Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Thon Hotel Triaden 4-sterren

Gamleveien 88, 1476 Lorenskog, Noorwegen

#1 van de 1 hotels in Lorenskog

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 369 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,6
    Voor een vers, uitgebreid en goed verzorgd ontbijt moet je bij Thon zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Koffie, thee etc. voor minstens 2 personen in een 2 p. kamer ontbraken. Later werd ons gezegd dat we in de ontbijtzaal ook koffie konden halen voordat we gingen ontbijten. Maar dat is te omslachtig!

    Het ontbijt was fantastisch!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Een prima hotel waar het goed vertoeven is.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag een badhanddoek op de grond om te wirden vervangen, maar dat is niet gebeurd. Terwijl de andere gebruikte handdoeken, die op de stangen hingen wel werden vervangen. De grootte van de lift viel tegen, een 2de lift zou wel wenselijk zijn. De toegangspasjes naar de kamer blokkeerden, doordat ze dicht bij mobiele telefoons gedragen werden. Hiervoor mag wel gewaarschuwd worden.

    Het ontbijt was zeer goed gevarieerd! Wij zijn daar heel erg tevreden over. De bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    10
    Perfekt, reden om weer te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfekt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Ontbijt was super goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ivm verbouwing was het niet mogelijk om te savonds in het hotel te eten.

    Ontbijt was super goed

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Rustig hotel met nette kamers en een te uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij aankomst had ik het idee dat de receptionist mijn reservering niet kon vinden. Ik had het reserveringsformulier bij me, maar daar kon hij niets mee, was in het Nederlands. Ook stond mijn naam daar niet op. Na inzage ID-kaart heeft hij me wel ingecheckt, maar of dit gekoppeld was aan de reservering of dat hij er zelf een gemaakt heeft was me niet duidelijk. Ik kreeg het idee van het laatste en was bang dat ik meer zou moeten betalen voor mijn verblijf,maar bij vertrek heb ik wel het afgesproken bedrag betaald. Het is dus wel goedgekomen.

    Rustig hotel met nette kamers en een te uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    Ook al is het een groot hotel, het personeel was super...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ook al is het een groot hotel, het personeel was super vriendelijk. zowel bij het onthaal, als in het restaurant. De kok heeft speciaal voor ons extra fruit gebracht voor het dessert, na dat een bus chinezen alles van het buffet had geplunderd!

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,1
    ontvangst van personeel en uitstekend ontbijt
    • Individuele reiziger

    niets

    ontvangst van personeel en uitstekend ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: