Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Prince's Gate Hotel 4,5-sterren

1057 Arawa Street, 3010 Rotorua, Nieuw-Zeeland

#35 van de 88 hotels in Rotorua

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2066 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,9
    Comfortabel verblijf voor een redelijke prijs in centrum Rotarua
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer met een comfortabel bed, netjes en schoon. Vriendelijk personeel dat alle tijd nam om vragen en/of problemen te verhelpen of te beantwoorden. Centraal gelegen vlakbij de government gardens.Op loopafstand van de "eetstraat".

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    3,3
    dramatisch slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Classic Kamer (Snug Kamer)
    • Verbleef 1 nacht

    Absoluut geen 5 sterren hotel, erg oud, piepkleine kamer , erg gehorig als de buren de deur dicht deden trilden wij in bed !! Bed te zacht. Alles niet erg onderhouden. Ging je naar de pools moest je in badjas door de eetzaal !

    niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    4,2
    t bed was op zich goed en de ruimte ook
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Classic Kamer (Snug Kamer)
    • Verbleef 2 nachten

    Er werd verbouwd in de kamer naast mij. Hier werd niets over gezegd, en ook niet op gereageerd. terwijl de rest van het hotel bijna leeg was.. Zeer slechte service

    t bed was op zich goed en de ruimte ook

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Super we werden echt in de watten gelegd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super we werden echt in de watten gelegd Hartelijkdank voor het fijne verblijf Prachtig midden in het centrum en pal aan het park super locatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    Mooie suite in het centrum van Rotorua
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Eigen parkeerplaats was klein, maar genoeg andere gratis parkeerplaatsen in de omgeving.

    Lokatie bij het meer en park. Aparte woonkamer in de suite.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Classic Kamer (Snug Kamer)
    • Verbleef 1 nacht

    lawaai. dunne wantjes

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Het bed was geweldig en de kamer zelf was (na een upgrade...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Landgoed Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was geweldig en de kamer zelf was (na een upgrade die we gekregen hadden) ook prachtig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Wij verbleven in zeer ruime, comfortabele suites.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Classic Kamer (Snug Kamer)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij verbleven in zeer ruime, comfortabele suites. De bar heeft een mooie selectie wijnen. Prima ontbijtje en prettig personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    erg vriendelijke Nederlandse manager die ons verwelkomde bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg vriendelijke Nederlandse manager die ons verwelkomde bij aankomst

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Alles prima in orde, enkel het bed was minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed.

    Restaurant is uitstekend.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,0
    Te trots op te oud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet schoon. Strepen op de muren en vlekken op het tapijt. Ondbijt was minimaal

    Heel oud rustique hotel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,8
    Behulpzaam personeel, we werden geholpen met de tassen...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Behulpzaam personeel, we werden geholpen met de tassen dragen. We sliepen in suite met aparte slaapkamer, mooi ruim vertrek

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,1
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt. Zat er hij in. Is alleen yoghurt en missie en toost

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: