Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. wielkopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Poznań – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Apartamenty Wodna 12

Apartamenty Wodna 12 – opinie

Wodna 12, Stare Miasto, 61-782 Poznań, Polska

Ocena

Na podstawie 1197 opinii o apartamencie

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,1

  • Komfort

    8,6

  • Lokalizacja

    9,7

  • Udogodnienia

    8,5

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    8,3
    Śniadanie było bardzo dobre.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Śniadanie było bardzo dobre. Pomimo zejścia na nie o godzinie 10 niczego nie brakowało. Lokalizacja bardzo dobra niecałe 3 minuty do Starego Miasta. Jestem bardzo zadowolona.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    9,6
    Bliskość Starego Miasta w tym standardzie i w tej cenie to mega okazja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trzecie lub czwarte piętro bez windy bywa kłopotliwe, trzeba o tym pamiętać.

    Bardzo ładne, zadbane i urządzone z gustem pokoje. Smaczne i urozmaicone śniadanie z przemiłą obsugą.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Bardzo polecam to miejsce!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kręte schody po których musiałam wnosić walizke na 4 piętro.

    Przemiły personel, pyszne śniadanie, kawa rewelacja, bardzo czysty pokój, przytulny i nowoczesny. Łazienka bardzo czysta, kosmetyki mydełko ręczniki wszystko jak na apartament przystało. Najlepiej oceniam lokalizację, ponieważ wychodziło się z budynku i w 2 minuty było się na rynku. W ogóle wszędzie blisko. Polecam to miejsce, jest godne uwagi i odwiedzenia.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    9,2
    Super lokalizacja, miły personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie tylko w wersji na zimno, niezbyt bogate nie zawsze świeże pieczywo. Brak łóżka dwuosobowe, zamiast tego dwa złączone łóżka jednoosobowe, które zwyczajnie się rozjeżdżały.

    Super lokalizacja, miły personel. Pokój wyglądał jak nowy. Czysto.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2019

    9,2
    Blisko rynku, czysto, proste, ale smaczne śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To nie są apartamenty tylko wielkością pokoje hotelowe. Apartament powinien mieć jakąś mini kuchnia czy coś takiego i większą przestrzeń.

    Tak naprawdę wszystko od lokalizacji po śniadanie oraz miłą obsługę.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    10
    Niska cena do usług bliskość rynku, wystrój pokoju klimat...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niska cena do usług bliskość rynku, wystrój pokoju klimat restauracji. Informacja dla przyjezdnych po 22 w okolicy alkocholu nie sprzedają w sklepach tylko w restauracjach

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    7,9
    POLECAM:)!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja super! Blisko do Rynku :) Parking strzeżony rowniez blisko. Sniadanko dobre:) Miła obsluga :) Pokoje czystw i schludne. Łóżko wygodne :) Polecam!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2018

    6,7
    Nie polecam osobom starszym oraz z problemami zdrowotnymi( stawy, serce).
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Maly pokój pomimo dopłaty na większy . Czwarte piętro bez windy- brak informacji w opisie apartamentów. Niewygodne łóżko .

    Bardzo smaczne śniadania Bardzo dobra lokalizacja

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    2,5
    Lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Pluskwy (bed bugs)! Przejechałem ponad 120 krajów i tylko raz wcześniej przytrafiła mi się taka historia, ale w zapomnianym zakątku Azji. No i niestety teraz tutaj w Poznaniu. Ponad 30 ukąszeń na ręce i pół nieprzespanej nocy. Obiekt wygląda dobrze i nic nie zapowiadało takich atrakcji, więc zakładam że to tylko przypadek, ale przestrzec powinienem.

    Lokalizacja

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    10
    Pobyt bardzo udany, nocleg ze śniadaniem a jednocześnie aneks kuchenny, to komfort w dobrej cenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Szkoda , że nie ma windy ale rozumiem ....kamienica w centrum.

    Bardzo smaczne śniadanie, Pan z kluczami czekał na mój przyjazd mimo pewnego mojego spóźnienia w stosunku do zapowiadanego czasu. Apartament czysty, urządzony stylowo ze wszystkimi niezbędnymi udogodnieniami. Do tego kawka, herbatka , ciasteczka ...i bardzo wygodne łóżka. Było bardzo miło.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    10
    Czysto, wygodnie i bardzo miło😊
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miałam trochę obaw schodząc po schodach zwłaszcza na samej górze. Stopnie zlewają się ze sobą. Może trzeba je odznaczyć?

    Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Pokój super, przytulny i na poddaszu co dało fajny widok zwłaszcza wieczorem. Do tego bardzo dobre i urozmaicone śniadanie. Wszystko oprawione w bardzo miłą i życzliwą obsługę. To był bardzo dobry wybór i na pewno tam wrócę.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    7,1
    Niezły stosunek jakości do ceny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Brak zestawu kosmetyków, problemy z oświetleniem w łazience.

    Mimo położenia w centrum - cicho i spokojnie, dobre śniadanie, dobry kontakt z personelem.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 23 listopada 2018

    5,4
    Dostęp do pokoju niewygodny, ale pobyt w Poznaniu udany :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    pokój na 4 piętrze bez windy (brak windy w obiekcie nie jest zaznaczony na stronie www), schody zabiegowe bez poręczy przy ścianie, brudne okna na klatce schodowej, brudne firanki w pokoju, poplamione dodatkowe poduszki bez poszewek.

    lokalizacja, dobre śniadanie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    7,5
    Obiekt ok, miła obsługa, śniadanie dobre duży wybór...
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Brak windy (mój pokój był na czwartym piętrze) ale zapewne z uwagi iż budynek jest chyba zabytkowy. W pokoju gdzie było łóżko szerokie znajdowały się dwa oddzielne materace co podczas spania doprowadzało do tego iż "spadałem" "przesuwałem" się pomiędzy te dwa materace i przez to się budziłem, moim zdaniem powinien być jeden materac na całe łóżko albo te dwa materace powinny być zszyte .

    Obiekt ok, miła obsługa, śniadanie dobre duży wybór produktów do jedzenia i picia, czystość obiektu nie budzi zastrzeżeń, ogólnie można polecić ten obiekt zwłaszcza dla osób które chcą być w centrum starego Poznania.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    9,2
    Zdecydowanie polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    .

    Rewelacyjna lokalizacja zaraz przy Rynku, apartament czysty, przestronny ze wszystkimi udogodnieniami. Śniadanie dobre, obsługa bardzo przyjazna i uśmiechnięta

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    2,5
    Rozczarowanie
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak wszyscy w tym dniu nie otrzymaliśmy zapłaconego śniadania. Nie było co jeść nawet masła i jajek. Żenada, brak kontaktu z menadżerem. Pokój Lux na 4 piętrze bez windy. Ogromne problemy z parkowaniem

    Dobra lokalizacja, wystrój i było czysto.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    6,3
    Lokalizacja świetna, przesympatyczna obsługa, przyjemny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Poszarpany ręcznik, niepełne oświetlenie w łazience, brak zasłon bądź rolet, które ograniczyłyby światło słoneczne, łóżko z dwoma pojedynczymi materacami (dla pary?), które notorycznie się zsuwały, ciasna kabina prysznicowa

    Lokalizacja świetna, przesympatyczna obsługa, przyjemny wystrój ogólny, śniadanie w cenie, łatwy system otwierania i zamykania drzwi kartami plus bezproblemowy powrót w późnych godzinach wieczornych

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    9,2
    Dwu dniowe zwiedzanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kamienica usytuowana jest w bardzo dobrym miejscu. Apartament bardzo ładny i dobrze wyposażony a śniadanie jest bardzo obfite. Polecam dla rodzin jak i dla par.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 30 października 2018

    10
    Bardzo klimatyczne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Czuliśmy się jak w domu, świetna obsługa, szczególne podziękowania dla Pani Kamili, której życzliwość i urok osobisty sprawiają, że miejsce pobytu staje się jeszcze bardziej przyjazne i chce się tu wracać. Pozdrawiamy również Panie z ekipy porządkowej, były pomocne w każdej sytuacji. Znakomite śniadanie. Do zobaczenia.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 30 października 2018

    10
    To był bardzo przyjemny ciepły pobyt - mile go wspominam do kolejnej wizyty w Poznaniu
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Apartamenty znajdują się nad klimatyczną restauracją w której serwowane jest śniadanie . Bardzo miła obsługa . Pokój przestronny , czysty bardzo wygodny ładnie umeblowany i zaopatrzony w kawę , wode , lodówkę itp. Do rynku Apartamenty dzieli kilka kroków . Bardzo miłe miejsce

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    10
    Wypoczynek
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uwag

    Wszytko mi się podoba w tym obiekcie, gościlam w nim drugi raz. Blisko parking dobowy strzeżony , blisko starego rynku, śniadania urozmaicone. Dla mnie jakość i cena idą w parze.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    10
    Świetna lokalizacja- Stare Miasto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja- Stare Miasto. Bardzo przyjemny apartament, dopracowany każdy detal. Czysto, pachnąco, elegancko. Żelazko, deska do prasowania, suszarka, nawet łyżka do butów, otwieracz do butelek i parasol - wszystko a nawet więcej niż potrzeba. Pyszne śniadania i pyszne jedzenie w restauracji. Polecam gorąco.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    10
    Bardzo zadowolona, wrócę na pewno.
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    Super lokalizacja, czyste pokoje, pyszne śniadania (stół szwedzki) w restauracji na dole, w której serwowane są także przepyszne obiady. Lokalizacja w cichej uliczce przy samym rynku, wszystkie atrakcje w zasięgu. Bardzo miły gospodarz i obsługa. Polecam!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    9,6
    Śniadanie w cenie apartamentu, na ciepło do wyboru była m.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament różnił się bardzo od tych widniejących na zdjęciach, Brak mydła do rąk, Na łóżku dwuosobowym były 2 pojedyncze materace, które podczas spania się rozsuwały Brudne prześcieradło i ręczniki, nieestetyczna dziura na ścianie za drzwiami Problem z parkingiem

    Śniadanie w cenie apartamentu, na ciepło do wyboru była m.in. jajecznica, omlet... do tego kawa jaką się zechce. No i również bogaty bufet, gdzie było wszystko, od owoców, pączków, kanapek i wiele innych :) Obsługa zdecydowanie na duży plus, młodzi i ogarnięci Bardzo miła i pomocna pani sprzątaczka

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    6,7
    Mimo wszystko polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zamówiłam pokój dla 3 osób, a w nim przygotowany jeden komplet pościeli i dwa komplety ręczników. Kanapa przeznaczona dla trzeciej osoby wielkości łóżka dla dzieci, dosłownie 140 cm długości. Załączam zdjęcie z leżącą na łóżku poduszką😏

    Śniadanie bardzo dobre, wszystko świeże, Panie kelnerki bardzo miłe😊 Świetna lokalizacja. Blisko parking, gdzie można zostawić auto. Ogólnie polecam.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 października 2018

    10
    Na Wodnej jak ryba w wodzie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Tylko dlaczego ciągle trafia mi się ostatnie piętro :)

    Świetna lokalizacja cała starówka w zasięgu ręki. Pokoje przytulne gustownie urządzone i dobrze wyposażone. Czysto i schludnie. To jest już mój drugi pobyt w tym miejscu i pewnie nie ostatni.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    10
    Idealny apartament dla dwojga !!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko bardzo wygodne. Obsługa bardzo miła, pyszne śniadanie. Bardzo czysto, a lokalizacja idealna dla osób, które chcą spędzić wieczór na starym mieście.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    9,2
    pyszne i obfite śniadania, wygodny apartament, miła obsługa...
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Brak własnego parkingu . Bardzo ciężko znaleźć miejsca parkingowe w pobliżu apartamentu, w dodatku w tygodniu płatne.

    pyszne i obfite śniadania, wygodny apartament, miła obsługa, świetna lokalizacja. W apartamencie cicho, pomimo lokalizacji w samym centrum miasta.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 28 września 2018

    10
    Poznań na chwilę jest super :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry kontakt z gospdarzem. Do Rynku dosłownie 2 min spacerkiem. Śniadanka wyśmienite. Mimo że było zimno to w pokoju ogrzewanie działało bez zarzutu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    6,3
    Przyjemny.
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi

    brak windy i pobyt na IV piętrze, momentami brak wody , rozgardiasz na sali podczas śniadań, personel bardzo miły ,ale momentami nie panujący nad sytuacją. Wyrazny niedobór personelu.

    Usytuowanie obiektu .

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    6,3
    Nie polecam dla rodzin z małymi dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie polecam dla rodzin z małymi dziećmi. Brak windy, cztery piętra (dostaliśmy pokój na najwyższym piętrze). Brak podjazdu dla wózków. Jedno krzesełko dla dzieci na cały hotel (syn musiał jeść na kolanach bo było akurat zajęte).

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    9,6
    Polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Jest jedno małe "ale", niemniej dla mnie bylo to istotne. Brak zaslon lub zaluzji w oknach. Tzn. byly firanki, ktore niestety zupelnie przepuszczaja swiatlo przez co w pokoju jest zawsze jasno, co utrudnia dobry sen.

    Śniadanie - pyszne. Obsługa - rewelacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    9,6
    Polecam dla bezglutenowców i bezlaktozowców :)
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Zestaw kosmetyków to coć do mycia ciala i szampon , ale brak jednego z nich to może niedopatrzenie obsługi :)

    Rewelacyjni, kompetentni i bardzo uśmiechnięci młodzi ludzie. Uwielbiam miejsca, gdzie nie mam problemu z dieta bezglutenowa, a do kawy mam mleko bez laktozy i nie musze tłumaczyć, że nie jest to dieta wegańska :):) Śniadanie fajne, w przytulnej restauracyjce. Obsługa to zgrana załoga. Miło popatrzeć.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    7,1
    Było sympatycznie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 5 noclegów

    W przypadku długich pobytów w standardzie "DELUXE" co najmniej 1 sprzątanie i uzupełnienie podstawowych elementów byłoby wskazane, przeciekanie prysznica nie powinno być akceptowalne. Uwaga! pokoje o najwyższym standardzie na 4 piętrze bez windy (ze względu na zabytkowy obiekt), widok średni więc bardziej opłaca się zakup noclegu w najniższym standardzie na 1 piętrze. Warunki niemal identyczne. Zdjęcie pokoju podczas rejestracji nie odzwierciedla pokoju, który się otrzymuje - warto skontaktować się z hotelem wcześniej.

    Hotel w akceptowalnym standardzie, śniadanie smaczne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    4,6
    Lokalizacja
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie spałam cała noc ponieważ na dole trwała impreza i nikt nie pofatygował się o zachowanie ciszy nocnej, pokój bez klimatyzacji, w kamienicy obok nocleg taniej o 100zl w ciszy i z klimatyzacja.

    Lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    10
    Mega fajny pobyt !!! :-)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Pyszne śniadanie, doskonała lokalizacja niemal że na samym rynku, super obsługa i bardzo komfortowe pokoje. Bardzo wygodne łóżka i klima w każdym pokoju. Generalnie bardzo polecam !!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    9,2
    Polecamy :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Znakomita lokalizacja - blisko rynku a równocześnie cicha uliczka. Apartament przestronny i gustownie urządzony. Malutki aneks kuchenny został dobrze wyposażony. Wszystko czyste. Nasze dzieci bardzo doceniły że dostały dwa osobne wygodne łóżka,

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    7,1
    Pokoje ładne i czyste, w pełni wyposażone.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi

    Największym minusem jest brak windy. Wejście na 4 piętro po stromych schodach z walizkami jest nie lada wyczynem... A jeśli gościem jest osoba starsza to już w ogóle prawie nie do zrobienia. Śniadania były smaczne i różnorodne, ale minusem było że zostawiano rano otwarte drzwi o restauracji na dole i latało bardzo dużo much! co na prawdę odstrasza!

    Pokoje ładne i czyste, w pełni wyposażone. Lokalizacja w centrum miasta. Dobre i różnorodne śniadania. Miły i pomocny personel.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    10
    Baaardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uwag

    Bardzo czysto. Pokój fajnie urządzony. Wygodny i elegancki. Śniadanie dobre aczkolwiek nie wysmienite. Hotel w centrum. Miła obsługa w restauracji.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    6,7
    Piękne miasto, świetna lokalizacja, miła obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    80 stopni schodów, to nie dla mnie. Fatalne łóżko, rozsuwajace i spadające materace. Pokój za mały, jedno krzesło, brak polek na odzież. Nikt nie zmieniał przez cały pobyt ręczników. Przez jedną dobę nie było odbioru tv.

    Tak, śniadanie ok.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    7,9
    Bardzo miły i pomocny personel, ładny pokój, wygodne łóżko,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji, w pokoju było bardzo gorąco nawet w nocy. Całą noc hałas pijanych młodych ludzi, uniemożliwiający spanie przy otwartym oknie. Jeśli jest upał radzę rezerwować pokój od podwórza.

    Bardzo miły i pomocny personel, ładny pokój, wygodne łóżko, lokalizacja, niezłe śniadanie.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    9,6
    Było fantastycznie, polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Marsz na czwarte piętro, krętymi schodami i z ciężką walizką zweryfikował moją kondycję. Ponadto w łazience rozczarował mnie brak najmniejszego chociaż mydełka (mimo że pokój był doskonale wyposażony!). Ściany pokoju były też trochę odrapane: za stolikiem, przy szafie farba złusczyła się nieestetycznie.

    Było idealnie! Lokalizacja obiektu - fenomenalna!- parę kroków od (za) bardzo gwarnego rynku, ale blisko też do większości poznańskich atrakcji. Przesympatyczna obsługa! Eleganckie, stylowe wnętrza. Pokój bardzo mi się podobał: nieduży, ale bardzo funkcjonalny, z wygodnymi łóżkami, telewizorem, butelkowaną wodą, czajnikiem, żelazkiem i suszarką do włosów, absolutnie wszystkim co potrzebne. Pokój pięknie urządzony, wszystkie drobiazgi idealnie dopasowane, codziennie odkrywałam nowe śliczności. Jestem też zachwycona restauracją! Śniadanie na najwyższym poziomie. Ciepła jajecznica / omlet /parówki, do tego duży wybór pieczywa, wędlin, serów. Kawa wyjątkowo pyszna, nielimitowana. I słodkie dodatki: jogurty z owocami, koktajle, pączki, bezy. Przeuprzejma pani kelnerka (ciut za głośne rozmowy o życiu pani kucharki 😉). Jeśli kiedykolwiek jeszcze będę w Poznaniu, z pewnością zgłoszę się do tych apartamentów. Pozdrawiam i gorąco polecam!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    6,3
    Szału nie było....
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    - 4 piętro bez windy - brak zasłon w oknach (słońce od 5 rano) - łączone łóżka z dziurą pośrodku - Pani z kuchni istny koszmar- krzyczała na całą salę i była niemiła - pokój zdecydowanie wymaga odświeżenia - mocno przekoloryzowane zdjęcia

    + smaczne śniadania i dobra kawa + doskonała lokalizacja + miłe kelnerki + czysty pokój

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    10
    Dobra miejscówka w Poznaniu
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uroki starej kamienicy czyli brak windy. Przy pokoju ba 3 piętrze wnoszenie bagażu było odrobinę kłopotliwe.

    Bardzo miła obsługa. Super pyszne śniadanie. Rewelacyjna lokalizacja. Gorąco polecam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    5,4
    niestety miałam dużego pecha bo wybrałam te apartamenty na...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    niestety miałam dużego pecha bo wybrałam te apartamenty na miejsce zameldowania moich gości ślubnych, mimo że osobiście byłam ustalić wszystko z obsługą to nie udało się uniknąć pomyłek i problemów, organizacyjnie fatalnie, zupełny brak przepływu informacji między pracownikami. Z jednym coś ustaliłam, dzień później ktoś inny nic nie wiedział i jeszcze krzyczał na moich gości, że nie są wystarczająco poinfomowani. Pomyłki się zdarzają, ale nie było żadnych przeprosin ani przyznania się do błędu. Bardzo przykra sytuacja. Dodatkowo radzę rozważyć czy 4 piętro bez windy będzie dobrym rozwiązaniem, nie miałabym nic przeciwko ale powinna się znaleźć taka informacja w ofercie, nie brałabym tego pokoju dla starszej pani.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    6,7
    Wystrój ok, organizacyjnie fatalnie
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    niestety miałam dużego pecha bo wybrałam te apartamenty na miejsce zameldowania moich gości ślubnych, mimo że osobiście byłam ustalić wszystko z obsługą to nie udało się uniknąć pomyłek i problemów, organizacyjnie fatalnie, zupełny brak przepływu informacji między pracownikami. Z jednym coś ustaliłam, dzień później ktoś inny nic nie wiedział i jeszcze krzyczał na moich gości, że nie są wystarczająco poinfomowani. Pomyłki się zdarzają, ale nie było żadnych przeprosin ani przyznania się do błędu. Bardzo przykra sytuacja. Dodatkowo radzę rozważyć czy 4 piętro bez windy będzie dobrym rozwiązaniem, nie miałabym nic przeciwko ale powinna się znaleźć taka informacja w ofercie, nie brałabym tego pokoju dla starszej pani.

    lokalizacja, wystój apartamentów

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 29 czerwca 2018

    8,8
    Polecamy-blisko starówki
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Patrząc od strony mamy małych dzieci-brak windy co przy dzieciach korzystających z wózka jest bardzo przydane. Brak najmniejszego kącika w restauracji dla dzieci. Widok z okna mieliśmy na podwórko, na którym widoków pięknych nie ma...może kiedyś po remoncie...Parking ogólnodostępny, płatny ale nie mieliśmy problemu ze znalezieniem miejsca.

    Apartamenty tuż przy samej starówce, pokój czysty, ładny, duży i urządzony z pomysłem. W pokoju mały aneks kuchenny. Pokój dobrze zaopatrzony (lodówka, czajnik, kuchenka, żelazko i deska do prasowania, suszarka, kosmetyki) Na dole restauracja, gdzie można zjeść nie tylko śniadanko ale i obiad, czy kolacje. Dla gości apartamentów 20% rabatu więc ceny przystępne. Śniadanka bardzo dobre-zimne rzeczy w formie bufetu, ciepłe serwowane przez kelnerkę, tak samo kawa/herbata.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2018

    9,6
    Kapitalnie, polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Żeby nie było, że piszę laurkę - kurz z żyrandoli można czasem przetrzeć 😉 Są nisko zawieszone więc po prostu to widać.

    Spałem w dwuosobowym pokoju na 3 piętrze. Przyzwoita przestrzeń, aneks kuchenny z lodówką, czajnikiem i ekspresem do kawy Krupsa (kawa Dolce Gusto). Deska do prasowania, żelazko i suszarka na wyposażeniu pokoju. Na dole kawiarnia; hotelowe śniadanie na „5” - bez oszczędzania, nawet masełko z górnej półki - Kerrygold, słodki akcent, jajecznica lub omlet na zamówienie. 100 metrów od Starego Rynku, lokalizacja super. Do dworca 30 minut spacerem.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    9,6
    Doskonała lokalizacja, piękny wystrój i czystość
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania mogłyby być nieco bardziej urozmaicone, ale wszystko było świeże i smaczne.

    Doskonała lokalizacja, piękny wystrój i czystość. Na pewno wrócę przy następnej wizycie w Poznaniu :-)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    10
    Zakochałem się w Poznaniu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Niestety nie byłem przygotowany na hałas dobiegający z zewnątrz. To nie tylko okrzyki ludzi wracających z imprez, ale również samochody i różne urządzenia techniczne. Noc była ciepła i nie dało rady spać przy zamkniętych oknach. Może warto pomyśleć o klimatyzacji. Ale to wszystko walory nocnego życia.

    Lokalizacja apartamentu super. Przemiła obsługa. Pokój przygotowany na wizytę na 100%.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 21 czerwca 2018

    6,7
    wygodne łóżka, świetna lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Zapchany brodzik pod prysznicem, słabe śniadania (pieczywo w niedzielę nie było świeże, niewiele warzyw, zero owoców czy ciasta do kawy - nie wliczam bezy), brak klimatyzacji w apartamencie, obsługa miła, ale niestety przez 4 dni nie mogłam się doprosić o wystawienie faktury w formie papierowej pomimo obietnic, przy dłuższym pobycie przydałoby się sprzątanie apartamentu w cenie (wymiana ręczników czy chociaż wyniesienie śmieci)

    wygodne łóżka, świetna lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    8,8
    Bardzo przyjemny pobyt w hotelu blisko rynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Niestety sniadanie pozostawia wiele do zyczenia. Bardzo maly wybor i wszystko szybko sie konczylo. Radzilabym zjesc gdzies w okolicy. Minusem jest tez gruzowisko i smietnik w podworzu. Widok byl wiec nieciekawy, ale wiekszym problemem bylo to ze przyciagalo to duzo much do pokoju. Rowniez odplyw z prysznica byl zatkany. Pomimo poinformowania personelu o tproblemie odplyw byl dalej zatkany.

    Pokoj komfortowo i designersko urzadzony z klimatyzajca co bylo duzym plusem przy 30 stopniowym upale. Dodatkowo polozenie rewelacyjne, zaraz obok rynku, ale nie slychac halasu. W pokoju byl rowniez ankes kuchenny z calym wyposazeniem oraz suszarka i zelazko.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    8,8
    Opinia:) Było ok😊
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety klima nie działała

    Przemiła obsługa czysty pokój dogodna lokalizacja przy Starym Rynku śniadanie ok:) Wszystko byłoby idealnie jeśli by działała klima, ale poza tym bardzo udany pobyt a Pani z restauracji która nas przyjmowała bardzo miła sympatyczna uśmiechnięta takich ludzi potrzeba :)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    9,6
    Pobyt udany , ocena usługi jako całości dobra.
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi

    Wysokie piętra i brak windy. Schody bardzo ładne /drewniane/ ,ale ich minus ,to niewygodne schodzenie ,gdyż stopnie 'zlewają się "w trakcie schodzenia po nich. Jest to opinia młodszych i starszych gości.

    całość ok ,

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    5,4
    Gdyby ktokolwiek kontrolował pokoje przed ich oddaniem możnaby uniknąć negatywnych opinii.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    Brudna podłoga, zapchany i cieknący brodzik, za krótkie prześcieradła, niedziałające gniazdka i lampy, co przy wieczornej nauce miało ogromny wpływ na nasz pobyt. Śniadanie w obiekcie pozostawia wiele do życzenia, 1, może 2 jajka w formie omletu lub jajecznicy, do tego niewiele warzyw. Wszystko wyglądało nieświeżo. Ocena powinna być dodatkowo obniżona ze względu na brak informacji o remoncie ulicy, przebiegającej pod samym oknem. Robotnicy od wczesnych godzin porannych używali ciężkiego sprzętu, co skutecznie uniemożliwiało naukę/ spanie.

    Dobra lokalizacja. blisko centrum. Bardzo mili pracownicy. Całkiem pojemna lodówka, klimatyzacja, żelazko oraz deska do prasowania na wyposażeniu pokoju to niepodważalny atut tego obiektu. Gdyby nie licze zaniedbania...

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 22 maja 2018

    10
    Byłam pod wrażeniem poziomu obiektu.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Obiekt na wysokim poziomie, miła obsługa, pokoje czyste i pachnące, śniadanie smaczne w klimatycznej jadalni. Polecam wszystkim ten obiekt! co najważniejsze blisko Starego Miasta.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    10
    Warto odwiedzić
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak windy - może warto uprzedzać w momencie kiedy pokój jest na czwartym piętrze w kamienicy :) zamiast pufek przy łóżku lepsze byłyby małe szafki, trochę brakowało miejsca na rozłożenie rzeczy. Ciśnienie w prysznicu nieco za niskie

    Bardzo miła obsługa, nowocześnie urządzony pokój i łazienka, klimatyzacja w pokoju, pyszne śniadanie

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    7,5
    Miłe miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Schody- Generalnie były zadbane niestety dość kręte i mimo że szerokie utrudnialy niestety poruszanie się

    Czysto schludnie, zgodnie z opisem i naszym oczekiwaniem. Pokój maleńki ale dobrze ułożony i wygodny. Duże łóżko, dobra szafa. Czajnik, suszarka, żelazko. Wszystkie potrzebne przedmioty. Wygodna i czysta łazienka. Bardzo miła obsługa pokoi i kuchni.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    7,1
    Spadek formy od ostatniej wizyty
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel niezbyt zorientowany w swoich obowiązkach(zamieszanie przy zameldowaniu i przy wydawaniu śniadania) Zapchany odpływ w prysznicu Problemy z ciepłą wodą po 22 Czystość tylko pobieżna

    Lokalizacja na starym mieście

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 13 maja 2018

    8,3
    udany
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    moze lodowke chocby mala jakby dodac w szczegolnosci w upaly sie przydaje

    sniadaniowa obsługa bardzo mila wystroj wnetrza udany fajne polaczenie nowoczesnosci z retro

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 10 maja 2018

    8,8
    Napewno tam wrócę :)
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Apartament czyściutki, pościel pachnąca. Bardzo dobre śniadanie w formie bufetu + jajecznica lub omlet na życzenie. Cicho, przyjemnie, sympatycznie, profesjonalnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,6
    Najlepsza lokalizacja EVER!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rozjeżdżające się pojedyncze materace na „podwójnym” łóżku.

    Bardzo pomocny personel. Świetna cena oraz lokalizacja. Pomimo niewielkich rozmiarów, pokój był bardzo dobrze wyposażony.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    8,8
    To był dobry wybór. Jadąc ponownie do Poznania nie wykluczam ponownego skorzystania z tej miejscówki
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Przydałby się większy wybór dań śniadaniowych, choć te które były - były smaczne.

    Znakomita lokalizacja. Urocze miejsce, nienarzucający się personel, pozytywne nastawienie do klientów.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 1 maja 2018

    9,6
    Świetna lokalizacja, bardzo ładny pokój z pięknym widokiem...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, bardzo ładny pokój z pięknym widokiem oraz bardzo przydatna klimatyzacja pod koniec upalnego dnia. Pyszne śniadania w formie szwedzkiego stołu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2018

    7,1
    Tylko poprawnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wiem na czym miał polegać charakter pokoju określony jako superior. Ostatnie piętro, mały, stolik i krzesła barowe zamiast stołu czy biurka. Śniadanie skromne-choć smaczne-jajecznica bardzo mała porcja, brak kawy z ekspresu, obsługa-przestraszona Ukrainka i arogancki (chyba) kucharz. W jednej kamienicy znajdują się tak naprawdę dwie firmy oferujące usługi noclegowe, pozytywne opinie dotyczą chyba tej drugiej.

    Lokalizacja doskonała, blisko rynku. Czysto, spokojnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2018

    5,0
    żałuje, że nie wybrałem innego obiektu
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Właściciel świadomie wprowadza w błąd nazywając mini pokoiki apartamentami. Apartament typu standard tak na prawdę jest pokoikiem bez aneksu kuchennego czy salonu czyli nie spełnia warunków należnych apartamentom. Łączna powierzchnia takiego pokoiku z łazienką nie przekracza 10 m!! Żenada. Nie dajcie się zwieźć opisom mówiącym, że jest 18m2. W takim pomieszczeniu trudno nawet gdzieś ulokować małą walizkę. Złożyłem reklamację do Bookig-u - mam nadzieję, że już nikogo nie wprowadzą w błąd...

    Dobra lokalizacja, czystość, dobre śniadanie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2018

    10
    Bardzo ładny obiekt, wysoki standard w pokojach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Bardzo ładny obiekt, wysoki standard w pokojach. Bardzo miła obsługa, pyszne śniadania i znakomita lokalizacja. Wszystko na plus ! Bardzo serdecznie polecam !

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2018

    7,5
    super pościel, bardzo miła, czysto i schludnie w pokoju,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    łóżko podwójne z dwoma pojedynczymy rozsuwającymi się materacami.. bardzo to niewygodne..

    super pościel, bardzo miła, czysto i schludnie w pokoju, śniadanie w osobnym budynku ale smaczne i przygotowywane na zamówienie na świeżo

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    wysokie piętro w kamienicy bez windy

    Bardzo ładnie odremontowana kamienica, apartament mały, ale dla 2 osób na jedną noc odpowiedni. Czysto, schludnie, urządzone ze smakiem. W zasadzie wszystko co gość potrzebuje na jedną noc. Z chęcią tam wrócę.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    9,6
    Udany pobyt w Poznaniu
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    W apartamencie 407 nie domykają się drzwi kabiny prysznica. Poza tym wszystko ok.

    Śniadanie bardzo smaczne - spory wybór. Na życzenie jajecznica lub omlet.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2018

    8,8
    Było super :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Brak windy. Uciążliwe dla korzystających z apartamentów na 4 piętrze. Bardzo zdradliwe i niebezpieczne schody.

    Miła i uprzejma obsługa. Wspaniała lokalizacja. Czyste pokoje.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2018

    8,3
    Było bardzo sympatycznie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 4 noclegi

    Brak wywieszki informującej o prośbie o sprzątanie.

    Miła obsługa przy śniadaniu, dziękujemy za spełnienie dodatkowych życzeń dla podróżującej z nami córki. Pokój bardzo ładny, wszystkie potrzebne sprzęty dostępne w pokoju. Świetna lokalizacja apartamentów.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    8,8
    Apartament czysty i blisko starówki. Polecam ! :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Penthouse
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W zasadzie drobnostki typu dziura w prześcieradle albo brak małych łyżeczek w kuchni.

    W apartamencie jest czysto i spokojnie. Apartamenty sa dobrze wyposażone w akcesoria typu kosmetyki suszarkę wyposażenie w kuchni. Bardzo blisko do rynku. Dobre śniadania.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 3 kwietnia 2018

    8,8
    Jestem zadowolona i chętnie wrócę w to samo miejsce podczas następnego pobytu w Poznaniu.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Brak windy stanowi pewną niedogodność przy pokojach na najwyższej kondygnacji. Pewnym problemem jest też remont części restauracyjnej i klienci powinni być o tym uprzedzani.

    Bardzo czysto i wygodnie. Przyjemna, życzliwa obsługa. Śniadanie smaczne, ilościowo wystarczające. Dogodne położenie nieopodal rynku. Spokojnie i cicho.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 3 kwietnia 2018

    7,9
    Świetna lokalizacja, estetyka, czystość, drobne mankamenty do zaakceptowania - polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Penthouse
    • 3 noclegi

    Pokój trochę ciemny, brak usprawnień na rzecz estetyki (haczyki w łazience, półka). Niedostateczna ilość sztućców (po 2 na 3 osoby). Ciasna, wyziębiana otwierającymi się drzwiami jadalnia, nieprzystosowana do ilości gości (konieczność oczekiwania).

    Bardzo ładny wystrój wnętrza. Czystość we wszystkich pomieszczeniach. Super wygodne łóżka. Obecność żelazka, deski, parasolki, czyścika do ubrań, drobiazgi jak herbata, ekspres do kawy z kapsułkami, kosmetyki w łazience.

    Pobyt: Kwiecień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Apartamenty Wodna 12 zrobionych przez Gości