1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o hotelach
  4. Warszawa – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Airport Hotel Okęcie

Airport Hotel Okęcie – opinie 4-gwiazdkowy

ul. Komitetu Obrony Robotników 24, Włochy, 02-148 Warszawa, Polska

Nr 26 z 193 hoteli w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2123 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,1

  • Udogodnienia

    9,0

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    8,8

  • Bezpłatne WiFi

    8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 18 Styczeń 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    WSZYSTKO w idealnym porządku. Obsługa bardzo miła,pokoje czysciutkie i dojazd na lotnisko super. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2021

  • Ocena dodana: 18 Styczeń 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo uprzejmy, uśmiechiety i pełny kompetencji Pan dający sugestie, co do transportu, posiłku, budzenia, porannej kawy. Dziękuję i polecam

    Pobyt: Styczeń 2021

  • Ocena dodana: 30 Grudzień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nic. Jak zwykle wszystko idealnie.

    Przemiła Pani na recepcji, wyśmienite śniadanie. Czysto, ciepło, miło jak zawsze.

    Pobyt: Grudzień 2020

  • Ocena dodana: 21 Grudzień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma się do czego doczepić, wysoki poziom, cicho, wygodnie, czysto miło. Standard pokoju zrobił miłe wrażenie, zestawy kosmetyków, szlafroki, aranżacja wnętrza. Polecam

    Pobyt: Grudzień 2020

  • Ocena dodana: 12 Grudzień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bylam poinformowana, ze transfer z hotelu na lotnisko odjezdza co pol godziny. Rano potwierdzam to na recepcji. Czekalam 20 min i bus sie nie pojawil. Musialam zamowic taksowke, zeby nie spoznic sie na lot. Duzo stresu a wystarczylo powiedziec wczesniej, ze cos sie pozmienialo.

    Bardzo wygodne lozko

    Pobyt: Grudzień 2020

  • Ocena dodana: 11 Grudzień 2020

    10
    Polecam
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uwag

    Bardzo miła obsługa życzliwi i pomocni !

    Pobyt: Grudzień 2020

  • Ocena dodana: 8 Grudzień 2020

    8,0
    NIESTETY KRÓTKI POBYT W PODRÓŻY
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    ELEKTRONICZNY ZAMEK SIE ZACIĄŁ

    OBSŁUGA

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 3 Grudzień 2020

    10
    Bardzo przyjemny pobyt w klimatycznym miejscu.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wi-Fi dość szybkie ok 30Mb/s ale niestety co chwilę się rozłączało. :(

    Hotel naprawdę godny polecenia. Bardzo miła i przyjazna PROfesjonalna obsługa. Pokój komfort naprawdę przestrzenny i dobrze wyposażony.

    Pobyt: Listopad 2020

  • Ocena dodana: 24 Listopad 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    bardzo dobry

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2020

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystrój

    Obsługa

    Pobyt: Listopad 2020

  • Ocena dodana: 28 Październik 2020

    10
    Bardzo konkretny ,
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    idealna lokalizacja dla osób podróżujących , biznesowo, lotnisko , jest 500 m od hotelu , polecam , dla wszystkich pracujących aktywnie , w pełni wyposażony hotel , w sale konferencyjne , restauracje , bar , również czas wolny , można spędzić w centrum walls, hotel posiada również siłownie , Polecam ,

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 27 Październik 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zacinające się programy telewizyjne

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 27 Październik 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Materac za twardy

    Jedzenie. Pyszne

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 26 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    ŚNIADANIE UROZMAICONE, RÓŻNORODNE, BARDZO SMACZNE , ZACHOWANE WSZYSTKIE NORMY CZYSTOŚCI, PERSONEL RESTAURACJI MIŁY , PO PROSTU WSZYSTKO NA SWOIM MIEJSCU . POLECAM .NAPEWNO WRÓCĘ

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 23 Październik 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kolejny udany pobyt

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 23 Październik 2020

    10
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jedyne in minus, to że przy śniadaniu brak wody gazowanej. W butelkach tylko odpłatna, pozostaje nalewana przez obsługę. To można zmienić. Nie ma różnicy w cenie zakupu i sprzedaży wody gazowanej i niegazowanej. Szczególni w koszcie 49 zł/os za śniadanie.

    Duże fajne łóżko, komfortowa wanna. Czysty pokój wyposażony w szlafroki, ręczniki i markowe kosmetyki. Czisza i spokój. Miłe przyjęcie. Brak kłopotów z parkowaniem. Sypiam często w tym hotelu i mogę polecić z czystym sumieniem.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 19 Październik 2020

    10
    Pobyt uważam za udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Lokal a ścislej łazienki nie sa dostsowane do potrzeb osób niepełnosprawnych

    Przestrzeń , odpowiednio zagosdarowana przestrzeń

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 8 Październik 2020

    9,0
    Bardzo przyjemny pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, miły i pomocny personel, bardzo smaczne śniadanie!

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 4 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Doskonała, bardzo kompetentna obsługa. Pyszne śniadania, duży wybór, no i bezpiecznie, co nie jest bez znaczenia w czasie pandemii. Do lotniska parę kroków, więc to doskonałe miejsce dla wszystkich, którzy mają kilkanaście/kilkadziesiąt godzin międzylądowania, lub wylatują z Warszawy, a są z innego miasta. Oczywiscie dla turystów i partnerów biznesowych to też nie bez znaczenia.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 2 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa i dobre jedzenie

    Odległość od lotniska

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel nie podaje informacji na stronie bookingu, że w związku z pandemią całe zaplecze hotelu jest nieczynne. Nie ma restauracji ani baru i nie można korzystać ze strefy spa. Hotel udostępnia tylko kawiarnię i zamyka ją wcześnie. Niby zrozumiałe w tych pandemicznych okolicznościach, ale cena hotelu jest zatem nieadekwatna do oferty, którą można teraz dostać, a hotel powinien mieć jasną informację dla gości, którzy rezerwują pokoje. Wybraliśmy ten hotel właśnie ze względu na restaurację i strefę spa, żeby wypocząć przed długim lotem. Pani w recepcji na nasze zdziwienie powiedziała: "Nie będzie tak fajnie jak ostatnim razem".

    Hotel zdobył nasz uznanie już rok wcześniej, kiedy byliśmy tam poraz pierwszy. Duże pokoje, bardzo czysto, miły personel i doskonała lokalizacja. Dobre wczesne śniadanie i budzenie na życzenie.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W szafce był suchy chleb i bułki

    Łóżka wygodne i duże!

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 29 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Czystość.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 27 Wrzesień 2020

    8,0
    W Tv nie ma tvTrwam a to jest Polska i Katolicka TV
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko sie podobało i prosze niezadawanie takich pytań!

    Tak wybór Dan i obsługa bardzo dobra! Więcej zielonych sałatek wskazane!

    Pobyt: Wrzesień 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: