Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Parkside Apartments Old Town

Parkside Apartments Old Town – opinie

ul. Kopernika 8, Stare Miasto, 31-034 Kraków, Polska

Nr 352 z 1 936 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1045 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,7

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 15 kwietnia 2019

    10
    Apartament wyposażony w pełni, pralka, aneks kuchenny,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament wyposażony w pełni, pralka, aneks kuchenny, strefa wypoczynku, bardzo wygodne łóżko, balkon, dobre oświetlenie. Do tego smaczne śniadanko, podziemny garaż, bardzo miła obsługa, idealna lokalizacja... Jak dla mnie 10/10 😀. Pozdrawiam i polecam.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 24 marca 2019

    9,6
    Lokalizacja była wyjątkowo korzystna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Zabrakło szafeczki na ubrania. W czteroosobowym pokoju z dwójką dzieci przydałaby się. Nie było wieszaka na kurtki przy wyjściu. Zabrakło gąbki do zmywania naczyń. Ale są to tak niewielkie niedociągnięcia, że właściwie niezauważalne.

    Lokalizacja była wyjątkowo korzystna. Pokój wyjątkowo komfortowy, czyściutko. Łóżka bardzo wygodne. Wszystkie sprzęty sprawne w nienagannym stanie. Jednorazowe klapki i szlafroki w pokojach. Duży zapas papieru toaletowego. Wydaje się, że rzeczy o których piszę są prozaiczne i właściwie można je spotkać w każdym hotelu/apartamencie. Jednak ten apartament wyróżniał się właśnie w tych szczególikach. Szlafroki wyjątkowo mięsiste, grube, cieplutkie. Klapki również nie były z flizeliny (co nam się już zdarzało w niektorych hotelach). Na przywitanie butelka wina i to bardzo dobrego wina. Obiekt ten oferował również usługę bezpłatnej wysyłki kartki pocztowej. Bardzo miła niespodzianka. Polecam.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 11 marca 2019

    9,2
    Bardzo pomocna obsługa.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakowało mi właściwie tylko kawiarki/małego ekspresu.

    Bardzo pomocna obsługa. Lokalizacja blisko Rynku. Dobre miejsce dla rodziny z dziećmi (oddzielne łóżka dla dzieci).

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    10
    Bardzo udany pobyt w apartamencie, na pewno tam wrócę, gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Wszystko było na najwyższym poziomie

    Profesjonalne podejście do klienta. Przyjechaliśmy przed godz 14.00 udostępniono nam garaż i apartament. Apartament ciepły,czyściutki, słoneczny, bardzo wygodne materace do spania. Miły gest na powitanie: butelka dobrego wina, zestaw kawy i herbaty.Bardzo dobrze wyposażony. Super położenie!! wszędzie blisko...Panie w recepcji z uśmiechem udzielają informacji, służą pomocą. Ważnym atutem jest podziemny parking!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    9,2
    Wrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Kompaktowy, przyjemny apartament. Bardzo czysto. Łazienka ładna, łóżko wygodne. Telewizja OK. Obsługa bardzo miła. Parking podziemny był super udogodnieniem.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    9,2
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Srednio co godzine cos buczalo. Internet nie zawsze dzialal

    Super lokalizacja. Dobre sniadanie. Ciekawe wykonczenie mieszkan. Kawa, herbata plus wino na powitanie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2018

    9,2
    Bardzo fajne miejsce w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moze warto nieco polepszyc standard sniadania i poprawic informacje/komunikacje na temat dojazdu i parkingu - osoby z poza Krakowa moga miec trudnosc.

    Swietna lokalizacja i bardzo ciekawy uklad apartamentu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    9,2
    Ładnie oraz nowocześnie urządzony apartament, używanie karty...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Słabo działająca klimaryzacja/ ogrzewanie, brak samoopadającej deski w toalecie, papier powieszony w złą stronę! (o zgrozo ;), sztuczna biblioteczka w pokoju zamiast prawdziwej- aż do takich dupereli musiałem się przyczepić ;)

    Ładnie oraz nowocześnie urządzony apartament, używanie karty magnetycznej jako klucza do wszystkich drzwi, naprawdę wygodne łóżka,

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 października 2018

    9,6
    Przyjemny apartament idealnie zlokalizowany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ladny, czysty apartament, podstawowe wyposażenie kuchenne, w łazience mała pralka. Lokalizacja idealna - 10 min spacerkiem od rynku, Wawelu. Dosłownie na przeciwko pierogarnia, również niedaleko sklepy spożywcze. Blisko komunikacja miejska. Z czystym sumieniem polecam ten obiekt

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    8,3
    Super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W apartamencie z dwoma sypialniami jest pralka, ale nie ma suszarki do prania. Drobiazg, ale na minus. Fajnie jakby była mała zmywarka i piekarnik. Przy pobycie tygodniowym takie sprzęty się przydają.

    Super lokalizacja, blisko rynku, sklepy w pobliżu, idealne miejsce na weekend w Krakowie. Łóżko wygodne, gustownie urządzone wnętrze.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne, czyste, komfortowe apartamenty! Do starówki 5 minutek pieszo. Idealna lokalizacja. Możliwość zaparkowania auta w parkingu podziemnym za dodatkową opłatą oraz śniadania w formie bufetu. Śniadanie bardzo smaczne. Na pewno wrócimy tam nie raz ! :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    9,6
    Bardzo blisko do centrum miasta.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo blisko do centrum miasta. Szybka i sprawne zameldowanie. Butelka wina na powitanie, oczywiście można sobie kupić samemu, ale to miły gest. Ogólnie bardzo zadowolony i pewnie wrócę!!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    5,8
    ....byliśmy niezadowoleni
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problem z prądem.Sauna nie działała ...korki wysadzalo. Problem z drzwiami głównymi od apartamentu zamykały się bez problemu ,ale z otwarciem ogromny problem ,kończyło się za każdym razem telefonem do recepcji ..... Zero rekompensaty za te nieudogodnienia....

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Komfortowy apartament o standardzie przewyższającym większość hoteli.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to dość ciasna przestrzeń, pomimo tego iż we dwójkę byliśmy zakwaterowani w apartamencie 3-osobowym.

    Apartament był bardzo czysty, świetnie wyposażony i dobrze zlokalizowany. Bogate śniadanie w formie bufetu, wszystko świeże i smaczne. Bardzo miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    9,2
    Apartament super duże wygodne łóżko, mała funkcjonalna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mało miejsca w pokoju gdy ma się dodatkowo łóżeczko dla dziecka. Tak poza tym wszystko super.

    Apartament super duże wygodne łóżko, mała funkcjonalna kuchnia wyposażona w sprzęt, łazienka czysta zadbana wyposażona w pralkę i przede wszystkim duzy taras.Tak polecam gorąco.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 czerwca 2018

    10
    Bardzo miła obsługa, wygodne łóżko, wszystko perfekcyjnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, wygodne łóżko, wszystko perfekcyjnie przygotowane na nasz przyjazd, znakomita lokalizacja. Chętnie ponownie skorzystamy z Apatamentów Parkside Kraków.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 15 czerwca 2018

    8,8
    OK.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sala śniadaniowa jest zbyt mała. Gdy 2 małe grupy jedzą, wszystko jest OK, ale gdy wchodzi więcej osób robi się chaosik.

    Szybki internet. Winda. Ładny wystrój.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    8,8
    Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Superior
    • 3 noclegi

    Uwaga "na nie" nie dotyczy obiektu, tylko dojazdu do niego samochodem. Dla nieznających Krakowa dojazd jest dość trudny.

    Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Apartament spełnił oczekiwania. Na pewno, podczas pobytu w Krakowie, bardzo chętnie skorzystam ponownie z tego obiektu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    5,4
    Śniadania, które powinny byc zapewnione na poziomie do godz...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania, które powinny byc zapewnione na poziomie do godz 10 a o godz.9 nie było z czego wybierać...mimo wszystko tak nie powinno być,a tym bardziej kiedy zapłacimy za apartament ponad 1000-złotych za noc:/

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 3 maja 2018

    10
    Było cudnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Luksusowy apartament w cichej i spokojnej okolicy, podziemny parking, blisko rynku, dość blisko Wawelu, butelka wina na powitanie, bardzo czysto, przepyszne śniadanie, nic dodać nic ująć!POLECAM!!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2018

    10
    Wygodne łóżko, bardzo szeroki wybór kanałów w tv, powitalne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Wygodne łóżko, bardzo szeroki wybór kanałów w tv, powitalne wino, przemiła obsługa, mydło o ładnym, łagodnym zapachu, znakomita lokalizacja. Jest to obiekt, do którego chętnie wracam.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2018

    8,3
    Był to drugi pobyt w Apartamentach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Mam tylko zastrzeżenia, co do czystości a w szczególności w łazience. Wyglądała ona tak, jakby po poprzednich gościach były wymienione tylko ręczniki. Podłoga i sanitariaty nosiły ślady niedawnej obecności innych gości..

    Był to drugi pobyt w Apartamentach. Wrażenie ogólne jest bardzo dobre. Lokalizacja idealna. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    10
    Przytulnie w zimowym Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów

    Idealna lokalizacja i choć obiekt położony jest przy ulicy, trzeba było przejść przez malutki zielony dziedziniec - i wtedy nie było słychać nic. Można bezpłatnie zamówić sprzątanie i wymianę ręczników.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    9,2
    Będziemy wracali
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Pani (gość) w chodakach za ścianą przygotowująca się do maratonu na drewnianym parkiecie... stuk stuk stuk stuk stuk stuk stuk stuk...

    Jak zwykle ukłony p. Igorowi i całej reszcie personelu za wielką życzliwość. Niemalże ścisłe centrum. Parking w podziemiu. Wygodny apartament z aneksem kuchennym. Wino na powitanie. Wymieniać można by długo. Wracamy więc chyba to również świadczy że nam się tam podoba.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    9,2
    Świetne apartamenty w świetnym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo wyłączenia grzejników, wietrzenia i klimatyzacji nastawionej na auto i chłodzenie było porostu ciepło. Byłem w lutym a temperatura mimo tych działań była lekko za wysoka. Kiepskie zdjęcia na booking- wygląda jak mieszkanie i to średnie a nie mega apartament. Budowa niedaleko niektórym może przeszkodzić ale osobiście prawie nic nie słyszałem i przy szynie telewizory czy muzyki nie było problemów.

    Lokalizacja- do rynku 4 minuty pieszo, do większości dobrych restauracji max 12 minut pieszo. Apartament jest świetnie wyposażony, bardzo ładny, wygodny oraz przytulny. Przebywanie w nim to była czysta przyjemność. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna, profesjonalizm na każdym kroku.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    8,3
    Bardzo udany !;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Kilka żarówek przepalonych i niewymienionych, w rączce od prysznica brakowało śruby. Ogólnie ok, choć brakowało wizyty konserwatora, który rozwiązałby te drobiazgi co podniosłoby jakość oceny i odbiór jako całość.

    Łóżko, pokój - wszystko świetnie. Aneks kuchenny bardzo fajny i dobrze wyposażony. Dodatkowo poprosiliśmy o łóżeczko dla dziecka - nie było problemu, wszystko czekało przygotowane. Ręczniki, pościel, czysta i schludna. Doskonała lokalizacja, zaraz obok rynku. świetna baza wypadowa. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    10
    Pierwszy raz w Krakowie ale nie ostatni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    To tylko pierwsze wrażenie trudno było znaleźć brak reklamy napisu nad drzwiami że to Parkside a nie bank

    Kalendarz na 100 lecie odzyskania niepodległości , który zawieszony był w apartamencie - mogłem go kupić i jest naszą najlepszą pamiątką z Krakowa. Blisko wszędzie czyli na stare miasto i Wawel A jeszcze torba na zakupy, która wisiała w apartamencie a której podobnej nawet nie udało mi się kupić w Sukiennicach - dostałem gratis. Dobre syte śniadanie. Jak na centrum - cicho nocą

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2018

    10
    Ferie w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przeszkadzał nam okropny hałas z budowy obok,który budził nas już o 7 ,00.Przyznam również,że byłam trochę rozczarowana faktem,że nie miałam dostępu do sauny i jacuzzi,którymi tak się chwali Parkside na zdjęciach.Okazało się,że takie wygody posiadają apartamenty za ok.1000zł za dobę!

    Super w pełni wyposażony aneks kuchenny(lampki do wina,korkociąg,biała porcelana itd),sprawnie działająca telewizja,pralka,wygodne łóżka,przemiła obsługa!Bardzo blisko do starówki!!!!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    9,6
    Drugi pobyt w tym obiekcie, trzymają poziom.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Remont sąsiedniej kamienicy. Odgłosy pracy od rana. Otwieranie najwyższej szafki w kuchni zakończyło się jej upadkiem.

    Śliczne pokoje. Super lokalizacja. Świetny parking podziemny w dobrej cenie. Fajne udogodnienia w pokoju pralka, mikrofalówka, żelazko, suszarka, piekarnik itp. Bardzo wygodne łóżko. Profesjonalna i pomocna obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2017

    10
    Polecam wszystkim, super lokalizacja, miła obsługa pomocna w każdej sytuacji, czysto schludnie. Park
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Polecam wszystkim, super lokalizacja, miła obsługa pomocna w każdej sytuacji, czysto schludnie. Parking podziemny, niczego więcej nie potrzeba . Zdecydowanie polecam.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 23 listopada 2017

    6,7
    Bardzo miły personel, na powitanie butelka wina i płócienna...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak całodobowej recepcji to duży minus. Pokój trochę za mały, trudno się w nim swobodnie poruszać.

    Bardzo miły personel, na powitanie butelka wina i płócienna torba na zakupy. Dobrze wyposażona kuchnia.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 listopada 2017

    10
    Będziemy wracali.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Trochę mało miejsca w stołówce, która pełni jednocześnie funkcję biura gdzie się meldujemy i płacimy. Niezbyt to komfortowe.

    Przede wszystkim doskonałe położenie. Niemalże w samym centrum. Do Rynku jakieś 500 m. A jednak na uboczu i w zaciszu :-) Dodatkową zaletą jest miejsce parkingowe w podziemnym garażu. Pokoje o wysokim standardzie. W pokoju i w łazience bardzo ciepło. Obsługa jak zwykle niezwykle uprzejma i użyteczna. Usługi na wysokim poziomie.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    9,2
    Fajny pobyt w apartamencie dla rodzin
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Trochę było słychać sąsiadów.

    Świetna lokalizacja. Blisko Starówki, a jednocześnie spokojniej. Bardzo dobra kolacja w polecanej przez personel "Rzeźni" - i 10 proc. upustu. Bardzo ładny apartament - salon i 2 sypialnie. Dla rodziny - super!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    10
    Piekny luksus i odpoczynek !!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niesamowite wrażenia, piękne apartamenty , swietne miensce do relaksu jak i do zwiedzania, lokalizacja jest rownie swietna lecz relaks jaki sie tu odczuwa jest nie ziemski i nie jest do porownania z zadnym innym miejscem, gorąco polecam ;)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    10
    Super miejsce, byliśmy drugi raz.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    brak szafki na buty

    Świetna lokalizacja, cisza - brak hałasu ulicznego, nowoczesne wnętrze z fajnym oświetleniem, czystość. Idealne miejsce do wypadów na rynek.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 1 października 2017

    8,8
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Aneks kuchenny jest bardzo mały i niewygodny do dłuższego użytkowania. Bardzo mało miejsca w apartamencie, żeby odłożyć rzeczy, my trzymaliśmy na parapecie, bo nie było gdzie.

    Bardzo fajne miejsce, wszędzie blisko, rewelacyjne jacuzzi. Na zewnątrz trwają prace budowlane, akurat z naszego apartamentu było słychać tylko trochę, z tym, że byliśmy w deszczową pogodę, więc nie otwieraliśmy okien. Na duży plus wygodny parking podziemny. Płatny 45 zł, ale zdecydowanie warto zapłacić. Wygodne łóżko. Nasz pobyt w tym miejscu oceniamy bardzo pozytywnie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    10
    Magiczne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Absolutnie polecam to miejsce. Apartament genialny, czysty, wygodny- najkrócej mówiąc miejsce wprost idealne!!! Doskonała obsługa, rewelacyjna lokalizacja. Było to najlepsze miejsce na spędzenie uroczego weekedu w Krakowie. Polecam serdecznie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 19 września 2017

    10
    Przepiękny apartament z namiastką kominka i akwarium w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
    • 2 noclegi

    Przepiękny apartament z namiastką kominka i akwarium w łazience :). Eleganckie wyposażenie i wszelki sprzęt. Mozna odpocząć na balkoniku, wypić kawkę. Bardzo dobra lokalizacja , wszędzie blisko.Miła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2017

    10
    Przemiły krakowski citybreak
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takich kwestii poza trwającym remontem sąsiedniego budynku.

    Bliskość do Rynku i Dworca. Cisza i spokój w nocy od zgiełku Rynku. Znakomita lokalizacja przy Kopernika i Mikołajskiej.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 20 lipca 2017

    7,9
    Halas z placu budowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Powinnysmy otrzymac informacje przed przyjazdem ze w sasiedztwie sa prace budowlane i halas. I codzienna pobudka o 7.00 Uwazam ze brak inf byl nieuczciwy ze strony wlasciciela.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2017

    10
    Miła obsługa, dobra lokalizacja, bardzo wygodne łóżko, dużo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Warto byłoby powiadamiać gości, że rozmowy prowadzone w nocy lub nad ranem na świeżym powietrzu - czy to na balkonach czy na podwórku - są niestety dość uciążliwe dla sąsiadów.

    Miła obsługa, dobra lokalizacja, bardzo wygodne łóżko, dużo miejsca pod prysznicem, wino na powitanie, torba jako prezent, wyposażenie kuchni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i już zarezerwowaliśmy nocleg na przyszłoroczny wypad do Krakowa.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 15 czerwca 2017

    8,8
    Pewne miejsce w Krakowie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Sąsiedni budynek jest całkowicie przebudowywany i o 7 rano rusza budowa, ale o to akurat trudno się czepiać. Ponieważ wstaję wcześnie, mnie to nie przeszkadzało, ale dla lubiących pospać będzie na pewno uciążliwe.

    Bardzo dobra obsługa, znakomita lokalizacja, zadbany i wygodny apartament.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2017

    10
    Super.Jezeli bede sie wybierac do Krakowa to do Pakside
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Jedynie w apartamentach moglobyc jedno do dodania -bided

    Apartament byl super .Lozko niespotykanie wygodne(b dobry materac)Bardzo dobra lokalizacja.Wyposazenie bardzo dobre.Najwyzsza ocene dostaje ode mnie personel recepcji Pan przystojny i Pani Ania oraz Security.Bardzo bardzo wszyscy mili i super szybka i przyjemna obsluga.Mojemu gosciowi z Wielkiej Brytanii tez sie bardzo podobalo.Mysle ze mial dobre wrazenia z Krakowa.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2019

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniała lokalizacja apartament bardzo komfortowy

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2019

    10
    Genialna lokalizacja, podziemny parking dodatkową atrakcją.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg

    Genialne miejsce!

    Genialna lokalizacja, podziemny parking dodatkową atrakcją. Śniadanie bardzo dobre.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 20 marca 2019

    10
    Wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 16 marca 2019

    10
    Super miejscówka w przystępnej cenie i świetnej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, apartamenty czyste i ciche, fajna aranżacja wnętrz, bogate wyposażenie, super położenie - bardzo blisko Starówki.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 19 lutego 2019

    10
    Komfortowy, dobrze wyposażony apartament, wygodne łóżko,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowy, dobrze wyposażony apartament, wygodne łóżko, parking, świetna lokalizacja, dobre śniadania.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    7,9
    Fajna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ladny apartament duzo miejsca , fajny garaż podziemny można zaparkować auto z boksem dachowym :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    9,6
    Ogólnie bardzo sympatycznie i po królewsku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Mało naturalnego światła. Brak drzwi do sypialni,

    Bliskość Starego Miasta, teatrów, dworca. Polecam wszystkim.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    5,4
    Zdjęcia nie odzwierciedlają stanu faktycznego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg

    Zdjęcia nie odzwierciedlają stanu faktycznego.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    10
    Było miło
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Wszystko

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    10
    było bardzo profesjonalnie od obsługi do samego wypoczynku.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    było bardzo profesjonalnie od obsługi do samego wypoczynku.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    7,9
    Dobra alternatywa dla hotelu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośna impreza nad naszym pokojem do 3 rano, zakończona wizytą policji.

    Dobra lokalizacja , dobre śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    10
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Mało stolików w pomieszczeniu gdzie serwowane jest śniadanie.

    Super lokalizacja. Parking pod budynkiem.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Płatny parking
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 listopada 2018

    10
    miejsce wyjątkowe. lokalizacja super.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    nic:)

    bardzo miła obsługa - Pani z recepcji najlepsza:). super pomysł z wysyłaniem kartek.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    10
    Pplecam gorąco.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pplecam gorąco. Wszystko na plus. I najważniejsze, jest garaż

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    7,5
    Dobry.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wąskie łóżka, budowa na podwórku.

    Lokalizacja, personel.Wąskie

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    9,6
    Wzorowo!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wzorowo!!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    Super miła Pani w recepcji.
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miła Pani w recepcji. Piękny czysty apartament.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    8,8
    Interesujące wnętrza w samym centrum Krakowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wcześnie kończy się doba hotelowa

    Styl, komfort, lokalizacja, miła i pomocna obsluga: - mogłem zostać godzinę dłużej, - mogłem przechować bagaż

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    10
    Jestem już drugi raz i na pewno skorzystam za każdym razem gdy będę w Krakowie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dla mnie wszystko było kompletne i znowu się powtórzę, ale poczęstunek butelką wina to bardzo miły gest.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    7,9
    Najbardziej nie podoba mi się pośrednik firma booking ...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Najbardziej nie podoba mi się pośrednik firma booking która nie szanuje swoich stałych klijentów. Dramat!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    10
    Mile zaskoczeni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kochani było naprawdę super !!! Polecam i wracam już nie długo dzięki i do zobaczenia

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    6,7
    Dobra lokalizacja, blisko Starego Rynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament, w którym byliśmy zakwaterowani miał sypialnie bez okien.

    Dobra lokalizacja, blisko Starego Rynku. Czysto, miły personel.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    10
    Swieta lokalizacja,fantastyczny personel, mieszkanie z...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Swieta lokalizacja,fantastyczny personel, mieszkanie z pieknym ogrodkiem. Scisle centrum i ciaza i spokoj. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    9,6
    Minusem był nie zamontowany dobrze kominek w ściankę,...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusem był nie zamontowany dobrze kominek w ściankę, wypadał. Trzeba było uważać by dziecko nie podeszło pod niego i go nie dotknęło bo by wypadł.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    9,6
    Nie działająca tv kablowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie działająca tv kablowa

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2018

    10
    Apartament jest po prostu cudowny!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament jest po prostu cudowny! W jacuzzi można przesiedzieć całą noc. Znakomita lokalizacja i wystrój.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    10
    Idealnie królewski pobyt w pobliżu rynku :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nie mam do czego się doczepić. Wszystko było idealne :)

    Bliska lokalizacja od Krakowskiego Rynku, miły personel, czyste i zadbane pokoje

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Elegancki apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfort, dobre podejście do gości, lepiej niż w opisie. + za wiono w prezencie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2018

    10
    Jacuzzi
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowe Studio z sauną i wanną z hydromasażem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jacuzzi

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    9,2
    Bardzo przyjemne miejsce,dobrze usytuowane, idealnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią, wanną z hydromasażem i sauną
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemne miejsce,dobrze usytuowane, idealnie wyposażone,smaczne śniadania,...odpoczynek i relaks gwarantowane... Z pewnością wrócimy ...

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 29 marca 2018

    8,3
    Bardzo wygodne łóżko jak i fajny rozkład całego apartamentu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety za ścianą mieliśmy budowe, nie można było otworzyć okna ani spać po godzinie 7

    Bardzo wygodne łóżko jak i fajny rozkład całego apartamentu

    Pobyt: Marzec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Parkside Apartments Old Town zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: