Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Anker Hostel

Storgata 53H, Grunerlokka, 0182 Oslo, Noorwegen

#119 van de 157 hotels in Oslo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6684 beoordelingen over dit hostel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,0
    Het was oke, maar voor deze prijs verwacht je wel iets meer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten

    Er was maar een badkamer voor de hele dorm waar douche en wc bij elkaar in zaten, lastig 's ochtends. Het inchecken duurde erg lang, omdat er iets mis ging met een systeem.

    Er waren gezellige andere reizigers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt een hostelsfeer... gezamelijke ruimte was saai en ook geen gedeelde keuken waardoor we erg veel moeite hadden met contact leggen.

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    5,4
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor werkelijk alles moest je bijbetalen. We hadden wel een kitchenette, maar er was geen bestek, bord, pan of iets dergelijk (die kan je dan voor €10 per drie uur huren), er is geen (hand)zeepje. Verder kon je beddengoed en een handdoek huren (voor €6/7) en was ontbijt ook niet inbegrepen (te krijgen voor €10-11). Uiteindelijk lijkt het hostel dus goedkoop maar was dat het niet. Daarnaast hebben we ook een keer vastgezeten in de lift. Die mocht ook wel een opknapbeurt krijgen. Personeel was wel snel aanwezig om ons te helpen.

    Prima locatie, we hadden een koelkast

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,1
    De kamer was basic.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ons grootste minpunt is de hygiëne. Toen we de bedden tegen elkaar aan schoven, bleek dat er onder de bedden niet was gestofzuigd (gezien de stof en zelfs wat chips-resten die tevoorschijn kwamen). De vloer plakte ook een beetje. En de muren in de douche waren ook vies.

    De kamer was basic. Alleen twee bedden en een tafel met twee stoelen. Maar voor die prijs was dat voor ons prima. De bedden liggen prima, schoon beddengoed is tegen een meerprijs bij de receptie te krijgen en de douche was goed (goede straal en goed warm). Prettige sfeer bij de receptie en vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    10
    Geweldig, echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een kluis op de kamer zelf :)

    De tram stopt voor de deur en twee haltes verder is centraal station! Alles is niet ver van het hostel vandaan! De kamers zijn ruim en schoon en het personeel is erg vriendelijk!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Prima lokatie, leuke buurt met goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een kitchenette, maar helemaal geen keukengerei (kan je wel lenen). Erg kale kamer, niet gezellig. Wel armoedig zo'n lakenpakket onder je arm huren. Liever meteen bij de prijs berekenen.

    Locatie is prima! Grote van de kamer. Koelkast op de kamer. Gratis warm water voor koffie of thee e.d. uit de automaat.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wijk. Ik vond het als alleen reizend meisje best wel eng om zodra het donker was, zowel ochtend als avond, in mijn eentje naar de stad te lopen. Voelde me niet echt veilig. Gelukkig kon ik de bus of tram nemen.

    De badkamer was op de kamer zelf, veel ruimte, goede bedden en een keuken in de kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Zeker de prijs waard, ik voelde er me erg welkom
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 5 nachten

    - Inrichting eenmaal voorbij lobby kazerne-achtig - Koken kan omslachtig zijn omdat gerief aan receptie moet opgehaald en teruggebracht, mits betalen garantie - Lakens zijn niet in prijs inbegrepen, slaapzak of lakenzak zijn niet toegelaten - Geen kapstokken, rekje of plankje aan muur bij bed, kon dus kleren ´s nachts niet kwijt, tenzij in een klein rekje met wat klerenhangers naast de ingangsdeur kamer, niet praktisch en ver van bed in de gedeelde kamers... (sliep niet in stapelbed, dat wat mogelijkheden biedt om kleren op te hangen) - Lockers in lobby moeten met eigen hangslot gesloten worden; als je dit niet bij hebt, moet dit gekocht worden (kan ter plaatse)

    - Voor alles: heel erg vriendelijke en steeds behulpzame medewerkers, - Losse sympathieke sfeer, niettegenstaande enkele (terecht) strikte regels - Perfect gelegen tussen centrum en de wijk Grünerløkka, vlakbij riviertje Akerselva - Proper, ook de (kleine) badkamer in de gedeelde kamer - Goede matras - Knusse lobby, je mag er ook eigen eten meenemen - Mogelijkheid om zelf te koken in je (gedeelde) kamer - Mogelijkheid om bagage achter gesloten deur te bewaren - Overal goede wifi-ontvangst

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Aangenaam voor de geboden prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de geboden prijs : weinig Je moet wel lakens en handdoek zelf huren. Geen glas en shampoo aanwezig in toilet/douche ruimte. Graag betere beschrijving van gebodene.

    Prijs / kwaliteit verhouding. Voldoende voor lage prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    6,3
    Badkamer en toilet in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet alle bedden hebben een stopcontact bij het bed. Ook geen klein lichtje voor als je zelf nog even wil lezen 's avonds. Wifi in de kamer ook niet altijd goed. Lakens niet inbegrepen in prijs. (Ter vergelijking, in Bergen Hostel voor zelfde prijs, lakens inbegrepen)

    Badkamer en toilet in de kamer. Prijs/kwaliteit in orde. Ruime kamers dus genoeg plaats voor alle bagage. Slechts 10 minuutjes stappen van Centraal Station, vlakbij de Akerselva.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,4
    Kamer was groot en bedden comfortabel, maar helemaal niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was zogezegd inbegrepen, maar de koffiemachine was al enkele dagen stuk, en voor de rest kregen we elk een appel. Bovendien moesten we nog bij betalen voor beddengoed, terwijl we onze slaapzakken bij hadden maar niet mochten gebruiken.

    Kamer was groot en bedden comfortabel, maar helemaal niet gezellig. Veel geld voor een basis accomodatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,4
    Kwaliteit van een hostel, bijna voor de prijs van een hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was enkel met elkaar bezig tijdens inchecken, kamer is heel erg basic en is gedateerd, badkamer oogde niet erg fris en staat blank na het douchen. Tweepersoonskamer heeft aparte bedden en omdat de bedden zo ingezakt zijn, heeft het geen zijn om ze tegen elkaar te zetten om samen te slapen. Allemaal niet heel erg voor een hostel, maar daarvoor is de prijs van een kamer te hoog, zeker aangezien beddengoed niet inclusief is. Wij zouden aanraden om iets meer te betalen voor een hotel.

    Locatie is goed, tussen centrum en leuke wijk Grunerlokka, genoeg parkeermogelijkheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    Prima voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten

    Midden in de nacht kwamen er vaker nog nieuwe gasten aan op de gedeelde kamer. De kamer temperatuur was heel warm.

    Aardig personeel, goede locatie, makkelijk te vinden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    3,8
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren. Er is een garage onder van Qpark maar r wordt niet uitgelegd hoe dit werkt. Direct bij aankomst had ik een bekeuring tijdens uitladen bagage en Anker zegt alleen dat je een klacht moet invullen op website van Qpark

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    Ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Super locatie. Ruime kamer. Eigen keukentje met koelkast. Het gezamelijke dakterras was erg gezellig. Veel jonge mensen uit alle delen van de wereld ontmoet. Véél leuker dan een standaard hotel! Een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,9
    Hele ervaring om na 40 jaar weer in zo'n situatie te verblijven (Oslo was vol ivm scheepvaart conven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Tweede nacht -onnodig?- brandalarm rond 2.00u; niet meer geslapen. Het zou prettig geweest zijn als er de volgende ochtend een flip chart o.i.d. in lobby gestaan had met verontschuldiging en ev reden va afgaan alarm.

    Locatie; efficient; als je personeel iets vroeg, kreeg je direct vriendelijk antwoord

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Het is maar 12 minuten lopen naar het centra station en het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het systeem van borden en bestek lenen vond ik minder, het was beter geweest als iedere kamer dit standaard zou hebben.

    Het is maar 12 minuten lopen naar het centra station en het zit heel dicht bij de meest populaire attracties. Vanaf het hostel is bijna alles lopend te doen. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, de locatie was erg schoon en was goed betaalbaar, zeker voor een land als Noorwegen. En de goedkoopste supermarkt was maar 5 minuutjes lopen en er waren veel eettentjes in de buurt. Verder is het hostel erg rustig en kun je bij mooi weer op het dak gaan zitten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,3
    Het personeel was ontzettend vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene was prima maar zou iets beter kunnen. Verder alles top!

    Het personeel was ontzettend vriendelijk. Goede sfeer! Centraal gelegen, eigenlijk alles op loopafstand. Totaal geen geluidsoverlast ondanks drukke straat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    5,0
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, het waren de bedden waar ik als 6 jarige op sliep, alles was oudig en dan ook gelijk stuk! viezig was het ook 'ja budget' maar dan mag het wel schoon zijn!

    De incheck verliep soepel, ik had geboekt voor twee dagen, maar omdat ik bij aankomst gelijk al niet de klik voelde met de stad besloot ik voor 1 nacht gaan.. Dat werd zo geregeld! Ook de WiFi was okeey kamers ruim te ruim denk ik? Maar voor de rest was het smoezelig!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    9,6
    Prima centraal gelegen budget verblijf voor 2 of 3 dagen in Oslo
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten

    -Zodra de lichten uit waren was de stroom van het stopcontact. -Ik had een 4 bed room geboekt maar het was een 8. Dit was niet zo erg want het was meestal rustig.

    Kamers waren schoon en het personeel erg behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    5,4
    Er is geen alternatief dus dan maar dit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten

    Keuken op kamer is vervelend en zorgt voor overlast. Keuken is niet voorzien van servies, bestek, glazen, pannen of wat dan ook. Dit moet je lenen en daarvoor moet je een borg achterlaten. Onnodig gedoe en je mag het maar lenen voor een paar uur. Maw 's nachts kan je niet een glas water drinken want je hebt geen glas. Hostel is niet bijzonder schoon en badkamer is oud. Personeel is vaak knorrig. Heet theewater bij de receptie is wel gratis dus neem je eigen theezakjes mee.

    Locatie is prima en goed bereikbaar lopend vanaf station. Bussen vertrekken voor de deur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,3
    ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras was redelijk hard en de keuken stond in de slaapkamer.

    De locatie is perfect als je Oslo wil bezoeken en reist met de trein . Personeel is zeer vriendelijk. In- en uitchecken verloopt super vlot.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,9
    Perfecte locatie voor een goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden waren aan de harde kant.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voordelige prijs voor prima kwaliteit. Klein keukentje beschikbaar wat kosten bespaard op eten kopen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,4
    Verouderd en vuil, maar vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg slechte hygiëne. Er is een kitchenet op elke kamer met frigo en kasten, maar deze worden nooit gekuist, wat een smerige stank en rotte dingen in de frigo! De hostel ligt een eindje wandelen van het station, en het is niet de meest gezellige buurt. Het bed was ok de matras wat minder en je moet bijbetalen voor het verplicht beddengoed. De badkamer was klein en verouderd. Er was weinig verluchting en vloerverwarming, dat was niet nodig op zomerdagen (veel te heet) De toilet beneden hing vol kak, overal behalve erin. Er waren lockers, ook beneden, wat niet zo praktisch was. Geen ontbijt.

    Er is een mooi uitzicht op de 9de verdieping. Kamers zijn ruim. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    10
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotel kamer was goed en het ontbijt ook. Receptie personeel was vriendelijk. Een tip bij het ontbijt voortaan controleren leek wel of iedereen er kon gaan zitten ook mensen die niet in het hotel of hostel zaten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    Goed bereikbaar met tram en te voet vanaf station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel straatlawaai.

    Goed bereikbaar met tram en te voet vanaf station.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Aanrader voor bezoek aan Oslo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt

    De prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,4
    Overnachtingsplek, meer niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt een hostel omgeving. Kamer met stapelbedden, shabby, erg minimaal allemaal

    Ligging tov van het stadscentrum was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    2,5
    slecht hostel geen lokkers op de kamer zit vol met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    slecht hostel geen lokkers op de kamer zit vol met asielzoekers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    dicht gelegen bij vervoersmiddelen en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het licht dat vroeg in de morgen de kamer binnen kwam.

    buurt is op vrijdag....niet bepaald veilig (DRUGS en drankproblemen), maar iets verder...oké

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    de ligging wat zeker een pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de ligging wat zeker een pluspunt. dicht bij het station en het centrum van OSlo.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,4
    Location
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Location

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,8
    Helemaal super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Ons hostel is opgewaardeerd naar hotel. Erg luxe. Met dank aan Booking.com

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    Locatie dichtbij station en centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Erg basic ingericht.

    Locatie dichtbij station en centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    het vriendelijke personeel en de openbare zitruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de prijs

    het vriendelijke personeel en de openbare zitruimte.De douche ruimte was te warm

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,3
    Oké, maar niet fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en rommelig

    Kamer met eigen badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,8
    De fasciliteiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fasciliteiten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit verhouding goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Ligging accomodatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,3
    Meh
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moest bedlinnen bijhuren, geen/weinig stopcontacten. Het geheel oogtte niet fris.

    Mager zesje. Punt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    prima basics
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief duur

    Erg schoon!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Er was geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hostel was wat ik ervan verwacht had, basic

    Er was geen ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,9
    budgetvriendelijk logeren in Oslo Centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    nothing

    minimalistisch maar OK

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,7
    ligging was oke in de stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen ontbijt bij

    ligging was oke in de stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Fijn hostel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk voldeed alles aan de verwachtingen

    Eenvoudig maar goed en op een prima locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    Goed, voldaan aan verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet niks

    Goede eenvoudige kamer. Goed ontbijt. Rustig .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,9
    Good price versus comfort
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Good price versus comfort

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    8,3
    Mooie locatie in het centrum van Oslo!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie in het centrum van Oslo!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,3
    Prima ontvangst, uitstekend comfort, royaal parkeren, centraal gelegen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie was veeeel te sterk

    De stilte is geweldig zo centraal in de stad

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi

    Prima personeel, zeer hulpvaardig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Grote kamer en fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig

    Grote kamer en fijne bedden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,1
    Het was een prima plek om te verblijven tijdens een stedetrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De kamers waren prima

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    8,8
    Veel leuke restaurantjes en kroegjes in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel leuke restaurantjes en kroegjes in de buurt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,3
    Te veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel lawaai. Tramhalte voor de deur

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Ontbijt viel erg tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel erg tegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,3
    Centraal gelegen locatie die je waar biedt voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het drukke verkeer en daardoor de herrie.

    Heel relaxte sfeer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    8,8
    Bezoek Oslo
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg hoge parkeerkosten.

    Schone, betaalbare locatie dichtbij het centrum van Oslo.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Relaxte sfeer en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik was niet bekend met het concept hostel. Dit betekent o.a. dat je extra moet betalen voor linnengoed en handdoek en zelf je bed moet opmaken. Geen punt maar had dit graag vooraf geweten. Booking.com is daarover niet duidelijk

    Relaxte sfeer en goede locatie

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    6,3
    Goede WiFi en een mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor het geld dat we moesten betalen konden we ook een mooi hotel boeken. Voor wat je betaald valt het bijna uit elkaar.

    Goede WiFi en een mooie locatie. Dicht bij enkele nachtclubs en op 20 minuten lopen van het centrum

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,3
    Hostel met relaxte sfeer en erg vriendelijk personeel die je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een klein keukentje (zonder afzuiging) in de slaapzalen vond ik minder omdat als er gekookt word de hele kamer incl. bedden naar eten ruiken.

    Hostel met relaxte sfeer en erg vriendelijk personeel die je met alles willen helpen. De ligging is super, dicht bij het centrum en een straat met veel leuke kroegjes en eetgelegenheden, waar je zowel te voet als met de tram of bus kunt komen. (bus en tram halte zijn voor de deur.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    5,0
    - verwarming zelf goed te regelen;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij inchecken moesten we wachten op de receptionist omdat hij juist een sigaret wou gaan roken; het onderhoud van het gebouw is verwaarloosd, meer bepaald de gangen en de lift; veel haren van vorige vakantiegangers op beide matrassen :(

    - verwarming zelf goed te regelen; - ramen die open/toe kunnen; - 24 u receptie (als ze je niet laten wachten voor een sigaret)

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    7,1
    Simpele utilitaire inrichting, schone kamer, kleine afstand...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een te smal en kort douchegordijn waardoor de hele badkamer nat werd en een niet werkende afzuigkap in de keuken.

    Simpele utilitaire inrichting, schone kamer, kleine afstand van het centrum en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    5,0
    Lekkere warme douche
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hostel ligt in het centrum, maar in een slechte wijk van Oslo. Slechte bedden, keukengerei enkel tegen betaling te gebruiken :s!

    Lekkere warme douche

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    prettig dat je je bagage achter kon laten in de luggage-room
    • Vakantiereis
    • Stel

    de koffieautomaat was net bijgevuld/gereset en gaf niet de juiste bedragen aan (twee keer) van ingeworpen munten; de jongen achter de balie bleef volhouden dat wij niet goed gekeken hadden (2 personen) dat was echt niet zo.

    prettig dat je je bagage achter kon laten in de luggage-room

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Erg vriendelijk personeel, fijne locatie en een leuke plek...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt op een andere locatie. Niet geinformeerd over de spullen van de keuken.

    Erg vriendelijk personeel, fijne locatie en een leuke plek waar veel backpackers zijn om te ontmoeten en om een praatje mee te houden.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    5,4
    We hadden geen kitchenette terwijl we zagen dat andere...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden geen kitchenette terwijl we zagen dat andere kamers dit wel hadden. We moesten betalen voor handdoeken en bedlinnen en er was geen ontbijt. De ligging is ook niet super. Slechte bedden bij ons allebei. De douche was gewoon op de grond met een gordijn. De hele badkamervloer werd telkens helemaal nat. Onze douche was dan ook nog eens half stuk waardoor we niet deftig konden douchen.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douchewater loopt onder WC. Gordijnen zijn te smal om de vensters te verduisteren. Kookplaten, maar niets van keukengerief.

    Goed gelegen. Ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,0
    Redelijk dicht bij station en centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden zijn niet erg goed. Keuken is niet bruikbaar zonder bij te betalen voor alles. Badkamer wordt niet of nauwelijks schoongemaakt tijdens het verblijf. Geen leeftijdslimiet, dus ongure figuren kunnen zo maar binnenlopen.

    Redelijk dicht bij station en centrum.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    De ligging is dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen lagen niet echt comfortabel. Je wordt verplicht bedlinnen te huren voor een behoorlijke prijs. Dit mag toch inbegrepen zijn, dan had het mij minder gestoord

    De ligging is dik in orde!

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,1
    grote ruime kamer, frigo aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lawaai kwam via de airvent door van een of andere locatie. Maar vooral de gordijnen zijn flinterdun en laten zowat alle licht door. Verduisterde gordijnen zouden hier geen overbodige luxe zijn, zeker in de zomermaanden...

    grote ruime kamer, frigo aanwezig.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs/ kwaliteit .

    De locatie

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    8,3
    Zeer goede kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene van de gemeenschappelijke voorzieningen kon beter.

    Zeer goede kamer

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,8
    Kamer was basic prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Door een staking was de kamer ontzettend vies! Wij hebben eerst zelf stof gezogen en gedweild.

    Kamer was basic prima.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt was zeer matig.

    Aardig personeel. Efficiënte kamer.

Er zijn ook 82 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Anker Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: