Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Byrkjedalstunet

Hunnedalsveien 3231, 4335 Byrkjedal, Noorwegen

#1 van de 1 hotels in Byrkjedal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 316 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Knus, gezellig en goed eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De weg er naar toe was afgesloten. Het ligt ongeveer een 45 minuten rijden van de Prekestole, nu moesten we anderhalf uur omrijden. Ik had graag gezien dat het hotel ons hiervan op de hoogte had gesteld.

    Het ontbijt was heerlijk. De kamers waren zeer netjes. Je kan er ook avondeten. Het ligt prachtig in een natuurgebied; goede wandelmogelijkheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    authentieke sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het schoonmaken van de kamers liet te wensen over. Een gebruikte beker bleef op het nachtkastje staan, de thee werd niet aangevuld, het toilet werd niet proper gemaakt.

    Authentieke kamers. Zeer goed werkende wifi! Het ontbijt is uitgebreid en lekker maar wordt pas aangevuld als je hierom vraagt. Voor de lunch kan je aan het onthaal een brood kopen. Voor het avondeten is er slechts beperkte keuze maar het is wel lekker. Vloerverwarming in de badkamer. De (kaarsen)winkel naast het hotel is zeker een bezoek waard! De inrichting alleen al is de moeite om er eens te gaan kijken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    Fijn hotel voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt nergens te voet naar toe, alles moet met de auto. Richting Vikesa (Gloppedal, zeker bezienswaardig !) kun je 2x per uur rijden in een "convoy". De weg is hier smal, dus er wordt in konvooi gereden. Je moet wachten tot je aan de beurt bent.

    Het was er heerlijk rustig, goed ontbijtbuffet, groot bed. In de grote winkel, die bij het hotel hoort, verkopen ze o.a kaarsen, huisgemaakte producten, mineralen en souvenirs. De keuze voor avondeten is klein, maar wel goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,1
    Ideale rust vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aantal gerechten die je in het restaurant van het hotel kan eten (vaak dezelfde gerechten en maar beperkt aantal) misschien komt dit wel omdat wij in het laagseizoen daar waren... Je hebt voor bijna alles je auto nodig.

    Het is een super rustig hotel in een prachtig dal. Ideaal voor 1 of 2 overnachtingen wanneer je op doorreis bent. Wij verbleven er een hele week en dit is wel iets te lang aangezien het wel heel erg afgelegen lag. Je hebt dan zeker een auto nodig want de dichtsbijzijnde winkel/restaurant ligt op 10km. In Stavanger en Sandness heb je wel veel meer keuze aan restaurants maar dit is dan wel telkens zo een 60km rijden waardoor je al gauw een uur onderweg bent. De kamers zelf waren erg goed, goede bedden en worden elke dag schoongemaakt. Vraag wel naar een ruime kamer want wij hadden eerst een kleine en dat was toch wel heel erg krap. Plaatsen die je zeker moet gezien hebben: - Gloppedalsura (Dirdal) - Manafossen (Frafjord) - Preikestolen (Forsand) - Huskyfarm (Sirdal) - Dalsnuten (Sandess-Dale)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Het is een ontzettende leuke locatie, zeer goede kamer, warm...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was voor ons perfect.

    Het is een ontzettende leuke locatie, zeer goede kamer, warm welkom, heel goed ontbijt, niet veel keus in avondeten, maar wij vonden het heerlijk !!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    typisch Noors
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dat de winkel pas om 10u 's morgens open ging ;)

    het prachtige hotel en hele mooie aangrenzende winkel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,4
    Lekker brood en leuke interieur/kaarsenwinkel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine familiekamers.

    Lekker brood en leuke interieur/kaarsenwinkel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer, goede ligging met mooi uitzicht en een super ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    Ideaal verblijf voor kennismaking met de verschillende kanten van Noorwegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van bijv. Koffie

    Rust en zorgzame mensen zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,8
    Mooie pittoreske locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bereikbaarheid, ligt wat afgelegen Avond eten wat zakelijk (weinig sfeer)

    Kamer keurig en modern Ligging Locatieverblijf in geheel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Heerlijk ontbijt! Sfeervolle kamers! Mooie omgeving!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,3
    Leuke locatie met grappige accenten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buiten Byrkjedalstunet zelf geen wandelmogelijkheden vanuit het hotel. Je kan alleen met de auto ergens naar toe.

    Leuke locatie met grappige accenten. Prima kamer in nieuw gebouw. Verkoop mooie handgemaakte kaarsen.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,2
    Aardig personeel, een verlenging van het verblijf was zo...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aardig personeel, een verlenging van het verblijf was zo geregeld. Verblijf in een oude omgebouwde boerderij. Lekker ontbijt met brood uit de eigen bakkerij. Aanwezigheid van wat geitjes.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,5
    zeer comfortabele bedden, grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoonmaken van de kamer en de handdoekwisseling liep de eerste dagen niet goed, na twee dagen waren de problemen opgelost blijkbaar en was alles keurig in orde.

    zeer comfortabele bedden, grote kamer. Mooie badkamer!!

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,2
    Ruim, schoon, goede bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    WiFi, hadden slecht bereik op de kamer

    Ruim, schoon, goede bedden

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,5
    Uiterst sfeervol ingericht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Uiterst sfeervol ingericht

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,5
    locatie is heel centraal
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    avond eten is beperkt in keus

    locatie is heel centraal

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    prima ontbijt, goed bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    avondeten is vrij gewoon

    prima ontbijt, goed bed

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    De sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De sfeer

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,6
    Hotel in aparte houten huisjes met grasdak.
    • Vakantiereis
    • Stel

    aangrenzende zagerij. Mocht je er overdag verblijven hoor je die wel.

    Hotel in aparte houten huisjes met grasdak. Erg comfortabel.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,6
    goede service, mooie kamers, mooie omgeving, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    goede service, mooie kamers, mooie omgeving, goed ontbijt.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Byrkjedalstunet

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: