Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Finnmark
  4. anmeldelser av hotell i Lakselv
  5. Anmeldelser av Lakselv Hotel

Anmeldelser av Lakselv Hotel 3 stjerner

Karasjokveien, 9711 Lakselv, Norge

Nr. 3 av 5 hoteller i Lakselv

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 124 omtaler av hotellet

7,3

Poengfordeling

  • Renhold

    7,8

  • Komfort

    7,4

  • Beliggenhet

    7,4

  • Fasiliteter

    7,1

  • Personale

    7,6

  • Valuta for pengene

    6,5

  • WiFi (gratis)

    7,7

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 40

  • Vurdert: 1. november 2018

    5,8
    «Helt greit hotell»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Er slitt og bærer preg av at bygget trenger en oppgradering. Prisen står ikke i stil til fasilitetene. Frokosten er under middels. Mange trapper å forsere med kofferter osv.

    Enkelt tilkomst, lett å parkere bilen. God plass hvis man har tilhenger med. Hyggelig betjening.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 11. oktober 2018

    5,0
    «God seng og rommet/badet var varmt.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Personalet sa ikke et ord til meg under hele oppholdet. Man skulle tro at kundeservice var viktig, selv om dette er eneste hotell alternativ i Lakselv. Stusselig frokost.

    God seng og rommet/badet var varmt. Hotellet har et potensiale de ikke utnytter.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 11. august 2018

    6,7
    «Bra hotell med serviceinnstilt personale»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Lite mat ved kveldsbuffeten da vi skulle spise 30 min før stengetid. Dette ble imidlertid løst på en meget god måte av personalet!😊

    Rolig og avslappende

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 11. mars 2018

    5,8
    «Pris er ikke i samsvar med kvalitet på fasiliteter.»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Pris er ikke i samsvar med kvalitet på fasiliteter. Frokosten er svært kritikkverdig. Stekte egg som oppfører seg som viskelær er heller udelikat. Kan dere ikke servere eggene bedre enn dette så ikke server egg.

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 3. august 2017

    10
    «Veldig bra.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Et wc lokk på vårt rom, var løs. Siden jeg ikke visste det, holdt jeg på og ramle mot dursjdøren. Det gikk bra, jeg tok meg litt for. Gav beskjed om dette i resepsjonen, burde fikses umiddelbart.

    Alt

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 31. mars 2017

    2,5
    «Lakselv Hotel en gedigen nedtur»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Prisen samsvarer overhodet ikke med kvaliteten!! Luktet mugg på rommet, støvete, Elendig mat gryteret med tørr ris til 295,-!!!!! Kunne sovet på 5 stjernes Hotel i Oslo

    Gjennomførte opphold i mars 2017

  • Vurdert: 2. desember 2018

    7,9
    «God seng.»
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Vannkoker/kaffe på rommet.

    God seng. Fine bilder i korridorene.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 29. oktober 2018

    8,8
    «Senga var god 😀»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Frokosten speil eggene var kalde. Kjøttretten og brunsausen var ikke helt som forventet til middagen.

    Senga var god 😀

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 8. oktober 2018

    6,3
    «Dyrt og middelmådig. De ansatte/driverne var meget kundevennlige og dro opp snittet betraktelig. »
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Frokost ok. Tilgang til buffet på kvelden, uten mulighet til å bestille noe annet eller å spise annet sted. Knalldyrt og ikkje spesielt bra.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 27. august 2018

    7,5
    «Tilgjengelighet, god mat.»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dørlås som ikke fungerte. Travel og for få i hotellets betjening.

    Tilgjengelighet, god mat.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 18. august 2018

    6,3
    «Maten»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Vet ikke

    Maten

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 14. august 2018

    7,9
    «Ja kjempegod frokost reine rom»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Klimaanlegg det var varmt på rommet

    Ja kjempegod frokost reine rom

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 22. juli 2018

    6,7
    «Gratis parkering, rolig sted»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt myke senger.

    Gratis parkering, rolig sted

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 10. juli 2018

    10
    «Fantastiske senger, personalet imøtekommende og trivelig,...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Fantastiske senger, personalet imøtekommende og trivelig, nydelig mat og god atmosfære.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 3. juni 2018

    7,9
    «Helt grei overnatting»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Frokost og seng var bra

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 19. februar 2018

    7,5
    «Dårlige hodeputer.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlige hodeputer.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 12. februar 2018

    6,7
    «sov godt.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Synes prisen var høy for selve natten, endatil kom det tillegg på kr.85,- da vi ønsket å lage oss en liten matpakke fra frokosten.

    sov godt.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 11. februar 2018

    7,1
    «Litt for dyrt til den såpass lave standarden. Hadde enda frokosten vært en høydare, men nei.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig lukt fra bad og hodeputene var helt forferdelig.

    Helt grei, ingenting ekstraordinært. Litt kjedelig.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 11. februar 2018

    7,9
    «Ok hotell som ligger fint til.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Begynner å bli litt slitent og utdatert.

    Bra frokost og Wi-Fi som faktisk fungerer. Bra mat.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 4. desember 2017

    10
    «veldig god frokost buffet med variert utvalg »
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    ingenting negativt

    veldig god frokost buffet med variert utvalg koselige rom godt renhold hyggelig betjening

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 1. november 2017

    7,9
    «Grei overnatting, med god frokost.»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Smal enkeltseng.grei overnatting

    God temperatur på rommet. Greit rom.

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 23. juli 2017

    7,5
    «Æ»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Æ

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 15. juli 2017

    10
    «Bra hotell 👍»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Meget god frokost 👍

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 2. juli 2017

    8,8
    «Fint rom med bare senger»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Høy pris for ordinært hotellrom

    Fint rom med bare senger

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 9. juni 2017

    5,4
    «Hyggelig personale»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Frokost litt lite utvalg

    Hyggelig personale

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 1. mai 2017

    4,6
    «Dyrt »
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Dyrt INgen mulighet til å få seg noe å spise utover full middag eller chillinøtter - og ingen nærliggende butikker å handle på Kaldt på rommet

    Gjennomførte opphold i april 2017

  • Vurdert: 8. februar 2017

    5,8
    «middagsbuffeten.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    middagsbuffeten. Det var på lavt kantinenivå.

    Gjennomførte opphold i februar 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 21. juli 2015

    6,3
    «Rolige sted.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie

    Kjipt frokosttilbud med lite grovt, frukt og grønt. Masse godt og sprøstekt bacon. Ingen egg,kun eggerøre av "juksemasse".

    Rolige sted. Fin natur.

  • Vurdert: 9. november 2015

    7,1
    «Rene rom»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    Frokosten var litt enkel, men skjønne det siden vi bare var noen få gjester

    Rene rom

  • Vurdert: 24. august 2015

    10
    «Hotellet ligger fint til, personalet er hyggelig, rommene...»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    Ingenting

    Hotellet ligger fint til, personalet er hyggelig, rommene reine og trivelig. Frokosten er veldig god.

  • Vurdert: 24. august 2015

    6,3
    «Middagen var god»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    Middagen var god

  • Vurdert: 16. august 2015

    9,2
    «Meget bra beliggenhet med hyggelig personale.»
    • Ferietur
    • Par

    Litt lang vei fra innsjekking til enkelte rom.

    Meget bra beliggenhet med hyggelig personale. God atmosfære.

  • Vurdert: 10. august 2015

    9,2
    «beliggenhet »
    • Ferietur
    • Par

    beliggenhet hyggelig og pent hotell

  • Vurdert: 25. juli 2015

    10
    «Hyggelig personale.»
    • Ferietur
    • Par

    Hyggelig personale. God mat. Rent og koselig

  • Vurdert: 30. juni 2015

    9,2
    «Service fra betjeningen var kjempebra»
    • Ferietur
    • Par

    Service fra betjeningen var kjempebra

  • Vurdert: 23. juni 2015

    5,0
    «alt for dyr middag»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    alt for dyr middag

  • Vurdert: 22. juni 2015

    7,1
    «Ustabil dårlig WI-FI»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    Ustabil dårlig WI-FI

  • Vurdert: 20. juni 2015

    9,2
    «Frokosten»
    • Ferietur
    • Par

    Frokosten

  • Vurdert: 1. juni 2015

    7,5
    «Beliggenhet.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    Frokost kunne vært bedre og gjerne bære preg av lokal mat.

    Beliggenhet. Rolig sted.

  • Vurdert: 2. mars 2015

    8,8
    «Hjelpen»
    • Ferietur
    • Alenereisende

    Hjelpen

Det finnes 41 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 40

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: