Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. zachodniopomorskie – opinie o hotelach
  4. Tuczno – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Agroturystyka Stajnia Rusinowo

Agroturystyka Stajnia Rusinowo – opinie

Rusinowo 4, 78-640 Tuczno, Polska

Nr 1 z 2 hoteli w mieście Tuczno

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 16 opinii o hotelu

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,8

  • Komfort

    8,3

  • Lokalizacja

    8,6

  • Udogodnienia

    8,1

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,8

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 10

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    6,3
    Pokój nie był ogrzany,personel nie wiedział o moim...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Lokalizacja.

    Pokój nie był ogrzany,personel nie wiedział o moim przyjeżdzie .Pomieszczenia noszą ślady posezonowego zużycia (ściany). Za drogo jak na ten standard.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2018

    10
    Najlepsiejsza miejscówka w okolicy! ❤️
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Atmosfera doskonała, czysto, właściciele pomocni i kompetentni w rozeznaniu terenu :) atrakcje i rozrywki, opowiesci i super klimat. Nie chcę się wracać do domu. Serio.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    8,8
    Świetne miejsce dla rowerzystów
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce jest niepozorne, ale bardzo przyjemne. Sympatyczny właściciel, który bez problemu zgodził się na przechowanie rowerów według naszych potrzeb. Polecam!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2017

    8,8
    Cisza, spokój, konie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Kolejna bardzo miła wizyta. Od mojego ostatniego pobytu w Agroturystyce w pokoju stanęła szafa, a w części ogólnej pojawił się czajnik oraz kawa i herbata dla gości - duży plus. Nadal jest czyściutko, a atmosfera bardzo przyjazna. Jeszcze raz pochwalę możliwość wczesnego zameldowania (od 13:00), dla mnie to ogromne ułatwienie. Będąc ciągle w służbowej podróży, człowiek oczekuje często dobrego standardu, lokalizacji w centrum miasta i niskiej ceny. Wyjeżdżając kawałek za miasto można mieć to wszystko, plus spokój i ciszę, która tak przydaje się w pracy.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 15 listopada 2017

    9,2
    Schludnie i w przystępnej cenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Skorzystałam z oferty Agroturystyki wracając z wyjazdu służbowego. Z początku sugerowałam się ceną. 60 zł (w promocji 54 zł) za dwuosobowy pokój do pojedynczego wykorzystania wydawało się bardzo rozsądną kwotą, a ostatecznie okazało się super okazją biorąc pod uwagę standard, który oferuje Stajnia Rusinowo. Czystość jest na najwyższym poziomie, wystrój prosty i schludny. Bardzo wygodna i przestronna strefa wspólna w obiekcie. Mój pobyt odbywał się poza sezonem, więc na dworze było już lekko zimno - elektryczne panele grzejące na suficie i ścianach to super sprawa - nagrzały pokój bardzo szybko. Nie dane mi było skorzystać z żadnych udogodnień ze względu na rodzaj noclegu, aczkolwiek do stajni zajrzałam i mam nadzieję, że uda mi się odwiedzić obiekt w innym celu niż służbowy.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    9,6
    Godne polecenia miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak tv w pokoju.

    Wogodnie łóżka i spokojny klimat

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    10
    Atmosfera, miejsce, czystość i cena do jakości ☺️
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Atmosfera, miejsce, czystość i cena do jakości ☺️

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,6
    Miłe wnętrza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Miłe wnętrza. Spokój i cisza pomimo sąsiedztwa z ruchliwą drogą. Smaczne śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 maja 2018

    7,9
    było wygodnie i spokojnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    150

    180

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2017

    8,3
    Jeśli ktoś szuka wypoczynku bez zbędnych udogodnień w...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeśli ktoś szuka wypoczynku bez zbędnych udogodnień w otoczeniu lasów , ciszy i spokoju. To będzie dobre dla ciebie. Polecam.

    Pobyt: Listopad 2017

Obiekt ma także 5 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 10

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!