Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Hotel Ajax – opinie 3-gwiazdkowy

Al. Krakowska 63, 05-090 Janki, Polska

Nr 1 z 2 hoteli w mieście Janki

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 219 opinii o hotelu

8,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,7

  • Komfort

    7,9

  • Lokalizacja

    8,1

  • Udogodnienia

    7,8

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8

  • Bezpłatne WiFi

    8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    6,7
    Dobry hotel, gdy jemy gdzie indziej
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Restauracja jako całość. W karcie tylko 5 dań głównych, z tego zazwyczaj 2-3 dostępne. Smak też pozostawiał wiele do życzenia. A czas oczekiwania? Co najmniej pół godziny na zupę i kolejną godzinę na drugie danie. Co najmniej. Na śniadaniu nie dokładali ciepłych dań, a po upomnieniu się pół godziny czekania. Gdy jednak wieczorem chciało się coś wziąć do jedzenia (w godzinach czynnej restauracji) dowiadywałem się, że skończył się kurczak, krewetki, łosoś i generalnie dostępny tylko makaron z warzywami. Poza tym malutki tv i to nawet z niepełną listą kanałów tv naziemnej. W całym pokoju jedynie 2 gniazdka nad biurkiem i jedno za łóżkiem.

    Czysta, przestronna łazienka, czystość w pokojach.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    4,2
    Jedna wielka żanada I kłamstwo
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Właściciela poniosła ogromna fantazja w opisie obiektu (kłamstwa w opisie). żAden z pokoi nie ma dostępu do tarasu ( na taras można wyjść z korytarza), brak czajnika/tostera/sprzętu do prasowania w pokoju. Brak kanałów satelitarnych (dowiedzieliśmy się, że hotel nie ma nawet wykupionej takiej opcji). Brak sejfu na laptopa. Brak wentylatora. Brak kosmetyków ( było jedynie mydło w płynie). Brak suszarki do ubrań. Brak powitalnego zestawu szampan/wino. Pokoje nie są dźwiękoszczelne, słychać dosłownie wszystko. Naszym sąsiadom przeszkadzała suszarka do włosów, nas obudzili o 5:21 goście wychodzący z pokoju. śNiadanie przeciętne. Cena zupełnie nieadekwatna do jakości. Gdyby opis był prawdziwy, nigdy nie wybralibyśmy tego obiektu.

    Nasza pierwsza I ostatnia wizyta w tym obiekcie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 października 2018

    9,2
    Ekstra
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

    Przytulny hotelik, czysty z bardzo miłą obsługą. Bardzo dobre i urozmaicone śniadania. Smaczne dania w restauracji. Hotel cichy i zadbany, dogodna lokalizacja. Polecam!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    5,4
    nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Niestety w pokojach zostaliśmy strasznie pogryzieni przez komary .Myslę że w takiej sytuacji personel powinien zadbać o specjalne preparaty przeciw komarom , ponieważ ich ilość to było coś strasznego .czegoś podobnego nigdy nie widzieliśmy .

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    8,3
    Dobre miejsce na nocleg.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny z łazienką
    • 1 nocleg

    Pokój miał być 5 osobowy, a zamiast piątego łóżka była sofa, nieprzygotowana na nasz przyjazd. Po zwróceniu uwagi łóżko zostało przygotowane. Poza tym bez zarzutu.

    Personel bardzo uprzejmy ! Czysty pokój i łazienka . Duży, różnorodny wybór na śniadaniu i dobra kawa . Zdjęcia zgodne z tym co zastaliśmy. Niecałe 30 minut do PGE Narodowy, który był naszym celem .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2018

    3,3
    Nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji i bardzo gorąco w pokojach ok 30 C. W restauracji na kolacje podano rosół, który byl zkiśnięty...Woda na herbate nie byla przegotowana.W restauracji padnięte muchy leżały na stołach:( W pokoju tylko woda,brak kawy i herbaty... ...wiecej chyba nie trzeba dodawać , fakty same mówią za siebie. Nie polecam!

    Nic

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 marca 2018

    5,8
    Bardzo słabo grały kaloryfery w pokoju.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo słabo grały kaloryfery w pokoju. Otrzymaliśmy dmuchawa z recepcji, ale i tak było chłodno, poza tym dmuchawa pracowała głośno i nie dało się przy niej spac

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 17 listopada 2017

    9,6
    Polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Hotelik niedawno zbudowany lub odnowiony, wszędzie czyściusieńko, łazienki nowe, śniadanka pyszne, duży wybór, wszystko świeże. Polecam! Do Expo 10 min, lokalizacja super.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 9 listopada 2017

    8,3
    Generalnie jak na wyjazd służbowy, w półce hoteli z jakich wolno mi korzystać - znakomicie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Super cienkie i przepuszczające dźwięk ścianki pokojów. Logowanie do wifi przez stronę hotelu. Laptop sobie poradził, telefon już nie.

    Super fajne i miłe panie z recepcji i restauracji! Pokoik nieduży ale przyjemnie urządzony. No i nc+ jak ktoś lubi oglądać telewizję, a nie pakiet "z powietrza" ;)

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    8,3
    poza dźwiękoszczelnością wszystko OK
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    w opisie pokoji była dźwiękoszczelność- niestety nie dotyczyło to chyba mojego pokoju. Byłem zmuszony przez parę godzin wysłuchiwać problemów i rozmów telefonicznych sąsiadów z przyległych pokoji.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 14 października 2017

    7,9
    Przyjemnie, ale do poprawki.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Może to tylko moje doświadczenie, ale wydaje mi się, że klient przy pierwszej wizycie w danym hotelu dostaje zawsze lepszy pokój, niż przy kolejnej. Po dużym i wygodnym pokoju kilka tygodni temu, teraz dostałem pokój na poddaszu, z oknem dachowym i biurkiem umieszczonym w klaustrofobicznej części poddasza. To już mi się zdarzyło wiele razy. Poza tym śniadanie wymaga poprawy. Śniadanie jest od siódmej, ale o 7:15 jeszcze trwało donoszenie jedzenia, mimo, że zeszło już sporo osób. Spieszyłem się i niestety nie doczekałem się na ciepłe składniki. Drugiego dnia, gdy byłem w połowie pory śniadaniowej, to za to brakowało już niektórych składników i nie doniesiono ich. Cienkie ściany - słyszałem, choć niewyraźnie rozmowę telefoniczną osoby z pokoju obok.

    Przemiła obsługa, szczególnie w restauracji. Przy drugiej wizycie nie musiałem już wypełniać żadnych dokumentów i book-in i book-out odbył się szybko. Łatwy dojazd, parking pod samym budynkiem. Restauracja przyjemna, cicha i smaczna.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 2 października 2017

    8,8
    AJAX nie tylko służbowo ale i na wypad na weekend.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedzenie w restauracji smaczne ,śniadania mogłyby być trochę lepsze (bardziej bogate)

    Obsługa (serdeczne podziękowania dla Pani Iwony za perfekcyjną ,profesjonalną i przemiłą obsługę oraz chęć pomocy w każdej sytuacji). Pokój apartament s b. wygodnym łożem ,przestronną łazienką i wanną w sypialni ,klimat oświetlenia LED dopełnił nastroju. Rodzinna atmosfera ,czysto w hotelu. Przyjemny wystrój wnętrza w restauracji.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 28 września 2017

    10
    Przy głównej trasie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Brak mleka podczas śniadania przy stole z płatkami śniadaniowymi. Mleko było tylko przy kawie, na stoliku w drugim końcu sali.

    Nowoczesne wnętrza, pięknie i funkcjonalnie urządzone. Parking pod hotelem, wjazd bezpośrednio z ulicy, lokalizacja przy głównej trasie dojazdowej do stolicy. Profesjonalna obsługa, troska o klienta, jego komfort.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 września 2017

    7,9
    Nowocześnie i uprzejmie. Dobra restauracja.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Blat biurka w pokoju jest za niski i siedząc na krześle nie da się wsunąć nóg pod blat. Trochę za długo trwa check in i check out-jestem przyzwyczajony do szybszych. Do faktury muszę podać komplet danych, choć gdzie indziej wystarczy NIP (jest przecież CEIDG). Mimo, że rezerwacja jest zabezpieczona kartą, to i tak muszę dokonywać płatności. Faktura jest wypisywana przy wyjściu i czekam, choć można to było przygotować wcześniej.

    Duży wygodny pokój, ładna łazienka. Komfortowo. Dobry dojazd do Wawy. Przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie restauracyjne. Śniadanie wystarczające, choć parówki to chyba najgorszego sortu. Dobra kawa.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 15 września 2017

    8,8
    Hotel warty polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    nie było nic takiego

    Często nocuję w Ajaksie, więc nie wnoszę zastrzeżeń. Przy ostatnim pobycie - Ajax powrócił do standardu oferowania "na drogę" drugiego śniadania w postaci kanapki - tak trzymać. Wygodne to i praktyczne.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    7,5
    Hotelik mały, ale wymagający dopracowania i pójścia za nowszymi trendami..
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    pokoje zdecydowanie mało ergonomiczne (ostatnie piętro), na siłę z małego, niekształtnego pomieszczenia zrobiono pokój. Mało przytulnie i klaustrofobicznie. Karta restauracyjna w pokoju pamięta czasy otwarcia obiektu (30 lat) - styl lat 80-tych (warto zmienić..) Niestety, w pokoju obok ktoś MOCNO palił i było czuć w łazience. Reakcja recepcji dopiero po fakcie, przy wymeldowaniu Pana. Daleko do centrum - dojazd tylko samochodem, pozostałe środki mało wygodne. Przy ruchliwej ulicy.

    Bardzo ładnie zaaranżowane dekoracje i wystrój, zarówno na zewnątrz, jak i w środku w holu. Wygodny parking pod samym wejściem. Miła obsługa. Śniadanie smaczne. Plus za suszarkę.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 22 maja 2017

    9,2
    Bardzo komfortowy hotel - cena rewelacyjna ze śniadaniem.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Woda pod prysznicem mogła bybyć minimalnie cieplejsza :)

    Czystość i bardzo dobre śniadanie. Lokalizacja w dobrym miejscu na wylotówce. Obsługa miła i uśmiechnięta. Dużym plusem względem innych hotelów jest spora liczba produktów higienicznych które można kupić w recepcji.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 28 kwietnia 2017

    10
    Jak hotel w Warszawie to Ajax
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Wyjatkowo mila i profesjonalna obsluga. Pierwszy raz spotkalem sie z taka dbaloscia o klienta. Na pewno przy kolejnej wizycie w Warszawie wybiore ten hotel.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 27 kwietnia 2017

    8,3
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odlosy z sasiednich pokoi, slabe wyciszenie

    Dobra lokalizacja 10min spacerkiem od Ikei w Jankach. Dobra karta menu, sniadania przecietne ale dobre. Generalnie polecam na jedna noc

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2017

    10
    miłe zaskoczenie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    idealne rozwiązanie dla podróżującego służbowo, miły przytulny hotelik oddalony od centrum Warszawy max 30 min podróży samochodem; 3* w bardzo przyzwoitej cenie; duża czysta łazienka; w miarę wygodne łóżko czegóż chcieć więcej za taką cenę

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 23 marca 2017

    7,9
    Hotel ma świetną lokalizację dla osób, które chcą się...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    W moim pokoju okno było tylko w suficie, mimo rączki do otwierania nie było to wygodne rozwiązanie. W pokoju było za ciepło.

    Hotel ma świetną lokalizację dla osób, które chcą się zatrzymać w pobliżu CH Janki (spacerkiem 10 min.) i generalnie spełnia standardy. Personel był miły, śniadanie nie budzi zastrzeżeń (szwedzki stół).

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 11 lutego 2017

    7,5
    Hotel godny polecenia cena = jakość .
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

    Marnie że do doby hotelowej trzeba było dopłacić za śniadanie 25 zł . Co w innych hotelach jest w cenie pokoju .

    Stosunek ceny do jakości zadowalający . Jeśli ktoś szuka hotelu tylko do tego żeby było gdzie się przespać za rozsądną cenę to polecam .

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 29 listopada 2016

    7,9
    Warto tu się zatrzymać
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Restauracja czynna tylko do 21. Należy brać to pod uwagę przy późniejszych przyjazdach. Nowe pokoje w przyziemiu co prawda wyposażone zostały w nowe sprzęty, jakkolwiek ściany nie zapewniają izolacji akustycznej - wszystko słychać, co dzieje się u "sąsiada".

    Nocowałem w hotelu AJAX już kilka razy. Personel przyjazny i do tego można odczuć troskę o gościa. Posiłki - zarówno te restauracyjna, jak i śniadanie - smaczne. Warto polecić. Ostatnio hotel udostępnił nowe pokoje w przyziemiu.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    8,3
    Czysto, cicho, idealnie do wyjazdów służbowych
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, cicho, idealnie do wyjazdów służbowych

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 12 października 2018

    5,0
    Nieświeże bułki, tandetne parówki.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieświeże bułki, tandetne parówki. Bardzo niesmaczne

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    7,9
    polecam w przypadku podróży służbowej
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    dobra lokalizacja, smaczne sniadanie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    8,3
    Przesympatyczny personel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Przesympatyczny personel. Bardzo pomocny i życzliwy.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    8,8
    brak klimatyzacji
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    brak klimatyzacji

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    8,3
    Byłem tam trzeci raz -pewnie nie ostatni
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo duży pakiet telewizyjny obejmujący także sportowe kanały -rzadkość

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    9,6
    Brak klimatyzacj głośno od ulicy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacj głośno od ulicy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    9,2
    super pomocny personel, wygodne łóżko
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    super pomocny personel, wygodne łóżko

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    7,1
    Brak klimatyzacji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Brak klimatyzacji. Hałas przejeżdżających samochodów

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    10
    Wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok

    Wszystko

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    10
    Świetny hotel w super cenie, niedaleko od centrum, przemila...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny hotel w super cenie, niedaleko od centrum, przemila obsługa, czysto i przepyszne śniadania.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    9,2
    przesympatyczna obsługa, duże przestronne pokoje
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    duży pokój, szybkie wi-fi, świetny personel

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 lipca 2018

    9,6
    Polecam dla dużej rodziny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uwag.

    Świetne miejsce dla dużej rodziny (2+3). Bardzo miły, pomocny personel. Pyszne śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 maja 2018

    9,5
    Polecam z pełną odpowiedzialnością
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Kompetentna i miła obsługa , profesjonalene podejście i otwartośc na potrzeby klienta

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 maja 2018

    9,2
    Godny polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Mało kanałów w TV

    Bardzo rozmaite śniadanie, ogólnie jedzenie dobre, dobra lokalizacja na obrzeżach Warszawy

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    10
    Świetne śniadanie, cisza, spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne śniadanie, cisza, spokój. Dobra cena.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 kwietnia 2018

    7,9
    Jakość śniadania i jego cena
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jakość śniadania i jego cena

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 28 marca 2018

    8,8
    Miła atmosfera, czysto i wygodna lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było ciepłej wody w nocy.

    Lokalizacja, bardzo miły i pomocny personel. Bardzo czysto również.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 14 marca 2018

    9,2
    Zakłócenia w odbiorze telewizji, niemiły zapach w pokoju.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Zakłócenia w odbiorze telewizji, niemiły zapach w pokoju.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 12 marca 2018

    10
    Hotel Godny Polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    brak...

    Wszystko super...

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 10 marca 2018

    10
    Hotel godny polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Miła obsluga Dobre jedzenie Wifi

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 27 lutego 2018

    7,9
    Na wyjazd służbowy -może być
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Niedostateczne wygłuszenie pokoi-obudził mnie dzwonek budzika w sąsiednim pokoju

    Śniadania i obsługa bardzo dobra

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 lutego 2018

    7,5
    Ogólnie na plus gdyby nie właściciel oszołom.
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Restauracja czynna do 21:00 .Szef dzwoniący do kelnerki żeby wyprosić gości w połowie piwa .

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2017

    6,3
    Chałasy z innego pokoju.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Chałasy z innego pokoju.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 26 listopada 2017

    7,5
    Grzyb pod prysznicem w łazience
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Grzyb pod prysznicem w łazience

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 9 listopada 2017

    5,4
    Śniadanie dopiero od 7
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie dopiero od 7

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 19 października 2017

    4,2
    sniadanie
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    telewizor na suficie polamane krzeslo

    sniadanie

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 14 września 2017

    6,7
    Unikać zakwaterowania w sobotę . Poza tym wszystko O.K.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Trafiłem w sobotę na wesele . Ze spania nici .

    Śniadanie doskonałe ,

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    8,8
    hotel AJAX dba o gości
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z łazienką
    • 1 nocleg

    wszystko OK.

    Hotel dba o gości. Panuje tu przyjazna atmosfera.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2017

    10
    Bardzo dobry nocleg
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Niestety trafiłem na gości z psami...

    Bardzo dobre śniadanie, znakomicie działające Wifi. Obsługa miła, kompetentna, bardzo dobra lokalizacja.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2017

    7,5
    Wszystko w porządku ,Hotel akurat na wyjazd służbowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko w porządku ,Hotel akurat na wyjazd służbowy

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2017

    8,3
    Niesamowicie niemiła w dotyku pościel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 4 noclegi

    Niesamowicie niemiła w dotyku pościel.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2017

    6,7
    Ajax polecam, ale ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Nie polecam pokoju 27 za cenę 350,-/dobę, pozostałe wyglądały dużo lepiej. Zapach w pokoju.

    Miła obsługa. Dobry dojazd.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 29 maja 2017

    7,5
    Czysto, schludnie, wygodnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zimna woda w lazience!!!!

    Czysto, schludnie, wygodnie.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 27 kwietnia 2017

    6,7
    Bardzo zimne pokoje, zero ogrzewania chociaż na zewnątrz...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo zimne pokoje, zero ogrzewania chociaż na zewnątrz jest ok 5-6 stopni

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 27 kwietnia 2017

    8,3
    HOTEL AJAX SŁUŻBOWO
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Czysto, Personel bardzo pomocny i uprzejmy. Warunki pobytu bardzo dobre.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    9,2
    godny polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    telewizja przerywała - słaby sygnał

    miła obsługa, czysto, nowe wysposażenie pokoju

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2017

    7,5
    SUPER LOKALIZACJA
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    LOKALIZACJA

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 22 marca 2017

    9,6
    Zecydowanie na TAK
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    brak

    Byłem pierwszy raz i jestem miło zaskoczony! Na plus oczywiście. Super miejsce!

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 3 marca 2017

    9,6
    Na pewno wrócę !
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Super obsługa, bardzo czysto, dobre śniadanie i posiłki kolacyjne, czego chcieć więcej

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 26 lutego 2017

    6,7
    Brak suszarki w łazience i czyścika do butów.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak suszarki w łazience i czyścika do butów.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 23 lutego 2017

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    TV za mały powieszony pod sufitem co nie jest zbyt komfortowe przy oglądaniu

    Przestronny pokój, jedzenie w restauracji ok.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    7,5
    Sympatyczny hotel jedzenie z karty pyszne.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Śniadanie mogło być bardziej zróżnicowane .

    Sympatyczny hotel jedzenie z karty pyszne.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2017

    8,8
    Godny polecenia na 1-2 noce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Brak suszarki do włosów. Śniadania świeże, ale mogłyby byś bardziej urozmaicone

    Bardzo sympatyczny hotel na 1-2 noce

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2016

    8,3
    zimno w pokoju na parterze
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    zimno w pokoju na parterze

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 30 listopada 2016

    7,9
    Adekwatny do ceny, czysty,dobra lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    małe łożko :-)

    czystość

    Pobyt: Listopad 2016

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 19 października 2015

    9,2
    - bardzo miła obsługa recepcji (tylko z tą Panią...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa

    -jakby był w centrum to było by doskonale:) - brak spa (chyba)

    - bardzo miła obsługa recepcji (tylko z tą Panią rozmawiałem) - czyściutko - niezłe śniadania - bardzo duże dbanie o szczegóły ( jesienna aranżacja wejscia- świece, wrzosy) zapach w lobby

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2015

    7,9
    Przyjazna obsługa;
    • W parze

    W pokoju typu suite - duża wanna, ciekawa aranżacja. Niestety - wieczorem woda tylko letnia i z wanny owej nie da się korzystać. Nie warto więc dopłacać do tego pokoju.

    Przyjazna obsługa; czystość. Nowe, nie zużyte sprzęty w pokoju i łazience. Drugie śniadanie na drogę ( drobiazg, acz niespotykany).

  • Ocena dodana: 21 kwietnia 2016

    8,8
    miły personel, czystość.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    miły personel, czystość. dobre śniadanie.

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2016

    10
    Jedzenie lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Jedzenie lokalizacja

  • Ocena dodana: 1 kwietnia 2016

    6,7
    wygodne łóżko, dobre śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    wysoko okno dachowe . ciemno, ponuro w pokoju

    wygodne łóżko, dobre śniadanie

  • Ocena dodana: 22 lutego 2016

    7,5
    czysto i komfortowo pesonel bardzo mily sniadanie o.
    • Podróżujący w pojedynkę

    czysto i komfortowo pesonel bardzo mily sniadanie o.k

Obiekt ma także 64 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 75

Goście ocenili również te obiekty: