Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Gdańsk – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie 5 pokoi

5 pokoi – opinie

ul. Gen. Bora Komorowskiego 98, Przymorze, 80-377 Gdańsk, Polska

Ocena

Na podstawie 33 opinii o hotelu

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    10

  • Komfort

    9,9

  • Lokalizacja

    9

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    9,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 16

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    8,3
    Bardzo dziękuję za gościnę 🙂
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealnie by bylo gdyby kącik herbaciany mieścił się w jakimś osobnym pokoju, nie przy wejściu, bo było tam dość zimno + przydałby się jakiś stolik z krzesełkami i mała lodówka żeby włożyć tam produkty na śniadanie/kolację a potem je tam na spokojnie zjeść 🙂

    Przytulnie, czysto, klimatycznie urządzone. Plus za kącik herbaciano kawowy 😊

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    9,6
    Piękne miejece!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pięknie, z klasą urządzone miejsce. Właściciele przesympatyczni. Kawa, herbata, ciasteczka dostępne dla gości. Miejsce bardzo czyste, komfortowe, naprawdę godne polecenia. Nocowałam chyba w najmniejszym pokoju, więc podejrzewam, że pozostałe robią jescze większe wrażenie. Bardzo polecam!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 13 października 2018

    10
    Wspaniałe, spokojne I bardzo elegance miejsce na nocleg.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce na nocleg, super wygodne łóżka i smaczne śniadanie zgodne z wymaganiami dietetycznymi. Tylko 20 min dojazdu z lotniska. Wszystkie pokoje w obiekcie maja łazienkę i sa pięknie zaprojektowane, czystość to zdecydowany atut tego miejsca, pachnie nowością 😉wspaniałe miejsce na wypoczynek 😎 Polecam 😊

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    8,3
    Bardzo klimatyczne i spokojne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety pokój od strony ruchliwej ulicy generującej dość duży hałas.

    Bardzo klimatyczne i spokojne miejsce. Pokój choć mały przytulny i miły, z przestronna i funkcjonalna łazienka. Wszystko utrzymane w stonowanej stylistyce z ładnymi akcentami i dodatkami wysokiej jakości. To miejsce jest przemyślane.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2018

    9,2
    Wspaniali gospodarze, ciepły, nastrojowy klimat. Idealne miejsce żeby zostać na dłużej.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Fajne, nastrojowe miejsce, czyste pokoje przemyślanie urządzone i te ciągłe uczucie przebywania we własnym, bezpiecznym domu. Dobra lokalizacja i parking to na pewno zalety. Dla zwiedzających, w niedalekiej odległości przepiękny Park Oliwski (to trzeba zobaczyć!) i prosty dojazd do plaży. Idealne miejsce na kilkudniowe wypady.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    9,6
    Magiczne miejsce w Oliwie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam potrzeby krytykowania czegokolwiek. "5 pokoi" na to nie zasługuje !

    Przede wszystkim klimat i życzliwa, ciepła obsługa. Zaskakuje smak i bezpretensjonalność wystroju. I smak kawy na tarasie o poranku ...

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super , pokoje śliczne, Pani przemiła. Cudowny pobyt sylwestrowy! Polecamy !! I dziękujemy jeszcze raz za cudowny pobyt .

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    9,6
    Czystość, obsługa, bardzo wygodne łóżko
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość, obsługa, bardzo wygodne łóżko

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,6
    Cisza i spokój.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza i spokój.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    10
    Bardzo przyjemnie urządzony pokoj, bardzo czysto, spokojna...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemnie urządzony pokoj, bardzo czysto, spokojna okolica. Właściciele bardzo mili. Polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2018

    8,8
    Piękne pokoje przesympatyczna właścicielka wina leży po...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne pokoje przesympatyczna właścicielka wina leży po stronie booking.com niestety że widziałem cenę inna niż w rzeczywistosci

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    10
    świetne miejsce na weekendowy wypad
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    n/a

    super wystroj, czystość, świeżo wyremontowany, bardzo dobry kontakt z wlascicielem, bardzo dobry dojazd do centrum (SKM), cisza

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 6 lipca 2018

    10
    przemiła obsługa, kameralne miejsce poza szlakami...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    przemiła obsługa, kameralne miejsce poza szlakami turystycznymi, wszędzie blisko

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2018

    10
    Bardzo ładny pokój wygodnie i bardzo gustownie urządzony.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny pokój wygodnie i bardzo gustownie urządzony. Miła obsluga

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 maja 2018

    10
    Bedę wracał!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    cudowne miejsce!!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    10
    Jestem bardzo zadowolona i przy następnym pobycie w Gdańsku skorzystam z noclegu w tym hoteliku
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemny pobyt, obsługa sympatyczna, polecam ten obiekt 😀

    Pobyt: Maj 2018

Obiekt ma także 11 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 16

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!