Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Troms
  4. anmeldelser av hotell i Tromsø
  5. Anmeldelser av Enter Amalie Hotel

Anmeldelser av Enter Amalie Hotel 4 stjerner

Sjøgata 5b, 9008 Tromsø, Norge

Nr. 19 av 21 hoteller i Tromsø

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 2031 omtaler av hotellet

8,0

Poengfordeling

  • Renhold

    7,9

  • Komfort

    7,5

  • Beliggenhet

    9,1

  • Fasiliteter

    7,3

  • Personale

    8,4

  • Valuta for pengene

    7,6

  • WiFi (gratis)

    8,4

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 75

  • Vurdert: 12. februar 2019

    4,6
    «For så hyggelig personale var dette hotellet en skuffelse Og altfor kostbart.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 4 netter

    Her var det flere ting. For første gang opplevde jeg et hotell UTEN telefon på rommene. Hva hvis jeg trengte hjelp? Et fall på badet ville være katastrofalt. Rommene ble ikke rengjort, sengene ikke ordnet (mer enn en gang pr. uke?????????) Også nytt. Sengen for lav og smal og myk.

    Frokosten var OK. Dessuten var personalet i "restaurangen" meget hyggelige.

    Gjennomførte opphold i februar 2019

  • Vurdert: 12. februar 2019

    7,1
    «Kommer likevel tilbake flere ganger for liker meg der!»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 2 netter

    Det var forferdelig dyrt for to netter, gulvet på badet var ikke rengjort ordentlig (mye hår på gulvet) og siste natte vi var der(natt til 11.02) var det mye ulyder fra radiatoren. Måtte opp å skru på den flere ganger og måtte stå på fullt for å være stille og da ble det veldig varmt. Kan det ha kommet luft i systemet? Ellers alt bra!

    Flott hotell, stille og rolig og god frokost.

    Gjennomførte opphold i februar 2019

  • Vurdert: 6. februar 2019

    7,5
    «Bra beliggenhet, enkelt, men du får ikke mer enn du betaler for.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Rommene var ikke noe å skryte av, små, gammeldagse og kalde! Det var oppvarming med radiatorer som ikke klarte å varme opp rommet når de sto på fullt, det gjorde oppholdet mindre komfortabelt. Frokosten var litt i enkleste laget, men ok.

    Trivelig personale, perfekt beliggenhet. Koselig lite fellesområde.

    Gjennomførte opphold i februar 2019

  • Vurdert: 4. februar 2019

    7,9
    «Alt i alt en god opplevelse å være gjest på hotellet.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 1 natt

    Rommet var lite, og bar preg av at det kunne vært tid for en opp-pussing av rom og bad.

    Veldig bra frokost. Koselig og stemningsfullt hotell. Hyggelig betjening.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 22. januar 2019

    8,3
    «Vil gjerne bo der igjen, men ovennevnte bør rettes opp.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 3 netter

    Lampene på rommet: Samme gamle halvbrente skjermer som for et år siden! Og helt brunsvidde, brannfarlig tror jeg. Bør skiftes snarest. Og at ingen er til stede i resepsjonen kl 6.30 om morgenen for utsjekking.

    Beliggenhet og hyggelig personale viktigst. Frokost helt grei.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 20. januar 2019

    5,4
    «Veldig sentralt i sentrum. Ellers ikke noe positivt.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig utvalg i frokostsalen. Kalde egg, lite pålegg, dårlig kaffe. Små trange rom, med knekte hyller og knust speil. Dårlig renhold, spesielt på bad/dusj...

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 20. januar 2019

    7,1
    «Meget sentralt, hyggelig betjening og god frokost.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Uklare opplysninger angående avbestillingsforsikring. Det bør presiseres at avbestillingsdatoen har AM bakom. Trangt bad med vanskeligheter for å regulere temperatur i dusj.

    Meget sentralt, hyggelig betjening og god frokost.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 14. januar 2019

    7,9
    «Koselig hotell, overraskende fasilitet, god frokost.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt

    Ingen i resepsjonen på natten. Litt slitt. Det luktet kloakk på rommet.

    Koselige rom og god frokost. Hyggelig betjening. Ferdig vaffelrøre og vaffeljern satt frem så man kan steke sine egne vafler. Barnestoler i spisesalen.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 7. januar 2019

    7,9
    «Nedtur for meg denne gang.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig rom med dårlig belysning.Tv fungerte dårlig.Har bodd mye på dette hotellet og vært svært fornøyd,men denne gangen var jeg ikke fornøyd.Det som heller ikke var bra for meg og min helse var at resepsjonen var stengt når jeg kom så jeg måtte gå til Viking hotell for å hente nøkkel.Dette bør booking.com opplyse om når jeg skal bestille . Blir neppe og benytte booking. Com eller dette hotellet neste gang jeg reiser.Nedtur

    God seng

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 2. januar 2019

    5,4
    «Beliggenhet og rom.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det var sludd da jeg ankom Tromsø,og jeg måtte gå til et annet hotell for å booke inn på Amalie hotell. Jeg har aldri før sett andre hotell som ikke har hatt nattevakt. Kommer du med hurtigruten nordfra så rekker du ikke komme inn på Amalie hotell da det er stengt.

    Beliggenhet og rom.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 10. desember 2018

    7,9
    «Senga var god å sove i!»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 1 natt

    Senga var god å sove i! - Jeg rakk ikke/hadde ikke behov for kaffe el. frokost denne gangen, men tilbudet om alltid å kunne hente kaffe (el te?) (og muligens vafler?) var positivt!

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 7. desember 2018

    7,9
    «Kommer gjerne tilbake en annen gang.»
    • Ferietur
    • Par
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Brente lampeskjermer på rommet. Manglet knapp til å slå av lampene. Måtte dra ut stikkontakten. Litt smale senger.

    Frokosten var helt grei. Hyggelig betjening. Sentrumsnært hotell. Lite og «personlig» hotell.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 4. desember 2018

    7,9
    «Hyggelig og rimelig overnattings sted🌞»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lampeskjermene bør skiftes ut på rommet. Kran på toalett ved resepsjone bør skiftes. Hotellet framstod som noe slitt generelt.

    Hyggelig betjening.god frokost. Koselig peisestue

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 3. desember 2018

    5,5
    «Overrasket at ikke frokost var inkludert.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Overrasket at ikke frokost var inkludert. Ble opplyst omsette ved innsjekk. Vist det ville jeg valgt et annet hotel. Dusjfliser bar preg av dårlig rengjøring.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 29. november 2018

    10
    «Utmerket hotell, kommer garantert tilbake !!»
    • Gruppe
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Det var litt kaldt i frokostsalen morgenen vi var der, men ikke verre enn at det gikk fint å sitte der. Et personal forklarte gjestene at varmeovnen under vinduene sviktet, dette skulle ordnes opp i. Så synes alt-i-alt det ikke var noe negativt i så måte. Slikt kan skje overalt.

    Rommet var mye større enn forventet. Det var rent og ryddig. Personalet svært imøtekommende og hyggelige. Frokosten innehold alt hva man trengte og mer til, ble rett overrasket over standarden der.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 27. november 2018

    9,6
    «God frokost, med alt man trengte av plass samt Nordlys.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 2 netter

    Lampene (skjermer) trenger oppgradering. Noe for svake pærer, når eldre skal lese. Lett å rette på.

    God frokost, med alt man trengte av plass samt Nordlys.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 13. november 2018

    9,6
    «Flott lite hotell med grei personale, var ikke fornøyd med...»
    • Jobbreise
    • Par
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Nydelig mat men manglet speilegg til frokost i lage bacon,men eggerøra var nydelig.

    Flott lite hotell med grei personale, var ikke fornøyd med rommet vi fikk tildelt ved ankomst men det ble byttet og vi var kjempefornøyde med det. vi kommer tilbake ved neste anledning. Anbefales

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 2. november 2018

    5,4
    «God frokost.»
    • Gruppe
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Nedslitt hotell. Små trange rom. Shabby. Kaldt, både i spisesal og på hotellrommet. Frokost bør være med i prisen. Hotellet er dyrt i forhold til standard. Kommer ikke til å bo der mer.

