Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Zenzez Hotel & Lounge 3-sterren

Canadalaan 26, 7316 BX Apeldoorn, Nederland

#2 van de 15 hotels in Apeldoorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 568 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    10
    Super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.. misschien een glazen douche wand ipv een plastic douche gordijn maar dat is echt zoeken naar iets

    Zelf het kleinste detail is aan gedavht. Heerlijke rituals als toilet artikelen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was tijdens de hittegolf erg warm op de zolderkamer, maar dat waren uitzonderlijke omstandigheden

    Zeer goede bedden, mooi interieur, erg schoon. Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Perfecte locatie, goede parkeermogelijkheden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    Alles klopt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In dit hotel klopt alles! Vriendelijk ontvangen, mooie uitstraling van het hotel. Interieur top! Hotelkamer is leuk ingericht, hygiënisch en comfortabel. Het ontbijt is zeer goed verzorgt. Kortom, alles in dit hotel klopt tot in de kleine details! Bedankt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Het was een goed verzorgd verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen lift was. Wij sliepen op zolder en moesten 3 trappen op.

    Het was een prachtige kamer. En een heerlijk ontbijt. En héél vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Prima verblijf en erg vriendelijke en gastvrije gastvrouw!
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het was mooi weer en erg warm. Er is geen airco in de slaapkamer. Hotel ligt aan een drukke straat, dus je hoorde het verkeer, inclusief stadsbussen voorbij rijden. Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats. Aan de weg is het mogelijk om vrij te parkeren, echter tijdens de kantooruren worden alle plaatsen bezet. Na werktijd kun je goed parkeren. In de buurt zijn betaalde parkeerplaatsen en parkeergarages.

    Prima kamer en een heerlijk ontbijt (a la carte). Leuke tuin om heerlijk van een drankje te genieten. Hotel is gevestigd in een mooie oude villa, op loopafstand van het centrum en het station. Hotel is leuk ingericht. Slaapkamer is netjes en ruim. Mooie badkamer. Goede bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    We werden heel vriendelijk ontvangen, gezellige gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    -

    We werden heel vriendelijk ontvangen, gezellige gastvrouw. Ontbijt was heerlijk en de locatie vlak bij de stad prima. Rustig sfeervol hotel met achtertuin waar het heerlijk vertoeven was 's avonds.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Top hotel!!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alleen geen lift maar als ik heb geen last van mijn knie was geen punt.En gelukkig er was een kamer vrij beneden. Dus opgelost.

    prachtig inrichting en super schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    De locatie (op de drukke straat voor het hotel na) is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud, historisch pand en daarmee wat gehorig. De TV geeft niet zo’n scherp beeld en de koffie die op de kamer te maken is, is oploskoffie.

    De locatie (op de drukke straat voor het hotel na) is geweldig. Het hotel zit in een prachtig, historisch pand en staat in een van de mooiste buurten van Apeldoorn op loopafstand van het centrum en het goede restaurant Sizzles. De kamer (en in ons geval het riante balkon) was prachtig. Alles wat je nodig hebt en wat het tot een fijn verblijf maakt. Het á la carte ontbijt is heerlijk en de ontvangst, bediening en aandacht van het personeel en de eigenaren is fijn. In de lounge is het lekker vertoeven en er zijn volop drankjes, thee en goede koffie te bestellen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Goed te doen voor 1 nachtje
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stank uit de badkamer (putlucht) was niet zo fijn. En jammer dat er geen ontbijt buffet was, ja was er wel maar je moest alles al van tevoren invullen. En omdat ik normaal weinig eet weet in de avond hiervoor nog niet wat ik wil en kan eten. Pak en zoek t liever zelf uit (lopend ontbijt)

    Kamer was klein maar prima! Eigenaresse heel vriendelijk en aardig! En het id dicht bij t centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Omgeving is prachtig dus, maar de stad Apeldoorn zelf vond ik zo tegenvallen. Wij houden van goed eten, 2 restaurants waren de moeite waard: maar al volgeboekt. Binnenstad heeft geen sfeer en veel goedkope barretjes. Zo jammer! Dus tip: lekker eten in Apeldoorn? goed opzoeken/navragen en reserveren!!!

    Sfeervolle villa, kleinschalig, Riviera Maison inrichting, leuke huiskamer achtige bar/ontbijtruimte, 24 uur per dag mogelijkheid tot het nuttigen van koffie/thee/fris/wijntje enz., kamer sfeervol, badkamer wat klein (maar te doen), ontbijt heerlijk/zeer goed verzorgd. Personeel super aardig, behulpzaam. Al met al een zeer goede keuze qua overnachten in Apeldoorn. Omgeving is prachtig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Welkom ontvangst & verblijf, gemoedelijke sfeer, ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer beneden aan de straatzijde. Geluiden beneden waren rond ontbijttijd goed hoorbaar en de geluiden buiten hoorden we in mindere mate, zoals voorbijrijdende auto’s.

    Welkom ontvangst & verblijf, gemoedelijke sfeer, ontbijt, bed en locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Fantastisch!!
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Wij waren met ons gezin (kinderen boven de 18) 1 nachtje in dit hotel. Wij vonden het een gemoedelijk, gezellig huiselijk hotel. Voelden ons zeer welkom en meteen erg ‘thuis’. Het avondeten en ontbijt was heerlijk, ontzettend lekker. We hebben een super fantastisch verblijf gehad. Dus, aarzel niet en boek een kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Prima verblijf in Apeldoorn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers wat aan de kleine kant en sommige wat donker.

    Prima ontbijt in gezellige serrekamer. Prachtig beddegoed en mooie badkamers. Heel plezierige ontvangst.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Aanrader voor een weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk houden we van een ontbijt buffet maar we wisten dat van te voren.

    Ontbijt prima en de kamer was heerlijk. Ruim en prima bed. Badkamer prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vind het jammer dat de kamerprijs niet inclusief ontbijt is...

    Het ontbijt was geweldig en de gastvrouw erg leuk. De ruimte om beneden wat te lezen of koffie te drinken is erg gezellig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    Gastvrij, rustig en genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kan lastig zijn om een parkeerplekje te vinden.

    Ontbijt heerlijk. Van te voren opgeven wat je wil en op welk tijdstip. Hierdoor is wat warm moet zijn warm, wat koud moet zijn koud en wat vers moet zijn vers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,2
    Zalig, rustgevend en luxe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet onverwachts nog iets eten ‘s avonds. Dat was jammer, maar te begrijpen omdat t hotel daar te klein en persoonlijk voor is.

    Zeer mooie inrichting waar je je meteen op je gemak voelt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    zeer prettig verblijf in de mooie stad apeldoorn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Dat er geen badjas op de kamer aanwezig was, zeker omdat het op de site van Booking.com was beschreven.

    Prima ontbijt, zelf kon je keuze maken wat je wilde, misschien minder afgemeten ontbijt mogelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,3
    Wel oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dag er voor al moeten bedenken hoe laat te ontbijten en wat te ontbijten. Geen ontbijtbuffet dus. En de douche werd regelmatig spontaan kokend heet.

    Niets in het bijzonder

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,2
    Wij wilden een paar dagen relaxen, daar heeft Zenzez een goede bijdrage aan geleverd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een douchedeur zou een verbetering zijn, zodat niet de hele badkamer nat wordt.

    Het ontbijt was erg goed met alleen maar verse producten. De kamers zijn comfortabel. De douche was lastig op temperatuur te krijgen (koude hoek van het gebouw).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    Prima uitvalsbasis voor bezoek aan centrum en theater Orpheus
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De foto's en de omschrijving op de site beloofden meer. De kamer was veel kleiner dan verwacht. Geen uitzicht, geen zitje en geen kluisje. Minibar was is de lounge maar dat werd niet verteld.

    Perfecte ligging voor bezoek aan theater Orpheus. Op loopafstand van het gezellige centrum. Mooi pand, sfeervol ingericht. Vriendelijke eigenaars. Prima verzorgd ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,8
    Prima verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Waterdruk douche mogelijk een punt van aandacht en misschien een bakje aan de douchestang om zeep etc op te zetten.

    Fijne ontvangst, Inchecken en uitchecken prima. Ontbijt prima. kamer prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Fantastische warme ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg waaraan het hotel gelegen is, kan tot laat wat drukker zijn, maar dit was absoluut geen bezwaar voor het verblijf.

    De algehele prettige sfeer, aankleding en comfort en zeer warme ontvangst. De kamer (no 4) met bad, was mooi en ruim, koffie en thee aanwezig en zeer net sanitair. Het ontbijt uitgebreid en erg goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    10
    Een hotel met een heel groot hart.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een onbetaalde parkeerplaats was moeilijk te vinden omdat er iets te doen was in het Orpheus theater. Maar dat werd opgelost door de eigenaar.

    Ondanks onze late aankomst een heel hartelijke ontvangst ons parkeerprobleem werd opgelost en nadat we de spullen in de kamer hadden gezet konden we in de lounche nog even lekker genieten. Heel vriendelijke mensen je voelt je gelijk thuis.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    9,6
    Mooie schone kamer met heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw is best gehorig.

    Mooie schone kamer met heerlijk bed. Goede koffie en thee faciliteiten op de kamer. Korte wandeling door park naar het centrum. Heerlijk ontbijt. Goede service, fijne sfeer!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Heerlijk ontspannen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is goed geregeld, je besteld de avond van tevoren. Hierdoor wordt er geen of weinig eten verspilt. Alleen iets meer informatie over de bestelkaart zou erg fijn zijn.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Zeer goed bevallen, aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    niets!

    Ontbijt zeer uitgebreid en kwalitatief erg goed. Heerlijke, luxe en ontspannen sfeer in het hotel en in de kamer. Parkeren gratis voor de deur. Hele aardige gastvrouw.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    Genoten
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Niks is tegen gevallen.

    Ontbijt was prima verzorgt. Het diende de dag ervoor opgegeven te worden wat je wilde voor ontbijt, qua brood, beleg en drinken. Even wennen, maar bleek wel erg fijn. Ontbijtje geserveerd aan tafel krijgen is toch een luxe. Heerlijk genoten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    8,3
    Mooie ingericht hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    redelijk krappe kamers, keken tegen een blinde muur aan. Maar vooral heel erg gehorig. Is natuurlijk een oud pand maar je kon je buren letterlijk horen praten. En als er savonds laat mensen via de trappen naar hun kamers gingen klonk het echt heel erg hard door....

    Mooie ingericht hotel. Hele goede ligging maar vooral een uitstekend ontbijt. Geen buffet maar savonds alvast een lijstje invullen wat ze smorgens voor je klaar mogen zetten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,6
    Prima accomodatie met een zeer goede service
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er in het weekend geen mogelijkheid is tot lunch en/of diner in het hotel. De douche werd niet goed warm

    De goede service, de mooi ingerichte kamers en het heerlijke ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    FANTASTISCH!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ga zo door!

    Wat een fijne ontvangst, Zenzez hotel voelt echt als home away from home: heel erg sfeervol, gezellig, warm, comfortabele kamers, mooie lounge, heerlijk ontbijt!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Geweldig hotel!
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een fijn hotel. Kleinschalig, op loopafstand van het centrum met een hartverwarmende ontvangst door een zeer vriendelijke gastvrouw. De kamer was mooi, stijlvol en schoon. De bedden heerlijk om op te slapen. Het ontbijt wordt voor je gemaakt op de gewenste tijd met diverse keuzemogelijkheid die je vooraf kunt doorgeven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    9,2
    Waanzinnig goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige nadeel is de parkeergelegenheid. Het hotel beschikt niet over een eigen parkeerplaats, dus moet er langs de straat geparkeerd worden. Het hotel is gelegen in een mooie buurt vol met huizen en auto’s, dus de auto (gratis) parkeren was niet ideaal, maar zeker ook geen afknapper!

    Het bed is echt geweldig, lekker groot met grote schone witte lakens. De kamer was niet extreem groot, maar groot genoeg voor twee personen. Alles was keurig netjes en schoon. Wij werden heel prettig ontvangen. Drinken mochten wij zelf beneden pakken en opschrijven wat we hadden gepakt, dit geeft een fijn gevoel van vertrouwen! Het is een erg mooi, stijlvol en knus hotel. Dit hotel is zeker een aanrader, tevens een goede prijs/kwalitiet-verhouding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    erg gaaf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt had iets meer gemogen broodjes wat weining was dat ik niet fit was anders net aan

    het plaatje klopte gewoon en heel knus de eigenaresse ontzettend aardig het lijkt gewoon op een woonhuis

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid; niet altijd ruimte.

    Hele warme en hartelijke gastvrouw- en heer. Eigenlijk het verlengde van de beleving in hotel, zowel op de kamer als in de lounge c.q. ontbijtruimte. Gezellig, kleinschalig en huiselijk in de meest positieve zin des woords.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Verrast door de mooie en grote kamer. Wij voelden ons echt verwend. Voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden het raampje aan de straatkant dicht moeten doen. Gewekt door het verkeer.

    Klein hotel wat sfeervol ingericht is. Ontbijt op maat dus geen verspilling, maar wel vers en luxe, zoals frambozen en mango in de fruitsalade. Tafel gedekt met oog voor detail. Persoonlijke benadering.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel en gastvrije eigenaars , kom graag nog eens logeren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie; persoonlijk: t te zachte bed, maar mijn partner vond t prima.(net wat je gewend bent).

    Ontbijt was prima, de kamer en badkamer prima, De lounge zag er perfect uit, heerlijk comfortabel , netjes en sfeervol

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,2
    Heerlijke overnachting in sfeervol hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was jammer dat de kok er niet was die avond. Maar dat had ik dan van te voren moeten reserveren.

    Mooie sfeervolle kamers en een lekker ontbijtje! Zeer vriendelijke en accurate gastvrouw. Fijne bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Heerlijk verblijf gehad voor een goede prijs!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Hele hotel ingericht met meubilair en accessoires van Riviera Maison. Dit geeft het hotel een rijke maar ook gezellige en huiselijke uitstraling. 's Morgens een uitstekend ontbijt en een vlotte checkout! Adres om terug te komen...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Hele fijne locatie en concept voor een nachtje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    In onze aangrenzende badkamer was het erg vochtig en daardoor een typisch vochtig luchtje. Dit geeft verder geen problemen omdat de ruimte prima af te sluiten was maar ook volgende ochtend ondanks een hele nacht luchten en verwarmen bleef de ruimte dampig

    Het concept is heel fijn met een gemeenschappelijke loungekamer wat tevens je minibar is en op goed vertrouwen geschied. De bedden zijn perfect en de grootte van de kamer voldoet aan verwachting. Keurig schoon en alles wat benodigd is voor een overnachting. Buitengewoon vriendelijke gastvrouw en heerlijk persoonlijk ontbijtje!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    Genieten met hoofdletters.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen kok (ziek) dus geen mogelijkheid om te dineren. Dit werd verteld toen we aangaven in het hotel te willen dineren. Achteraf hadden we het fijn gevonden wanneer dit bij aankomst gemeld was en er een vergelijkbaar alternatief was aangeboden.

    Gastvrijheid. Super bedden. Lekker ontbijt. Prachtig pand in een geweldige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Top
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel mooi pand. Tussen hele mooie andere panden. Denk aan eind 19e eeuw, grote zonnige serres, Art Nouveau en mooi aangelegde parken. Zeer gastvrije ontvangst. De hoteliers doen er werkelijk alles aan om van je verblijf een perfecte beleving te maken. De eigenaresse heeft oog voor detail. Wij hadden door de regen ietwat last van een grondwatergeur in de kamer, dat werd vakkundig verholpen. Mijn zus en ik hebben gezellig in de tuin gezeten, terwijl we zicht hielden op het nieuwe bouwsel in de tuin, dat vakkundig werd gebouwd door de man des huizes. Hij was zeer geïnteresseerd en niet verlegen om een praatje, terwijl hij toch genoeg te doen had. Lekker wijntje erbij en op verzoek ook een prachtig samengesteld kaas en worst plankje. Bediening van de jongedame 's avonds en van de jongeman 's ochtends was een tien met een griffel. Beiden gaven uit zichzelf een goede toelichting op wat zij serveerden. We hebben een hapje gegeten in de binnenstad van Apeldoorn. Vijf minuutjes lopen. Aangenaam verrast door de gezellige sfeer. Toen wij terugkwamen, konden wij vanuit de bar nog een glaasje wijn inschenken. Dit hoefden wij alleen te noteren op een briefje. Dat is vertrouwen! En dat waarderen wij zeer. Ontbijt, wat je van tevoren besteld via een ontbijtlijstje, was zeer goed verzorgd. Zoals gezegd werd het ontbijt geserveerd door een jongeman, volgens mij heet hij Joëlle. Hij deed zijn werk met schwung en plezier. Verhouding prijs/kwaliteit prima in orde. Zou ik iets kunnen bedenken? Ja! De naam van het hotel vind ik gek: Zenzes. Dat werd samen met mijn zus nog een soort van een grappige 'running gag': "Hoe voel je je vandaag? Zenvijf of Zenzes?" De schaal van Zen. Niet geheel toevallig gingen wij de dag erna naar een kuuroord. Dat zou ik veranderen in een naam die het huis en de buurt eer aan doet. Wij komen zeker terug!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Leuke, gezellige plek voor een paar dagen Apeldoorn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Gastvrij hotel, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam! Mooie ingerichte kamers, sfeervol. Ontbijt wordt geserveerd in de eetzaal beneden, heel sfeervol en gezellig, lekkere broodjes! Gratis parkeren voor de deur en met 5 minuten lopen ben je in het centrum van Apeldoorn.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Vriendelijk hotel met vrij kleine, maar nette, stijlvolle kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant bleek gesloten op maandag. De verlichting boven het bed was onvoldoende om bij te kunnen lezen.

    Kamer met balkon. Nette badkamer. Bijzonder vriendelijke eigenaren en personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Smaakvolle designhotel met persoonlijke hartelijke gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een heerlijk hotel! We werden door de eigenaresse Petra ontvangen in de sfeervolle lounge.. Heel hartelijk alles. De kamers zijn stijlvol ingericht in een koloniale setting smaakvol en luxe. Het was vanuit dit hotel ren prima start voor een weekendje Veluwe. Een aanrader dus!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Zenzez hotel & lounge, een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is niets tegen gevallen.

    Het interieur was prachtig, zo sfeervol. Een geweldig vriendelijke gastvrouw. Het ontbijt was van zeer goede kwaliteit, een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Een voortreffelijk verblijf in een prachtige omgeving
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Zeer hartelijke ontvangst. Avond tevoren konden de wensen voor het ontbijt worden aangegeven. Op het aangegeven tijdstip stond alles klaar. Top kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Ge-wel-dig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan het werkelijk waar niet verzinnen..

    Alles was meer dan fantastisch; ik ben licht bevooroordeeld omdat ik hier mijn vriendin ten huwelijk heb gevraagd:) Gastvrouw Petra ontzettend lieve en professionele gastvrouw; je voelt je meer dan welkom. Schitterende kamers, heerlijk ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Goed hotel maar de prijs is aan de hoge kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Verkeerde informatie : er was geen kluisje, geen mini-bar, geen badjassen en geen slippers op de kamer, dit staat anders wel vermeld bij de informatie van de kamers via booking.com. Men kan er 's middags of 's avonds niet eten. Het ontbijt was redelijk goed, behalve het licht gekookt eitje dat ijskoud was.

    Mooie kamer en vriendelijke gastvrouw !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    De ligging is prima op loopafstand van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer was een zolderkamer met een laag plafond (liep schuin af) en een heel lage deur naar de badkamer, waardoor de badkamer alleen bukkend kon worden betreden (goed voor de lange mensen onder ons om te weten).

    De ligging is prima op loopafstand van de stad. Het bed lag heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,6
    Prachtig hotel op loopafstand van het centrum van Apeldoorn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Enige minpunt was de douche. Tijdens het douchen liep het water de badkamer in, dus handdoeken neerleggen naast de douche om de badkamer droog te houden.

    Uitstekende zorgen en locatie. Zeer nette en verzorgde kamer, sfeervol ingericht. Wij voelden ons zeer welkom.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Toplocatie in een fantastische omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige entourage, geweldige kamer, heerlijke bedden. Inrichting en sfeer van het hotel sprak ons enorm aan. Gastvrije ontvangst, een warm welkom. Superligging op loopafstand van het centrum. In een woord Top!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,8
    Mooi aangenaam hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Persoonlijk vond ik onze kamer te donker er was gebrek aan daglicht,ook het ontbreken van een dressing viel tegen we moesten het stellen met een staande kapstok zonder kledinghangers en dat niettegenstaande de ruime kamer.

    Supervriendelijke ontvangst,mooie locatie het hotel heeft een zeer aangename lounge,lekker ontbijt en een keuze uit wat je maar wil

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Gezellig overnachten
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is op zich prima maar had ik iets uitgebreider verwacht.

    Leuk ingerichte kamers, heerlijk bed! Ideale locatie voor bezoek aan het Orpheus theater en voldoende parkeer gelegenheid in de buurt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,5
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, wisselende temperatuur douche, geluidsoverlast van de keuken, relatief duur

    Sfeervol gebouw, goede locatie, vriendelijk personeel, goed ontbijt, fijne bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Prachtig hotel op een mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg mooi en comfortabel hotel met zeer vriendelijk personeel. Op een mooie locatie, op loopafstand van het centrum. Heerlijk op maat gemaakt ontbijt. Echt een aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,2
    Het was er allemaal gewoon lekker schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er bij het ontbijt niet werd gevraagd of ik verder nog iets wilde hebben. Ik wilde graag een glas water en koffiemelk.

    Het was er allemaal gewoon lekker schoon. Het ontbijt is a la carte en erg lekker. Het bed is heerlijk! Ontzettend lekker geslapen. Al is het aan de zachte kant en vond mijn reisgenoot dat te zacht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Prima hotel met zeer nette medewerkers !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik zou niet weten wat er beter gekund had.

    De medewerkers van het hotel waren zeer gastvrij, beleefd en secuur in de werkzaamheden die zij verrichten. Ontbijt was meer dan goed. Iedere dag kon je uit verschillende verse producten kiezen. Het diner was uitermate goed. Allemaal verse producten en precies voldoende voor een kleine prijs.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Het 'Thuis-weg-van-huis" gevoel door het hele hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De avond van te voren een ontbijtkaart invullen (tevens, de broodjes zijn echt heel hard!). Dat kan ook bijna niet anders, het is een klein hotel. Dat we 2 losse matrassen op het bed hadden, dat was echt niet fijn.

    Het 'Thuis-weg-van-huis" gevoel door het hele hotel heen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    rustig gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Liever ontbijtbuffet dan op voorhand à la carte te moeten vastleggen, is niet meer van deze tijd Zaakvoerster is volgens mij nog niet lang bezig en heeft nog progressie marge

    rustig gelegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    desitevanBookingwaaropikgeenmogelijkheidhebomvantaaltewisselenendetekstgeenmogelijkheidtotspatiesgeeft(deels).Testjullieeigenpaginaeenswatvaker

    leuk Hotel direkt in de binnenstad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Mooi hotel, net nieuwe eigenaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag op de begane grond, tegenover de ontbijtruimte; uitslapen was daardoor wat lastig; je hoorde de anndere gasten in hun kopjes roeren😃

    Mooi pand, leuke ligging ten opzichte van het centrum van apeldoorn. Mooi ingericht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Stijlvol en gastvrij charme-hotel in Apeldoorn, een aanrader!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs/kwaliteit van de kamer is niet helemaal in balans, inrichting badkamer vrij sober, geen tissues bijvoorbeeld maar het geheel wel zeer schoon!

    Mooie ambiance, zeer gastvrije, persoonlijke ontvangst, heerlijk diner en ontbijt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Zeer vriendelijk en gastvrij stadshotel waarbij sfeer en perfectie voorop staan.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien keuze uit 2 menu's, vis of vlees ipv 3-gangen verrassingsmenu.

    Kamers perfect en sfeervol ingericht met Riveira Maison evenals de lounge en restaurant. 3-gangenmenu was prima, geen brede keuze echter is het geen groot hotel en alles is in overleg mogelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    mooie lokatie, mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer was klein, we moesten om elkaar heen draaien. het bed schoof uit elkaar. veel geluidsoverlast vanuit de keuken, we sliepen ernaast.

    mooie inrichting

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    6,7
    Als de nadelen verholpen zijn is dit een prima hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche leverde een slap straaltje en de kamer was te klein voor 2 personen (bv slechts aan één kant van het bed een tafeltje en ruimte om in te stappen). €100,- voor een nacht was teveel.

    De eigenaren van het hotel waren erg vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,6
    Hotel met veel ambiance!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Goede ligging op loopafstand winkelcentrum en theater Orpheus. Prachtig pand, ruime kamers van alle luxe voorzien. Diner was super (3-gangen) en zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Prachtig, sfeervol hotel met persoonlijke benadering op prima locatie!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omvang van de kamer, had ik (door internet) iets ruimer verwacht. Een gezellige lobby had ik leuk gevonden in plaats van een verlaten restaurant waar nog een drankje besteld mocht worden. Parkeergemak.

    Gastvrije, hartelijke ontvangst en het op maat gemaakte verse ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,1
    luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    minder geluid van andere gasten. We zaten in kamer 1, en hoorden eigenlijk continu mensen op de gang.

    Ontbijt was goed, zitje in de kamer erg prettig, badkamer zeer comfortabel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    10
    was zalig, wel te kort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    de douche (regendouche zou lekkerder zijn)

    kamers heel goed, kamer 4 met als extra een prachtig mooi balkon .. ontbijt zalig veel keuze (minpuntje dan toch de ananassap was uit een pak)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,2
    heerlijk verblijf
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Rechtstreeks boeken kan alleen als je een creditcard hebt, als je die niet hebt, zoals wij moet je via andere manier een boeking doen, bijvoorbeeld bij booking.com of trivago

    Heerlijk eten, zowel avondeten, als het ontbijt. Vriendelijk en gastvrij ontvangen door de eigenaresse.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    karakteristiek hotel op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Enkele beglazing dus vrij gehorig qua geluid van de (niet al te drukke) straat. Keuken sluit vroeg en eten op de kamer is niet toegestaan dus voor late eters is buiten de deur eten de enige optie (overigens wel veel leuke en lekkere opties in de buurt)

    Prachtig hotel; mooie en schone kamer met comfortabel bed. Goede douche en bad. Erg aardig personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,9
    Fijn hotel met prachtige inrichting en vlakbij het centrum van Apeldoorn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Ik geloof dat ik een ontbijt in buffetvorm toch fijner vind al beviel het uitserveren aan tafel ook wel goed. De reden: minder etenswaren weg te gooien is te prijzen.

    De kamer was geweldig! Helemaal ingericht met Riviera Maison en daar houd ik van. Ruimte en luxe in een fijne sfeer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    8,3
    Uitstekend verblijf, maar extra's zijn niet goedkoop
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs voor de 2 kleine hondjes was aan de forse kant. En ook het kerstdiner (wat overigens een goed diner was), was wat aan de dure kant.

    Alles was eigenlijk prima in orde: Ontbijt, bed, douche, kamer, ontvangst, allemaal goed tot zeer goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,3
    Geweldig.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vermoedelijk, ik weet het niet eens zeker is het voor gasten die slecht ter been zijn misschien een probleem, maar dat is bijna voor alle oude panden van toepassing.

    Alles was keurig netjes. Personeel/eigenaar zeer vriendelijk. Parkeren geen probleem. Een kunst om zo,n oude villa om te toveren tot een knus fris hotel, zonder rommelige hoekjes en kamertjes.

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Zenzez Hotel & Lounge

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: