Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Parkside Apartments Old Town

Parkside Apartments Old Town – opinie

ul. Kopernika 8, Stare Miasto, 31-034 Kraków, Polska

Nr 357 z 2 316 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1065 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,7

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 20 Luty 2020

    10
    Uroki Krakowa plus wygodny hotel równa się przyjemny weekedowy wypad z najbliższymi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, cicho, blisko do głównego rynku. Blisko sklep spożywczy. Wygoda z parkingiem dla auta. Super, że kuchnia jest kompletnie wyposażona. Miły gest w postaci butelki wina w sam raz na walentynkowy wieczór.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 18 Luty 2020

    8,8
    Dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Lokal 205 - przerobiony z mniejszego mieszkania. Dodatkowy pokój jest tak na prawdę zabudowanym tarasem i jako taki jest trochę mało komfortowy. Jest to mieszkanie na parterze z wyjście do "ogródka" ale jest to na prawdę mini ogródek. Taki raczej na zapalenie papierosa

    Dobra lokalizacja. Lokal trochę głośny ze względu na imprezowiczów ale w końcu to Kraków :-). Podziemny garaż to duże udogodnienie w tej części Krakowa. Nie było problemu z noclegiem z psem

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 11 Luty 2020

    9,6
    Polecam na każdy rodzaj pobytu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Proponuję pod wieszakiem dla dorosłych umieścić niżej wieszak dla dzieci , oraz gdzieś w korytarzyku podłużne lustro. Będzie wtedy na 100% luksusowo.!

    Żadnych uwag , wystrój i wyposażenie -świetne , położenie b.dobre , śniadanie OK, miła niespodzianka : kawa, herbata , wino - gratis, Polecam na każdy rodzaj pobytu chociaż nie jest tanio.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 29 Styczeń 2020

    9,6
    Super pobyt dzięki wspaniałej lokalizacji bardzo blisko Starego Miasta.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Okna trochę nieszczelne i hałas z ulicy, choć niewielki, wpadał do pokoju. Nie było to jednak uciążliwe.

    Śniadania bardzo dobre chociaż sala mogłaby być większa.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 26 Styczeń 2020

    9,2
    Apartamenty godne polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pani Kasia Manager Parkside Apartments Old Town, wykazała pełen profesjonalizm. Osoba bardzo kompetentna gotowa "przychylic nieba swoim gościom". Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękujemy

    Apartamenty godne polecenia.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 16 Styczeń 2020

    10
    Gorąco polecam na
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne co waga uwagi to odkamienienie deszczownicy i słuchawki prysznicowej, poza tym reszta bez zarzutu.

    Bardzo czysto, smaczne sniadania, miła i kompetentny personel, bardzo blisko do rynku około 5min piechotą.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2019

    9,2
    Brak szaf.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z wanną z hydromasażem i sauną (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Bardzo fajny obiekt. Fantastyczna lokalizacja- blisko centrum ale cicho. Bardzo miły personel. śniadania ok Sauna i jacuzi w naszym pokoju - bardzo fajne, choć polecam sprawdzać przy sprzątaniu co poprzedni goście namalowali na suficie, bo pokazuje sie dopiero po zaparowaniu

    Brak szaf. Buty musielismy trzymac po prostu na srodku pokoju. zero miejsca na kurtki.lepiej skasowac pralke bo prania i tak nie ma gdzie powiesić a zrobic w to miejsce szafe i szafke na buty. ciezko zmiescic ciuchy 4 osobowej rodziny na dostepnych 4 wieszaczkach w sypialni. w weekend bardzo tłoczno na śniadaniu - mało miejsca na tyle osob

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 14 Listopad 2019

    10
    Super miejsce, blisko do rynku, bardzo czysto, ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mało miejsca na ubrania, ale to kropla w morzu, przy tym co było super.

    Super miejsce, blisko do rynku, bardzo czysto, śniadanie rewelacyjne było wszytko co powinno być I zawsze świeże, rewelacja. Obsulga hotelu bardzo miła i pomocna. Na pewno jeszcze odwiedzimy.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 7 Październik 2019

    5,8
    Lokalizacja bardzo dobra, kilka kroków od Rynku Głównego
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Niestety pokój wymaga odnowienia, ściany brudne wymagają malowania, przeciekający prysznic, napęczniały blat łazienkowy. Pokój niewielki, a przez źle dobrane łóżko bardzo ciasny.

    Lokalizacja bardzo dobra, kilka kroków od Rynku Głównego

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2019

    10
    Lokalizacja korzystna, mieszkaliśmy bardzo blisko rynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg

    Pokoje troszkę małe. Może sama ulica ciemna przed aparthotelem, ale to akurat ciężko zarzucić hotelowi :)

    Lokalizacja korzystna, mieszkaliśmy bardzo blisko rynku. W pobliżu płatny, strzeżony parking, więc w razie braku miejsc przy hotelu lub w razie zwiększenia bezpieczeństwa można było tam zaparkować. Nowa winda w budynku co było wygosne, bo nie zawsze jest w tego rodzaju miejscach, a byliśmy z dzieckiem i wózek zmieścił się bez problemu

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 14 Sierpień 2019

    9,6
    Pobyt z dziećmi w apartamencie 3 osobowym, na 4 piętrze
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobało mi się: w pierwszej kolejności brak ręczników, podczas deszczu apartament "przeciekał", zleżane płatki śniadaniowe, które odbierały apetyt. No i w sumie doba hotelowa mogłaby mieć godzinkę więcej. Tak do 11 byłoby idealnie.

    Podobało mi się niemal wszystko. Poczynając od kontaktu mailowego, przez jakość obsługi pań w recepcji, podążając korytarzami, na które wpuszcza nas zamek na kartę magnetyczną, aż do fantastycznego apartamentu. Ja i moje dzieci czuliśmy się tam bardzo dobrze. Pani obsługująca bufet śniadaniowy niezwykle uprzejma. No i oprócz starych płatków i ciasteczek wszystko było smaczne. Lokalizacja fantastyczna. Blisko rynku, ale na tyle daleko, by spać w ciszy i spokoju. Ach, winko w pokoju było pyszne!

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 11 Sierpień 2019

    10
    Rewelacyjnie spędzony czas w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt w apartamencie spełnił moje oczekiwania. Czysto, przestrzennie, niezwykle komfortowo. Wygodne łóżko, klimatyzacja, prysznic z biczami to tylko kilka argumentów na to, że apartament przyslużył się do odpoczynku. Wyśmienite I różnorodne śniadania i przemiła obsługa zasługują na wyróżnienie. No i lokalizacja...blisko lecz bez zgiełku. Z ogromną przyjemnością wrócę ponownie.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 21 Lipiec 2019

    10
    było super !!!!!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    trochę ciasno w czasie śniadania, ale to nie problem, można zjeść w apartamencie.

    lokalizacja prawie w centrum starego miasta, wszędzie blisko ,z dworca PKP NA PIECHOTĘ spacerkiem, nawet z walizką .

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2019

    10
    NA 100% tam wrócę.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    że byliśmy tylko 2 dni :D

    Wystrój i wyposażenie apartamentu niebanalne, lokalizacja-rewelacja, a do tego cena bardzo przystępna. Wino w pokoju gratis. POLECAM

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 30 Czerwiec 2019

    10
    Śniadanie na obiekcie znakomite.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie na obiekcie znakomite. A w pokojach czysto, pięknie i z klimatyzacja! Parking podziemny bezproblemowy z możliwością otrzymania pilota do bramy w przypadku podróży samochodem po okolicach.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 25 Czerwiec 2019

    9,2
    Naprawdę udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Pobyt bardzo udany, doskonała lokalizacja, bardzo miła obsługa, czysto, super wyposażenie, wszystko dosłownie do ręki, bardzo wygodne łóżka i super smaczne śniadania, będę polecać.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 31 Maj 2019

    10
    Po za małymi problemami z rezerwacją , rozwiązanie ich i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    .

    Po za małymi problemami z rezerwacją , rozwiązanie ich i dalszą współpraca wzorowa. Wielki szacunek dla pani od bufetu śniadaniowego pyszne śniadanie i ilość pracy jaką pani wykonuje zasługuje na medal. Apartamenty czyste i zadbane obsługa super ;)

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 14 Maj 2019

    10
    Świetny Apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie widzę słabych punktów

    Komfort, udogodnienia. Świetna lokalizacja. Olbrzymim plusem podziemny parking i winda. Bardzo dobre opcjonalne śniadanie. Pomocny i miły personel.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 15 Kwiecień 2019

    10
    Apartament wyposażony w pełni, pralka, aneks kuchenny,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament wyposażony w pełni, pralka, aneks kuchenny, strefa wypoczynku, bardzo wygodne łóżko, balkon, dobre oświetlenie. Do tego smaczne śniadanko, podziemny garaż, bardzo miła obsługa, idealna lokalizacja... Jak dla mnie 10/10 😀. Pozdrawiam i polecam.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 24 Marzec 2019

    9,6
    Lokalizacja była wyjątkowo korzystna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Zabrakło szafeczki na ubrania. W czteroosobowym pokoju z dwójką dzieci przydałaby się. Nie było wieszaka na kurtki przy wyjściu. Zabrakło gąbki do zmywania naczyń. Ale są to tak niewielkie niedociągnięcia, że właściwie niezauważalne.

    Lokalizacja była wyjątkowo korzystna. Pokój wyjątkowo komfortowy, czyściutko. Łóżka bardzo wygodne. Wszystkie sprzęty sprawne w nienagannym stanie. Jednorazowe klapki i szlafroki w pokojach. Duży zapas papieru toaletowego. Wydaje się, że rzeczy o których piszę są prozaiczne i właściwie można je spotkać w każdym hotelu/apartamencie. Jednak ten apartament wyróżniał się właśnie w tych szczególikach. Szlafroki wyjątkowo mięsiste, grube, cieplutkie. Klapki również nie były z flizeliny (co nam się już zdarzało w niektorych hotelach). Na przywitanie butelka wina i to bardzo dobrego wina. Obiekt ten oferował również usługę bezpłatnej wysyłki kartki pocztowej. Bardzo miła niespodzianka. Polecam.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 11 Marzec 2019

    9,2
    Bardzo pomocna obsługa.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakowało mi właściwie tylko kawiarki/małego ekspresu.

    Bardzo pomocna obsługa. Lokalizacja blisko Rynku. Dobre miejsce dla rodziny z dziećmi (oddzielne łóżka dla dzieci).

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 14 Luty 2019

    10
    Bardzo udany pobyt w apartamencie, na pewno tam wrócę, gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Wszystko było na najwyższym poziomie

    Profesjonalne podejście do klienta. Przyjechaliśmy przed godz 14.00 udostępniono nam garaż i apartament. Apartament ciepły,czyściutki, słoneczny, bardzo wygodne materace do spania. Miły gest na powitanie: butelka dobrego wina, zestaw kawy i herbaty.Bardzo dobrze wyposażony. Super położenie!! wszędzie blisko...Panie w recepcji z uśmiechem udzielają informacji, służą pomocą. Ważnym atutem jest podziemny parking!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 Styczeń 2019

    9,2
    Wrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Kompaktowy, przyjemny apartament. Bardzo czysto. Łazienka ładna, łóżko wygodne. Telewizja OK. Obsługa bardzo miła. Parking podziemny był super udogodnieniem.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 Grudzień 2018

    9,2
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Srednio co godzine cos buczalo. Internet nie zawsze dzialal

    Super lokalizacja. Dobre sniadanie. Ciekawe wykonczenie mieszkan. Kawa, herbata plus wino na powitanie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 Grudzień 2018

    9,2
    Bardzo fajne miejsce w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moze warto nieco polepszyc standard sniadania i poprawic informacje/komunikacje na temat dojazdu i parkingu - osoby z poza Krakowa moga miec trudnosc.

    Swietna lokalizacja i bardzo ciekawy uklad apartamentu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 Listopad 2018

    9,2
    Ładnie oraz nowocześnie urządzony apartament, używanie karty...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Słabo działająca klimaryzacja/ ogrzewanie, brak samoopadającej deski w toalecie, papier powieszony w złą stronę! (o zgrozo ;), sztuczna biblioteczka w pokoju zamiast prawdziwej- aż do takich dupereli musiałem się przyczepić ;)

    Ładnie oraz nowocześnie urządzony apartament, używanie karty magnetycznej jako klucza do wszystkich drzwi, naprawdę wygodne łóżka,

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 Październik 2018

    9,6
    Przyjemny apartament idealnie zlokalizowany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ladny, czysty apartament, podstawowe wyposażenie kuchenne, w łazience mała pralka. Lokalizacja idealna - 10 min spacerkiem od rynku, Wawelu. Dosłownie na przeciwko pierogarnia, również niedaleko sklepy spożywcze. Blisko komunikacja miejska. Z czystym sumieniem polecam ten obiekt

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 Październik 2018

    8,3
    Super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W apartamencie z dwoma sypialniami jest pralka, ale nie ma suszarki do prania. Drobiazg, ale na minus. Fajnie jakby była mała zmywarka i piekarnik. Przy pobycie tygodniowym takie sprzęty się przydają.

    Super lokalizacja, blisko rynku, sklepy w pobliżu, idealne miejsce na weekend w Krakowie. Łóżko wygodne, gustownie urządzone wnętrze.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 Wrzesień 2018

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne, czyste, komfortowe apartamenty! Do starówki 5 minutek pieszo. Idealna lokalizacja. Możliwość zaparkowania auta w parkingu podziemnym za dodatkową opłatą oraz śniadania w formie bufetu. Śniadanie bardzo smaczne. Na pewno wrócimy tam nie raz ! :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 Wrzesień 2018

    9,6
    Bardzo blisko do centrum miasta.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo blisko do centrum miasta. Szybka i sprawne zameldowanie. Butelka wina na powitanie, oczywiście można sobie kupić samemu, ale to miły gest. Ogólnie bardzo zadowolony i pewnie wrócę!!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 Wrzesień 2018

    5,8
    ....byliśmy niezadowoleni
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problem z prądem.Sauna nie działała ...korki wysadzalo. Problem z drzwiami głównymi od apartamentu zamykały się bez problemu ,ale z otwarciem ogromny problem ,kończyło się za każdym razem telefonem do recepcji ..... Zero rekompensaty za te nieudogodnienia....

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 Sierpień 2018

    10
    Komfortowy apartament o standardzie przewyższającym większość hoteli.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to dość ciasna przestrzeń, pomimo tego iż we dwójkę byliśmy zakwaterowani w apartamencie 3-osobowym.

    Apartament był bardzo czysty, świetnie wyposażony i dobrze zlokalizowany. Bogate śniadanie w formie bufetu, wszystko świeże i smaczne. Bardzo miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 Sierpień 2018

    9,2
    Apartament super duże wygodne łóżko, mała funkcjonalna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mało miejsca w pokoju gdy ma się dodatkowo łóżeczko dla dziecka. Tak poza tym wszystko super.

    Apartament super duże wygodne łóżko, mała funkcjonalna kuchnia wyposażona w sprzęt, łazienka czysta zadbana wyposażona w pralkę i przede wszystkim duzy taras.Tak polecam gorąco.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2018

    10
    Bardzo miła obsługa, wygodne łóżko, wszystko perfekcyjnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, wygodne łóżko, wszystko perfekcyjnie przygotowane na nasz przyjazd, znakomita lokalizacja. Chętnie ponownie skorzystamy z Apatamentów Parkside Kraków.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2018

    8,8
    OK.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sala śniadaniowa jest zbyt mała. Gdy 2 małe grupy jedzą, wszystko jest OK, ale gdy wchodzi więcej osób robi się chaosik.

    Szybki internet. Winda. Ładny wystrój.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2018

    8,8
    Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Superior
    • 3 noclegi

    Uwaga "na nie" nie dotyczy obiektu, tylko dojazdu do niego samochodem. Dla nieznających Krakowa dojazd jest dość trudny.

    Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Apartament spełnił oczekiwania. Na pewno, podczas pobytu w Krakowie, bardzo chętnie skorzystam ponownie z tego obiektu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 Czerwiec 2018

    5,4
    Śniadania, które powinny byc zapewnione na poziomie do godz...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania, które powinny byc zapewnione na poziomie do godz 10 a o godz.9 nie było z czego wybierać...mimo wszystko tak nie powinno być,a tym bardziej kiedy zapłacimy za apartament ponad 1000-złotych za noc:/

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 3 Maj 2018

    10
    Było cudnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Luksusowy apartament w cichej i spokojnej okolicy, podziemny parking, blisko rynku, dość blisko Wawelu, butelka wina na powitanie, bardzo czysto, przepyszne śniadanie, nic dodać nic ująć!POLECAM!!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 Kwiecień 2018

    10
    Wygodne łóżko, bardzo szeroki wybór kanałów w tv, powitalne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Wygodne łóżko, bardzo szeroki wybór kanałów w tv, powitalne wino, przemiła obsługa, mydło o ładnym, łagodnym zapachu, znakomita lokalizacja. Jest to obiekt, do którego chętnie wracam.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 Kwiecień 2018

    8,3
    Był to drugi pobyt w Apartamentach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Mam tylko zastrzeżenia, co do czystości a w szczególności w łazience. Wyglądała ona tak, jakby po poprzednich gościach były wymienione tylko ręczniki. Podłoga i sanitariaty nosiły ślady niedawnej obecności innych gości..

    Był to drugi pobyt w Apartamentach. Wrażenie ogólne jest bardzo dobre. Lokalizacja idealna. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 22 Luty 2020

    10
    Apartament niesamowity, przepiękny, na wysokim poziomie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament niesamowity, przepiękny, na wysokim poziomie. Wart każdej złotówki. Najlepszy apartament w Krakowie.Napewno wrócimy z mężem.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 3 Luty 2020

    10
    Ładnie, wygodnie, czysto, blisko centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Ładnie, wygodnie, czysto, blisko centrum. Bardzo miła obsługa na recepcji. Pyszne śniadanie.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 26 Styczeń 2020

    10
    super apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nic

    wszystko

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 21 Styczeń 2020

    9,6
    Wszystko super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super. Byliśmy pozytywnie zaskoczeni apartamentem

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 20 Styczeń 2020

    10
    Smaczne śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Smaczne śniadania. Czysto i podziemny parking dla zmotoryzowanych. Lokalizacja idealna.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 8 Grudzień 2019

    7,9
    .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Widokzpokojubyłniezaciekawy.

    .

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 8 Grudzień 2019

    9,6
    Czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto. Schludnie. Miła obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 17 Listopad 2019

    10
    Podziemny parking.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podziemny parking. Super lokalizacja do rynku 5 minut pieszo

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2019

    9,6
    Bardzo nam się podobało
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    apartament mógł być trochę większy

    lokalizacja świetna, wszystko blisko. Śniadania bardzo dobre

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2019

    10
    Profesjonalizm Obsługi
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Profesjonalizm Obsługi

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 7 Listopad 2019

    10
    Bardzo ładny i dobrze urządzany apartament, miła obsługa,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny i dobrze urządzany apartament, miła obsługa, świetna lokalizacja blisko rynku i jednocześnie cicha okolica.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 3 Listopad 2019

    9,6
    Jestem bardzo zadowolony
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kawa słabej jakości można lepszą podawać

    Super pokój i świetna sprawa to mały ogród oraz duży telewizor i blisko nana Wawel

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 18 Październik 2019

    10
    Wonderful place!! Highly recommend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Genialna lokalizacja. Super obsługa. Gorąco polecam to miejsce!

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 15 Październik 2019

    10
    Bardzo ładny, funkcjonalny apartament.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny, funkcjonalny apartament. Profesjonalna miła obsługa. Dobre śniadanie. Podziemny parking.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2019

    10
    Wszystko suuuuper
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko suuuuper

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 22 Wrzesień 2019

    9,2
    Super weekend w świetnym miejscu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament jest wyposażany we wszystkie potrzebne sprzęty , super lokalizacja, piękny wystrój

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2019

    10
    Pomocny personel, wino jako prezent
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pomocny personel, wino jako prezent

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 31 Sierpień 2019

    9,2
    Klimatycznie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatycznie

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 12 Sierpień 2019

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Mały ale piękny ogródek w którym można było zjeść śniadanie.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 11 Sierpień 2019

    10
    Polecamy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Synergia stylu i wygody.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 8 Sierpień 2019

    9,6
    Bardzo fajnie i przyjemnie , lokalizacja zachwyca ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg

    Bardzo mało miejsca w miejscu serwowania śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2019

    10
    Personel super, lokalizacja rewelacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszystko ok.

    Personel super, lokalizacja rewelacja. To już nasz drugi pobyt w tym miejscu i wrócimy ponownie.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2019

    8,3
    czystość i konfort OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    czystość i konfort OK

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 26 Lipiec 2019

    9,6
    Podziemny parking, ładny apatrament, bardzo blisko rynku. Polecam !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Parking podziemny w centrum Krakowa jest super. Funkcjonalnie urządzony apartament. Bardzo blisko rynku. Polecam !!!

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2019

    9,6
    Przestronny apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt monotonne śniadanie

    Przestronny apartament

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 12 Lipiec 2019

    10
    Klasa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak codziennego sprzątania w cenie

    Klasa

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2019

    9,6
    ogólnie super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Tańszy parking.

    Personel super, pokój super, bardzo blisko do Rynku pieszo około 10 minut. Drogi parking podziemny koszt to aż 45 złotych.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 16 Czerwiec 2019

    9,6
    Łażenie przez cały dzień po Krakowie, a wieczorem sauna i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miałem za krótki urlop!

    Łażenie przez cały dzień po Krakowie, a wieczorem sauna i oglądanie meczu w jacuzzi!

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 16 Czerwiec 2019

    9,6
    Obsługa, komfort
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie trochę za krótko do 10

    Obsługa, komfort

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 28 Maj 2019

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Rewelacja!

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 29 Kwiecień 2019

    10
    Miły i wygodny pobyt w dobrej lokalizacji.
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    ciekawy wystrój pokoju, duże, przestrzenne pomieszczenie.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 26 Kwiecień 2019

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Dobra lokalizacja śniadanie super apartament

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 12 Kwiecień 2019

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniała lokalizacja apartament bardzo komfortowy

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 5 Kwiecień 2019

    10
    Genialna lokalizacja, podziemny parking dodatkową atrakcją.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg

    Genialne miejsce!

    Genialna lokalizacja, podziemny parking dodatkową atrakcją. Śniadanie bardzo dobre.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 20 Marzec 2019

    10
    Wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Marzec 2019

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: