Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rydges Queenstown 3,5-sterren

38-54 Lake Esplanade, 9300 Queenstown, Nieuw-Zeeland

#68 van de 71 hotels in Queenstown

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3111 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,5
    We waren te vroeg om in te checken maar omdat ik pijn had na...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer voor de prijs

    We waren te vroeg om in te checken maar omdat ik pijn had na mijn tandartsbezoek kregen we een andere kamer die al klaar was. Goede locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,2
    Ontbijt was heerlijk.
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stoelen op kamer. Je kunt niets anders dan op bed liggend je dingen doen.

    Ontbijt was heerlijk. Geen stoelen op kamer.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    locatie op loopafstand centrum Queenstown, mooi uitzicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zoals vele hotels en huizen in Nieuw Zeeland is de isolatie matig, wo ook in dit hotel met kamer aan straatzijde, schuifpui tochtte flink bij temp onder nul. Hotel geeft hier en daar gedateerde indruk.

    locatie op loopafstand centrum Queenstown, mooi uitzicht op meer, gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    7,5
    prompte en vriendelijke service van de medewerkers
    • Stel

    prachtige upgrade suite echter in de nacht voortdurende geluidsoverlast van entree / aankomsthal

    prompte en vriendelijke service van de medewerkers

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    5,0
    De kamer had een saunatemperatuur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer had een saunatemperatuur. Als je de ramen open deed kon iedereen vanuit de straat binnensluipen. De kamer was de kleinste die wij meemaakten tijdens de reis. Gelukkig was het maar voor een nacht.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    5,4
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderd hotel

    Personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: