Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. warmińsko-mazurskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Olsztyn – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartament Gałczyńskiego

Apartament Gałczyńskiego – opinie

ul. Gałczyńskiego 27B 41, 10-089 Olsztyn, Polska

Ocena

Na podstawie 33 opinii o apartamencie

9,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,7

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    10

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 14

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    7,9
    Ok
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małe ale dobrze urządzone mieszkanie. Bardzo uprzejmy gospodarz.

    Charakterystyczny zapach niedosuszanych ręczników. Być może efekt suszenia w suszarce. Proponuję ręczniki prać na 60 st i po wysuszeniu w suszarce na jakiś czas jeszcze rozwiesić.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    9,6
    Wspaniały,czysty i w pełni wyposażony apartament.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było nic co by mi się nie podobało

    Piękne, czyste mieszkanie, super wyposażone we wszystkie potrzebne na co dzień "sprzęty": pralka,suszarka,mikrofala,piekarnik, patelnie,garnki,czajnik elektryczny,dużo by wymieniać😊. Generalnie wszystko co jest potrzebne, nawet przyprawy🙂do tego środki czystości. Pani Sylwia BARDZO miła i pomocna. Na pewno jak tylko ponownie będę w Olsztynie to wybiorę Apartamenty Gałczyńskiego.Bardzo dziękuję!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    10
    Bardzo wygodne i super urządzone mieszkanko
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takich rzeczy :))) (ps. pyszne cuksy) :))

    Bardzo czysto, na plus kontakt z gospodarzem, wygodne lozko, polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń :))))

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2018

    10
    Apartament nowoczesny, w pełni wyposazony, o dogodnej lokalizacji i wzorowej czystoś. Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    brak

    Apartament urządzony jest w nowoczesnym stylu. Czystość, lokalizacja i cena decydują o ogromnej atrakcyjności. Należy szczególnie wskazać uczynność i przyjazna przyjęcie przez gospodarza.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Czysta przyjemność przebywać w tak ślicznym mieszkaniu:)...
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Czysta przyjemność przebywać w tak ślicznym mieszkaniu:) Rewelacyjnie urządzone oraz wyposażone! Zarówno ja, jak i współlokatorki byłyśmy bardzo zadowolone i zgodnie zapowiedziałyśmy, że tam powrócimy! Szczerze polecam:)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 7 kwietnia 2018

    9,6
    cisza, wygoda, spokój :)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nic

    Super fajne, nieduze mieszkanko na zamkniętym osiedlu, w pobliżu biedra, lidl, basen, bardzo dobry kontakt z właścicielem, cicho i czysto, pełne wyposażenie kuchni, kawka, cukier, w łazience ręczniki shower gel, wygodne łóżko. POLECAM

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2018

    10
    Super mobilność gospodarza.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super mobilność gospodarza. Czysto, wyposażenie apartamentu zaskakująco bogate. Wszystko co trzeba jest - TV , net śmiga jak trzeba. Było naprawdę wszystko ok.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 27 marca 2018

    10
    Mieszkanie czyste i w nowoczesnym stylu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Mieszkanie czyste i w nowoczesnym stylu. Byłem tylko na jedną noc i nie potrzebowałem żadnych garnków, żelazek i zmywarek ale jeśli ktoś planuje spędzić kilka dni to na pewno sprzęt ułatwia odpoczynek :)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 21 marca 2018

    10
    Bardzo miły i pomocny gospodarz, pokierował we wszystkim...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miły i pomocny gospodarz, pokierował we wszystkim czego potrzebowałam. Mieszkanko ma swój urok. Ciepło urządzone, bardzo czyste i nawet pachnące (co rzadko sie zdarza). Czekały na mnie ręczniki, szampon, żel pod prysznic, woda i ciasteczka za co duży plus, zawsze miło :) poza tym mieszkanie jest wyposażone we wszystko czego potrzeba - jesli chodzi o kuchnie to w ogóle pełen wypas, mozna piec i gotować. Łazienka widać ze jest nowa (akurat to najbardziej staram sie sprawdzać w podróży, bo to jednak podstawa udanego pobytu), rownież bardzo czysta. Jesli chodzi o lokalizacje, blisko przystanek i mozna dojechać prosto do centrum. Na osiedlu ogolnie tez jest duzo sklepów, wiec tez plus bo nie trzeba sie nachodzić. Bardzo polecam i na pewno wrócę, tym razem na dłużej :)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    10
    Bardzo czysto i pachnąco, super kontakt z gospodarzem,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Bardzo czysto i pachnąco, super kontakt z gospodarzem, bardzo wygodne łóżko i cisza, cisza, której tak bardzo mi zawsze brakuje. Było mydełko i szampon oraz ręcznik. Milutko, czyściutko, wszystko zadbane i świetna lokalizacja blisko centrum na bezpiecznym osiedlu:) SUPER:))

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    10
    polecam naprawde super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszystko było dobrze

    fajny apartament ze wszystkim

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2018

    10
    Czystość
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość Wyposażenie Serwis

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    10
    Zadbane mieszkanie, bardzo czyste i wygodne, polecam...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zadbane mieszkanie, bardzo czyste i wygodne, polecam wszystkim. Nowy sprzęt i bardzo ładnie obstawione mieszkanie. Warte swoich pieniędzy

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 19 maja 2018

    10
    Bardzo czysto i schludnie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto i schludnie! Super kontakt z właścicielem. Polecam ten obiekt!

    Pobyt: Maj 2018

Obiekt ma także 12 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 14

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!