Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Filippijnen
  3. Hotelbeoordelingen: Luzon
  4. Hotelbeoordelingen Manilla
  5. Beoordelingen van Azumi Boutique Hotel Managed by HII

Beoordelingen over Azumi Boutique Hotel Managed by HII Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

2205 Market Street, Madrigal Business Park, Muntinlupa City, 1780 Manilla, Filippijnen

#53 van de 420 hotels in Manilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1658 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 11

  • Beoordeeld op: 10 mei 2019

    7,1
    super proper hotel, met zeer propere en ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    we hadden de pech dat er enkele families waren die degoutant waren ( kinderen die naast het zwembad plassen enzo... ) we vroegen vooraf het mogelijk was om iets vroeger op de kamer te gaan omdat we ziek waren , wat geen probleem was tot het zover was dan zouden we ineens 2000 peso moeten betalen voor 3 uur vroeger op de kamer te mogen...(goe zot) super trage lift

    super proper hotel, met zeer propere en ruime kamer personeel is vriendelijk

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 4 december 2018

    7,5
    Heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We namen in de avond de nachtbus. We wilde laat uit checken, of op tijd uit checken en dan nog bij het zwembad verblijven. Dit was niet mogelijk. Je mocht wel blijven maar dan in de lobby.

    Heerlijk bed. Schone kamers. Prima verblijf voor een nacht. Uitzicht is mooi vanaf het dakterras met zwembad.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    10
    Een perfecte ligging recht tegenover Shopping Mall Molito ,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tuinkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een perfecte ligging recht tegenover Shopping Mall Molito , ruim terras aan de kamer Gardenroom 5e verdiep , ruime parking binnen en buiten het hotel . Héél vriendelijk personeel !

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Uiterst vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    None.

    Uiterst vriendelijk personeel! De deur wordt continu voor je open gehouden en als het regent begeleiden ze je met een paraplu naar de taxi. Roof top infinity pool is heel mooi en bied een super uitzicht! We kregen een upgrade naar een kamer op de bovenste verdieping met een enorm groot bed, heerlijk na een lange reis!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Zwembad en uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening. Massage centrum.

    Zwembad en uitzicht. Propere kamers. Snelle verbinding met luchthaven - ideaal voor op je vlucht te wachten bij het zwembad en de hustle en bustle van manilla te vermijden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel enigszins tegen dat het lastig was voor het personeel ons eerder toegang te geven tot het zwembad bij eerder inchecken.

    De kamers en de infinity pool

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    Mooi hotel, super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond dat het een AirPort hotel was, dat vonden wij niet. Echt te ver weg. (Maar prima te doen)

    Mooi hotel, super vriendelijk personeel. Mooie kamers. Locatie is dichtbij een grote mall.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Zeker boeken dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Kleine lift (enkel 2 kleine liftjes)

    Zeer goed hotel , waar het personeel extreem vriendelijk is en je altijd warm begroet. Het hotel en de kamers zijn enorm netjes en worden dagelijks opgeruimd. Er is een kluisje aanwezig , koffie faciliteiten , grote koelkast , volledige minibar met vele snacks en aan ongelooflijke lage prijzen. Het bed (king) was enorm knus met kwaliteit bedlinnen. Wij hadden een ongelooflijk goed verblijf in dit hotel en zullen zeker teruggaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2019

    4,2
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, en bijzonder summier ingericht

    Ontbijt was zeer karig en bijzonder matig

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 25 februari 2019

    7,5
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving, tv zenders meeste niet beschikbaar, weinig tot niets te doen in de buurt, zwembad ijskoud

    Personeel was vriendelijk,

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 7 december 2018

    7,9
    Prima plek voor 1nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van het verkeer rondom gebouw(enkel glas)

    Prima plek voor 1nachtje.

    Verbleven in november 2018

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 11

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Azumi Boutique Hotel Managed by HII