    God frokost. Godt renhold

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 28. oktober 2018

    6,7
    «Hyggelig personale.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Frokosten sto ikke til prisen. Kunne nesten like gjerne kjøpt med frokost fra den lokale matbutikken.

    Hyggelig personale. Ok rom. Fin beliggenhet i sentrum.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 26. oktober 2018

    6,7
    «For dyrt i forhold til standarden! Skittent.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Renholdet kunne med fordel vært bedre. Og standarden. Dusjen var forsterket med fiskesnøret. Dusjforhenget var skittent og rommet var veldig skittent. Med alt fra hjørner, under sengen....

    Grei frokost. Hyggelig personal, men.....

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 9. oktober 2018

    7,1
    «Standarden er gått ned i forhold til mitt forrige opphold på "gamle Amalie Hotell"»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 1 natt

    To enkeltsenger på et lite rom er ikke bra, burde vært et bord med en god stol i stedet (enkeltrom). Senga var ikke god, dessuten fikk jeg loppe/insektbitt merker etter oppholdet.

    Frokosten var veldig enkel, men grei. Kaffe/te-muligheter på rommet er bra.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 8. oktober 2018

    8,8
    «Sentralt hotell midt i sentrum av Tromsø.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 2 netter

    Kunne ønsket vannkoker på rommet siden der var pulverkaffe og te

    Sentralt hotell midt i sentrum av Tromsø. Rolig og stille. Rommet lite men helt ok for mor og datter. Imøtekommende betjening. Vi kommer gjerne igjen

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 4. oktober 2018

    9,6
    «Jeg er storfornøyd med Amalie som er som et lite hjem på reisen :)»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter

    Jeg ville koke kaffe, men det var ikke kopper på rommet. Fant plastkopper som smeltet da jeg helte i kokende vann :( Det kunne vært flere enn en TV-kanal.

    Liten intim frokostsal med god variert frokost. Flott beliggenhet og lett å finne tilbake til. Det er lett å snakke med betjeningen. De er ikke stive, men folkelige og slår gjerne av en prat. Jeg har vært på Amalie flere ganger og jeg føler meg hjemme der. Kommer gjerne tilbake.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 29. september 2018

    10
    «Beste hotell i byen...»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen merknader her. Perfekt hotell.

    Liker det meste ved hotellet. Ikke altfor stort heller. Og frokosten er nydelig. Bruker amalie hotell når jeg er i tromsø så fremt det er ledig der.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 25. september 2018

    8,3
    «Spiste ikke frokost.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt

    Fant ikke parkeringsplass, selv om det sto at det var mulig å parkere og at det var fri parkering. Måtte betale parkeringsavgift på annet område. Det var litt skuffende. Om morgenen da vi dro var det flere ledige plasser.

    Spiste ikke frokost. God seng, har bodd der flere ganger så jeg kjenner hotellet.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 24. september 2018

    10
    «Utrolig bra service av jentene på jobb når vi først ankom og...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Utsikten fra rommet😔

    Utrolig bra service av jentene på jobb når vi først ankom og hadde misforstått litt på bookingen. De fant en løsning umiddelbart til meg og mine barn. Kjempetakknemelig👍

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 24. september 2018

    2,5
    «Hyggelig personale»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Frokost ikke inkl i prisen. Blir over asket når man kommer til hotellet at frokost koster 150,- PR person. De fleste andre hotell i Tromsø har inkl frokost . Når en tar hensyn til dette så er Amalie hotell dyrere enn de hotell som er bedre å bo på. Kommer ikke til å bo der mere!!! Synes ikke Booking Com skal unnlate å gjøre klart og tydelig oppmerksom at frokost ikke er med i prisen på første side slik at ikke gjester blir lurt!!!

    Hyggelig personale

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 12. september 2018

    5,8
    «Frokost , seng ,dush med handkle skift daglig»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det røkes i inngangspartiet . Det bør gjestene skjermes for. Inngangspartiet skiten med div. avfall. Det meste røykstumper men også papir .Det verste synet var plast/ papir i den nydelige brønnen med statue.(fra 6.9-10.) Telefonen på 410 fungerte ikke , heller ikke for å ringe resepsjonen for beskjeder.

    Frokost , seng ,dush med handkle skift daglig

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 3. september 2018

    5,8
    «Rimelig for den som kun ønsker ei seng ei natt eller to.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Støvete lukt i ganger og på rom. Kloakklukt på badet. Støy fra radiatorovner. Ingen minibar.

    Seng, puter og dyne var ok, likte at det ikke var teppegulv.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 27. august 2018

    7,5
    «Flott beliggenhet, koselig hotell, koselig og hjelpsom...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Helt flott m vannkoker/kaffe/te, men det bør være skikkelige kopper. Plast holder ikke! . Litt dårlig rengjort på badet.

    Flott beliggenhet, koselig hotell, koselig og hjelpsom betjening ☺️

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 26. august 2018

    10
    «Enter Amalie Hotel»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    At rommet var veldig slitt og fikk ikke stillt ned på varmen

    Rommet og frokost å at du kunne steke vaffler😀 alt bra men de burde kunne snakke norsk i resepsjon hun snakket utenlandsk få flere norsk så bli det knall bra

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 21. august 2018

    5,8
    «Nær sentrum, vaffel hver kveld»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 5 netter
    • Innsendt fra mobil

    Frokosten ikke er inkludert, ting som ikke var fikset opp på rommet, dårlig trykk på dusj, godt brukte senger som ikke var gode å ligge i

    Nær sentrum, vaffel hver kveld

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 9. august 2018

    8,3
    «God service!»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Valgte stedet pga av nærheten til ank av Hurtigruten. Den la til kai kl.23.45 noe jeg hadde gitt beskjed om på forhånd. Alene på tur og 2 store kofferter på 40kg er ikke en gå tur for å hente nøkkel på et annet hotel aktuelt... Men etter forklaring av dette over tlf fikk jeg heldigvis overlevert nøkkel på utsiden etter litt venting... Så tusen takk til kjempe god service fra den nattevakten!

    Fantastisk beliggenhet og god service!

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 26. juli 2018

    5,0
    «Sentral beliggenhet »
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Til å være et av de dyreste alternativene de dagene vi skulle oppholde oss i Tromsø, så holder ikke dette mål. Vanskelig å finne parkering. Hotellets egne plasser ligger et stykke fra hotellet, og det finnes få av dem. Det luktet kloakk i gangene, vasken på badet var delvis tett å flekkete. Et stort minus at det ikke er nattbetjening, og at man må betale 150 kr pr pers for frokost i tillegg til en stiv pris for rommene.

    Sentral beliggenhet

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 18. juli 2018

    5,4
    «Rommet var greit i forhold til at det har god plass.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    350kr for frokost til 2 barn og 2 voksne også hadde de bare et type brød. Dårlig utvalg av pålegg. Så i realiteten betalte jeg 350kr for noen knekkebrød og noen skiver ost og skinke, og litt agurk!!

    Rommet var greit i forhold til at det har god plass. Hadde familierom.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 14. juli 2018

    7,1
    «Bra overnatting og rimelig.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    At vi måtte opp til Viking hotell for å hente nøkler etter ankomst kl 23. Hurtigruten snkommer kl 24. Langt når man har endel bagasje.

    Fin beliggenhet sentralt ved havnen

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 13. juli 2018

    8,3
    «Hjelpsom og hyggelig personale.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt mye bråk fra gaten utenfor. Gardinene var for korte og rommet var derfor lyst også om natta.

    Hjelpsom og hyggelig personale. Den mannlige resepsjonisten utmerket seg spesielt- han kunne service!

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 8. juli 2018

    5,4
    «Ikke det vi bestillte!»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Gode senger. Lå i sentrum,bra, men vinduer vendt mot skummel bakgård. Ikke fikk vi hotellet vi hadde booket på. Lite bad for 4 pers. Trangt og smalt rom. Ikke spisemuligheter der. Det var ikke det vi bestilte.

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 2. juli 2018

    6,3
    «God plassering, flott frokostsal og gratis vafler»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 6 netter
    • Innsendt fra mobil

    Rommet ble ikke vasket, ikke skift av sengetøy på seks dager.

    Et opphold på omtrent en uke, hyggelig personale, koselig frokostsal, gratis vafler på kvelden.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 26. juni 2018

    8,3
    «Rimeleg, praktisk og sentralt.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 2 netter

    Frokost: Sakna eit par grovare/sunnare müslivariantar (utan/lite sukker) samt nøtter. Musikken over høgtalaranlegget (under frokosten) var òg litt forstyrrande/irriterande - den var ikkje særleg høg, men høyrbar for alle og besto stort sett av tilfeldig, meiningslaus radiopop (=forureining). Steng av "bråket" - eller pass på at denne er smakfull og stemningsskapande for det klientellet dokker har inne. Tips: Roleg, klassisk musikk (gjerne norsk, f.eks. Grieg) er noko mange utanlandske turistar veit å setje pris på.

    Alt i alt var det meste bra eller veldig bra. Prisen og plasseringa midt i sentrum er verd å fremheve.

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 22. juni 2018

    9,2
    «Frokosten var god»
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt

    Ankomst kl. 00.10. Dørene lukket og vi ringte et tlf.nr. som stod på døren. Det gikk ca 25 min. før securitas kom og slapp oss inn. Det var jo kjølig å stå på trappen og vente. Dette til tross for at jeg hadde tlf.kontakt med hotellet noen dager før ankomst om tidspunkt vi skulle ankomme. Prisen var ikke inkludert frokost. Som kompensasjon for ovenstående fikk vi gratis frokost. Meget bra løst.

    Frokosten var god

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 19. juni 2018

    9,2
    «Valuta for pengene!»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter

    Alt fungerte, ikke noe å sette fingeren på.

    Vennlig, omgjengelig personale, utmerket, nøktern frokost, grei romstandard, rent og i orden, svært sentral beliggenhet - uteliv, hurtigruten, flybussen.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 1. juni 2018

    10
    «Anbefales!!! »
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlige parkeringsmuligheter I umiddelbar nærhet, ellers ingenting å sette fingeren på.

    Får valuta for pengene. Anbefales på det sterkeste. Både mat, standard, komfort og betjening svarte til forventningene.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 27. mai 2018

    8,8
    «Real value for money!»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt

    Hadde det bra, ingen ting å sette fingeren på.

    Sentral beliggenhet - sentrum, Hurtigruten. Hyggelig personale, hjelpsomme mht informasjon. Værelser og bad med OK størrelse. Renhold og orden utmerket. God og variert frokost, uten å være "overlesset". Anbefales!

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 21. mai 2018

    7,5
    «Resepsjonen var ikke åpen etter kl.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 3 netter

    Resepsjonen var ikke åpen etter kl. 18:00 Skapte store problemer for oss, f.eks når nøkkelen plutselig ikke virket lengre. Måtte ha hjelp fra annet hotell og det tok sin tid. Resepsjonen var også stengt når vi ankom og måtte da gå i ca 10 min til annet hotell for å sjekke inn, i blåst og regn.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 14. mai 2018

    8,3
    «Fornøyd»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Maten kunne vært merket med allergener. Savnet laktosefri melk og yoghurt

    Sentralt, muligheter for kaffe i salongen. Sitte ute plasser, kameraovervåkning , god sikkerhet

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 29. april 2018

    9,2
    «Veldig bra! Skal vi tilbake til Tromsø, tar vi inn her!»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 5 netter

    Callingsystem så en lettere hadde fått kontakt med resepsjonisten når han/hun var annetsteds i hotellet.

    Pent rom, helt stille tross sentral beliggenhet, gode senger.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 26. april 2018

    10
    «Hei:-)Frokosten var Kjempegod,med alt mulig pålegg:-)Men...»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Hei:-)Frokosten var Kjempegod,med alt mulig pålegg:-)Men eggene må avkjøles mer før de legges ut.For det gikk ikke ann å ta av skallet.Da gikk en del av egget til spille.Så Husk å Avkjøl Eggene Godt før de legges ut til Gjestene:-)Og det var Kjempegode Vafler om ettermiddagen:-)Og Personalet var Veldig Hyggelige:-)Og Peisstua var Koselig:-)Men den har vært Enda Mere Koselig med Fyr i Peisen:-)En Peis uten Fyr i,er ikke noe koselig.Jeg Booket rom hos dere Pga Peis Stua,så jeg ble skuffa når det ikke var Fyr i Peisen.Så Husk å kjøp inn Bjørkved til jeg og andre Gjester kommer å bor hos dere:-)Mvh Rita Sørensen fra Lofoten:-)

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 24. april 2018

    6,3
    «Enkel og grei hotellopplevelse, uten luksus og komfort»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter

    Lite rom, trang dusj, slapp rengjøring og mutt betjening trekker opplevelsen ned. Om du er ute etter komfort og luksus, bør du lete etter noe annet. Jeg bor der gjerne igjen, neste gang jeg besøker Tromsø alene. Om kona blir med, vil vi høyst sannsynlig velge et annet hotell.

    Enkelt og greit hotell, med det aller mest nødvendige av det du behøver for en natt, eller to. Grei seng, kjøleskap på rommet, flott beliggenhet, fin pris og grei frokost trekker opp. Om du ikke stiller strenge krav til et hotellopphold, men godtar at du strengt tatt bare har behov for en enkelt seng, eget bad med dusj og toalett, samt har mulighet til å få i deg litt mat på morrakvisten, så burde dette hotellet tilfredsstille kravene dine. At hotellet ligger midt i sentrum, med kort avstand til det meste er positivt.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 23. april 2018

    9,6
    «Et helt greit, hyggelig hotell.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lørdag var en veldig bra frokost. Søndag i 9 tida mangla det litt mye på bordet.

    God seng og størrelsen av hotellet. Fint med kaffe/te tilgjengelig hele tiden.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 23. april 2018

    8,8
    «Prisverdt sentrumhotell»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt små rom og bad/dusj. Måtte be om etterfylling av flere ting på frokostbuffeen. Bordene sto lenge uten å bli ryddet.

    Rent og pent. God frokost. Godt utstyrt med strykejern og -brett, hårføner og vannkoker. Sentral beliggenhet. God valuta for pengene.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 21. april 2018

    9,2
    «Deilig frokost og hyggelig betjening»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt

    Det var vanskelig å få lys på badet, enten var det lysbryteren elle så var det lysrøret som var "plagsomt". Men godt lys når det først tente. Litt smal dobbeltseng for oss opp i årene.

    Deilig frokost og hyggelig betjening

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 10. april 2018

    9,6
    «Skal dere overnatte på hotell i Tromsø, så book dere inn på Enter Amalie hotel👍»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Har ingen ting å klage på

    Kom til hotellet rundt midnatt der jeg ble låst inn og henvist til et fint og veldig koselig hotellrom. Sengen var av beste sort og rommet hadde god standard. Når det gjelder frokosten, så var denne det beste jeg har opplevd. En stor takk til personalet på dette koselige hotellet. Kommer gjerne tilbake og gir min beste anbefaling. 👍🌷🌷🇳🇴 Sigmund

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 19. mars 2018

    7,0
    «Valgte hotellet på grunn av sentral beliggenhet.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lampene på veggen måtte trekke ut kontakten for å slå dem av. Kunne ikke slå dem av fra senga. Kjøleskapet var for varmt.

    Frokosten var bra. Hyggelig personale. Ligger nært sentrum og butikker.

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 13. mars 2018

    8,8
    «Gode senger.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Grunnet økt turisme i Tromsø har prisene økt litt vel mye. Men dette er generelt for alle hotell i byen.

    Gode senger. Stille og rolig på rommet. Rakk ikke frokost på dette oppholdet, men har spist frokost her tidligere, og den er absolutt god.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 28. februar 2018

    7,1
    «At man måtte innom ett annet hotell for å hente nøkkel er...»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    At man måtte innom ett annet hotell for å hente nøkkel er greit, men at avstanden mlm hotellene var så stor gjorde det dyrt og tungvindt siden drosje måtte vente mens jeg hentet nøkkel. Og akkurat d tok tid fordi resepsjonisten på viking hotell var borte da jeg kom.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 19. februar 2018

    9,6
    «Fikk rommet når jeg kom kl.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt

    veldig lytt fra gangen inn på rommet, hørtes ut som de sto inne på rommet å snakket....

    Fikk rommet når jeg kom kl.11.30, super service, tommel opp for den kjempe hyggelige damen i resepsjonen, som itillegg tok seg tid å finne busstider for meg :)

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 13. februar 2018

    9,5
    «Jeg kunne spart meg pengene for frokosten, da det var en...»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt

    Jeg kunne spart meg pengene for frokosten, da det var en veldig skuffende opplevelse å finne to halvrå egg som "bløtkokte." Jeg har noen ganger problemer med å spise "blant folk" så jeg måtte bare gi opp frokosten. Bløtkokt egg er IKKE rennende og slimete.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 9. februar 2018

    4,2
    «Skal aldri bo på dette hotellet mer.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 2 netter

    ingenting Sengen var liten og rommet var lite og trangt. Dyrere enn og bo på Hotel Edge for eksempel

    ingenting Sengen var liten og rommet var lite og trangt. Dyrere enn og bo på Edge f.eks.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 29. januar 2018

    9,0
    «Koselig og grei plass å bo - suveren beliggenhet og pris. 😊»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Belysning hadde ikke brytere, så jeg måtte ut av senga for å slokke nattlampen. Litt lyd fra naboene og liten lekkasje fra dusjen, slik at man måtte bruke håndduker for å tørke opp og miljømessig ble det vanskelig å bruke hådduken flere ganger.. Grei frokost, litt for salt eggerøre.

    Personalet var hjelpsom og hyggelig. Beliggenhet og pris var perfekt.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 24. januar 2018

    6,3
    «All right, sett I lys av pris og tigjengelighet. Kort avstand til det meste i sentrum!»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 3 netter

    Ikke topp frokost! Alt er litt smått og trangt, ikke minst rommene. Burde vært opplyst om TV-stue (hvis de har en)

    Små rom. Egentlig for små til oss som skal være flere netter. Men vi er klar over at Tromsø "renner over". OK med kaffeservering til enhver tid og vaffelrøre. Pris er ok, sett i forhold til hva som er tilgjengelig i Tromsø.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 22. januar 2018

    6,3
    «For dyrt ift standard på budget-rom»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 3 netter

    alt for høy pris til for lav standard - selv på budget-rom. Pleier å være i Tromsø på denne tiden (januar) og har aldri betalt så mye før, for "billigrom". Frokostbetaling i tillegg til oppgitt pris. Sparsomt frokostuvalg. Veldig lite budget-rom, derfor sto bla seng inntil vegg på ene siden. Litt krøkkete for 2 personer. Blinking av lysrør på badet og støpsel som ikke holder kontakten inne. Jfr oppførte stjerne for hotellet svarte ikke dette til forventningene.

    Senga var helt ok komfortmessig og med fine, store puter. Beliggenheten er det beste med dette hotellet.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 19. januar 2018

    10
    «jeg likte veldig godt hotellet.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Har ingenting negativt å si om hotellet.

    det var veldig gode senger og frokosten vet jeg ingenting om fordi jeg ikke spiste frokost. Veldig god service når man henvendte seg i respasjonen. også lå hotellet veldig sentralt.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 16. januar 2018

    9,2
    «Sentralt og hyggelig!»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt

    Frokosten har litt begrenset utvalg, men er helt grei i forhold til prisen. Dårlig med fellesareler.

    Midt i sentrum. Relativt gode parkeringsmuligheter (avgift). Bra størrelse på rom og gode senger. Hyggelig og hjelpsom betjening.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 12. januar 2018

    6,7
    «OK»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 2 netter

    Konstant blinkende entrelys. Skjermene på lampene var svidd på grunn av for sterke lyspører. Toilettsete var skadet. Fant ikke TV 2. Ikke fornøyd med TVens lyd.

    OK

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 12. januar 2018

    9,2
    «Sengen var overmåte god å sove i ( muligens noe smal, men...»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom Standard
    • Bodde 1 natt

    Noe hotellet ikke kan lastes for: nattlig slagsmål + høy skriking/diskusjon utenfor kl 0230, som medførte mye søvnløshet videre i natten

    Sengen var overmåte god å sove i ( muligens noe smal, men likevel god)

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 8. januar 2018

    6,7
    «God beligenhet og gode senger.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Familierom
    • Bodde 2 netter

    Det luktet svært dårlig på rommet /toalettet da vi kom, og hotellet hadde ingen som kunne gjøre noe med dette den dagen vi ankom. Hotellet var fullt så det gikk ikke å bytte rom. Vi fikk ingen informasjon om noe ble gjort på rommet, men med å ha vinduet åpent gjennom hele oppholdet så ble lukten etter hvert bedre. Utvalget til frokost kunne vært bedre.

    Gode senger og hyggelig personale i resepsjonen. Pluss at de serverer vafler på kvelden. God beliggenhet.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 16. desember 2017

    5,0
    «vår overnatting»
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    For første gang måtte vi kjøpe frokost. Dette synes vi var noe smålig. Fikk heller ingen forståelse av dette da vi booket rommet. Det var ikke det koselige hotellet vi har gjestet så mange gang. Så det blir nok lenge til vi besøker dette hotellet

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 15. desember 2017

    9,6
    «God frokost.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Badet ver litt slitt.

    God frokost. Litt myk seng , hadde bestilt 2 enkelsenger, fikk dobbelseng. Reiste med et barnebarn. Varmt og godt både på rommet og badet.

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 14. desember 2017

    7,5
    «Sentrumsnært og billig»
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Skitten dusj og sluk. Med hår på veggen i dusjen og iskaldt badgulv og forferdelig dårlig vanntrykk i dusjen. Neste gang tar jeg med eget sparedusjhode. Fukt merker i taket på rommet.

    Sentrumsnært og billig

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 14. desember 2017

    5,0
    «Kom sent til tromsø pga forsinkelse med fly, da var...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Kom sent til tromsø pga forsinkelse med fly, da var resepsjonen stengt. Måtte gå fra bussholdeplassen til enter viking med en koffert og et barn på 4 år kl 0100 på natten. At resepsjon stengte kl 23 sto det ingenting om på booking.com

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 11. desember 2017

    7,1
    «Skuffende at vi fikk enkeltrom og frokost ikke var inkludert»
    • Ferietur
    • Par
    • Enkeltrom med ekstra seng
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    At frokosten ikke var inkludert i prisen,selv om bokinprisen var et godt tilbud og at vi fikk et enkelrom med ekstraseng.

    Frokosten var bra og sengene like så

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 6. desember 2017

    5,8
    «Helt greit 🙃»
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lite og trangt rom men det var vell å vente til den gunstige prisen. Mye støv under sengen og i stikkontakter og noen flekker på sengetrekket.

    Hyggelig personal, sentralt og billig

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 1. desember 2017

    3,3
    «Dritt hotell»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Brannfarlige lamper. TV funker ikke. Betjening ikke høflig

    Ingenting... Bodde der for noen uker siden og da funket ikke TV. Fikk gratis frokost som kompensasjon.. Ikke noe beklagelse Bodde nå igjen. Kom på rommet og TV funket ikke. Fikk byttet rom (ikke beklagelse) Leselamper hang og slang og var brannfarlige. Lampewskjermer ellers mørk brun svidde. Badet var skittent- toalettpapir IKKE i dispenser... Ingen beklagelse.. Isete på trinn ved inngangen(farlig)..Trappa ned til parkering isbelagt Ingen strøing forand inggang.. Dårlig intrykk og vi bor ikke der mere

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 27. november 2017

    5,4
    «Har nok lagt igjen staven der»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Budget
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Da vi ankom hotellet spurte vi om å få et stort rom for vi skulle få venner på besøk.Vi gikk det minste rommet dem hadde hvor vi måtte klatre over hverandre for å gå på do.Vannkokeren var brukt til melk av noe slag og jeg venta 2 timer på ny,men da ga jeg opp å gikk ut å kjøpte meg kaffe.Blir nok ikke å bo der flere ganger.Har vært så godt fornøyd før ☹️

    Gjennomførte opphold i november 2017

Viser 1 – 75

Se bilder av Enter Amalie Hotel tatt av andre gjester

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: