Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o hotelach
  4. Warszawa – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Airport Hotel Okęcie

Airport Hotel Okęcie – opinie 4-gwiazdkowy

ul. 17 Stycznia 24, Włochy, 02-148 Warszawa, Polska

Nr 22 z 216 hoteli w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 4560 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9

  • Udogodnienia

    9

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 23 marca 2019

    10
    Wspaniały hotel z doskonałą obsługą i fantstyczną restauracją.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Nie mam żadnych uwag.

    Śniadanie wyśmienite. Kucharz przygotowywał mi indywidualny ,perfekcyjny i wyśmienity posiłek dostosowany do mojej dość nietypowej diety. Pomimo alergii mogłam rozkoszować się wspaniałymi posiłkami .

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 18 marca 2019

    7,9
    Lokalizacja, wygodne duże łóżko.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie jak na 4* słabe, mały wybór warzyw, brak ryb, sztuczna jajecznica. Poza tym po opłaceniu w hotelu opłaty za pokój, hotel nadal wysyła automatem maile że trzeba zapłacić do dnia..... powinni ustawić system tak żeby nie nękał klientów kilka razy w ciągu dnia, przez 2-3 dni po wymeldowaniu z hotelu.

    Lokalizacja, wygodne duże łóżko.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 13 marca 2019

    9,6
    Ładne, przestronne pokoje i komfortowe łóżko.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Droga restauracja hotelowa.

    Ładne, przestronne pokoje i komfortowe łóżko. Blisko lotniska, shuttle bus zadziałał jak powinien. Wszystko OK. Nie korzystałem ze śniadania.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 9 marca 2019

    10
    Świetna lokalizacja hotelu dla osób które zatrzymują się po...
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Świetna lokalizacja hotelu dla osób które zatrzymują się po lub przed lotem. Hotel położony jest bardzo blisko lotniska, a co pół godziny odjeżdża spod niego darmowy transport na lotnisko. Pokój był bardzo przestronny, ładnie urządzony, a łóżko olbrzymie i wygodne. Śniadania smaczne.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 8 marca 2019

    8,3
    Lokalizacja blisko lotniska wiec transfer w cenie pokoju...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mogłalyby być ciepłe napoje w holu dostępne cała dobę. Fajnie wstać nawet o 4 rano i wypić ciepła kawę na przebudzenie.

    Lokalizacja blisko lotniska wiec transfer w cenie pokoju bardzo dobry pomysł. Między innymi dlatego wybrałam ten hotel

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 24 lutego 2019

    10
    Hotel godny polecenia, czyściutko, miło i wygodnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel godny polecenia, czyściutko, miło i wygodnie. Śniadania rewelacyjne a i obsługa na najwyższym poziomie. Hotel świetnie sprawdził się jako nocleg przed wylotem na wakacje. Transfer z i na lotniska gratis. Super. Polecam o na pewno wrócę.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 22 lutego 2019

    9,2
    Udany pobyt biznesowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Cena za śniadanie 65 zł jest wygórowana.

    Już kolejny raz w spędziłem pobyt służbowy w tym hotelu. Jak zawsze wysoki komfort pobytu i profesjonalizm obsługi. W pokoju zawsze przydaje się czajnik z kawą czy herbatą a także minibar. Łóżko bardzo wygodne.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    9,2
    Hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa baru. Pan niestety potraktował mnie z pogardą i wyższością niestety nie było to miłe uczucie.

    Mega piękny pokój obsługa hotelu bardzo miła i pomocna odpowiadała na każde pytanie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    6,7
    Odległość od lotniska
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Atmosfera nie jest przyjemna, dostaliśmy dwa pojedyncze łóżka zamiast jednego podwójnego, zaproponowano nam połączenie łóżek zamiast zmianę pokoju, ponieważ inne były zajęte

    Odległość od lotniska

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    10
    Kolejny pobyt w hotelu Airport Okęcie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel bardzo fajny. Obsługa fantastyczna, bardzo miła i uprzejma. Panie i Panowie w recepcji zawsze chętni do pomocy. Śniadania bardzo smaczne. Obsługa również bardzo miła. Pokój wspaniały, przestronny, łóżko bardzo wygodne. Chętnie w przyszłości skorzystam z noclegu i pobytu w hotelu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    10
    Bus zawożących na lotnisko co 30 minut, możliwość zrobienia...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Straszny hałas, ciągłe krzyki i śmiechy na korytarzu po godzinie 22..

    Bus zawożących na lotnisko co 30 minut, możliwość zrobienia kawy, herbaty w pokoju

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    10
    Idealna lokalizacja przy lotnisku, darmowy własny transfer...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealna lokalizacja przy lotnisku, darmowy własny transfer pod sam terminal. Fantastyczna i przemiła obsługa, od recepcji przez kelnera czy kierowcę. Przyjechaliśmy bardzo późno, jednak kucharz zaserwował nam fantastyczny posiłek mimo tak późnej pory. Szczerze polecam!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    8,3
    Blisko lotniska, wygodne lozka, swietna lokalizacja, bardzo czyste pokoje.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Room serwis zdecydowanie za drogi, za te usluge trzeba zaplacic dodatkowo az 20 zlotych. Wybor niewielki, na sniadanie wyboru wlasciwie nie ma. Nie podaje sie soli, ani pieprzu z zamowieniem. Do sniadania nie bylo miodu, co zaznaczono w karcie. W lazience nie byhlo szczoteczek do zebow. Mialam wrazenie, ze management chce zaoszczedzic 2 zlote na kazdym gosciu, zapominajac ze szczegoly buduja wizerunek hotelu. Mysle, ze pozorne oszczednosci sa nieadekwatne do zysku.

    Lokalizacja jest znakomita. To samo mozna powiedziec o czystosci. Lozka wygodne, a pokoj ktory otrzymalam bardzo cichy. Pelen profesjonalizm osob pracujacych w hotelu. Zarowno w rezerwacji, w recepcji, room servisie czy kierowca dowozacy na lotnisko.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 7 lutego 2019

    2,5
    Hotel zablokował 1000 złotych na koncie, mimo że zapłaciłem...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Hotel zablokował 1000 złotych na koncie, mimo że zapłaciłem za pobyt w dniu wymeldowania. Mija miesiąc a środki nadal zablokowane. 3 telefony do Hotelu i nadal nic!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 lutego 2019

    7,9
    Wygodne łóżko.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Dwie restauracje, ale brak menu na lekką kolację. Jedzenie smaczne [sałatka Cesar, polędwiczki, ryba], ale jeszcze jest pole żeby je poprawić.

    Wygodne łóżko. Wanna w pokoju. Czystość. Miła obsług w restauracji.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    6,7
    Stosunek ceny do jakości niezadowalający.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    rezerwowałem pokoje w piątek, a przyjeżdżając we WTOREK o godzinie 18 okazało się że pokoje są nieprzygotowane i trzeba czekać 20 minut. Aż strach pomysleć ile musielibyśmy czekać gdybyśmy przyjechali na godz. 16 tak jak informowaliśmy hotel. Łóżka miały być duże podwójne, a okazało się że zamiast tego zsunięto dwa łóżka jednoosobowe razem dopiero po naszym przybyciu.

    śniadanie było smaczne, dowóz na lotnisko przez busa z hotelu.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2019

    9,2
    OGÓLNIE WSPOMINAM POBYT W WASZYM HOTELU DOBRZE
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    BYŁEM ZAWIEDZIONY BAREM NA 9 PIĘTRZE, W ZWIĄZKU Z TYM NIE SKORZYSTAŁEM Z POSIŁKU PO GODZINIE 23, MIMO GŁODU , A MACIE WSPANIAŁY TATAR.

    WSPANIAŁE UDOGODNIENIE Z DOWOZEM I ODEBRANIEM Z LOTNISKA. WSPANIAŁE DESERY I MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU "SŁODKOŚCI"

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2019

    10
    Dobra lokalizacja, przystępna cena, czysto
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Czysto, ciepło, komfortowo. Posiłki urozmaicone w formie szwedzkiego stołu, miła obsługa, bardzo blisko na lotnisko. Plus za dowóz z lotniska i z powrotem busem hotelowym.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    9,6
    W pokoju na ostatnim piętrze, bez wykupionego śniadania...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    W pokoju na ostatnim piętrze, bez wykupionego śniadania mieliśmy bardzo wygodne łóżko. Ogólnie cicho i z widokiem na całe miasto :-) Śniadanie bardzo smaczne, mieliśmy za free :-) Polecamy :-)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2019

    9,6
    Profesjonalna obsługa i życzliwe indywidualne podejście do gościa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problem z rezerwacją który sama spowodowałam został rozwiązany dla mnie pozytywnie pomimo tego że procedury hotelu tego nie przewidywaly. Obsługa na najwyższym poziomie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2019

    10
    Nie spodziewałam się tedo co zastałam. Pokój nowoczesny , komfortowy, bardzo czysty. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Lokalizacja znakomita przed wylotem lub też po powrocie. Obsługa miła, pokój świetnie urządzony, komfortowo i przestronnie. Wszystko na miejscu i zmyślnie umieszczone, np. deska do prasowania, miejsce na filiżanki i czajnik. Pościel najlepszej jakości, poduszki i łóżko bardzo wygodne. Cichutko i przemiło:)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    8,8
    Generalnie polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Nie działała telewizja . Jedzenie w bufecie restauracyjnym bardzo monotonne, dania powtarzały się z dnia na dzień. średnio smaczne.

    jakość wykończenia wnętrza. Zupa krem z pomidorów ekstra klasa.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    10
    Pobyt służbowy związany z lotem.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Szybka i kompetentna obsługa, dostępny bez potrzeby wcześniejszej rezerwacji podziemny parking. Dla podróżujących do i z lotniska, prawdziwy skarb. Dobre WiFi.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    9,2
    Nocleg w hotelu zarezerwowałem z uwagi na wczesny lot dnia...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nocleg w hotelu zarezerwowałem z uwagi na wczesny lot dnia następnego do Rzymu. Mogłem pozostawić samochód na parkingu (płatnym). Pod tym względem hotel spełnia swoje cele. Zawsze korzystam z tego hotelu przed lotem :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2019

    8,8
    Fantastyczna przygoda =)
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatna strefa wellness i spa. Np w hotelu Arkas w Prószkowie pod opolem strefa wellness dla gości jest za free a hotel ma tylko 3 gwiazdki

    Przemiła obsługa. Wszystko czysciutkie i wyglądające jak nowe nie używane. Cudownie wspominam wyjazd :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    9,2
    Wszystko doskonale oprócz zapachu chemii po sprzątaniu na...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Klimatyzacja. Być może nie jestem przyzwyczajony, ale już na drugi dzień miałem powiększone węzły chłonne i migdały. Po powrocie pojawił się u mnie ból w nerwie zębowym. Podczas szkolenia niektórzy ciągle kichali. Może warto sprawdzić tę klimatyzację...

    Wszystko doskonale oprócz zapachu chemii po sprzątaniu na korytarzach i klimatyzacji.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    9,2
    Bardzo dobry hotel, ale parking kosmicznie drogi
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Drogo jak na hotel w Polsce, ale to w końcu Okęcie. Parking strasznie drogi! 40 lub 60zł za dobę w zależności od lokalizacji parkingu.

    Świetne śniadanie! Hotel na bardzo dobrym poziomie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    10
    Wygodny hotel bardzo blisko lotniska z bezpłatnym transferem.
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodny hotel bardzo blisko lotniska z bezpłatnym transferem. Niezwykle sympatyczny młody pan w recepcji. Znakomita kuchnia i sympatyczna obsługa w restauracji Polskiej w hotelu. Czyli w sumie wszytko czego potrzeba na krótki pobyt w podróży.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    10
    Lokalizacja i rozmiar pokoju.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Transfer na lotnisko co 30 min - hotel nie prowadzi zapisów i może się okazać że jeden bus to zbyt mało dla wszystkich chętnych. Wówczas trzeba czekać aż ten wróci z lotniska (około 15 min). W przypadku bardzo wczesnego wylotu, kiedy każda minuta snu jest cenna to spora niedogodność.

    Lokalizacja i rozmiar pokoju.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    9,2
    Szybki, profesjonalny i miły personel.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mało dźwiękoszczelne drzwi od pokoju, rozmagnesowywujące się karty do drzwi i trudny dostęp do minibaru.

    Szybki, profesjonalny i miły personel. Przystępna cena, wysoki komfort pokoju. Bardzo dogodny, bezpłatny transport na lotnisko.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    10
    Lśniąco czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dwa miesiące przed przyjazdem obciążenie karty płatniczej przez hotel a następnie dzień przed przyjazdem mail z prośbą aby opłacić rezerwację. Być może ktoś z obsługi to przeoczył...

    Lśniąco czysto. Pokój bardzo przestronny i gustownie urządzony. Na prośbę przygotowano łóżeczko dla niemowlaka. Miły personel. Atutem jest bezpłatny transport z lotniska i również to, że w samochodzie był fotelik dla dziecka. Zdecydowanie udany pobyt :-)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2018

    8,8
    Pobyt ogólnie udany , można śmiało polecić hotel znajomym i rodzinie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 3 noclegi

    Małym mankamentem była karta do pokoju, którą trzeba było wielokrotnie wprowadzać w czytnik żeby otworzyć pokój jak i źle umocowany uchwyt na ręcznik w łazience przy umywalce co powodowało jego wypadanie przy próbie wieszania ręcznika.

    Śniadania bardzo smaczne. Wybór produktów duży. Przemiła obsługa w restauracji , recepcji jak i na piętrach .

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2018

    10
    Komfortowy hotel dla podróżujących z Okęcia
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wysoka cena śniadania w formie bufetu, przydałoby się, żeby management zwracał większą uwagę na to, aby głośne imprezy nie zakłócały spokoju innych gości.

    To nasz drugi pobyt w tym hotelu w związku z wczesnym wylotem z Okęcia. Obiekt urzeka spójnym wystrojem, klasą i wszechobecnym komfortem. Szczególnie doceniamy drobiazgi takie jak mini zestaw do szycia czy też kawa i herbata w pokoju. Lokalizacja blisko lotniska i wygodny busik dowożący wprost pod terminal to niezwykle wygodne rozwiązanie. Niestety tym razem nasz sen był nieco zakłócony przez niekulturalnych gości, którzy urządzili sobie w nocy dzikie harce na korytarzach, ale to i tak nie zmienia faktu, że nasza ocena dla hotelu pozostaje pozytywna. Chętnie wrócimy przy okazji następnej podróży z nadzieją, że taka sytuacja się nie powtórzy.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2018

    10
    Świetny hotel w najlepszej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podobało mi się wszystko!!!

    Hotel jest naprawdę godny polecenia, bardzo ładne i komfortowe pokoje, przemiła obsługa a restauracje to bajka. Byliśmy na rodzinnej kolacji przed wylotem na wakacje i wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Kuchnia jest dla najbardziej wymagających, wybór win zadowoli nawet wybredne podniebienie a serwis jest pierwsza klasa- kelnerzy maja niesamowite wyczucie smaku i kultury. Polecam wszystkim niezdecydowanym i pragnącym spędzić fajny czas w luksusowych wnętrzach z dobrą obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2018

    4,6
    Zawiedziona
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsluga na recepcji byla nie sympatyczna. W restauracji podczas sniadania talerze nie byly sprzatane choc 4 osoby z obslugi stały i plotkowaly. Kolo pokoju byly roboty i wiercenie.

    Pokoje o wyzszym standardzie sa piekne, komfortowe i wygodne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2018

    7,9
    czysto wygodnie cicho ,pomocny personel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    sauna parowa zimna brrr

    czysto wygodnie cicho ,pomocny personel. Wasze ciasteczka są najlepsze w Galaktyce podobają mi się zabiegi w spa, w saunie parowej jest dużo za zimno i za jasno,przeciag ciągnie po nogach

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2018

    9,6
    Niepowtarzalny klimat
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drzwi do pokoi nie są wyciszone. Słychać odgłosy na korytarzach, szczególnie gdy ktoś opuszcza pokój i nie przytrzyma drzwi, co powoduje, że zamykają się głośno.

    Klimatyczny wystrój wnętrza pokoju. Oświetlenie w postaci lamp oraz kilku poduszek na łóżku. Zestaw kosmetyczny w łazience.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    8,8
    Już za Okęciem tęsknię.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Szczoteczka do zębów jak te z małych sklepików na wsi, nie uśmiechało mi się nią czyścić zębów. Poduszki niewygodne i początkowo ciężko było zasnąć. Trudno było też wejść i wyjść z pokoju. Łóżko wydawało mi się generalnie trochę za małe.

    Podobał mi się ładny widok na Warszawę z okna, artykuły higieniczne w łazience, spałem w bardzo ładnym pokoju, w którym mogłem się poczuć jak człowiek sukcesu. Restauracje też były bardzo interesującym punktem pobytu w tym hotelu. Pierwszy raz spróbowałem krewetek, które o dziwo bardzo mi zasmakowały.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    10
    Śniadanie było bardzo dobre, obfite i bardzo urozmaicone.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Przyjechaliśmy 0k. 24.00 dość głodni. W barku na górze był tylko przesolony żurek. Mogło by tam być coś dyżurnego. Nie zmienia to naszej bardzo pozytywnej oceny hotelu.

    Śniadanie było bardzo dobre, obfite i bardzo urozmaicone. Pokój był cichy a spanie wygodne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    8,0
    Pokój, który zajmowałam miał drzwi łączące z pokojem...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Pokój, który zajmowałam miał drzwi łączące z pokojem sąsiednim, co sparwiało, że niestety słyszałąm rozmowy sąsiadów. Było to mało komfortowe. Proponuję przynajmniej wyciszyć drzwi łączące poje.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    10
    Niezwykle czysto i nowocześnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niezwykle czysto i nowocześnie. Obiekt pod każdym względem przewyższa stołeczne hotele 5 gwiazdkowe. Wyśmienita kuchnia, zwłaszcza Restauracja Polska. Polecam!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    7,1
    po małych poprawkach chętnie tu wrócę
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadanie bez rewelacji, bekon spalony, trudności za szczypiorkiem do jajecznicy, pan kucharz dokładający jedzenie przez dwa dni w brudnym fartuchu i spodniach, brak normalnych kubków do herbaty wymuszał dwukrotne jej robienie

    Pokój czysty, łóżko bardzo wygodne, ciepło, cicho,pokoj blisko centrum konferencyjnego, krótki czas oczekiwania na windy

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    9,2
    Pracowity weekend
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok z okna na 3 piętrze-pokój był tak zlokalizowany, że widziałam dach niżej położonego obiektu.

    Dobra i profesjonalna obsługa, czyste, eleganckie pokoje. Materace w łóżkach bardzo wygodne, świetnie mi się spało. Śniadania smaczne, duży wybór potraw.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    9,5
    Pobyt ogólnie udany , można śmiało polecić hotel znajomym i rodzinie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Za mało programów telewizyjnych . Hałaśliwi goście hotelu w godzinach nocnych . Nie pozwolili na spokojny sen , ale to już nie zależy od hotelu.

    Bardzo miły personel zarówno w recepcji jak i w restauracji. Kosmetyki zmieniane codziennie. Pokój czysty ,zadbany.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    9,2
    Jestem zadowolony z wyboru hotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    W ramach kongresu mieliśmy bankiet. Prawie wszystko było w porządku, z jednym małym wyjątkiem. Hotel uruchomił tylko jedno stanowisko z drinkami i czekanie w kolejce zajmowało ze 40 min. Można było uruchomić, przynajmniej na początku, 2 albo 3 stanowiska. Uczestnicy byliby zadowoleni a hotel pewnie by zarobił więcej na drinkach bo szybciej by się piło :)

    Wygodny pokój, miły personel, czysto i przyjemnie. Wszystko co potrzeba.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    8,3
    Bardzo czysto.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel w recepcji bardzo nie miły, jakby pracował tam za karę. Personel, który sie nie uśmiecha i traktuje gości jakby Ci musieli znać „topografię” hotelu zanim się w nim zjawią. Barmanka- klub Awiator: wyniosła, nie miła, z fochem. Bardzo drogi parking- dwie noce 120 zł!!!!!!

    Bardzo czysto. Bardzo dobre jedzenie - śniadania. Wygodne łóżka. Duży komfortowy pokój- typu buissnes.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    10
    Udany pobyt w komfortowych warunkach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Obiekt przyjazny, o wysokim standardzie - obsługa pomocna i sympatyczna, jedzenie bardzo dobre, łóżko wygodne, pokój czysty. Dodatkowym atutem było to, że przy rezerwacji pan z obsługi zapytał, na którym piętrze chcemy mieć pokój. Poprosiliśmy na wyższym i dostaliśmy pokój z pięknym widokiem na centrum Warszawy w oddali, co genialnie dopełniło wysoki komfort naszego pobytu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    9,6
    Hotel warty polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny apartament, możliwość wstawienia łóżeczka dziecięcego (nie turystyczne!), zaciemniające, grube zasłony w oknach, rewelacyjne jedzenie w restauracjach!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    7,9
    Było w porządku, zasłużone cztery gwiazdki
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Dezorganizacja w Restauracji podczas bufetu, pomocnym będzie dokładniejsze opisanie i wskazanie miejsc dla poszczególnych grup. Dlaczego? Byłyśmy świadkami sytuacji w której dwie kobiety siedziały przy stole (były w trakcie jedzenia) i jacyś Panowie poprosili ich aby się przesiadły bo to ich miejsca. Zgadzam się, mieli do tego prawo skoro była rezerwacja ale z drugiej strony było to niezręczne dla tych kobiet, które musiały wstać z talerzami, przełykając jedzenie i przeciskać się przez tłum osób "bijących" się o kotleta i szukać wolnych miejsc - które nie wiadomo czy są zajęte, wolne itd. Druga uwaga to zamieszanie przy szwedzkim stole. Byłoby fajnie gdyby ktoś kierował ruchem jeśli na salę wbiega kilkadziesiąt "głodnych" osób. Niestety zderzanie się ludzi podczas nabierania jedzenia nie jest eleganckie i łatwiej zrobić sobie krzywdę np. wylać na kogoś wrzątek, wbić komuś widelec w oko ;)

    wygodne łóżko, pomocny Pan recepcjonista, wanna w pokoju, ładny zapach, dobre jedzenie, smaczna kawa, dogodna lokalizacja, spokojne miejsce, można wypocząć

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    9,6
    Genialne potrawy w hotelowych restauracjach .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Genialne potrawy w hotelowych restauracjach . Generalnie nie ma sie do czego przyczepic odnosnie pobytu. Jedynym mankamentem byla temperatura w lazience (chlodno,brak ogrzewania)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    10
    Swietny hotel przed odlotem
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Blisko lotniska , co pol godziny hotelowy transport na lotnisko . Dobre polaczenie z centrum autobusem .Polecam cukiernie w hotelu , pyszne dziela sztuki !

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    7,1
    Dobre miejsce miła i pomocna obsługa ładne pokoje
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Twarde materace bardzo gorąco w pokoju brak klimatyzacji jak twiedzi obsługa albo niedziałająca pokoje ładne czysto cena bardzo wygórowana w stosunku do jakość

    Dobre miejsce miła i pomocna obsługa ładne pokoje

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    7,9
    Warto wybrać ten hotel ze względu na jedzenie.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Kłopoty z ustawieniem klimatyzacji w pokoju i ze zmieniającą się temperaturą wody w prysznicu.

    Śniadanie rewelacyjne, olbrzymi wybór dań ciepłych i zimnych i pyszna kawa. Do tego tłoczone soki i ciepłe desery (gofry, naleśniki). Nie ma możliwości spróbować wszystkiego. Bardzo dobre też pozostałe posiłki i serwis kawowy przy salach konferencyjnych.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    10
    Hotel super, obsługa rewelacja jest tylko jeden minus...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel super, obsługa rewelacja jest tylko jeden minus podczas pobytu mojego pobytu odbywała się impreza na 10 piętrze i niestety ale do godziny 3 w nocy było słychac głośną muzykę.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    4,6
    wiecej nie skorzystam z uslug tego hotelu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    informację w zakresie zmian ktore hotel robi

    Mielismy niezręczna sytaucję na sniadaniu. W piatek w czasie zameldowaniu w hotelu dowiedzialm sie o zamianie pokoju na inny , poniewaz w hotelu odbywala sie zakmieta impreza , ktora by przeszkadzala by mi w nocnymm odpoczynku. W ramach rekompenstaty pani z recepcji oznajmila mi , ze w ramach rekompenstaty dostaniemy gratis sniadanie. Wyrazilma zgodę.W sobote rano bedac na sniadaniu dowiedzialm sie , ze jednak nie bylo nas na liscie poniewa pani ta nie poinformowala i byla nieprzyjemna sytuacja , poniewaz juz mieslimy nalozone na talerzu , , dowiedzieismy sie , ze nie nalezy sie nam sniadanie , wyszli zniesmaczeni.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,9
    Hotel reklamuje się tym, że ma "najlepsze śniadania w...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Przy zameldowaniu dwoje recepcjonistów na podstawie papierków, które mieli w swojej dyspozycji, stwierdziło zgodnie, że za śniadanie trzeba zapłacić dodatkowo (są 3 wersje śniadania - do wyboru, to maksymalne, czyli szwedzki stół, kosztuje 65 zł). Było im głupio, kiedy wydrukowałem kopię potwierdzenia rezerwacji z wyszczególnieniem pozycji zapłaconych - w tym śniadania za 65 zł. A więc trzeba być przygotowanym i na taką ewentualność.

    Hotel reklamuje się tym, że ma "najlepsze śniadania w Warszawie" - wybór jest rzeczywiście dość duży, ale do Marriotta jeszcze sporo brakuje. Bardzo dobry transfer na lotnisko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    4,6
    Prosze sobie naprawdę przemyśleć pobyt w hotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Informacja w recepcji jest nieadekwatna do stanu faktycznego jaki zastaliśmy. Tragedia podwójne naliczanie śniadań prosze zwracać uwagę na rachunek naliczane są dodatkowe opłaty mimo iż zapłacicie państwo osobie która przynosi śniadanie państwo macie naliczone opłaty do rachunku. Śniadania bardzooooo skromne jakość w stosunku do ceny daaaaleko im do wysokiego standardu. W łazience wypadające uchwyty , zacinająca się telewizja tragedia. Wybiorę inny hotel zdecydowanie i odradzam

    Lokalizacja i widok

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    9,6
    Blisko lotniska
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Hotel typu konferencyjnego, zatem bardzo gwarny na poziomie restauracji i sal konferencyjnych. Czasami słychać to także w pokojach.

    Hotel blisko lotniska z dobrym transferem na Okęcie. Bardzo czysty. Uprzejma obsługa, dobra restauracja i świetne śniadania. Duży parking i nawet niezbyt drogi jak na ten rejon.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    9,6
    Polecam. Zwłaszcza gdy loty są o wczesnych godzinach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Jedna noc. Bez śniadania, bo wczesny wylot. Personel miły, pomocny. Pokój wygodny, trochę zbyt miękkie materace, ale co kto lubi. Miła obecność czajnika i zestawu do kawy/herbaty. Zapewniony transport na lotnisko bez zarzutu. Do powtórki.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 19 października 2018

    9,2
    Idealny hotel na nocleg przed wylotem z Okęcia
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Bardzo dobra opcja na nocleg przed porannym wylotem z lotniska Chopina w Warszawie. Pomiędzy lotniskiem i hotelem jeździ darmowy shuttle bus, który w 5 minut pokonuje trasę. Pokoje hotelowe są przestronne, łóżka duże i komfortowe. Łazienka jest dość mała, ale ergonomiczna. Czystość nie budziła żadnego zarzutu. Przy otwartym oknie słychać hałas startujących i lądujących samolotów, ale nie jest to dokuczliwe. W każdym pokoju płatny mini bar oraz darmowa woda i zestaw do parzenia kawy/herbaty.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Dawno żaden hotel mnie nie zaskoczył, a tutaj byłam na prawdę pozytywnie zaskoczona.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokój przestronny, komfortowo wyposażony. Ja szczególnie cenię sobie fotele i stolik oprócz podstawowego wyposażenia. Czysto, wygodne łóżka, miła pościel. Darmowy transfer na lotnisko, z którego niestety nie zdawałam sobie sprawy do czasu przyjazdu. Cicho, żadnych hałasów z korytarza i innych pokoi.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    8,3
    Dobry hotel z miłą i uprzejmą obsługą
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Smaczne śniadania, wygodne materace, szybkie wi-fi. Parking na zewnątrz i podziemny. Miła i uprzejma obsługa. Idealny hotel dla planujących wylot z Okęcia - hotel oferuje shuttle bus na i z lotniska.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Bardzo pozytywna korelacja ceny do jakości.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nie mam uwag.

    Bardzo pozytywna korelacja ceny do jakości. Ogromny plus za świetnie wyposażoną siłownie. Łóżka bardzo wygodne, śniadanie pyszne. Na pewno wrócę.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Czysty i przestronny pokój, bardzo wygodne łóżko,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Czysty i przestronny pokój, bardzo wygodne łóżko, sympatyczny i pomocny personel. Okna są dobrze izolowane, co sprawia że hałas związany z bliskością lotniska nie przeszkadza absolutnie. Śniadanie smaczne i urozmicone.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    8,8
    Jedno z najlepszych śniadań hotelowych :-) , dzięki...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jedno z najlepszych śniadań hotelowych :-) , dzięki uprzejmości obsługi - pobyt weekendowy (jako zamiana niewykorzystanego z powodów losowych pobytu w środku tygodnia) - został umożliwiony w apartamencie . Taka opcja w tym hotelu - godna polecenia :-). Dojazd do Centrum autobusami miejskimi ok . 25-30 min. akceptowalny.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    7,9
    Czystość.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju kosztujym ponad 400 zł na dobę zamknięto barek na klucz. Mimo, że w obercie był minibarek. Byl również cennik. Kelnerki w barze na 10 piętrze obsługujące gości bez jakiejkolwiek kolejności. Siedziałem przy barze 15min, a zamówienia zbierały do gości którzy przyszli po mnie..... Kiepskie śniadanie, mimo ceny 65zl.

    Czystość. Wyciszenie. Lokalizacja. Wygodne łóżka.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    9,2
    Prawdziwe, mocne 4 gwiazdki
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Skomplikowane dojście z parkingu naziemnego. Ogromne korki we wszyskich kierunkach.

    Pokoje nowe, czyste w doskonałym standardzie. Piękny widok z okna. Bardzo dobre śniadanie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    8,3
    Hotel do robienia dobrych biznesów.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Opłata za parking - 65 zł/doba i za śniadanie 65 zł wyrywają butów nawet. W pokoju dość głośno z racji położenia hotelu.

    Dobry standard i lokalizacja hotelu, czystość i przyjemny personel

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,2
    Pozwolił odpocząć po przylocie a przed następnym etapem podróży
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju trzyosobowym trzecie łóżko było rozkładana kanapa, która nie tylko była niewygodna ale i skrzypiąca przy każdym ruchu

    Bezpłatny transfer z lotniska 24h/dobe

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    10
    Była to tylko jedna noc , ale pełna komfortu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie mieliśmy okazji skorzystać z śniadania ponieważ opuściliśmy hotel o 5.00 rano , ale otrzymaliśmy dwa boxy śniadaniowe w cenie 1, jakość pokoju jak i obsługi znakomita , bezpłatny transport na lotnisko. Super hotel nie tylko dla gości oczekujących na samolot.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    10
    Nie był to mój pierwszy pobyt w tym hotelu I na pewno nie...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Płatny parking, ale to jak wszędzie. (Choć jak na Warszawę nie zapłaciłam aż tak dużo -24zł/noc), I, wg mnie, dość wąskie miejsca parkingowe.

    Nie był to mój pierwszy pobyt w tym hotelu I na pewno nie ostatni. Zadzwoniłam do recepcji z drogi, gdyż stojąc w korku na remontowanej drodze stwierdziłam, że do hotelu dotrzemy po północy, usłyszałam, że zaden to problem, pokoje na nas czekają - bez żadnych dodatkowych opłat (w odróżnieniu od wynajmowania apartamentów w Warszawie). Największa zaleta: transfer na lotnisko wynosi 5-6 min (w poniedziałek rano!!!!) Bus podjeżdża do hali odlotów I jesteś na miejscu!!!! Nigdzie z walizkami nie trzeba przechodzić podziemnymi I in. Przejściami. Samochód zostawiłam w hotelu, odprowadziłam na samolot rodziców I busem wróciłam do hotelu, nie musiałam na lotnisku szukać, gdzie mogę zostawić samochód, było to bardzo bardzo wygodne. Zarezerwowałam 2 pokoje, o wyższym I niższym standardzie, różnicę było widać, nie mniej jeżeli chodzi o czystość, obecność kosmetyków, wody do picia, kawy I herbaty, kapci I reszty wyposażenia - nie ma żadnej różnicy.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    8,3
    wysoki standard hotelu, życzliwa obsługa , wygodne łóżko
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    hałas od wczesnych godzin porannych, spowodowany remontem/naprawami? dokładnie nad naszym pokojem

    wysoki standard hotelu, życzliwa obsługa , wygodne łóżko

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2018

    8,8
    Kolejny pobyt, brak zastrzeżeń
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nastąpiła zmiana adresu ulicy. GPS wariował. Krążyłam po okolicy 20 minut już myśląc , że zarezerwowałam nie ten hotel.

    Kolejny pobyt, brak zastrzeżeń

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    10
    Nocowaliśmy w hotelu jedną noc ponieważ z samego rana...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nocowaliśmy w hotelu jedną noc ponieważ z samego rana mieliśmy samolot. Bez problemu mogliśmy zostawić samochód na parkingu podziemnym hotelu, za który oczywiście zapłaciliśmy, aczkolwiek mniej niż na lotnisku. Bezpośrednio z hotelu kursuje co pół godziny bezpłatny busik dowożący gości na lotnisko. Dojazd trwa dosłownie kilka minut. Pan kierowca bardzo miły, pomaga z bagażem. Z busika skorzystaliśmy również wracając po samochód do hotelu. Zadzwoniliśmy na recepcję hotelowa i busik był za dosłownie 10 minut. Ogólnie rzecz ujmując, hotel super, pokoje czyste, łóżka bardzo wygodne. Dla osób podróżujących samolotem to doskonały wybór.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 września 2018

    10
    Wszystko super
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, hotel rewelacyjnie czysty i zadbany. WiFi gratis+transport z i na lotnisko całą dobę co pół godziny. W pokoju bardzo wygodne łóżko, czajnik z kawą i herbatą gratis plus barek / lodówka z płatnymi napojami i przekąskami. Dobrze wyposażona łazienka to także plus, no i ładny widok z okien na wyższych piętrach. Następnym razem skorzystam ze śniadania serwowanego do pokoju, gdyż tym razem musiałem wyjechać przed 5 rano, ale i tak na recepcji doskonała obsługa o tej porze i kawa / herbata w kawiarni na dole. Serdecznie polecam!

    Pobyt: Wrzesień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Airport Hotel Okęcie zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: