1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Parkside Apartments Old Town

Parkside Apartments Old Town – opinie

ul. Kopernika 8, Stare Miasto, 31-034 Kraków, Polska

Nr 220 z 1 458 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 271 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,8

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    9,1

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 3 Kwiecień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 20 Marzec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 2 noclegi

    Wszystko super!

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 3 Marzec 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie dostaliśmy sztućców do śniadania które kosztowało 70 zł za parę a jedzenia było mało. Dwie bułki , 3 kromki chleba, dwie parówki 6 plasterków wędliny, trzy plasterki sera, trochę jajecznicy na dwie osoby to na prawdę niewiele.

    W pokoju było bardzo czysto, były wszystkie sprzęty o których była mowa w ogłoszeniu. Obsługa bardzo miła i pomocna. Świetna lokalizacja w samym centrum miasta.

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 2 Marzec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam w 100%

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 22 Luty 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudownie ! Powitalne wino w pokoju było miłym zaskoczeniem :)

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 21 Luty 2021

    10
    Bardzo miły wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sniadanie bardzo smaczne, lokalizacja blisko rynku, pokoje czyściutkie, dobrze wyposażone, personel bardzo miły, wrócę tam kiedys jeszcze 🙂

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 11 Luty 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Luxury z wanną z hydromasażem i sauną (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wspaniale miejsce gorąco polecam wszystkim

    pokoje w rzeczywistości lepsze niż na zdjęciach

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 14 Grudzień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Pięknie urządzone, stylowe wnętrze. Z balkonu widać wieże kościoła Mariackiego. Świetna lokalizacja i wygodny garaż są atutem tego apartamentu.

    Pobyt: Grudzień 2020

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2020

    9,0
    polecam bardzo dobry obiekt :)
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury z wanną z hydromasażem i sauną (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Doskonała lokalizacja obiekt super

    Pobyt: Listopad 2020

  • Ocena dodana: 15 Październik 2020

    10
    Mimo, że to był pobyt krótki i służbowy- na pewno wrócę!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg

    Niezwykle uprzejma Pani w recepcji, która pojawiała się dokładnie wtedy i tam, gdzie miałam jakiś problem i zawsze z uśmiechem na twarzy. W pokoju cicho, ciepło i bardzo przytulnie. Można było wieczorem odpocząć i popracować w komfortowych warunkach.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 11 Październik 2020

    9,0
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój troszkę mały w porównaniu do zdjęć.

    Chyba każdy pokój posiada balkon lub dość spory skrawek ogrodu z meblami ogrodowyni jeśli ktoś pali duży plus. Bardzo blisko centrum. Obsługa miłą.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 10 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mi się podobalo.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 8 Październik 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg

    bardzo słaby sygnał wifi....

    świetny personel .

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jacuzzi!

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsc godne polecenia 😊

    Lokalizacja ideana przesympatyczna obsługa .pyszne śniadanie .

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo klimatyczne i wyjątkowe miejsce na wysokim poziomie z miłą obsługa

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 17 Sierpień 2020

    8,0
    Polecam ten obiekt!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Apartament świetnie urządzony. Mega wygodne łóżko!

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 3 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko lokalizacja wino i woda w zestawie

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg

    Miła i pomocna obsługa. Czysty pokój i bardzo wygodne łóżko. Apartament przestronny, z telewizorem, klimatyzacją i ogrzewaniem. Dodatkowo aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem (lodówka, zamrażarka, kuchenka, zlew, czajnik, naczynia). Noc cicha i spokojna.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 13 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czyściutko i przyjemnie. Polecam z całego serducha 😍

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła i pomocna obsługa, bardzo dobra lokalizacja, apartament dobrze wyposażony no i czystość zasługuje na 5 gwiazdek. Polecamy :)

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2020

    10
    Krotki ale bardzo przyjemny pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko bylo rewelacyjne👌

    Znakomita obsluga pokoj przytulny cichy sniadanie pyszne polecam wszystkim ktorzy szukaja hotelu czystego z mila obsuga i przepysznym sniadaniem my na pewno tam wrocimy😀

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 28 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    ok

    ok

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 1 Czerwiec 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry kontakt z miłą i uczynną obsługą. Przestronny apartament, duży telewizor, wygodne łóżko. Klimatyzacja, ogrzewanie działające bez zarzutu. Cicho i spokojnie.

    Pobyt: Maj 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: