Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aadam Hotel Wilhelmina 3-sterren

Koninginneweg 169, Amsterdam Oud-Zuid, 1075 CN Amsterdam, Nederland

#322 van de 450 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1704 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    7,9
    Top, eenvoudig en vriendelijk
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer rook naar riool toen we binnen kwamen. De kamer heeft ook behang wat wat los hangt maar niet persé heel storend.

    Een goede ligging en vriendelijk personeel. Ik was samen met mijn zus en hebben minder geslapen door de kussens. Maar er lagen dus meerdere kussens in de kast. We hadden ook een balkon dus dat was ook een pluspunt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    10
    Het was allemaal prima!
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer verkeerslawaai dan ik had gedacht. Verder alles prima.

    Het was allemaal prima! Ik moest alleen even wennen aan het verkeer buiten, maar dat kunnen jullie niet helpen. Het ontbijt was simpel, maar goed.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,5
    Prima hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn niet bijzonder maar heb er wel heerlijk geslapen. Onze verwachtingen waren niet hoog waardoor het eigenlijk overtroffen was. Ik raad het hotel zeker aan wanneer je de kamer alleen gebruikt om te overnachten en verder lekker de stad in gaat.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Goede locatie, dichtbij tramhalte.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had mijn creditcard niet hij, waarop geboekt en betaald was, daarom moesten we nogmaals betalen, waarna het geld weer terug gestort zou worden op de creditcard. Ik kon zelfs aantonen dat ik betaald had, maar dat bleek niet voldoende. Verwarrend en Veel gedoe om een betaalde rekening.

    Goede locatie, dichtbij tramhalte.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Prima locatie voor een verblijf in Amsterdam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ik had er geen probleem mee: maar hou rekening dat het een oud pand is, dus beetje gehorig. Maar dat heeft ook weer zn charme.

    - goede locatie - tram om de hoek - rustige buurt, uit de drukte van toeristisch Amsterdam, maar toch nabij de grote attracties. - personeel is supervriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,8
    logeren op een camping in de stad; verder kom ik niet h
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De service is ronduit slecht. We zijn daar 2 nachten geweest; s ochtends geen warm water dus er kon niet gedoucht wordt. Voor euro 130 per nacht mag je toch wel verwachten dat daar iets mee gedaan wordt. We konden een gratis ontbijt (zeer standaard niets bijzonders) retour krijgen. Mijn verzoek op 30 euro korting (15 p.p.) werd afgewezen. De kortingsbon van booking.com op gratis ontbijt, werd eerder al niet geaccepteerd om een zeer vage reden van contante betaling (?) . ik betaalde bij aankomst direct; althans men inde het geld via met creditcard direct zonder even te checken of ik misschien anders wilde betalen. De manager was er niet; het betreft hier een typisch geval van snel uitponden, lage loon personeel (3x verschillende bezetting aan receptie gezien) neerzetten en uitmelken die handel. Ronduit slecht. Ik ben nog niet eerder zoiets tegengekomen.

    De ligging maar daar kan het hotel niets aan doen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    7,5
    Aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 1 nacht

    De -overigens goede en van vers gewassen linnen voorziene- bedden vroegen extra aandacht: onderlakens niet goed glad getrokken, en op de lakens waren er meerdere donkere lange haren aanwezig. Even zelf één en ander in orde gebracht. Het toilet had de neiging te blijven doorspoelen.

    De rustige omgeving, het gemakkelijk parkeren, het goede ontbijt, de vriendelijkheid van het personeel. De musea liggen op wandelafstand, zo ook diverse goede restaurantjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,7
    Gezellige stad. Ook genoten van concert van Kensington!!
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 2 nachten

    Steile trappen naar boven. De plaatsing van wc is te smal, kon je niet goed op zitten, moest schuin op de wc zitten. Het hele hotel is klein en smal.Bedden evenzo. Parkeren in de straat ontzettend duur!

    Het was schoon en netjes. Ontbijt was goed. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Vonden het ook fijn dat je zelf koffie en thee konden zetten op de kamer. Tram locatie dichtbij, snel in centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Prima hotel op goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren wat gehorig, al was dit voor ons niet heel storend.

    Naast de tramhalte waardoor je zo in het centrum was. Goeie bedden. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    We gaan hier niet meer boeken!!
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer vies en slaapkamer niet schoon!! En de trap geen lift!!

    Ontbijt was redelijk, was te kleine ruimte! De slaapkamer was prima, maar niet schoon!!Ook de badkamer niet schoon!! Bah!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    5,4
    De ontvangst was uitermatig onvriendelijk en ongastvrij, op...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was uitermatig onvriendelijk en ongastvrij, op het vijandige af! Het hotel heeft op dit gebied de eerste prijs gewonnen en we zullen een verblijf hier dan ook bij anderen ten zeerste afraden! Enkele voorbeelden. Degene van ons die het eerst kwam om in te checken, de koffer in te leveren en zich even op te frissen in de kamer werd ronduit geweigerd!!! Omdat hij niet degene was die geboekt had en niet over de juiste creditkaart beschikte (terwijl het NB om dezelfde rekening ging), en dat terwijl DE BETALING AL WAS VOLDAAN!!!!! De koffer in bewaring nemen ging nog net, maar zeker niet van harte, want mogelijk zat er een bom in, zo leek men te denken.......Het personeel was voor geen enkel argument vatbaar, want 'regel is regel'. Onbeschoft gewoon. Voor de rest was het een prima hotel en DAAROM VERWACHTEN WIJ DAN OOK DAT BOOKING.COM HIERTOE ACTIE ONDERNEEMT.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    Toplocatie die je kiest voor de prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het gebouw waarin het hotel ondergebracht is, draagt de sporen en stempel van de tijd. De kamers hebben aan de oppervlakte een face-lift ondergaan (nieuw behang, houten panelen), maar de basis blijft afgeleefd. Kamers met bevlekt tapijt dat zelfs door de vriendelijke schoonmaakploeg niet meer schoon te krijgen is, muffe geur, ramen die niet meer sluiten ...

    De locatie is top: Oud-Zuid, vlakbij het Vondelpark en veel restaurants en winkeltjes in de buurt. Goed te bereiken met het openbaar vervoer (tramhalte op lijn 2). Opgelet: de kamers zijn verdeeld over 3 etages en enkel via een stijle trap te bereiken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,7
    Het is de 3*maal dat wij hier waren en is tegengevallen door het bijgebouw. Wij hebben dit gemeld,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer in een bijgebouw , was op 2e verdiep met een zeer smalle , hoge en moeilijke trap. het was moeilijk met de bagage. Er was bovendien tapijt op de trappen die niet echt ok was .

    kamer was ok, ontbijt was vorig jaar beter

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,9
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is wat gehorig, dus je kan pech hebben als er zeer rumoerige gasten zijn.

    Ontbijt was heerlijk. Veel keus, ondanks dat de ontbijtzaal wat aan de krappe kant is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,3
    Prima kort verblijf prijs kwaiteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan aan drukke weg. Kleine kamer. Haren in putje wasbak en douche

    Goede locatie, tram op minuut loopafstand. Ontbijt was goed. Basic maar aan alles gedacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    2,9
    hebben daar niet eens willen ontbijten,stijle onmogelijke...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    hebben daar niet eens willen ontbijten,stijle onmogelijke trap naar kamer,vieze kamer,badkamermat voor 3 dagen direct langs de kant gesmeten,vies ding,slecht ruikende spreien van bed gedaan,kortom zelf kamer wa leefbaar gemaakt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    hotel in Oud-Zuid; dichtbij museumkwartier en concertgebouw
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer op de hoogste verdieping; geen lift en wel zeer steile trappen.

    Kleine rustige kamer aan de tuinzijde. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Ik kon al om 07.45 uur ontbijten, terwijl de officiële begintijd 08.00 uur is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    Aangenaam met goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de trappen in de inkom en Onthaal/ontbijthoek en gebrek aan kinderstoel (bij ontbijt) ervaarden wij het hotel als minder kind(baby)vriendelijk. Personeel deed wel moeite, we lagen dan ook op de eerste etage. Slijtage in de kamer was waarneembaar; behang begon aan de randen te lossen, douche lekte, badstop ontbrak (personeel heeft er 1 gezocht en gevonden) en nog enkele kleine details. Je slaapt er allemaal niet slechter door maar het zijn de puntjes op de i die ontbraken.

    Prijs/kwaliteit voor het ontbijt; ei, croissant, diverse broodjes, vers fruit, keuze in beleg, koffie vonden wij te slap maar uiteraard is dit persoonlijk. Zeer hygiënisch hotel. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. We konden buiten aan onze kamer, door de regen hebben we er geen gebruik van gemaakt maar ik vond het leuk om de mogelijkheid te hebben. Thee/koffiefaciliteiten waren aanwezig op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,8
    Het was voldoende, maar duur en onwelkomend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De trap was erg steil, moeilijk en onveilig om met een baby naar de tweede verdieping te klimmen. Het personeel was niet vriendelijk. Alleen maar een vriendelijke gastvrouw uit Litouwen. De andere twee gastheren waren zelfs een beetje onbeleefd.

    de locatie was uitstekend Het openbaar vervoer was dichtbij

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Geweldig luxe hotel / met warm onthaal!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Heerlijk internationaal ontbijt / gratis parkeren voor de deur / riante kamer met mooi regenboog uitzicht over Adam ( kamer 19 ) / perfecte locatie voor Rai bezoekers / heerlijke Be Fun Shampoo.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    4,5
    Het personeel was zeer onvriendelijk , er was onvoldoende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was zeer onvriendelijk , er was onvoldoende ontbijt. Voor de bagage te stockeren 3euro/valies /keer (gewoon schandalig) . Omdat de credietkaart waarmee geboekt was en betaald was , niet aanwezig was bij aankomst ,werd ermee gedreigd om ter plaatse nog eens te betalen of er werd geen kamer gekregen . Toen we dat eerst weigerde dreigde ze zelfs ermee de politie erbij te halen . Toen hebben we via email de crkaartnr laten doormailen . door al die stress was dit geen geslaagde vakantie. Dit was totaal het geld wat betaald is niet waard .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    Eenvoudig hotel op uitstekende lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer stijle trappen. Sommige kamers hebben nog een oude inrichting met matige badkamer.

    Heerlijk ontbijt, zeer vriendelijk personeel, perfecte lokatie, fietsen ter plaatse te huur.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Prima hotel in een rustige omgeving.
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Drankjes zijn duur en betalen voor bewaren van je bagage is jammer. Gasten boven mij maakten veel lawaai. Maar dat is gewoon pech...

    Prima hotel in een rustige omgeving. Tram en bus naar centrum is op korte loopafstand. Kamer is ruim, compleet en netjes. Aardig personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    9,2
    Drie dagen middenin Amsterdam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Een ruime kamer met een moderne badkamer en een heerlijk ontbijtbuffet voor een goede prijs. Vriendelijke mensen en het echte stadsgevoel: de tram voor je deur langs.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Samen met mijn zoon genoten van een goed bed, fijne badkamer en uitstekende WiFi.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd geen Nederlands gesproken. Mijn zoon van elf waande zich in het buitenland. De radiator stond roodgloeiend. Om deze uit te draaien moest ik tussen de wand en raam zijn. Daar was de vloerbedekking vuil, omdat er nauwelijks ruimte was om te stofzuigen.

    Prima kamer, fijne badkamer en uitstekende WiFi.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,0
    Alles viel tegen.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was ontzettend klein, tussen wasbak en wc 2 gordijnen. Slaapkamer super klein, voor 2 personen een klein 2 persoons bed waar je maar aan 1 kant kon instappen en maar 1 nachtkastje paste

    Alles viel tegen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    Nog een nachtje Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van dit hotel is niet centraal. Heel standaard en gedateerd hotel.

    Voor een mooie prijs (33 euro) hier gelogeerd. Goed bed en een aardige douche.Schone kamer met goede verwarming.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel, ruime en nette kamers en een ideale...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest bij aankomst opeens €5 city tax betalen terwijl er op booking.com stond dat touristen belasting er al bij in zat.

    Vriendelijk personeel, ruime en nette kamers en een ideale locatie vlak bij het Vondelpark. Ook heeft het hotel een goede WiFi verbinding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    4,2
    Prachtige locatie voor intense museumbezoekers zonder veel bagage, anderen kijk elders
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de hoogste kamers hadden heel hoge trappen die heel steil en heel lang waren, de wifi werkte half en de TV was allesbehalve, de rest was matig en het personeel waren buitenlandse studenten die geen nederlands spraken en het bijhouden van valiezen was 3 euro per tas vooral belangrijk aangezien door security in de musea geen valiezen meer in de vestaires worden gehouden dus je moet in feite eerst naar het station met de tram om daar je valiezen te deponeren en dan terug te keren voor je laatste museumbezoek (tenzij je vb 12 euro wilt betalen voor 4 tassen voor 2 personen) vooraleer je met de trein kunt terugkeren van je weekend museumbezoek

    de ligging ten opzichte van de museumwijk is ideaal maar het is en blijft ver van het centrum

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,3
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren schoon, maar schimmel in de badkamer kamer niet schoon. Sliepen in een bijgebouw, veel trappen op

    Hotel is inderdaad dicht bij het centrum, personeel is vriendelijk maar spreekt geen of slecht Nederlands

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,4
    een zes (6).
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer: bed en hoofdkussens. veel te hoog. Zeer gehorig. Badkamer: onhandige douche. Douchekop moet je handmatig vasthouden. Watertemperatuur lastig in te stellen. Geen lift maar stijle trap en erg smalle treden. Interieur aan vernieuwing toe.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Ondanks gunstige ligging en prijs zullen we hier niet opnieuw boeken.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1. Pas na de boeking bleek dat wij voor 23.00 uur moesten inchecken. Heel onhandig, want aanleiding tot de boeking was een avondconcert in het Concertgebouw. 2. Niemand van het personeel bleek Nederlands te spreken. 3. Bij inchecken moesten we identiteitsbewijzen en creditcard niet alleen tonen, maar ook afgeven, terwijl we al twee weken te voren betaald hadden. Ter plekke werden er onder ons protest kopieën van gemaakt. Bij vertrek de volgende ochtend vroegen wij de kopieën terug. Dit werd geweigerd. Uiteindelijk mochten we wel op de kopieën het woord kopie schrijven.

    De ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    4,6
    Voor een nachtje is het te doen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein en gedateerd, daarnaast liet de hygiëne te wensen over. Ontbijten is pas vanaf 8 uur mogelijk, te laat als je voor een zakelijk verblijf boekt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2018

    5,0
    Niet waard voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het toiletpapier was erg dun en slechte kwaliteit, de deurknop was kapot en zat los en het bed was zo oncomfortabel dat ik bijna niet heb geslapen.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    9,2
    1 woord geweldig
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets

    Ik heb booking,com al aangegeven, dat ik volgend jaar van 18 t/m 21 oktober weer bij Wilhelmina Hotel wil verblijven

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    6,7
    Locatie, vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, kamers gedateerd, oude badkamer

    Locatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    4,2
    We gaan hier niet meer heen ondanks het aardige personeel.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We gaan hier niet meer heen ondanks het aardige personeel. Het was stoffig, lawaaiig, en het bed was slecht.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,1
    Sommige plekken zaten schimmel, en stof
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige plekken zaten schimmel, en stof

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    Hygiëne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai en ontbijt van een laag niveau

    Hygiëne

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    Goed bed, vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed bed, vriendelijke ontvangst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,4
    Fijn bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het late ontbijt (vanaf 08.00 uur!) en de absoluut niet verse croissantjes

    Fijn bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,5
    Perfect voor een nachtje met weinig budget!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren waren heel dun waardoor je alles kan horen wat je buren zeggen of doen

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,3
    Heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, we gingen zonder al te veel verwachtingen. We wilden een tramhalte in de buurt.

    Ligging was perfect

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,1
    Prima
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Prijs/kwaliteit is goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,5
    prima verblijf.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    receptie sprak alleen engels

    goede bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,8
    Ontbijt en lokatie
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche water continu koud of bloed heet

    Ontbijt en lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    prijskwaliteitverhouding
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik miste een badmat op de koudr tegelvloer

    prijskwaliteitverhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,5
    precies wat we nodig hadden voor ons bezoek aan Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden inclusief Ontbijt
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er geen parkeergelegenheid bij in de buurt is.

    het ontbijt was OK. Ligging heel prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    smoelig, beetje armoedig uiterlijk.

    locatie en bedden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    De lokatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar wat achterstallig (schilderwerk) onderhoud

    De lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorig

    Locatie was top! Ruime kamer en schone badkamer. Aangename prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Leuk hotel met centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg krap bed voor twee personen

    Tramhalte voor de deur Dichtbij Museumplein

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,0
    De wifi werkte uitstekend.
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontvangst had beter gekund, verder was er een muffe geur aanwezig in het hotel. Je moet zeker je creditcard bij hebben!

    De wifi werkte uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Prima prijs / kwaliteit verhouding
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima prijs / kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    Prima locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Prima hotel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Schone kamets, luxe douche.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,5
    Fijne overnachting
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Update 2017 nodig

    Grote kamer mooie buurt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt mag iets verser, meer afwisseling

    Ruime kamer en badkamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,4
    Basis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,3
    Overnachten op perfecte locatie
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Perfecte locatie tov P+R en OV in heerlijke wijk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,1
    Prima voor een nachtje !
    • Zakenreis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel stof langs de muren!!

    Kamer was redelijk, wel goed bed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,1
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen lift en kamer op de derde verdieping met smalle trappen Laat ontbijt Engelssprekend personeel

    Ruime kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,5
    Prima hotelletje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    8,8
    Prima locatie in Oud-Zuid.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima locatie in Oud-Zuid. Personeel behulpzaam. Aanrader.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warme broodjes

    Variatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,5
    prima verblijf
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,0
    goedkoop en prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    oud gebouw, daardoor krakende vloeren en lawaai

    Plek was prima. lijn 2 voor de deur dus ideaal voor stedentrip

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Wij hebben heerlijk geslapen.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer lag op de hoogste etage. Met de trap naar boven en dat op onze leeftijd [82 en 78] na een vermoeiende dag.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,5
    Vooral de locatie van het hotel beviel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    nvt

    Vooral de locatie van het hotel beviel goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Net buiten centrum, prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    9,2
    Thee op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt basic (weinig brood)

    Thee op de kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,9
    Goed gelegen met aantal rustg gelegen kamers, personeel spreekt meerdere talen behalve Nederlands.
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    95% goed onderhouden, 5% achterstallig onderhoud.

    Klantgerichtheid, rustige kamer,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,7
    voor een stadshotel, waar je verder nooit op de kamer bent, wel aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    veel te klein bed. Voor een stadshotel, waar je verder nooit op de kamer bent,prima. Overal redelijk oude vloerbedekking!

    de ligging

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    5,8
    De bedden zijn prima en het personeel is vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden het voorrecht beneden te slapen maar als je naar boven moet dan is het een smalle trap waarop jij je bagage moet meenemen. Een lift is niet aanwezig. Een smal pand waar de ruimte optimaal benut moet worden. Type low budget hotel

    De bedden zijn prima en het personeel is vriendelijk en internationaal

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    7,5
    Als vaste klant moeilijke incheck telkens weer, alles...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Als vaste klant moeilijke incheck telkens weer, alles invullen, geen begrip, aparte vactuur voor toeristen balelasting. Gebeurt nergens anders in alle hotels.... Punt ter verbetering

Er zijn ook 37 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Aadam Hotel Wilhelmina

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: