Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Academus - Cafe/Pub & Guest House

Kiełbaśnicza 23, Stare Miasto, 50-110 Wrocław, Polen

#8 van de 23 B&B's en herbergen in Wrocław

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 292 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wat ik vooraf niet wist: het is een guesthouse, de kamers worden tijdens het verblijf niet schoon gemaakt. Schone handdoeken kun je op de gang uit een kast pakken. Dit is dus verder geen minpunt hoor.

    We hebben de kamer zonder ontbijt geboekt. Het ontbijt in het hotel is relatief duur en in de omgeving zijn volop ontbijtgelegenheden. De locatie is supertop, kan niet beter. De kamers en doucheruimte zijn ruim en schoon. Er zijn verder geen voorzieningen, maar in de pub kun je na terugkomst uit de stad nog een heerlijk biertje drinken. Voor de bierliefhebbers: in de pub verkoopt men diverse bijzondere Belgische biertjes (o.a. Delirium tremens, Westmalle, Rochefort, Leffe) en ook van de tap is er keuze volop. Als je geen eisen aan het hotel stelt zoals een zwembad, fitnessruimte e.d. dan hoef je niet verder te zoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,7
    Prachtige plek in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was aan een opknapbeurt toe. Daardoor was de kamer vrij somber. Het verenmatras was redelijk op. Deur naar de gang hielt geheel geen geluid tegen, verder prima stille kamer, ondanks hartje centrum.

    Prachtige locatie, midden in het centrum. Zit boven een cafe, maar door een tussenverdieping met kantoor/opslag hoor je daar niets van.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,9
    Knus verblijf nabij centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen

    Super ligging t.t.v. het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    MEER MOET DAT NIET ZIJN !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WIFI ONTVANGST ZWAK OP DE 4 VERDIEPING MEN GING ER IETS AAN DOEN

    IDEALE LIGGING GEZELLIGE PUB VERBONDEN AAN DE ACCOMODATIE PARKING

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    NVT

    Ontbijt was elke dag anders, luxe en uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. Grote kamer op geweldige locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De matrassen vonden we wat te zacht.

    Gastvrijheid. Fantastische locatie, op een paar minuten loopafstand van het centrum. Gezellige pub op de begane grond.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: