Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Rogaland
  4. anmeldelser av hotell i Stavanger
  5. Anmeldelser av St Svithun Hotel

Anmeldelser av St Svithun Hotel 3 stjerner

Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger, Norge

Nr. 17 av 25 hoteller i Stavanger

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 597 omtaler av hotellet

8,1

Poengfordeling

  • Renhold

    8,7

  • Komfort

    8

  • Beliggenhet

    7,5

  • Fasiliteter

    7,8

  • Personale

    8,6

  • Valuta for pengene

    8,3

  • WiFi (gratis)

    8,7

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 75

  • Vurdert: 25. desember 2018

    7,1
    «St Svithun hotell har stort forbedringspotensiale!»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Innsjekkingen tok for lang tid da nøkkelkortet ikke virket hverken i heisen el dør inn til rommet. Flere ganger frem og tilbake til resepsjonen før det var i orden. Frokost: Lite utvalg i pålegg. Det som skulle være varmt var kaldt/lunkent. Frokosten kunne med fordel vart lenger enn til kl 10.00 på 1.juledag!

    Beliggenhet perfekt for meg. Positivt med døgnåpen kiosk i resepsjonen.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 15. desember 2018

    6,7
    «Greit å bo nær behandlingssted så en slipper å stresse når...»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter

    Litt lite rom, kunne ha vært flere kontakter og flere kanaler på tv'en

    Greit å bo nær behandlingssted så en slipper å stresse når en har tidlig avtale.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 21. november 2018

    10
    «Særs god frokost.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Egentlig ingen mangler eller forhold vi ikke var fornøyde med.

    Særs god frokost. Greit rom. Fint at det lå så nær heisen. Lyse, trivelige omgivelser. Grei pris.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 11. november 2018

    8,8
    «Beliggenhet er ypperlig, fasiliteter er ypperlig.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter

    se pkt 3

    Beliggenhet er ypperlig, fasiliteter er ypperlig. frokost veldig bra. Rom størrelse er bra. Negativt er følgende. Senge madrass i rom 208 er tynn burde ha vært minst 20 cm Ang renhold fant vi støv rundt senge gavl, natt bord. legger ikke skylden på personalet men rutinene burde ha vært bedre og det hjelper med uanmeldt inspeksjoner.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 22. september 2018

    10
    «Det blir nok samme sted neste gang vi trenger overnatting i Stavanger. Stille og flott😊»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Hadde problemer med inn og ut kjøring og kortbruk til betaling av parkeringen. Ringte begge dagene til firmaet som ordner det, likevel måtte vi bruke en annens kort for å komme inn(og betale) siden meldingen i bommen var at jeg var der allerede????? Ellers topp opphold😊

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 13. august 2018

    7,9
    «Enkelt og greit hotell👍»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig kvalitet på nøkkelkort, måtte stadig vekk i resepsjon og lade på nytt !! Spesielt følsom kortleser i heisen.

    Enkel og tradisjonell frokost, hyggelig med med mange smårollinger i lokalet🤗. Greit med heis rett i parkeringskjeller! Bra renhold og hyggelig betjening!

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 5. august 2018

    9,6
    «Jeg ville valgt det igjen!»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    Dette er et sykehushotell, og helikopteret kan finne på å komme når du sover. Vi var der i 3 netter, og det kom grytidlig den siste natta vi var der.

    Dette var i forhold til prisen et ypperlig sted å bo. Rent og pent, og gode senger, passe stort rom og bad med dusjvegger.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 1. august 2018

    8,8
    «St. Svithun en grei opplevelse»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen i resepsjonen da vi kom. Lette etter hvor vi kunne henvende oss. Veldig varmt om natten pga liten glip på vinduet. Problemer med å få kortet til å fungere i heisen. Dyr parkering.

    Grei beliggenhet. Rene behagelige værelser. Ok god frokost blant barselforeldre.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 30. juli 2018

    10
    «Trivelig og komfortabelt.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 5 netter

    Døråpnerkortene var særdeles dårlige. Vi måtte skifte dem ut 3 ganger. I varmen savnet vi også aircondition.

    Frokosten var god, og omgivelsene var hyggelige. Betjeningen var hjelpsom.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 28. juni 2018

    8,8
    «Billig og bra overnatting i Stavanger.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter

    Er litt utenfor sentrumskjernen. Greie bussforbindelser men for 1 overnatting er det kanskje litt tungvint. Har du egen bil er det dog fine parkeringsforhold. Du vil også treffe på gjester på hotellet som er der av en annen grunn enn du, naturlig nok. Men som slik sett også er sjarmerende, feks nybakte foreldre med nurket :-)

    God seng, Veldig bra baderom og vil fremheve dusjen spesielt. Mye trykk/vann og i særklasse ift mange andre hotell med sparedusj og annet fjas. Ellers er prisen en av hovedgrunnene til at St Svithun kommer meget godt ut. Om hotell er et sted der du overnatter godt, og spiser god frokost (og ikke mer) er dette sannsynligvis midt i blinken. I tillegg har du også - som sykehushotell - nødknapp på både bad og over senga. Her ligger du trygt!

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 11. mai 2018

    8,3
    «Gode senger, god frokost, og for mitt formål, som var time...»
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Savnet søppelbøtte på badet

    Gode senger, god frokost, og for mitt formål, som var time på sykehuset i Stavanger, var beliggenhet og tilgjengelighet helt perfekt!

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 9. mai 2018

    7,1
    «Våre kommentarer ble behørig kompensert til vår tilfredsstillelse, noe vi er meget fornøyd med.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Muligheten for å kunne få inn frisk luft på rommet/variere temperaturen i rommet. Det viste seg at det ikke finnes termostatregulering på rommet og samtidig var muligheten for å åpne vindu blokkert. Et vindu manglet håndtak for åpning, det andre som egentlig var låst, der fungerte ikke åpningsmekanismen selv om låsen ble åpnet med nøkkel.

    Frokosten var bra og sengen var helt fin.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 7. mai 2018

    5,0
    «Hyggelig og hjelpsomt personale.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Fryktelig beliggenhet. Mye trafikkstøy hele døgnet og hele området var dekket av eksos. Ingen uteområde, bare asfalt, biler og støy.

    Hyggelig og hjelpsomt personale. Grei frokost, rent og ordentlig rom. Døgnåpent resepsjon.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 23. april 2018

    5,4
    «Landingsplassen for ambulansehelikopteret ligger 100 meter fra vinduet !!!»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter

    Det er ikke lett å sove når landingsplassen for ambulansehelikopteret ligger 100 meter fra vinduet ditt. Av samme grunn må vinduet være lukket om natta for å begrense støybelastningen fra helikopteret.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 17. mars 2018

    6,7
    «Frokosten var god.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Se ove for

    Frokosten var god. Nøkkelkortene var elendige, begge to... stor irritasjon for oss.. måtte få hjelpa av andre å komme opp heisen, og vaskedame til å låse oss inn på rommet... kortene fungerte ikke for henne heller... så det var ikke noe vi gjorde feil😱

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 18. januar 2018

    7,5
    «Rent, funksjonelt, enkelt.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Rent og ryddig, funksjonelt, alt fungerte, OK frokost, god lydisolering. Beskjeden design. Hotellet er tilknyttet sykehus, på en måte kan dette være bra:)

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 10. januar 2018

    7,5
    «Bra, - men vanlig "stolsvakhet."»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dette hotellet hadde også bare EN god stol på rommet, selv om det var dobbeltrom med to på rommet. Ser ut til å være en gjennomført dårlig vane i hotelbransjen dette.!!

    Veldig god seng, og frokosten var helt topp.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 19. november 2017

    10
    «Frokosten var flott og god, sengen var god å sove i,...»
    • Par
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Frokosten var flott og god, sengen var god å sove i, kjempefint opphold. Det var eit lite minus og det var heisen opp til rommet, det var berre den eine som virket på nøkkelkortet

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 20. september 2017

    10
    «God frokost, god seng, bra WiFi, gode parkeringsmuligheter men SVINdyrt å parkere.. »
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter

    Svindyr parkering... :-( Burde vært gratis for hotellets gjester syns jeg..

    God frokost.. Gode senger.. Bra WiFi.. Gode parkeringsmuligheter.. At det var dør inn I dusjen slik at ikke hele gulvet blei kliss vått når man dusja..

    Gjennomførte opphold i september 2017

  • Vurdert: 10. juli 2017

    6,7
    «St. Svithun går an.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    Det kunne ha stått i omtalen på nettet at Svithun Hotel fungerer som sykehushotell. Dessuten synes vi at det er frekt å ta betalt for et døgn i parkering, når en hver dag bare står der 13-14 timer. Vi var borte fra hotellet store deler av dagen.

    Likte at det var kjøleskap/ minibar på rommet. Fint at vi kunne oppbevare fryseelementer i frys på gjestekjøkken.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 10. juli 2017

    8,8
    «Rommet var stort og fint.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Under frokosten var det bløtkokte egget jeg prøvde, rått, og det hardkokte var bløtkokt. Opplevde dette flere ganger, og et av dagene var ikke sengene redd opp.

    Rommet var stort og fint. Selv om vi fikk inn ekstraseng, føltes det ikke for lite, og senga var behagelig. Var også veldig begeistret for å finne ut om at hotellet har et gjestekjøkken. Generelt fornøyd med både beliggenhet, hotell og pris😊

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 27. juni 2017

    6,3
    «Ok, rolig hotell for en natt.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Åpningstid restaurant + al carte meny.

    Frokosten var helt grei, verken mer eller mindre. Rommet var enkelt, men ok for en natt. Restauranten stengte middagservering 2000, altfor tidlig til å være et turisthotell. Beliggenhet var ok da formålet for oppholdet var medisinsk kontroll på SUS neste morgen, ellers ville jeg ikke valgt dette hotellet. Den ene av to heiser virket ikke, hvilket var litt frustrerende. Veldig rolig hotell - positivt.

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 12. juni 2017

    6,3
    «Greit til overnatting, ikke noe mer.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Var ikke informert om at dette var et pasienthotell. Restauranten er mer kantine enn restaurant. Lite utvalg på menyen, helt grei mat, men ikke verdt prisen. Tomt for ketchup. Frokosten var enkel og stusselig. Lite utvalg, manglet bestikk, kun én type brød, tomt for lettmelk. Bar preg av å være først og fremst kantine for de som var innlagt, spesielt nyfødtavdelingen. Den ene heisen virket ikke.

    Rimelig og helt greit hotell. Gode senger, godt lydisolert

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 10. juni 2017

    5,8
    «Sengen var over gjennomsnittet god.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Utvalget på frokosten var elendig. TreStolen som i utgangspunktet stod foran skrivebordet var værste jeg noen gang har vært borti, burde erstattes med noe litt mer komfortabelt

    Sengen var over gjennomsnittet god.

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 6. juni 2017

    9,6
    «Dama i resepsjonen var fantastisk, en sånn du faktisk har...»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom
    • Bodde 5 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det trakk litt fra vinduet på rommet, så godt det ikke var iskaldt ute. Frokosten åpner tidlig, og jeg var der da. Men mesteparten av maten kom visst når jeg var ferdig. Og dama på kafén skulle ha over 40kr for to enkle osteskiver, det kommer jeg aldri til å glemme.

    Dama i resepsjonen var fantastisk, en sånn du faktisk har lyst til å stå igjen og prate med! Interesserte seg faktisk over hvorfor og hva jeg skulle jobbe med. Spurte til og med hvordan dagen min hadde vært, det ble jeg veldig glad for.

    Gjennomførte opphold i mai 2017

  • Vurdert: 3. juni 2017

    7,5
    «Takk for oss»
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    At man uansett kunne fått ettpar brødskiver eller noe mat , når frokoster inkludert i prisen og man ikke har ork til å stå opp tidsnok når man har vert våken store deler av natten pga sykebesøk

    Jeg likte at hotellet er kloss i sykehuset slik at venninna mi som hadde ventet hele dagen og langtutover kvelden på meg som ble opperert kunne gå å legge seg i en Go seng

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 8. mai 2017

    8,3
    «Fint rom.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Syns ikke det var greit med inngang sammen med sykehuset. Var ikke forberedt på det. Burde kanskje vært markert bedre i annonsen at dette er sykehusets hotell. Jeg var klar over at det var nær sykehuset, men ikke så nært. Dyr parkering. Tidl bodd på hotell i sentrum, der det var gratis parkering.

    Fint rom. Sentralt. Gode senger.

    Gjennomførte opphold i mai 2017

  • Vurdert: 12. januar 2019

    10
    «Rent og god luft på rommet.»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Humøret til frokostpersonalet

    Rent og god luft på rommet.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 16. desember 2018

    9,6
    «Veldig fint hotellrom, jeg fikk fin utsikt som jeg ba om.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Veldig fint hotellrom, jeg fikk fin utsikt som jeg ba om. Veldig hyggelig personale

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 10. desember 2018

    7,9
    «Hotellet har akkurat det jeg trenger.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Hotellet har akkurat det jeg trenger. Frokost, ro og enkeltseng. Rimelig i forhold til andre hoteller.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 5. desember 2018

    9,2
    «Savnet hårføne på badet.»
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Savnet hårføne på badet.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 29. november 2018

    6,7
    «Kunne hatt litt mer utvalg på frokosten,savnet Speilegg,»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Kunne hatt litt mer utvalg på frokosten,savnet Speilegg,

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 27. november 2018

    9,2
    «Utmerket Hotel»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter

    likte ALT

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 22. november 2018

    7,0
    «Enkel frokost»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    God seng, rolig-ikke støy

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 16. november 2018

    5,8
    «Nær sykehuset»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Elendig ventilasjon

    Nær sykehuset

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 14. november 2018

    10
    «Jeg kommer tilbake😊»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Oppriktig ingenting! Alt var perfekt.

    Alt var jo top😊

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 6. november 2018

    6,0
    «Personalet og tilbudet var merkbart bedre ved tidligere...»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    Personalet og tilbudet var merkbart bedre ved tidligere besøk..

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 4. november 2018

    5,4
    «Praktisk hvis man må være i nærheten av SUS.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    1. Mye støy ute fra sykehusets anlegg og helikopter 2. Det var flere Sølvkre på badet (insekter)

    Kort vei til sykehuset

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 28. oktober 2018

    9,6
    «Rent og pent på rommet, senga var god og maten var god.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    alt var bra

    Rent og pent på rommet, senga var god og maten var god. Veldig positiv personale som arbeidet på hotellet. Kommer gjerne igjen.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 18. oktober 2018

    10
    «Alt var supert, og kan anbefales!»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Fikk ikke lov til å spise, da jeg måtte være fastende til en operasjon.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 2. oktober 2018

    7,9
    «Fint alternativ til det meste.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Frokost veldig bra.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 1. oktober 2018

    10
    «Veldig bra overnattings plass»
    • Ferietur
    • Par
    • 2 rom
    • Bodde 1 natt

    Alt var bra

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 22. september 2018

    8,8
    «Måtte betale for frokost jeg ikke kunne ha.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Måtte betale for frokost jeg ikke kunne ha.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 21. september 2018

    5,8
    «Lite rom / seng»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Lite rom / seng

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 12. september 2018

    7,9
    «Litt mer utvalg i frokosten.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Litt mer utvalg i frokosten. Fant bare 1 sort brød da jeg kom ned (litt sent). Hva med rundstykker? og litt mer salat. :-)

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 10. september 2018

    5,8
    «At det var på sykehuset.»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    At det var på sykehuset. Det burde kommer tydeligere fram

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 9. september 2018

    9,2
    «Kommer gjerne tilbake😊»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt dyr parkering

    Fine rom og bad. God frokost. Enkel adkomst til hotellet og fra parkeringskjeller(heis) Hyggelig betjening😊

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 8. september 2018

    6,3
    «At det ikke CAR opplyst at det var et sykehotell »
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    At det ikke CAR opplyst at det var et sykehotell

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 25. august 2018

    9,6
    «Bra pris.»
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Lytt ut til gangen.

    Bra pris. Hadde ikke fått med meg at det lå på sykehuset, men mtp jeg hadde time der, var det ypperlig

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 18. august 2018

    7,9
    «Personalet var veldig hyggelig å hjelpsomme.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Middagen var veldig dårlig. Ikke varm mat

    Personalet var veldig hyggelig å hjelpsomme. Rommet var rent å fint og senga var veldig gode

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 7. august 2018

    3,3
    «Sykehus - ikke hotell»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dette er ikke et hotell ved sykehuset, men et sykehjem i selve sykehuset... Dårlig frokost. Ingen service.

    At jeg hadde rom for natta

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 7. august 2018

    6,3
    «Elendig frokost»
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Elendig frokost

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 27. juli 2018

    10
    «"»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    "Speil egg hotell" alltid kjekt 😀

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 23. juli 2018

    5,0
    «2,0»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Bilparkering er dyrt! Frokost var ok

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 13. juli 2018

    9,2
    «Veldig hyggelig personalet og godt renhold!»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Litt lite utvalg på frokosten, og litt bråkete om morgenen pga. helikoptere

    Veldig hyggelig personalet og godt renhold!

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 9. juli 2018

    9,6
    «Frokosten var bra, sengene var veldig gode, sov veldig godt...»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Greit med innsjekk. Sentralt. Rommene var fine og store

    Frokosten var bra, sengene var veldig gode, sov veldig godt her.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 7. juli 2018

    9,6
    «Om man reiser alene eller flere sammen, anbefales sterkt.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    Rommet er rent, pent, stille og komfortable. Har alt fasilitet som parkering, matbutikk og kafe i nærheten og prisen er overkommelig.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 9. juni 2018

    7,0
    «For nærmt sykehuset»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    For nærmt sykehuset

    Gjennomførte opphold i juni 2018

  • Vurdert: 6. juni 2018

    10
    «Frokosten var grei og sengene var veldig gode :)»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Litt bråk på utsida om morgene.

    Frokosten var grei og sengene var veldig gode :)

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 1. juni 2018

    5,4
    «Mye støy og generellt dårlig kvalitet»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig seng og klumpete puter, lyse gardiner og ekstremt mye støy fra helikopter hele natten. Umulig å få sove. Restaurant stengte 8

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 24. mai 2018

    5,8
    «Ok pris»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Bråkete helikopter. Frokost buffet var bare helt ok ikke noe spennende. Meget små rom.

    Ok pris

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 20. mai 2018

    7,5
    «Ingen info på rom, frokost tlf nr etc.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen info på rom, frokost tlf nr etc.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 9. mai 2018

    9,6
    «Bra opphold»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter

    Bra frokost og seg. For meg var beliggenhet viktig og riktig

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 7. mai 2018

    7,5
    «Manglende hårføner»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter

    Manglende hårføner

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 7. mai 2018

    7,9
    «Sengen var god»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter

    Kunne vært mer utvalg på frokosten og hårføner på rommet.

    Sengen var god

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 26. april 2018

    7,1
    «Helt greit i forhold til pris»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 4 netter

    Kun skifte av hånkle og ikke oppredning av seng

    Koselig frokost med babier rundt oss. Positive i resepsjon, kafe og kiosk

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 7. april 2018

    5,0
    «Porsgrunn»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lite rom

    Lett vei

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 15. mars 2018

    10
    «Personalet var hyggelige 😊»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Har ingenting klage på, alt var perfekt 😊

    Frokosten var bra 😊 Sengene var veldig gode å ligge i 😊

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 23. februar 2018

    5,8
    «Kommer gjerne tilbake.»
    • Par
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Det kunne vært to stoler på rommet, hårføner og ekstra puter.

    Frukosten var god og sengen var god.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 19. februar 2018

    5,4
    «For dårlig at søndahsfrokosten slutter kl.»
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    For dårlig at søndahsfrokosten slutter kl.10.00. Det er nornalt å kunne gå ftokost fram til kl.11 i hrlgene. Vi måtte dra utrn frokost

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 20. januar 2018

    7,5
    «God frokost.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Sengen, bedre dyne.

    God frokost. Sengen middels god, men litt smal, og en alt for lett sommerdyne.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 6. desember 2017

    10
    «God beliggenhet ift sentrum og formål med turen»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    God beliggenhet ift sentrum og formål med turen

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 2. desember 2017

    8,8
    «Trivelig og vennlig personale.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Trivelig og vennlig personale. Tipset om severdigheter :)

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 23. november 2017

    7,9
    «sentralt,god komfort,god service.»
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter

    praktisk beliggenhet,er kjent der,god comfort.

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 12. november 2017

    6,7
    «Ok frokost»
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingen steder det ble opplyst at resepsjonen til hotellet var i sykehuset.

    Ok frokost

    Gjennomførte opphold i november 2017

Viser 1 – 75

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: