Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ustedalen Hotel Geilo 4-sterren

Gamlevegen 32, 3580 Geilo, Noorwegen

#6 van de 18 hotels in Geilo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 531 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Het uitzicht vanuit het hotel is prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel het appartement ruim was, waren de slaapkamers heel klein. Er was een rare wanverhouding. De woonkamer heel groot en de slaapkamers heel klein. Het ontbijt werd verstoord door graaiende Chinese toeristen. Je kon door al die groepen nergens rustig zitten eten.

    Het uitzicht vanuit het appartement was fantastisch. Het appartement was ruim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Mooie kamer maar matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig. Het was erg eenvoudig en oogde ook een beetje armoedig met potjes die door iedereen gebruikt konden worden.

    De kamer was heel mooi. Erg nieuw en op de hoek met een fantastisch uitzicht. Fijne relax stoelen en lekker bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,8
    Een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag ijs op de trap naar de achteringang. Die is open voor de gasten, dus dat zou moeten verwijderd worden.

    Prima ontbijt, fijne kamer, vriendelijk onthaal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,2
    Uitstekend hotel, gastvrij en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niet echt iets wat tegenviel. Wel was de opbergruimte in de kamer wat krap, zeker met skikleding e.d. Er was alleen een kapstok, geen kast

    Prima ontbijtbuffet, voor elk wat wils, ruime tijden waar niet strikt de hand aan werd gehouden. Rustig gelegen met prachtig uitzicht. Heel vriendelijke personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In dit geval niets. Ja het weer, maar daar kunnen zij ook niets aan veranderen:)

    De kamers waren vol dus kregen we een geweldig nieuw appartement, voorzien van alle luxe. Een zeer prettige ervaring!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    2,9
    Stressvol zullen het zekere aan niemand aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel is ongeïnteresseerd op het onbeschofte af. We kregen te horen dat het hotel overboekt was. En kregen een appartement waarvan de slaapkamers zo klein waren dat je niet normaal en maar van 1 kant uit kon stappen. Na veel verzoeken toch een hotel kamer gekregen. Deze was smoezelig. In het plaatsje zelf is weinig te beleven zomers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    Fijne plaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is erg eenzijdig. Ook hebben wij een aantal keer moeten aangeven dat onze handdoeken niet waren opgehaald en nieuwe handdoeken neergelegd.

    De rust en de privacy. Ook de ligging was fijn

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Prima overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een groot hotel dat veel groepen kan herbergen.

    We kregen een enorm appartement met twee verdiepingen, balkon en uitzicht. Iedere verdieping had een eigen badkamer. Het restaurant levert een uitstekend en zeer uitgebreid buffet. In de ochtend een goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    We kregen een upgrade naar een mooi appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geilo zelf is niet zo boeiend

    We kregen een upgrade naar een mooi appartement. We werden opgehaald van het station door Nederlandse werknemer van het hotel. Prima sauna.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,8
    We hadden een hotelkamer geboekt, en kregen een zeer ruim...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt. Geen sinaasappelsap en weinig verschillende soorten brood. In het appartement waren geen gordijnen, zodat het 's nachts licht was.

    We hadden een hotelkamer geboekt, en kregen een zeer ruim appartement.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    9,2
    Geweldig hotel dat de prijs echt waard is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !

    Als je een geweldige vakantie wilt dan moet je naar ustedalen toe. Bij aankomst kregen we een appartement I.p.v een hotelkamer. Dit was echt over de top. Ontbijt en diner was ook super.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    6,3
    Hotel niet aan piste,lopen met skis of ski-bus nemen naar overzijde van dal, bus gaat slechts 1x/uur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Avondbuffet, fantasieloos, elke avond hetzelfde, slechts twee keer gebruikt, verder in het dorp gegeten. Gehorig, kon mijn buren horen praten, hoesten, niezen etc

    Ontbijt prima, had iets meer vers fruit bij gemogen in plaats van al die vette bacon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Een goed hotel met potentie naar de toekomst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer zat in het oude deel van het hotel en vooral de badkamer was erg gedateerd: het wc reservoir drupte de hele tijd en ik heb liever een ruime douche dan de aanwezige douche/bad combi. De renovatie van het hotel was gaande, dus hoop ik dat ze dit meenemen...

    Kamers aan de dalzijde hebben een prachtig uitzicht. 'S morgens een heerlijk ontbijtbuffet en na een dag skiën is er een prima zwembad als bonus!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    Prima comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Zou graag een koelkastje en waterkoker op de kamer gehad hebben

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Ook een paar keer prima gegeten in het hotel. Zeer vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    9,2
    Een fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine slaapkamer in het appartement

    Het hotel was overboekt. We kregen een appartement en gratis diner als compensatie. App. Was geweldig, diner prima en we waren happy. Zwembad van het hotel was een fijne bijkomstigheid

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    goede uitvalsbasis voor mooie plekjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen balkon maar wel her en der mogelijkheden om ergens lekker te zitten

    Nette kamer met goed uitzicht. uitgebreid ontbijt, zo ook buffet 's avonds voor goede prijs. toch lekker zwembad om even op te frissen. lekkere zithoekjes hert en der

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,1
    goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking in het restaurant van het hotel is aan vervanging toe

    We hadden een hotel kamer geboekt en een appartement gekregen Was erg leuk meer ruimte en geen extra kosten

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,6
    upgrade gekregen van kamer naar appartement :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    upgrade gekregen van kamer naar appartement :-) mooi en netjes hotel ruime keuze bij het uitgebreide ontbijt gratis gebruik van de parkeergarage

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Heel erg schoon en mooi ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was aan het verbouwen en dus nog niet af

    Heel erg schoon en mooi ingericht. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Heerlijke locatie, vriendelijk personeel, schoon en nieuw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie bij aankomst is minimaal.

    Mooie ligging. Kamers aan het dal hebben prachtig uitzicht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    Door het appartement en het uitzicht was het een geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet echt geweldig. Het buffet was matig.

    De kamer. Van een hotel kamer naar een 10 personen luxe appartement voor ons tweeen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    Goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echt parkeerterrein

    Upgrade naar appartement

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    We kregen upgrade naar appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te bedden waren erg smal.

    We kregen upgrade naar appartement. We werden gratis naar het treinstation gebracht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,8
    niet zoals verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Moesten ivm verbouwing in een heel ander gebouw slapen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Hotel vlak bij de boot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen enkele tegenvaller!

    Uitstekend ontbijt, prima sfeer in het hotel. Ruime kamer en goede vorozieningen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    8,3
    Wij werden in twee apartmenten gezet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buffet was slecht.

    Wij werden in twee apartmenten gezet

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,6
    We kregen een upgrade van hotelkamer naar een ruim luxe...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen verduistering voor de ramen, maar dunne witte lamellen (een felle TL lamp scheen 's nachts door de raam naar binnen).

    We kregen een upgrade van hotelkamer naar een ruim luxe appartement. Het buffet is een aanrader; prima prijs-kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel werd verbouwd, het was een rotzooitje, kamer lag naast de aankomsthal en lounche, veel last van luidruchtige gasten en de band die speelde. Omdat alle kamers bezet konden we niet van kamer wisselen en zijn laat in de avond naar naastgelegen appartement verplaatst waar het heerlijk rustig was.

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    10
    Het personeel was erg vriendelijk het zwembad en de sauna...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niks alles was prima

    Het personeel was erg vriendelijk het zwembad en de sauna waren heerlijk en de ligging van het hotel was super.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    9,2
    Hotelkamer bleek riant appartement met fraai uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het complex is in verbouwing.

    Hotelkamer bleek riant appartement met fraai uitzicht

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ustedalen Hotel Geilo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: