Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aneks Hotelu Kazimierz 3-sterren

Miodowa 18, Oude Stad, 31-055 Krakau, Polen

#138 van de 269 hotels in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 485 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    mooie kamer, dicht bij de bezienswaardigheden van Krakau. Ontbijt was uitstekend. Parkeren was goed geregeld. We zijn na 2 dagen 's ochtends heel vroeg vertrokken, een ontbijtpakket stond voor ons klaar!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Goede ligging om zowel de Kazimierz-wijk en het centrum te voet te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Het deken of laken is te klein voor het bed. De eerste nacht tot in de vroege uren wakker gelegen wegens een huwelijksfeest in het hotel. Niet leuk tijdens je eerste nacht!

    Een degelijk ontbijt wordt aangeboden. Veel keuze en afwisseling.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    Een absoluut goed hotel, prima gelegen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkonnetje en het uitzicht was niks. Je keek op een soort van binnenplaats waar veel troep werd gedumd

    Het ontbijt was super! Heel veel keuze en goede kwaliteit. De wijk zelf bruist helemaal, vooral s avonds.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Goed gelegen hotel in de wijk Kazimierz.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een beetje gedateerd maar toch al het nodige beschikbaar.

    De locatie was/is uitstekend. Ideaal gelegen om de oude stad te bezoeken en om de Joodse wijk Kazimierz door te wandelen. Perfect ontbijt om de dag te starten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Goede locatie, schoon hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Qua hotel was alles in orde, je krijgt wat je leest en waarvoor je betaald hebt. Enige jammere was dat wij niet geïnformeerd zijn over de parkeermogelijkheden in de omgeving. Het hotel biedt een parkeerservice aan die aanzienlijk duurder is dan parkeren in de stad. Via het hotel kan je voor 45 zloty (€11,25) per dag staan terwijl je in de stad van 20:00 tot 10:00 gratis staat. In de uren dat je moet betalen ben je 3 zloty per uur kwijt.

    Zeer uitgebreid en goed ontbijt, voor omgerekend €3,- kon je een lunchpakketje krijgen wat helemaal super was! Hotelkamer was ruim en wifi was zeer goed. Vriendelijk personeel wel wat stug.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Leuk hotel midden in Joodse wijk in Krakau
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was 1.40 m breed. Wel een beetje smal voor 2 volwassenen.... Helaas was het dekbed ook heel klein. Gelukkig wel een airco omdat we tijdens een hittegolf in Krakau verbleven. De badkamer was niet groot maar prima maar de douchestraal was een zeer aparte... Het parkeren ging prima maar helaas kon dat niet bij het hotel maar op een parkeerplek ongeveer 500 meter lopen. Je betaalde dan bij de receptie en kreeg een kaartje mee wat je aan de parkeerwachter diende te geven. Ging verder prima hoor!

    Toen wij binnenkwamen in het hotel was onze eerste gedachte: 'wat een oude meuk' maar als je goed keek, zag je dat de kamer helemaal niet oud was maar gewoon klassiek ingericht. De gordijnen en de vloerbedekking zagen er gewoon nieuw uit. De kamer was ruim. Onze kamer had een balkonnetje maar dat keek helaas uit op een binnenplaats wat dan wel weer lekker rustig was. De ligging van het hotel is prima. Binnen 10 minuten op het grote plein in Krakau en binnen 3 minuten op een plein met allemaal eettentjes midden in de Joodse wijk Kazimir. Het ontbijt was zeer uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Top hotel midden in centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was dat als we het licht vd badkamer aandeden de mechanische ventilator veel lawaai maakte

    Super plek centraal en in het gezellige centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Een prima hotel voor je stedentrip Krakau
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niet van toepassing we: wisten toen we boekten dat het geen heel luxe hotel was.

    Gunstig gelegen in de Joods wijk. Vlak bij alles. Schone maar wat sobere kamer. Vriendelijk personeel. Geweldig ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,3
    bezoek Krakau en Auschwitz
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel is gelegen in de joodse wijk met vele restaurants op loopafstand. Ontbijt zeer uitgebreid en goed. Kamers klein maar goed om te slapen. Dagelijkse schoonmaakbeurt en nieuwe handdoeken. Op verzoek een zeer uitgebreid lunchpakket verstrekt voor € 3 p.p.! Personeel zeer behulpzaam. Na telefonisch contact met de receptie van het hotel: transfer van het vliegveld naar het hotel met taxi voor € 20.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen onderhoud gebouw.

    Excellent ontbijt. Goede ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Indrukwekkend bezoek aan Krakau oude joodse wijk is heel mooi om te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    tv sateliet.....

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    Het verblijf was naar wens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid van het personeel en behulpzaamheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Hotel met je Eigen sleutel voor de voordeur , echt als je in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel met je Eigen sleutel voor de voordeur , echt als je in de sfeer wilt blijven , een aanrader vind ik.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    2 verschillende hotels naast elkaar en je moest naar buiten voor de receptie en ontbijt

    locatie was goed gelegen en in geen al te drukke buurt,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    het verblijf is prima geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tussendeur naar onze kamer 111 was erg onhandig.

    Het ontbijt was prima, ligging centraal en toch rustig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Geweldige locatie, in de directe omgeving leuke restaurants en heerlijke terrasjes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was simpel, maar schoon. Het ontbijt was zeer uitgebreid en uitstekend!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Zou zeker terug komen naar dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niet veel

    Goed ontbijt ruime keuze en zeer goed gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren erg hard

    Ontbijt was prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    In de mooie stad Krakau voelden wij ons veilig! het eten was voortreffelijk in de vele restaurantjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    De gezellige wijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    rustige, ruime kamer met uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten

    prima prijs/kwaliteit verhouding

    rustige, ruime kamer met uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    Prima lokatie met volop eetgelegenheden binnen loop afstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima lokatie met volop eetgelegenheden binnen loop afstand. Vriendelijk en hulpvaardig personeel . Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,5
    interresant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kan ik zo niet bedenken.

    de bedden en de schone badkamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    9,2
    Ligging is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is perfect! Ontbijt uitstekend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    8,3
    Toplocatie in een hele mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag niet zo lekker.

    Goed ontbijt. Aardig personeel en toplocatie. Nette kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    Uitgebreid ontbijt, fijne locatie en simpele prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt, fijne locatie en simpele prima kamer. Elke dag netjes schoongemaakt en drinkwater, shampoo e.d. bijgevuld.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,2
    Goede bedden, goed ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden, goed ontbijtbuffet. Prima locatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    8,3
    Goed hotel in een topwijk van Kwakow!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje verouderde kamer

    De wijk Kazimirz is prachtig, ontbijt is erg goed

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    hotel had alleen receptie, en kleine ruimte voor ontbijt. Ontbijt was karig, ruimte verouderd.

    locatie. in centrum Joodse wijk. De hulpvaardigheid van personeel. Erg goede WIFI.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt en prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    (roerei mag iets langer in de pan blijven)

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt en prima bedden, in een levendige wijk met gezellige eetgelegenheden op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    6,3
    Ik ben erg geschrokken op de eerste avond, toen een dronken...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik ben erg geschrokken op de eerste avond, toen een dronken persoon zijn kamer kennelijk niet in kon en om half 4 's nachts stond te roepen en op de deur te kloppen.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    8,3
    Prima hotel in Joodse wijk netjes en fris, centrum goed te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel in Joodse wijk netjes en fris, centrum goed te belopen, anders zijn taxi,s erg goedkoop, en staan overal. , transfer vanaf en naar hotel goed geregeld via het hotel. Geweldig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,1
    Harde bedden, ei met ontbijt was erg drassig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Harde bedden, ei met ontbijt was erg drassig.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,8
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Ontbijt goed

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,8
    Lichting en ontbijt waren fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Lichting en ontbijt waren fantastisch. Zeer vriendelijk personeel. Zeer rustige kamer.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    8,8
    locatie en personeel hadden zelf verkeerd soort kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    locatie en personeel hadden zelf verkeerd soort kamer geboekt 1 pers bedden ipv 2 persoons kregen meteen een andere kamer

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,8
    Goed, schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de geklutste eieren waren niet gaar.

    Goed, schoon hotel. Kamer is prima, voorzien van goedwerkende airco. Ontbijt uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,5
    De ligging, was top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bes

    De ligging, was top

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,1
    Ontbijt was goed, ligging perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vermissing van spullen uit de kamer, na schoonmaak.

    Ontbijt was goed, ligging perfect

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    9,2
    Goede locatie, fijn hotel en een geweldig onbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede locatie, fijn hotel en een geweldig onbijt!

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,2
    Authentiek hotel met je eigen sleutel voor de voordeur,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift aanwezig, maar voor ons geen probleem

    Authentiek hotel met je eigen sleutel voor de voordeur, orgineel

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    9,6
    Ligging, ontbijt ruime kamer, rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Ligging, ontbijt ruime kamer, rustig gelegen.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Aneks Hotelu Kazimierz

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: