Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Szklarska Poręba – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartamenty Jola

Apartamenty Jola – opinie

ul. 1-go Maja 35F/18, 58-580 Szklarska Poręba, Polska

Ocena

Na podstawie 99 opinii o apartamencie

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,4

  • Komfort

    8,2

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    9,0

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 23 Październik 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Telewizja w sypialni miał zaklucenia, przez cały pobyt nikt się nie pojawił żeby naprawić antenę.

    Lokalizacja jest dobra, blisko do centrum i do supermarketu.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 12 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie działała telewizja w sypialni i zacinał się zamek w drzwiach wejściowych.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 2 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie działające wifi

    Super przestronne mieszkanko prawie samo centrum a jednak cisza i spokoj

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 31 Sierpień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pewne elementy wyposażenia (np. dywan, podkladki na stole, uchwyty, gałki od prysznica) można naprawić bądź wymienić bo się zużywają i brudzą.

    Fajne niewielkie mieszkanko w dobrej lokalizacji, wygląd i aranżacja pokoi oraz wyposażenie kuchni na plus. Cicha okolica. Miła obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 26 Sierpień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 4 noclegi

    Meble w kuchni i zacinająca się spłuczka do naprawy ale jakoś szczególnie to nie przeszkadzało.

    Bardzo fajna lokalizacja,blisko centrum idealna baza wypadowa.Mieszkanie skromne ale czyste i jak za tą cenę spełniło nasze oczekiwania.Wszystkie niezbędne sprzęty dostępne,blisko do sklepów,knajpek i placu zabaw.Byliśmy ze znajomymi,w sumie 4 dorosłych i 3 dzieci,miejsca wystarczająco.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 26 Sierpień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    lokalizacja bardzo dobra

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2020

    8,0
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Mały prysznic. Mini zlew w kuchni. Łóżko małżeńskie to dwa odrębne łózka, które się rozsuwają.

    Dobra lokalizacja. Blisko centrum. Przestronne pokoje. Duży stół do spożywania posiłków. W kuchni lodówka, kuchenka i zmywarka!

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 17 Sierpień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów

    dobra lokalizacja , czysto

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynym minusem była temperatura w mieszkaniu-jak dla nas trochę za chłodno, ale to już rzecz gustu😉

    Mieszkanie o bardzo dobrej lokalizacji, blisko do centrum i na szlaki. Wewnątrz czysto, wszystko co potrzebne było dostępne: zarówno środki czystości, jak i sprzęty kuchenne typu lodówka, kuchenka, mikrofala i nawet sztućce.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 12 Czerwiec 2020

    8,0
    Magda
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja, brak problemu z dostępem do miejsc parkingowych, miła i pomocna obsługa

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 11 Maj 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Apartament czysty, schludny i doskonale wyposażony. Nie zabrakło środków czystości, ręczników, sprzętu kuchennego a nawet podstawowe przyprawy i kostki do zmywarki także były przygotowane dla gości. Apartament znajduje się bardzo blisko lasu i szlaków turystycznych. Polecamy i planujemy w apartamentach Jola jeszcze kiedyś nocować.

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 11 Maj 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo funkcjonalne mieszkanie,blisko centrum. Pokoje były odpowiednie dla 5-osobowej rodziny. Bardzo dobrze rozwiązane przekazanie kluczy. Dostęp do kuchni z każdego pokoju.

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 17 Luty 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    swietna lokalizacja

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 11 Styczeń 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja.Blisko do centrum i na stok narciarski gdzie typowo sie wybieraliśmy jesteśmy bardzo zadowoleni,spacerkiem do Ski Arena Szrenica15min.Stok Piektiewiczówka 9 min.Apartament z balkonem czyściutki i przestronny,wszystko na plus.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 14 Grudzień 2019

    9,0
    Świetna jakość za niską cenę, w doskonałej lokalizacji.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 8 noclegów

    Żarówki mogłyby dawać mocniejsze światło.

    Podobała mi się elastyczność, nie było problemu żeby odebrać klucze w środku nocy. Kuchnia dobrze wyposażona, dwa rodzaje tosterów, ekspres do kawy, zmywarka.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 9 Listopad 2019

    8,0
    Było fajnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    TV w pokoju z łoże małżeństwa do wymiany 5 kanałów na krzyż.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 15 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    SUPER LOKALIZACJA , JEDNO Z LEPSZYCH MIEJSC W SZKLARSKIEJ . JESTEM BARDZO ZADOWOLONA .

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 27 Wrzesień 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klamkę w drzwiach warto naprawić 😁

    Blisko centrum i głównych szlaków turystycznych, miła obsługa, nie było problemów z dostosowaniem godzin przyjazdu poza oficjalnymi godzinami meldunku.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 15 Wrzesień 2019

    9,6
    Świetne mieszkanie w samym centrum
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów

    - rewelacyjna lokalizacja - 1 minuta do najbliższego sklepu i głównej ulicy z knajpkami i pamiątkami, kilka minut do biedronki i szlaków turystycznych; - wyposażenie: szafy i szafki w pokojach, tv, w pełni wyposażona kuchnia ze zmywarką, dużo naczyń, sztućców itp - położenie na 1 piętrze - mapy, informacje o atrakcjach turystycznych, czasopisma i książki w salonie - bardzo dobry kontakt z panią zarządzającą mieszkaniem - czystość, wygoda - widok z salonu na góry - dużo miejsc parkingowych

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 29 Sierpień 2019

    9,6
    Świetna lokalizacja, komfortowe warunki - można się poczuć jak we własnym mieszkaniu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus to ciężko działające zamki w drzwiach wejściowych i ogólnie zużyte już drzwi. Jeżeli zostaną wymienione to cały obiekt zasługuje na maksymalną ocenę.

    Świetna lokalizacja, wyposażenie obiektu działało sprawnie, bez zarzutu. Śniadania lub kolację można sobie zrobić w apartamencie a na mieście w dogodnych cenach zjeść dobry obiad. Polecam każdemu!

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2019

    10
    W pełni jesteśmy zadowoleni z pobytu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    Niebyło nic takiego.

    Pani czekała na nasz przyjazd.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 27 Maj 2019

    9,2
    Bardzo udany pobyt z grupą znajomych.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 2 noclegi

    Super lokalizacja

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 12 Maj 2019

    7,9
    Pobyt udany. Okolica piękna , przepiękne widoki , Miejsce w sam raz na odpoczynek czy urlop.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów

    brak pralki , niewygodne łóżko w pokoju z balkonem

    Lokalizacja jest korzystna jak najbardziej , Blisko jest do restauracji i innych obiektów gastronomicznych. Obiekt położony w bardzo spokojnej i czystej dzielnicy. Blisko jest do sklepów i supermarketów.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 17 Kwiecień 2019

    10
    Pobyt udany, fajna okolica - można wędrować i zwiedzać, rozsądne ceny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Wszystko OK.

    Mieszkanie spełniło nasze oczekiwania w 100%. Wyposażenie lokalu zgodne z opisem i zdjęciami zawartymi w ofercie, czysto, fajny widok z okna. Blisko do centrum, okolica cicha i spokojna, bez problemu można otrzymać i zdać klucze. Oferta idealna dla rodziny (my byliśmy w pięcioro). Polecam.

    Pobyt: Kwiecień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: