Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o hotelach
  4. Wrocław – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Absynt Hostel

Absynt Hostel – opinie

ul. Św. Antoniego 15, Stare Miasto, 50-073 Wrocław, Polska

Nr 97 z 127 hoteli w mieście Wrocław

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2628 opinii o hostelu

7,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    7,8

  • Komfort

    6,7

  • Lokalizacja

    8,8

  • Udogodnienia

    6,9

  • Personel

    8,2

  • Stosunek jakości do ceny

    7,6

  • Bezpłatne WiFi

    7,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    5,0
    Powinna być informacja o tym, że do późnych godzin nocnych...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Powinna być informacja o tym, że do późnych godzin nocnych (nawet w środku tygodnia, ja byłam w środę) nie da się spać, bo tak głośna muzyka niesie się z okolicznych klubów. Nadaje się chyba tylko dla ludzi, którzy nastawieni są na nocne życie i imprezy.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    6,7
    Bardzo ładny wspólny salon z kuchnią, oraz zadbane łazienki.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tuż obok hostelu znajduje się miejsce głośnych imprez co utrudnia, a czasem wręcz uniemożliwia odpoczynek i sen w nocy... To mój jedyny zarzut.

    Bardzo ładny wspólny salon z kuchnią, oraz zadbane łazienki. Idealne miejsce dla grup zorganizowanych takich jak na przykład wycieczki szkolne.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2019

    9,6
    Bardzo przyjemne miejsce, polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Gdyby tylko łóżko było faktycznie podwójne a nie dwa zsunęte razem to byłby idealnie. No był to mały minus...

    Bardzo miła obsługa. Apartament bardzo ładny. Dobre wyposażenie, nawet kawa, herbata i cukier.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    5,8
    Halas w nocy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W nocy praktycznie nie da się spać. Obok znajduje się jakiś klub nocny, który gra do samego rana. Jedyne co możesz zrobić to zabrać stopery. Łazienka.

    Dobra lokalizacja Miły personel 24h

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    5,8
    W tym miejscu pierwszy i ostatni raz.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niewygodne łóżka, zdjęcia niestety nie oddają prawdy o tym miejscu. Nigdy więcej tutaj się nie zatrzymam. Ani ja ani znajomi. Gdyby w ofercie były aktualne zdjęcia nie byłoby mowy o rezerwacji w tym hostelu.

    Nic

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2019

    7,1
    W takim obiekcie można poznać ciekawych ludzi.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Był tylko jeden klucz na jeden pokój 6-cio osobowy. Były wtedy trzy osoby, taki mały plus w tym dużym minusie.

    W takim obiekcie można poznać ciekawych ludzi.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2019

    6,3
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju 111 jest 6wyjsc do prądu z czego tylko jedno czynne. Dzwonek słychać jak domofon dzwoni od 24 jak drzwi się zamyka i ludzie wracają słychać dzwonek. Od kiedy klucz od pokoju za każdym razem wyjściem z pokoju zostawiam w recepcji... pierwszy raz z takim przypadkiem się spotykam.

    Lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    4,6
    Świetna reklama kontra szara rzeczywistość...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 6 noclegów

    Hostel w stylu końcówki PRL. Na zdjęciach z aneksu kuchennego widzimy piękną panoramę miasta, w rzeczywistości z okien widać... szarą ścianę budynku i metalową siatkę. Nie ma możliwości przyrządzenia posiłku, jedynie można zagotować wodę, zmywarka zepsuta. Pokój bardzo mały, z widokiem na kamienicę. Nijak nie przypominał tych fajnych pokoi ze zdjęć. Materac mocno zużyty, niewygodny. Hałas z pobliskich pubów do białego rana. Cienkie ściany, słychać chrapiących gości. Łazienka w stylu szpitalnym. Hostel nie nadaje się na dłuższy pobyt, pomimo niskiej ceny.

    Lokalizacja. Miłe dziewczyny na recepcji. Tyle dobrego.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    8,3
    Miła i pomocna obsługa, rzut beretem od centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 3 noclegi

    Fotokomórka zapalająca się światło działa słabo. Trzeba zrobić kilka kroków w korytarzu i wrócić do swoich drzwi, żeby trafić kluczem do dziurki. Kiepsko z intymnością pod prysznicem. Ubrania trzeba zostawić w ogólnodostępnej (oczywiście oddzielnej dla każdej płci) łazience, bo pod prysznicem nie ma miejsca. Hostel jest w imprezowej okolicy, słychać muzykę przez całą noc. Śmieszny zakaz spożywania alkoholu w hostelowym pokoju.

    Miła i pomocna obsługa, rzut beretem od centrum. Pokój czysty i bardzo ładnie urządzony, szkoda, że bez szafy, ale nie było to wielki problem. Było wygodnie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    3,8
    dramat
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wymwldowalam się po 1 sobie z dziećmi i mężem hałas od 3 do 6 rano . brak informacji że hostel nie przeznaczony dla rodzin z dziećmi nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za jedna noc!!!!

    niewygodnie obsługa nie mająca o niczym zielonego pojecia, głośno spać w nocy się nie dało

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    7,5
    Uprzejmość pań dbających o czystość hostelu, Dostęp do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie przestrzeganie regulaminu hostelu przez gosci- nocne hałasy.

    Uprzejmość pań dbających o czystość hostelu, Dostęp do internetu, przyjazna atmosfera

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    6,7
    - lokalizacja, około 5 minut spacerem od rynku,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - pokój jaki zastaliśmy nie wyglądał jak te na zdjęciach, - prysznice słabo usytuowane, w łazience brakuje miejsca na rozebranie/ubranie się po kąpieli, - pokój, na który trafiliśmy za oknem miał ściane, a na niej wentylator, który hałasował tak bardzo, że nie było możliwości wywoetrzenia pokoju przebywając w nim dłużej, - bardzo głośne huki o wczesnych godzinach porannych, - jedna kuchnia na taką ilość pokoi to troche mało, - hałas z okolicznych imprezowni.

    - lokalizacja, około 5 minut spacerem od rynku, - miła obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2018

    5,0
    Z braku laku na bezrybiu i rak ryba
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Poduszka tak stara i zniszczona ze przetala spelniac swoja funkcje, niemila pretensjonalna obsluga, pokoj nie zgadzal sie z zamowionym, jeden kontakt na pokoj wieloosobowy, lazienka na pietrze jedna z pojedynczym prysznicem dla 11-stu wieloosobowych pokoi

    Lokalizacja do rynku 2 minuty pieszo do ratusza 2 minuty pieszo

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    5,0
    NIC !
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Katastrofa!!! Miałam 3 dni rezerwację, wychodźiłam z tego że dobrze będę się tam czuła bo na zdjęciach i z opisu miało być okay. Jednak nic tam z tego co było na zdjęciach!!! Ani TELEWIZORA W POKOJU, ANI NIC TYLKO SYF .POKUJ BRUDNY- WSZYSTKO W NIM! DO TEGO JEDYNA ŁAZIENKA DO KTÓREJ TRZEBA BYŁO IŚĆ KILOMETRY. DO TEGO ZEPSUTE OKNO W GRUDNIU WIĘC PRZELERZAŁAM TAM JAK NA DWORZU W NAMIOCIE!! NIE MIELI NAWET ANI DODATKOWEGO KOCA, CZY KORDŁY ANI INNEGO POKOJU! MUSIELIŚMY ZOSTAĆ BO ZALECIELIŚMY DOPIERO O 23 I GDŹIE MIAŁAM SIĘ SZWENDAĆ Z DŹIECKIEM PO NOCY W NIEZNANYM MIEŚCIE. ZAPROPONOWANO ZMIANĘ POKOJU NA DRUGI DŹIEŃ PO GODŹINIE 11 I TO NA POKUJ JAKIEGO NIE REZERWOWAŁAM. OCZYWIŚCIE PO TEJ JEDNEJ NOCY ODRAZU RANO wymeldowaliśmy się Z TAMTĄD. PODALI ADRESS E - Mail gdźie miałam skargę złorzyć o zwrot pieniędzy.DO DŹIŚ ZERO ODPOWIEDŹI JAK I ZERO POMOCY ZE STRONY BOOKINGA!!! TAKŻE ZAPŁACIŁAM ZA 3 NOCE- ZALEDWIE NOC PRZELERZELIŚMY TAM I W DODATKU PODWUJNE KOSZTA PONIOSŁAM BO MUSIAŁAM JESZCZE ZASTĘPCZY NOCLEG PŁACIĆ....WIĘC ZAMIAST ODPOCZYNKU BYŁ STRESS, BRUD, TROSKA, SYF I ŹIMNOTA .A I BY NIEZAPOMIEĆ GŁOŚNO JAK NIEWIEM GDŹIE.

    NIC !!SZKODA ŻE NIE MOGĘ TU WIĘCEJ ZDJĘĆ WSTAWIĆ BY POKAZAĆ REALNOŚĆ POKOJI W PORÓWNANIU DO ZDJĘĆ POKOJI POKAZANYCH TU NA BOOKING

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 grudnia 2018

    5,8
    Brak jakiejkolwiek informacji wcześniej o pobraniu kaucji,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 8 osób
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak jakiejkolwiek informacji wcześniej o pobraniu kaucji, pomimo kilkukrotnego kontaktu mailowego i telefonicznego było dla nas niemilym zaskoczeniem. Jeszcze większym to, że tej kaucji nam nie oddano. Hostel przyjemny, aczkolwiek przez zaistniałą sytuację gorąco nie polecam.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    7,9
    Bardzo sympatyczne dziewczyny w recepcji, piękna kamienica,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Głośna całonocna muzyka z pobliskich pubów dyskotek. Pokój z oknem na tą część podwórka tylko dla młodych, którzy nocy nie spędzają w pokoju...Ale z tym się nie wygra trzeba to polubić...pub Niebo, który nie pozwalał spać ma niesamowity klimat i duszę

    Bardzo sympatyczne dziewczyny w recepcji, piękna kamienica, dobrze wyposażona kuchnia, winda, bardzo dobra lokalizacja,

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    10
    Wszystko tak jak powinno byc
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wynajmowalismy apartament, ktory byl bardzo duzy, czysty iI ladny, wszystkie sprzety sprawne, lozko wyjatkowo wygodne. Do tego parking podziemny za nieduze pieniadze i to wszystko praktycznie na starowce. Fajna winda z widokiem na ulice.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    6,7
    Bardzo dobra lokalizacja- 5 minut do placu solnego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śmietnik w pokoju nieopróżniony po poprzednich gościach. W nocy nie dało się spać, bo tak głośno krzyczeli inni goście, obsługa nie reagowała, ale fakt taki, że nigdzie tego nie zgłosiliśmy. Minusem też jest to że zaraz obok hotelu pełno klubów, więc w nocy głośno. W łazience zimna woda więc ciężko się umyć. Ogólnie całkiem ok, bo naprawdę świetna lokalizacja i reszta rzeczy ok.

    Bardzo dobra lokalizacja- 5 minut do placu solnego.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    7,9
    Dobra lokazliacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudny prysznic, śmierdzące zasłonki pod prysznicem. W pokoju jakieś robaczki, które pogryzły moja koleżankę - podejrzewamy ze pluskwy, bo już wcześniej miałyśmy podobna sytuacje w innym obiekcie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    9,2
    Miły i pomocny personel, który szuka rozwiązania wraz z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynym minusem tego miejsca, A raczej jego okolicy są imprezownie za oknem, które prężnie działają jak się okazuje nawet w poniedziałek. Pomimo to, chyba nie zamieniłabym tego hostelu na inny.

    Miły i pomocny personel, który szuka rozwiązania wraz z klientem w każdej problematycznej sytuacji. Możliwość skorzystania z kawy i herbaty nieodpłatnie. Ładny i przestronny pokój dwuosobowy w bardzo NISKIEJ cenie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    7,1
    sympatyczna obsługa, miły "pokój wspólny",
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    głośna muzyka na żywo po 22.00 (nie w hostelu, ale z knajpy na dole. całe szczęście że to nie było lato i można było zamknąć okna; ale nawet mimo zamknietych okien było głośno.

    sympatyczna obsługa, miły "pokój wspólny",

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    6,3
    Przemiły personel, czysty, miło pachnący pokój, kawa i...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój pięcioosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju było przeraźliwie gorąco, nie dało się spać. kaloryfer nie miał gałki aby zmniejszyć temperaturę a spanie z otwartym oknem przy -10 to nie byłby dobry pomysł, zwłaszcza, że okolica jest imprezowa i na dworze jest głośno. Łóżka niewygodne, rano zimna woda pod prysznicem, niedziałające zamknięcie w męskiej łazience. Jest parę rzeczy do poprawy.

    Przemiły personel, czysty, miło pachnący pokój, kawa i herbata do dyspozycji gości, lokalizacja w ścisłym centrum, zniżki na parking podziemny

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2018

    10
    Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócę :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 3 noclegi

    Apartament zlokalizowany w świetnym miejscu, blisko Ryku :-) Świetny widok z okna :-) W apartamencie czyściutko i przytulnie :-) czułam się jak w domu :-)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    2,9
    NIGDY WIĘCEJ
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    PLUSKWY - W MATERACU, NA PODUSZKACH, POGRYZIENIA NA CAŁYM CIELE I NA TWARZY!!! OHYDA I ŻENADA, ŻAŁUJĘ ŻE NIE SPRAWDZIŁAM DOKŁADNIE OPINII PRZED SAMYM PRZYJAZDEM (NAUCZKA NA PRZYSZŁOŚĆ), A JAK SIĘ OKAZUJE NIE JEST TO PIERWSZY PRZYPADEK . NA ZDJĘCIACH POKOJE WYGLĄDAJĄ NAWET NIEŹLE, NA ŻYWO BARDZO BARDZO NISKI STANDARD. Z DALEKA OD TEGO MIEJSCA!!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    5,4
    Hostel znajduje się blisko rynku.
    • Grupa
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 8 osób
    • 1 nocleg

    Łóżka strasznie niewygodne. Nie jest to w czystości utrzymany hostel. Łazienki (przede wszystkim strefa prysznicowa) mało komfortowa. Pokój ośmioosobowy w którym spałam to mała klitka.

    Hostel znajduje się blisko rynku. Łatwe i szybkie połączenie z dworcem głównym. W pobliżu wiele fajnych knajpek, barów, restauracji. Personel ok.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    Czyste przytulne pokoiki, pachnąca pościel, bardzo miła...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Czyste przytulne pokoiki, pachnąca pościel, bardzo miła obsługa. Hostel godny polecenia. Duży punkt za interwencję personelu w przypadku awanturniczego zachowania starszych pań w środku nocy.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    7,1
    Lokalizacja, podwójne łóżko w pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas (w piątkową noc muzyka i głośne rozmowy gdzieś do 5 rano, w pobliżu jest chyba jakaś imprezownia), kuchnia bez kuchenki

    Lokalizacja, podwójne łóżko w pokoju

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    4,2
    Nie polecam
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Cena nie adekwatna do jakości. Styl peerelowski, jakość kiepska. Głośno całą noc łącznie z rankiem. Spać się nie da. Duszno, okna się nie dało otworzyć przez hałas. Pokój mały, łóżka niekomfortowe, krótkie, wyleżane. Pościel nieprzyjemna. Wspólna łazienka w stylu szpitalnym. Kolega wrócił z wysypką na połowie ciała, a korzystał jedynie z łóżka.

    Nic, na prawdę nic. No poza lokalizacją.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    10
    Przemiły i pomocny personel, do apartamentów nie mam żadnych...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak.

    Przemiły i pomocny personel, do apartamentów nie mam żadnych zarzutów, przewyższył moje oczekiwania. Widok z 3 piętra piękny. Czystość, lokalizacja, wszystko naprawdę idealne!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    8,3
    Miejsce niedrogie i w centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus za hałas z pobliskiego pubu do późnych godzin nocnych (mimo środka tygodnia) oraz dźwięków z korytarza, które bardzo się niosą. Jednak koleżance przyzwyczajonej do akademika tak bardzo to nie przeszkadzało jak mi ;)

    Miejsce niedrogie i w centrum. Pokoje wystarczające, jeżeli ktoś szuka czegoś by się przespać jedną czy dwie nocki to idealne. Obsługa bardzo miła.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    10
    Pierwotnie zabookowany apartament niestety nie był...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Pierwotnie zabookowany apartament niestety nie był posprzątany i gotowy na czas. Bez żadnych problemów od razu zaproponowano nam inny o zdecydowanie wyższym standardzie. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    10
    Świetne wyposażenie, byłam jedna noc, ale spokojnie polecam...
    • Grupa
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za mało ręczników

    Świetne wyposażenie, byłam jedna noc, ale spokojnie polecam na dłuższe wyjazdy, pralka, zmywarka, mikrofala, żelazko! Wystrój i dbałość o małe elementy! Zdecydowanie polecam 🙂

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    6,3
    Lokalizacja w samym centrum miasta, ładny duży pokój, winda.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja nad klubami, cała noc słychać muzykę i hałasy, w łazienkach ciągły brak papieru, kuchnia z niedziałająca zmywarka i zepsuta lodówka, w której zbierała się i ciekła woda. Klucz do pokoju należy zostawiać w recepcji przy każdym wyjściu.

    Lokalizacja w samym centrum miasta, ładny duży pokój, winda.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,2
    Dobry hostel! Super lokalizacja!
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Utrudnienie w skorzystania z prysznica. Trzeba rozbierać się już w prysznicu za kotarą, ponieważ nie można zamknąć się i w każdym momencie może ktoś wejść do toalety. Podłoga bardzo mokra od prysznicow i zaslonek.

    Miłyai i pomocna obsługa, czysty pokój. Przytulną kuchnia. Winda.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    7,9
    Uprzejmy i pomocny personel
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
    • 7 noclegów

    Wi-Fi praktycznie nie funkcjonowało Brak szafek zamykanych na klucz w pokojach wieloosobowych Za mało gniazdek w pokojach wieloosobowych

    Uprzejmy i pomocny personel Czystość

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    6,3
    Następnym razem na pobyt we Wrocławiu wybiorę inny hostel lub hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Hostel z aneksem kuchennym bez piekarnika i pieca. Nic nie ugotujesz oprócz wody na herbatę w czajniku. Zamiast pieca jest malutka mikrofala. W nocy nie można spać ponieważ bardzo głośno gra muzyka z pubów. Jeśli stoperów do uszu nie zaśniecie! Wielkim minusem hostelu jest to że przy każdym wyjściu zabierają klucze z pokoi. po powrocie trzeba iść do recepcji i zgłosić swój powrót i odebrać swoje klucze.

    Hostel położony blisko centrum. Czysty i utrzymany w porządku.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    2,5
    Dramat
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Łóżko było niewygodne i trzeszczało przy każdym ruchu. Czystość łazienek pozostawia wiele do życzenia. Bez sensu jest ze ktoś może brać prysznic za kotarą a druga osoba sikać do pisuaru. Głośna muzyka trwająca po godzinie 24:00 uniemozliwia spanie...

    Radzę omijać to miejsce

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    7,5
    Ogólnie mogę polecić ten hostel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie można dodzwonić się do hostelu. Skrzynka pocztowa jest wciąż pełna.Nie można odwołać rezerwacji mimo że pieniądze zostały wpłacone i nie chcę zwrotu. Hostel rząda dodatkowej opłaty za odwołanie rezerwacji. Następnym razem nie wiem czy skorzystam z tego hostelu przez te utrudnienia. Chciałam odwołania rezerwacji jednego pokoju ponieważ omyłkowo zarezerwowałam dwa pokoje a potrzebowałam tylko jeden z którego skorzystałam.

    Było czysto i ciepło.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    7,9
    Perfekcyjna lokalizacja, dobra cena w stosunku do jakości
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Nie podobało mi się że w pokoju był wyczuwalny zapach papierosów, powinien być podział pokoi dla niepalących i palących, araz to że kabiny prysznicowe były w jednym pomieszczeniu z toaletami

    Perfekcyjna lokalizacja, dobra cena w stosunku do jakości

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    3,3
    Nie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    3 kibelki na 20 pokoi, zimna oraz ledwo co lecąca woda pod prysznicem, pokoje różnią się od zdjęć -zdecydowanie. Gość hotelowy siedzący od 6 rano przy komputerze pod naszym pokojem, który głośno puszczał muzyke i śpiewał. Po zwróceniu się do recepcji dostaliśmy odpowiedź że to stały klient. Wszystko rozumiemy ale od Pana wydobywał się na prawdę nie przyjemny zapach. Właścicielowi najwyraźniej nie zależy na dobrej opinii skoro zależy im na "takich" stałych klientach. Świadczy to jedynie o poziomie hostelu. Personel nic nie zrobił z zgłoszona uwagą

    Zdecydowanie lokalizacja

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 listopada 2018

    7,5
    Za tę cenę jest dobrze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Na naszym piętrze w łazience prysznic znajdował się w części ogólnej, a więc każda osoba, która wchodziła do łazienki mogła natknąć się na osobę, która akurat wychodzi spod prysznica. Jest to mało komfortowe i prysznic taki powinien być w części zamykanej (tak, jak na piętrze, na którym znajduje się kuchnia).

    Pokoje małe, ale czyste i ciepłe. Dostępna winda, więc miejsce jest odpowiednie również dla osób z problemami lub niepełnosprawnością. Czysta kuchnia wspólna.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    8,3
    Świetne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
    • 1 nocleg

    Niestety łóżka w pokojach wieloosobowych nie są zbyt wygodne. Materace są bardzo cienkie. Dodatkowo, dobrze by było jakby pokoje były tylko dla kobiet lub tylko dla mężczyzn

    Czysta pościel. Świetnie, że herbata oraz cukier są dostępne dla wszystkich. Lokalizacja jest wręcz idealna!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    8,3
    Świetna lokalizacja, ale miłośnicy ciszy i spokoju na pewno go tu nie znajdą.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Głośno i w środku i na zewnątrz. Hostel znajduje się blisko imprezowni co łączy się z wieczornymi hałasami na zewnątrz (muzyka i krzyki) - trzeba spać przy zamkniętych oknach bo inaczej nie zaśnie się a i tak bas wpada do pokoju. W hostelu goście też robili imprezę, a drzwi zamykały się na słowo honoru przez co cały dźwięk wpadał do środku. Drzwi od pokoju nie tłumią absolutnie żadnych dźwięków i słychać wszystko co dzieje się na korytarzu. Jedna damska łazienka na całe piętro - czyta ale nie zachęcająca do skorzystania. Co prawda było można korzystać z łazienek piętra niżej, ale nie jest to za wygodne. "Wyleżany" materac w łóżku. Kaucja za ręczniki (10 zł za sztukę), o której nam nie wspomniano - uważam to za dziwny rytuał.

    Bardzo dobra lokalizacja - blisko centrum, blisko restauracji sklepu kina. Winda na wyższe piętra, kuchnia z dobrą kawą.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    5,8
    Samo Centrum: dobrze czy źle?
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spędziliśmy w hotelu z mężem tylko jedną noc, niestety nie dało się zasnąć przez hałas na korytarzu. Drzwi od pokoju nie tłumią absolutnie żadnych dźwięków i słychać wszystko co dzieje się na korytarzu: rozmowy, śmiechy, kłótnie, co powoduje, że trudno zasnąć. Dodatkowo jest to ulica pełna lokali typu pub, w których do późna w nocy toczy się życie nocne. Jednym słowem, prawie całą noc nie zmrużyliśmy oka.

    Bardzo sympatyczna obsługa, duże wygodne małżeńskie łoże, czysta pościel.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    7,1
    na jedną noc
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    w obiekcie jest dość głośno, jedno z czterech gniazdek miało prąd i działało przy samym łóżku. Łazienki nie zachęcają do ich skorzystania. Pokoje małe. Na jedną dobę można przenocować. Osoby z autem muszą się liczyć z opłatami.

    bardzo dobra lokalizacja

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    6,3
    Lokalizacja i bliskość Rynku.
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Obiekt raczej dla osób lubiących rozrywkę. Wokół dużo hałaśliwych imprez i lokali.Sam obiekt nie ma na to wpływu ale użytkownicy muszą brać to pod uwagę

    Lokalizacja i bliskość Rynku. Czysto schludnie i miła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    6,3
    Na jedną noc w porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Hostel znajduje się w ścisłym centrum imprezowym Wrocławia, także nie polecam dla kogoś to chce się wyspać. Stosunek jakości do ceny niestety oceniam nisko..

    Obsługa miła i pomocna, fajnie że można zostawić bagaż na parę godzin po wymeldowaniu :) Fajnie, że blisko rynku, starego miasta i wszystkich obiektów wartych zobaczenia.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    6,3
    Lokalizacja- blisko do starego rynku i w ciekawsze miejsca,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duzym minusem bylo brak jakichkolwiek szafek, szaf na ubrania oraz halas za oknem dość uciążliwy

    Lokalizacja- blisko do starego rynku i w ciekawsze miejsca, pomocny personel, czysto

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    7,5
    Fajnie było, polecam Wrocław !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Za duży hałas w nocy! Trzeba spać przy zamkniętych oknach bo inaczej nie zaśnie się.

    Blisko: - rynek - kino - tramwaj - fajne kawiarnie - parking podziemny

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    7,1
    Fajny salon z aneksem kuchennym, można zjeść śniadanko,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klucz do pokoju zostawia się na recepcji, przy pobieraniu klucza nie sprawdzają kto pobiera klucz, czyli każdy może zabrać klucz ale jest monitoring. Ciężko zaparkować w pobliżu.

    Fajny salon z aneksem kuchennym, można zjeść śniadanko, wipić kawę czy herbatę i obejrzeć tv. Świetna lokalizacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    4,6
    Pokój jaki otrzymaliśmy nie spełniał żadnych norm .
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Pokój jaki otrzymaliśmy nie spełniał żadnych norm .Okno zostało zalepione matową folią aby ukryć widok na ścianę budynku .Między budynkami znajdowały się urządzenia które emitowały ciepło i ogromny hałas ,który dostawał się do pokoju .Z powodu ciepła emitowanego z urządzeń za oknem w pokoju panowała bardzo wysoka temperatura .Brak wentylacji był bardzo uciążliwy .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    7,5
    Kuchnia ogólna do korzystania przez klientów fajnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Okolica bardzo hałaśliwa. Niemożliwe było zasnąć, bez zamknięcia okna. Dobrze, że nie było na zewnątrz zbyt gorąco, bo w pokoju było by bardzo duszno.

    Kuchnia ogólna do korzystania przez klientów fajnie wyposażona i z fantazją urządzona :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    4,6
    Hostel jest ekstremalnie głośny - dotyczy to zarówno...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Hostel jest ekstremalnie głośny - dotyczy to zarówno otoczenia (co oczywiście traktuję jako czynnik zewnętrzny), jak i samego hostelu. Goście hałasują przez całą noc do białego rana bez żadnej reakcji personelu. Odkurzanie zaczyna się już o 9, chociaż wymeldowując się max. o 11 można spać dłużej. Kaucja za ręczniki (10 zł za sztukę), o której nam nie wspomniano, chociaż specjalnie dzwoniłam z pytaniem, czy je zapewniają. Wchodząc do hostelu, wystarczy podać numer pokoju i bez żadnej weryfikacji otrzymuje się klucz (a osoby na recepcji się zmieniają i nie sądzę, żeby pamiętały twarze wszystkich gości). Oczywiście zdaję sobie sprawę, że warunki hostelowe są dalekie od standardów hotelowych, ale bywałam w wielu innych, w których po prostu szanuje się gości i dba o ich minimalny komfort. Niestety nie polecam, a wręcz odradzam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    4,6
    W ofercie byl zawarty parking którego nie było.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W ofercie byl zawarty parking którego nie było. Nie da sie spac w hotelu przy otwartym oknie, które musi byc otwarte z uwagi na brak klimatyzacji w pokoju. Pod obiektem znajdują się liczne kluby, straszliwy hałas. W pokoju na 6 gniazdek działały jedynie dwa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    6,3
    Ogólnie ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeżeli chodzi o weekend to nie ma szans aby ktoś tam zasnął dyskoteka do 8 00 dramat

    Hotel był w stosunku do ceny dobry czyli wygodne lóżka pachnie itd.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2018

    2,9
    Koszmar
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy ze wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienki brudne, zakochane sanitariaty i zlewy. Pomieszczenia natryskowe i toalety męskie nie są zamykane. Klucze pozostawia się na portiernii ale nikt nie sprawdza kto pobiera klucze. Twój klucz może wziąć każdy. I przede wszystkim i najważniejsze sprawdzające z której strony jest pokój. Absolutnie nie od podwórza. Straszny hałas. Obok są puby, muzyka na żywo. Pogłos okropny, wrzaski pijackie do 6 rano. Nie da się spać.

    Nic

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    8,3
    Super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miłośnicy ciszy i spokoju napewno go tam nie znajdą, w Hostelu cisza ale za oknem jedna wielka impreza😁 a druga sprawa brak klimatyzacji był bardzo uciążliwy gdy za oknem w nocy było 30 stopni.

    Bardzo polecam Hostel Absynt. Pokoje czyste, łazienka tak samo. W Hostelu cisza i spokój. Obsługa przemiła. Lokalizacja bardzo dobra, wszędzie blisko! Śniadania zaraz za rogiem przepyszne, a wieczorem pyszne drinki. Blisko sklepy, kawiarnie, restauracje, tramwaje. Rynek kilometr od Hostelu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    2,5
    Nie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas przez całą noc, ponieważ na przeciwko naszego okna umiejscowiony był klub. W pokojach duszno. Ich wygląd był znacznie inny niż na zdjęciach, które pokazuje hostel. 1 łazienka na całe 2 piętro. Brak w niej zamków. 2 prysznice również nie zamykane. Nie polecam.

    Miła obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    9,6
    Bardzo dobra lokalizacja przy starówce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja przy starówce. Tuż obok miejski parking podziemny, dla klientów hostelu płatny 50% standardowej stawki. Pokoje czyste, możliwość korzystania ze wspólnej kuchni i łazienki.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    3,3
    Brak szacunku do klienta
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odradzam w 100 %. Nie polecam absolutnie. Umieszczono nas w pokoju gdzie panowała niewyobrażalnie wysoka temperatura zagrazajaca zdrowiu a nawet życiu. 1 noc wytrzymalismy (nieświadomi co nas czeka). Z drugiego noclegu musieliśmy zrezygnować, gdyż hostel nie zaproponował nam innego pokoju ani wiatraka do tego nagrzanego na słońcu pokoju. Po złożeniu reklamacji w formie pisemnej oraz ustnej niestety do dnia dzisiejszego nie doczekalam się żadnej reakcji , a czekam już 20 dni. Olewanie klientów przez hostel uważam za niedopuszczalne. i będę odradzala każdemu korzystanie z tego hostelu.

    Hostel nie zasługuje na pozytywną opinię.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    8,3
    Pokój skromny, czysty, kilka łazienek, więc nie było...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Pokój skromny, czysty, kilka łazienek, więc nie było problemu z korzystaniem, mimo sporego obłożenia. Przychodziłyśmy z córką właściwie tylko spać, wiec hostel się sprawdził.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    6,3
    Dla imprezowiczów
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przeraźliwy hałas z klubu muzycznego pod hostelem (od 19.00 do 7.00). Niezamykane kabiny prysznicowe (zasłonki są). Mało toalet. Nieprzytulnie.

    Czystość i lokalizacja w centrum Wrocławia

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    7,1
    Fajne czyste kameralne miejsce blisko centrum. Dobry punkt wypadowy na zwiedzanie Wrocławia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy ze wspólną łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minus to brak parkingu obok jest miejski ale dość drogi. Booking tez blednie przydzielił nam pokój w rezerwacji, gdyż na 5 osób ( w tym 3 dzieci) dostaliśmy pokój 4 osobowy. Daliśmy radę bo dwójka dzieci to 6 -letnie bliźniaki wiec ok ale początkowo mały dyskomfort był.

    Dobra lokalizacja blisko rynku, przy ulicy dużo małych knajpek

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    9,2
    Świetna lokalizacja;
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy ze wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na piętrze mogłyby być dwie łazienki ponieważ trudno się do niej dostać. W naszym pokoju mechanizm okna był zepsuty.

    Świetna lokalizacja; fajnie, że w recepcji można przed wyjściem zostawić klucz, bo zapobiega to ewentualnemu zgubieniu. Pokój przestrzenny.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    8,8
    Bardzo dogodne miejsce wypadowe do zwiedzania pięknego Wrocławia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spluczka w wc, jakość materacy, zamek pod prysznicami za salonem do naprawy.

    Lokalizacja, personel recepcji, mozliwosc przechowania bagażu, blisko super restauracja Pochlebna.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    8,3
    Dobra lokalizacja blisko do rynku, a w pobliżu hostelu wszystko pod ręką restauracje, bary.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Nie działało światło w łazience, czyli podczas brania prysznica oświetla Cię światło z toalety, gdy zgasło było nieciekawie, światło działa na czujnik ruchu. Z mojego okna było słychać klimatyzację z sąsiedniego budynku, jeśli masz problem ze snem poproś o pokój z drugiej strony, jeśli to możliwe. Blisko barów, więc trzeba brać poprawkę na ewentualny hałas :)

    Bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko, do rynku w kilka minut. Pokój na 4-tym piętrze z windą więc ok. Miła, uśmiechnięta obsługa, która wyjaśnia zasady działania obiektu. Recepcja czynna całą dobę, na tej samej ulicy możesz zjeść śniadanie, lody a na rogu Carrefour. Dostęp do kuchni na pierwszym piętrze.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    6,7
    warunki adekwatne do ceny, polozenie blisko restauracji i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałasy i awantury na korytarzu w godzinach nocnych, lacznie z wyważonymi drzwiami w pokoju obok, bez zadnej interwencji pracownikow. Picie, wulgaryzmy i klotnie do 7 rano. Halas z ulicy ale to nie wina hostelu. Na szczescie dzieci maja twardy sen to ich nic nie obudzilo. W lazience brak zamka

    warunki adekwatne do ceny, polozenie blisko restauracji i lokali. Lozka wygodne, pokoje czyste, swiatla na czujnik.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    5,8
    Miła obsługa i to by było na tyle....
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Komfort miejsca pozostawia wiele do życzenia. Łazienki małe i obskurne, pokój nieduży a w nim wstawione wielkie łóżko więc, nie bardzo jest jak sie ruszyć. Brak nawet małego telewizorka. W tej cenie hostele potrafią zaproponować dużo więcej w innych dużych miastach w Polsce.

    Obsługa recepcji, panie bardzo miłe i uczynne. Lokalizacja - samo centrum miasta.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    7,5
    Omijaj pokoj 209
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogromny skwar w pokojach brak jakiego kolwiek wentylatory , lazienki z PRL Radze omijać pokój 209 który za oknem ma ściany i buczacy wentylatory innego budynku.

    Obsługa bardzo miła pomocna lokalizacja w centrum to wielki Plus.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    5,8
    Hostel bardzo fajny, niestety "sasiądztwo" i brak spokoju do wypoczynku fatalny.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg

    Pokój zlokalizowany w bliskim sąsiedztwie "klubu" rockowo-metalowego . do 5.30 rano darcie mord i bardzo bardzo głośna muzyka. dzieci płakały do 4 nad ranem . zero odpoczynku przed dalsza trasą. Problem z sąsiadami podobno znany personelowi. szkoda że nikt nie chce czegoś z tym zrobić. można by chociaż proponować pokoje dla rodzin z małymi dziećmi w innej częśco budynku ( od ulicy )

    Lokalizacja świetna, personel miły, czysto.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    5,0
    zdecydowanie odradzam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel tak beznadziejny, że pierwszy raz fatyguję się by napisać recenzję. Jedynym plusem wynajęcia w nim pokoju jest lokalizacja - budynek znajduje się właściwie w samym centrum Wrocławia. Cena za noc również jest stosunkowo niska, ma to jednak związek z fatalnymi warunkami, jakie oferuje nam Absynt Hotel. Po pierwsze, pokoje. Nie wiem, jak prezentuje się reszta, jednak pokój który trafił się mnie, zamiast widoku na panoramę miasta, oferował mi ścianę z głośnym, ogrzewającym pomieszczenie do horrendalnej wręcz temperatury wentylatorem tuż za oknem. Obsługa hotelu, pomimo rzekomych szczerych chęci, nie mogła zrobić z tym absolutnie niczego. Kolejnym koszmarem były łazienki - w każdej dwa prysznice obok siebie, bez zamka w drzwiach, powleczone jedynie osłonką, gwarantujące zero prywatności. Minus należy się również za brak zdjęc konkretnych pokojów w ofertach prezentowanych właśnie na bookingu. Jednym słowem - pomimo świetnego przełożenia ceny do lokalizacji obiektu, naprawdę nie warto dać się skusić pozornej opłacalności.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    7,1
    Ekstra, ale stanowczo za głośno.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Muzyka w lokalach obok napierdala na cały regulator do 4 nad ranem. To chyba niezgodne z prawem? Powinni grać choć minimalnie ciszej. Proponuję posłuchać/wezwać policję bo przeginają palę. W łazienkach powinny stać mopy, żeby można było wytrzeć po sobie podłogę lub posprzątać jak się coś wyleje. Światło gaśnie podczas brania prysznica.

    Obsługa zarówno recepcja jak i personel sprzątający.kawa gratis.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    7,5
    Przemiła obsługa, szybkie reagowanie na problemy (miałam...
    • Grupa
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 8 osób
    • 5 noclegów

    Największym problemem był hałas dobiegający z licznych dyskotek/klubów przy Pasażu Niepolda. Czułam się, jakby impreza odbywała się w pokoju, w którym śpię i to niestety zarówno w weekendy, jak i w tygodniu do godzin porannych. Jeśli hostel ma pokoje od ulicy Św. Antoniego, być może jest lepiej. Poza tym przydałoby się więcej łazienek oraz zadbanie o to, aby zawsze był w nich papier; a także kuchenka, aby można było coś ugotować.

    Przemiła obsługa, szybkie reagowanie na problemy (miałam problem z nadłamaną deską w łóżku), możliwość przechowania bagażu i oczywiście wspaniała LOKALIZACJA! Przyjechałam na MFF Nowe Horyzonty i droga do kina od momentu wyjścia z pokoju zajmowała maksymalnie 5 minut, a przy ulicy Św. Antoniego znajduje się dużo fajnych knajp i barów ;). Pokoje były czyste i całkiem przestronne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    7,5
    Bliskość do Kina (brałam udział w festiwalu filmowym ),...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
    • 2 noclegi

    brak szafek w pokoju by chociażby położyć torbę. Mimo pachnącej czystej pościeli...nie obeszło się od pogryzień - i nie były to komary... :-( warto to sprawdzić pokój nr 208 .

    Bliskość do Kina (brałam udział w festiwalu filmowym ), uprzejmość obsługi.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    5,8
    Świetna lokalizacja, tuż przy kinie, wyjście na ulicę pełną...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
    • 2 noclegi

    Przypadł nam pokój z oknem wychodzącym na ścianę, na której wisiał wiatrak klimatyzacji nawiewający ciepłe powietrze. W upalny weekend było to bardzo niekomfortowe. Nie można było otworzyć okna nocą, by wpuścić trochę świeżego powietrza. W środku pokoju nie było klimatyzacji. Recepcjonistka była na tyle miła, że pożyczyła mini wiatraczek, ale i tak były to dwie trudne duszne noce.

    Świetna lokalizacja, tuż przy kinie, wyjście na ulicę pełną kawiarni i barów.

    Pobyt: Sierpień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Absynt Hostel zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: