Prima verblijf, ik had gerust nog langer willen blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een lagere spiegel in de badkamer was handig geweest, ik ben klein van gestalte en moest op mijn tenen staan om mijn gezicht te kunnen zien.

    Mooie en zeer nette kamer, super vriendelijk personeel, heel gevarieerd en lekker ontbijt. Heel gezellige bar en restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke kamer leuke ontvangst Ze waren zelfs bereid om onze koffer die was vergeten door haantjes ..persoonlijk naar de boot te brengen echt super

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Het verblijf in dit hotel, is ons uitstekend bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat ik wel miste naast het bed is een fatsoenlijk nachtkastje.

    Het ontbijt was heel goed verzorgd, De bedden waren prima. De kamer werd goed schoongemaakt. De locatie is erg gezellig en ligt aardig centraal. We waren zeer tevreden en komen zeker nog terug. Wat we aanbevelen is de ECO safari, dat was echt super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    Ontspannen en ontzorgend, ga zo door daar !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij zijn al eerder in Hotel de Walvisvaarder geweest, toen vonden wij het diner/warme eten lekkerder. Gezien de prijs € 26,00 viel dat ons iets tegen. Verder geen commentaar hoor!

    Heerlijk , ruim voldoende ontbijtbuffet, vriendelijk behulpzaam personeel, gastvrije ontvangst.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    10
    Helemaal goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en avond eten uitstekend Was wat mis gegaan met de boeking, uitstekend opgelost. Zeer schone kamers, uiterst vriendelijk personeel, zeer goede ervaring.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Heerlijk weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bij het ontbijt zou wat uitgebakken spek lekker geweest zijn.

    Ontbijt is goed: vers sinaasappelsap, ruime keus aan vleeswaren/kaas en zoetigheden. Ruime keuze aan brood, croissantjes e.d. Kamers waren ruim en schoon. Omgeving is prachtig en het is er erg rustig. Heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Top verblijf, op een mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    toplocatie, fijne kamer. alles goed geregeld. fietsen die ik vooraf had gevraagd stonden klaar bij aankomst. Eten in het hotel, eerste avond daar gegeten, was zeer lekker. kan geen slechte dingen bedenken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Gezellig ontvangst, goede faciliteiten, mooie gezellige haard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Op de kamer hadden wij het prettig gevonden als er in ieder geval een waterkokertje koffie/ thee faciliteiten aanwezig was geweest. Wij vonden het een gemis. De stoelen op de kamer vonden wij, boven gemiddeld lange mensen, vreselijk zitten. Op het bed hangen, liggen is dan comfortabeler.

    De bediening was prettig, vriendelijk en vooral de man achter de bar (Maarten)was leuk. Hij wist veel over speciale biertjes en drankjes. Erg leuk en gezellig De open haard met de stoelen er rondom heen, waar veel mensen aanschoven omdat het weer wat guur was, voldeed helemaal aan de verwachting. Ontbijt was gezellig druk en genoeg keuze en netjes verzorgd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben alleen een vast 4-gangen menu. Ik was er voor een zakelijke overnachting en dan is dat niet echt leuk in je eentje. Uiteindelijk vonden ze het prima dat ik alleen het hoofdgerecht nam. Echter leverde dat maar 6 euro korting op tov de gehele menuprijs. Daarnaast kon je pas vanaf half 10 uitchecken. Ook niet handig zakelijk gezien. Het handigst is dan om de avond van tevoren al af te rekenen ben ik nu achter.

    Aardig personeel en bushalte voor de deur. Het beste was de kamer; ruim, goed bed, bad, balkon. En heel schoon!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Tevreden en komen terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner. Zowat elke dag gebonden soep met roetje wat je ook proefde. Waarom geen heldere soepen?? Iets meer keuze gerechten en dessert zou wenselijk zijn. Ontbijt beperkt.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Een zeer mooie locatie voor rust, fietsen en wandelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    doordat het zo rustig en stil is op het eiland dat je niets hoort stoorde wel het geluid van het afzuigsysteem. dat was spijtig.

    de kamers waren zeer goed en groot. het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. het avond eten was ook lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Heerlijk ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk helemaal niets. Misschien een klein koelkastje op de kamer.

    Het personeel was erg vriendelijk en de sfeer was super relaxt. Het ontbijt was piekfijn in orde. Mooi terras met een fijne relax hoek. Een hotel waar je zeker nog eens terug wil komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openhaard stank in het restaurant. Dat is niet prettig als je benauwd bent en je kleding stinkt er naar

    Heerlijke rustige kamer. Goede voorzieningen voor je fiets en prima ontbijt. Mag iets uitgebreider

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Het verblijf was super.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen mening

    de kamers waren op too date Verder heel goede verzorging. Wanneer je in het hotel terug kwam,werd altijd even door het personeel gevraagd,hoe de dag geweest was.Dit gebeurt niet vaak in andere hotels.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    Het ruime en schone appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv in de slaapkamer is veel te klein. Er is een waterkoker, maar geen kopjes, theezakjes en koffie erbij, minpuntje. Het ontbijt niet erg uitgebreid en met name ontbreekt fruit!

    Het ruime en schone appartement. Gezellig ingericht, heerlijke badkamer met ligbad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    5,8
    Viel een beetje tegen. Op de foto's ziet het er mooier uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt vond ik heel karig. Niet iets om je op te verheugen. Ook weinig informatie over de sauna enz. . Je moet het zelf maar uitzoeken, zodat wij dat niet hebben gedaan. De tv hing ook verkeerd. Je kon er op een stoel naar kijken. In de badkamer zit de wasbak op een verkeerde plaats, zodat je op de wc geen ruimte hebt. Ook kan het plafond wel een schilderbeurt gebruiken. Scheuren in de muur.

    De fietsen konden wij opladen en waren in een kelder voor de nacht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Het gastvrije ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heeel misschien 1 heeel klein puntje. Je hoort soms je bovenburen. Het stoorde ons niet.

    Het gastvrije ontvangst. De oprechte belangstelling in jou als gast. Het eten was top! Ontbijt: heerlijk. Diner: heerlijk. Driegangenmenu voor 22,50 euro! En echt goed. Een leuke mix van gezinnetjes, vriendenclubjes en gelukkig ook gezinnen met kinderen. De sauna was heerlijk! Een uurtje vantevoren boeken, sleutel ophalen en..genieten maar. In de lounge kun je heerlijk zitten bij het vuur. Onze fietsen stonden prima in de (grote) fietskelder.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,3
    Leuk en gezellig hotelletje in het midden van Terschelling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel had een stroomstoring tijdens ons verblijf en moest wachten totdat medewerkers van Liander na het weekend met de boot vanaf het vasteland kwamen. Overmacht natuurlijk, maar ik was niet zo blij met de communicatie rondom het probleem. We moesten zelf telkens gaan vragen wat er aan de hand was en het zou fijn zijn geweest als ze wat meer proactief hadden geprobeerd hun gasten op de hoogte te stellen zodat we zelf een zaklamp hadden kunnen gaan kopen en dergelijke.

    We kregen een gratis upgrade naar een suite, dat kwam goed uit want we hadden onze zoon van anderhalf bij ons. Hij had nu genoeg ruimte in de kamer om te spelen. Het personeel is erg aardig. Het hotel is groter dan je op het eerste gezicht zou denken. We hebben 1 avoind gebruik gemaakt van het diner en dat was erg lekker. De receptie en bar zijn erg gezellig met open haard. Je kunt je auto kwijt op het parkeerterreintje achter het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,3
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tweepersoonsdekbed op een kamer met specifiek kingsize tweepersoonsbed. Geen cappuccino zonder bijbetaling bij ontbijt, gezien kamerprijs een redelijk ‘gewoontjes’ ontbijt. Gekookte eieren waren van de dag ervoor, al blauw. Boter was niet smeerbaar.

    Lekkere douche. Goed matras.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Het was lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het afval emmertje in de badkamer daar zit het dekseltje los en dat valt er steeds af!

    De sfeer in het hotel!! Gezellig als of je in je eigen huiskamer zit

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Ruime hotelkamer met prima ontbijtbuffet, landelijk gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    zeer ruime kamers. Naast het bed was er ook plaats voor een kast, bureau en ook 2 comfortabele fauteuils om 's avonds in te relaxen. Verder was er de mogelijkheid om buiten te zitten bij de hotelkamer. Er was een ruime badkamer met wc, bad/ douche en een wastafel. Tevens was het uitgebreide ontbijtbuffet een pluspunt en er is een mogelijkheid om fietsen bij de accommodatie te huren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Interieur restaurant en ontbijtruimte een beetje oubollig. Verder prima hoor!

    Bij aankomst verwacht je niet dat dit hotel nog zoveel kamers heeft (70 stuks) en alles gelijkvloers, ook wel handig. Kamer en ontbijt beide prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect . Misschien dat het ontbijt wat uitgebreider kan. Het is nu prima maar niet heel uitgebreid . Alles heel standaard

    Mooi hotel . Aardig personeel. Heerlijke open haard . Mooie kamers .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel en mooi dat er mogelijkheid tot...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had iets hipper en mooier gemogen.

    Vriendelijk personeel en mooi dat er mogelijkheid tot schoonheidsbehandeling was! Heerlijk dat je er (elektrische) fietsen kon huren en de fietsen weer op een andere plek op het eiland kon achterlaten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Prettig verblijf ondanks de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroeg uitchecken (10:00) en locatie (Lies) is voor fietsers minder pretttig om bijvoorbeeld naar West Terschelling te gaan.

    Personeel was vriendelijk. Fijne kamer door gratis upgrade.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Prima appartement voor een redelijke prijs om even uit te waaien op het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er zou wel een ijskastje in de kamer mogen zijn en een dienblad met glazen en een waterkoker of iets dergelijks. Dat ontbrak nu naar mijn mening.

    Grote kamers, strak ingedeeld. Eigen terras met wijds uitzicht. Prima Wifi, Fijn ontbijtbuffet met vers gekookte eitjes. Fietsverhuur in de kelder voor 8 euro per fiets per dag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,2
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het jammer dat er geen koffie/theefaciliteiten op de kamer waren. Desnoods betaald.

    Het ontbijt was heerlijk. Mijn vrouw heeft een glutenvrij dieet. Daar werd prima voor gezorgd. Ook het diner was prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    Mooie plek op een heerlijk eiland .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie en thee op de kamer . We hadden liever een ruime bank op de kamer gezien i.p.v. twee grote stoelen die niet echt comfortabel zijn.

    Ontbijt was heerlijk en een ruime tuinkamer. Goede badkamer en heerlijk bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,8
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het interieur was schoon maar ern beetje gedateerd. Liever hadden we een separate douche gehad ipv een fouche in het bad

    Wijnhadden een heerlikke grote kamer welke toegankelijk was via een nooduitgang. Dat was heel efficient vlak bij de fieysenstalling

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,6
    Geweldig hotel waar we zeker nog eens terugkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    De huiselijke sfeer in het hotel. De openhaard waar je gezellig omheen kan zitten. Personeel is zeer vriendelijk en geïnteresseerd. De inrichting is geweldig. Een kast vol bordspelletjes. De fietsen zijn super, hele mooie stalling in de kelder.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    Uitstekend, we komen zeker nog een keertje terug volgend jaar :-)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toplocatie, vriendelijk personeel ook. Je kunt je fiets gelijk daar huren dus geen gezoek naar een verhuurder, en zodoende ook 'savond er nog op uit, wat niet kan anders omdat bij de meeste de fiets om 6 uur ingeleverd moet worden weer. In vergelijking met Texel vorig jaar heb je hier vanuit veel meer om te zien en te doen, van bos, duinen, langs de dam, haven bezichtigen en naar het strand, je bent van het een zo bij het ander wat ons enorm aansprak. Ik zou iedereen aanraden hier eens een tijdje door te brengen, het is een locatie waar ik niks negatiefs over kan zeggen, een dikke 10 van mij :-)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afzuiging maakt lawaai, thermostaatkraan geeft verkeerde temp aan, slecht beeld op tv, raam kan niet open in slaapgedeelte.

    Goed bed, luxe badkamer, ruim zitgedeelte, 2 kanten terras en een apart toilet. Lekker eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Leuk schoon en vriendelijk hotel echt een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve ervaring

    Alles was schoon goed ontbijt en vriendelijk personeel👍 Smorgens in de ontbijtzaal merkte we pas hoe druk het was terwijl je dat verder op de dag/avond niet in het hotel merkte. Er heerst een heerlijke rustige sfeer. Kregen een upgrade naar de bruidssuite😍

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    helemaal ontstrets dit eiland is een oase van rust de natuur de mensen en de zee eten drinken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ik had graag een koelkastje op de kamer gehad je kon mooi buiten zitten op je eigen terras ,zou leuk zijn als je dan iets uit de koeling kon halen .

    normaal ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De koffie bij het ontbijt kon beter (zoals in de meeste hotels)

    Onze kamer was redelijk eenvoudig maar gezellig ingericht. Balkonnetje, tafeltje twee stoeltjes. Het diner niet ultiem culinair, maar zeker smakelijk, de bediening reuze aardig. Ontbijt prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Gastvrij hotel midden op Terschelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je voor 13 uur moest reserveren voor het restaurant. Jammer dat ik niet op zondag om 12 of 13 uur kon uitchecken.

    Fijn vriendelijkogend hotel midden op het eiland. Grote kamer met balkon. Zeer vriendelijk ontvangst met koffie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Ontspannen verblijf in een prettige en sfeervolle omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    nvt

    De vriendelijkheid en hartelijkheid van het personeel. Ondanks de grootte van het hotel blijft het knus en gezellig. Ook de verschillende zitjes in de tuin zijn prettig. De kamer was groot en comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,6
    Absolute aanrader voor een ieder om vanuit het hotel (Lies, Terschelling) dingen te ondernemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De fietsenkelder bleek behoorlijk stijl en glad te zijn, s'avonds bleek de verlichting ook nog eens defect te zijn. Volgende keer beter.

    Wij hadden een overnachting geboekt met ontbijt. Heerlijk overnacht (stil/geen overlast), goede bedden, prima sanitair en mogelijkheid om buiten aan een tafeltje te zitten. Daarnaast hebben we besloten gebruik te maken van het diner; dit bleek een uitstekende keuze te zijn zowel prijs/kwaliteit als de sfeer en het zich lekker te goed kunnen doen aan een lopend buffet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    Geweldig en voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilator op de slaap kamer maakte te veel lawaai! En een Senseo ontbrak in de suite terwijl waterkoker wel aanwezig was.

    Geweldige tuinsuite met groot balkon, twee slaapkamers en heerlijke zit kamer. Ook goed gedacht aan de kinderen (xbox) Wij hadden update van de gewone tuinkamer naar tuin suite. Personeel super vriendelijk, horeca/ ontvangst ruimte heel gezellig met vele zithoekjes, ook rondom open haard. Ontbijt was iedere dag met andere smaken qua brood, streek product etc! En zeer uitgebreid. Wat wij heerlijk vonden was de keus tussen warme zacht en hard gekookte eitjes. Al met al een super locatie om te verblijven. We zullen ook zeker snel weer boeken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Ontbijt perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Meerdere keren bij het Hotel geweest. Echter, deze keer waren de badkamer accessoires (toiletpapier en opmaken bedden) minder.

    Ontbijt perfect!!! ontvangst personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Lekker ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was erg standaard en nogal gericht op brood en weinig variatie of richting gezond. De luie stoelen in de kamer waren erg hoog en daardoor niet comfortabel. Ik verwacht wel een koelkast op kamer e/o koffiezetter. Deed onder voor de gemiddelde van de valk. In de ochtend geluiden van een dalend ruimteschip:-(, waarschijnlijk en hopelijk erg plaatselijk, vermoedelijk de wasserij.

    Goed bereikbaar, goede ontvangst, aangenaam hotel, mix van oud en nieuwe stijlen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Super fijn hotel waar je je meteen thuis voelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zit niet op loopafstand naar het centrum, in het dorpje Lies, maar daar is geen centrum met terrasjes, e.d.

    Heerlijk ontbijt, mooi ruime ruimte om te eten, maar ook om ' s avonds door te brengen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,3
    Terschelling is fantastisch, het hotel shoon en netjes maar wel saai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgestorven dorp. Het diner in het hotel kan echt niet meer. 3 gangen uit grootmoeders tijd. Accomodatie is netjes en schoon maar erg degelijk. Oudere mensen zullen het wel fantastisch vinden maar wij vonden het ouderwets

    Vriendelijk en gastvrij personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Mooie sfeervolle kamers, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het jammer dat er geen vers fruit en croissantjes/cake (of andere zoete broodjes) bij het ontbijtbuffet aanwezig was. Verder heerlijk ontbijt. WiFi in de kamer niet bereikbaar. Om 8 uur werd er al begonnen met stofzuigen ergens rondom onze kamer.

    Mooie sfeervolle kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    -

    Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie plek als uitvalsbasis voor het hele eiland en mooie plek om weer 'thuis' te komen. Prima accommodatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Prima verblijf met goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afzuiging badkamer was storend en niet uit te zetten. Vroege uitchecktijd en was in overleg ook niet aan te passen

    Prima ruime en nette kamers. Goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    super !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    de spiegel in badkamer hangt erg hoog voor mensen van 1.60m

    comfortabele ruime kamers van alle gemakken voorzien supergastvrije ontvangst door Bram heerlijk bubbelbad en stoomcabine in nette ruime badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een koelkastje op de kamer was leuk geweest, maar geen must.

    Het ontbijt was fantastisch, het onthaal hartelijk, het hotel gezellig, het avondmaal prima dankzij het tapas-buffet...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Altijd heerlijk op Terschelling; verder prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Temperatuur in de kamer was niet te regelen,was veel te warm in de kamer om te slapen. We hadden 2 gasten bij het ontbijt, kostte 27 euro, dat is wel erg veel voor een niet extreem goed ontbijt. Ontbijt was wel prima, maar die prijs kwaliteit was niet juist

    Prachtige tuinsuite met heerlijk bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Het personeel was erg vriendelijk, wij verbleven in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was erg vriendelijk, wij verbleven in een suite met tuinuitzicht. Dit was een grote kamer, goede bedden. Ook het ontbijt was uitgebreid en lekker. Fietsen kun je gelijk bij de accommodatie huren, eventueel zelfs een e-bike. Echt een hartstikke leuke vakantie gehad!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    Knus, romantisch en goed verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geringe waterdruk van de douche

    De gezellige inrichting van alle ruimtes. Hartelijk personeel. Goede huurfietsen. Centrale ligging op het eiland. Ook nog eens de bushalte voor de deur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Nog nooit zo vriendelijk in een hotel ontvangen,en we werden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie en thee facilliteiten op de kamer. Er werd al vroeg begonnen met de schoonmaak,voor 8 uur.

    Nog nooit zo vriendelijk in een hotel ontvangen,en we werden helemaal naar onze kamer gebracht. Prima ontbijt met verse jus

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Gastvrij onthaal in een mooie accommodatie. Ruime kamer met een mooie inrichting. Tevens praktisch dat er fietsen verhuurd werden door de accommodatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk helemaal niets! Maar als er dan toch iets gemeld moet worden, dan de broodjes op maandag bij het ontbijt. Die waren klein en duidelijk zelf afgebakken.

    Ontzettend gastvrij en vriendelijk personeel. Heerlijk rustige ligging, ruime kamer en gezellige bar!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    10
    Voortreffelijke minivakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relaxte sfeer. Goede organisatie. Bushalte voor de deur. Fietsverhuur bij het hotel. Goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. Kortom: hier willen we nog wel eens naar toe.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    5,8
    Gevolg alleen geslapen en ontbeten, rest dus buiten het hotel. Gemiste kans Walvisvaarder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten

    * Bij aankomst om 17.00 uur geen diner meer mogelijk * Alleen dagelijks vast menu (geen keuzemenu) * Geen a la carte mogelijk * Ontbijt rommelig en druk * Zelf de ontbijtboel afruimen en wegbrengen (Ikea systeem) * Geen bediening op het terras * Op het terras zelf binnen drankjes halen en leeg terugbrengen * In de lobby vol met wachtende en vertrekkende mensen

    Kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,1
    Rust;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niet tegen, maar vooraf lazen we in de meeste beoordelingen, dat het ontbijt fantastisch was (is). Het was (is) een "gewoon" ontbijt., zoals dat in vergelijkbare hotels (***) wordt geserveerd.

    Rust; onze kamer was(is) in het achterste gedeelte gelegen en dat betekende(betekent) stilte, dus prima nachtrust.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,9
    Ontbijt: prima;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen mogelijkheid om op de kamer zelf een kopje thee/koffie te maken Balkon vuil, wel prettige stoelen

    Ontbijt: prima; veel keuze Kamer: licht en ruim, twee lekkere luie stoelen, eigen balkon met zitje Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,3
    Volgende keer weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst op de fiets om 12:30 waren we doornat geregend, de incheck was pas om 13:00. Men had alle begrip voor onze situatie en gingen gelijk kijken voor een vrije kamer. Ook konden onze kleren gedroogd worden in de facilitaire ruimte. Complimenten voor de service!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gedateerd. Geen föhn aanwezig.Badkamerraam kapot. Licht doorlatend gordijnen. Eetzaal massaal en donker. Sauna erg prijzig.

    De ligging! Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    We hebben genoten van de natuur op het eiland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen van de boot, de transferbus, de horeca-prijzen in het hotel en op het eiland.

    De uiterst vriendelijke ontvangst en gemoedelijke sfeer in het hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in bad.

    Goed ontbijt, mooie ruime kamer (oude gedeelte). Heerlijk stil gelegen met een klein balkon. Fietsen konden gratis in de kelder en men kon hier de fietsen gratis opladen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    9,6
    Ontbijt, kamer, lunch, kelder garage voor de fietsen met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt, kamer, lunch, kelder garage voor de fietsen met veel oplaad stations voor de electrische fietsen, locatie, gezellige bar,zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. mooie buiten terrassen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,6
    Zeer gastvrij, uitgebreid ontbijt en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi is overal goed, maar openbaar toegankelijk. Dat is qua security niet verstandig.

    Zeer gastvrij, uitgebreid ontbijt en schoon. Het vriendelijke personeel helpt goed als nodig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    10
    ik geef een 10 het was super en niet te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het menu was alleen dagmenu anders niet.

    Het weer was super het personeel heel vriendelijk en behulpzaam kamer was goed ontbijt was goed. Alleen jammer dat je niet van de kaart kon eten en alleen het dagmenu dat is niet veel keuze maar de rest super.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    De ontspannen sfeer en de vriendelijkheid van het personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen op- of aanmerkingen.

    De ontspannen sfeer en de vriendelijkheid van het personeel gaven ons het echte vakantiegevoel. De kamer was ruim en schoon en de ligging van het hotel is prima, waardoor we heerlijk van de rust hebben kunnen genieten. Wij hebben het prima naar ons zin gehad !!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    Dat we een 3persoonskamer kregen voor 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting in de badkamer. de verlichting in de slaapkamer had ook iets meer gekund.

    Dat we een 3persoonskamer kregen voor 2 personen. Het ontbijtbuffet was erg goed. Bij het diner zat een saladebuffet. Dit was erg goed en gevarieerd. Wat ook heerlijk was was de openhaard. Terug komen en dan heerlijk bij de haard met een drankje. Bediening was erg goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Even op adem komen en proosten rond het haardvuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Enige, maar dan ook echt enige wat is tegengevallen is de drukte bij het ontbijt. De ontbijtzaal is redelijk groot en gehorig met familie's en kinderen.

    Na aankomst bleek dat we een gratis upgrade kregen naar een uitgebreide suite. Personeel was mega vriendelijk, bekwaam en behulpzaam (tips omgeving). Mooie, ruime kamer, zeer gezellige openbare ruimte met bar en haardvuur!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    Prima hotel....een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het enige wat ontzettend onhandig is, zijn de trappen in de gang naar de kamers. Ik was er nog maar net, toen ik door de gang liep stootte ik, omdat ik even niet oplette, heel hard mijn hoofd. Ik was helemaal draaierig daarvan. Ik heb er nog steeds een beetje last van.

    Alles was prima in orde. Het eten was voortreffelijk, vooral de saladebar. Personeel heel vriendelijk. De bar heel gezellig !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    Ga a.u.b. niet allemaal naar het eiland toe: de relatieve rust is weldadig en dat moet zo blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Van het eiland: Jammer dat er flink geïnvesteerd wordt in het (dure) transport van auto's vanaf het vaste land naar het eiland. In plaats van de straks benodigde (ook dure) verbreding van autowegen liever een fijnmazig, veelzijdig en milieuvriendelijk netwerk van eilandgebonden vervoersvoorzieningen.

    Prettig ogend gebouw; ruim opgezet (niet alle gangen). Het personeel was bijzonder klantgericht en vriendelijk. De maaltijden waren goed georganiseerd, gevarieerd en lekker. We voelden ons er thuis en hebben regelmatig 's avonds bij de open haard gezeten. We hebben - ondanks de relatief lage temperatuur - met plezier op het eiland gewandeld en gefietst en genoten van de omgeving.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant oogt als een kantine. Het gebruik van dienblad bij het ontbijt is efficient maar versterkt de kantine gedachte. Ontbijt is verder prima maar ook wat sober.

    De tuinkamer was mooi ruim van opzet, gezellig ingericht. Waterkoker, koelkastje aanwezig. Prima bedden. Gezellige bar en vriendelijk personeel. Fietsen op locatie beschikbaar met stalling in kelder, goed georganiseerd. Lies is een mooie rustige plek op het eiland. In de buurt (fietsafstand) zijn ook tal van andere leuke restaurants.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    7.5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Het (avond) eten was vrij simpel en niet super goedkoop. Het personeel was soms wat kort-af of te praktisch ingesteld, maar verder wel vriendelijk.

    Ruime kamer, er was goed nagedacht over het interieur en was vrij nieuw. Centraal gelegen, dicht bij supermarkt, stille omgeving.

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: