Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Norge
  3. Hotelanmeldelser for Oslo amt
  4. Hotelanmeldelser for Oslo
  5. Anmeldelser af Scandic Holmenkollen Park

Anmeldelser af Scandic Holmenkollen Park 4 stjerner

Kongeveien 26, 0787 Oslo, Norge

#84 af 193 hoteller i Oslo

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 2217 hotelanmeldelser

8,2

Pointfordeling

  • Rengøring

    8

  • Komfort

    8,1

  • Beliggenhed

    9,1

  • Faciliteter

    8

  • Personale

    8,2

  • Valuta for pengene

    7,8

  • Gratis wi-fi

    8,6

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 72

  • Anmeldt: 10. februar 2019

    7,9
    "Alt andet var super fint ud over Park café."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Park café restaurant's personale havde intet der kunne kaldes service. Har aldrig oplevet noget lignende.

    Alt andet var super fint ud over Park café.

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 29. december 2018

    7,9
    "Skøn beliggenhed, godt værelse. Men dyrt at spise på hotellet."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Der var generelt lidt koldt på hotellet. Især i lobbyen hvor der egentlig var ret hyggeligt, men temperaturen gjorde ikke at vi havde lyst til at opholde os der længere tid. Vi spiste julebuffet på restaurant De fem stuer juleaften. Maden var skuffende ifht prisen på 795 norske kroner pr. person! Belysningen var meget dunkel ved buffeten, så vi havde svært ved at se hvad maden var.

    Morgenmaden var overdådig, med virkelig flot udvalg! Udsigten er helt fantastisk og hotellet burde promovere sig mere ifht beliggenheden over Oslo fjord.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 18. september 2018

    7,5
    "Den enestående beliggenhed med vid udsigt over fjord og fjell så tæt på Oslo er første klasse"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Værelse med queensize-seng
    • 4 overnatninger

    Receptionsbemanding: Høflige og venlige unge mennesker til ind- og ud-chekning. Men til slikt hotel mangles en egentlig uddannet consierge, der på flere sprog kan hjælpe med transport, billetter og bred viden om Oslos museer, restauranter og udflugtsmuligheder. Hotellets stikkontakter er uden jordstik. Da gæsterne kommer fra hele verden, bør I kunne udlåne forskellige adaptere mod depositum. Har I overvejet en shuttlebus f. ex. til og fra Bygdøy morgen og eftermiddag?

    Frokost glimrende, værelse, seng glimrende. Vidunderligt at der er badekar. Det MÅ I ikke fjerne. De syv små stuer har fremragende og lynhurtig betjening af pragtfuld og elegant mad til en forventelig med ikke urimelig pris. Norske øl-priser er vanvittige.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 10. september 2018

    7,1
    "Udsigten fra værelset og morgenmadsbuffeen"
    • Par
    • Superior-værelse med queensize-seng og udsigt
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Hotellet virker lidt nedslidt. Køleskabet på værelser virkede ikke. Skydedøren til badeværelser løb meget tungt. Der manglede bundprop i håndvasken og toiletsædet sad løst

    Udsigten fra værelset og morgenmadsbuffeen

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 2. september 2018

    6,7
    "Dejligt og roligt område, og god udsigt fra hotellet."
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Personalet i restauranten med morgenmad, var ikke særlig imødekommende og virkede stressede og sure. Detsamme med personalet i cafeen.

    Dejligt og roligt område, og god udsigt fra hotellet. Receptionisterne på hotellet var dem der var mest profesionelle og behjælpelige når man havde brug for det. Dejlig roligt hotel, så ingen larm om natten.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 31. august 2018

    5,0
    "Meget skuffende med dårlig service omkring bespisning."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-2-personersværelse
    • 2 overnatninger

    Første dag spiste vi i deres "fine restaurant" det var godt og ok. Anden dag spiste vi i deres anden restaurant og her måtte vi vente i 2 timer på vores mad. Denne bestod af en bøf hver med pomfritter og salat, så det burde ikke være nødvendig at vente så længe. Tjeneren udtalte at det er hotellets politik at sørge for god betjening i deres "fine restaurant" og så lade deres gæster i den anden vente. Det var meget skuffende og kvaliteten var heller ikke så god. Der var en 3. restaurant på hotellet men denne serverede ikke til gæsterne da den var lukket.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 8. august 2018

    7,5
    "Scandic når det er bedst"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Værelset var fint rent men under sengen havde der vist ikke været nogen i lang tid !

    Helheden - Pænt, rent, smilende personale, god mad, fantastisk beliggenhed & udsigt.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 23. juli 2018

    8,8
    "Alt i alt en ok oplevelse."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 5 overnatninger

    Udskiftning af brugte krus og supplering af kaffe på værelset. Dårlig udsigt, udsigt lige ind på anden del af hotelbygningen.

    Dejligt stort udvalg ved morgenmadsbuffetten. Dejlige store senge. Dejligt så tæt på naturen og seværdigheder. Fin udsigt foran hotellet nedover Oslo.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 4. maj 2018

    9,2
    "Vi nød det meget. "
    • Forretningsrejse
    • Gruppe
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 2 overnatninger

    Var beskrevet at det lå lige ved T-banen. Der er med bagage et godt stykke og meget stejlt - ikke alle kan tage den tur på gåben.

    Morgenmaden, udsigten og at der var helt stille og lydløst på værelserne

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 2. april 2018

    5,0
    "Jeg vil ikke bo jer igen og vil finde et alternativ hvis jeg skal på ski i Oslo igen"
    • Ferierejse
    • Par
    • Standard-familieværelse
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vi blev afkrevet betaling ved ankomst. ? Er det normalt kl 21.30? Vi fik kun med nød og næppe lov til at få noget at spise cafeen fungerer simpelthen ikke og det er en katastrofe når der ikke er andre steder at gå hen! En efterfølgende aften fik vi efter en dejlig lang skidag med trætte ben lov at stå at vente i 20 min foran en halvtom cafe med masser af sidde pladser og fri borde! 4 tjener løb forvildet rundt og aftørrerde de samme borde igen og igen mens dem foran i køen bare gerne ville ind i den store restaurant med 540,- kr buffet. Andre igen skulle have take away til værelset og spærrede således for køen af dem der bare gerne ville sidde ned og have en øl og lidt mad! På et tidpunkt blev det for meget at se de 4 tjenere med hovedet under armen fare rundt og lave ???? så jeg gik op til den store dame i baren for at spørge om vi ikke bare kunne sidde ned og starte med lidt at drikke. Det skulle jeg ikke have gjort og jeg blev meget håndfast afvist og sat på plads i køen igen . Senere da vi endelig fik bord måtte vi selv gå op på bedste cafeyeriavis og købe og betale vores drikkevare , maden blev tilsidst serveret af en tjener der samtidig “ordnede” forladte borde ved at feje pomfrits og salat direkte ned på gulvet😯jeg var målløs. Næste dag bad vi receptionen om at hjælpe med at bestille bord på Frogersæteren den eneste anden restaurant der var åben i miles omkreds. Vi skulle bare ringe tilbage kl ca 11.15 til receptionen på scandic for at få svar men tror i at nogen tog telefonen?? Nej vi ringede 3 gange og sidste han lod vo som om vi ville booke en reservation men ej heller den telefon bæen taget. Tilsidst må jeg sige at det er kritisk at jeg selv flere gange må bede om at få håndklæder til 3 når vi nu har købt og betalt for 3 . Tilsidst undre det mig også at de glas vi tog med fta cafeen først blev ruttet ud af værelset 3 dage efter og nu så grundigt at der ikke var vandglas tilbage på værelset . Det her passer ikke til 4 stjerner overhovedet!!!!

    Hotellet er smukt med en fremragende beliggenhed. Morgenmaden er mangfoldig og velfungerende. MEN så har jeg desværre ikke mere godt at sige☹️

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 31. marts 2018

    7,9
    "Dejligt hotel med god beliggenhed hvis man vil står på ski. Flot udsigt over Oslo by og fjord."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Betjeningen i Park cafen er amatøragtig og langt fra hotellets Øvrig standard. Personalet er venligt men savner basale kundskaber i at betjene stedets gæster. Det havde været rart på forhånd at kende til hvordan man skal forholde sig til parkeringer i kælderen. Indcheckning med eget kreditkort var lidt bøvlet når man under opholdet ville kører til og fra parkeringskælderen flere gange. Blev (vist nok) løst med et kongresskort men det tog lidt tid at få ordnet. Kan gøres smedigere.

    Morgenbuffeten er fantastisk og det samme kan sige om restauranten De Fem Stuer hvor mad og betjening var af høj standard, personalet i receptionen er imødekommende og meget hjælpsomme

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 9. januar 2018

    8,3
    "Super dejligt"
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 3 overnatninger

    Jeg valgte fisk som hovedret (pigvar) - den var kold og det var tallerkenen også. jeg synes det gav en mindre god oplevelse - betjening, vin og omgivelser var fine

    Overnattede: januar 2018

  • Anmeldt: 24. november 2017

    9,6
    "super dejligt ophold, 2 overnatninger var bare for lidt."
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Værelse med queensize-seng
    • 2 overnatninger

    jeg synes ikke det er iorden at man skal betale for parkering. sengen virkede lidt slidt.

    morgenmad og personale er perfekt. værelse ,badeværelse, og hotellets faciliteter er perfekt

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 20. november 2017

    9,6
    "Glæder mig til at gentage oplevelsen"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Superior-2-personersværelse
    • 2 overnatninger

    Savnede gratis parkering ved hotellet. Måtte bytte værelse på grund af at nedløbet på badeværelser ikke fungerede. Bad om reduktion i prisen og fik det, men det burde hotellet måske have tilbudt automatisk.

    Ubeskrivelig morgenmad, beliggenhed, bygning - på alle måder toppen af Oslo.

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 23. juli 2017

    10
    "Super hotel"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 2 overnatninger

    Perfekt morgenbuffet, meget rent og pænt på hele hotellet. Fantastisk venligt og hjælpsomt personale. Vi vil helt klart besøge dette hotel igen og med stor glæde.

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 23. juli 2017

    7,1
    "Dejlig lokation men..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Standard-familieværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    De to udslåningssenge kunne man mærke fjedrene- topmaddres er en løsning. Badeforhænget var for kort og hang kun delvist på skinnen. Der stod brugt service i værelset da vi overtog det. Gardinet i værelset var for smalt. Det er ikke hvad vi havde forventet af et Scandic Hotel.

    Morgenmaden var helt fantastisk og personalet meget hjælpsomt. Beliggenheden er helt fabelagtigt med utrolig panorama udsigt over Oslo og Oslo Bugt.

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 6. juli 2017

    7,5
    "Morgenmaden var fremragende, med et kæmpeudvalg af alt..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 4 overnatninger

    Værelset var umådelig trist og mørkt, med mørkt trægulv og stor indramning af seng og TV i mørkt træværk. Tilmed brunt netgardin i stedet for hvidt. Vi havde overhovedet ikke lyst til at opholde os der!! Desuden dårlig hylde-/skabsplads og kun udsigt direkte over i anden værelsesbygning.

    Morgenmaden var fremragende, med et kæmpeudvalg af alt muligt - og med åbent til langt hen på formiddagen. Sengen på værelset var fin, man lå rigtig godt.

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 23. april 2017

    7,5
    "Super lækker morgenmad"
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det ville være fint hvis man kunne booke værelse med udsigt hjemmefra. Ved ankomst fik vi tilbudt et værelse med udsigt mod betaling.

    Super lækker morgenmad

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 15. februar 2019

    8,8
    "Oslos bedste beliggenhed."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Standard-familieværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Gæsteseng var ikke behagelig. Men den blev hurtigt skiftet.

    Beliggenheden er fantastisk. Dejlig stor morgenbuffet.

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 12. februar 2019

    10
    "Personalet gav venlig og personlig betjening, helt i..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Personalet gav venlig og personlig betjening, helt i særklasse

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 8. januar 2019

    5,4
    "Morgenmaden"
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Snavset pool og rigtig beskidt omklædning. Uhjælpsomme unge receptionister

    Morgenmaden

    Overnattede: januar 2019

  • Anmeldt: 2. januar 2019

    7,9
    "god beliggenhed, god udsigt, perfekt til ski. Hyggelig restaurant (de 5 stuer)"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 2 overnatninger

    Det kunne godt være lidt varmere i restaurant/reception.

    god morgenmad og god seng. Perfekt beliggenhed til ski.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 31. december 2018

    8,8
    "Super frisk morgenmad."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Super frisk morgenmad. Fred og ro. Fin sauna og pool.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 12. november 2018

    8,8
    "Alt fungerede super fint."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det havde mistet lidt at sin “storhed” nu var det “bare” et hotel

    Alt fungerede super fint.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 2. september 2018

    8,8
    "Rigtigt godt fantastisk udsigt"
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Fantastisk morgenmad

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 22. august 2018

    10
    "Vi havde gode dage hos Jer Festen i De fem Stuer og maden der var hel i top"
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-2-personersværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Ingen ting

    Fantastisk morgenmad Sengene var dejlige dog var den ene overlægsmadras for smal

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 21. august 2018

    9,6
    "Dejligt værelse."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Udsigten måtte man tænke sig til, det var synd.

    Dejligt værelse.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 15. august 2018

    8,8
    "Flot sted."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Lille værelse.

    Flot sted.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 30. juli 2018

    9,2
    "Super flot beliggende over Oslo"
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Rigtig flot udsigt over Oslo Tæt på metro Go wifi. Pool, spa og sauna super Kan anbefales

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 26. juli 2018

    7,5
    "Dejlig beliggenhed."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Dejlig beliggenhed. Flot udsigt. Let at parkere.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 7. juli 2018

    7,1
    "Morgenmaden var rigtig god."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning

    Poolen var lukket.

    Morgenmaden var rigtig god. Fantastisk udsigt, dog ikke fra standard værelset.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 27. maj 2018

    7,9
    "Fed beliggenhed og super lækker morgenbuffet!"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Fed beliggenhed og super lækker morgenbuffet!

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 2. april 2018

    8,8
    "Udsigt, mad og personale var rigtig godt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 3 overnatninger

    Badekarret var gammelt og slidt. "welness" ikke åbent om aftenen.

    Udsigt, mad og personale var rigtig godt.

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 28. marts 2018

    7,9
    "Fantastisk morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Fantastisk morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære. Dejlig seng.

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 28. februar 2018

    7,1
    "Lækker morgen buffet"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Lækker morgen buffet

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 16. februar 2018

    7,5
    "Det er en dejlig stilhed og ro."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Superior-2-personersværelse
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det er en dejlig stilhed og ro. Mad og senge fint. Hjæpsomhed og fleksibilitet præger hotellet

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 11. februar 2018

    5,8
    "Morgenmaden er fantastisk"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Virkelig dårlig service i café og barområdet. Spa kedeligt og ikke rent

    Morgenmaden er fantastisk

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 3. januar 2018

    9,2
    "Veldig fin utsikt, god mat og perfekt beliggenhet hvis man..."
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Servitøren i kafeen burde skiftes ut.. Elendig service for dyr mat!

    Veldig fin utsikt, god mat og perfekt beliggenhet hvis man vil gå på ski!

    Overnattede: januar 2018

  • Anmeldt: 28. december 2017

    7,9
    "flot udsigt , perfekt beliggenhed, perfekt til ski !"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning

    det var koldt i restauranten ved receptionen.

    flot udsigt , perfekt beliggenhed, perfekt til ski !

    Overnattede: december 2017

  • Anmeldt: 16. oktober 2017

    7,1
    "udsigten er bare så fin"
    • Forretningsrejse
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse
    • 1 overnatning

    aftens maden er dyr og ikke et ret stort udvalg

    udsigten er bare så fin

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 22. september 2017

    7,9
    "Morgenmaden var helt overdådig."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 1 overnatning

    Kun "udsigt" til en anden hotelvinge.

    Morgenmaden var helt overdådig.

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 6. september 2017

    5,4
    "Serviceniveau lever ikke op til prisniveau."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • 2-personersværelse
    • 1 overnatning

    Serviceniveau lever ikke op til prisniveau. Vil ikke booke igen.

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 4. september 2017

    10
    "Super hyggeligt sted med fantastiske udsigt og super lækker morgenmad. "
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Udsigten var fantastisk. Lækker morgenmad. Lækker pool og spa.

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 15. august 2017

    10
    "meget behagelig"
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 1 overnatning

    ??????????????????

    Alt var godt

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 11. august 2017

    5,8
    "God morgenmad. Smuk beliggenhed, men man skal være klar over, at det ligger et stykke fra centrum."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Standard-familieværelse
    • 3 overnatninger

    Vægge som ikke var rene. Gardiner som var gået i stykker.

    Morgenmaden var fremragende.

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 5. august 2017

    10
    "Udsigten "
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Udsigten

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 23. maj 2017

    10
    "Skønt hotel med udsigt"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • 2-personersværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Ingen kritikpunkter.

    God morgenmadsbuffet. Helt stille om natten. Fantastisk udsigt over bjergene og Oslo Fjord.

    Overnattede: maj 2017

  • Anmeldt: 13. maj 2017

    7,5
    "Kommer helt sikkert igen"
    • Forretningsrejse
    • Familie med små børn
    • Superior-2-personersværelse
    • 1 overnatning

    Første værelse var ikke klar.

    Morgenmaden var SÅ FANTASTISK - det bedste og største udvalg vi har set World wide. Utrolig flot udsigt over Oslo.

    Overnattede: maj 2017

  • Anmeldt: 20. april 2017

    7,9
    "Alt var fint, beliggenhed, morgenmad, værelser og personale."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Men der løb en mus over gulvet i restaurant "De fem Stuer"

    Alt var fint, beliggenhed, morgenmad, værelser og personale.

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 17. april 2017

    9,6
    "Fantastisk beliggenhed"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Alt i alt et godt hotel

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 13. april 2017

    8,8
    "Morgenmaden var super"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • 2-personersværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    p

    Morgenmaden var super

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 31. marts 2017

    8,3
    "rigtig god morgenmad og godt værelse"
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-værelse med kingsize-seng
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    betaling for parkering

    rigtig god morgenmad og godt værelse

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 31. marts 2017

    10
    "Bedste morgenmadsbuffet i Norge!"
    • Forretningsrejse
    • Gruppe
    • Standard-familieværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Bedste morgenmadsbuffet i Norge!

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 27. februar 2017

    10
    "Morgenmaden var rigtig god og personalet var meget..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse med queensize-seng
    • 6 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var rigtig god og personalet var meget imødekommende

    Overnattede: februar 2017

  • Følgende anmeldelser er skrevet for mere end 24 måneder siden. De har ikke længere nogen indflydelse på overnatningsstedets karakter, men de kan hjælpe dig med at vælge det bedste sted,

  • Anmeldt: 8. marts 2016

    9,2
    "Super hyggeligt hotel i gammel stil, men stadig med alle..."
    • Ferierejse
    • Par

    Lidt mystisk, at der skulle betales ekstra 200 nrk. pr. person for at benytte poolen. Meget bløde senge.

    Super hyggeligt hotel i gammel stil, men stadig med alle moderne faciliteter. Fantastisk beliggenhed.

  • Anmeldt: 2. februar 2016

    7,9
    "Hej jeg syntes vældig godt om morgenmaden og hotellets varme..."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Jeg synes at hotellet mangler lidt udendørs hygge, stole etc.selvom det er vinter er vi mange som gerne vil sidde udenfor hvis det er solskin.

    Hej jeg syntes vældig godt om morgenmaden og hotellets varme pool.

  • Anmeldt: 30. januar 2016

    7,1
    "Morgenmaden meget god søndag, meget mere sparsom om mandagen..."
    • Ferierejse
    • Par

    Sørge for at fylde op (morgenmad) så specielle lækkerier såsom smoothie ikke er udsolgt den sidste time der er åbent I receptionen kunne de ikke finde vores booking - det tog 15-20min før personalet fortalte hvad problemet var så vi kunne hjælpe (vores booking.com bookingnr mm kunne åbenbart ikke bruges...!) Første nøglekort havde numre der ikke fandtes - så det var også en beklagelig fejl, - vi måtte tilbage til receptionen og igen være nervøse over om vi havde et værelse. En meget dårlig start !!!.

    Morgenmaden meget god søndag, meget mere sparsom om mandagen (det vidste vi godt) men stadig god kvalitet. Også dejligt med stort te udvalg specielt at der var 'rigtig' te (Darjeeling) og det varme vand var fint (jeg oplever tit på andre hoteller at det har afsmag af kaffe). Ellers fin kvalitet og godt müssli udvalg og pålægs udvalg (bl.a. 4 slags laks og 4 slags diverse kødpålæg).

  • Anmeldt: 8. september 2015

    8,8
    "Meget venligt og hjælpsomt personale i receptionen."
    • Ferierejse
    • Solorejsende

    Mad og drikke var meget dyrt. Der var ikke mulighed for at købe et glad rødvin for under 119 Norske kr - en skam. Skulle man have et noget billigere måltid mad, var det kun muligt at få pizza, en burger eller en Cesar salat hvor man skulle betale ekstra for f.eks. rejer eller kylling. Søndag aften klagede alle i vores del af restauranten over, at maden var kold. Dette skyldes - efter hvad vi blev informeret om af tjeneren - at der var et stort selskab i et andet lokale og KUN 1 kok til at tilberede maden til alle gæster. Det var simpelthen for dårligt!!! Vi ventede meget længe på vores mad, og da den endelig kom, var den kold. På trods af dette, et dejligt hotel - og morgenmaden var fremragende.

    Meget venligt og hjælpsomt personale i receptionen. God seng og meget rent og ordentligt på hele hotellet. Meget hundevenligt med dejlige grønne arealer omkring hotellet. Jeg kommer helt sikkert igen - elsker det hotel.

  • Anmeldt: 2. august 2015

    9,6
    "Fantastisk dejligt hotel med vidunderlig beliggenhed."
    • Ferierejse
    • Par

    Sengen var lidt for blød. Ekstra betaling for spa og svømning.

    Fantastisk dejligt hotel med vidunderlig beliggenhed. Fremragende mad og betjening. Meget fint værelse og bad.

  • Anmeldt: 12. maj 2015

    4,6
    "Beliggenheden."
    • Ferierejse
    • Par

    Fortravlet personale, der gav urigtige informationer. Elevator, der var i stykker al den tid, vi var der - 2 døgn. Beskidt værelse. Ingen informationspjecer om hotellets faciliteter.

    Beliggenheden.

  • Anmeldt: 6. marts 2015

    7,9
    "super hotel."
    • Ferierejse
    • Par

    Gratis parkering ja - men 300m nede af en bakke. Intet problem om morgen, men når man kommer træt hjem om aftenen er det pludseligt lagt op op til hotellet.

    super hotel. Gode rummelig værelser. Der var dejligt stille - der var ikke så meget larm fra gangen mm. Den gamle del af hotellet var rigtig flot. Ret med lille køleskab på værelset. Boblebaddet nede i kælderen var rigtig behageligt.

  • Anmeldt: 19. maj 2016

    10
    "Morgenmaden var helt fantastisk udvalg - og der blev fyldt..."
    • Ferierejse
    • Par

    Morgenmaden var helt fantastisk udvalg - og der blev fyldt op hele tiden.

  • Anmeldt: 20. april 2016

    9,2
    "Et super lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed og..."
    • Ferierejse
    • Par

    Et super lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed og noget af det lækreste morgenmad jeg har fået.

  • Anmeldt: 28. februar 2016

    9,2
    "Morgenmaden var fantastisk😀Det var et stort plus at der var..."
    • Ferierejse
    • Par

    Morgenmaden var fantastisk😀Det var et stort plus at der var gratis parkering👍

  • Anmeldt: 24. september 2015

    7,9
    "Rent og pænt"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende

    Pizza restaurantens personale var noget uproffesionelt og lang vente tid

    Rent og pænt

  • Anmeldt: 15. september 2015

    5,8
    "Sengene var meget dårlige, slidte og gamle"
    • Forretningsrejse
    • Par

    Sengene var meget dårlige, slidte og gamle

  • Anmeldt: 30. juni 2015

    6,7
    "Fin udsigt - hyggeligt"
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Virker lidt slidt !

    Fin udsigt - hyggeligt

  • Anmeldt: 10. juni 2015

    4,6
    "Personalet var skide ligeglad med gæsterne."
    • Ferierejse
    • Par

    Personalet var skide ligeglad med gæsterne..

  • Anmeldt: 10. april 2015

    8,8
    "Restaurant og dens udsigt, komfortable værelser"
    • Ferierejse
    • Par

    Ingen udsigt fra hotelværelset. Buffetens varme retter lidt kedelige hen på aftenen.

    Restaurant og dens udsigt, komfortable værelser

  • Anmeldt: 21. marts 2015

    8,3
    "Restaurant og udsigt"
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Restaurant og udsigt

  • Anmeldt: 18. marts 2015

    7,5
    "Jeg var skuffet over wellnes afdelingen."
    • Ferierejse
    • Solorejsende

    Jeg var skuffet over wellnes afdelingen. Det kunne godt have Været lidt større og bedre.

  • Anmeldt: 30. januar 2015

    7,1
    "Morgenmaden har ikke samme standard som tidligere, der..."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende

    Morgenmaden har ikke samme standard som tidligere, der mangler frisk presset appelsinjuice.

Der er også 33 anmeldelser uden tekst. De har også indflydelse på anmeldelseskarakteren.

Her vises 1 - 72

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen reservationsgebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!
Se gæsternes billeder fra Scandic Holmenkollen Park

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: