Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Szklarska Poręba – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartamenty Jola

Apartamenty Jola – opinie

ul. 1-go Maja 35F/18, 58-580 Szklarska Poręba, Polska

Ocena

Na podstawie 97 opinii o apartamencie

8,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,7

  • Komfort

    8,4

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    8,7

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 58

  • Ocena dodana: 21 lutego 2019

    6,3
    Świetna lokalizacja, wszędzie blisko, czysta pościel i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    Malutkie mieszkanko, bardzo ubogie wyposażenie, minimalna kabina prysznicowa, klejący się stół z niewiadomego powodu ale powodujący co najmniej dyskomfort w trakcie jedzenia, garnki z pourywanymi uchwytami i więcej drobnych acz uciążliwych niedogodności,

    Świetna lokalizacja, wszędzie blisko, czysta pościel i ręczniki

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    6,7
    udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 1 nocleg

    duży pokój (z balkonem) wymaga wymiany starego narożnika i "przewietrzenia" z czasów minionej epoki. Przedpokój: stare szafy, szafki, pawlacze i półki- kompletnie miniona epoka.

    lokal na 1 piętrze, dwa mniejsze pokoje i łazienka- przyzwoite.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    10
    Bardzo komfortowy i ładny apartament, można się poczuć jak w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo komfortowy i ładny apartament, można się poczuć jak w domu :) Dobry zasięg WiFi, pełne wyposażenie kuchni. Całe mieszkanie jest ciche i czyste. Dodatkowo na plus dokładnie posprzątana łazienka. Szybki i przyjemny kontakt z gospodarzami. Na pewno odwiedzę to miejsce jeszcze nie raz!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    5,8
    Obiekt ratuje relatywnie niezła lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 12 noclegów

    To jest mieszkanie na parterze PRL-owskim bloku, a nie żaden apartament. Łóżka już wysłużone. Dużo kurzu za tapczanem.

    Obiekt ratuje relatywnie niezła lokalizacja.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 lipca 2018

    8,3
    Pani która dotarła z kluczami bardzo miła, nie było problemu...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Można by pomyśleć o porządnym wyczyszczeniu tapicerki na kanapie w salonie, albo o położeniu chociaż jakiegoś kocyka. Plamy nie zachęcały do siedzenia na niej... Właściciel trochę lekceważąco podszedł do przyjęcia nas w obiekcie. Po dojeździe na miejsce zadzwoniliśmy, Pan miał wysłać koleżankę z kluczami i która miała się do nas odezwać, czekaliśmy 30min pod blokiem, zaczęło padać i nieco grzmieć, po ponad 30min zadzwoniłam ponownie do pana i niestety już nie odebrał... Zadzwoniłam pod drugi numer, który był podany, tam odbiera pani, której przedstawiłam sytuację. Pani przeprosiła i powiedziała, że za kilka minutek będzie, bo SZEF NIE DAŁ JEJ ZNAĆ, ŻE CZEKAMY...

    Pani która dotarła z kluczami bardzo miła, nie było problemu też ze zdaniem kluczy. Najbardziej przydatny okazał się toster oraz opiekacz, no i fajnie że wifi działało :)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    8,8
    Rodzice z pobytu zadowoleni jak nigdy, bardzo im się...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów

    Rodzice z pobytu zadowoleni jak nigdy, bardzo im się podobało. Obiekt zadbany, wszystko na swoim miejscu a przede wszystkim lokalizacja rewelacyjna -wszędzie blisko. Doskonałe miejsce na pobyt .

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2018

    6,3
    Dobra lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie w bloku, więc uciążliwości z tego wynikajace: głośna muzyka od 6 rano, brak możliwości spędzenia czasu na zewnątrz posesji (jedynie balkon).

    Dobra lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 31 marca 2018

    5,0
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt gornolotna nazwa... to zwykle mieszkanie z lat 70- 80 no może 90 przerobione troche funkcjonalnie pod kątem wynajmu krotkoterminowego.

    Lokalizacja

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 6 marca 2018

    10
    Miły rodzinny pobyt w przyjemnym apartamencie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Kolejny pobyt u "Pani Joli" i kolejne pozytywne wrażenia. Widać, że właścicielom stale zależy na podnoszeniu jakości usług, które świadczą. W pomieszczeniach bardzo czysto i schludnie. Zamontowane nowe rolety w oknach, ekspres kapsułkowy w kuchni. Ponadto miła obsługa zarówno na miejscu jak i przez telefon. Polecam rodzinom z dziećmi bo wszędzie blisko. Centrum Szklarskiej rzut beretem i mnóstwo miejsca do spacerów po lesie. Polecam!

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 3 marca 2018

    10
    Super super apartament !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super super apartament !!! Czuliśmy się my i dzieci jak u siebie w domu!!nic nie trzeba ze sobą brać bo wszystko jest! Napewno w wakacje tu wracamy! !☺ Naprawdę szczerze polecamy !!!!

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 10 lutego 2018

    7,9
    swietna lokalizacja, swietne dla par i rodzin z dziecmi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 6 noclegów

    drobiazg ale... czesciej odkurzac pod lozkami

    Apartament Jola to 3-pokojowe mieszkanie z pelni wyposazona kuchnia wlacznie z przyprawami, tabletkami do zmywarki, expresem do kawy itd. Bardzo blisko centrum, ok. 200m a jednoczesnie spokojnie. Swietna lokalizacja. Przyjazd i wyjazd dobrze zorganizowany, dobry kontakt z obsluga, dobra inforamacja w apartamencie. Dostalismy drugi komplet kluczy bez problemu. Zdeczydowanie polecamy!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    5,0
    Niestety zostaliśmy jawnie oszukani.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Niestety zostaliśmy jawnie oszukani. Dostaliśmy mieszkanie z innym adresem niż na rezerwacji. Miały być dwie sypialnie, była niestety tylko jedna. Gdyby nie to, że było z nami jedno dziecko, które spało pośrodku łóżka, ktoś spałby na podłodze. Niestety właściciel nas zlekceważył i nie odbierał od nas telefonów.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 8 września 2017

    8,8
    Apartament Jola 2 wygodny dla rodziny 4-osobowej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Rozkładany narożnik w salonie niewygodny do spania. Bardzo słabe wi-fi. Cienkie ściany, było słychać sąsiadów. Opłata klimatyczna. Brak pralki.

    Wyposażenie mieszkania, szczególnie kuchni. Usytuowanie nie w centrum, a jednak wszędzie blisko. Okna wychodzące na południe. Przyzwoity balkon - latem można suszyć tam mokre rzeczy. Dobry kontakt z opiekunką lokalu. Darmowy parking.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2017

    7,5
    Będę miło wspominał pobyt w Szklarskiej Porębie.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 10 noclegów

    Drzwi wejściowe kłopoty z otwarciem i zamknięciem, telewizja kablowa b. mała ilość udostępnionych programów.

    stosunkowo spokojne miejsce, dużo atrakcji w okolicy, mieszkanie w pełni wyposażone we wszystko co jest niezbędne do codziennego życia, dużo ciekawych szlaków w okolicy, bardzo dobry dojazd, brak pijanych i hałaśliwych osób.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 6 lipca 2017

    9,6
    Super pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeden minus- zbyt malutki natrysk nie można swobodnie się poruszać

    Pokoje wygodne , wystarczająca kuchnia wraz z udogodnieniami, duży plus dla zmywarki! Wszystko co potrzeba to jest.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 3 lipca 2017

    10
    Apartament na 5 z dużym plusem :-D
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament zlokalizowany blisko centrum (2minuty), restauracji, sklepów. Blisko Biedronka, Lewiatan i lokalne stragany z pamiątkami. Wysprzątany idealnie. Wyposażenie też doskonałe (niczego nie brakuje. W kuchni zmywarka, w każdym z pokoi telewizor). Duże przestronne pokoje,a co za tym idzie dużo przestrzeni do zabaw dla dzieci. Bardzo dobry kontakt z Panią obsługującą Apartament u Joli. Wprost idealny dla rodzin 2+2!!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 1 lipca 2017

    10
    Rewelacyjny obiekt w świetnej cenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 3 noclegi

    Przede wszystkim - lokalizacja. Apartament jest świetnie położony względem centrum miasta jak i dla amatorów górskich wycieczek. Do tego w okolicy znajdziemy niezbędne sklepy, więc z zaopatrzeniem nie ma problemu. Po drugie - sam apartament. Bardzo czysty i rewelacyjnie zaopatrzony. Dla wszystkich tych, którzy nie chcą się gnieździć w jednym pokoju, a po powrocie ze szlaku usiąść ze znajomymi w odrębnym salonie, rano zaś zrobić sobie śniadanie we własnej kuchni - a to wszystko za bardzo dobrą cenę! - gorąco polecam. Świetnym rozwiązaniem jest podzielenie łazienki (osobno toaleta). Po trzecie - właściciele. Chcieliśmy odebrać i zdać apartament trochę wcześniej, z czym zupełnie nie było problemu. Wszystko można dogadać (w granicach rozsądku oczywiście). Osoba z która mieliśmy do czynienia była bardzo miła i pomocna. Naprawdę bardzo miło nam się mieszkało w tym apartamencie.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2017

    9,6
    Idealny dla rodziny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Wszystko było OK. Brak minusów!!!

    Przemiła i pomocna właścicielka. Wszystko co potrzebne, było na miejscu. Plus za gry i filmy dla dzieci i dorosłych na miejscu.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2017

    8,8
    jestesmy zadowoleni i polecamy dla innych .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 8 noclegów

    materac w sypialni za mieki osoba na nim spiaca oczowala deski od lozka .

    mieszkanie bardzo praktyczne i dobrze zorganizowane , mile przyjecie i odbior .

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 5 marca 2019

    8,8
    bardzo dobra lokalizacja, blisko centrum, sklepy,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów

    bardzo dobra lokalizacja, blisko centrum, sklepy, restauracje,blisko do stoku narciarskiego, mieszkanie na 1 piętrze, warte polecenia.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    9,6
    APARTAMENT W DOBREJ LOKALIZACJI Z KUCHNIĄ
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 7 noclegów

    WYPOSAŻENIE KUCHNI JEST DOŚĆ BOGATE, JEDNAK PIEKARNIK WYMAGA PRZEGLĄDU ZE WZGLĘDU NA PRAWDOPODOBNIE USZKODZONY REGULATOR TEMPERATURY.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2019

    8,3
    Polecam apartamenty rodzinom z dziećmi!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie udało nam się uruchomić telewizorów w sypialniach.

    Idealna lokalizacja, dobre wyposażenie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    9,6
    Wszystko widoki ,spokoj
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tak bylo ok

    Wszystko widoki ,spokoj

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2018

    10
    Fajny apartament ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 4 noclegi

    Brak żelazka.

    Apartament zgodny z opisem, dość przestronny, łóżka wygodne.Fajnie,że jest zmywarka.Blisko do centrum i sklepów.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    10
    jak zawsze wszystko OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    jak zawsze wszystko OK

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    10
    Piękny widok z okna
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny, dobrze wyposażony apartament. Miła obsługa.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 23 listopada 2018

    10
    Wszystko zgodne z opisem, polecam, napewno wrócimy 😍
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko zgodne z opisem, polecam, napewno wrócimy 😍

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Wszędzie blisko dla rodzin z dziećmi jak dla nas idealnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bojler nie daje rady nagrzać wody na 6 osób starcza max na 2 i to szybki prysznic

    Wszędzie blisko dla rodzin z dziećmi jak dla nas idealnie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    7,5
    Super miejscówka na pobyt w górach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Dodatkowe koszty za obsługe

    Lokalizacja super

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    7,9
    Świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    10
    Wspaniali, uczynni gospodarze, pyszne domowe jedzenie,...
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Wspaniali, uczynni gospodarze, pyszne domowe jedzenie, pokoje czyściutkie i pachnące. POLECAM :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    6,7
    Mimo że obiekt nie spełnił moich oczekiwań nie przeszkadziło to w miłym spędzeniu urlopu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zwykłe mieszkanie w bloku, zdecydowanie wymaga remontu. Łóżka niezbyt wygodne.

    Fajna lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    5,0
    Warunki dobre jednak zbyt drogo na tę ofertę, apartament w bloku wiadomo co może oferować.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 1 nocleg

    Apartament w bloku.

    Czystość i wyposażenie, blisko centrum, blisko sklepy.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 6 lipca 2018

    10
    Wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów

    Nic

    Wszystko

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    10
    Wyposażenie kuchni w zmywarkę, kuchenkę mikrofalową i toster
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Przydałyby się pralka...

    Wyposażenie kuchni w zmywarkę, kuchenkę mikrofalową i toster

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Komfortowy apartament z pełnym wyposażeniem. Znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    -Zbyt wolny internet. Netflixa nie obejrzysz.

    -Komfort -Lokalizacja -Porządek -Wyposażenie

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 8 lutego 2018

    10
    Apartament znakomicie wyposażony, świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament znakomicie wyposażony, świetna lokalizacja.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    7,5
    Wszystko w porządku, czysto , miło i bez problemów, blisko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    Wszystko w porządku, czysto , miło i bez problemów, blisko do Centrum a do stoku ski arena troszkę dalej ale nawet krótki spacer z dziećmi był ok

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    7,9
    Jesteśmy zadowoleni polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Super wyposażenie kuchni. Chociaż dzbanek na herbatę przydałby się :-)

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2018

    10
    Miły pobyt w gronie znajomych !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 5 noclegów

    Dobrze wyposażona kuchnia zmywarka itp. Balkon . Blisko centrum. Łazienki bardzo czyste i po remoncie.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    10
    fajne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    deszcz:)

    wszystko

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 7 czerwca 2017

    10
    Polecamy!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To nasz drugi pobyt. Tym razem z całą rodziną. Warunki świetne jak zawsze. Super lokalizacja. Blisko do centrum. Pewnie jeszcze wrócimy.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 22 maja 2017

    10
    Super miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjne miejsce😊w apartamencie niczego nie brakuje!super wlasciciele!każda moja prośba do nich została spełniona 😁pozdrawiam

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 10 maja 2017

    9,6
    idealny na wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    wszystko jak w najlepszym porządku, byłem drugi raz, na pewno jeszcze tutaj wrócę. Polecam

    Pobyt: Maj 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 9 maja 2016

    9,6
    Kuchnia praktyczna i dobrze wyposażona.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Wolałabym bardziej miękkie łóżko w sypialni. Mimo to było naprawdę wygodnie, praktycznie i czysto. Wrócimy tam niedługo :)

    Kuchnia praktyczna i dobrze wyposażona. Ładne pokoje. Śliczna łazienka, a prysznic to super frajda dla dzieciaków! Cudowny widok z balkonu. Wypoczywaliśmy w pięknym miejscu, było cicho i spokojnie, a jednocześnie parę kroków do centrum. Super obsługa, dziękuję :) Wszystko czyściutkie i zadbane, aż miło :) Polecam!

  • Ocena dodana: 15 kwietnia 2016

    10
    Pobyt zaliczam do udanych.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Pobyt zaliczam do udanych. Apartament w centrum, ale w bocznej uliczce, blisko szlaku niebieskiego i żółtego z których korzystaliśmy. Pokoje fajnie urządzone i w pełni wyposażone (była nawet gaśnica i kufle do piwka!). Ogrzewanie pomimo wczesnej wiosny - działało! Było cieplutko, czysto i komfortowo. Udało się nam wykupić pobyt w świetnej cenie, także stosunek ceny do jakości - idealny!

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2016

    8,3
    - znakomita lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    - niezbyt wygodne materace w łóżkach - bardzo wolny internet - piszczący termostat w sypialni - przy dłuższym pobycie odczuwalny jest brak pralki

    - znakomita lokalizacja - dobrze wyposażona kuchnia - czysta, ładna łazienka - miejsce do przechowywania nart - ładny widok z okna

  • Ocena dodana: 2 marca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Bezsensowna opłata za obsługę, której nie było. Zwyczajne zaniżanie ceny za nocleg dla tych co sortują po cenie rosnąco. Mieszkanie ładne, wszystko działa.

  • Ocena dodana: 14 lutego 2016

    10
    Bardzo dobra lokalizacja apartamentu, czysto, wyposażenie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Bardzo dobra lokalizacja apartamentu, czysto, wyposażenie zgodne z opisem. Komunikacja z obsługą świetna - bardzo miły i rzeczowy Pan 😊. Bardzo polecam !

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2016

    6,3
    Przy zapłacie doliczane są ukryte opłaty: opłata za booking...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Przy zapłacie doliczane są ukryte opłaty: opłata za booking 80 zł , opłata klimatyczna 40 zł. Jest to tylko lub aż 120 zł ale bardzo nie ładnie - zwłaszcza z jakąś opłata za booking. Nie polecam!

  • Ocena dodana: 6 września 2015

    9,2
    Fajna lokalizacja, blisko centrum, a jednak na uboczu i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Zabrakło ręczników w podstawowym standardzie. Baaardzo wolne wi-fi. Fajny dodatek to eksperes do kawy, do którego niestety nie dano 'wkładów', a zakupienie ich na mieście nie byłoby możliwe.

    Fajna lokalizacja, blisko centrum, a jednak na uboczu i przyjemny widok z okna na góry. Bardzo przyjemne mieszkanie typu "ikea", wygląda dokładnie jak na zdjęciach. Czysto, ładnie pachnie.

  • Ocena dodana: 4 lutego 2015

    10
    Piękne mieszkanie, blisko centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Piękne mieszkanie, blisko centrum. Przemiła i pomocna Pani Ela. Nie ma się do czego przyczepić. Następnym razem w Szklarskiej na pewno zatrzymamy się tutaj ponownie:)

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2016

    10
    Wszystko było na wypasie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Nic mi o nich nie wiadomo

    Wszystko było na wypasie

  • Ocena dodana: 30 września 2015

    10
    idealna lokalizacja, przestronny, b.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    idealna lokalizacja, przestronny, b. czysty apartament

  • Ocena dodana: 27 września 2015

    10
    Świetnie wyposażona kuchnia za zmywarka, bardzo dobra...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Świetnie wyposażona kuchnia za zmywarka, bardzo dobra lokalizacja, miejsce idealne dla rodziny i grupy przyjaciół.

  • Ocena dodana: 15 września 2015

    10
    Bardzo czysto, super lokalizacja, dobrze wyposażona kuchnia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Bardzo czysto, super lokalizacja, dobrze wyposażona kuchnia

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2015

    7,9
    bardzo fajna lokalizacja,ładny widok z balkonu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    bardzo fajna lokalizacja,ładny widok z balkonu

  • Ocena dodana: 21 lutego 2015

    9,6
    Szkoda ze nie było windy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Szkoda ze nie było windy... Byliśmy z dwójka małych dzieci z czego jedno w wózku .... Winda ułatwiłaby troszkę pobyt...

Obiekt ma także 38 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 58

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: