Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Aparthotel Best Views

Aparthotel Best Views – opinie

Zwierzyniecka 29, Stare Miasto, 31-105 Kraków, Polska

Nr 580 z 1 812 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 509 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    8,8

  • Bezpłatne WiFi

    8,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 68

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    7,9
    Bardzo dziękuje za pobyt w Państwa obiekcie, jednakże...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dziękuje za pobyt w Państwa obiekcie, jednakże zabrakło mi informacji o braku możliwości otwierania okien i konieczności używania klimatyzacji. Łóżka mają bardzo miękkie materace, które akurat dla mnie nie są wygodne. Cały apartament jest piękny i bardzo gustownie urządzony. Reszta super.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 25 grudnia 2018

    6,7
    Rozczarowanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 1 nocleg

    Co z tego że wszystko jest ładne i dobrze przemyślane jak w środku apartamentu a właściwie łazienki - smród kanalizacji i grzyba. Zastałem zamknięta łazienkę nagrzaną do granic możliwości gdzie drzwi nie dało się otworzyć gdyż tak śmierdziało. Jest jakiś ewidentny problem z wentylacją i kanalizacją w tym apartamencie i nie wierzę że obsługa tego wcześniej nie zauważyła. Musiałem wietrzyć apartament przez cały swój pobyt (zima - krakowski smog!) a jednocześnie jedyny kaloryfer znajduje się w nieszczęsnej łazience do której drzwi nie sposób otworzyć. Zapewne inne apartamenty w tej lokalizacji są ok ale ten jest tragiczny. Dotyczy apartamentu na ostatnim piętrze bez widoku z oknami dachowymi- 503.

    Fantastyczna lokalizacja, dobrze urządzony apartament, miła obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    10
    Penthouse jest piękny i widok naprawdę robi wrażenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Penthouse z widokiem panoramicznym
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Penthouse jest piękny i widok naprawdę robi wrażenie. Lokalizacja świetna, wszedzie blisko. Czyściutko, wszystkie niezbędne rzeczy dla wynajmującego są. Obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 listopada 2018

    7,9
    Cierpliwa Pani z recepcji
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Problemy z TV, stosunkowo długo nagrzewało się pomieszczenie (było mi zimno), beznadziejny hałas z windy i chyba z tramwaju dlatego właśnie na pewno nie skorzystam z noclegu ponownie.

    Cierpliwa Pani z recepcji

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    9,2
    Bardzo dobrze wspominam pobyt w Aparthotelu. Gorąco polecem, ślicznie, czysto, przyjemnie,blisko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    jestem samakoszem kawy, więc idealnie byłoby gdyby był tam ekspres ciśnieniowy:)

    Apartament był urządzony bardzo gustownie, miał miłą atmosferę, obsługa była przemiła i spędziliśmy tam bardzo miły czas. Wyposażenie kuchni było bardzo ładne, łóżko wygodne, łazienka czysta, wyposażenie bardzo odpowiednie. Śliczne miejce blisko Rynku. Polecam serdecznie:)))))

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    3,8
    Nie polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury Penthouse z widokiem panoramicznym
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament na wysokim poziomie, jednak 2 sofa jest w korytarzu i po rozłożeniu nie można otworzyć drzwi do jednej z sypialni. Proszę uwarzajcie na extra opłaty. Hotel będzie starał się obciążyć gości za każda drobna rzecz, np wymiana wody w jacuzzi 1000 zł, szlafrok którego nikt nie sprawdzał czy jest 250 itd. Miejsce nastawione na wyciskanie z gości extra opłat, taki Ryanair w hotelu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    7,5
    Rozczarowanie. A szkoda bo doskonała lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zamiast pięknego widoku tak bardzo reklamowanego, ze względu na który właśnie wybrałem ta lokalizacje widok na... Parking!!!! Duże rozczarowanie. Brudny smierdzacy czajnik. Brak pościeli w pokoju. I 30 minut czekania aż obsługa znajdzie rezerwację która im zaginęła i wogle jej ponoć nie było... Mimo doskonałego umiejscowienia w mieście, duże rozczarowanie, zawiedziony syn...

    Świetna lokalizacja. Ale nie wszystkie pokoje mają ładne widoki. To powinno być od razu powiedziane. Oklamanie klientów, parking to właśnie to co najpiękniejsze w Krakowie?

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    9,2
    Bardzo miły hotel
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mógłby być lepszy widok na miasto. W opisie pokoju było opisane więcej przedmiotów wyposażenia których nie było. Mogło by być więcej poduszek bo były nie wygodne. Brakowało koca i szlafrokow.

    Bardzo fajne, ciepłe i dobrze wyposażone wnętrze. Wygodne łóżko. Miła Obsługa . Cisza i konfort w hotelu. Bliskość do miasta. Bardzo dobry kontakt drogą mailową z hotelem. Również cieszę się z pomocy z parkingiem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    9,2
    Pobyt na 2 dni dla pary.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za malo herbaty i kawy w pokoju. Brak mleka do kawy.

    Wygodne lozko. Wyposazona kuchnia. Kieliszki do wina. Czysto. Podgrzewana podloga w lazience. Klimatyzator w sypialni

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2018

    7,1
    Nie otrzymałem do dzisiaj zwrotu depozytu 500 zł ,...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie otrzymałem do dzisiaj zwrotu depozytu 500 zł , kontaktowałem się z hotelem trzykrotnie w tej sprawie. Zawsze była odpowiedz ze za chwile zostanie odblokowany. Kiedy dzwoniłem po raz ostatni Pani zapewniła mnie ze to musi być wina banku i wyślę mi potwierdzenie odblokowania środków na mojej karcie lecz do tej chwili nic nie otrzymałem . Wielka szkoda ze tak się tu podchodzi prostych spraw.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    5,0
    Zdjęcie to nie to co rezerwowalam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament zupełnie inny niż na zdjęciach, że zdjęć ocena 5 a w rzeczywistości nigdy bym go nie zarezerwowala, śniadanie trzeba umówić na konkretną godzinę

    Czystość

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    10
    Apartament przewyższył nasze oczekiwania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Apartament przewyższył nasze oczekiwania. Przede wszystkim bardzo czysty, nowocześnie urządzony i w pełni wyposażony. Przemiła, bardzo pomocna obsługa. Świetny kontakt z wynajmującym, szybki proces zameldowania i wymeldowania. Rewelacyjna lokalizacja, z okna widok na Wawel i Wisłę. W pobliżu sklep całodobowy oraz liczne punkty gastronomiczne. Gorąco polecamy i dziękujemy za udany pobyt.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    9,6
    Czysto, przyjemnie, pokoje nowe, pachnące świeżością.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobrana kaucja za ewentualne szkody i spis kosztów za ewentualne zniszczenia sprawiły , że prawie chodziłam tam na palcach , żeby przypadkiem czegoś nie stłuc, pobrudzić czy zniszczyć. Nie mogłam się przez to czuć w 100% luźno i komfortowo .

    Czysto, przyjemnie, pokoje nowe, pachnące świeżością. Bardzo dobra lokalizacja, bardzo miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    7,5
    Uprzejma obsługa, Recepcjonista który był przy moim...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Jedyna nieprzyjemna rzecz - włosy na ścianie pod przysznicem w dniu mojego przyjazdu. Nie obniżajcie standardów.

    Uprzejma obsługa, Recepcjonista który był przy moim check-in'ie i chek-out'cie (9.07 i 13.07) był bardzo miły i pomocny. Dobra lokalizacja, ładny widok z okna, wygodne łóżka, super atmosfera jak dla pracy tak i wypoczynku.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    7,5
    Dobra lokalizacja , ale organizacja jeszcze do poprawiania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 5 noclegów

    W ciagu 4 dni pobytu kazdego dnia musielismy prosic o nowe klucze - rano i wieczorem , bo ciagle nie dzialaly w sumie 8 sztuk (elektroniczny system nie dziala jak nalezy).W budynku oprocz hotelu znajduja sie tez biura komercyjnych firm. Bezposrednio przed wejsciem na podjezdzie do budynku ciagle zaparkowane sa samochody wlascicieli/dyrektorow hotelu lub biur.

    Lokalizacja bardzo dobra, personel pomocny, serwis sprzatajacy swietny ( wszystko na czas wymienione i posprzatane )

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2018

    6,7
    Apartament położony korzystnie w stosunku do starego miasta...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 1 nocleg

    Niestety pokój, który posiadałem maił tylko okna dachowe, trochę klaustrofobicznie.

    Apartament położony korzystnie w stosunku do starego miasta - 5 minut

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2018

    8,8
    lokalizacja, obsługa bardzo miła i pomocna na recepcji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    była to rezerwacja bezzwrotna - brak możliwości zmiany rezerwacji ( kiepski kontakt z Menadżerem hotelu - nie dostałam odpowiedzi na moje zapytanie odnośnie zmiany terminu rezerwacji / lub ewentualnej anulacji ( dużo wcześniej przed przyjazdem) )

    lokalizacja, obsługa bardzo miła i pomocna na recepcji.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    8,8
    Świetny wybór w promocyjnej cenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa bardzo miła, ale jeszcze niezbyt doświadczona. Apartamenty znajdują sie w budynku biurowca z lat 90-tych. Słaba architektura. Trochę ruchliwe otoczenie (okolice dużego ronda)

    Eleganckie wnętrza w niezbyt eleganckim budynku biurowym. Duży apartament, swietnie zaprojektowane oświetlenie w łazience. Łazienka przestronna. Świetne położenie względem Wawelu czy Podgórza. W promocyjnej cenie warte wynajęcia.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    8,3
    Hotel, personel, cała reszta w porządku.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    OSOBY DECYZYJNE :)

    Hotel, personel, cała reszta w porządku. Niestety ze względu, że dziecko nam zachorowało musieliśmy zrezygnować z jednej doby. Zapytaliśmy, czy zostaną nam zwrócone koszty tej jednej doby. Personel skontaktował się z szefostwem, które niestety nie wyraziło zgody. Jak dla mnie mało ludzkie i pazerne, podejrzewam, że nikt by na tym po pierwsze nie "zbiedniał" po drugie nie ucierpiał. To nie było nasze widzimisie, tymbardziej ,że maluszek ma dopiero 7 miesięcy. Mieliśmty rozmawiać z szefową, która akurat w tym czasie była w hotelu, niestety nie odważyła się. Cała reszta ok, niestety właściciele popsuli nam całokształt opinii.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    9,6
    Komfort i wysoka jakość za w miarę przystępną cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Mało miejsc parkingowych w okolicy apartamentowca. Drobne zastrzeżenia co do czystości kabiny prysznicowej. Brak wcześniejszej informacji o konieczności wniesienia kaucji (jest ona zwracana po wymeldowaniu)

    Bardzo wygodna i przestronna Łazienka. Bardzo wygodny i komfortowy prysznic. Wygodnie, duże łóżko. Cicho w pokoju pomimo sąsiedztwa rodziny z małymi dziećmi. Ładny widok na rzekę. Bardzo blisko Wawelu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 maja 2018

    9,2
    Wygodny obiekt dla rodziny z dzieckiem (nawet malutkim) :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Parking w bardzo wysokiej cenie.

    Duży apartament, dobrze wyciszony (lokalizacja bardzo dobra przez co hałas na zewnątrz był do późnych godzin nocnych a po zamknięciu okna w ogóle nie było słychać), czysty i dobrze wyposażony.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    5,0
    NIE POLECAM
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    8h30 rano wiertarki w scianie obok łóżka zrobiły nam ostry ból głowy. Jakies nieporozumienie. Za te cene takie atrakcje??? Nie polecam

    8h30 rano wiertarki w scianie obok łóżka zrobiły nam ostry ból głowy. Jakies nieporozumienie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2017

    9,2
    Ciekawe mieszkanie na poddaszu z małymi okienkami.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sypialnia miała cienką ścianę i w nocy było wyraźnie słychać sąsiadkę.

    Standard mieszkania odpowiedni. Pralka, lodówka, zmywarka, wszystko na miejscu. Oddzielna sypialnia.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 11 października 2017

    8,3
    Apartament niestety nie spełnił moich oczekiwań ze względu na brak best viewa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 2 noclegi

    Best views - oczekiwałem wspaniałego widoku na Kraków. Tymczasem były to 2 okna w dachu z widokiem na niebo. Całe 5 piętro nie posiada widoku best ale no wiev.

    Do spania ok.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 1 października 2017

    10
    Wspaniale
    • Grupa
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartamenty typu LUXURY to klasa i komfort. Piękne meble, luksusowe wnętrze i barrrdzo wygodne łóżka! Wykwalifikowany personel pomocny w każdej kwestii. Zażyczyłam sobie powitalny kosz owoców i był przepiękny- dorzucam zdjęcie :) Polecam wszystkim którzy cenią sobie luksus.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 19 września 2017

    8,8
    Biorąc pod uwagę komfort apartamentu i świetną lokalizację, mogę go polecić innym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    Dużym minusem jest błędna informacja na Booking, mówiąca o możliwości zjedzenia śniadania w obiekcie. Po przyjeździe na miejscu okazało się, że taka usługa nie jest dostępna :-( Podając informację o dostępności parkingu, należałoby również wspomnieć, że jest to usługa dodatkowo płatna, a parking w Aparthotel Best Views to jeden z najdroższych w Krakowie. Cena za dobę wynosi 60 zł.

    Czystość bez zarzutu, apartament ładnie urządzony i przestronny, wygodny materac. Łazienka komfortowa, zgodna z opisem na Booking. Zadawalające wyposażenie kuchni, kompletny sprzęt AGD, w pokoju była również deska do prasowania i żelazko.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 9 maja 2017

    7,1
    Pokoj ok , czysty , zadbany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    Problem z internetem, pomimo prosb nie zostal naprawiony..., w salonie ciezko bylo odpoczac z powodu, halasu zza sciany - (wiatraki , chlodnie , klimatyzatory) - nie wiem dokladnie co to moglo byc, w kazdym razie spokoju i ciszy w salonie nie ma przez caly czas. Parking 65 zl za dobe na chodniku...

    Pokoj ok , czysty , zadbany. Dodatkowe kosmetyki w lazience, czekoladki na poduszkach :)

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2017

    9,6
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    na miejscu okazało się, że nie było właściciela i nie mogłam zapłacić kartą a na stronie była informacja, że jest możliwa płatność nie tylko gotówką a na gotówkę nie byłam przygotowana. Za to minus.

    Super lokalizacja, bardzo czyściutko, dobre wyposażenie apartamentu.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    10
    Polecam wszystkim ten hotel pokoje dużo lepsze niż na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Grand Lux z widokiem na Wisłę
    • 2 noclegi

    Polecam wszystkim ten hotel pokoje dużo lepsze niż na zdjęciach obsługa miła bardzo dobra lokalizacja jeszcze raz polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    7,5
    Śniadanie smaczne ,obsługa
    • Grupa
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Śniadanie smaczne ,obsługa

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    5,8
    Lokalizacja i standard w porządku.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fatalne śniadania za 49 zł i niekompetentny personel.

    Lokalizacja i standard w porządku.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    9,6
    Super lokalizacja, czysto w pokojach, smaczne jedzenie,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Trochę mało miejsc parkingowych.

    Super lokalizacja, czysto w pokojach, smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa. Polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    10
    wygodny, luksusowy
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok z okna

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 września 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja. Bardzo miły personel! Dziękuję za miły pobyt! Na 100% tam wrócę :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    10
    doskonała lokalizacja,bardzo uprzejmy i pomocny personel ...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 1 nocleg

    doskonała lokalizacja,bardzo uprzejmy i pomocny personel ,szczerze polecam

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    9,2
    Bardzooo fajny hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W cenie pobytu nie ma śniadania.

    Dobra lokalizacja, elegancko i bardzo czysto.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    10
    Zaćmienie księżyca
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Luxury Penthouse z widokiem panoramicznym
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowny apartament. Szczególnie kiedy można siedzieć na balkonie w jacuzzi i patrzeć na Marsa i zaćmienie księżyca 😎

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    10
    Hotel blisko rynku jesteśmy bardzo zadowoleni gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Luxury z 2 sypialniami i antresolą
    • 4 noclegi

    Hotel blisko rynku jesteśmy bardzo zadowoleni gorąco polecam

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    8,8
    wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    nic

    wszystko

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    9,6
    Śliczne miejsce w super lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śliczne miejsce w super lokalizacji

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 czerwca 2018

    6,3
    Miła obsługa, blisko rynku i Wawelu
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo nieprzyjemny zapach w toalecie. Nie do zniesienia.

    Miła obsługa, blisko rynku i Wawelu

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    7,5
    Brak możliwości otwierania okien.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Brak możliwości otwierania okien. Lodówka w nocy bardzo hałasowała natomiast okna po gorącym dniu oddawały naprężenia nocą po przez trzeszczenie.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2018

    9,2
    Bardzo komfortowy apartament!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Wejście do budynku.

    Bardzo czysty i komfortowy apartament. Chętnie tam wrócę!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2018

    8,8
    Personel natychmiast reagował na zgłoszony problem
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    problemy z zamkiem elektromagnetycznym do pokoju

    Personel natychmiast reagował na zgłoszony problem

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    10
    Polecam gorąco
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 20 maja 2018

    10
    Czystość,wystrój i miła obsługa .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drzwi wejściowe do pokoju powinny być bardziej wytłumione

    Czystość,wystrój i miła obsługa . Polecam z czystym sumieniem

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 16 maja 2018

    9,2
    Lokalizacja idealna. Polecam.
    • W parze
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Miejsce parkingowe

    Lokalizacja

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 maja 2018

    10
    Łazienka była cudna i dizajn pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Wysoki depozyt

    Łazienka była cudna i dizajn pokoju

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2018

    10
    SUPER LOKALIZACJA, POLECEM
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    KAUCJA

    SUPER LOKALIZACJA, POLECEM

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    9,6
    Super lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2018

    9,2
    Absurdalny cennik za ewentualne uszkodzenia czy stluczenie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Absurdalny cennik za ewentualne uszkodzenia czy stluczenie Np talerza.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 29 marca 2018

    10
    Czystość, wyposażenie pokoju, bardzo miła i pomocna obsługa
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Luxury Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking mógłby być lepszy.

    Czystość, wyposażenie pokoju, bardzo miła i pomocna obsługa

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    10
    Wysoki standard
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament Grand Lux z widokiem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wysoki standard

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    9,6
    Wszystko idealne polecam ,jeden z lepszych w Polsce na pewno...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Luxury Penthouse z widokiem panoramicznym
    • 3 noclegi

    Że musiałem wyjechać do domu

    Wszystko idealne polecam ,jeden z lepszych w Polsce na pewno wrócę tam

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    9,6
    Kaucja w wysokości 500 zł, o ktorej dowiedziałam sie na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kaucja w wysokości 500 zł, o ktorej dowiedziałam sie na miejscu.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 10 lutego 2018

    8,3
    Brak informacji o remoncie
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament Grand Lux z widokiem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak informacji o remoncie

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 1 lutego 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    9,6
    Wygoda, dobra cena i idealne położenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament Grand Lux z widokiem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodne łóżka, taras, internet.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2017

    10
    Bardzo udany weekend z rodziną.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Uprzejmy i pomocny personel. Czysty i dobrze wyposażony apartament, Świetna lokalizacja. Przyzwoita cena. Widok z okna.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 31 października 2017

    9,2
    Wyposażenie, lokalizacja obiektu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyposażenie, lokalizacja obiektu

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 6 października 2017

    10
    Strefa Luxury-ZDECYDOWANIE POLECAM!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Strefa Luxury-ZDECYDOWANIE POLECAM! Duże okna z widokiem na miasto, całkowicie nowe apartamenty z najwyższej klasy materiałami!!!!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 12 września 2017

    7,9
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 1 nocleg

    Brak normalnych okien (są tylko dachowe) to bardzo duży minus.

    Mieszkanie urządzone w bardzo ładnym, nowoczesnym stylu. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2017

    8,3
    Super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyzacja głośno hałasowała. Niedało się spać bez wyłączenia z kontaktu.

    Super lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2017

    10
    Widok z okna i sklep na dole
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Widok z okna i sklep na dole

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 30 lipca 2017

    10
    Lazienka z duzym prysznicem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak telewizji

    Lazienka z duzym prysznicem

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2017

    9,6
    Świetne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetnie położony lokal z genialnym widokiem na Wisłę. Czysty bardzo dobrze wyposażony z wygodnymi łóżkami. Jest klima i pralka.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2017

    8,8
    Lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Nowoczesny apartament z 1 sypialnią bez widoku
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking płatny.

    Lokalizacja.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2017

    10
    strzał w dziesiątkę
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Nowoczesny apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    czyściutko, nowocześnie, wszystko zgodne z opisem. byłyśmy w apartamencie w piątkę i nie mamy zastrzeżeń.

    Pobyt: Styczeń 2017

Obiekt ma także 66 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 68

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Aparthotel Best Views zrobionych przez Gości