Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Herangtunet Boutique Hotel 3-sterren

Herangtunet, 2940 Heggenes, Noorwegen

#1 van de 3 hotels in Heggenes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 133 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,2
    Heel goed eten en een prachtige plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Zweedse Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op de kamer was niet altijd goed, maar dat is slechts een detail .

    Prachtige plek, gastvrije ontvangst én tijdens ons verblijf . Heerlijk eten. We vonden het een persoonlijk verblijf in tegenstelling tot een tamelijk anoniem verblijf dat je meestal ervaart in hotels . Dat onderscheidt het hotel echt van andere hotels .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Heerlijk rustig gelegen kleinschalig hotel, in een mooie omgeving met een uitstekende keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hollandse kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een warm/koudwater mengkraan in de wastafel op de badkamer zou onze voorkeur hebben, verder alles prima voor elkaar.

    De Hollandse kamer was mooi, het diner en ontbijt super! Het hotel was even moeilijk te vinden, maar 1 vraag in het dorp en ons werd prima verteld waar het hotel zich bevond.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,2
    Thuiskomen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hollandse kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks...

    De geweldige ontvangst, zeer mooie kamer. Het hotel heeft een prachtige rustige ligging. Het ontbijt en avondeten zijn uitgebreid en met lokale producten bereid, echt heerlijk. De eigenaren staan ten alle tijde voor je klaar en zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Ze hebben oog voor detail, waardoor het een perfect verblijf is om lekker bij te komen van alle overweldigende indrukken die Noorwegen je te bieden heeft. Zeker niet overslaan als men in de buurt is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Noorse Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er dan al een minpuntje moet zijn... dan was het dat het glad was op het terrein naar de ingang.

    Gezellige goede 'warme' sfeer, heerlijk eten zowel sochtends als savonds. En mooi ingericht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    We hebben hier één nachtje verbleven tijdens onze rondreis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • IJslandse kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben hier één nachtje verbleven tijdens onze rondreis in Noorwegen. De ontvangst was zeer hartelijk. Bij aankomst werd gevraagd of we interesse hadden om in het eigen restaurant te eten. Er was die avond een vast menu, waarvan echter bleek dat ik het niet mocht eten wegens allergie. Toch hebben ze voor een alternatief menu gezorgd voor mij. Ondanks dat het allemaal last minute geïmproviseerd moest worden, was het erg lekker. Mijn vriend heeft het gewone menu gegeten, en vond het ook heerlijk. De eetruimte was erg gezellig ingericht. Ook de kamer was tip top in orde en mooi ingericht. Kortom, wij hebben genoten van ons verblijf hier!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Noorse Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De rust

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,6
    Super fijne plek om te zijn.
    • Individuele reiziger
    • IJslandse kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super fijne plek om te zijn. Met personeel wat er alles aan doet om je een top ervaring te bezorgen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Wij verbleven een lang weekend. Alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Noorse Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onbijt maar met name diner bizar lekker. Kamer geweldig. Sfeer van het hotel ongedwongen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,3
    Klein hotel met persoonlijke touch waar het prettig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Noorse kamer was mooi ingericht maar qua comfort liet het wat te wensen over. De keukenkraan zat los en de afstelling van de kranen op de wasbak was zo krap dat je handen er amper onder pasten. Maar dat kon de pret niet drukken.

    Klein hotel met persoonlijke touch waar het prettig verblijven is. Het 3 gangen menu en ontbijt is super lekker, alles vers en zelf gemaakt door de eigenaresse.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Bijzondere aankleding en sfeer van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Sauna was niet in werking, geen andere faciliteiten aanwezig behalve een kleine bar. Weinig te beleven in en rond het hotel. Hoewel heel lekker, was het diner erg duur.

    Bijzondere aankleding en sfeer van het hotel. Hartelijke ontvangst van de eigenaar. Heel lekker driegangenmenu 's avonds. Mooie kamers.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    9,6
    Zeer gastvrij, vriendelijk hotel met leuke thema kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen tv op de kamer

    Zeer gastvrij, vriendelijk hotel met leuke thema kamers. We hebben hier ook fantastisch gedineerd. Vriendelijk eigenaars met passie voor hun zaak.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    We hebben erg lekker gegeten en kregen goede wijnsuggesties.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We wisten dat de Noorse kamer een badkamer op de gang had, maar vonden het wel erg onhandig dat dit eigenlijk 2 losse kamertjes zijn, 1 voor de douche en 1 voor wastafel en toilet. Steeds via de gang op en neer lopen dus. Met dit discomfort is deze kamer aan de dure kant

    We hebben erg lekker gegeten en kregen goede wijnsuggesties. Het 3-gangen diner kost 425 NOK pp (kun je niet op de site terug vinden). Wij vonden dit een nette prijs (voor Noorse begrippen) voor hetgeen we kregen.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    9,2
    - Zeer vriendelijke eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Net niet de puntjes op de i om het een tien te geven, zoals doucheslang die al vervangen had moeten worden, handdoekenrek dat half aan de muur hangt. Hoort niet bij een dergelijk luxe hotel. Het ontbijt is ondanks de lekkere zelfgemaakte spullen iets te Hollands. Bij een mooie suite verwacht je ook een wat luxer ontbijt en zeker in Noorwegen bijv. vis of english breakfast.

    - Zeer vriendelijke eigenaren - Prachtige locatie - Heerlijk avondeten - Mooie suite

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    10
    Service, omgeving, klantgerichtheid, benaderbaarheid,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Service, omgeving, klantgerichtheid, benaderbaarheid, verzorging van de maaltijden, flexibiliteit, sauna, werkelijk geweldig. Prijs-kwaliteis verhouding. Verzorging

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    pracht locaties met leuke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    pracht locaties met leuke mensen

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    prettige ontvangst door de eigenaar - lekker eten en mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    prettige ontvangst door de eigenaar - lekker eten en mooie inrichting

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: