Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. kujawsko-pomorskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Bydgoszcz – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartamenty na Starówce

Apartamenty na Starówce – opinie

Długa 25, 85-034 Bydgoszcz, Polska

Ocena

Na podstawie 377 opinii o apartamencie

8,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,5

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    8,6

  • Stosunek jakości do ceny

    8,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    8,3
    Polecam apartament ze względu na lokalizację i czystość.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Nie można było rozłożyć kanapy - zepsuty mechanizm (powyrywane/poodkręcane elementy), uszkodzone było też krzesło. Dobrze by było gdyby gospodarz zrobił przegląd wyposażenia i naprawił usterki. Dodatkowy minus, o którym warto wiedzieć to wąskie i strome schody w budynku - trudno wnieść większy bagaż.

    Świetna lokalizacja, mieszkanie duże, czyste i ciepłe (jeden z głównych atutów w styczniu ;)) i ładnie urządzone.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    10
    Szczerze polecam odkrywającym nocne uroki Bydgoszczy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Z fajnym wystrojem nieco kontrastował "zapaszek" wydobywający się z rur w łazience ale ma to niewielki związek z samym apartamentem :)

    Swobodny dostęp do apartamentu, bardzo czysto, bezproblemowy odbiór i przekazanie kluczy, wejście bezpośrednio ze starówki, kilka kroków od restauracji i pubów, w piątek po 17 i w weekendy bezpłatne parkowanie 200-300 metrów od apartamentu na wyspie Młyńskiej. Cisza!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 4 lutego 2019

    6,7
    Niestety pobyt w apartamencie, który został nam przydzielony...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Niestety pobyt w apartamencie, który został nam przydzielony był trochę uciążliwy, ponieważ był na poddaszu i sypialnia + łazienka (głównie miejsce prysznica) była dla ludzi niskiego wzrostu :(

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    6,3
    Lokalizacja bylaby dobra gdyby nie alarm rozlegajacy sie z...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Jak wyzej a takze w pokoju bylo bardzo zimno, pomimo wlaczonych kaloryferow.

    Lokalizacja bylaby dobra gdyby nie alarm rozlegajacy sie z pobliskiego sklepu, przez okolo 2,5 godziny w nocy

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    8,3
    Świetna lokalizacja,
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W jednej sypialni było chłodno w nocy, warto przemyśleć zwiększenie mocy kaloryferów. Brak miejsca parkingowego, no ale to starówka, można się było tego spodziewać :)

    Nowe meble, schludnie urządzone mieszkanie. Bardzo przyjemnie :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2019

    10
    super super super !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    bardzo bardzo komfortowe odebranie kluczy !!!! apartament bardzo duży bardzo wygodny!!!! naprawdę wszystko super !!!! jestem mile zaskoczona i polecam wszystkim zwlaszcza tym którzy lubia duże przestrzenie lub podróżują w grupie

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    9,2
    W samym sercu Bydgoszczy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 3 noclegi

    W apartamencie (pokój nr 4) było zimno, szczególnie rano temperatura oscylowała w okolicach 19 stopni. Skoro grzejniki "nie dają rady", wystarczyłoby przekazać do dyspozycji gości dodatkowy grzejnik elektryczny. Warto też zadbać o gniazdka "wychodzące" ze ścian. Podróżowałem sam, więc nie stanowiło to większego problemu. Gdybym był z dziećmi, z tego względu nie zdecydowałbym się na to miejsce.

    Świetna lokalizacja, sam Stary Rynek.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    7,9
    Bydgoszcz pięknieje w oczach.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    TO NIE JEST ZARZUT !!! - tylko informacja dla starszych osób. Czasami w takich kamienicach są bardzo strome i kręte schody. Dla starszych osób, które będą chciały zarezerwować sobie taki apartament, to proszę zaznaczyć administratorowi możliwość noclegu na parterze.

    Centrum miasta, wygodne łóżko, czysto, spokojnie. Apartament w starej kamienicy, było cicho. Moja końcowa ocena w stosunku jakości do ceny to silne 4+. Pozdrawiam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    9,6
    Super lokalizacja
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, praktyczne sam rynek. W apartamencie czysto, cieplutko, wszystkie udogodnienia, łazienka, wifi, w pełni wyposażona kuchnia, cisza. W apartamencie byłam z mężem i 4 letnim dzieckiem. Polecam i na pewno wrócimy.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2018

    9,2
    Mimo kilku mankamentów idealne miejsce na nocleg nad Brdą ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Początkowe nieporozumienie z odebraniem apartamentu i płatnością, ale zostało bardzo szybko wyjaśnione co raczej zasługuje na mojej uznanie ;) w końcu błędy są rzeczą ludzką. Co do wyposażenia przydałby się jeszcze jeden dodatkowy garnek, bo mały rondelek to za mało....Niestety niektórzy Goście z niższego piętra nad ranem zaburzyli ciszę nocną głośnym dobijaniem się do drzwi, co spowodowane było tym, że poszli na imprezę zostawiając kolegę z kluczami w mieszkani który zasnął :P ale wiadomo zachowanie innych Gości czasem ciężko przewidzieć. Co do starszych osób problemem może być wejście na wyższe piętra do krórych prowadzą dość kręte i strome schody jak to w kamienicy...

    Świetnie położona kawalerka na bydgoskiej starówce. Cała kamienica zamykana i na wynajem. Mieszkanie dosyć dobrze wyposażone. Bardzo dobry kontakt z gospodażem i ekspresowe zameldowanie/wymeldowanie. Darmowa kawa i herbata dla Gości. Mimo zimowej aury było dość ciepło w mieszkaniu. Łóżko wygodne, co jest najważniejsze w noclegu poza domem :) No i oczywiście cena ekonomiczna jak na dobę w prywatnym mieszkaniu

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    4,2
    Nie polecam, wrecz odradzam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju zimno. W lazience bardzo nieprzyjemny zapach. Polamany przycisk od toalety. Gniazdka ,,wychodzace,, ze scian. Firanki czarne z brudu. ogolnie obiekt zaniedbany i malo przytulny.

    Jesli chodzi o obiekt, to jedynym plusem jest lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    8,8
    Cała reszta była w porządku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju (numer 4) było dość zimno. Grzejniki chodziły jak mogły, ale mimo wszystko pod tym względem nie było zbyt komfortowo.

    Cała reszta była w porządku. Apartament czysty, było tam cicho, wszystko działało.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    8,3
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Klienci powinni zostać uprzedzeni, że budynek jest bez windy a do mieszkania prowadzą bardzo strome, wąskie schody. Może być problem z wniesieniem walizki. Mała i bardzo skromnie wyposażona łazienka z wysoko umieszczonym lusterkiem (jest to jedyne lustro w lokalu). Bardzo blisko podziemny parking ale drogi (doba 40 zł). Innych miejsc do parkowania nie ma w pobliżu, bo jest to ścisłe centrum.

    Super lokalizacja. Wystarczające wyposażenie. Działające W-fi. Czysto. Wygodne łóżko. Bezproblemowe udostępnienie i zdanie kluczy. Cicho. Miła obsługa sprzątająca. Właściciel udostępnił herbatę i kawę w saszetkach.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    10
    Wygodne łóżko, dobra komunikacja z właścicielami, dogodna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Trochę niesie hałasy z klatki schodowej

    Wygodne łóżko, dobra komunikacja z właścicielami, dogodna lokalizacja, dobrze wyposażony apartament (ręczniki, czajnik, talerze... wszystko jest).

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    8,3
    Czysto,schludnie.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyzwaniem są bardzo strome schody które mogą być przeszkodą dla wnoszenia bagażu i częstego wychodzenia. Niestety w centrum nie można parkować ale my znaleźliśmy bezpłatny parking pod aresztem śledczym.

    Czysto,schludnie. Cena adekwatna do oferty. Doskonale położenie w centrum Starego Miasta.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    10
    Jestem zadowolona z pobytu. Bydgoszcz warta odwiedzenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Schody są bardzo strome, zabiegane, więc poręcz w ręku non-stop. Tego jednak nie da się zmienić, bo to stara choć zadbana kamienica.

    Łóżko bardzo wygodne. Ciepło. Czysto. Cicho. Aneks kuchenny w pełni wyposażony. Internet śmiga. Ładna aranżacja wnętrza. Ciepła woda z bojlera szybko i do woli. Lokalizacja tuż przy Rynku, blisko do filharmonii, kina i innych atrakcji.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2018

    9,6
    Świetna lokalizacja, czysty i przytulny obiekt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 2 noclegi

    Warto poprawić możliwość kontaktu telefonicznego z właścicielem w przypadku problemów z telefonem, na który przysłano kod dostępu do mieszkania :)

    Przytulny wystrój, czystość, dostęp do czajnika i łazienki, świetna lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    10
    Mieszkanko bardzo przyjemne, czyste i w bardzo dobrej...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Studio
    • 1 nocleg

    Dobrze by było mieć informacje o tym, na którym piętrze się znajduje apartament oraz informacje, gdzie w okolicy można zaparkować.

    Mieszkanko bardzo przyjemne, czyste i w bardzo dobrej lokalizacji. Komunikacja z gospodarzami poprzez SMS bardzo ułatwiła korzystanie z mieszkania, zameldowanie i wymeldowanie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    5,0
    Niestety nie mam dobrych doświadczeń.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety nie mam dobrych doświadczeń. Po przyjeździe okazało się że poprzedni lokator nie opuścił zaplanowanego dla mnie pokoju. Dostałem inny pokój ale nie do końca posprzątany. Następnego dnia dostałem mój pokój. Obsługa sympatyczna. Nie ma suszarki.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    6,3
    Rozczarowanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Gospodarz nie informuje o bardzo stromych i niezbyt wygodnych schodach. Osoby z problemami ruchowymi nie mają szans się tam wdrapać. Kolejna sprawa to brak informacji o obniżonych sufitach. Osoba o wzroście 180 cm ma problem aby wziąć prysznic, a w sypialni musi chodzić schylona. Natomiast najgorsze było to, że mieszkanie było po prostu brudne. Na pościeli było pełno włosów i rzęs, te same włosy znalazłam w łazience. Na podłodze odbite ślady butów. Niedomyta umywalka i zlew w kuchni. Kafle w łazience noszące ślady zacieków od piany i pasty, i pleśń na fugach. Wszystko to spowodowało, że noc była koszmarem i opuszczałam lokal z wielką przyjemnością. Gdyby nie fakt, że do Bydgoszczy dotarłam prawie przed północą, po ponad 24 godzinach w podróży, uciekłabym z tego lokalu i poszukała hotelu. Miejsce z potencjałem, ale wymaga porządnego sprzątania (zmiany pościeli po każdym gościu!) i tylko dla sprawnych.

    Lokalizacja obiektu w samym sercu Starówki.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    10
    Bardzo dobry kontakt z właścicielką.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Bardzo dobry kontakt z właścicielką. Przesympatyczna Pani z personelu, która dawała klucze. Pokój duży, przestronny i czysty. Łazienka przyjemna i czyściutka. Mieszkanie bardzo blisko centrum. Żadnych zastrzeżeń. Możliwość zaparkowania bez opłaty nieopodal pod Urzędem Miasta (sob/ndz). Polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 września 2018

    6,7
    Lokalizacja w samym centrum, idealna dla osób które chcą...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ciepłej wody! Bardzo mnie to zdziwiło, spiesząc się rano na wyjazd, chciałam chociaż wziąć szybki prysznic, niestety po 15 minutach puszczania wody musiałam zrezygnować, bo leciała tylko zimna.

    Lokalizacja w samym centrum, idealna dla osób które chcą zwiedzić starówkę i okolice.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    10
    Bardzo przyjemne miejsce na Starówce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Szkoda, że nie było suszarki do włosów - ale to tylko drobnostka, która nie ujmuje komfortowi apartamentu :)

    Bardzo przyjemne miejsce na Starówce. Polecam na weekendowy wypad ;) Komfortowe i idealne dla dwójki osób. W pobliżu Muzeum Brudu i Mydła, do którego warto wstąpić i posłuchać historii czystości.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    8,8
    Jak za ta cene- super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W lazience czuc wilgocia/grzybem

    Swietny kontakt z wlascicielka, bezproblemowe przedluzenie doby, cudowna Pani sprzatajaca, ladnie urzadzone wnetrza

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    6,7
    Na przespanie się na jedną, dwie noce może być
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 3 noclegi

    Zbyt szybkie pobieranie opłat za wynajem apartamentu i brak możliwości wycofania się z rezerwacji. Brak miejsc parkingowych bezpłatnych( nawet dla osób niepełnosprawnych, blisko miejsca zamieszkania). Wysokie, kręcone schody. Duszno w pokoju mimo otwartych okien- przydałby się wiatrak.

    Blisko do obiektów, które chcieliśmy zwiedzić. Bardzo dobra komunikacja z właścicielem co do odbioru i oddania kluczy od apartamentu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    7,5
    Pokój przestronny, dobry odbiór klucza .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji, było w pokoju bardzo gorąco a przy otwartym oknie nie da się spać, bo na ulicy jest bardzo głośno.

    Pokój przestronny, dobry odbiór klucza .Plusem jest lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    7,5
    Niewystarczająca informacja o trudnościach z parkowaniem i...
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Niewystarczająca informacja o trudnościach z parkowaniem i restrykcjach dotyczących wjazdu w strefę centrum miasta. Pokój na poddaszu powalił swoją wysokością: połowa poniżej ca. 1,7 m na szczęście udało się za dopłatą zamienić na inny.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2018

    5,4
    popsuta klamka od lodówki, duchota w pokojach ( brak nawet...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    popsuta klamka od lodówki, duchota w pokojach ( brak nawet zwykłego wentylatora ), drzwi od prysznica nie chodziły dokładnie ( zostawała szpara przy pełnym zamknięciu ), brudny sedes .

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 lipca 2018

    4,2
    strome schody,zapach grzyba w lazience,zacieki na suficie,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    strome schody,zapach grzyba w lazience,zacieki na suficie, przejscie z pokoju stolowego do sypialnianego przegrodzone slupem wentylacyjnym,bardzo slabe wi-fi, brak komunikacji z obsluga po przybyciu

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 lipca 2018

    6,7
    Lokalizacja na duży plus, w samym środku Starego Miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Skrzypiąca podłoga, oświetlenie w łazience koszmarne, ciężko cokolwiek zobaczyć, klimat jak przy zapalonych świecach. Nie działa 1 przycisk w spłuczce toaletowej, strasznie dużo pająków.

    Lokalizacja na duży plus, w samym środku Starego Miasta.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    4,6
    Bydgoszcz to przepiękne miasto, natomiast miejsce noclego porażka!
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    W ofercie było napisane Apartament, a to było mieszkanie na poddaszu na trzecim piętrze, do którego prowadziły bardzo strome i niewygodne schody. Duże skosy, jedna kołdra na dwie osoby!!! Przykro....

    Lokalizacja - bardzo blisko Starówki i parkingu.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2018

    7,5
    Świetna lokalizacja
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament mieści się na poddaszu, przez co sufit w sypialni był zdecydowanie za nisko dla mężczyzny mierzącego 190 cm wzrostu. Niestety wyraźnie wyczuwalny był zapach wilgoci. Brak parkingu przy obiekcie.

    Mieszkanie czyste i ładnie urządzone. Bardzo dobra lokalizacja. Świeże ręczniki.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    6,3
    Pokój ładnie urządzony, przestronny z wygodnym łóżkiem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka nie spełnia oczekiwań - pod prysznicem woda bardzo wolno spływa (biorąc prysznic stoi się w wodzie), z umywalki wydobywają się nie przyjemne zapachy, na ścianie widoczne działanie wilgoci, spłuczka działa ale nie wygląda najlepiej jak cała łazienka. Jeśli dla kogoś jest ważny komfort w łazience to nie polecam tego obiektu.

    Pokój ładnie urządzony, przestronny z wygodnym łóżkiem.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    8,8
    Super lokalizacja w fajnym mieście / czysto i nowocześnie jak na starą kamienicę
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Kto ma kłopoty z chodzeniem po schodach niech omija takie miejsca - ale dla sprawnych i młodych - nie ma problemu. Warto brać małe walizki do takich miejsc. Wąskie schody wykluczają duże walizy. Poddasze - można dostać w głowę podchodząc do łóżka:) Jest skos. Ale można się przyzwyczaić. TO NIE SĄ UWAGI DO OBIEKTU - A RACZEJ REFLEKSJA CO DO TYPU (STARÓWKA - PODDASZE). Dwa pokoje - ale bez drzwi. Dzieci śpią za ścianą na rozkładanej kanapie. Cóż... :)

    Super lokalizacja. Jak na starą kamienicę - dość czysto i nowocześnie (mam porównanie, po to był tour TORUŃ - BYDGOSZCZ - to samo: STARÓWKA i 3 piętro bez windy; BYDGOSZCZ o klasę wyżej niż APARTAMENT KOPERNIKA w TORUNIU). Czysto, nowocześnie i funkcjonalnie. Niezwykły proces meldowania: kod - wchodzisz i masz:) Wymeldowanie - tak samo. Krótki SMS z instrukcją. Ultra sprawnie i prosto. Wygodne łóżka. Miałem wątpliwości co do parkowania - ale blisko jest parking i miejsca publicznie dostępne na parkometr. Na mapie dalej niż w rzeczywistości. Była obawa - niepotrzebna. Internet ok - choć powiało grozą - wykupiona LIGA MISTRZÓW (w tv tylko podstawowe kanały), a tu nagle router padł. Interwencja u właścicieli i druga połowa już na zresetowanym routerze bez problemu. Plus za szybką reakcję. Generalnie bardzo dobrze - a i Bydgoszcz pozytywnie zaskoczyła jako miasto turystyczne. MUZEUM BRUDU - must see! Dużo opcji kulinarnych na dole pod apartamentem.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2018

    6,5
    Zaskoczenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Schody niemal pionowe - z walizką i bagażem trudno się wchodzi na 3 piętro. Kabina prysznicowa grzyb jak się masz na suficie, bardzo słaby odpływ wody,słabe oświetlenie w pokoju dziennym. Uważam ,że trzeba te mankamentu wyeliminowac lub przynajmniej uprzefzic o mich potencjalnych wynajmujacych ten apartament.

    Lokalizacja

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2018

    6,0
    Pomimo pewnych niedociągnięć wyjazd uważam za bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 3 noclegi

    kurz, kurz i jeszcze raz kurz,,aż grubo wszędzie :(( połamany przycisk spłuczki woda w zlewie ledwie spływała niemiłe zapachy z odpływów brak półki pod lustrem na podręczne przybory i kosmetyki ogólnie łazienka pozostawia do życzenia.... zimno w pokoju przydałoby się odświeżenie całego apartamentu

    Lokalizacja świetna,wszędzie naprawdę blisko łóżko wygodne wi fi płatność pobrana z karty kontakt sms z właścicielem dot. przyjazdu

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2018

    6,7
    ogólnie w miare
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 5 noclegów

    najbardziej doskwiera fakt ze w telewizji cały czas uciekaja programy , zła jakośc anteny lub dekodera. schody są skrete i strome, maszynka do gotowania okropna - nie z tej epoki .

    lokalizacja, pani opiekująca sie domem miła

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2018

    7,1
    Czysto i schludnie, dobra lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak deski do krojenia, żelazka, podstawowych rzeczy, które w każdym apartamencie być powinny jak sól, pieprz kawa, herbata.

    Czysto i schludnie, dobra lokalizacja.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Idealna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    Idealna lokalizacja. Bardzo wygodne łóżka. Czysto i estetycznie. Dobra cena. Byłam z dwójką dzieci poniżej 18 lat i pobyt zaliczamy do bardzo udanego, na pewno przyjadę jeszcze ze znajomymi.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2018

    8,3
    Pokój super.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Zdecydowanie brak windy!! Wchodzić na drugie piętro z walizkami po schodach, na dodatek kręconych, było bardzo trudne. Brak recepcji na miejscu. Chociaż wszystko poszło OK w moim wypadku, recepcja na miejscu daje pasażerom poczucie bezpieczeństwa i pewności wrazie czegoś.

    Pokój super. Wygodny, ładny, czysty, na poziomie. Dobre ogrzewanie. Sam pokój i lokalizacja super. Jedyna wada to brak windy. Schody kręcone na drugie piętro z walizkami były bardzo trudne.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2018

    8,8
    Pokój super.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Zdecydowanie brak windy!! Wchodzić na drugie piętro z walizkami po schodach, na dodatek kręconych, było bardzo trudne. Brak recepcji na miejscu. Chociaż wszystko poszło OK w moim wypadku, recepcja na miejscu daje pasażerom poczucie bezpieczeństwa i pewności wrazie czegoś.

    Pokój super. Wygodny, ładny, czysty, na poziomie. Dobre ogrzewanie. Sam pokój i lokalizacja super. Jedyna wada to brak windy. Schody kręcone na drugie piętro z walizkami były bardzo trudne.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 marca 2018

    10
    Nocleg godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sugeruję posprzątanie balkonu na którym leżą niedopałki.

    Obiekt czysty, wszystko jest zgodne z zamieszczonymi na stronie zdjęciami, kontakt z właścicielami bez zastrzeżeń, super lokalizacja.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    6,7
    W mrozy straaasznie zimno.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 5 noclegów

    Jeżeli zapowiadają temperatury poniżej 0st.C, odpuście sobie. Przez pierwsze dwa dni bardzo zimno w mieszkanku. Spałem pod dwoma kołdrami, w trzech koszulkach. Okna bardzo nieszczelne. Na kanapie bez kurtki nie do wysiedzenia. Chyba jakiś problem z kanalizacją (toaleta przypchana, w umywalce i prysznicu woda schodziła bardzo wolno). Powinna być również informacja o baaardzo stromych schodach na klatce schodowej.

    Lokalizacja super.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    7,5
    Podstawowy apartament w dobrej lokalizacji .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stara kamienica wykończona podstawowi , schody bardzo strome ciężko się wchodzi na ostatnie piętro. W większości apartamentów jest podstawa kawa, herbata , cukier , sól w tej niestety nie było 😕 Na poddaszu w łazience nie spływa dobrze woda w prysznicu.

    Bardzo dobra lokalizacja ! Wszędzie blisko sklepy bary restauracje. Ogólnie apartament ładny schludny czysty.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    9,2
    Bardzo ładny, przestronny i czysty apartament.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czajnik niestety miał bardzo dużo kamienia, nie zachęcał do korzystania. Nie było ciepłej wody w kranie nad umywalką w łazience. Mimo tego apartament warty polecenia

    Bardzo ładny, przestronny i czysty apartament. Duży plus za aneks kuchenny. Bardzo blisko centrum. Ogólnie super.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 7 lutego 2018

    7,5
    zadowolona
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Brak żelazka i deski do prasowania, brak np. kawy czy herbaty na wyposażeniu

    samo centrum miasta, ale mimo to apartament mieści się w cichej i spokojnej ulicy, wszędzie blisko, dobry kontakt z gospodarzem, nie trzeba nigdzie jeździć i odbierać kluczy tylko są zostawione w mieszkaniu i tak samo z oddaniem -wrzuca się po prostu do skrzynki na listy - za to mega plus bo pozwala to oszczędzić czas i zapobiega niepotrzebnej jazdy po mieście, wygodne łóżko, przestronna przestrzeń.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2018

    7,9
    Przestronne mieszczenie w świetnej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Brudne sztućce w szufladzie. Zatęchłe ręczniki. W pomieszczeniu przydałoby się odświeżenie - niewielki remont. Klatka schodowa dosyć trudna do pokonania (strome, kręte schody) i bardzo zniszczona. Brak klamki w drzwiach sprawia, że od środka zamykamy pokój jedynie na zasuwkę - mało bezpieczne i nieszczelne drzwi.

    Bardzo dobra lokalizacja z widokiem na jedną z głównych ulic. Dobry kontakt z obsługą. Wygodne łóżko, podstawowe wyposażenie. Przestronne pomieszczenie z aneksem oraz osobną łazienką. Sporo miejsca na bagaże (szafa, komoda, wieszaki, szafki kuchenne, półka w łazience oraz haczyki).

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 13 grudnia 2017

    6,7
    Podrozowalem z dwojka malych dzieci.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podrozowalem z dwojka malych dzieci. Wyszukiwalem obiekty wedlug kryterium ‘parking oraz ‘pokoj rodzinny’. Okazalo sie ze na ulicy przy ktorej znajduje sie apartament nie mozna parkowac a na sasiedniej ulicy wszystko bylo zajete. Wchodzenie z dwojka malych dzieci po stromych kretych schodach na poddaszu kamiennicy mocno utrudnione. Chcialem skrocic pobyt o jeden dzien ale korzysci materialne zwyciezyly i Pani wlascicielka nie zgodzila sie. Tagowanie apartamentu celowo wprowadza w blad. Blat kuchenny bardzo maly. Dwa palniki, jeden nie dziala. Mieszkanie przy niskich temperaturach w nocy-zimne. Telewizor albo nie dzialal albo nie potrafilem wlaczyc (przy czym na codzien posluguje sie urzadzeniami elektronicznymi) To nie jest apartament dla rodzin z malymi dziecmi. A juz na pewno nie dla osoby doroslej z dziecmi.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2017

    8,8
    Apartament spełnił moje oczekiwania na krótki pobyt weekendowy.
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Bardzo strome schody. Pojawia się grzyb w na suficie w pokoju i kabinie w łazience. Kabina prysznicowa bardzo niewygodna. Skrzypiące panele podłogowe. Obniżający się sufit w części sypialnej może stanowić problem dla osób wysokich.

    Aranżacja i wyposażenie wnętrza, z wyjątkiem łazienki. Czysto i schludnie. Apartament na poddaszu dobrze wyposażony w podstawowe urządzenia i przedmioty kuchenne. W obiekcie są inne apartamenty na niższych kondygnacjach, zdecydowanie takie polecam na dłuższy pobyt.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 29 listopada 2017

    9,6
    Ogólne zadowolenie
    • Grupa
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    w samym centrum zakaz parkowania.... Trzeba szybko się wypakować i odstawiać samochód na miejski parkin (płatny). straż miejska zakłada blokady natychmiast (także w soboty i niedziele)

    Świetna lokalizacja, bardzo, wygodne łóżka, bardzo przestronne apartamenty, dobrze wyposażone

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 2 listopada 2017

    7,5
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo strome kręte schody, ciasna i mała łazienka. Nieprzyjemny zapach w korytarzu i apartamencie zniechęcił mnie do ponownej rezerwacji tego apartamentu.

    Lokalizacja

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 30 października 2017

    8,3
    Lokalizacja super! Bydgoszcz na rozrywkowy wieczór- rewelacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodne łóżka i ich dobre położenie w apartamencie. Czysto, schludnie i profesjonalnie. Bezproblemowy kontakt z gospodarzem. Taxi dojedzie pod same drzwi(nikt się nie zgubił:-)) Gorąco polecam.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 12 października 2017

    8,3
    Dobra relacja jakosci apartamentow do ceny, swietna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Strome schody ciezko pokonac szczegolnie z bagazami i malym dzieckiem na reku ale takie uroki apartamentu w kamienicy ☺

    Dobra relacja jakosci apartamentow do ceny, swietna lokalizacja na Starym Miescie

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 10 września 2017

    9,2
    Czyste, nowoczesne miejsce w samym centrum Bydgoszczy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Na minus problem ze znalezieniem miejsca parkingowego - w pobliżu jest duży, kilkupoziomowy parking, ale tutaj cena za postój jak na Riwierze Francuskiej:) w nocy trochę głośno - ale cóż, taki urok lokalizacji, musimy liczyć się ze śpiewami kończących imprezę nad ranem. Tak czy inaczej chętnie bym tam wrócił i taki jest plan.

    Czysty, nowoczesny apartament w centrum miasta - starówka. W bliskiej odległości szeroki wybór lokali gastronomicznych. Duży plus za kontakt z gospodarzami i odbiór "kluczy". Zdecydowanie polecam na wyjazd ze znajmymi.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 6 września 2017

    9,6
    Wygodnie w Centrum.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Siłą rzeczy, miejsca parkingowego trzeba poszukać, ale to w końcu Starówka, więc nie ma co się dziwić. W budynku, osoby wyższe muszą uważać na głowę - stropy, framugi, itp :)

    Świetna lokalizacja, komfortowe warunki, przestronny metraż, rzeczowy i pomocny właściciel, atrakcyjna cena.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 1 września 2017

    10
    Jedynym minusem był fakt, że miałam pokój od strony ulicy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Jedynym minusem był fakt, że miałam pokój od strony ulicy Długiej. Jest to ścisłe centrum miasta dlatego też było całkiem głośno do późnych godzin nocnych. Oprócz tego wszystko było jak najbardziej pozytywne.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2017

    7,1
    Doskonała lokalizacja. Super apartament na max.1-2 dni.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Niemiły zapach w całej kamienicy. Wysokość apartamentu (w sypialni ok 150 cm). Konieczność samodzielnego przebierania pościeli ,wyrzucenia śmieci (gdzie?)..

    Fantastyczna lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2017

    5,8
    Bydgoska tragedia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Na oknie stoi prośba o zdjęcie pościeli , wyrzucenie śmieci , pozmywanie naczyń. Obiekt na terenie Starego Miasta bez możliwości parkowania, parkingi daleko i prywatne. Pod oknem knajpa i pijani goście do póznych godzin. Brodzik zapchany , pod ścianą mop więc możesz sobie ogarnąć. Zero możliwości negocjacji, pieniądze z konta ściągnięte automatycznie przed zamaldowaniem. Brak mozliwości kontaktu z żywym człowiekiem, klucz przy wymeldowaniu zostawiasz w skrzynce na listy, tragedia .... To nie aprartamenty, raczej hostel.

    Poza ceną nic , i tak dopłaciłem za parking . A za te pieniądze są hotele z parkingiem własnym i śniadaniem.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2017

    8,3
    Fajne miejsce na nocleg na krótki wypad.
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lodówka nie działała. Zamrażalnik zawalony lodem, a w środku lodówki ciepło!...

    Apartament czysty, przyjemny, na poddaszu starej kamienicy. Raczej dla osób o dobrej kondycji- III piętro i strome schody. Bardzo ciekawe w swojej konstrukcji. Lokal dobrze położony- wszędzie blisko.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2017

    10
    Ogólnie ok, stosunek jakości do ceny świetny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie udało się połączyć z WiFi na żadnym z moich urządzeń.

    Ogólnie ok, stosunek jakości do ceny świetny. Bardzo miła i pomocna obsługa. Obiekt zgodny z opisem, żadnych niespodzianek.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 lipca 2017

    10
    Fantastyczna lokalizacja, blisko do wszystkiego, piękny pokój, bardzo klimatycznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czasem skrzypi podłoga, łóżko albo schody, ale nie jest to wadą - nadaje to klimatu! :) Trzeba jednak przyznać, że schody prowadzące do apartamentu są bardzo strome i trzeba uważać, żeby się nie potknąć.

    Czysto, wygodnie, w świetnej lokalizacji, mogliśmy odebrać mieszkanie w każdej chwili. Duże pokoje, zachowane w "starówkowym" stylu, ale z nowoczesnymi elementami. Cena naprawdę niska jak na tę jakość, z chęcią bym tu wróciła! :)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 lipca 2017

    8,3
    Pobyt wspaniały, wszędzie blisko z wyjątkiem zaparkowanego samochodu (ostatnia noc ponad kilometr)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Nie podobała mi się niepełna informacja na Booking.com. Nieprawdą jest, że można zaparkować samochód na pobliskich uliczkach. Czy odległość 800 - 1000m odległości to jest w pobliżu? Podjechać pod dom w celu wyładunku bagaży można od 7:00 - 11:00 ale doba zaczyna się od 14:00 oraz od 17:00 do 20:00 ale tego w informacji na stronie nie znalazłem. Kolejny przypadek pobrania pieniędzy od razu po rezerwacji mimo waszych zapewnień że tak nie jest (na Słowacji miałem podobnie mimo Waszych zapewnień że nie a pobrano już 3 miesiące naprzód). Gdybym wiedział o kłopotach parkingowych nie skorzystał bym z tej oferty przyjeżdżając z wnuczkami.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 10 lipca 2017

    9,2
    Jeden dzień w Bydgoszczy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Kłopoty ze znalezieniem miejsca do zaparkowania.

    Ścisłe centrum. Bardzo dobra lokalizacja. Klucze czekały w apartamencie. Bez problemu można było je też zostawić w dniu wyjazdu. Dobry kontakt z właścicielem. Czysto i wygodnie. Świetny stosunek jakości do ceny.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2017

    6,7
    Lokalizacja przy samym rynku jest fantastyczna, ale jest...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Brak suszarki do włosów, zniszczone meble w kuchni. Drzwi wejściowe do mieszkania z prześwitami nie wydają się bezpieczne.

    Lokalizacja przy samym rynku jest fantastyczna, ale jest olbrzymi problem z parkingiem. W pobliskim domu parkingowym parking od popołudnia do rana następnego dnia kosztuje 40 zł.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    9,6
    Bardzo fajny apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trzeba ściągać pościel oraz wynosic śmieci, ale nie jest powiedziane gdzie. Schody bardzo strome, jeżeli ktoś ma duży bagaż, będzie miał problemy. Brakuje dużego lustra, jest tam miejsce na ścianie w salonie po lewej stronie w apartamencie nr 3, gdzie duże lustro pasowałoby idealnie i na pewno właściciele uzyskaliby za ten drobny szczegół dodatkowe plusy w ocenie:)

    Idealna lokalizacja, czysto, spory salon

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2017

    3,8
    nie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Zdjęcia pokoi odbiegają od rzeczywistości.Pokój zniszczony , brak żelazka , brzydki zapach. Prośba od właściciela o wyrzucenie śmieci do zrobienia tylko nie znalazłam śmietnika.W ofercie parking przy obiekcie , którego nie ma.

    zameldowanie i wymeldowanie

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 12 maja 2017

    9,2
    Świetna lokalizacja przy rynku, obiekt monitorowany, czysto,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Skrzypiący strop, no ale taki to urok lokali w starych kamienicach. Przydałby się drugi działający zamek na klucz, a nie wyłącznie na gałkę.

    Świetna lokalizacja przy rynku, obiekt monitorowany, czysto, dobrze wyposażony aneks kuchenny, b. dobry kontakt z właścicielem/zarządcą.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 6 maja 2017

    10
    Bardzo przyjemnie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Starsze osoby mogą mieć problem z wdrapaniem się po stromych, trzeszczących schodach, ale taki urok starych kamienic ;)

    Świetna lokalizacja, najważniejsze atrakcje są dosłownie rzut beretem od apartamentu. Fajny widok z okna :) W środku czysto i schludnie, przyjemnie zaaranżowane wnętrze. Jest wszystko czego potrzeba. Apartament jest przestronny, spokojnie mogą mieszkać w nim 4 osoby. W pobliżu kilka dobrych restauracji. Duży plus dla właścicielki i pracownicy za bezproblemową i bezkosztową zmianę terminu rezerwacji na naszą prośbę, dziękujemy i polecamy! :)

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2017

    5,8
    Lokalizacja może dogodna, ale sąsiedztwo pubów i klubów...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 8 noclegów

    Lokalizacja może dogodna, ale sąsiedztwo pubów i klubów nocnych przez cały tydzień nie dawało możliwości spokojnego snu. Praca przy dostępnym darmowym wifi - :( Wyposażenie apartamentu oceniam dobrze - ale zapachu wilgoci niestety nic nie zamaskuje.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2017

    9,6
    Pobyt w Bydgoszczy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam żadnych uwag.

    Apartament położony jest w samym centrum bydgoskiej Starówki, przy urokliwej ulicy. Duży, przestronny, czysty. Czego chcieć więcej?

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 2 marca 2017

    8,3
    Świetna lokalizacja na Starówce
    • Grupa
    • Apartament typu Suite z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    W kwestii sprzątania - przydałoby by się większe zaangażowanie personelu, wtedy wszystko może być ocenione na 5

    Lokalizacja świetna- praktycznie wszystko w zasięgu pieszego spaceru, apartament w starej kamienicy, ale warunki praktycznie domowe, dobre WiFi, wystarczające wyposażenie kuchni. Podczas pobytu był pewien problem, ale Właścicielka zrekompensowała go w 100% - ocena PERSONEL na ocenę 5 dotyczy właśnie Właścicielki. Pozdrawiam

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 24 lutego 2017

    10
    Doskonałe miejsce, polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Bardzo drobna uwaga, która nie zaniża całościowej oceny, ale zwracam na to uwagę dla innych gości. Nie ma suszarki do włosów. Poza tym wszystko cacy :)

    Lokalizacja najlepsza z możliwych. Ładny wystrój, bardzo czysto, zadbanie. Bardzo ciepło, świetnie dogrzane apartamenty. Doskonały kontakt z obsługą. Gorąco polecam pod każdym względem.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 19 lutego 2019

    10
    Wspaniale miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniale miejsce. Lozko bardzo wygodne, jest wszystko co trzeba, lokalizacja super. Polecam

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    9,6
    Przestronne, ładne pokoje, wygodne meble, świetna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak pochłaniacza zapachów w lodówce.

    Przestronne, ładne pokoje, wygodne meble, świetna lokalizacja.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    7,9
    Swietna lokalizacja, dobry kontakt z wlasciecielem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Platny parking

    Swietna lokalizacja, dobry kontakt z wlasciecielem.

    Pobyt: Luty 2019

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: