Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fjordslottet Hotel 3-sterren

Fotlandsvåg, 5283 Fotlandsvåg, Noorwegen

#1 van de 1 hotels in Fotlandsvåg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 145 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Goed voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt. We gingen ontbijten nadat een buslading tourristen ons voor was. Er werd slecht aangevuld.Engels ontbijt was koud, daar warmhoud bakken niet waren aangezet.

    Kamer was volgens verwachting.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Een hotel uit 1850 met een rijke geschiedenis en zeer voorkomend personeel......aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De route naar het hotel hebben wij vanuit Voss gevolgd. De volgende dag richting Bergen werd de reis opeens korter omdat wij gebruik konden maken van de zgn fjord veerboot.

    Wat een geweldig hotel voor 1 nacht. Kamer prima in orde. Personeel zeer attent en behulpzaam. Konden al op de kamer ver voor incheck tijd! Goed verzorgt diner en een overweldigend ontbijt. Een aanrader om te verblijven wanneer je in Bergen een dag wil doorbrengen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,8
    Zou er nooit meer heen gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles We wilde eigenlijk weer weg gaan, maar met 12 personen heb je niet zo gauw iets anders gevonden Vraag mij af wat hun als uitzicht bedoelen Een boom!!! Tegen het gebouw aankijken !!! Op de site staat U kunt gebruikmaken van de barbecueplek in de grote tuin, genieten van een drankje in de bar van het hotel of ontspannen in de hot tub in de buitenlucht. Waar was de hot tub??????????????? Het avond eten was bijzonder slecht er was keuze uit 3 hoofd menu`s als je dat een Restaurant (à la carte) mag noemen Vlees was alleen maar vet en patat was nog slap(niet door gebakken) Toen we begonnen te klagen kregen we 10% korting In plaats van 65 euro moesten we 60 euro betalen Het was nog niet 5 euro waard zo slecht Voor ouderen mensen en invalide mensen is het geen aanrader Je moet je auto beneden neerzetten zodat je een heuvel op moet, lift is er niet Eigenlijk wilde we weg gaan maar met 12 personen kom je niet zo gauw in een andere accommodatie terecht Zie dat het inmiddels op de site veranderd is, toen ik boekte in maart stond het er nog op

    Eigenlijk niets Oud hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Voldoende voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige en muffe kamers.

    Mooi hotel, wat aan een forse onderhoudsbeurt toe is. Fijne bedden en een fijne douche, wel jammer dat er niet geïnvesteerd is in een fatsoenlijke doucheafscheiding ipv een gordijn waardoor alles nat wordt. Prijskwaliteit is keurig, zeker gezien het gratis ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Prachtige omgeving, rustige ligging, voortreffelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid is even lopen met bagage

    Prachtige omgeving, rustige ligging, voortreffelijk restaurant

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    Uitstekend verblijf zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lekker ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt best ver van de normaal te rijden route

    Diner en ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    Ontbijt was lekker
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was lekker

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Prima voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een goede locatie voor een kort verblijf. Ontbijt heel uitgebreid! Dineren in een huiskamer, helemaal voor ons alleen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    Heel gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima Uitgebreid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    8,3
    We hebben erg genoten van dit sfeervolle hotel en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De vriendelijkheid van het personeel was erg fijn. Het ontbijt voortreffelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    8,8
    Prima locatie voor stedentrip naar Bergen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima en ook de mogelijkheid om 's-avonds te eten.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,2
    De warme en vriendelijke sfeer van zowel de eigenaren als...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mogelijk krijgt het hotel niet veel gasten die lang verblijven waardoor de keuze op de menukaart voor het diner relatief beperkt is. Evenzeer hebben wij tijdens ons vierdaags verblijf elke avond heerlijk en afwisselend gegeten.

    De warme en vriendelijke sfeer van zowel de eigenaren als het personeel. Het charmante en toch knusse hotel in en aan een groot voormalig Noors Landhuis waardoor je heel goed de sfeer van het Noorse leven toen en nu meekrijgt. Last but not least: De UITSTEKENDE keuken. Wanneer je hier boekt moet je ook zeker blijven dineren.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    Rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi bereik Uitzicht

    Rustige locatie Parkeervoorziening

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    10
    De ligging, omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets, gewoon een goed familie hotel

    De ligging, omgeving. De kamers, de bedden. Het ontbijt en avondeten, geweldig.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    Schoon, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoon, vriendelijk personeel. Omgeving

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    7,9
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het weer

    Het ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: