Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Auckland City Hotel - Hobson St 4-sterren

157 Hobson Street, 1010 Auckland, Nieuw-Zeeland

#61 van de 167 vakantiewoningen in Auckland

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1513 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,9
    Zeer hulpvaardige staf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Boutique Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Geen internet op de kamer Geen lift naar de tweede verdieping ( Voor mij niet erg, ik kan goed lopen)

    Zeer hulpvaardige staf. Toen ze zagen dat ik problemen had met mijn I pad boden ze hulp aan

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    Auckland centrum ontdekken op loopafstand van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Boutique Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer in het oude deel waar geen lift was, het was wel heel mooi gerenoveerd.

    Goede en snelle service bij de receptie en goed gelegen in Auckland. Fijn dat er een klein keukentje was voor een simpele maaltijd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers - Split-Level
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden de kamer graag een uurtje later willen houden op de dag van uitchecken, maar we moesten een volledige nacht betalen voor een verblijf na 11 uur..... Dat viel wel erg tegen daar de kamers flink aan de prijs zijn en we regelmatig een late check out kunnen krijgen tot 1 of 2 uur zonder kosten.

    Met 3 kinderen is het niet altijd eenvoudig om een kamer te vinden waar we allemaal in passen. Dit hotel/appartement bood ons een duplex aan met 3 slaapkamers. We hadden heerlijk de ruimte om te schuilen van de enorme storm die buiten gaande was. Het hotel ligt op enkele minuten lopen van DE winkelstraat en als je een stukje omloopt kun je bijna helemaal overdekt lopen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,3
    Fuctioneel en ontspannend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd bij booking.com niet aangegeven dat het zwembad en fitnessruimte extern zijn, ongeveer 15 min lopen. Daarbij is het zwembad alleen om baantjes te trekken en niet voor rustig rond te dobberen. De 'gratis' WiFi is traag en beperkt en wordt ruimschoots voor de 'gratis' 500MB beindigd.

    Personeel is ontzettend vriendelijk en service gericht. Faciliteiten op de kamer zijn goed. Ontbijt is aan de prijs maar smaakt erg goed, veel verschillende keuze. Ook het gebruik van de gratis fiets faciliteiten is fantastisch!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,5
    Ik zou zeker dit hotel aanraden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie is prima, op loopafstand van het centrum en de haven. Kamer was prima, goed bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant en schoonmaken kamers

    Centraal gelegen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer matig voor de prijs

    Fijne kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    8,8
    Fijn hotel op een uitstekende locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen onbeperkt gratis WiFi.

    Goede prijs/kwaliteitsverhouding op een geweldige locatie! Niks op aan te merken. Ontbijt is erg lekker! :)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, prijs-prestatieverhouding prima, winkels vkakbij, vlakbij Sky Toer, kortom: perfect voor ons

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    6,7
    Het hotel ligt in het centrum, op loopafstand van de haven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs is erg hoog, voor een eenvoudige kamer met mini keukentje. Een van de liften was kapot, zodat je erg lang moest wachten.

    Het hotel ligt in het centrum, op loopafstand van de haven. Het bed was goed.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    6,3
    Locatie was perfect (midden in City Centre), op loopafstand...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt (voor $25,- verkrijgbaar), wifi voor slechts één uur, sommige gastvrouwen spraken spreken erg slecht (vrijwel onverstaanbaar) Engels, kleine kamer waarvan het raampje vrijwel niet open kon. Op de site stond vermeld dat er een shuttleverbinding zou zijn van/naar het vliegveld. Dit is echter niet inclusief de genoemde prijs.

    Locatie was perfect (midden in City Centre), op loopafstand van Sky Tower en haven.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: