Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jibreen Hotel 3-sterren

Jibreen Junction,, 612 Bahlāʼ, Oman

#1 van de 2 hotels in Bahlāʼ

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 476 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Ik reisde helemaal alleen al liftend in Oman rond.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nothing, the only negative was that the room ( 1 person ) was very small without a view.

    Ik reisde helemaal alleen al liftend in Oman rond. Ik sliep er bij de plaatselijke bevolking wat ook leuk was. Maar toen kwam de aanbieding van dit hotel naar me toe. Ik werd er ontvangen door de lieve lach van de man aan de balie. Ook al zag hij dat ik met de rugzak rondreisde. Hij hielp me op allerlei vlakken. Toonde me de weg naar mooie locaties; het ontbijt was heerlijk. Hij hielp me zelfs aan een lift naar een volgende plaats via andere toerist. Hij was heel bezorgd om mij en wou me steeds helpen. Dank je wel! Ik hoop jullie nog eens te mogen ontmoeten! Lieve knuffel. Elisabeth I traveled all alone hitchhiking in Oman. I slept with the locals which was nice too. But then the offer of this hotel came to me. I was received there by the sweet smile of the man at the desk. Even though he saw that I was traveling with the backpack. He helped me in all kinds of areas. Showed me the way to beautiful locations; the breakfast was delicious. He even helped me to the next place. He was very consern about me and always wanted to help meThank you! I hope to meet you again! Sweet hug. Elisabeth

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,9
    Prima net en niet te duur hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima net en niet te duur hotel met ruime kamer, goed gelegen als uitvalsbasis naar Nizwa en Jebel shams. Kennelijk niet elke dag buffet, alleen als er een groep is, 1x meegemaakt, was uitstekend.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,3
    Het hotel ligt goed t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt goed t.o.v. diverse bezienswaardigheden zoals Jibreen(aanrader!) en Bahla. Het hotel is sober maar netjes. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Het was een keurig opgeknapte kamer, erg schoon, groot bed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een keurig opgeknapte kamer, erg schoon, groot bed. Vriendelijke mensen, perfect avond buffet!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Degelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten en ontbijt erg eenvoudig

    Goede kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,3
    Een uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verouderde kamers

    Prijs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Fijn hotel. Goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur

    Goede badkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,2
    Zeer ruime en mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer ruime en mooie kamer. zelfs een extra nacht bijgeboekt. Vlakbij Bahla en Jibreen castle.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,1
    Goed te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enigszins verouderd allemaal. Matig ontbijt.

    Goed te bereiken. Zeer ruime maar basic badkamer.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,1
    Ligging ok voor doorreis naar bergen, er is een goedkoop en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Upgrade naar suite gekregen, wss omdat het hotel quasi leeg was, maar was een magere troost, kamer wel proper maar zeer ouderwets, badkamer ondermaats

    Ligging ok voor doorreis naar bergen, er is een goedkoop en redelijk restaurant prijs/kwaliteit zeer goed te noemen

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    7,9
    Mooie kamers met goede badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers kunnen wel iets aan aankleding gebruiken voorbeeld we hadden een suite met een keuken waar niets in zat zoals borden kookplaten of mogelijkheid om koffie te zetten. Wel een grote ijskast aanwezig. Inrichting erg Arabisch. Restaurant was niet erg uitnodigend

    Mooie kamers met goede badkamer. Onze suite die we kregen was belachelijk groot. Mensen bij de receptie bijzonder aardig.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,9
    De locatie i.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wat tijdens ons bezoek jammer was, was dat het restaurant drie dagen gesloten was wegens een personeelsfeest. Hierdoor moesten we in Bahla eten, waar eigenlijk maar een type restaurant is (Turks).

    De locatie i.c.m. de prijs. In Nizwa zijn de hotels kostbaar en minder goed. Verder is er in de omgeving weinig. Bahla is een klein plaatsje met weinig toerisme, maar vormt een prima uitvalsbasis voor Jebel Shams, Nizwa, Al Hamra etc.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    8,3
    Kamer geboekt maar kregen een suite en deze was erg mooi en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zowel ontbijt als diner was matig maar voor de prijs niet om over te klagen.

    Kamer geboekt maar kregen een suite en deze was erg mooi en ruim. Lekker bed. Water en fris in de koelkast. Goede uitvalsbasis voor Jebel Shams, Bahla Ford en Jibreen Ford. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,5
    Het personeel was echt superaardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het personeel was echt superaardig. Lieten ons de mooiste plekjes zien.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    7,1
    Prima, schone kamer, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving.

    Prima, schone kamer, lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    7,5
    Kamers ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant viel wat tegen....

    Kamers ok

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    7,9
    Goed gelegen hotel voor de rondreis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Goed gelegen hotel voor de rondreis

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,5
    ligt centraal bij historische en culturele...
    • Vakantiereis
    • Groep

    ligt centraal bij historische en culturele bezienswaardigheden en bergritten om die omgeving wegennet er om heen is prima

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    Vriendelijke bediening, authentieke sfeer, gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets te doen in directe omgeving, verouderd interieur

    Vriendelijke bediening, authentieke sfeer, gezellig hotel

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    9,6
    Rustige lokatie bij hoogtepunten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige lokatie bij hoogtepunten

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    9,2
    grote schone kamer in stijlvolle traditionele stijl.
    • Vakantiereis
    • Stel

    grote schone kamer in stijlvolle traditionele stijl. prima service aardige mensen

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    8,8
    zeer functioneel hotel, perfect proper, zeer goed, enorm bed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet zo makkelijk te vinden

    zeer functioneel hotel, perfect proper, zeer goed, enorm bed, restaurant zeer eenvoudig maar lekker!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jibreen Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: