Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Aparthotel Best Views

Aparthotel Best Views – opinie

Zwierzyniecka 29, Stare Miasto, 31-105 Kraków, Polska

Nr 593 z 2 006 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 158 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,9

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    8,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2020

    9,0
    Z chęcią tam wrócę :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wąskie i drogie miejsca parkingowe. Pobierana na start kaucja oraz cennik z lista rzeczy które można uszkodzić powoduje niepokój.

    Rewelacyjne położenie hotelu, pokoje czyste i duże. Komfortowy wypoczynek.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 23 Lipiec 2020

    8,0
    Super weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Grand Lux z widokiem na Wisłę
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt pobiera dodatkową kaucję. Zwrot na konto powolny.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel z przepięknym widokiem na Wawel i Powisle. Wszystkie najwazniejsze zabytki Krakowa w zasiegu ręki. Świetna lokalizacja! Apartament piekny,przestronny,bardzo czysty. Wnętrza urządzone w nowoczesnym stylu, z wyczuciem i smakiem. Wyposazenie na najwyzszym poziomie. Niczego nie brakuje. Jednym słowem: jak w domu ;) Zdecydowanie polecam !

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2020

    10
    Wspaniały, komfortowy apartament - bardzo cichy, cudowny pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Grand Lux z widokiem na Wisłę
    • 2 noclegi

    Wspaniały, komfortowy apartament, luksusowo wyposażony i bardzo cichy. Bardzo rozleniwił nas. Polecam gorąco.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 6 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne pokoje, nieskazitelna czystość, spokoj i świetnie dzialajaca klimatyzacja. Lokalizacja jest poprostu idealna w pobliżu Wawelu blisko rynku. Polecam z czystym sumieniem.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 18 Czerwiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Penthouse z widokiem panoramicznym
    • 1 nocleg

    Lista kosztów do pokrycia, przy ewentualnej szkodzie, powoduje że człowiek boi się czegokolwiek dotknąć. Spowodowało to lekki dyskomfort.

    Apartment świetnie zlokalizowany, blisko centrum. Widok na zamek i jacuzzi rewelacja. Wszystkie udogodnienia zgodne z opisem. Dzieciaki były zachwycone.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 4 Marzec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament Grand Lux z widokiem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking 60 zł za dobę to trochę przesada :)

    Apartament z tarasem świetny. Czysto i z klasą.

    Pobyt: Marzec 2020

  • Ocena dodana: 15 Luty 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią i antresolą
    • 1 nocleg

    Trochę skomplikowana obsługa klimatyzacji. Można dojść co do czego ale instrukcja obsługi bardzo by ułatwiła sprawę. Najważniejsze że działa sprawnie. Długie wymeldowanie bo przez ok 10 minut nikogo nie było na recepcji.

    Super przestronne pokoje, świetna lokalizacja, bardzo wygodne łóżko. Ogólnie polecam.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 20 Grudzień 2019

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Brak gniazdka elektrycznego w łazience = brak możliwości włączenia suszarki w dobrym oświetleniu

    Świetna lokalizacja, możliwość zarezerwowania miejsca postojowego, przez co oszczędza się czas na poszukiwanie miejsca dla samochodu. Świetna opcja dodatkowa patrząc na to że jesteśmy prawie na Wawelu. Apartament wykończony w fajnym klimacie i standardzie. Z miłą chęcią tam wrócę.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 4 Grudzień 2019

    9,0
    Ładne pokoje, fajna lokalizacja i dobra cena.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    W sypialni pokoju było zimno i nie ważne co robiłem z klimatyzacją, nie dało się tego zmienić. Do tego jeśli ktoś ma lekki sen to nie polecam. Słychać wszystkie samochody, a jak tramwaj przejeżdża to aż czuć drgania. W pokoju nie było dostępnego żelazka, trzeba było wychodzić do pralni, gdzie było tylko jedno, więc musiałem czekać, aż ktoś wypracuje sobie swoje rzeczy. Tragiczna restauracja, nie polecam brać w niej ani śniadań, ani żadnego posiłku, nie za te pieniądze. Do tego odstrasza od pokoju "cennik" rzeczy za które bierze się odpowiedzialność - poplamiony ręcznik - 150zł, szlafrok - 250 zł (którego nie było w pokoju, już się zastanawiałem czy będą mnie obciążać za kradzież, jak czytałem w innych komentarzach). Nigdy nie zostawiam bałaganu po sobie w hotelach (a śpię częściej w hotelu niż w domu :( ), ale takie "menu" z kosztami od razu zapala w głowie czerwoną lampkę, że coś tu jest nie tak.

    Świetna legalizacja, dosłownie rzut beretem od Wawelu i tylko kawałek do starego miasta. Do tego dojazd wcale nie jest taki zły. Fajnie, że jest dostępne miejsce do parkowania. Pokój czysty i bardzo ładny. Aż dziwne, że taki standard za tak niską cenę.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 4 Grudzień 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jest wszystko co trzeba

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2019

    7,9
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja blisko Wawelu

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 22 Październik 2019

    9,6
    Bardzo udany pobyt, wszędzie blisko, super. Obsługa przemiła i pomocna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda, że w toalecie nie było uchwytów dla niepełnosprawnych.

    Lokalizacja świetna, blisko na Wawel.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 21 Październik 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak własnego baru lub restauracji, gdzie można by zjesc śniadanie. Restauracja w budynku, po kolacji w dniu przyjazdu, odebrała nam ochotę do jedzenia tam śniadania.

    Lokalizacja, wystrój apartamentu i jego wysposażenie, z wyjatkiem bardzo niewygodnej do spania kanapy. Świetne ręczniki, nowoczesna kuchnia z pełnym wyposazeniem, kosmetyki, suszarka do włosów i kapcie.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 21 Październik 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo dobra lokalizacja jeśli chcecie zwiedzać Kraków albo macie sprawy do załatwienia w centrum!

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 20 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja i miła obsługa to to co to miejsce oferuje. Polecam wszystkim i na pewno jeszcze tu wrócę.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 15 Wrzesień 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Przy zameldowaniu pobierana jest kaucja 500 PLN o czym wcześniej nie byłem poinformowany.

    Bardzo dobra lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2019

    10
    Super pobyt - napewno tu wrócimy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 4 noclegi

    Byliśmy tu 4 doby i nie mamy żadnych negatywnych uwag odnośnie samego apartamentu, jak tez obsługi.

    Świetna lokalizacja, bardzo dobry standard apartamentu, czyste i przepięknie urządzone pomieszczenia. Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa w recepcji.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2019

    10
    Kilka dni w Krakowie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury Grand Lux z widokiem na Wisłę
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeden z najlepszych apartamentów w którym byłem. Wspaniała obsługa i wyśmienita lokalizacja.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dosc cienkie drzwi i to że podczas zameldowania trzeba zapłacić depozyt 500zl który zostaje zwrocony po dokonaniu oględzin pokoju ? Oraz to że trzeba zapłacić 100zl za goscia ktory nas odwiedza po 22. Klient traktowany jest dość protekcjonalnie co nie każdemu może się podobać

    Wystrój wnetrz klimatyzacja czysto i wygodne łóżka kosmetyki o ładnym zapachu

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 14 Lipiec 2019

    10
    Dobra loklizacja,bardzo czysto i super personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Rozkładana kanapa nie jest wygodna. Następnym razem wezmę 2 sypialnie.

    Personel najlepszy jaki spotkałam.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna obsługa

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Wszystko znakomite,bardzo czysto i piękne widoki

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 30 Czerwiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Elegancki, bardzo cichy, wygodny apartament "dwa kroki od Wawelu". Wspaniały personel :-) Polecam!!!

    Pobyt: Czerwiec 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!