Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Flower Market Hotel

Singel 458, Amsterdam Centrum, 1017 AW Amsterdam, Nederland

#408 van de 448 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 834 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    4,6
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is geen hotel, veel te duur een hele donkere kamer in een huis wat geen hotel is. Een klein buitenplaatsje met nog andere mensen die tot vijf uur s’nachts herrie maken voor de deur van onze kamer. Al met al veel te duur, zeer slecht

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging; de op de hotelkamer aanwezige oordoppen voorspelde al niet veel goeds. Ze voldeden helaas niet. De supperclub ernaast heeft tot diep in de nacht luide muziek.

    Schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    4,6
    Aangenaam qua locatie maar beperkte klantenservice.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen incheckbalie in het hotel zelf maar een straat verder, enkel iemand gezien om in te checken (na een half uur en nadat ik 2x gebeld had - wel een uiterst vriendelijke man). We hadden doorgegeven om in te checken tussen 11u en 12u maar onze kamer was nog niet klaar. Zeer kleine kamer en badkamer met weinig bergruimte. De ijskast werkte niet en stonk. Er staat een nespressomachine maar er lagen geen koffiecups bij. Geen uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ik betaalde 316 euro voor 2 nachten zonder ontbijt, dit had wel beter gekund.

    Zeer goede locatie nabij het Koningsplein waar je het openbaar vervoer kan nemen of te voet kan gaan want zeer centraal gelegen. Vriendelijk personeelslid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    4,2
    Het hotel was beneden onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we toekwamen, zagen we dat er grootse verbouwingswerken bezig waren aan ons gebouw. Er was geen benedenverdieping, geen receptie. We moesten naar een telefoonnummer bellen, aangezien er geen personeel aanwezig was. De kamer viel veel kleiner uit dan op de foto’s van het hotel te zien was. Tussen de badkamer en de slaapkamer, was geen deur voorzien, waardoor je geen privacy had wanneer je op het toilet zat. ‘s Avonds toen we al in bed lagen, kregen we telefoon van de eigenaar en moesten wij naar beneden om andere gasten binnen te laten. Ook was er wat geluidsoverlast van de discotheek naast het hotel, dat zelfs op weekdagen open is tot in de vroege uurtjes. De volgende ochtend was er ook geen personeel aanwezig om uit te chechen. We moesten door een bouwwerf beneden met veel stof en vuil.

    De ligging van het hotel was uitstekend. Het was dichtbij het centrum van Amsterdam en op wandelafstand van alle attricaties die deze mooie stad ge bieden had.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    3,8
    Waardeloos hotel!
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet fris, matrassen vies, geen tv omdat er geen afstandsbediening was. Vloer was vochtig, voordeur bleef dag en nacht open (geen receptie) gaf onveilig gevoel.

    De badkamer was oké

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    3,8
    Hotel viel erg tegen.1 nachtje is vol te houden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel stond in de steigers. Geen receptie in het hotel aanwezig. Deze was elders in verband met een verbouwing. Er was dus bij aankomst niemand aanwezig. We waren niet op de hoogte van de verbouwing/renovatie. Moesten door de stof en rommel de trappen op naar de hotelkamer. Kamer was ruim echter behang liet los, bedden piepen, tv scherm was stuk waardoor je geen beeld had. Wel een waterkoker maar zonder bekers/kopjes. Gordijnen konden niet dicht. Bedlampjes stuk. Badkamer wasbak was erg klein, kraan zat los. Met douchen overloop van water naar toilet. Sliepen aan de voorkant van het hotel, veel lawaai van buiten. Slechte ventilatie op de kamer, raam kon amper open. Geen extra dekens beschikbaar.

    De kamer was ruim.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,7
    Ondanks een aantal minpuntjes, prima hotel!
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstraling van het hotel was niet al te best. Ook was er geen receptie of personeel aanwezig, daarvoor moest je een aantal straten verder zijn. Er zat geen deur in de badkamer, wat vervelend zou kunnen zijn. Op onze kamer zat er een flink gat in het raam, niet zo fijn met koud weer.

    Zeer goede ligging, dichtbij het centrum. Fijne bedden en heerlijke douche.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Prima hotel, jammer van de herrie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De langsliggende nachtclub.. je ligt mee te dreunen in je bed. Tevens had wat ventilatie op de kamer ook wel fijn geweest. Het raam kregen we nl. niet open.

    Goede locatie met een prima en schone kamer. De badkamer zag er luxe uit, maar de hoeveelheid water die uit de douche kwam dan weer wat tegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    4,2
    Ligging geweldig de rest slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene was slecht, vochthuishouding zeer slecht, fruitvliegjes in de kamer. Alles was klam inclusief spullen in de koffer. Discotheek naast het hotel dus harde muziek tot 04.00 uur. Uitstraling hotel slecht. Is net een kraakpand.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    3,8
    luid en oncomfortabel, wel dicht bij het centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Zelfs met alles wat ik gezopen en gesmoord had, kon ik nog geen oog dicht doen door de discotheek ernaast. Alles trilde door de bassen.

    De foto's op de booking site zagen er oke uit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Ondanks de kleine min puntjes, zeer fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze kamer was van een raam een stuk, hier zat een flink gat in. Gelukkig was het op deze dag warm, maar met koud weer zou dit niet zo fijn zijn. De badkamer was wel schoon, maar zou wat schoner mogen zijn. Op sommige plaatsen lagen nog veel haren van de vorige gasten. Ook de douchkop mag eens schoongemaakt worden, hier zat veel kalk op.

    De ligging van het hotel was prima! Alles was dicht in de buurt en loop afstand naar centraal station is makkelijk te doen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    4,6
    Niet schoon en lawaaierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies plafond vol doodgeslagen insecten en een paar afgeknipte teennagels op de grond. Bah! Een te kleine klamboe. Herrie snachts van een generator die bromde en bonken van de nachtclub

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    6,7
    bijzondere ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitzicht op een stenen muur en veel lawaai avonds en enorme wiet geur tot in de kamer

    de lokatie was super,en personeel supervriendelijk.goede bedden en net badkamertje

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    4,2
    Vies!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen deur in de badkamer en je kon vanuit de hele kamer de wc zien. Wasbak verstopt, bijgevulde flesjes zeep die niet meer open gingen door de viezigheid aan de zijkant, het bed past nauwelijks in de kamer, overal stof en een vieze wc. Bah!

    Vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren voorbereid op lawaai van buren. De oordoppen werkten prima. Geen last gehad dus. Wel bij receptie gemeld dat het gordijn niet paste. Er bleef een spleet van een kleine meter over. We hebben een handdoek tussen het raam geklemd.

    Locatie is perfect. Prachtige grote kamer. Heerlijk bed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    5,4
    De kamer was netjes en heel centraal.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer ligt naast een club, dus tot 03.00 uur 's nachts is er luide muziek wat goed gehoord kan worden op de kamers. Daarnaast was onze kamer op de 4e verdieping die alleen bereikt kon worden door 4 smalle wenteltrappen op te gaan en dus lastig bereikbaar was.

    De kamer was netjes en heel centraal.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,4
    Super centraal, maar.....
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai en dreunen van de muziek van de supperclub tot 4.00 uur (kamer kraakt ervan), schoonmaak houdt behoorlijk te wensen over.

    Goede bedden, uiterst vriendelijke ontvangst, fantastische ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Correcte prijs voor de overnachting: basic, zonder te veel poespas. Ik zou er opnieuw overnachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je een budgethotel boekt, kan je ook verwachten dat er jongere partygangers aanwezig zijn. Dus: lawaai op de gang 's nachts, dichtvallende deuren. Oordoppen meenemen is van waarde. Er staat geen deur tussen slaapgedeelte en badkamer/toilet, wat wel eens vervelend zou kunnen zijn.

    Ideale ligging als je Amsterdam bezoekt om te shoppen. Centraal tussen Negen Straatjes, Kalverstraat en Leidse straat. Allemaal op wandelafstand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    10
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    4,6
    Locatie nabij openbaar vervoer en centraal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast een disco/club Eeg steile trap

    Locatie nabij openbaar vervoer en centraal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,3
    Kamers waren heel proper.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht

    er waren werken aan de gang en we waren niet op de hoogte.

    Kamers waren heel proper.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    4,2
    Je kunt inchecken vanaf 15.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur De receptie is dan gesloten Je moet voor alles bellen, geen persoon gezien

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    4,2
    Geen aanrader voor langer dan 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel oud Geen balie voor info Nog moeten kuisen toen we toekwamen Veel lawaai

    Weinig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    5,0
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Kamers zijn niet zoals op de fotos: veel kleiner!! -Tijdens het douchen werd heel de badkamervloer nat

    ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    Geen lift, steile trap
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, steile trap

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Top locatie, kamer beetje smoezelig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het mag wat schoner maar voor hetgeen de kamer kost moet je ook niet teveel eisen

    Top locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,3
    Gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    minpuntje was het ontvangst zeer ongewoon en onvriendelijk

    Propere badkamer en de kamer heeft de basisbenodigdheden bij de uitcheck zeer vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    Prima ligging maar dat is ook het enige positieve
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken! Vies!

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    4,6
    er was geen personeel aanwezig
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen personeel aanwezig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen uitzicht hotel Geen ontbijt Ontvangst

    Kamers proper

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Dat je je spullen niet in het hotel kon laten staan de dag...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je je spullen niet in het hotel kon laten staan de dag van vertrek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,1
    Perfect location
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt geen plek om te relaxen zoals n lounge

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,3
    De ligging van het hotel is perfect gelegen midden in het...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de lange smalle trappen naar boven.

    De ligging van het hotel is perfect gelegen midden in het centrum en dicht bij alle bezienswaardigheden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    5,0
    matige indeling van de kamer, discoteek naast de deur was echt een pain in the ass.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    TV kanalen deden het niet, vind ik wel jammer van die 135 euries... Geen privacy in de badkamer, zat geen deur in

    bed was wel ok

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    stijle trappen

    centrum

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Flower Market Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: