Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abella Suites & Apartments by Artery Hotels

ul. Długa 48, Oude Stad, 31-146 Krakau, Polen

#1069 van de 1.773 vakantiewoningen in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 566 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,3
    Het is vlakbij het station en het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van het verkeer. We hadden kamers aan de straatkant en gelukkig zijn weer gemakkelijke slapers. Als je dat niet bent, dan zeker vragen naar kamer aan de andere kant en dit bij de reservering al regelen.

    Het is vlakbij het station en het centrum. Heel fijn dat het prima te lopen was. We waren spullen vergeten en die zijn ons tegen een vergoeding nagezonden. Goede service

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ouwbollig, de schuifdeur van de kast haperde erg. Het toilet maakte veel lawaai.

    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en een goede ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer prettig personeel. Erg hulpvaardig, spreken goed Engels. Fijne kamer, groot en huiselijk. Uitmuntend ontbijt, kan niet beter denk ik. Kortom, we waren zeer tevreden over dit hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    8,8
    Aangenaam verbijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen aan een straat waar het autoverkeer dat langsrijdt goed hoorbaar is.. oordopjes meenemen lost dit wel op!

    De stijl van het gebouw en interieur Vriendelijkheid van het personeel Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,9
    Prima hotel, lekker ontbijtje,goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Op sommige stopcontacten zat geen stroom, dus de tv deed het ook niet.

    Wij hadden om een rustige kamer gevraagd daar we in de beoordelingen gelezen hadden dat het er gehorig was. We kregen een mooie ruime kamer aan de achterzijde van het hotel, met een heerlijk groot bed , heerlijke matrassen. Je hoort heel in de verte de tram rijden over de rails, maar dat stoort niet. Het ontbijt (is aan de overkant van de straat) is erg goed, bijna alles is er te verkrijgen. Je zit in een soort serre en kijkt uit op de tuin. De ligging is ook perfect, in een paar minuutjes wandelen ben je in oude stad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,6
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers een klein beetje gehorig.

    De bedden waren heerlijk en de kamers ruim. Wel een beetje gehorig. Het ontbijt was goed met heerlijk brood, ik miste alleen een warm gekookt eitje (er was alleen scrambled). Verder veel beleg, vers fruit, koffie, thee, yoghurt, alles was aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    Krakau
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beter kunnen aangeven dat ze de receptie delen met hotel Yarden. De weg en trambaan voorlangs zijn erg goed hoorbaar in de kamer.

    Bed lag lekker en ze hadden twee verschillende kussens op het bed liggen. Ontbeit was uitgebreid en van prima kwaliteit en de locatie van het hotel is top. In 10 minuten lopen zit je in old town.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit verhouding;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 bedden - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Het was vrij licht in de kamer en redelijk gehorig

    Goede prijs-kwaliteit verhouding; ruime, nette kamer, schone badkamer, goed bereikbaar, goede locatie op loopafstand van het centrum en station.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf, vrij oud maar met een geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer aan de straatkant is niet fijn ivm de herrie. We konden gelukkig na 1 nacht een kamer aan de achterkant krijgen.

    Het ontbijt was uitstekend, erg veel keuze.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Prettig verblijf en mooie stad en omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer had afstapje waar niet voor was gewaarschuwd met val tot gevolg,(goed afgelopen deze keer)

    Nette kamer, goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Het was een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in en buiten de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Fonteintje i.p.v. wastafel; mag groter!

    Locatie is goed (10 min. lopen van het centrale plein), ontbijtbuffet is goed, staff is behulpzaam

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Prima hotel dichtbij de oude stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaken van de kamer kan beter

    Het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Heerlijk!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt buffet,wordt constant bijgevuld!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,3
    Krakau
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Meer TV-kanalen

    Heerlijk ontbijt Hulpvaardig personeel Ruim appartement Uitstekende WIFI

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    6,7
    Schoon en aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Keuken is te klein, ik mis een zitje

    Schoon en aardig personeel

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    7,5
    Prima wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koffie bij ontbijt

    Prima wifi

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: