Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Akershus
  4. anmeldelser av hotell i Gardermoen
  5. Anmeldelser av Park Inn by Radisson Oslo Airport

Anmeldelser av Park Inn by Radisson Oslo Airport 4 stjerner

Henrik Ibsensvei, 2060 Gardermoen, Norge

Nr. 2 av 13 hoteller i Gardermoen

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 4510 omtaler av hotellet

8,4

Poengfordeling

  • Renhold

    8,7

  • Komfort

    8,4

  • Beliggenhet

    9,1

  • Fasiliteter

    8,3

  • Personale

    8,6

  • Valuta for pengene

    7,5

  • WiFi (gratis)

    8,1

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 75

  • Vurdert: 17. januar 2019

    5,8
    «Vi fikk ei smal og vond seng.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Vi fikk ei smal og vond seng. Hvor vi begge endte inn på midten...på dei 5 timene vi fikk ligge, sov vi kanskje én. For den prisen vi bet.hadde eg forventa at senga var god i ihvertfall.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 8. januar 2019

    10
    «Service vennelige ansatte.»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Alt var perfekt..ikke noe å sette fingeren på.

    Service vennelige ansatte....bra mat, fint rom...god størrelse..bruk det gjerne, hvis du må overnatte på Gardermoen

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 8. januar 2019

    7,5
    «Helt greit, rett ved flyplass»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Aircondition virket dårlig, Kvelende varmt på natta. Trenger en oppgradering, virker litt slitent, ihvertfall rommet og badet vi fikk.

    Beliggenhet, nærhet til flyplass. God og ren seng.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 6. januar 2019

    8,3
    «Greit opphold når en skal til Gardermoen»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Veldig mange små blinkende lys fra apparater på rommet som er veldig irriterende om natten. En stikkkontakt var ute av drift slik at vi måtte flytte på noen apparater.

    Komfortabel seng. Fint rom. Fin utsikt. Trengte tannkrem og personalet var hjelpsomme. Veldig nære og lett å komme til flyplassen.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 5. januar 2019

    7,9
    «God standard på rommet.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Avstanden til flyplassens avgangshall er lengre enn det som oppgis på nettsiden. Dette har betydning når man skal rekke et fly, eller hvis man er dårlig til bens.

    God standard på rommet. Hotellet var generelt delikat og hyggelig. Imøtekommende betjening. Grei avstand med overdekket passasje til flyplassen. Nydelig mat i restauranten, spiser gjerne middag der igjen.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 3. januar 2019

    4,2
    «Utrolig at det går an å lage et rom med så dårlig lys.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Hotellrommet var svært dårlig opplyst. Manglet taklamper, veldig dårlig lys generelt. Kun badet hadde tilstrekkelig lys. Måtte bruke lykta på mobiltelefonen for å finne klær i kofferten. Veldig dårlig egna for voksne folk. Sjøl ungdom ville ha problemer med å se på dette rommet. Vi overnatta kun for å ta tog videre på morgen - heldigvis. Greit å sove i et rom uten belysning!

    Frokosten var god og det var ganske bra belysning på badet.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 20. desember 2018

    5,8
    «Ikke storbegeistret»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Alt for varmt på rommet, ubehagelige harde puter. Lite speil på bad falt ned og knuste da jeg lukket døren. Tull med nøkkelkort i heis.

    Frokosten var OK.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 6. desember 2018

    8,3
    «Hotellets beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Masse julestjerner i restauranten. Håpløst å kunne spise uten å bli syk av astma for meg som er allergisk. Julestjerner er nærmest bannlyst på sykehus etc pga ekstremt allergiframkallende

    Hotellets beliggenhet. Hyggelig personale

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 4. desember 2018

    9,6
    «Flott overnatting for barnefamilie på reisefot.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Suverent familierom for to voksne og barn på 12, 4, og 1 år. Bare å bli møtt av velkomstbrev frisk og frukt på rommet da vi ankom var suverent for småsultne unger, og voksne. Flott frokost var det også.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 3. desember 2018

    10
    «Gode senger.»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Gode senger. Og at jeg fikk en ekstra dyne som var klar på rommet da vi kom om natten. Veldig bra at vi kunne sende en e- mail og be om dette. Og at det var vannkoker, pulverkaffe og kaffekopper på rommet. Supert!

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 30. november 2018

    10
    «Personalet i restauranten har fått noen håpløse «uniformer».»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Personalet i restauranten har fått noen håpløse «uniformer». Det er nærmest kamuflasjedrakter! Det er håpløst å profilere denne fine restauranten ved å gjemme bort de som skal assistere og betjene gjestene. Personale gjør en flott jobb, men det er det jo ingen som ser. Umiddelbart så tror du at personalet er gjester! Noe av det minst vellykkede jeg kan huske å ha sett av bekledning ift hensikten!😢

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 26. november 2018

    10
    «Svært nær flyplass. God mat»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ekstremt forstyrrende med banking i vannrør helt til kl 02.00. Hadde tidlig fly så det ble dårlig med søvn. Varslet i resepsjonen neste morgen IG håper de gjør noe med dette. Hadde rom 5265

    Lett tilgang til flyplass. Nydelig middag og frokost

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 26. november 2018

    8,8
    «Enkel overnatting når man skal reise tidlig neste dag!»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Utsalg av toalettsaker i resepsjon. Bedre merking fra ankomsthallen. Bedre info på bookingsidene om frokost er inkludert eller ikke.

    God frokost og god seng. Et godt tilbud når man kommer seint og skal reise tidlig neste morgen! Imøtekommende personal og ryddige/rene rom. Litt dårlig merket fra ankomsthallen for oss som aldri før har være på dette hotellet. Savnet salg av toalettutstyr i resepsjon da vi ikke fikk vår bagasje.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 21. november 2018

    4,6
    «Elendig»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Det var tre smale senger på rommet, den ene var plassert slik at du måtte stå i sengen for å henge op klærne. Har i de tretti siste årene ikke bodd på et dårligere rom. Eneste som hadde høy standard var prisen.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 19. november 2018

    7,1
    «Rommet og badet var fint.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Synes det var dårlig frokost, bl.a.ikke bacon. Lite utvalg melk og melkeprodukter. Også lite utvalg frokostblandinger. Litt kaldt både på rom og i frokostsal.

    Rommet og badet var fint. God seng.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 19. november 2018

    8,8
    «De utrulige hjelpsomme ansatte.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Familierom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Savner et kjøleskap på rommet. Slik at man kan kjøpe seg litt drikke å ha kaldt på rommet.

    De utrulige hjelpsomme ansatte. Ingenting som var et problem.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 10. november 2018

    6,7
    «Alt var OK uten renholdet»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Superior med utsikt over rullebanen
    • Bodde 1 natt

    Jeg gav beskjed i resepsjonen ved utsjekk om at vi fredag morgen oppdaget et klesplagg som lå på gulvet bak lenestolen. Vi ankom torsdag kveld/natt, og så det ikke da. I tillegg lå det toalettpapir på badegulvet (rent heldigvis) da vi ankom torsdag kveld/natt. Jeg gav ikke beskjed om dette i resepsjonen, da vi mente det var nok med klesplagget etter tidligere gjest. Ut i fra rutinene på renhold til dere, regner jeg med at slike ting ikke skal skje.

    Alt var OK uten renholdet

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 8. november 2018

    8,3
    «Sengene var utmerkede.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Når en skal betale 2500 kr for 2 personer en natt forventer en at frokost er inkludert. Riktig nok ligger hotellet utmerket til men får være måte på. Frokosten var grei,og ekstra kostnad på 300 kr var ok. Men burde vært inkludert.

    Sengene var utmerkede.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 4. november 2018

    8,8
    «Praktisk beliggenhet rett ved flyplassen, og god service.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Designen på rommet ga et unødvendig billig inntrykk. Det er greit at dette er et hotell der folk flest bare blir en natt (så sant de ikke er på konferanse), så jeg skjønner at man ikke legger all verdens av innsats på innredning av selve hotell- rommene. Fellesarealene er mer innbydende, kanskje man kunne trekke noen av elementene der, inn på rommene? Rommet og fargevalget var rimelig ukoselig, uansett hva man måtte ha for stil-preferanser. Med litt annet fargevalg, ville rommene blitt et varmere og hyggeligere sted å være. Komforten, var det inget å utsette på, og badet var rent og dusjen nydelig.

    God service og god beliggenhet.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 28. oktober 2018

    10
    «Hyggelig!»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Valgalternativer på hvem man reiser med er for få. Jeg reiste med min mor og er selv voksen. Eneste alternativ var å skrive familie med barn under 18 som jeg ikke har.

    God frokost ! Avtrekk bør installeres eller flytte vaffelstekingen nærmere veggen . Flott beskyttet vei til hotellet .

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 26. oktober 2018

    7,1
    «Veldig god seng, stort rom.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    For kr 2445 for en natt, burde fulgt med frokost som standard. Rimelig tacky med lysramme rundt sengegavelen, og iskaldt på badegulv.

    Veldig god seng, stort rom.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 24. oktober 2018

    6,7
    «Hotellet virket fint,samme med halvparten av personalet .»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Snakket med personalet om "flyeksos" lukt på rommet,klokken 05-06,men ingen ting kunne gjøres. Våknet med tidenes skallebank! Ingen kompensasjon eller sjekk av rommet,neida det skulle taes når vi va sjekket ut. Litt i overkant dyrt når du må kjøpe frokost ved siden av. Hadde skjønt det vist jeg lå på ett bedre hotell i Dubai,men ikke på Gardermoen.

    Hotellet virket fint,samme med halvparten av personalet .

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 22. oktober 2018

    7,5
    «Er mitt førstevalg når overnatting på gardermoen er nødvendig hvis prisen ikke er for høy.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Frokost var ikke inkludert i ovrrnattingen. Sengen var god. Hovedgrunnen til å velge park inn er gangavstand fra flyplassen , under tak, til hotellet.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 15. oktober 2018

    9,6
    «At det var så nærme flyplassen.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Personlig har jeg vært borti en del litt bedre frokoster på andre hotell.

    At det var så nærme flyplassen. Komforten på rommet var også god, var så heldig å få en liten sittegruppe i vinduet som falt spesielt godt an blant datteren min.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 13. oktober 2018

    8,3
    «Sentralt, komfortabelt og dyrt»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Kostbart for bare en seng og en dusj. Drøyt 1100 kr er mye for en person uten frokost, men det viste seg å være samme pris for en som for to.

    Det beste er at det er kun fem minutter til flyplassen å gå. Store rom. God seng. Moderne fasiliteter.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 5. oktober 2018

    8,3
    «Greit, men ikke helt topp rom.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Det var mye bråk fra kjøleapperaturen på rommet. Varme og syntetiske dyner og puter. Heller ikke valg av myk eller hard pute.

    At det ikke kunne høres flystøy. Stort rom.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 2. oktober 2018

    7,9
    «Kan anbefales til andre reisnde.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Superior med utsikt over rullebanen
    • Bodde 1 natt

    Kommer ikke på noe. Vi skulle videre med fly så vi hadde ikke så store krav og rommet var brukbart så jeg har bestilt nytt rom når min venninne og jeg kommer hjem fra Kina i begynnelsen av november og prisen var også bra.

    Frokosten tok vi på Gardermoen. Sengen var bra å ligge i og stille og rolig plass. Hørte ikke flyene da vi hører dårlig. Kunne vært en ekstra stol. Det var kort beliggenhet fra Gardermoen da vi kom med fly og skulle reise videre dagen etter med fly.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 1. oktober 2018

    7,9
    «Nærhet til flyterminalen.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Hadde vært ønskelig med tilgang til lett frokost kl. 04 da 05 blir for sent når en skal dra tidlig.

    Nærhet til flyterminalen. God standarg og gri pris.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 29. september 2018

    6,7
    «Personalet var imøtekommende og hyggelig.»
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig hodepute, altfor klumpete og høy. Susing fra ventilasjonsanlegget. For lavt trykk på vannet i håndvasken.

    Personalet var imøtekommende og hyggelig. Rent og pent rom. God frokost!

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 22. september 2018

    8,8
    «Enkel innsjekk og utsjekk.»
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Puta og dyna kunne vært bedre. Puta var klumpete. Dyna hadde punkter der det ikke var innhold, kun sengetøy, noe som ble kaldt.

    Enkel innsjekk og utsjekk. God frokost! Rent, rommet var romslig. Fantastisk beliggenhet da jeg skulle avgårde med fly tidlig om morgenen.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 18. september 2018

    7,9
    «Beliggenhet (ca 2-3min til flyplassen med egen vei til...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig frokost, ikke så veldig rent (glassene på badet var skitne!)

    Beliggenhet (ca 2-3min til flyplassen med egen vei til flyplassen) , kjempe god og komfortable og seng/madrass

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 16. september 2018

    7,9
    «Hyggelig betjening»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Middagen var elendig. Fish and chips - to små stykker, den ene ikke helt gjennomstekt - smakløst ! Rewardmedlem, men ingen vannflaske

    Hyggelig betjening

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 16. september 2018

    7,1
    «Avslappende og profesjonelt»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Superior med utsikt over rullebanen
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Jeg bestilte rom som kostet ekstra mot utsikt over rullebanen, men den så jeg ikke. Hotellet har ikke egen parkering bortsett fra kostbar korttidsparkering. Må parkere dyrt like ved.

    Hotellet var rolig og hadde gangavstand til flyplass

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 13. september 2018

    6,7
    «Frokosten må bedres til "gamle" høyder.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Jeg har alltid satt veldig pris på frokosten på dette hotellet - men nå var dette en stor skuffelse. Egg med bacon - eggerøre + havregrøt - dette kan dere ikke servere til gjester som betaler nær kr. 2000 for en overnatting. Beklager - stryk for maten denne gangen.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 12. september 2018

    7,5
    «Bra lokasjon, men... »
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    For lite info at frokost ikke var inkludert, dyr frokost og dermed en del dyrere opphold enn vi hadde planlagt.

    Nær flyplassen, spesielt om man kommer seint og skal videre tidlig dagen etter. Vær obs å sjekke om frokost er inkludert, det er det vanligvis i Norge.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 11. september 2018

    7,1
    «Bra hotell like ved flyplassen»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Dårlig bemanning i resepsjonen da jeg skulle sjekke inn. Jeg ønsket å printe noen papirer. Ble henvist til en printer som ikke virket.

    God frokost. Gåavstand til flyplassen - til og med tørrskodd. God seng

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 9. september 2018

    8,3
    «Beliggenheten.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Det å ikke få en enkel frokost pakke gjort klar eks. Kvelden før og satt i kjøleskap med romnummer på.i måtte være på gate tizlig Et lite hotell klarer det fint men et stort.?? Nei!

    Beliggenheten. Rent og fint

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 31. august 2018

    7,5
    «Veldig hyggelig å imøtekommende resepsjonsbetjening, et positivt hotellopphold for oss»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Det skulle vært bacon og stekte egg for seg selv, ikke servert i et hamburherbrød😬 kunne også vært små salte kjeks til brieosten. Og litt dårlig utvalg av oster.

    Helt ok frokost. Og senga var deilig å ligge i.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 30. august 2018

    8,8
    «Veldig bra»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Hotellet passer utmerket for oss,kort vei til terminal,skal jeg sette lys på noe så synes vi at det er litt lite lys på rommet (jo eldre du blir mer lys trenger du).Men vi har allerede bestillt igjen til neste tur i Januar 19

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 28. august 2018

    7,9
    «Nært til flyplassen.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Frokosten var ikke som ønsket. Ikke eggerøre og bacon. Tror ikke jeg har opplevd det før på noem av alle hotellene jeg har overnattet på tidligere.

    Nært til flyplassen. Gode senger. Rolig.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 27. august 2018

    8,3
    «Studentkort»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    En ulempe at man ikke kunne få noen frokost før 0500.Sesielt siden mange utenlandsavganger har veldig tidlig innsjekk.

    Nært flyplass,ca 5- min gangtur til terminal,overbygget gangvei,tørt og fint

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 26. august 2018

    7,5
    «Veldig rent og ryddig.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Interiøret var grått ,hvitt og ukoselig. Brune vegg til vegg tepper, mer tre/varme farger slik som vi er vant til i statene. Burde vært et alternativ for folk som liker andre farger

    Veldig rent og ryddig. God mat og drikke var ingenting å si på. Turen til flyplassen gikk fort

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 24. august 2018

    9,6
    «Veldig fornøyd, kort vei fra terminalen.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Frokosten kunne vært fra kl. 04.00, pga mange reiser med tidlig fly og rekker ikke spise frokost.

    Frokosten var bra og senga var veldig god - som tidligere. Lyse fine rom, lydtett.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 22. august 2018

    8,8
    «Praktisk og romslig familierom»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt

    Ulempe at vindu ikke kan åpnes (trolig pga støy, men hadde vært fint å kunne ta valget selv) og air condition/vifte ikke gir ønsket gjennomlufting/lav nok ønsket temperatur ved fire på rommet.

    Meget godt alternativ ifm reise via Gardermoen for å nå en tidlig flyavgang påfølgende morgen. Praktisk med romslig familierom med store nok ekstrasenger også for voksen ungdom. Stille. Vannkoker er alltid praktisk å ha med te/kaffe tilbud. Meget god frokost og et velsmakende om enn i det dyrere skiktet, middagstilbud i restauranten på kvelden. Kort vei til flyterminalen. Kommer gjerne igjen ved senere behov for overnatting ifm flyreise.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 21. august 2018

    5,8
    «Mat fra de dypeste avgrunner av menneskesinnet»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Maten. Det er en skam å servere en pizza som får grandiosa til å framstå som en delikatesse. Det må være flaut for personalet, og det er flaut for meg som nordmann å vite at dette er noe vi tilbyr mennesker å spise, og enda ta betalt for det. Osten på en pizzaen var ikke ost, men en smakløs guffe med konsistens som halveis stivnet balsam, og saltmengden kunne ikke vært langt unna dødelig høy dose.

    Nærhet til flyplassen

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 21. august 2018

    10
    «Flying out at oh-dark-hundred? Stay at Park Inn!»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingenting. Bodd der tidligere, fornøyd med alt. Et "stay-the-night"-hotell, med fin standard.

    Personalet, denne gangen Won, serviceminded og rask. Rommet (nå 3267), stort nok, luftig nok. Fint, rent bad. Gode senger, spes viktig. Restauranten : God service, hyggelig personale..

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 21. august 2018

    6,3
    «Når et hotell me kjøkken åpent fra 07.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Når et hotell me kjøkken åpent fra 07.00-23/24.00 ikke klarer å servere ferske mat, etter en lang fly reise er det helt forferdelig. Spise på 3 dagen! Gammel baguett kan gjøre mye søvn og opphold.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 20. august 2018

    7,5
    «Kort gåavstand fra terminalen, veldig hyggelig personale,...»
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Alle hodeputene hadde store og harde klumper, og de var for høye. Det ga dårlig søvn.

    Kort gåavstand fra terminalen, veldig hyggelig personale, rent og stille. Gode madrasser.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 14. august 2018

    5,4
    «Styr unna»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Meget meget dyrt,hotellet står ikke i stil med prisen,meget meget skittent på rommet,skittne vegg til vegg tepper,skittent på badet,skittne kopper,skitt opp gjennom veggene osv!

    Likte kun at det ligger i gangavstand til Gardemoen flyplass

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 8. august 2018

    8,8
    «God og variert frokost, nydelige senger, stort bad.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Juniorsuite
    • Bodde 1 natt

    At det manglet rengjøringskost for toalettet.

    God og variert frokost, nydelige senger, stort bad. Et ekstra pluss for at man kan stille klimaanlegget selv, samt at det var mulighet for å lage kaffe/te på rommet.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 23. juli 2018

    4,6
    «Beliggenhet til flyplass»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Fikk ikke frokost, holdt på måtte betale en restaurant regning som ikke var vår - var ført opp på vårt romnr noe som var feil. Lengre diskusjon for å få endret det

    Beliggenhet til flyplass

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 21. juli 2018

    6,3
    «Greit nok å sove der, men mange penger for kun å bruke en seng en natt.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Når det koster over 1000 kr for en natt må det være frokost inkludert. Har overnattet på mange hotell men alltid har frokost vært med i prisen. Dette er ikke etter forventningene.

    Serviceinnstilt personale i resepsjonen

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 21. juli 2018

    7,9
    «Generelt bra opphold og bra beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen frukost ved tidlig utsjekk. Bør inngå når det er betalt for! Vi sjekket ut like etter klokken fire og det var ingen mulighet for å få med en matbit slik som andre hotell tilbyr ved tidlig utsjekk.

    Fin beliggenhet og reint.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 21. juli 2018

    7,9
    «kjekt og greit, bruker det igjen»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    forferdelig bilde på veggen i rommet, passet heller ikke med resten av designen på det hyermoderne interiøret

    kort veg fra togstasjonen - kunne gjerne vært merket med et lite skilt da vi gikk opp sørenden av plattformen,- man skal gå ti venstra,- mot øst og ikke til høyra som er mot sashotellet. dette var dog ikke den lureste og koretset vegen å gå. best å gå i egen tunnell fra teminal

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 18. juli 2018

    7,1
    «Holdt på å bli tullat for det var en banking utenfor rommet...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Holdt på å bli tullat for det var en banking utenfor rommet hele natta hva så trøtt å sliten at vi orket ikke å klage for vi skulle reise så tidlig på mårran igjen så ingen god natt søvn

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 11. juli 2018

    9,6
    «God frokost, fine rom og hyggelig personale»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    STORT MINUS at hotellet ikke har egen parkering. Tilkommer en kostnad på 400kr noe som vil trekke ned den totale opplevelsen. Man husker oftest det man var minst fornöjd med.

    God frokost, fine rom og hyggelig personale

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 10. juli 2018

    7,5
    «Bra hotell med forbedringspotensialet »
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen minibar eller kjøleskap. Ikke praktisk planløsning for belysningen på rommet : et irritasjonsmoment.

    Maten var god, betjeningen på restauranten var behjelpelig og hyggelig. Beliggenheten var ypperlig.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 8. juli 2018

    9,2
    «Stort fint rom og bad.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Blei vekt kl 6 av både tv og telefon sjølv om vi ikkje hadde bestilt vekking. Lite dagslys inn i rommet. Ikkje muleg å opne vindu.

    Stort fint rom og bad. Reint.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 7. juli 2018

    6,3
    «Fin beliggenhet»
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Var ikke med frokost i bestillingen. Altfor varmt på rommene. Har snakket med andre gjester også som ikke var fornøyd og ventilasjonen virket ikke!

    Fin beliggenhet! Sengen var god. Rent og fine rom.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 6. juli 2018

    9,6
    «Anbefalles»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Rommet var såpass dyrt at frukosten kunne vore inkludert i prisen.

    Veldig kort avstand til flyterminalen.Hyggelig jenter i reseptsjonen.Stilige rom .rent og fint.

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 2. juli 2018

    8,8
    «Alt i alt bra bortsett fra varmen på rommet!»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Altfor varmt på rommet!!! Dette kunne ikke justeres og vindu kunne ikke åpnes. Sov dårlig pga dette. Da jeg bestilte på booking.com var det på bakgrunn av at det kom opp 1300 kr med Frokost. Da vi sjekket inn ble det sagt at jeg hadde bestilt uten frokost ble det sagt at bestillingen var uten frokost. Da jeg hadde tatt bilde av booking. Coms side med tilbudet fikk vi frokost allikevel og det var fint. Synd at informasjonen på sidene er misvisende!

    Fin beliggenhet og fint rom. Hørte ikke støy fra flyene.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 2. juli 2018

    6,7
    «Super missfornøyd»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Da vi bestilte stod det at frokost var inkludert. da vi sjekket inn kom det som tillegg. Hører at flere opplever det samme . Elendig kundebehandling

    Da vi bestilte stod det at frokost var inkludert. da vi sjekket inn kom det som tillegg. Hører at flere opplever det samme . Elendig kundebehandling.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 21. juni 2018

    5,8
    «Maten på restauranten var svært god!»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Opplevde på natten at en annen gjest ved hotellet kom inn på rommet vårt via naborommet. Var tydelig at disse to rommene tidligere har vært brukt som familierom, men helt uholdbart at det kommer gjester inn på rommet midt på natten.

    Maten på restauranten var svært god!

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 19. juni 2018

    7,5
    «Grei overnatting mellom to flyavganger.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Lyset slo seg av og på hele tiden. Ganske ekkelt når en er på badet og det blir helt mørkt.

    At vi kunne kjøpe mat i baren etter at vi hadde vært på reise hele dagen.

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 19. juni 2018

    7,9
    «Total inntrykk: godt hotell- Anbefales.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    ingenting å klage på, må i så fall være at prisen kunne vært litt rimeligere.

    Gåavstand til flyplass. gode rom, ok frokost, rent og pent, hyggelig personale.

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 4. juni 2018

    7,9
    «Perfekt beliggenhet for tidlig flyavgang.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Vi som hadde dobbeltrom hadde det greit, men reisefølget vårt som hadde familierom hadde dårlige senger og ubehagelig sengetøy.

    Beliggenheten med kort gåavstand under tak til Gardermoen er det beste.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 2. juni 2018

    8,0
    «Har bodd mange ganger på Park Inn og liker hotellet, og ikke...»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Har bodd mange ganger på Park Inn og liker hotellet, og ikke minst dets beliggenhet på flyplassen. Frokosten er god, betjeningen er hyggelig, gode senger, men putene kunne ha vært bedre. Ved en av mine siste overnattinger har jeg observert at rommet ikke er like rent som det var før. Bordet som kopper og vannkoker står på var ikke vasket og det var støv under sengene og på gulvet generelt. Orket ikke klage, da jeg ikke ønsket at renholder, sikkert både sliten og underbetalt skulle få reprimande.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 1. juni 2018

    5,8
    «Middels frokost»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ville ha kjøleskap/minibar. Ingen skuffer/skap. Dusjsåpe, sjampo, conditioner, balsam, bodylotion mm. i en kjemisk suppe. Unødvendig fancy belysning

    Middels frokost

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 30. mai 2018

    8,8
    «Gode senger.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Gode senger. Fantastisk at frokost serveres fra kl. 05.00, med tanke på gjester som skal nå tidlig fly. Og nærhet til flyplassen er selvsagt genial.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 28. mai 2018

    7,5
    «Vi bestilte vekking kl.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Vi bestilte vekking kl. 04.30. i resepsjonen ved innsjekking. Det ble ikke fulgt opp og kunne blitt veldig ille hvis vi ikke hadde våknet. Det gikk bra denne gangen, men..... heldigvis hadde vi mobiltelefon som sikkerhet.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 28. mai 2018

    10
    «Ekstra seng kunne ha vært litt bedre, men den var grei nok.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Juniorsuite
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Frokosten kunne ha blitt plassert litt mer oversiktlig. Kitt kjedelig å måtte ta tre runder rundt restauranten for å finne ut hvor for esksempel hvor skjeer ligger

    Ekstra seng kunne ha vært litt bedre, men den var grei nok. Utmerket rom.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 26. mai 2018

    7,9
    «Vi reiser med barn så for oss er nærheten til Oslo lufthavn...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familierom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen allergivennlig alternativ til frokost.

    Vi reiser med barn så for oss er nærheten til Oslo lufthavn avgjørende. Vi kommer fra Finnmark og må ofte overnatte ved utenlandsreiser.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 24. mai 2018

    8,8
    «Bra hotell, som jeg kommer til å overnatte på oftere.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt

    Synest frokosten var litt "rotete" satt sammen, men godt utvalg. Var bare en type melk og mangla en del etterfylling på enkelte ting. Var ikke mer smør, de kokte eggene var rå og rennende og kjøttpålegget virka som om det bare hadde blitt slengt på fatet. De ansatte sto mest og "hang" og undertegnede fikk et surt og kort svar da jeg spurte hvor jeg fant smøret. Pluss for utvalget, stort minus for ingen smil og imøtekommendhet fra personalet. Savnet også en minibar på rommet.

    Veldig gode senger og innbydende rom. Stille og rolig og gangavstand til flyplassen. Pluss for at der var godt utvalg i frukt til frokosten.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 21. mai 2018

    9,6
    «Alt var kjempe fint, skulle ønske det var mulig med seinere utsjekk»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    At frukten var uttørka. Burde vært plastikk over frukten, slik at det er spiselig og ikke bare går rett i bosset.

    Sengen var ekstra god å sove i. At det var kaffe, te og vannkoker på romet var kjempe kjekt.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 16. mai 2018

    6,7
    «Gangavstand (under tak) til terminalen »
    • Par
    • Rom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig/altfor myk/utslitt seng! Begge «rullet» inn mot midten. Poenget med overnatting helt inntil terminalen er å få en god natt søvn før lang flytur - det ble det dessverre ikke denne gang.

    Gangavstand (under tak) til terminalen Koselig lobby bar

    Gjennomførte opphold i mai 2018

Viser 1 – 75

Se bilder av Park Inn by Radisson Oslo Airport tatt av andre gjester

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: