Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Friesland
  4. Hotelbeoordelingen Wolvega
  5. Beoordelingen van Hotel Holland Inn Wolvega

Beoordelingen over Hotel Holland Inn Wolvega 3-sterren

Steenwijkerweg 52, 8471 LC Wolvega, Nederland

#2 van de 2 hotels in Wolvega

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 353 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    10
    Top.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nou, als ik dan toch iets moet bedenken; Ik zou wel een stroomdraadje naar de auto willen om op te laden.

    Heel erg vriendelijke bediening. Leuk concept. Sluit perfect aan op (toekomstige) behoeften. Jammer dat ze moeten sluiten agv huurverhoging. Dat zouden we echt moeten zien te voorkomen... Ik ben voor een crowd-fundings actie.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2018

    10
    Fantastische locatie, rustig gelegen, prima uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima kamer, zat zelfs keukentje in hoewel die niet gebruikt is. Alles was schoon, prima bedden, prima ontbijt. Vriendelijk personeel. In het restaurant gedineerd, heerlijk gegeten, ook hier een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    9,6
    Een bijzonder hotel, dat is het!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen te horen dat het hotel gaat stoppen per 1 januari. Erg jammer en vervelend voor ons maar ook voor alle medewerkers. Veel succes!

    Vriendelijk en ontspannen huiselijke sfeer. Personeel probeert aan al je wensen te voldoen zo werden wij met het hotel busje naar onze bestemming gebracht.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    7,9
    Jammer dat dit hotel verdwijnt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet de meest moderne kamer, maar maakte voor ons niet uit. Jammer dat het hotel op 1 januari zal sluiten.

    Ruime kamers, ontbijt was lekker, jammer dat het op 1 januari zal sluiten.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2018

    10
    Alles!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Alles! Precies wat ik zoek! Ik las een negatieve recensie, tegen die persoon zou ik willen zeggen LEES de tekst en je hebt geen verrassingen! Ontzettend jammer dat het hotel binnenkort sluit...

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2018

    8,3
    Fam. Bezoek
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima maar we VINDEN HET HEEL JAMMER DAT ZE PER 01 JANUARI 2019 Sluiten. Het alternatief voor de paper dure vd Valk gaat sluiten. Dat is jammer voor de gasten en alleen maar goed voor de Fam. Vd Valk. Hun prijzen zijn 2x zo hoog. Wij, en andere gasten gaan op zoek naar een ander alternatief voor die dure vd Valk.

    Prima lokatie. Goede ruime kamer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    5,8
    Beneden de maat en veel te duur
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven en de slaapkamer erg ongezellig

    Ongezellig. Vreselijk dat er n keukenblok in zat. Oud en wit. Het was n appartement geweest. Geklaagd bij de bali. Dit stond op internet zei de mdw. Ik heb t nergens gezien. Afrader qua kamer. Booming.com

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    7,5
    Zou er direct weer naartoe willen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk en prettig personeel! Je mag zeggen wat je wilt en ze pikken het op. De kamer leek wel een appartement, gelukkig zonder gekkigheid. Goed ontbijt!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    2,5
    Wij zullen nooit meer boeken via deze site want al eerder ondervonden wíj zo n wanprestatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer een bejaardentehuis waar niets aan was veranderd nadat de persoon was vertrokken of overleden. Wij hadden foto's gezien op booking.com maar hebben niet een plaatje kunnen vinden, dat er óók maar iets op leek.

    Niets. Het was een armzalig geheel en we vonden ons echt bedrogen. Booking.com controleert de accommodatie niet op het zenden van eerlijke foto'S.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    Ruimte op de kamer, en de kamers zijn schoon personeel is...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is er uit, mag wel een frisse look krijgen! En de bedjes zijn smal en kort!

    Ruimte op de kamer, en de kamers zijn schoon personeel is vriendelijk!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,3
    Aparte ervaring
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gevestigd in een verzorgingsflat. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar het ruikt er ook nog echt als in een bejaardenhuis. De kamers zijn op zich prima, alleen de badkamer zag er erg ouderwets uit. We hadden wel willen ontbijten in het hotel, maar euro 12,50 per persoon voor het ontbijt vinden we toch wel te duur.

    De kamers zijn ruim, het zijn eigenlijk appartementen, de bedden slapen goed. De kamerprijs is niet hoog, beduidend lager dan de andere accomodaties in de regio.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Goed geslapen, lekker gegeten, maar het viel door de locatie wel wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren een onderdeel van een seniorenflat en dat zorgde voor een seniorengevoel. Het tapijt op de gangen en in de kamers vonden we niet erg hygienisch.

    Ontbijt was prima, het restaurant was uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,0
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers erg verouderd. Matrassen slecht. De familiekamer kan geboekt worden voor 4 personen maar er waren 5 bedden. Aangezien we met 5 personen waren hadden we geen extra kamer hoeven boeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Nuttige en aangenaam verblijf. Vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het geheel doet wat ouderwets aan. De sporen van het bejaardentehuis zijn overal nog te zien. Omdat er nogal wat 'grijze gasten' waren werd die indruk nog versterkt. Nadelig is dit niet, wel opvallend.

    Het hotel is een omgebouwd bejaardentehuis en dat is ook wel te merken. Eigenlijk een soort aanleunflat, waar ook nog betalende bewoners aanwezig zijn in de leeftijd van 30 tot 90 jaar. De vorm van ouderenflat domineert, maar is niet persé hinderlijk. De kamers zijn ruim, wat ook geldt voor de badkamer. Groter dan kamers in het gemiddelde hotel. Alle kamers zijn voorzien van een balkonnetje en dat is voor rokers natuurlijk wel prettig. Algehele indruk is schoon en netjes, niet uitbundig of spectaculair. Goede prijs-prestatieverhouding voor mensen die niet al te veel willen betalen voor een redelijk aangenaam verblijf. En te tappen er goede pilsen. Omdat de temperatuur tijdens ons verblijf 38 graden was, werd deze bijkomstigheid door ons, dorstige lieden met een lange trip achter de rug, zeer op prijs gesteld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,7
    Ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Dat de kookplaten niet aangesloten waren, we hadden gehoopt in de kitchenette zelf te kunnen koken. De verlichting was beneden de maat, je kon als het donker werd nergens lezen.

    Ruime kamers. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,2
    Ruime kamers maar dat was t ook wel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, beneden standaard, spek nooit gezien roerei dat een half uur op zich laat wachten standaard opgewarmde zak, zonder dat er iets mee gedaan is dus smakeloze hap. Croissants worden met 5 stuks aangevuld terwijl er bijna 50 man aan t ontbijt zit. Dus ontbijt viel erg tegen Hier vooraf voor het boeken van het ontbijt naar gekeken omdat dit met een koolhydraatarm dieet ei en spek een van de weinige dingen is die ik eet tijdens het ontbijt. Hierover bij de uitcheck iets van gezegd, dit wordt dan ter kennisgeving aangenomen maar verder niets. Dan blijkt bij de uitcheck dat er voor de kinderen 12,50 berekend wordt terwijl op de website en booking.com duidelijk een lager tarief staat. Uitleg is omdat je via booking.com boekt je voor de kinderen ook meer betaald. Ontbijt hebben we bij de incheck bij het hotel geboekt. Dus het hotel hoeft hierover geen commissie af te dragen maar rekent wel extra kosten door aan de gast omdat de boeking via booking.com kwam. De familiekamer was niet direct beschikbaar via het hotel maar wel via booking.com. Hierover nog telefonisch contact gehad voor de boeking boeking via deze site.. Dus vreemde gang van zaken. En dit zorgde ervoor dat we met een slecht gevoel weg gingen en het idee kregen niet serieus genomen te worden.

    Kamer goed, grappig om te zoen hoe leegstaande seniorenwoningen ingezet worden als hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 350 werd verhuurd terwijl men toch zou moeten weten dat een van de twee kunststof balkonstoelen finaal doorgebroken en dus onbruikbaar was, daarnaast ontbrak er een gedeelte van de douchemengkraan, waardoor een scherpe rand ontstond die eenvoudig tot letsel had hunnen leiden. Daar op gewezen reageerde het personeel verbaasd. Later begreep ik dat het hotel in de loop van het jaar moet sluiten omdat de eigenaar van het pand andere bedoelingen heeft. Dan begrijp ik dat je het onderhoud minimaliseert. Maar zo'n kamer zou je dan niet meer moeten verhuren.

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    genoten van de rust en ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ruime kamers en schoon. Hier en daar een kleurtje zou kunnen. Misschien een handdoekje/theedoekje in de keuken bij de bekers. Was fijn de waterkoker en wat thee/koffie. Het lag er heerlijk rustig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    5,4
    Voor overnachting na bruiloft was het een prima, maar onze kamer had absoluut geen luxe
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was erg krap en niet heel hygienisch dat er vloerbedekking op de grond lag

    Het ontbijt was heel goed en uitgebreid, de kamer was netjes, personeel vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Mooie ruime kamers en netjes en mooie omgeving
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een TT special genomen dat was een hoofdgerecht in het restaurant maar een voorgerecht had ook wel lekker geweest en het nagerecht (ijsje) was niet heel veel keus maar het eten (biefstuk) was heeeerlijk

    We hebben lekker gegeten en de kamer was net een normaal huis (appartement) heel erg ruim 👍🏻

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Prima verblijf. ondanks dat het een verzorginshuis is geweest prima hotel geworden.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers kunnen iets sfeervoller/ moderner gemaakt worden.

    Eten in het restaurant gezellig en goed. Het personeel heel vriendelijk!! Hotelkamers waren voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    Een prachtig lang weekend beleefd, mede door deze locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen opmerkingen.

    Ontbijt prima. Handige fietsenstalling. Voldoende parkeerplaats voor auto's. Vlak bij Centrum/horeca van Wolvega. Uitstekend plaats om al fietsend dit stuk Friesland te bewonderen !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Kamers zijn veroudert , maar schoon. Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel.ondanks dat er heel wat jong personeel aanwezig was wisten ze goed waar ze mee bezig waren, was men betrokken bij de klantt. Compliment daarvoor. Prima Fietsen gehuurd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Voor ons was het -gezien het aantal dagen- goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was super, diner ook goed. Kamer sober maar voor ons doel mooi genoeg. Douche en toilet goed en echt schoon. De bedden vonden wij aan de zachte kant maar smaken verschillen. Aan wandelen zijn we niet toe gekomen maar de omgeving ken ik dus wandelen is daar heel goed mogelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Het voldeed aan de verwachting en het doel van het verblijf.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vindt het jammer dat we 's avonds aan de bar van het personeel pas te horen kregen dat de motoren ook in een garage konden staan en dat de afhandeling bij het inleveren van de sleutel traag was omdat er fouten in de factuur zaten (als ook bij de klant voor ons)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Prima accomodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    In de keuken zijn geen glazen of iets dergelijks beschikbaar. Als je meerdere dagen verblijft is dat wel handig. De slaapkamer had qua stof iets schoner kunnen zijn. De kamers zijn erg gehorig, maar oordopjes helpen.

    Het is fijn om een appartement te hebben met een aparte woonkamer en slaapkamer. Het appartement is sober ingericht, maar oogt schoon. De locatie is 10 minuten van het centrum, waar de nodige winkels zijn. Het personeel is erg vriendelijk. Ik heb niet ontbeten, maar het diner in het restaurant had een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,8
    De ruimte en schoon
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging in een seniorenflat wat ook nog half leeg staat. Geen uitstraling en echt hotelgevoel. Je hebt echt t idee dat je in een bejaardewoning verblijft. Ook alles verouderd, en beugels op douche en wc. Slecht aangegeven waar je heen moet voor je kamer. Alles loopt over in elkaar de gewone bewoners en de hotelgasten.

    De ruimte en schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,8
    Heerlijk geslapen in een ruim hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    geen föhn, maar die krijg je bij receptie dus ook geen probleem.

    alles :-) het is lekker rustig en we hebben heerlijk geslapen. geweldig is dat je zoveel plaats hebt. aparte woonkamer met een keukenhoek met koelkast. heerlijk ruim. prima ook om langer te blijven. personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Een vreemde gewaarwording...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat het een nog half functionerend bejaardentehuis is was even wennen. Verder was totaal onduidelijk of de prijs in- of exclusief ontbijt was. Omdat ik geen zin had om €25 extra te betalen heb ik dat laten zitten.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Voor deze keer prima, leuk dat er schaatsers logeerden, wij waren er ivm bezoek Thialf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat betreft bij het boeken: In eerste instantie lijkt het inclusief ontbijt, daar moet later toch in totaal € 50,00 voor afgetikt worden. Plus nog € 8,00 toeristenbelasting. Wij boekten last minute anders hadden we daardoor waarschijnlijk verder gekeken. Kleine TV.

    Het ontbijt was goed, de kamer bleek een appartement,dus heerlijk veel ruimte maar geen inrichting van de keuken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    3,3
    Het vertrek de buitenlucht in na de sleutel te hebben...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de kamers zo aangeboden worden. Het lijkt erop alsof Oma net haar kamer heeft verlaten. Er zit een keukentje in, is zinloos, geen servies of wat dan ook. Twee bekers voor enkel kopje thee of oploskoffie te zetten maar geen theedoek om na afspoelen kopje af te drogen. Muffe kamer, onsmakelijke vloerbedekking, meubilair van smakeloze kwaliteit, onvoorstelbaar ongezellige verlichting, geen mogelijkheid om wat te drinken in iets van een bar. Als dit als hotel blijft dan is een restyling van de kamers echt noodzakelijk en faciliteiten in hotel schieten tekort. Wij vinden het jammer dat we dit hotel hadden geboekt. Moest vooraf betaald worden. Als dat niet het geval was geweest hadden we een ander hotel gezocht na het zien van deze locatie. Dit hotel mag niet de kwalificatie hotel hebben.

    Het vertrek de buitenlucht in na de sleutel te hebben ingeleverd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    8,3
    Prima verblijf in een vriendelijk hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting van de kamer was sober en gedateerd.

    Prima ontbijt met genoeg variatie, zeer vriendelijk personeel, ruime kamer (een voormalig serviceflat: aparte slaapkamer, zelfs een klein balkon en een koffiezetapparaat). Mooi concept (hotel als gedeelte van een serviceflat). Gehuurde fietsen waren prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,6
    Gezellig, vriendelijk, schoon, goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zie bovenstaand

    Alles was prima (geregeld) ,jammer dat bij het ontbijt niet alles meer aanwezig was, omdat het niet altijd werd bijgevuld, maar wij zijn verder zeer te spreken over alles.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,5
    We hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Het appartement is wat somber qua aankleding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was heel netjes maar zou een beetje gezelliger en vrolijker kunnen. Je voelt je in een bejaardenappartement.

    Het was er heerlijk rustig. Het ontbijt was prima in een gezellige ruimte.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Goed als het niet zo vies rook
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een oude etenslucht door het hele gebouw inclusief het dekbed beetje bejaarde lucht dat was erg jammer voor de rest de ruimte de mensen het eten alles gewoon goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Het was prima
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de prijs die ik extra voor de hond moest betalen aan de hoge kant ( 10 euro voor een nacht)

    De omvang van de kamers de vriendelijkheid van het personeel, het koelkastje op de kamer. Je hebt de ruimte buiten om je hond goed uit te laten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    hotel zag er van buiten uit als een bejaarden tehuis. Was ook vroeger een bejaarden tehuis

    diner goed en voldoende keus en restaurant keurig en personeel/bediening correct en voldoende ruimte om fietsen te stallen en evt. op te laden afsluitbare en vanuit het hotel te komen stalling ruimte

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Goed overnachtingsadres vlakbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Appartementje in seniorencomplex; mooie bestemming van leegstaande kamers. Koffie/thee faciliteit. Inpandige, afgesloten, fietsenstalling. Wij hebben er niet ontbeten maar dat zag er erg goed uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,8
    Niet voor herhaling te boeken
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is niet meer van anno 2017, renovatie (kamers, badkamer en scheiding serviceflat) is een must!! Het ontbijt kost € 12,50 en dit is te veel, € 9,95 ligt meer in de richting en de broodmanden waren met een vochtig doek afgedekt!! Op de site van Booking.com wordt niet vermeld, dat het een combinatie is van hotel en een serviceflat.

    Medewerkers zijn vriendelijk en het restaurant heeft een mooi uitzicht over het landschap.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,4
    oud en gedateerd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    oud en gedateerd. de indruk dat je in een verzorgingshuis logeert wordt niet weggenomen. Zonder kloppen staat er in een keer een kamermeisje op de kamer. uitchecken tot 11 uur maar vanaf 10 uur al de indruk dat je weg moet wezen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    We waren een uur te laat voor her ontbijt, alsnog konden we...
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren een uur te laat voor her ontbijt, alsnog konden we een ontbijtje krijgen (dat al opgeruimd was) en het personeel was heel vriendelijk en hielp ons er heel erg goed mee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    ideaal voor fietsweekend !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    beetje verouderde accomodatie

    Heel vriendelijke ontvangst - lekker ontbijt - grote kamers maar zijn wat gedateerd. Klein keukentje met frigo is heel OK maar geen keukenmateriaal (bestek of zo ....); ook het diner 's avonds was heel lekker (gewoon va de kaart gegeten).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Ruime kamers, mooie ligging. Leuk voor een (korte) vakantie!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming in de badkamer kan wel een verfje gebruiken.

    Twee aparte kamers: slaapkamer en zitgedeelte. Goede bedden. Rustige ligging. Zeer brede gangen en trappen. Bijzonder gebouw. Behulpzaam personeel dat veel van de omgeving wist te vertellen. Wij waren er maar één nacht, maar meerdere nachten zou zeker geen straf zijn.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    4,6
    Personeel is zeer vriendelijk, bijna te vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn nog al wat verbeterpunten voor dit hotel. Het is duidelijk een overgenomen flatgebouw waar eerst onze oudere medemens heeft gewoond, typisch jaren 70-80 bouw. Dus behoorlijk gehorig en gedateerd. Verder zagen wij op het balkon nogal wat spinnenweb. Bij binnenkomst aan de receptie een hartelijke ontvangst, maar onze naam kwam niet voor op de lijst. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik de avond tevoren pas geboekt heb, maar ik had wel de bevestiging van boeking en betaling binnengekregen. Vervolgens de vraag of wij diner in het restaurant wilden gebruiken; ja graag. Keuzemenu, wij gaan voor de kogelbiefstuk... geen voorgerecht, wij zijn geen grote eters. Nagerecht koffie met slagroom. Er werd niet de vraag gesteld hoe wij de biefstuk wilden, rood, doorbakken... Toen het eten werd geserveerd werd er standaard bestek bijgeleverd, liever bij biefstuk een zgn steak-mes erbij. Bovendien was dat nodig, de kogelbiefstuk was van zeer matige kwaliteit en in het geval van mijn partner veel te dik gesneden, zodat het hele bord onder het bloed lag. Zij heeft de biefstuk ook maar voor de helft op. Verder zaten er pezen in. Wij betaalden ruim 21 euro p.p. voor dit arrangementje, is m.i. goed betaald voor het gebodene. Onze opmerking over de kwaliteit van het vlees zou door de (leerling)ober worden doorgegeven aan de kok....de jongeman was 15 jaar en wist daar (logisch) niet goed mee om te gaan. Overigens had ik het arrangement alsmede het ontbijt voor de volgende dag afgerekend bij binnenkomst. Wij hadden nog een paar drankjes gedronken, ook bij het eten en die zouden bij vertrek afgerekend worden. Bij het afrekenen ging het ook mis...er stond niet geregistreerd dat ik de maaltijd en ontbijt al had betaald. Is wel goed gekomen, werd ook excuus aangeboden voor de overlast, had kennelijk te maken met nieuw computersysteem. Wij vinden het bezoek niet voor herhaling vatbaar, maar dat ligt niet aan het bedienend personeel, die deden hun best.

    Personeel is zeer vriendelijk, bijna te vriendelijk. Wij reizen per motor en die konden wij netjes binnen zetten in de inpandige stalling.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    8,3
    Zoveel ruimte en een aparte slaapkamer.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had gevraagd om e.e.a. voor me uit te printen en de prijs per stuk vond ik absurd hoog. 80 A4 in kleur voor 64 €. En dat werd me verteld nadat ze al bijna klaar waren met uitprinten.

    Zoveel ruimte en een aparte slaapkamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    9,2
    zeer vriendelijke medewerkers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bed was idd een beetje smal

    zeer vriendelijke medewerkers kreeg over alles een woordje uitleg, wat heden niet meer zo vaak gebeurd zeer ruime en rustige kamer, eigenlijk een flat goed restaurant, ontbijt was ook in orde zeer goede verhouding prijs/kwaliteit

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    Goede prijskwaliteitsverhouding, maar op bepaalde details niet "top"
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Sobere kamers met hoog gehalte "bejaardengevoel" Medewerkers restaurant weinig attent; eerst moeten vragen (na ca 15 min. aan tafel zitten) of we wat te drinken konden bestellen, later werd na afruimen van het hoofdgerecht vergeten om onze keuze voor het nagerecht op te nemen, uiteindelijk na ca 20 min. wachten zelf op zoek gegaan naar de bediening

    Goede ontvangst, duidelijke uitleg, goed ontbijt, prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er had eventueel wat bestek oid in het keukentje kunnen liggen. Ik kreeg de deur niet van buiten op slot, dit had ook bij de uitleg over de deur kunnen zitten.

    Bed was erg fijn. Ruime badkamer en woonkamer!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds betaald voor de overnachting en ontbijt(bij aankomst) ik hoefde voor mijn zoontje van 6 geen ontbijt te batalen van de medewerkster, zoveel eet hij niet, wilde het personeel van de ochtenddienst bij het inleveren van de sleutel alsnog dar ik 10 euro zou betalen voor zijn ontbijt!! Uiteindelijk opgelost, maar is wel een dingetje on aan te passen

    Kamers zijn lekker ruim, douche is fijn met thermostaatkraan, goede uitval positie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,7
    Bedcomfort.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onduidelijke wegbewijzering naar kamer. De tv! Moest je bekijken met een verrekijker, zo klein. Echt uit het jaar nul! Kledingkasten onhygiënisch (allemaal vocht plekken oid, smoezelig). Te vies om je kleding er in te willen leggen.

    Bedcomfort. Prima basisontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Wij komen zeker nog een keer om te fietsen !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ijzelde, dus we konden niet gaan fietsen en genieten van de schitterende fietsroutes ! Achteraf bleek dat er een radio naast het bed had horen te staan, deze miste ik wel.

    Rustige kamers, die erg ruim zijn opgezet. Beknopte menu-kaart voor het avond-eten, maar wel erg lekker !

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    verrassend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aankleding van het Hotel - appartement. De wat oubollige inrichting en de geur van een tehuis. Douches zijn voldoende, maar ook minimaal uitgerust.

    Prima ontbijt. Aanpassing van het diner aan onze aankomst na het schaatsen. Vriendelijk personeel in her restaurant. Mooie ruime appartementen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2018

    8,0
    Helemaal tevreden. Jammer dat het stopt per januari ‘19.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijn hotel. Kamers met aparte slaapkamer. Zeer goed ontbijt. Eenvoudige kaart maar kwalitatief geweldig!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2018

    10
    voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De kamer, die bestond uit een zitkamer en een aparte slaapkamer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2018

    6,7
    De ruimte
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    He lawaai van schoonmaak vroeg op de gang

    De ruimte

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2018

    8,8
    Uitstekende uitvalsbasis voor Thialf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende uitvalsbasis voor Thialf. Gastvrijheid is mooi. Unieke locatie en uitstekend ontbijt

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    7,9
    Helemaal goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer, het restaurant, parkeermogelijkheden.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    7,5
    prima
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    tv op slaapkamer

    een heel appartement tot mijn beschikking

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    7,5
    Gaan we terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel wat oud

    Prettige ontvangst, heerlijk ontbijt. Fijne fietsroutes in de directe buurt en dicht bij t mooue centrum.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    10
    Geweldig en erg jammer dat het gaat sluiten in December.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !!!

    Goed ontbijt en de diners waren super!!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,5
    de kamers waren erg schoon .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de douche had groter gekund ,maar heb gehoord dat het hotel gaat sluiten ,dan heeft verbouwing ook geen zin meer .

    de kamers waren erg schoon .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    8,8
    prima oplossing voor dichtbij familie bezoek
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    nnvt

    bedden en ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    9,2
    ruime kamer met aparte slaapkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lampen mogen iets sterker op de kamers...

    ruime kamer met aparte slaapkamer. en keuken weliswaar zonder inventaris maar wel handig...

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    8,8
    Supergoed verblijf voor een leuk prijsje
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een aparte slaapkamer en woonkamer...dat was echt verrassend!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    6,7
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gehorig

    Goed ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,2
    Het personeel was super.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was super.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    Prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwak/weinig ligt op de slaapkamer

    Was gewoon goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aparte kamer en slaapkamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,5
    Het was 1 goede overnachting.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het humeur van het personeel.

    Geheel appartement met balkon / de ruimte in en rond het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Ruime kamers
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,5
    prima lokatie, en leuke kamer
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er viel niets tegen

    ontbijt was zeer uitgebreid, en heel smakelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    10
    Goed en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust .moOisterwijk app

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,5
    Ik heb beter overnacht
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel

    De kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar .Helaas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer. Maar ja.

    Ontbijt ,prima.Goede sfeer.Grote nostalgische huisvesting. Perfect.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,6
    Het verblijf was goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet

    Kamer waren goed

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 – 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: