1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Parkside Apartments Old Town

Parkside Apartments Old Town – opinie

ul. Kopernika 8, Stare Miasto, 31-034 Kraków, Polska

Nr 303 z 1 849 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 335 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,8

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9,0

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    czystość , wyposażenie

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 21 Lipiec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    brak parkingu

    ładny apartament, cicha okolica, miła obsługa

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2022

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    brak

    wszystko super

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 12 Lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce. Blisko centrum i dworca PKP. Żabka w zasięgu. Smaczne śniadania. Bardzo miła obsługa. Polecam.

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 3 noclegi

    Brak zasłon w pokoju.

    Super lokalizacja, pomimo że w centrum to cichutko.

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 3 Lipiec 2022

    10
    otrzymaliśmy świetne wino na powitanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    świetna lokalizacja i piękny apartament.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 27 Czerwiec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    przemiła uczynna obsługa! doskonała lokalizacja!

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 26 Czerwiec 2022

    10
    bardzo wygodne miejsce w bezpośrednim sąsiedztwie najpiękniejszych polskich zabytków
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nie było nic takiego

    położenie - samo centrum, autonomiczność pokoju

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 19 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja super 3min i jest się na rynku

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 5 Czerwiec 2022

    10
    Bardzo udany pobyt w super lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gorąco polecamy obiekt Parkside. Apartament super, przemiła obsługa. Pokój znaleziony w dniu przyjazdu, bez żadnych problemów. Bliska lokalizacja od rynku. Możliwość pozostawienia bagaży w recepcji, nawet po skończonej dobie hotelowej.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 5 Czerwiec 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament dobrze wyposażony, fajna lokalizacja, personel bardzo miły i pomocny.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 24 Maj 2022

    10
    wyjazd był bardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Luxury z wanną z hydromasażem i sauną (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    jedyny minus to bardzo mocno schlorowana woda w jacuzzi, nie można było długo posiedzieć, bo szczypały oczy i nos się zatykał. wszystko inne nadrabialo

    piękny apartament i przemiły personel. polecę każdemu

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 22 Maj 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uwag, poza głośnymi sąsiadami 😉

    Lokalizacja jest wyśmienita, bliskie sąsiedztwo rynku. Apartament nieduży, ale wystarczający. Duży plus za możliwość wynajęcia miejsca na parkingu podziemnym. Obsługa miła i uczynna. Polecam.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 16 Maj 2022

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pare rzeczy by sie znalazlo ale to indywidualne odczucia

    Bardzo mila i przydatna obsluga,kuchnia, i garaz podziemny

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 8 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartamenty sa poloze w swietnym miejscu, bliziutko Rynku Glownego i Kazimierza. Super atutem jest podziemny parking

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 4 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Z całego serca polecam tą miejscówkę!!! :) Sam apartament w cudownej lokalizacji, wszędzie blisko, do rynku 5 minut spacerkiem. Całkiem spory metraż, czyściutko, wygodne łóżko, wewnątrz mały aneks kuchenny a w nim najpotrzebniejsze rzeczy. Przy okazji, pozdrawiamy serdecznie Panią z recepcji, która od pierwszego kontaktu służyła radą i pomocą w załatwieniu wszelkich istotnych dla nas spraw. Dziękujemy i na pewno wrócimy do Państwa:). Jeśli Kraków- to tylko Parkside Apartments :D

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 3 Maj 2022

    10
    fajne miejsce na pobyt w Krakowie, świetna lokalizacja i dojazd do obiektu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    super jacuzzi

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 24 Kwiecień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry kontakt z obsługą. Indywidualne podejście do klienta.

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 4 Kwiecień 2022

    10
    Fantastyczny obiekt!! Lokalizacja w ścisłym centrum, pokoje ładne i czyste. Gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Bardzo polecam!! Pokój rewelacyjny, czysto, łóżka wygodne. Lokalizacja idealna, do Rynku 5 min spacerkiem, możliwość parkingu podziemnego więc auto bezpiecznie można zostawić. Pani w recepcji bardzo kompetentna i bardzo miła. Na powitanie w pokoju czeka winko 🙂 więc można przyjemnie spędzić wieczór. Na pewno skorzystamy raz jeszcze jak tylko będziemy wybierać się do Krakowa.

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 31 Marzec 2022

    10
    polecam 100%
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszystko

    Pobyt: Luty 2022

  • Ocena dodana: 6 Marzec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z ogrodem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ciepłej wody w umywalce

    Ogromne łóżko, ogródek czysty

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 17 Luty 2022

    10
    Dobra lokalizacja, miła obsługa i pełen relaks :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce! Dzięki jacuzzi i saunie można naprawdę porządnie się zrelaksować. Dodatkowo na plus lokalizacja - bardzo blisko rynku i wspaniała obsługa!

    Pobyt: Luty 2022

  • Ocena dodana: 9 Luty 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Apartamenty w bardzo dobrej lokalizacji, 5 minut od rynku, na dole sklep, nie ma problemu z parkowaniem, szczególne wyrazy uznania dla życzliwego, kompetentnego i pomocnego personelu!

    Pobyt: Luty 2022

  • Ocena dodana: 17 Styczeń 2022

    10
    Super miejsce na relaks
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z wanną z hydromasażem i sauną (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładnie urządzone miejsce, prywatna duża wanna z hydromasażem, niewielka sauna, ale dla 2 osób wystarczająca. Bardzo blisko starówki. Personel bardzo uprzejmy, śniadanie obfite.

    Pobyt: Listopad 2021

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: