Indlæser
Vælg dit foretrukne sprog. Vi taler dansk og 42 andre sprog.
Kongeveien 26, 0787 Oslo, Norge
Valuta for pengene
7,8
Gratis wi-fi
8,6
Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.
Læs mere- åbner en dialogboksDet er kun gæster, som har booket igennem Booking.com og som har boet på overnatningsstedet, som kan skrive en anmeldelse om stedet. På den måde er vi sikre på, at vores anmeldelser kommer fra faktiske gæster, som dig. Findes der nogen bedre til at fortælle om morgenmaden var god, om personalet var venligt eller om der var stille på værelset end en, der selv har prøvet at bo på stedet?
Vi vil gerne dele din historie med andre - både det gode og det dårlige. Vi beder dig blot om at følge nogle simple retningslinier.
Vi tror på, at anmeldelser og svar fra overnatningsstederne er med til at give et nuanceret billede af virkeligheden og at de kan være med til at hjælpe gæsterne med at tage de rigtige beslutninger i forhold til at vælge et overnatningssted.
Det indhold, der bliver sendt ind til Booking.com reflekterer dedikationen fra vores gæster og overnatningssteder og vi behandler alt indhold med den største respekt.
Vi offentliggør alle kommentarer, både positive og negative, så hurtigt som muligt efter vi har kontrolleret at de overholder Booking.coms retningslinjer. Vi holder desuden indsenderen opdateret om status for indholdet.
Når en anmeldelse er blevet indsendt, kan du redigere den ved at kontakte Booking.coms kundeservice.
Vi bruger de samme retningslinjer for alt brugergenereret indhold, uanset om det er indsendt af gæsten eller overnatningsstedet.
Vi lader brugeren tale frit og vil ikke afgøre, om det er sandt eller ej. Vores rolle i Booking.com er at sørge for, at alles meninger bliver hørt.
Disse retningslinjer har til formål at gøre indholdet på Booking.com relevant og familievenligt, men uden at hindre at personer kan udtrykke stærke meninger. Det samme gælder også de følelser brugeren måtte give udtryk for.
Indholdet skal være rejserelateret. De mest hjælpsomme kommentarer indeholder detaljer der hjælper andre med at træffe bedre valg. Du bedes undgå at inkludere personlige, politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Indhold med reklamer bliver fjernet, og indhold der nævner servicen fra Booking.com bør videresendes til vores kundeservice eller vores serviceteam for overnatningsstederne.
Indholdet skal passe til et globalt publikum. Du bedes undgå at bruge bandeord eller lignende. Kommentarer der indeholder hadefulde, diskriminerende, seksuelle, voldelige eller truende ord eller støtter ulovlige aktiviteter vil ikke blive offentliggjort.
Alt indhold skal være ærligt og personligt. Anmeldelser er bedst, når de er ærlige og originale. Dine kommentarer skal være skrevet af dig. Overnatningsstederne på Booking.com skal ikke give sig ud for at være gæster eller købe sig til bedre anmeldelser. Forsøg på at påvirke andre overnatningssteders gennemsnitskarakter negativt ved at indsende falske anmeldelser tolereres ikke.
Værn om privatlivet. Booking.com forsøger altid at skjule private oplysninger såsom e-mails, telefonnumre, websites og andre personlige oplysninger.
De holdninger der kommer til udtryk gennem brugergenereret indhold, er skrevet af gæster og overnatningssteder på Booking.com og er ikke Booking.coms egne holdninger. Booking.com tager ikke ansvar for disse kommentarer eller svar. Booking.com stiller kun (uden ansvar for at bekræfte eller undersøge) indholdet til rådighed og udgiver ikke selv disse kommentarer og svar.
Som standard bliver anmeldelser sorteret afhængigt af datoen og andre kriterier der skal vise dig de mest relevante anmeldelser, blandt andet: dit sprog, anmeldelser med tekst og anmeldelser der ikke er anonyme. Andre sorteringer kan være tilgængelige (f.eks. type rejsende, karakter, m.m.)
Afslutning på indholdet i dialogboksen
Her vises 1 - 72
Anmeldt: 10. februar 2019
Janus
DanmarkPark café restaurant's personale havde intet der kunne kaldes service. Har aldrig oplevet noget lignende.
Alt andet var super fint ud over Park café.
Anmeldt: 29. december 2018
Rikke
DanmarkDer var generelt lidt koldt på hotellet. Især i lobbyen hvor der egentlig var ret hyggeligt, men temperaturen gjorde ikke at vi havde lyst til at opholde os der længere tid. Vi spiste julebuffet på restaurant De fem stuer juleaften. Maden var skuffende ifht prisen på 795 norske kroner pr. person! Belysningen var meget dunkel ved buffeten, så vi havde svært ved at se hvad maden var.
Morgenmaden var overdådig, med virkelig flot udvalg! Udsigten er helt fantastisk og hotellet burde promovere sig mere ifht beliggenheden over Oslo fjord.
Anmeldt: 18. september 2018
Mikael
DanmarkReceptionsbemanding: Høflige og venlige unge mennesker til ind- og ud-chekning. Men til slikt hotel mangles en egentlig uddannet consierge, der på flere sprog kan hjælpe med transport, billetter og bred viden om Oslos museer, restauranter og udflugtsmuligheder. Hotellets stikkontakter er uden jordstik. Da gæsterne kommer fra hele verden, bør I kunne udlåne forskellige adaptere mod depositum. Har I overvejet en shuttlebus f. ex. til og fra Bygdøy morgen og eftermiddag?
Frokost glimrende, værelse, seng glimrende. Vidunderligt at der er badekar. Det MÅ I ikke fjerne. De syv små stuer har fremragende og lynhurtig betjening af pragtfuld og elegant mad til en forventelig med ikke urimelig pris. Norske øl-priser er vanvittige.
Overnattede: september 2018
Anmeldt: 10. september 2018
Torkil
DanmarkHotellet virker lidt nedslidt. Køleskabet på værelser virkede ikke. Skydedøren til badeværelser løb meget tungt. Der manglede bundprop i håndvasken og toiletsædet sad løst
Udsigten fra værelset og morgenmadsbuffeen
Overnattede: september 2018
Anmeldt: 2. september 2018
Michelle
DanmarkPersonalet i restauranten med morgenmad, var ikke særlig imødekommende og virkede stressede og sure. Detsamme med personalet i cafeen.
Dejligt og roligt område, og god udsigt fra hotellet. Receptionisterne på hotellet var dem der var mest profesionelle og behjælpelige når man havde brug for det. Dejlig roligt hotel, så ingen larm om natten.
Anmeldt: 31. august 2018
Malmgren
DanmarkFørste dag spiste vi i deres "fine restaurant" det var godt og ok. Anden dag spiste vi i deres anden restaurant og her måtte vi vente i 2 timer på vores mad. Denne bestod af en bøf hver med pomfritter og salat, så det burde ikke være nødvendig at vente så længe. Tjeneren udtalte at det er hotellets politik at sørge for god betjening i deres "fine restaurant" og så lade deres gæster i den anden vente. Det var meget skuffende og kvaliteten var heller ikke så god. Der var en 3. restaurant på hotellet men denne serverede ikke til gæsterne da den var lukket.
Anmeldt: 8. august 2018
Palle Frederiksen
DanmarkVærelset var fint rent men under sengen havde der vist ikke været nogen i lang tid !
Helheden - Pænt, rent, smilende personale, god mad, fantastisk beliggenhed & udsigt.
Anmeldt: 23. juli 2018
Marianne
DanmarkUdskiftning af brugte krus og supplering af kaffe på værelset. Dårlig udsigt, udsigt lige ind på anden del af hotelbygningen.
Dejligt stort udvalg ved morgenmadsbuffetten. Dejlige store senge. Dejligt så tæt på naturen og seværdigheder. Fin udsigt foran hotellet nedover Oslo.
Anmeldt: 4. maj 2018
Carolina
DanmarkVar beskrevet at det lå lige ved T-banen. Der er med bagage et godt stykke og meget stejlt - ikke alle kan tage den tur på gåben.
Morgenmaden, udsigten og at der var helt stille og lydløst på værelserne
Overnattede: maj 2018
Anmeldt: 2. april 2018
Lotte
DanmarkVi blev afkrevet betaling ved ankomst. ? Er det normalt kl 21.30? Vi fik kun med nød og næppe lov til at få noget at spise cafeen fungerer simpelthen ikke og det er en katastrofe når der ikke er andre steder at gå hen! En efterfølgende aften fik vi efter en dejlig lang skidag med trætte ben lov at stå at vente i 20 min foran en halvtom cafe med masser af sidde pladser og fri borde! 4 tjener løb forvildet rundt og aftørrerde de samme borde igen og igen mens dem foran i køen bare gerne ville ind i den store restaurant med 540,- kr buffet. Andre igen skulle have take away til værelset og spærrede således for køen af dem der bare gerne ville sidde ned og have en øl og lidt mad! På et tidpunkt blev det for meget at se de 4 tjenere med hovedet under armen fare rundt og lave ???? så jeg gik op til den store dame i baren for at spørge om vi ikke bare kunne sidde ned og starte med lidt at drikke. Det skulle jeg ikke have gjort og jeg blev meget håndfast afvist og sat på plads i køen igen . Senere da vi endelig fik bord måtte vi selv gå op på bedste cafeyeriavis og købe og betale vores drikkevare , maden blev tilsidst serveret af en tjener der samtidig “ordnede” forladte borde ved at feje pomfrits og salat direkte ned på gulvet😯jeg var målløs. Næste dag bad vi receptionen om at hjælpe med at bestille bord på Frogersæteren den eneste anden restaurant der var åben i miles omkreds. Vi skulle bare ringe tilbage kl ca 11.15 til receptionen på scandic for at få svar men tror i at nogen tog telefonen?? Nej vi ringede 3 gange og sidste han lod vo som om vi ville booke en reservation men ej heller den telefon bæen taget. Tilsidst må jeg sige at det er kritisk at jeg selv flere gange må bede om at få håndklæder til 3 når vi nu har købt og betalt for 3 . Tilsidst undre det mig også at de glas vi tog med fta cafeen først blev ruttet ud af værelset 3 dage efter og nu så grundigt at der ikke var vandglas tilbage på værelset . Det her passer ikke til 4 stjerner overhovedet!!!!
Hotellet er smukt med en fremragende beliggenhed. Morgenmaden er mangfoldig og velfungerende. MEN så har jeg desværre ikke mere godt at sige☹️
Overnattede: april 2018
Anmeldt: 31. marts 2018
Carsten
DanmarkBetjeningen i Park cafen er amatøragtig og langt fra hotellets Øvrig standard. Personalet er venligt men savner basale kundskaber i at betjene stedets gæster. Det havde været rart på forhånd at kende til hvordan man skal forholde sig til parkeringer i kælderen. Indcheckning med eget kreditkort var lidt bøvlet når man under opholdet ville kører til og fra parkeringskælderen flere gange. Blev (vist nok) løst med et kongresskort men det tog lidt tid at få ordnet. Kan gøres smedigere.
Morgenbuffeten er fantastisk og det samme kan sige om restauranten De Fem Stuer hvor mad og betjening var af høj standard, personalet i receptionen er imødekommende og meget hjælpsomme
Anmeldt: 9. januar 2018
Hanne
DanmarkJeg valgte fisk som hovedret (pigvar) - den var kold og det var tallerkenen også. jeg synes det gav en mindre god oplevelse - betjening, vin og omgivelser var fine
Overnattede: januar 2018
Anmeldt: 24. november 2017
Anonym
Danmarkjeg synes ikke det er iorden at man skal betale for parkering. sengen virkede lidt slidt.
morgenmad og personale er perfekt. værelse ,badeværelse, og hotellets faciliteter er perfekt
Overnattede: november 2017
Anmeldt: 20. november 2017
Olafur
DanmarkSavnede gratis parkering ved hotellet. Måtte bytte værelse på grund af at nedløbet på badeværelser ikke fungerede. Bad om reduktion i prisen og fik det, men det burde hotellet måske have tilbudt automatisk.
Ubeskrivelig morgenmad, beliggenhed, bygning - på alle måder toppen af Oslo.
Overnattede: november 2017
Anmeldt: 23. juli 2017
Laila
DanmarkPerfekt morgenbuffet, meget rent og pænt på hele hotellet. Fantastisk venligt og hjælpsomt personale. Vi vil helt klart besøge dette hotel igen og med stor glæde.
Anmeldt: 23. juli 2017
Ole
DanmarkDe to udslåningssenge kunne man mærke fjedrene- topmaddres er en løsning. Badeforhænget var for kort og hang kun delvist på skinnen. Der stod brugt service i værelset da vi overtog det. Gardinet i værelset var for smalt. Det er ikke hvad vi havde forventet af et Scandic Hotel.
Morgenmaden var helt fantastisk og personalet meget hjælpsomt. Beliggenheden er helt fabelagtigt med utrolig panorama udsigt over Oslo og Oslo Bugt.
Anmeldt: 6. juli 2017
Anonym
DanmarkVærelset var umådelig trist og mørkt, med mørkt trægulv og stor indramning af seng og TV i mørkt træværk. Tilmed brunt netgardin i stedet for hvidt. Vi havde overhovedet ikke lyst til at opholde os der!! Desuden dårlig hylde-/skabsplads og kun udsigt direkte over i anden værelsesbygning.
Morgenmaden var fremragende, med et kæmpeudvalg af alt muligt - og med åbent til langt hen på formiddagen. Sengen på værelset var fin, man lå rigtig godt.
Anmeldt: 23. april 2017
Lise-lotte
DanmarkDet ville være fint hvis man kunne booke værelse med udsigt hjemmefra. Ved ankomst fik vi tilbudt et værelse med udsigt mod betaling.
Super lækker morgenmad
Anmeldt: 15. februar 2019
Casper
DanmarkGæsteseng var ikke behagelig. Men den blev hurtigt skiftet.
Beliggenheden er fantastisk. Dejlig stor morgenbuffet.
Anmeldt: 12. februar 2019
Lene
DanmarkPersonalet gav venlig og personlig betjening, helt i særklasse
Anmeldt: 8. januar 2019
Anonym
DanmarkSnavset pool og rigtig beskidt omklædning. Uhjælpsomme unge receptionister
Morgenmaden
Overnattede: januar 2019
Anmeldt: 2. januar 2019
Eva
DanmarkDet kunne godt være lidt varmere i restaurant/reception.
god morgenmad og god seng. Perfekt beliggenhed til ski.
Anmeldt: 31. december 2018
Kim
DanmarkSuper frisk morgenmad. Fred og ro. Fin sauna og pool.
Anmeldt: 12. november 2018
Lene
DanmarkDet havde mistet lidt at sin “storhed” nu var det “bare” et hotel
Alt fungerede super fint.
Overnattede: oktober 2018
Anmeldt: 2. september 2018
Jørgen
DanmarkFantastisk morgenmad
Anmeldt: 22. august 2018
Anne
DanmarkIngen ting
Fantastisk morgenmad Sengene var dejlige dog var den ene overlægsmadras for smal
Anmeldt: 21. august 2018
Leif
DanmarkUdsigten måtte man tænke sig til, det var synd.
Dejligt værelse.
Anmeldt: 15. august 2018
Lone
DanmarkLille værelse.
Flot sted.
Anmeldt: 30. juli 2018
Morten
DanmarkRigtig flot udsigt over Oslo Tæt på metro Go wifi. Pool, spa og sauna super Kan anbefales
Anmeldt: 26. juli 2018
Birthe
DanmarkDejlig beliggenhed. Flot udsigt. Let at parkere.
Anmeldt: 7. juli 2018
Dorthe
DanmarkPoolen var lukket.
Morgenmaden var rigtig god. Fantastisk udsigt, dog ikke fra standard værelset.
Anmeldt: 27. maj 2018
Anine
DanmarkFed beliggenhed og super lækker morgenbuffet!
Overnattede: maj 2018
Anmeldt: 2. april 2018
Lærke
DanmarkBadekarret var gammelt og slidt. "welness" ikke åbent om aftenen.
Udsigt, mad og personale var rigtig godt.
Anmeldt: 28. marts 2018
Per
DanmarkFantastisk morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære. Dejlig seng.
Anmeldt: 28. februar 2018
Lise
DanmarkLækker morgen buffet
Anmeldt: 16. februar 2018
Hanne
DanmarkDet er en dejlig stilhed og ro. Mad og senge fint. Hjæpsomhed og fleksibilitet præger hotellet
Anmeldt: 11. februar 2018
Susanne
DanmarkVirkelig dårlig service i café og barområdet. Spa kedeligt og ikke rent
Morgenmaden er fantastisk
Anmeldt: 3. januar 2018
Marcus
DanmarkServitøren i kafeen burde skiftes ut.. Elendig service for dyr mat!
Veldig fin utsikt, god mat og perfekt beliggenhet hvis man vil gå på ski!
Overnattede: januar 2018
Anmeldt: 28. december 2017
Eva
Danmarkdet var koldt i restauranten ved receptionen.
flot udsigt , perfekt beliggenhed, perfekt til ski !
Overnattede: december 2017
Anmeldt: 16. oktober 2017
Anonym
Danmarkaftens maden er dyr og ikke et ret stort udvalg
udsigten er bare så fin
Overnattede: oktober 2017
Anmeldt: 22. september 2017
Claus
DanmarkKun "udsigt" til en anden hotelvinge.
Morgenmaden var helt overdådig.
Anmeldt: 6. september 2017
Birgitte
DanmarkServiceniveau lever ikke op til prisniveau. Vil ikke booke igen.
Anmeldt: 4. september 2017
Anonym
DanmarkUdsigten var fantastisk. Lækker morgenmad. Lækker pool og spa.
Anmeldt: 15. august 2017
Richard
Danmark??????????????????
Alt var godt
Overnattede: august 2017
Anmeldt: 11. august 2017
Ina
DanmarkVægge som ikke var rene. Gardiner som var gået i stykker.
Morgenmaden var fremragende.
Anmeldt: 5. august 2017
Henrik
DanmarkUdsigten
Overnattede: august 2017
Anmeldt: 23. maj 2017
Simon
DanmarkIngen kritikpunkter.
God morgenmadsbuffet. Helt stille om natten. Fantastisk udsigt over bjergene og Oslo Fjord.
Overnattede: maj 2017
Anmeldt: 13. maj 2017
Poul
DanmarkFørste værelse var ikke klar.
Morgenmaden var SÅ FANTASTISK - det bedste og største udvalg vi har set World wide. Utrolig flot udsigt over Oslo.
Overnattede: maj 2017
Anmeldt: 20. april 2017
Anne
DanmarkMen der løb en mus over gulvet i restaurant "De fem Stuer"
Alt var fint, beliggenhed, morgenmad, værelser og personale.
Anmeldt: 17. april 2017
Skoch60
DanmarkAlt i alt et godt hotel
Anmeldt: 13. april 2017
Flemming
Danmarkp
Morgenmaden var super
Anmeldt: 31. marts 2017
Theis
Danmarkbetaling for parkering
rigtig god morgenmad og godt værelse
Overnattede: marts 2017
Anmeldt: 31. marts 2017
Birgitte
DanmarkBedste morgenmadsbuffet i Norge!
Overnattede: marts 2017
Anmeldt: 27. februar 2017
Claus
DanmarkMorgenmaden var rigtig god og personalet var meget imødekommende
Overnattede: februar 2017
Anmeldt: 8. marts 2016
Linda
DanmarkLidt mystisk, at der skulle betales ekstra 200 nrk. pr. person for at benytte poolen. Meget bløde senge.
Super hyggeligt hotel i gammel stil, men stadig med alle moderne faciliteter. Fantastisk beliggenhed.
Anmeldt: 2. februar 2016
Agnete
DanmarkJeg synes at hotellet mangler lidt udendørs hygge, stole etc.selvom det er vinter er vi mange som gerne vil sidde udenfor hvis det er solskin.
Hej jeg syntes vældig godt om morgenmaden og hotellets varme pool.
Anmeldt: 30. januar 2016
Downhill
DanmarkSørge for at fylde op (morgenmad) så specielle lækkerier såsom smoothie ikke er udsolgt den sidste time der er åbent I receptionen kunne de ikke finde vores booking - det tog 15-20min før personalet fortalte hvad problemet var så vi kunne hjælpe (vores booking.com bookingnr mm kunne åbenbart ikke bruges...!) Første nøglekort havde numre der ikke fandtes - så det var også en beklagelig fejl, - vi måtte tilbage til receptionen og igen være nervøse over om vi havde et værelse. En meget dårlig start !!!.
Morgenmaden meget god søndag, meget mere sparsom om mandagen (det vidste vi godt) men stadig god kvalitet. Også dejligt med stort te udvalg specielt at der var 'rigtig' te (Darjeeling) og det varme vand var fint (jeg oplever tit på andre hoteller at det har afsmag af kaffe). Ellers fin kvalitet og godt müssli udvalg og pålægs udvalg (bl.a. 4 slags laks og 4 slags diverse kødpålæg).
Anmeldt: 8. september 2015
Karen
DanmarkMad og drikke var meget dyrt. Der var ikke mulighed for at købe et glad rødvin for under 119 Norske kr - en skam. Skulle man have et noget billigere måltid mad, var det kun muligt at få pizza, en burger eller en Cesar salat hvor man skulle betale ekstra for f.eks. rejer eller kylling. Søndag aften klagede alle i vores del af restauranten over, at maden var kold. Dette skyldes - efter hvad vi blev informeret om af tjeneren - at der var et stort selskab i et andet lokale og KUN 1 kok til at tilberede maden til alle gæster. Det var simpelthen for dårligt!!! Vi ventede meget længe på vores mad, og da den endelig kom, var den kold. På trods af dette, et dejligt hotel - og morgenmaden var fremragende.
Meget venligt og hjælpsomt personale i receptionen. God seng og meget rent og ordentligt på hele hotellet. Meget hundevenligt med dejlige grønne arealer omkring hotellet. Jeg kommer helt sikkert igen - elsker det hotel.
Anmeldt: 2. august 2015
Orla
DanmarkSengen var lidt for blød. Ekstra betaling for spa og svømning.
Fantastisk dejligt hotel med vidunderlig beliggenhed. Fremragende mad og betjening. Meget fint værelse og bad.
Anmeldt: 12. maj 2015
Marianne
DanmarkFortravlet personale, der gav urigtige informationer. Elevator, der var i stykker al den tid, vi var der - 2 døgn. Beskidt værelse. Ingen informationspjecer om hotellets faciliteter.
Beliggenheden.
Anmeldt: 6. marts 2015
Lone
DanmarkGratis parkering ja - men 300m nede af en bakke. Intet problem om morgen, men når man kommer træt hjem om aftenen er det pludseligt lagt op op til hotellet.
super hotel. Gode rummelig værelser. Der var dejligt stille - der var ikke så meget larm fra gangen mm. Den gamle del af hotellet var rigtig flot. Ret med lille køleskab på værelset. Boblebaddet nede i kælderen var rigtig behageligt.
Anmeldt: 19. maj 2016
Anni
DanmarkMorgenmaden var helt fantastisk udvalg - og der blev fyldt op hele tiden.
Anmeldt: 20. april 2016
Jens
DanmarkEt super lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed og noget af det lækreste morgenmad jeg har fået.
Anmeldt: 28. februar 2016
Theis
DanmarkMorgenmaden var fantastisk😀Det var et stort plus at der var gratis parkering👍
Anmeldt: 24. september 2015
Steffen
DanmarkPizza restaurantens personale var noget uproffesionelt og lang vente tid
Rent og pænt
Anmeldt: 15. september 2015
Jesper
DanmarkSengene var meget dårlige, slidte og gamle
Anmeldt: 30. juni 2015
Jan
NorgeVirker lidt slidt !
Fin udsigt - hyggeligt
Anmeldt: 10. juni 2015
Morten
DanmarkPersonalet var skide ligeglad med gæsterne..
Anmeldt: 10. april 2015
Mona
DanmarkIngen udsigt fra hotelværelset. Buffetens varme retter lidt kedelige hen på aftenen.
Restaurant og dens udsigt, komfortable værelser
Anmeldt: 21. marts 2015
Martha
DanmarkRestaurant og udsigt
Anmeldt: 18. marts 2015
Jane
DanmarkJeg var skuffet over wellnes afdelingen. Det kunne godt have Været lidt større og bedre.
Anmeldt: 30. januar 2015
Claus
DanmarkMorgenmaden har ikke samme standard som tidligere, der mangler frisk presset appelsinjuice.
Her vises 1 - 72
Rush, Irland
Rimini, Italien
Rom, Italien
Épinal, Frankrig
Booking.com er en del af Booking Holdings Inc., som er verdens førende indenfor onlinerejser og relaterede services.
Vi har mere end 70 millioner anmeldelser af overnatningssteder, som alle er verificerede og fra tidligere gæster.
Den eneste måde, man kan skrive en anmeldelse, er ved først at lave en reservation. Det er sådan, vi sikrer os, at alle vores anmeldelser er fra rigtige gæster, som virkelig har boet på overnatningsstedet.
Når vores gæster besøger overnatningsstedet, tjekker de bl.a. hvor stille værelset er og hvor venligt personalet er.
Efter turen fortæller gæsterne os om deres ophold. Vi tjekker alle anmeldelser for stødende ord og offentliggør dem derefter på Booking.coms hjemmeside.
Hvis du har booket gennem os og gerne vil skrive en anmeldelse, bedes du først logge ind.
Afslutning på indholdet i dialogboksenE-mailen er nu blevet sendt
Tjek venligst din e-mail og klik på linket for at forny din adgangskode
E-mailen er nu blevet sendt
Tjek venligst din e-mail og klik på linket for at forny din adgangskode
Når du opretter en konto hos os, godkender du samtidig vores Vilkår og betingelser samt Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Det er ikke nødvendigt at oprette en profil
Indlæser...