Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Zakopane – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartamenty Centrum Zakopane 2

Apartamenty Centrum Zakopane 2 – opinie

Słoneczna 1A, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 144 opinii o apartamencie

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 28 Wrzesień 2020

    9,0
    Pobyt rewelacja, pogoda dopisała :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią i balkonem
    • 4 noclegi

    Apartament super wszystko w jak najlepszym porządku, właściciele bardzo mili i pomocni. Powrót za rok na pewno.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe Suite z wanną z hydromasażem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super wanna z hydromasażem, bardzo dużą przestrzeń

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2020

    10
    Fantastyczny pobyt!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe Suite z wanną z hydromasażem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszytsko przewyższyło moje oczekiwania

    Pani czekała na nas z uśmiechem i otwartością, najpierw prosiła zobaczyć apartament czy wszytsko się zgadza a potem zapłaciliśmy

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 16 Wrzesień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 2 noclegi

    Mieszkanie jest bardzo małe. Kiedy balkon lub okno jest otwarte, z ulicy jest bardzo głośno. Podłogi są bardzo zimne.

    Sam dom jest ładny. Lokalizacja przy pięknym parku z otwartym widokiem na góry. W pobliżu domu znajduje się duży plac zabaw (obecnie zamknięty z powodu COVID-19). Niedaleko od centrum i od dworca.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2020

    8,0
    Bardzo fajnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety brak personelu który dba o czystość, byłem od poniedziałku do soboty i ani razu nikt nie zmienił ręczników, nie dołożył papieru toaletowego i nie wyrzucił śmieci. Niestety brak podstawowych artykułów w aneksie kuchennym jak sól, cukier, herbata. W pokoju z aneksem kuchennym to podstawa kiedy goście są nastawieni na własne śniadania itp Gdybym wiedział, że nic nie będzie to wziąłbym małe porcję ze sobą z domu. Nie chodzi o fakt wydania pieniędzy tylko o dodatkowe rzeczy w bagażu, jak pół kilo soli czy pół kilo cukru, niby nic, a przy wielkim plecaku to się odczuwa.

    Świetna lokalizacja, duży balkon, obsługa przy zameldowaniu bardzo pomocna i miła. Kuchnia wyposażona w sztućce i resztę zastawy stołowej plus garnki i patelnia. W tym samym budynku kawiarnia. Generalnie pokój ładny i wygodny.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 28 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem i widokiem na góry
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce dobre ale bez euforii.Dość odległe od centrum.Widok na ulicę, a więc hałas z ulicy ( dostawy)przy otwartych oknach - z kolei przy zamkniętych jest duszno i gorąco,brakuje klimatyzacji lub zwykłego wentylatora. Ciasny parking.Przy pełnym obłożeniu ,trzeba uważać przy wjeździe czy wyjeździe.Bardzo skromnie wyposażony apartament w sztućce i zastawę stołową. Po 4 szt. sztućców. W łazience przypadałaby się półka pod lustrem, bo tę szklaną listewkę ( szer.1 cm.) nie można nazwać półką na kubek ze szczoteczką i pastą oraz na inne kosmetyczne drobiazgi.W sypialni materac niewygodny /ubiory i twardy. Trochę nie wygodne poduszki do spania za twarde i za małe. Usytuowanie TV też mogło by być bardziej przemyślane, siedząc przy wyspie nie da się nic oglądnąć.

    W tym samym budynku cukiernia z lodami,ciastkami i bułkami.Blisko Biedronka i pralnia. Miła i pomocna pani na recepcji.Czysto.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 11 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią i balkonem
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fajna lokalizacja blisko Biedronki ok 100 m. 200m do pięknego parku. Bardzo czysty i przestronny apartament.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 6 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja, czystość na 10 z 10, bardzo miła Pani na recepcji, ogulnie super.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2020

    10
    Pobyt jak zawsze udany . Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 7 noclegów

    Byłem trzeci raz i będę wracał . Wszystko na plus .

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2020

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto i pachnąco. Personel bardzo miły i pomocny. Bliskość sklepów.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2020

    10
    Doskonały obiekt ! Warto ! Polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Suite z wanną z hydromasażem
    • 9 noclegów

    - okna na 4 strony świata - przypisane miejsce parkingowe - dodatkowe ręczniki w cenie (pobyt 10 dni) - jaccuzzi - czysto

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 21 Lipiec 2020

    8,0
    Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy bardzo ten obiekt.!!!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem i widokiem na góry
    • 8 noclegów

    Trochę nie wygodne poduszki do spania za twarde i małe.

    Wszystko było ok. Super że parking zapewniony i że zamykany a nie na ulicy.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 14 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe Suite z wanną z hydromasażem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko na plus. Dobra komunikacja z wlascicielem

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 6 Czerwiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    *brak

    *lokalizacja *kontakt z właścicielem

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 24 Marzec 2020

    8,0
    Bardzo dobre wyposażenie apartamentu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 13 noclegów

    Właściciel dał się poznać jako bardzo niesympatyczna osoba, pierwszy raz spotkałam się z takim nieuprzejmym sposobem potraktowania mnie jako klienta i to nie mając ku temu żadnego powodu. Sposób rozmieszczenia pomieszczeń w budynku spowodował, że przez ściany było słychać wszystkie!!!! dźwięki wydobywające się z łazienki sąsiadów graniczącej z naszym pokojem w którym przebywaliśmy, co było dla nas bardzo niekomfortowe, zwłaszcza wieczorami gdy chcieliśmy iść spać. W opinii mojej i męża materac był strasznie twardy, co skutkowało bólem po przebudzeniu, ale z tym sobie po paru dniach poradziliśmy, kładąc pod prześcieradło kołdrę i narzutę z łóżka.

    Bardzo dobrze wyposażony aneks kuchenny, we wszystkie sprzęty typu garnek, patelnia, czajnik, sztućce, szklanki itp. niezbędne przy dłuższym pobycie. W pokoju niewielki stolik i dwa krzesła - idealne do zjedzenia posiłku. Miłym zaskoczeniem była suszarka do ubrań usytuowana na balkonie. W połowie pobytu dostaliśmy czystą pościel i ręczniki. Pani na recepcji bardzo uprzejma.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 2 Marzec 2020

    10
    Pobyt spędzony mile, wyjątkowo, rodzinnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem i widokiem na góry
    • 7 noclegów

    Obiekt spełnił moje oczekiwania. Gospodarz jak i Pani z recepcji bardzo mili i pomocni. Pokój znakomity - aneks kuchenny, salon, sypialnia, łazienka - wszystko czyściutkie i zadbane. Widok z okien jak i z balkonu bardzo ładny - widać góry. Bardzo blisko na Równię Krupową i niezbyt daleko na Krupówki. Niedaleko znajduje się też sklep "Biedronka" a w tym samym budynku Cukiernia "Samanta".

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 29 Luty 2020

    10
    Udany wypoczynek - pogoda dopisała
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem i widokiem na góry
    • 7 noclegów

    Obiekt położony jest w bliskiej odległości od Gubałówki oraz Krupówek. Aneks kuchenny odpowiednio wyposażony w garnki i patelnie pozwalający na przygotowanie śniadań.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 19 Luty 2020

    10
    Kolejny pobyt. Ok. Wracamy zawsze z chęcią do tej lokalizacji i nigdy nie zawiodła nas,.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią i balkonem
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak zawsze miło spędzony czas.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 15 Luty 2020

    8,0
    Bardzo udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyposażenie kuchni- za mało naczyń i przyborów kuchennych żeby ugotować obiad.

    Czystość , miła obsługa

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 25 Styczeń 2020

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Suite z wanną z hydromasażem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja.Apartament w rzeczywistości zgodny z opisem.Właściciele dyskretni i kontakt z nimi bardzo dobry

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 25 Styczeń 2020

    9,0
    Świetna lokalizacja, bardzo ładnie , czyste apartamenty. Bardzo mili właściciele
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią i balkonem
    • 7 noclegów

    brak

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 23 Styczeń 2020

    10
    Zadowoleni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko na tyle że następny pobyt zaplanujemy na pewno w tym samym obiekcie.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 18 Styczeń 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Aneks kuchenny był bardzo malusi, ale daliśmy sobie radę. Przy tej cenie i tak nie spodziewaliśmy się płyty indukcyjnej i tylu dostępnych naczyń.

    Cena bardzo adekwatna do jakości, szczególnie jeśli komuś podobają się wygodne, sympatyczne, małe miejsca. Niczego nie musieliśmy dokupywać, wszystko zostało zapewnione.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 25 Grudzień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z balkonem i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super, od lokalizacji po czystość i komfort

    Pobyt: Grudzień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: