Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Abdij de Westerburcht 3-sterren

Hoofdstraat 7, 9431 AB Westerbork, Nederland

#3 van de 4 hotels in Westerbork

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 403 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg sober, donker en warm. Een kleine badkamer. Prijs voor de kamer erg hoog in vergelijking wat je ervoor krijgt.

    Restaurant mooi en lekker gegeten. Ontbijt ook prima! Personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    10
    Stek om terug te komen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Na 00:00 geen drankje meer kunnen drinken aan de bar. Hiervoor uit moeten wijken naar naast gelegen horeca gelegenheid.

    Lekker ontbijt met verse producten. Echte bonenkoffie!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    Gastvrij hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche ruimte is erg gedateerd. Het wordt hoog tijd dat dit vernieuwd wordt. De toilet bril blijft niet omhoog staan ivm met de stortbak. Het uitzicht was een stenen muur

    Vriendelijkheid van het personeel. Uitgebreid ontbijt. Gezellig terras waar je tot laat buiten kan zitten. Tevens uitgebreide menukaart tegen een redelijke prijs. Parkeerplaats bij het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van de kamer had ik iets meer verwacht. Bed prima. Badkamer prima, maar de rest van de kamer was gedateerd.

    Vriendelijkheid van echt iedereen. Prima ontbijt. Diner was ook van goede kwaliteit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Prima hotel in mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was eenvoudiger dan verwacht; we misten een koelkastje en koffie/ thee op de kamer. In de badkamer was weinig ruimte om toiletspullen neer te zetten en handdoeken op te hangen.

    Het ontbijt was heel lekker en uitgebreid; ook de ontbijtruimte was prettig; ruim en licht. Het personeel is erg vriendelijk! Mooie locatie; midden in het hart van het dorp. Ruime parkeergelegenheid voor onze auto en fietsen. Fijn bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Super relaxte tijd gehad wij zijn weer opgeladen en komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top

    Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk-kamers schoon en netjes en t ontbijt en lunch waren supergoed wij komen zeker terug vooral de combinatie met de sauna was superrrr

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,9
    Thematisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegwerkzaamheden, ontbijt op kamer overpriced (+ €20 p.p.), geen waterkoker/koffieapparaat

    Leuk ingerichte themakamer, schoon, groot fijn bed, Netflix, ruime badkamer met bad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,8
    prima hotel voor weekend verblijf.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat er een wegopbreking was.. dit zag er allemaal rommelig uit, hotel stond er nu wat zielig bij!

    prima ontbijt. ga niet te laat ontbijten dan zijn bepaalde producten niet voorradig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,6
    Zeer goed en aan te bevelen bij familie , vrienden en kennissen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was wat koud in de ontbijtruimte, en we misten de juiste muziek gezien de mooie entourage/jammer een gemiste kans!

    Heerlijke bedden en zeer goede vertrouwde sfeer, daarnaast werden we op stel en sprong s'avonds na 23:00 uur nog gastvrij ontvangen en voorzien van een hapje en drankje en niet te vergeten een onderkomen!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,4
    we hadden echt rust nodig. helaas niet gelukt. vroeg wakker door de schoonmaakploeg
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie thee mogelijkheid. Lawaai van de verwarming geen water genoeg hierop. Meer personeel

    De douche stralen gingen alle kanten op...behalve naar beneden. Heel storend geen koffie of thee mogelijkheid op de kamer! Lang wachten in het restaurant. Verduisterende gordijnen super alleen erg jammer dat ze 15 cm vanaf het raam hangen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    9,2
    Voor de tweede keer deze week hier gelogeerd.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de tweede keer deze week hier gelogeerd. Tot twee keer toe was de kamer ijskoud. Verwarming op *. Zou fijn zijn wanneer de verwarming wordt aangezet een paar uurvoor je komt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    Zeer relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste koffie en thee op de hotelkamer. Het was een beetje aan de koude kant. Verwarming werkte nie optimaal

    Zeer goed bed. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijtbuffet uitstekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Heerlijk
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Kamers waren schoon en een super heerlijk groot bed.bediening allemaal even vriendelijk,ook wat gegeten was prima kom hier zeker terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt was geweldig, personeel zeer vriendelijk, avondeten was super, de massage die te boeken was ook, tv werkte perfect en de themakamer was super ingericht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    HEEL AARDIG PERSONEEL ( receptie, restaurant ontbijt)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers gehorig. Zowel aan gangkant als raamkant. Bedden, raar... Matras schuift weg van onderbed ( 3 gasten met zelfde ervaring)

    HEEL AARDIG PERSONEEL ( receptie, restaurant ontbijt) Lekker ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,9
    Koude kamer, warm personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De radiatorplaat kreeg de kamer niet warm. Onder de dekens dus door kou. De onderste platen van de sauna doen het niet. Koude benen.

    De vriendelijkheid van het personeel. De heerlijke koffie en heerlijke ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    10
    Topverblijf, weinig aan toe te voegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Ontbijt was super. Toprestaurant (prijs/kwaliteitsgewijs) aan restaurant verbonden. Parkeerplaats bij de vleet. Supervriendelijk jong en dynamisch personeel. Helemaal niks op aan te merken. Ook al is het interieur nep (het is niet echt een abdij natuurlijk) toch hebben ze dit piekfijn gedaan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Heerlijk bed en bubbelbad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kregen een gratis upgrade naar een themakamer. Dat was een leuke verrassing, het bed lag heerlijk en het bubbelbad was heel fijn! De tv met Netflix is ook een groot pluspunt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Heerlijke ontspanning in Midden-Drenthe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Een prima locatie, prima ontbijtbuffet, heerlijk restaurant, goede en vriendelijke bediening en personeel. Vooral de kamers met een eigen sauna zijn aan te bevelen. Parkeren is op eigen terrein. Het menu is veelzijdig en van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De bierkaart is heerlijk en de exclusieve wijnen smaken naar meer. Een echte aanrader!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,9
    heerlijk ontbijt, niet duur
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was veel te warm om onder de deken te slapen (in december) zelfs na openen raam en dichtdraien verwarming. Verder was het behoorlijk gehorig

    heerlijk ontbijt, niet duur

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Matrassen hadden wat harder gekund

    Ontbijt was prima. Kamer was goed. De inzet van het personeel was prima! (met name David voor het fungeren als taxichauffeur. Bedankt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    héél fijn weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel:zou het niet weten. Buitenshuis:belbus niet bereikbaar,zónder hulp van personeel niet naar het treinstation kunnen.

    Ontbijt heerlijk,leuke kamer,zéér vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Heerlijk, we hebben genoten. De omgeving is schitterend en de mensen zijn er vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    op de hotelkamer waren 2 lampjes die het niet deden, verder geen kritiek !

    Het ontbijt was prima, met voldoende keus en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam ! De ligging, middenin het centrum, en in de buurt van het openbaar vervoer ( bus ) is ideaal .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    Wij hadden een leuk weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het ontbijt waren een aantal zaken niet direct beschikbaar, klein minpuntje maar niet onoverkomelijk. Dit werd mede veroorzaakt door de grote aanloop op het tijdstip dat wij gingen ontbijten. Iets meer personeel om toezicht hierop te houden zou het ongemak verholpen kunnen hebben.

    Zeer vriendelijk ontvangst bij aankomst. Vriendelijk personeel in het restaurant. Mooie aankleding, sfeervol.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden sliepen lekker maar we hadden gevraagd om een tweepersoonsbed

    ontbijt was super en de kamer fijn op de begane grond. wel jammer dat we 2 losse bedden hadden i.p.v een tweepersoonsbed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Avondeten was zeer matig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten was zeer matig. Nauwelijks aandacht aan besteed. Veel friet, weinig echt eten. Met een frikandel en een patatje bij de buren, ben je voor 5 Euro klaar. Daar betaal je in dit hotel bijna 40 Euro voor.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Prima plek om te verblijven en om de omgeving te verkennen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij misten een waterkoker / gelegenheid om koffie en/of thee te zetten op de kamer

    Goede en schone kamer. Het ontbijtbuffet was goed en van alles meer dan voldoende. Ligging is centraal in Westerbork. Zowel in Westerbork als omgeving is altijd wel iets te doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    9,2
    Hartelijk verblijf in hartje Drenthe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen minpunten.

    Bijzonder mooi, sfeervol hotel. Locatie in het centrum van Westerbork. Vriendelijk personeel. Het eten in het restaurant is top. Er is keuze uit een driegangenmaaltijd of dineren à la carte, beide beviel goed. Voor de liefhebber is er een selectie van bijzondere bieren, waaronder ook streekbieren.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Relaxte bourgondische luxe in het prachtige Drentsche landschap.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets, houden zo !

    De prachtige abdijkamer, de geweldige douche, het heerlijke bed, het fantastische restaurant met het gigantische aanbod aan speciaal bier.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    goed maar niet meer via jullie boeken maar gelijk met het hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    beter verteld over de extra kosten Ontbijt

    ontbijt was goed alleen jammer dat jullie dat niet mee hebben gerekend moet nog bij het bedrag er bij jammmmer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Gezellig hotel in Westerbork
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een heel sfeervol hotel in het centrum van Westerbork. Ruim restaurant met een mooi terras. De eenpersoonskamer was basic, maar schoon. Een compliment verdient het personeel: zeer vriendelijk en bijzonder hulpvaardig. Ik had een probleem met het openbaar vervoer op zondag (de bus reed onverwacht niet), een medewerker van het hotel heeft mij zelf naar het station in Beilen gereden. Wat een service! Mocht ik weer naar Westerbork gaan zou ik dit hotel zonder meer weer boeken. Van harte aanbevolen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    Service
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is geen feest, zet het buffet in het rest laat hem een ommeletje bakken en pan cake,s, en maak er een feestje van. Het ontbijt is de belangrijkste start van de dag. 😅

    Service

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,6
    Leuk hotel, goede service en goed personeel. Kom hier zeker terug!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was aan de droge kant, wellicht dat het afdekken hiervan een minder droog resultaat oplevert, verder genoeg en lekker aanbod. Eten bij diner is wat aan de flauwe kant maar zeker niet slecht! De sauna op mijn kamer sloot niet helemaal goed waardoor de sauna erg snel afkoelt als deze op temperatuur is (slaat automatisch af als de temperatuur bereikt is en voeler zit tegen het plafond).

    Bed ligt erg lekker en is volwaardig twee persoons voorzien van een grote topper zodat de bedden niet uit elkaar schuiven zodra je in het midden ligt. Ook de sauna die op het terrasje buiten stond was erg fijn om gebruik van te maken. Diner is goed maar kan wat beter, bierkaart is erg uitgebreid en personeel kan er ook veel over vertellen. Kom hier zeker terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Redelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel heeft niets met een abdij te maken. Is een soort "concept". Restaurant was redelijk, zeker voor de prijs. Weinig zelfgemaakt alleen zo te proeven. Alles geserveerd met een bakje salade en frites (standaard). We aten op een zaterdag en het was redelijk druk wat resulteerde in een hoofdgerecht om 20.45 nadat we om 19.15 waren begonnen. Vooral voor degene die alleen een hoofdgerecht had genomen wel erg lang. Bediening daarbij aardig maar weinig attent vooral in het bargedeelte. Ontbijt in lijn met bovenstaande. Ook werden bordjes op tafel met reserveringsregels als overdreven en onnodig ervaren. Klantvriendelijkheid kan hier wel iets beter. Verder onverwachte geluidsoverlast s'nachts op deze locatie in Midden Drenthe. De jongerenkroeg "next door" gaat om vier uur dicht op zaterdag.

    Kamers hebben een eigen identiteit en verschillen allemaal. Badkamer uitgebreid en comfortabel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    kom zeker nog eens terug.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets!!

    Prachtige kamer, de zogenaamde golfkamer, welke mij werd toegewezen terwijl ik een eenpersoons kamer geboekt had. Heel ruim en super groot met alles erop en eraan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Het geheel was goed voor de doelstellingdie wij hadden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige kamers wat erg eenvoudig en verder nogal somber.

    Het geheel was goed voor de doelstellingdie wij hadden. Wat kleine soms eenvoudige kamers, afhankelijk of zij al verbouwd waren of niet. Terras was o.k.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    10
    Helemaal top zo zou het altijd overal moeten zijn!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets!

    Het personeel, wat een leuke ontvangst aan de receptie en wat een leuke vlotte bediening in het restaurant en het terras , leuke bediening in de ochtend bij het uit checken het was gewoon jammer dat we weer weg moesten!!! Top hotel leuke kamers alles keurig geen vuil of nare luchtjes!! Nogmaals een dikke 10 en we komen zeker een keer terug!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Fantastisch
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Heerlijk diner voor € 14 euro. Heel verzorgd.

    Geen ontbijt vanwege dieet. Maar wel plakje kaas, eitje , boertje en jam.voor € 2,00. En gratis kopje koffie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    alles was prima eten en drinken, de hygiëne kan beter en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    alles was prima eten en drinken, de hygiëne kan beter en diversen dingen in de kamer moeten meer nagelopen worden, dit heb ik ook bij de receptie gemeld

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Bij het ontbijt ontbrak er regelmatig wat en dat werd niet...
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt ontbrak er regelmatig wat en dat werd niet echt snel nagevuld (roerei 40 min., sinaasappels voor sap 20 min.) , personeel deed wel haar best maar geen idee waar het aan lag (ontbijt was verder lekker)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Mooi verblijf, schitterende omgeving, zeker aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Meer informatie wat er te doen is in omgeving. Sommige folders waren op.

    Het ontbijt was prima, wel duur € 12,50. kamers zijn klein. Drankjes met name de Rosé vond ik erg duur. Leuk terras. Bediening erg correct.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Iedereen is er heel vriendelijk en behulpzaam, ontbijt heel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Iedereen is er heel vriendelijk en behulpzaam, ontbijt heel gevarieerd. We hebben er lekker gedineerd wat maakte dat we er een heerlijke avond hadden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Je een weekendje met een bevriend stel lekker laten verwennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    De kamers waren uitstekend. Niet zo'n kippenhok. De douche was weliswaar niet zo groot maar voldoende ruimte zodat je je kon douchen. De bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Personeel heel erg aardig en voorkomend
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had een eenpersoonskamer. Erg warm en erg klein. Badkamer zou zeker gerenoveerd moeten worden. Leek niet schoon door overal kalkaanslag

    Personeel heel erg aardig en voorkomend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    6,7
    Lekker verblijf in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Door de dynamische prijzen bij Boeking.com vonden wij de prijs aan de stevige kant. Omdat het ontbijt er nog bij kwam van € 12,50 p.p. kwam de overnachting voor 2 personen op € 109. Als we later hadden geboekt (via Booeking.com) dan is de prijs per kamer lager en daarom voelen bij ons een beetje belazerd.

    Prima ontbijt. Diner was ook heerlijk. Kamer is niet zo groot maar de bedden waren oké.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Als je de kamerdeur niet zelf gewoon dicht doet, slaat de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als je de kamerdeur niet zelf gewoon dicht doet, slaat de deur met een klap dicht. Zeer vervelend als dat om 2 uur in de nacht gebeurt (meerdere malen)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    Bijzonder fijne overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons niets.

    We hadden veel pech met onze reis vanuit Berlijn naar dit hotel, men had veel begrip, dacht mee en paste alles aan waar mogelijk , het persoonlijke contact en alle extras hebben onze overnachting tot een feest gemaakt! Alle lof voor abdij de Westerburcht en haar personeel👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    Een meer dan aangename verblijfplaats voor een kortverblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt werd niet altijd vlot aangevuld wanneer er schotels met vleeswaren etc leeg waren

    Zeer vriendelijk personeel, mooie kamers. De neutrale score voor het uitzicht van de kamer is te wijten aan het feit dat er geen was, we hadden wel een hoog omheind terras wat nodig was omwille van de sauna die op het terras stond. Dus hoewel geen uitzicht, wel 10 voor de kamer hoor

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging, midden in het dorp is erg leuk. We hadden mooi weer en op het terras was het erg gezellig 's avonds. Ook toen het frisser werd en de verwarmingselementen aan gingen was het heerlijk. De bediening was prettig. Bedankt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Prima verblijf. Leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Prima hotel met zeer vriendelijk personeel. Goed ontbijt en je kunt er ook prima 's avonds eten. Het hotel ligt midden in het gemoedelijk dorp

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,2
    Prima Hotel, gezellige locatie, goede kamer, vriendelijk personeel, absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie locatie met vriendelijk personeel, mooie kamer (wel gevraagd om kamer met een ruimer bed maar dat was geen probleem) - prima ontbijt en de restaurantfaciliteiten waren uitstekend. Zeer zeker een aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    Bijzondere vriendelijke en geïnteresseerde personeel die ook...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets wat mij thans te binnen wil schieten

    Bijzondere vriendelijke en geïnteresseerde personeel die ook van een geintje hielden en echt gezellig waren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    de kamers waren zeer goed.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden voor twee nachten geboekt. de eerste nacht moesten we in een ander hotel slapen ze waren volboekt spijtig.

    de kamers waren zeer goed. avondeten zeer lekker.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,6
    Prettig verblijf en fijne medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was aparte mix van moderne en thematische elementen. Grappig! Verder prima ruimte, bedden, badkamer. Fijne plek om te verblijven. Personeel zeer vriendelijk en relaxt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,8
    Super goede service en gastvriendelijkheid
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer kan wat benauwd zijn, en de afzuiger in de douche maakt vrij lang lawaai nadat de knop uit is gezet. Er moeten even anti-slip matten onder de matrassen, anders glijden ze er makkelijk af..

    Het personeel is heek erg vriendelijk, lekker informeel, enthousiast en behulpzaam. We hadden een kleinere kamer gekregen dan we via Booking geboekt hadden, maar het hotel zat op die kamer na vol. We zijn ruimschoots gecompenseerd met gratis drankjes, een late check out en 20% korting. Erg goed opgelost, zeer tevreden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,2
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het had voor ons niet beter kunnen zijn, al onze wensen werden in 'no time' ingewilligd.

    Het ontbijt was uitstekend en uitgebreid. De Kamers waren naar wens en er valt weinig op aan te merken. Ruime parking.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bubbelbad functie was al lang niet meer gebruik er zat veel kalk in het water, na een paar keer gebubbeld te hebben, was het weg, en toen was het prima

    Heerlijke themakamer, ruime opzet, zitje, goed eten in het restaurant met ruime keuze

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,2
    Fijne accommodatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Flesje water op de kamer Matras gleed van de boxspring en daardoor viel ik op de vloer. Hier zou men meteen naar gaan kijken gelukkig.

    Goede gemoedelijke sfeer, vriendelijk personeel, extra kussens in de kast, raam kon je open zetten Verwarming werkte goed. Leeslampje bij het bed. Fijne handdoeken mooie douche. Heerlijke borrelhapjes op de kaart.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,9
    Een sfeervol hotel voor gezellig weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een thema-kamer, wat heel leuk was (bakkerij) maar de faciliteiten in de kamer vielen wat tegen. Er was bijv geen koffie of thee of minibar in de kamer. De tv-ontvangst was slecht, maar hier komen binnenkort nieuwe systemen voor werd ons verteld. De kamer is wat gehorig. (Vloer kraakt)

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De sfeer en entourage van het hotel is goed. Thema-kamer met comfortabel boxspring bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien een tip voor het ontbijt: Tomaat en komkommer bij de kaas/vleesbeleg serveren? Lust heel graag noten bij de cornflakes/muesli........... En wij houden van verse gemberthee. Misschien een leuk idee om op de kaart te zetten?

    Top sauna in de tuin en het bed was zo lekker. Ook de douche was genieten! En het personeel was zeer aardig. Heerlijk gelunched.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    Een heel gezellig, comfortabel, sfeervol verblijf! Ook al lijken de - punten meer, dit was echt niet
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het matras liep schuin af naar de buitenkant, dus eigenlijk rolde je uit bed. Heb dit ook aangegeven op de vragenlijst. Heb bij de boeking niet goed begrepen dan het diner al vastgesteld was. Wij zijn hier al vaker geweest en juist het diner was altijd ontzettend goed! En hoewel ik een ander hoofdgerecht mocht kiezen, wat heerlijk was, viel het hoofdgerecht ons erg tegen. Het nagerecht was heerlijk. Ook dit hebben wij aangegeven. Het Meisje wat ons serveerde was een stagere o.i.d. en heel lief maar werd niet goed begeleid. Daardoor moesten wij soms 20 min. op een glaasje wijn wachten. Doordat wij niet zo snel klagen maar het gezellig willen houden tijdens ons diner dachten ze waarschijnlijk het komt wel goed daar. Ook was er achteraf geen groene salade bij het hoofdgerecht en 1 soort groente nl. stoofpeer wat mijn man niet lust, ook dit hebben wij doorgegeven.

    Het ontbijt was fantastisch. De sfeer heel goed. Personeel ontzettend vriendelijk. Maar eigenlijk wisten wij dit al want we komen al 20 jaar in Drenthe.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    5,8
    Heerlijk bedje, wel je oordopjes meenemen;)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was behoorlijk compact met weinig extra's. De sauna is leuk, maar we misten het luxe gevoel van een hotel. Hydrateren na de sauna zou prettiger zijn met een kopje thee. Ook was de kamer erg gehorig, we hoorden iedereen langslopen en praten.

    Het was een heerlijk bed, zeer comfortabel. Het restaurant was gezellig,met mooie zitplekjes en een leuke kaart. Ook de sauna is een leuke optie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    8,3
    Sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant is goed en gezellig, maar vrij duur voor hetgeen geserveerd wordt. In dezelfde straat kan op hetzelfde niveau gegeten worden voor minder geld.

    Mooi hotel met nette, rustige kamers. Met name het gebouw en de inrichting springen eruit, zijn erg sfeervol.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    6,7
    Bed goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Houding ober, als een bestelling niet klopt kun je het probleem niet bij de klant leggen. Gaf ons en omstanders een ongemakkelijk gevoel. Nachtkastleeslampje kapot dat was jammer.

    Bed goed. Ontbijt goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,9
    Vriendelijk, gastvrij personeel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zitten in de badkamer wat schimmelplekken, dat is zonde want verder ziet alles er prima uit.

    Vriendelijk, gastvrij personeel. Met de hond kan je aan de overkant van het hotel zo het bos in. De hond mocht mee in het restaurant, niet in de serre.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,8
    Een heerlijk ontspannen weekendje weg met genoeg te doen in de buurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 2 nachten

    Prijzige kamers 3D-tv op de luxe themakamer, maar dan zou je nog wel extra moeten betalen voor een dvd-box en de 3d-brillen...

    Mooie kamers, perfect afgewerkte badkamer in de luxe themakamer. Goede bedden Lekker restaurant! Vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    Een plek om terug te komen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen broodrooster bij het ontbijt.

    Het personeel in het restaurant zeer vriendelijk. Het diner was meer dan uitstekend. Al met al een leuke plek om te overnachten

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,9
    Geweldige accomodatie om zakelijk en/of prive te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tijd tussen de gangen van het diner was wat kort. Leek erdoor gejast te worden. Normaal vind ik dat vervelend, maar nu kwam het goed uit daar ik erg moe was. Ik werd bediend door vriendelijk maar jong/onervaren (?) personeel. Uitzicht kamer 29 is niet mooi. Stenen muur. Maar ik vond dat geen probleem.

    Kamer (29) in rustige hoek. Kamer/badkamer was erg schoon. Erg behulpzaam personeel. Centraal gelegen hotel in het dorp.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Locatie in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was iets kleinder dan ik verwacht had, niet geschikt om in te werken oid.

    Locatie in het centrum. Goede bedden. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er vanaf de bovenverdieping zo de sauna in gekeken kon worden waardoor je geen privacy had. Het was fijn geweest wanneer de saunadeur van inkijkwerend glas o.i.d. was geweest.

    De kamer was netjes en schoon, de bedden lagen heerlijk en ook de sauna is ons goed bevallen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,2
    Ligging is prima, in een klein bedrijvig dorpje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Abbey Kamer met Sauna
    • Verbleef 1 nacht

    Lange wachttijd bij de receptie, als er niemand was. Er was geen bel aanwezig. Heb er een keer wel 10 minuten gestaan, ook nadat ik me in het restaurant had gemeld. Geen minibar op de luxe themakamer. Gevraagd voor nieuw wc papier, maar dat werd niet bezorgd.

    Ligging is prima, in een klein bedrijvig dorpje. Leuke kamer, met oude ornamenten. Het hotel is niet recht toe recht aan. Mooie "Abdij", met glas in loodwerk, en leuke boogramen. Gezellige sfeer, ook s'avonds op het terras, met de mini haardjes, en lichtjes. Goed bed. Goed ontbijt. Prima bubbelbad, in grote badkamer. Fietsenverhuur. De mogelijkheid om later uit te checken kwam voor ons heel goed uit. Vriendelijk personeel. Bij de incheck de mogelijkheid om de kamer nog te ruilen, omdat bleek dat we zonder bad geboekt hebben. En de mogelijkheid om de andere kamer ook nog eerst te zien, dat vond ik erg vriendelijk en fijn. Een hotelkamer met een raam, dat is zo fijn, als er een raam open kan.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,1
    het ontbijt was erg lekker en uitgebreid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de inrichting van de kamer; onplezierige stoelen, wel lekker bed.

    het ontbijt was erg lekker en uitgebreid. de kamer een beetje gedateerd. de avond ervoor heerlijk op het terras kunnen eten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,8
    Dit Hotel-Restaurant heeft 't helemaal begrepen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thematische Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De luchtpomp van het bubbelbad maakt erg veel lawaai

    Het personeel in het restaurant is erg gastvrij en zeer professioneel. Ze geven net dat stukje extra aandacht waardoor het erg plezierig is. Ook het ander personeel is erg goed. De hygiene op de kamer was goed. Wij hadden een kamer die lastiger stofvrij te houden is, smettleloos :-)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    9,2
    Top accommodatie!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gemis van een bar. Je maakt als alleen reizende dan nog sneller contact met anderen...ik heb dat na gevraagd. Men zei dat sit een bewuste keuze was om daar vanaf te zien. Kan ik ook lrima mee leven.

    Kwaliteit bedden zeer goed! En dat is het allerbelangrijkste van een hotel kamer. Hotel en restaurant straalt warmte uit.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,9
    Uitstekede kortverblijf (slaap)plek!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is redelijk klein, zeker met nog een huisdier mee. Echt een kamer om enkel te slapen. De airco bestaat uit een ventilator die overigens goed functioneerde. TV werkt prima en het bed is niets op aan te merken. Prima op geslapen.

    Vriendelijke/hartelijke ontvangst, huisdier vriendelijk. Prima ontbijt! Mooie locatie, langs de hoofdstraat en toch erg rustig.

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Abdij de Westerburcht

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: