Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Lakes Motel 5-sterren

10 Mackenzie Drive, 7901 Twizel, Nieuw-Zeeland

#11 van de 30 hotels in Twizel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 638 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Heerlijke uitvalsbasis voor wandelingen in Mt. Cook NP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tone of voice van de reserveringsbevestiging en de instructies in de keuken is nogal streng, maar ik kan me ook voorstellen dat dat in hoogseizoen nodig is.

    Heerlijk ruime en warme motelkamer met een fijn bed, lekkere stoelen om in te lezen, goed uitgeruste keuken, fijne badkamer met bubbelbad en topdouche! Eigenaren zijn onwijs vriendelijk! Twizel is een goede uitvalsbasis om Aoraki / Mt. Cook NP te bezoeken (+- 50 min rijden).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,6
    Goed verblijf en prima uitvalbasis voor bezoek aan Mount Cook Village.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tegenover het motel staat de kazerne van de vrijwillige brandweer. Bij brand in het dorp gaat de sirene af. Beperkte pannen aanwezig.

    Ruim en mooi appartement, goede bedden, vriendelijk eigenaresse, winkels in de buurt, Gratis Wifi en parkeerplaats aanwezig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Gewoon goed motel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon goed motel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Het toilet was vies, ziet er verder niet zo gezellig uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilet was vies, ziet er verder niet zo gezellig uit. Voor de prijs verder wel oke.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    10
    ligt aan doorgaande weg, maar hierdoor GEEN overlast.
    • Vakantiereis
    • Stel

    bij de prullenbakken stond een nogal dreigende opmerking dat je een 'boete' zou krijgen, als je meer afval aanbood, dan wat er in het (kleine) emmertje paste. ik vond dat nogal 'agressief' op mij overkomen. verder was er in de badkamer geen doucherand, maar stond je gewoon in de badkamer (met wc) te douchen. het losse douchegordijn hield niet genoeg tegen, en je veroorzaakt bij het douchen dus een waterballet op de plek, waar je later ook naar de wc moet. niet echt handig...

    ligt aan doorgaande weg, maar hierdoor GEEN overlast. elke kamer heeft een eigen parkeerplaats recht voor de deur. op loopafstand van restaurantjes en winkeltjes (paar). heerlijk rustige locatie. ik heb hier tuis gehoord en bellbirds gezien.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    9,6
    Prachtige locatie, ruime en verzorgde appartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het keukengerei mag uitgebreider.

    Prachtige locatie, ruime en verzorgde appartementen.

  • Beoordeeld op: 5 december 2015

    8,8
    inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel

    Totaal geen uitzicht, buiten het binnenterrein om.

    inrichting

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    9,2
    Ruime kamer, groot bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco, was wel handig geweest gezien de warmte tijdens ons verblijf.

    Ruime kamer, groot bed.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: