Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scandic Park Sandefjord 4-sterren

Strandpromenaden 9, 3201 Sandefjord, Noorwegen

#3 van de 4 hotels in Sandefjord

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1357 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    had er meer van verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren bij hotel is lastig en erg duur i.c.m. hotelpersoneel die dit niet als hun probleem beschouwt kamer heeft helaas uitzicht op de parkeerplaats en niet op de fjord kwamen met late vlucht: bar al gesloten om 2400 uur en minibar is leeg veel herrie bij ontbijt door verbouwingswerkzaamheden

    ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,1
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een oud en nieuw gedeelte in het hotel. Eerst kreeg ik een oude kamer maar deze heb ik afgeslagen. Zeer oud en het nieuwe gedeelte is modern en van deze tijd. Het kostte wat moeite aan de receptie maar alsnog geregeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,3
    Teleurgesteld over de kamer maar een heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Normaal gesproken ben ik een tevreden boeker bij Booking.com, maar nu voor de eerste keer niet. Tip: check na het boeken bij het hotel welke kamer(s) je uiteindelijk krijgt (zie ook andere reviews hierover). Wij kregen nl. niet de kamers die wij hadden geboekt. De getoonde foto’s op booking.com zijn andere kamers dan die wij hebben gekregen. Deze kamers zijn nl. vergane 4-sterren glorie, gedateerd, tijd voor een renovatie. Maar blijkbaar zijn er ook mooie en goede kamers te boeken, dat is niet duidelijk tijdens het maken vd boeking. Ook was het erg gehorig en niet schoon en netjes in zowel de kamer als op de gang. Dit zou je moeten verwachten in een 4-sterren hotel. Voor het parkeren moet je flink betalen, dat past ook niet bij een 4-sterren hotel. Dat gaat niet via het hotel, dus koop een parkeerticket, anders zou je ook nog een boete kunnen krijgen.

    Het ontbijt is fantastisch!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    7,1
    super ontbijt maar toch verkeersgeluid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeerslawaai ook op terrassen en in welness, kamer naast technische ruimte (zoemend geluid als tv uit was), hadden andere kamer geboekt maar bleek oud en aan straat gelegen, dan een upgrade genomen, ruim en alles in maar toch nog niet rustig

    Ontbijt alles wat je kon indenken en dan nog veel meer!! Goede bedden, haardroger, minibar.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    5,0
    Hotel heeft geen gratis parkeerplaats.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel heeft geen gratis parkeerplaats. De parkeerautomaten zijn alleen in het Noors, dus kom je niet zomaar uit. Gevolg is een parkeerbon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Prima hotel, prijs versus kwaliteit klopt!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is te duur ong 22,- per dag.

    Het ontbijt was prima, faciliteiten ook. Zeer vriendelijk personeel, zwembad en sauna prima!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,8
    Een aanrader .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan geen opmerking bedenken, maar ben ook maar 1 nacht verbleven!

    Het ontbijt was gewoonweg TOP!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Heerlijk verblijf, lekker gesport, op loopafstand van diverse restaurants en winkels
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte douche.

    Lokatie, fitness en zwemfaciliteiten. Goede WiFi. Ontbijt met veel keuze.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    goede bedden, heerlijk ontbijt.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goede bedden, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achteraf wat oudere kamer doch netjes

    Ontbijt is perfect

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Super ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gedateerd

    Super ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,2
    Ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sandefjord is tamelijk doods...

    Ontbijt!! Hotelbar, met zeer vriendelijke barman. Zwembad en sauna. Verrassend lekker (vegetarisch, dit keer) diner.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,6
    Fantastisch ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastisch ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    10
    Geweldig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is fantastisch, locatie goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    prima hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan straat was erg lawaaiig. Betaald parkeren

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    Het fijne was dat we na een dagje shoppen even heerlijk in...
    • Groep

    de openingstijden van het zwembad zijn wat kort (in het weekend tot 18.00 uur en door de weeks tot 20.00 uur)

    Het fijne was dat we na een dagje shoppen even heerlijk in het zwembad konden zwemmen

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Kamers waren prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat het zwembad niet open was.

    Kamers waren prima Ontbijt was heel erg goed!

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    Very friendly and helpfull staff!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Very friendly and helpfull staff!! Incredible breakfast!

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Scandic Park Sandefjord

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: