Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartamenty Parkside Kraków

Apartamenty Parkside Kraków – opinie

ul. Kopernika 8, Stare Miasto, 31-034 Kraków, Polska

Nr 319 z 1 808 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1098 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    9,2
    Wrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Kompaktowy, przyjemny apartament. Bardzo czysto. Łazienka ładna, łóżko wygodne. Telewizja OK. Obsługa bardzo miła. Parking podziemny był super udogodnieniem.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    9,2
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Srednio co godzine cos buczalo. Internet nie zawsze dzialal

    Super lokalizacja. Dobre sniadanie. Ciekawe wykonczenie mieszkan. Kawa, herbata plus wino na powitanie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2018

    9,2
    Bardzo fajne miejsce w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moze warto nieco polepszyc standard sniadania i poprawic informacje/komunikacje na temat dojazdu i parkingu - osoby z poza Krakowa moga miec trudnosc.

    Swietna lokalizacja i bardzo ciekawy uklad apartamentu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    9,2
    Ładnie oraz nowocześnie urządzony apartament, używanie karty...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Słabo działająca klimaryzacja/ ogrzewanie, brak samoopadającej deski w toalecie, papier powieszony w złą stronę! (o zgrozo ;), sztuczna biblioteczka w pokoju zamiast prawdziwej- aż do takich dupereli musiałem się przyczepić ;)

    Ładnie oraz nowocześnie urządzony apartament, używanie karty magnetycznej jako klucza do wszystkich drzwi, naprawdę wygodne łóżka,

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 października 2018

    9,6
    Przyjemny apartament idealnie zlokalizowany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ladny, czysty apartament, podstawowe wyposażenie kuchenne, w łazience mała pralka. Lokalizacja idealna - 10 min spacerkiem od rynku, Wawelu. Dosłownie na przeciwko pierogarnia, również niedaleko sklepy spożywcze. Blisko komunikacja miejska. Z czystym sumieniem polecam ten obiekt

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    8,3
    Super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W apartamencie z dwoma sypialniami jest pralka, ale nie ma suszarki do prania. Drobiazg, ale na minus. Fajnie jakby była mała zmywarka i piekarnik. Przy pobycie tygodniowym takie sprzęty się przydają.

    Super lokalizacja, blisko rynku, sklepy w pobliżu, idealne miejsce na weekend w Krakowie. Łóżko wygodne, gustownie urządzone wnętrze.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne, czyste, komfortowe apartamenty! Do starówki 5 minutek pieszo. Idealna lokalizacja. Możliwość zaparkowania auta w parkingu podziemnym za dodatkową opłatą oraz śniadania w formie bufetu. Śniadanie bardzo smaczne. Na pewno wrócimy tam nie raz ! :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    9,6
    Bardzo blisko do centrum miasta.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo blisko do centrum miasta. Szybka i sprawne zameldowanie. Butelka wina na powitanie, oczywiście można sobie kupić samemu, ale to miły gest. Ogólnie bardzo zadowolony i pewnie wrócę!!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    5,8
    ....byliśmy niezadowoleni
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problem z prądem.Sauna nie działała ...korki wysadzalo. Problem z drzwiami głównymi od apartamentu zamykały się bez problemu ,ale z otwarciem ogromny problem ,kończyło się za każdym razem telefonem do recepcji ..... Zero rekompensaty za te nieudogodnienia....

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Komfortowy apartament o standardzie przewyższającym większość hoteli.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to dość ciasna przestrzeń, pomimo tego iż we dwójkę byliśmy zakwaterowani w apartamencie 3-osobowym.

    Apartament był bardzo czysty, świetnie wyposażony i dobrze zlokalizowany. Bogate śniadanie w formie bufetu, wszystko świeże i smaczne. Bardzo miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    9,2
    Apartament super duże wygodne łóżko, mała funkcjonalna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mało miejsca w pokoju gdy ma się dodatkowo łóżeczko dla dziecka. Tak poza tym wszystko super.

    Apartament super duże wygodne łóżko, mała funkcjonalna kuchnia wyposażona w sprzęt, łazienka czysta zadbana wyposażona w pralkę i przede wszystkim duzy taras.Tak polecam gorąco.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 czerwca 2018

    10
    Bardzo miła obsługa, wygodne łóżko, wszystko perfekcyjnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, wygodne łóżko, wszystko perfekcyjnie przygotowane na nasz przyjazd, znakomita lokalizacja. Chętnie ponownie skorzystamy z Apatamentów Parkside Kraków.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 15 czerwca 2018

    8,8
    OK.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sala śniadaniowa jest zbyt mała. Gdy 2 małe grupy jedzą, wszystko jest OK, ale gdy wchodzi więcej osób robi się chaosik.

    Szybki internet. Winda. Ładny wystrój.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    8,8
    Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Superior
    • 3 noclegi

    Uwaga "na nie" nie dotyczy obiektu, tylko dojazdu do niego samochodem. Dla nieznających Krakowa dojazd jest dość trudny.

    Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Apartament spełnił oczekiwania. Na pewno, podczas pobytu w Krakowie, bardzo chętnie skorzystam ponownie z tego obiektu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    5,4
    Śniadania, które powinny byc zapewnione na poziomie do godz...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania, które powinny byc zapewnione na poziomie do godz 10 a o godz.9 nie było z czego wybierać...mimo wszystko tak nie powinno być,a tym bardziej kiedy zapłacimy za apartament ponad 1000-złotych za noc:/

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 3 maja 2018

    10
    Było cudnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Luksusowy apartament w cichej i spokojnej okolicy, podziemny parking, blisko rynku, dość blisko Wawelu, butelka wina na powitanie, bardzo czysto, przepyszne śniadanie, nic dodać nic ująć!POLECAM!!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2018

    10
    Wygodne łóżko, bardzo szeroki wybór kanałów w tv, powitalne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Wygodne łóżko, bardzo szeroki wybór kanałów w tv, powitalne wino, przemiła obsługa, mydło o ładnym, łagodnym zapachu, znakomita lokalizacja. Jest to obiekt, do którego chętnie wracam.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2018

    8,3
    Był to drugi pobyt w Apartamentach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Mam tylko zastrzeżenia, co do czystości a w szczególności w łazience. Wyglądała ona tak, jakby po poprzednich gościach były wymienione tylko ręczniki. Podłoga i sanitariaty nosiły ślady niedawnej obecności innych gości..

    Był to drugi pobyt w Apartamentach. Wrażenie ogólne jest bardzo dobre. Lokalizacja idealna. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    10
    Przytulnie w zimowym Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów

    Idealna lokalizacja i choć obiekt położony jest przy ulicy, trzeba było przejść przez malutki zielony dziedziniec - i wtedy nie było słychać nic. Można bezpłatnie zamówić sprzątanie i wymianę ręczników.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    9,2
    Będziemy wracali
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Pani (gość) w chodakach za ścianą przygotowująca się do maratonu na drewnianym parkiecie... stuk stuk stuk stuk stuk stuk stuk stuk...

    Jak zwykle ukłony p. Igorowi i całej reszcie personelu za wielką życzliwość. Niemalże ścisłe centrum. Parking w podziemiu. Wygodny apartament z aneksem kuchennym. Wino na powitanie. Wymieniać można by długo. Wracamy więc chyba to również świadczy że nam się tam podoba.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    9,2
    Świetne apartamenty w świetnym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo wyłączenia grzejników, wietrzenia i klimatyzacji nastawionej na auto i chłodzenie było porostu ciepło. Byłem w lutym a temperatura mimo tych działań była lekko za wysoka. Kiepskie zdjęcia na booking- wygląda jak mieszkanie i to średnie a nie mega apartament. Budowa niedaleko niektórym może przeszkodzić ale osobiście prawie nic nie słyszałem i przy szynie telewizory czy muzyki nie było problemów.

    Lokalizacja- do rynku 4 minuty pieszo, do większości dobrych restauracji max 12 minut pieszo. Apartament jest świetnie wyposażony, bardzo ładny, wygodny oraz przytulny. Przebywanie w nim to była czysta przyjemność. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna, profesjonalizm na każdym kroku.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    8,3
    Bardzo udany !;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Kilka żarówek przepalonych i niewymienionych, w rączce od prysznica brakowało śruby. Ogólnie ok, choć brakowało wizyty konserwatora, który rozwiązałby te drobiazgi co podniosłoby jakość oceny i odbiór jako całość.

    Łóżko, pokój - wszystko świetnie. Aneks kuchenny bardzo fajny i dobrze wyposażony. Dodatkowo poprosiliśmy o łóżeczko dla dziecka - nie było problemu, wszystko czekało przygotowane. Ręczniki, pościel, czysta i schludna. Doskonała lokalizacja, zaraz obok rynku. świetna baza wypadowa. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    10
    Pierwszy raz w Krakowie ale nie ostatni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    To tylko pierwsze wrażenie trudno było znaleźć brak reklamy napisu nad drzwiami że to Parkside a nie bank

    Kalendarz na 100 lecie odzyskania niepodległości , który zawieszony był w apartamencie - mogłem go kupić i jest naszą najlepszą pamiątką z Krakowa. Blisko wszędzie czyli na stare miasto i Wawel A jeszcze torba na zakupy, która wisiała w apartamencie a której podobnej nawet nie udało mi się kupić w Sukiennicach - dostałem gratis. Dobre syte śniadanie. Jak na centrum - cicho nocą

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2018

    10
    Ferie w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przeszkadzał nam okropny hałas z budowy obok,który budził nas już o 7 ,00.Przyznam również,że byłam trochę rozczarowana faktem,że nie miałam dostępu do sauny i jacuzzi,którymi tak się chwali Parkside na zdjęciach.Okazało się,że takie wygody posiadają apartamenty za ok.1000zł za dobę!

    Super w pełni wyposażony aneks kuchenny(lampki do wina,korkociąg,biała porcelana itd),sprawnie działająca telewizja,pralka,wygodne łóżka,przemiła obsługa!Bardzo blisko do starówki!!!!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    9,6
    Drugi pobyt w tym obiekcie, trzymają poziom.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Remont sąsiedniej kamienicy. Odgłosy pracy od rana. Otwieranie najwyższej szafki w kuchni zakończyło się jej upadkiem.

    Śliczne pokoje. Super lokalizacja. Świetny parking podziemny w dobrej cenie. Fajne udogodnienia w pokoju pralka, mikrofalówka, żelazko, suszarka, piekarnik itp. Bardzo wygodne łóżko. Profesjonalna i pomocna obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2017

    10
    Polecam wszystkim, super lokalizacja, miła obsługa pomocna w każdej sytuacji, czysto schludnie. Park
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Polecam wszystkim, super lokalizacja, miła obsługa pomocna w każdej sytuacji, czysto schludnie. Parking podziemny, niczego więcej nie potrzeba . Zdecydowanie polecam.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 23 listopada 2017

    6,7
    Bardzo miły personel, na powitanie butelka wina i płócienna...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak całodobowej recepcji to duży minus. Pokój trochę za mały, trudno się w nim swobodnie poruszać.

    Bardzo miły personel, na powitanie butelka wina i płócienna torba na zakupy. Dobrze wyposażona kuchnia.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 listopada 2017

    10
    Będziemy wracali.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Trochę mało miejsca w stołówce, która pełni jednocześnie funkcję biura gdzie się meldujemy i płacimy. Niezbyt to komfortowe.

    Przede wszystkim doskonałe położenie. Niemalże w samym centrum. Do Rynku jakieś 500 m. A jednak na uboczu i w zaciszu :-) Dodatkową zaletą jest miejsce parkingowe w podziemnym garażu. Pokoje o wysokim standardzie. W pokoju i w łazience bardzo ciepło. Obsługa jak zwykle niezwykle uprzejma i użyteczna. Usługi na wysokim poziomie.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    9,2
    Fajny pobyt w apartamencie dla rodzin
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Trochę było słychać sąsiadów.

    Świetna lokalizacja. Blisko Starówki, a jednocześnie spokojniej. Bardzo dobra kolacja w polecanej przez personel "Rzeźni" - i 10 proc. upustu. Bardzo ładny apartament - salon i 2 sypialnie. Dla rodziny - super!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    10
    Piekny luksus i odpoczynek !!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niesamowite wrażenia, piękne apartamenty , swietne miensce do relaksu jak i do zwiedzania, lokalizacja jest rownie swietna lecz relaks jaki sie tu odczuwa jest nie ziemski i nie jest do porownania z zadnym innym miejscem, gorąco polecam ;)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    10
    Super miejsce, byliśmy drugi raz.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    brak szafki na buty

    Świetna lokalizacja, cisza - brak hałasu ulicznego, nowoczesne wnętrze z fajnym oświetleniem, czystość. Idealne miejsce do wypadów na rynek.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 1 października 2017

    8,8
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Aneks kuchenny jest bardzo mały i niewygodny do dłuższego użytkowania. Bardzo mało miejsca w apartamencie, żeby odłożyć rzeczy, my trzymaliśmy na parapecie, bo nie było gdzie.

    Bardzo fajne miejsce, wszędzie blisko, rewelacyjne jacuzzi. Na zewnątrz trwają prace budowlane, akurat z naszego apartamentu było słychać tylko trochę, z tym, że byliśmy w deszczową pogodę, więc nie otwieraliśmy okien. Na duży plus wygodny parking podziemny. Płatny 45 zł, ale zdecydowanie warto zapłacić. Wygodne łóżko. Nasz pobyt w tym miejscu oceniamy bardzo pozytywnie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    10
    Magiczne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Absolutnie polecam to miejsce. Apartament genialny, czysty, wygodny- najkrócej mówiąc miejsce wprost idealne!!! Doskonała obsługa, rewelacyjna lokalizacja. Było to najlepsze miejsce na spędzenie uroczego weekedu w Krakowie. Polecam serdecznie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 19 września 2017

    10
    Przepiękny apartament z namiastką kominka i akwarium w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
    • 2 noclegi

    Przepiękny apartament z namiastką kominka i akwarium w łazience :). Eleganckie wyposażenie i wszelki sprzęt. Mozna odpocząć na balkoniku, wypić kawkę. Bardzo dobra lokalizacja , wszędzie blisko.Miła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2017

    10
    Przemiły krakowski citybreak
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takich kwestii poza trwającym remontem sąsiedniego budynku.

    Bliskość do Rynku i Dworca. Cisza i spokój w nocy od zgiełku Rynku. Znakomita lokalizacja przy Kopernika i Mikołajskiej.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 20 lipca 2017

    7,9
    Halas z placu budowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Powinnysmy otrzymac informacje przed przyjazdem ze w sasiedztwie sa prace budowlane i halas. I codzienna pobudka o 7.00 Uwazam ze brak inf byl nieuczciwy ze strony wlasciciela.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2017

    10
    Miła obsługa, dobra lokalizacja, bardzo wygodne łóżko, dużo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Warto byłoby powiadamiać gości, że rozmowy prowadzone w nocy lub nad ranem na świeżym powietrzu - czy to na balkonach czy na podwórku - są niestety dość uciążliwe dla sąsiadów.

    Miła obsługa, dobra lokalizacja, bardzo wygodne łóżko, dużo miejsca pod prysznicem, wino na powitanie, torba jako prezent, wyposażenie kuchni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i już zarezerwowaliśmy nocleg na przyszłoroczny wypad do Krakowa.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 15 czerwca 2017

    8,8
    Pewne miejsce w Krakowie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Sąsiedni budynek jest całkowicie przebudowywany i o 7 rano rusza budowa, ale o to akurat trudno się czepiać. Ponieważ wstaję wcześnie, mnie to nie przeszkadzało, ale dla lubiących pospać będzie na pewno uciążliwe.

    Bardzo dobra obsługa, znakomita lokalizacja, zadbany i wygodny apartament.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2017

    10
    Super.Jezeli bede sie wybierac do Krakowa to do Pakside
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Jedynie w apartamentach moglobyc jedno do dodania -bided

    Apartament byl super .Lozko niespotykanie wygodne(b dobry materac)Bardzo dobra lokalizacja.Wyposazenie bardzo dobre.Najwyzsza ocene dostaje ode mnie personel recepcji Pan przystojny i Pani Ania oraz Security.Bardzo bardzo wszyscy mili i super szybka i przyjemna obsluga.Mojemu gosciowi z Wielkiej Brytanii tez sie bardzo podobalo.Mysle ze mial dobre wrazenia z Krakowa.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2017

    10
    Pelen pozytywnych wrazen pobyt w Krakowie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Dodatkowe spanie /rokladana kanapa, bardzo niewygodna, twarda, nierowna do spania tylko na przescieradle, powinna miec cienki materac przynajmniej 5 cm aby wyrownac poziomy nierownosci kanapy rozkladanej.

    Sniadanie bylo wysmienite i osbsluga przy snadaniu wspaniala. Lozko w sypialni bardzo wygodne i modne, wyposazenie pokoju wysmienite. Obsluga Apartamentow bardzo mila, pomocna i dostepna w kazdym momecie. Bardzo polecam to miejsce zamieszkania.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 13 marca 2017

    10
    Apartament duży , wyjście na mały ogródek - stolik i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
    • 2 noclegi

    Apartament duży , wyjście na mały ogródek - stolik i krzesełka , fajny prysznic , aneks kuchenny , wygodne łóżko w kształcie koła . Obsługa bardzo miła i bardzo elastyczna - z niczym nie ma problemu !!

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 10 marca 2017

    10
    Bardzo dobra lokalizacja, w przypadku podrozujacych...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja, w przypadku podrozujacych pociagiem dojscie pieszo z dworca zajmuje ok 3-5 minut (z walizka). Lokalizacja przy samej starowce. Przestronne pokoje, cisza i spokoj, wnetrze czyste i przyjemne. POLECAM.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 6 marca 2017

    7,1
    Szybka reakcja na nasze uwagi pani opiekującej się...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Po przyjeżdzie zastaliśmy brudne podłogi, uszkodzony tv - sprzątanie i naprawa tv po naszej prośbie

    Szybka reakcja na nasze uwagi pani opiekującej się apartamentami

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    9,6
    Standardowo na najwyższym poziomie :)
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Strasznie wysokie łóżka, że aż mi się nie podobały. Dość ubogi wybór stacji tv. Jedynie podstawowy.

    Obsługa na najwyższym poziomie. Ponownie brawa dla p. Igora. Za troskę i zaangażowanie.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    5,4
    Zdjęcia nie odzwierciedlają stanu faktycznego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg

    Zdjęcia nie odzwierciedlają stanu faktycznego.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    10
    Było miło
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Wszystko

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    10
    było bardzo profesjonalnie od obsługi do samego wypoczynku.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    było bardzo profesjonalnie od obsługi do samego wypoczynku.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    7,9
    Dobra alternatywa dla hotelu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośna impreza nad naszym pokojem do 3 rano, zakończona wizytą policji.

    Dobra lokalizacja , dobre śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    10
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Mało stolików w pomieszczeniu gdzie serwowane jest śniadanie.

    Super lokalizacja. Parking pod budynkiem.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Płatny parking
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 listopada 2018

    10
    miejsce wyjątkowe. lokalizacja super.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    nic:)

    bardzo miła obsługa - Pani z recepcji najlepsza:). super pomysł z wysyłaniem kartek.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    10
    Pplecam gorąco.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pplecam gorąco. Wszystko na plus. I najważniejsze, jest garaż

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    7,5
    Dobry.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wąskie łóżka, budowa na podwórku.

    Lokalizacja, personel.Wąskie

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    9,6
    Wzorowo!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wzorowo!!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    Super miła Pani w recepcji.
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miła Pani w recepcji. Piękny czysty apartament.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    8,8
    Interesujące wnętrza w samym centrum Krakowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wcześnie kończy się doba hotelowa

    Styl, komfort, lokalizacja, miła i pomocna obsluga: - mogłem zostać godzinę dłużej, - mogłem przechować bagaż

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    10
    Jestem już drugi raz i na pewno skorzystam za każdym razem gdy będę w Krakowie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dla mnie wszystko było kompletne i znowu się powtórzę, ale poczęstunek butelką wina to bardzo miły gest.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    7,9
    Najbardziej nie podoba mi się pośrednik firma booking ...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Najbardziej nie podoba mi się pośrednik firma booking która nie szanuje swoich stałych klijentów. Dramat!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    10
    Mile zaskoczeni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kochani było naprawdę super !!! Polecam i wracam już nie długo dzięki i do zobaczenia

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    6,7
    Dobra lokalizacja, blisko Starego Rynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament, w którym byliśmy zakwaterowani miał sypialnie bez okien.

    Dobra lokalizacja, blisko Starego Rynku. Czysto, miły personel.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    10
    Swieta lokalizacja,fantastyczny personel, mieszkanie z...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Swieta lokalizacja,fantastyczny personel, mieszkanie z pieknym ogrodkiem. Scisle centrum i ciaza i spokoj. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    9,6
    Minusem był nie zamontowany dobrze kominek w ściankę,...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusem był nie zamontowany dobrze kominek w ściankę, wypadał. Trzeba było uważać by dziecko nie podeszło pod niego i go nie dotknęło bo by wypadł.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    9,6
    Nie działająca tv kablowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie działająca tv kablowa

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2018

    10
    Apartament jest po prostu cudowny!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament jest po prostu cudowny! W jacuzzi można przesiedzieć całą noc. Znakomita lokalizacja i wystrój.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    10
    Idealnie królewski pobyt w pobliżu rynku :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nie mam do czego się doczepić. Wszystko było idealne :)

    Bliska lokalizacja od Krakowskiego Rynku, miły personel, czyste i zadbane pokoje

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Elegancki apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfort, dobre podejście do gości, lepiej niż w opisie. + za wiono w prezencie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2018

    10
    Jacuzzi
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jacuzzi

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    9,2
    Bardzo przyjemne miejsce,dobrze usytuowane, idealnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemne miejsce,dobrze usytuowane, idealnie wyposażone,smaczne śniadania,...odpoczynek i relaks gwarantowane... Z pewnością wrócimy ...

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 29 marca 2018

    8,3
    Bardzo wygodne łóżko jak i fajny rozkład całego apartamentu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety za ścianą mieliśmy budowe, nie można było otworzyć okna ani spać po godzinie 7

    Bardzo wygodne łóżko jak i fajny rozkład całego apartamentu

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 lutego 2018

    8,8
    Budowa zaraz obok 😞
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Budowa zaraz obok 😞

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    7,1
    Hałas od rana do popołudniowej,jak bym mieszkał na budowie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas od rana do popołudniowej,jak bym mieszkał na budowie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    8,8
    Jestem zadowolony
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę wiało od okien

    Super

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2018

    7,9
    Jacuzzi i sauna do wyłącznego prywatnego użytku oraz...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt malutkie pokoje jak na poziom luxury i cenę apartamentu

    Jacuzzi i sauna do wyłącznego prywatnego użytku oraz lokalizacja znakomita

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2017

    10
    Swietna mila obsluga a apartamenty swietnego poziomu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Swietna mila obsluga a apartamenty swietnego poziomu

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2017

    10
    Polecam każdemu apartamenty Parkside.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałasy z budowy w ciągu dnia.

    Funkcjonalność pokoju, wygodne łóżko i fotele, piękna łazienka, sztuczny kominek nadający klimat.

    Pobyt: Grudzień 2017

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Apartamenty Parkside Kraków zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: