Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. śląskie – opinie o hotelach
  4. Tychy – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Arena Hotel Spa & Wellness

Arena Hotel Spa & Wellness – opinie 3-gwiazdkowy

Generała De Gaulle'a 8, 43-100 Tychy, Polska

Nr 9 z 26 hoteli w mieście Tychy

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1132 opinii o hotelu

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,1

  • Komfort

    8,5

  • Lokalizacja

    8,6

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    8,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    6,7
    Miła obsługa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Zapach z łazienki (nie to żebym się do tego zapachu przyczynił)- z rur kanalizacyjnych Nie pomagało spuszczanie wody zarówno w karanie , pryusznicu czy sedesie Zapach wchodził nie wiadoma skąd. Czuć było wszędzie. Musiałem wietrzyć pokój. Już na wejściu do pokoju fetor spowodował że chciałem jak najszybciej wyjechać.

    Miła obsługa

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    6,3
    Piekna strefa spa, bardzo czysto i przestronnie, wielki plus...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak różnorodności na śniadaniach, bylismy 4 noce i praktycznie codziennie było serwowane to samo

    Piekna strefa spa, bardzo czysto i przestronnie, wielki plus za mała ilośc osob, na basenie bylismy praktycznie sami, czyste pokoje,

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    6,7
    Jestem na nie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Największym minusem jest spora grupa ludzi spoza gości hotelowych, która okupuje basen i jacuzzi. Trudno przebrnąć przez wspólną szatnię. Niestety, ale ścisk i hałas uniemożliwiają relaks w strefie spa, a szkoda bo basen jest ładny. Dodatkowa opłata za wypożyczenie szlafroków jest trochę bez gustu. Lepiej wliczyć to w cenę pokoju.

    Spory parking blisko wejścia. Miła obsługa Dobre śniadanie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    8,3
    Bardzo przyjemny hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Pieczywo na śniadanie było zimne, jakby wyjęte z lodówki. Parking nie był odśnieżony. Współpracownik zamiast męskiego szlafroka dostał damski, który był za krótki.

    Jedzenie wyśmienite! Bardzo miła obsługa. Super lokalizacja oraz duży parking.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2019

    10
    Relax blisko trasy przelotowej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Obcięte kable, które sterczały z sufitu nad podgrzewanym łóżkiem, utrudniały relax, wyglądały jak pająk/robak - brrr.

    Bardzo miła i profesjonalna obsługa recepcji, restauracji, strefy SPA, panie sprzątające - wszyscy pracownicy bardzo mili i uczynni. Strefa SPA, basenu, jacuzzi, saun. Wygodne łóżko, dobrze urządzony pokój.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    10
    Polecam z czystym sumieniem.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Brakuje windy, ciężko z bagażami iść na drugie piętro.

    Łóżka wygodne, czysto, miła obsługa, smaczne śniadania. Smaczne obiady w restauracji. Spa rewelacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2018

    9,6
    Apartament przestronny, bardzo wygodne duże łóżko,...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Apartament przestronny, bardzo wygodne duże łóżko, funkcjonalna łazienka - wanna + prysznic. Za taką cenę chyba trudno będzie znaleźć coś lepszego. Możliwość przedłużenia doby o 6 godzin bez żadnego problemu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    10
    Bardzo przyjemny i kameralny basen oraz sauny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemny i kameralny basen oraz sauny. Zaskoczyło nas przepyszne śniadanie na którym osoba unikająca glutenu wyjątkowo i smacznie sobie pojadła!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    8,3
    Polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Ceny kawy - espresso za 9 zł! Drożej jak na lotnisku po odprawie!

    Dobre wyciszenie - trwające imprezy nie były słyszalne w pokoju. Basen - zwłaszcza poza weekendem przed południem - był pusty.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    10
    Super weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Strefa spa naprawdę przyjemna, jacuzzi boskie, jedzenie pyszne, a obsługa bardzo pomocna i uprzejma. Pokoje czyste i bardzo przytulne. Woda w basenie i teren wokół trochę zbyt chłodne choć miejsce naprawdę jest przepiękne i robi spore wrażenie, bardzo klimatyczne. Jest to miejsce, do którego napewno jeszcze wrócimy.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    9,6
    Pobyt udany, ładny hotel ,czysto, byliśmy zadowoleni
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak

    Bardzo smaczne i obfite śniadania w cenie pokoju, przemiły personel, czyściutki pokój i łazienka. Smaczne danie obiadowe. Jedliśmy: żurek ,zupę krem z kalafiora oraz, ravioli szpinakowe z parmezanem- pychotka.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    7,9
    Dobre śniadanie, super strefa spa - bardzo komfortowa i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Płatność przy zameldowaniu oraz odbywające się w hotelu wesele, które było słychać pomimo zamkniętego okna.

    Dobre śniadanie, super strefa spa - bardzo komfortowa i przytulna zarazem. Blisko drogi nr 1.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    8,8
    Strefa SPA - główny cel pobytu - bardzo przyjemna kilka...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Strefa SPA - główny cel pobytu - bardzo przyjemna kilka saun, jacuzzi + basen, miła obsługa , czyste ręczniki za każdym wejściem do SPA. Dodatkowo bardzo smaczne śniadanie , a pokoje czyściutkie i przyjemne.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    10
    Pobyt bardzo udany. Mam zamiar to powtórzyć.Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak uwag.

    Śniadanie przepyszne. Bardzo duży wybór. Pokój ładny, słoneczny. Łóżko wygodne. Wszędzie czysto. Obsługa bardzo miła i kompetentna.Strefa SPA z super jacuzzi, do wyboru trzy sauny, basen i pokój relaksu. Masaż czekoladą fantastyczny.Polecam.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    Smaczne śniadania, basen i sauna, strefa wypoczynkowa.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Problem z kawą. Dostarczana na śniadanie w dzbanku od kawiarki, zamiast z porządnego ekspresu do kawy. Gdy chciało się nalać kawy, akurat "właśnie" obsługa zabierała do napełnienia. Bardzo duży minus.

    Smaczne śniadania, basen i sauna, strefa wypoczynkowa. Może trochę ciasno, ale bardzo przyjemnie. Otoczenie hotelu wspaniałe, grill. kasztanowce, wspaniały parking i obsługa na świetnym poziomie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    9,6
    Jest b. dobrze, a może być świetnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólnie ciężko do czegoś się przyczepić przy tej cenie i standardzie hotelu, ale... Hotel prezentuje się świetnie, jest czysty, personel bardzo miły i kompetentny, jednak pewne drobne niedoskonałości są w pewien sposób uciążliwie i jak dla mnie psują ogromny potencjał tego miejsca (obite rogi ścian w pokoju, złuszczona gdzieniegdzie farba, fatalna kawa na śniadaniu). Uważam, ze usunięcie tych problemów niewiele kosztuje i jest mało problematyczne a wtedy nie ma do czego się przyczepić.

    Dobre i różnorodne śniadanie, wygodne i duże łóżko, brak problemu z przedłużeniem doby, ogólnie jedynym momentem w którym odczułem, ze hotel ma 3 gwiazdki był moment w którym piłem bardzo słaby napój kawopodobny na śniadaniu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    5,4
    trochę rozczarowanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    W pokoju był potworny zaduch od wykładziny, którego nawet po otwarciu okna nie dało się pozbyć. Okna z pokoju wychodziły na drzwi wejściowe i pod pokojem salon fryzjerski, gdzie Panie od wczesnych godzin rozmawiały i paliły papierosy, które dało się odczuć w pokoju. Pomimo tego zaduchu nie szło otworzyć okna gdyż padający deszcz potwornie stukał o parapet i nie było jak spać. Minusem deszczownica w łazience bardzo wysoko, które uniemożliwiała umycie głowy. Wieczorem udaliśmy się do restauracji na kolację jednak nikt nie zainteresował się że czekamy chociażby na kartę menu.

    Pyszne urozmaicone śniadania.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    10
    Śniadanie w formie bufetu, duży wybór.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Śniadanie w formie bufetu, duży wybór. Naprawdę smaczne. Pokój spory, wygodne łóżko. Fantastyczne spa: ogromne jacuzzi, niewielki basen, dwie sauny parowe, jedna sucha dostępne dla gości. Czysto w pokoju, w spa i na terenie całego obiektu, duży parking zamykany na noc. Spokojna okolica. Bardzo dobra restauracja na terenie hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    Pobyt bardzo udany. Hotel godny polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie bardzo smaczne, niestety nie wiadomo dlaczego, do obsługi, dedykowana jedna osoba, która mimo chęci, nie mogła poradzić sobie z takim obłożeniem, co skutkowało, np. brakiem czystych talerzy, sztućców, filiżanek. Dodatkowo kawa z ekspresu w dzbankach smakowała i wyglądała jak mocna herbata.

    Hotel bardzo przyjemny. Niesamowicie przytulne, komfortowe spa. Obsługa bardzo uprzejma, na wysokim poziomie. Pokoje czyste. Lokalizacja bardzo dobra, blisko do pięknego parku przy jeziorze Paprocany.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    10
    Cudowne miejsce
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    będzie idealnie, gdy w pokojach pojawi się klimatyzacja :)

    Niespodziewanie niesamowite miejsce :)! Zatrzymaliśmy sie przypadkowo i byliśmy bardzo i pozytywnie zaskoczeni. Profesjonalna obsluga, czysto, milo i przecudowny basen, sauny i deszczownice w cenie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    6,3
    Miła obsługa przy śniadaniu i na recepcji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mozna popracować nad czystością pokoi, i godziny korzystania z basenu zdecydowanie za późne. Wymeldowanie od 12 a basen czynny od 10. Miło by było wstać o poranku i popływać a tu trzeba czekać nie wspominając o SPA :(((

    Miła obsługa przy śniadaniu i na recepcji

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 lipca 2018

    7,5
    Wielki plus to panie z recepcji, które rekompensowały...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel czysty, bardzo przyjemny. Obsługa w recepcji bardzo miła uśmiechnięta, kulturalna w stosunku do gości hotelowych. Pokoje typowe trzy gwiazdki. Jedyny minus to obsługa w restauracji pod koniec, przed zamknięciem wydawała już drinki w szklankach do kompotu co było bardzo "niesmaczne" oraz nie adekwatne do ceny.

    Wielki plus to panie z recepcji, które rekompensowały niedociągnięcia wieczornej zmiany restauracji.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 lipca 2018

    8,8
    Wysoki standard za przystępną cenę
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Proponuję, aby hotel szerzej i bardziej transparentnie informował o tym, że część basenowa dostępna jest również dla naturystów. Z tego powodu nie polecam korzystania z tej części hotelu osobom z dziećmi (chyba, że spotkanie nagiego mężczyzny lub kobiety w basenie nie przeszkadza rodzicom i dziecku).

    Komfortowe i czyste pokoje, dogodna lokalizacja, pyszne śniadania. Przyjemna restauracja, bardzo dobra kuchnia.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2018

    9,2
    Dobra miejscówka. Gdy znów będę w Tychach pewnie wrócę. Mimo braków o których napisałem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Internet, a właściwie jego brak. Zasięg tak słaby, że nie było sensu uruchamiać wifi. To co boli najbardziej, to fakt braku dbałości o szczegóły. Widać, że ogólnie właścicielowi zależy na jakości i zadowoleniu klientów. Obsługa przemiła i pomocna. Ale oni wszystkiego nie załatwią, bo goście nie są 24h w recepcji. Zarządca/menadżer hotelu powinien raz w tygodniu przejść się po pokojach i zobaczyć jak wyglądają ściany i sufity (pokój 202 i 127). Wykładzina na podłodze i paski wykładziny zachodzące na ścianę. Odklejone, podarte. Wentylatory w łazienkach to wentylatory szumiące czy traktory które budzą umarłego hałasem. Może warto wyprać tapicerkę krzesła w pokoju 127 (jak nie wyprać, to schować krzesło głęboko - wstyd coś takiego zostawiać w pokoju). Może warto poprawić silikon przy umywalce i toalecie, żeby te robaczki lubiące wilgoć, których nazwy nie pamiętam ale każdy wie o czym mówię, nie biegały po podłodze gdy myję zęby. Można tak wymienić parę innych rzeczy, ale nie w tym rzecz :))) Ocena miejsca i ogólnego wrażenia - 9/10 - starania w dbałości o szczegóły - 3/10. Więcej uwagi poświęciłbym właśnie drobiazgom które niestety widać na tle bardzo pozytywnego wrażenia obiektu.

    Obsługa - perfekt. Lokalizacja też bardzo dobra. Parking na miejscu. Wspaniałe łóżka, cudownie świeża pościel.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2018

    9,2
    Największym plusem hotelu jest SPA- niewielkie, ale bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    2 rzeczy brakowało nam bardzo- lodówki i klimatyzacji. Weekend był wyjatkowo upalny, nie mieliśmy gdzie schłodzić wody. Do tego w sobotę odbywało się jakieś przyjęcie (pewnie wesele) i nie dało się spać przy otwartym oknie z powodu hałasu. Przy zamkniętym niestety się dusiliśmy. Ale podobno są plany modernizacji hotelu :)

    Największym plusem hotelu jest SPA- niewielkie, ale bardzo klimatyczne. Basen, kilka saun, duże jacuzzi, strefa wypoczynku. Wszystko z lekko stłumionym światłem- naprawdę bardzo relaksujące miejsce. Sam hotel ok, otoczony ładnym ogrodem (byliśmy w maju), pokoje czyste, obsługa miła. Do tego pyszne śniadania- wybór naprawdę ogromny, jedzenie smaczne. Blisko stąd nad jezioro Paprocany, ok. 20 min spacerem.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    7,5
    Przyjemny dzień
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg

    W apartamencie trochę za wąska wanna, grubsza osoba może mieć kłopot, a spokojnie byłoby miejsce na szerszą wannę.

    Apartament naprawdę obszerny. Czysto. Smaczne śniadanie, dość duży wybór, można zjeść na dworze. Nie korzystałam ze spa ani basenu. Wygodne, dość twarde łóżko, tak jak lubię. Było możliwe dużo wcześniejsze zameldowanie i personel bardzo pomocny, idzie na rękę gościom przy sensownych prośbach :)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    10
    Cisza, piękny zielony ogród.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Cisza, piękny zielony ogród. Przestronne pokoje, wygodne łóżka i smaczne śniadania. Bardzo miły i komunikatywny oraz pomocny personel, rewelacyjna strefa SPA. Wyśmienity odpoczynek i dobrze spędzony czas.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    7,9
    Pokój w porządku, łazienka również.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Nie lubię, jak na śniadaniu nie ma prawdziwego ekspresu do kawy, tylko jakaś marna kawa rozpuszczalna z podgrzewacza. W ogóle śniadanie mogłoby być trochę bogatsze.

    Pokój w porządku, łazienka również. Najbardziej doceniam możliwość skorzystania z sauny, szkoda że tylko do 21:00. Całkiem niezłe jedzenie w restauracji. Dobre naleśniki na śniadanie.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 maja 2018

    7,5
    Strefa SPA bardzo dobra- szczególnie obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na standard hotelu 3-gwiazdkowego restauracja bardzo droga, wręcz ceny zaporowe. Brak lodówki, brak czajnika w pokoju. Mimo wcześniejszego przedłużenia wymeldowania na godzinę 14, już o godzinie 12 dostęp do pokoi został zablokowany.

    Strefa SPA bardzo dobra- szczególnie obsługa. Śniadania ok. Dużo miejsc parkingowych.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    6,7
    Basen i SPA, śniadanie bez rewelacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Brak gniazdek przy łóżkach, słaby prysznic tylko deszczownica , słabe ciśnienie wody, nie ma możliwości opłukania się bez moczenia włosów, przydały by się ciemniejsze zasłony lub rolety w oknach

    Basen i SPA, śniadanie bez rewelacji

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 kwietnia 2018

    5,4
    Smaczne śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Kawa - z ekspresu przelewowego. Goście hotelowi w mokrych kąpielówkach na deskach sauny, bez podłożonego ręcznika. Klienci restauracji podziwiający z góry, przez przeszklone okno, umiejętności pływackie osób w basenie . Słoneczna łąka w saunarium - dodatkowo płatna.

    Smaczne śniadanie Wygodne łóżko Czysto w pokoju Bezpłatny parking

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 25 kwietnia 2018

    8,8
    Hotel na krótki nocleg
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Co do łazienki - brak prysznica - tylko deszczownica - fatalnie rozwiązanie na szybki prysznic bez mycia głowy, tylko jedno gniazdko w pokoju , więc trzeba decydować czy ma "paść "telefon czy laptop,niezrozumiała strefa SPA - pisze przy wejściu strefa beztekstylna natomiast w saunach ludzie paradują nie dość że w strojach kąpielowych to jeszcze w klapkach - nikt na to z obsługi nie zwraca uwagi - więc po co wymagane poprawne saunowanie skoro tego nikt nie przestrzega ???!!!!!!!!!! , brak kawy z ekspresu do śniadania.

    Czysty pokój i łazienka, bardzo dobre i bogate śniadanie, dania w restauracji całkiem przyzwoite choć trochę drogie,bardzo miły i pomocny personel,duży bezpłatny parking,w miarę cicho i spokojnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2018

    9,6
    Rewelacyjny hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje ładne czyste restauracja elegancka i dania pyszne basen jacuzzi i sauny super wszystko extra wrócimy tam napewno byliśmy w17 osób i jesteśmy bardzo zadowoleni było rewelacyjnie polecam dania w restauracji przepyszne pięknie podane personel bardzo miły wszystko jest cudowne

    Jacuzzi duże super sauny basen ipokoje zadbane czysto pachnaco świetna kuchnia wszystko na wysokim poziomie wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu a było nas 17 i rozny przedział wiekowy

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2018

    9,6
    Rewelacja było wspaniale polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynie miałabym zastrzezenia do wejścia na basen z dzieckiem małym rozumiem ze nie ma brodzika ale można by było wpuścić rodziców z dzieckiem jedno z rodziców opiekowalo by się a drugie korzystało z basenu itp i potem zmiana oczywiście jakby plakalo to opuścili by obiekt by nie zakłócać gości spokój ja mam 10 miesięczna wnuczke i grzeczna i tylko mój syn i synowa nie użyli jak reszta rodziny

    Śniadanie pyszne łóżka wygodne czysto przytulnie nowocześnie jacuzzi super sauny extra pachnące w restauracji przepyszne dania ipieknie podane byliśmy w 17 osób smakowało wszystkim

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 6 marca 2018

    8,8
    Wygodny hotel z bardzo dobrym dojazdem do Katowic.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Za mało osób do obsługi przy śniadaniu - zdecydowanie nie nadążano z uzupełnianiem braków na bufecie i uprzątaniem stolików.

    Pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, ładny wystrój.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    10
    Komfortowe waruni pobytu, bardzo dobra oferta spa. Można się zrelaksować i wypocząć !
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko ok. Jestem tu po raz kolejny, ponieważ bardzo wysoko cenię sobie komfort pobytu i ofertę spa. Pokoje wystarczające, jest przy czym usiąść i popracować. Łóżka wygodne. W podróżach służbowych to ważne :) Restauracja podaje znakomitego tatara - polecam.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    7,5
    Podobało mi się.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    pokoje "zmęczone" wymagają odświeżenia. Pościel i reczniki troche podarte, w glowie łóżka włączniki świateł spiąć można je włączać. Lampki nad głową można się uderzyć ostrym końce, potem lampka robi obrót 180 stopni :) Moim zdaniem rozwiazanie do wymiany.

    Kuchnia, smacznie szybko, bogato. SPA przyjemnie i czysto Polecam.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 17 lutego 2018

    6,3
    Wybierając ten hotel liczyłem że zrelaksuje sie wraz z rodzina w spa, niestey nie udało sie.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak windy, częste braki prądu, brak możliwości odpoczynku w spa z dzieckiem ze względu na wprowadzenie w regulaminie wejścia dziecka dopiero od 3 lat, taka informacja powinna być bardziej widoczna w momencie składania rezerwacji. Porównując ten hotel do innych moim zdaniem trzeba popracować nad uprzejmością personelu oraz nad śniadaniami, tragiczna kawa oraz nie świeża wędlina, mało potraw na bufecie śniadaniowym. Jedno gniazdo do ładowania telefonu. (powinno być przynajmniej drugie koło łóżka) Zmiana ceny na wyższą ze względu na skrócenie pobytu. (zmieniłem hotel na bardziej przyjazny dla rodziny z możliwością korzystania z spa) Moja ocena na 6/10

    Lokalizacja, spa.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 15 lutego 2018

    7,5
    Śniadanie smaczne, produkty świeże, dobra Kawa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    W pokoju dla niepalących bardzo intensywny zapach po papierosach, ciężko było wywietrzyć te pomieszczenia :(, ręczniki wymagają wymiany, mają już swoje lata,

    Śniadanie smaczne, produkty świeże, dobra Kawa

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    6,3
    Bardzo pomocny personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Okropny prysznic, przy dłuższym pobycie to jednak spory problem. Dania w restauracji - hmn przesolone Brak lodówki w pokoju- to już jednak standard Brak kapci do spa

    Bardzo pomocny personel

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    7,1
    Łóżka bardzo wygodne, śniadania dość urozmaicone.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bywalam w wielu hotelach, ale to pierwszy , który nie miał na wyposażeniu czajnika. Dla mnie duże rozczarowanie. Matka z małym dzieckiem miała by problem.

    Łóżka bardzo wygodne, śniadania dość urozmaicone. Duży atut to czystość

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2018

    10
    Wygodny pokój, możliwość skorzystania z basenu i strefy SPA...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wygodny pokój, możliwość skorzystania z basenu i strefy SPA w tym samym budynku, bardzo smaczne śniadania. Szczególnie doceniam sympatyczny i pomocny personel hotelu, restauracji oraz SPA

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2018

    9,6
    Cisza w hotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Trochę ciężko o miejsce parkingowe. Średniej jakości poduszki i kołdra - bardzo się elektryzowały. Śniadanie dobre, ale np kawa z ekspresu podniosłaby jego jakość. Wifi nie działało zbyt dobrze

    Cisza w hotelu. Bardzo czysta i zadbana strefa basenowo-saunowa - wg mnie rewelacyjna. Miła obsługa w recepcji. Łatwy dojazd.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2018

    7,9
    W sumie ok. Restrauracja rekomensuje niedróbke łazienki
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wyposażenie łazienki, wanna z hydromasażem, niezbyt czysta, w paskudny sposób "przyklejona do sciany", zacieki brudu, i zimna woda.. Telewizja "zacina się", strumień wideo przez TCPiP. Odradzam pokój z taką wanną.

    Miejsce nawet przyjemne. Duży plus to kręgielnia i bilard.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2018

    9,6
    Bardzo komfortowy hotel , za stosunkowo niewygórowaną cenę ,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak słuchawki prysznicowej w kabinie , bardzo śliski brodzik , za mało kontaktów w pokoju

    Bardzo komfortowy hotel , za stosunkowo niewygórowaną cenę , miła i sympatyczna obsługa , smaczne i urozmaicone śniadanie , pokój czysty z bardzo wygodnym łóżkiem

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2018

    9,2
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uregulowań w zakresie strefy nagości do której jest dostępność dzieci

    Hotel z dobrym dojazdem. Ładnie zagospodarowany teren wokół obiektu. Nowoczesne komfortowe spa, fajny basen, zważywszy iż w spa jest strefa nagości pobyt dzieci powinien być uregulowany, ewentualnie powinna dotyczyć tylko i wyłącznie saun z odpowiednią informacja. Pokoje w dobrym metrażu, klasycznym hotelowym umeblowaniu wygodne materace, ściany w pokoju który zajmowaliśmy, wymagają odświeżenia, nieduża rzecz niepotrzebnie ujmuje bardzo dobremu wrażeniu z pobytu w tym hotelu. Bardzo dobre z dużym wyborem śniadania, uprzejmy profesjonalny personel z przyjemnością skorzystam z oferty hotelu w przyszlosci

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2018

    7,9
    Ogólnie jestem zadowolona
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    mały wybór zabiegów w Spa - jedynie masaże, zarezerwowałam masaż na tydzień przed terminem przyjazdu i tylko dlatego w ogóle to sie udało. Na miesjcu brak wolnych terminów na masa więc to oceniam słabo!

    ogólnie obiekt oceniam do dobry, cena adekwatna do jakości, śniadania smaczne aczkolwiek poprawne, dania z karty pyszne i pięknie podane. Spa jest przyjemne i bardzo estetyczne.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2018

    9,6
    Najsłabszym punktem jest recepcja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    recepcja

    Najsłabszym punktem jest recepcja. To najbrzydszy element hotelu. Do tego obsługa, która nas przyjmowała nie była zbyt miła. O wszystko musieliśmy się dopytywać. Pokój ładny, duże wygodne łóżko, duża łazienka, czysto. Szafa na ubrania i biurko na wyposażeniu. Jedynie do czego mogę się doczepić to prysznic wyposażony tylko w głowicę , bez węża prysznicowego i przez to mało wygodny. Strefa SPA rewelacyjna. Bardzo czysto, estetycznie, pięknie wykończone pomieszczenia. Do dyspozycji trzy sauny , jacuzzi , basen, strefa wypoczynku. W basenie mogłaby być cieplejsza woda, ale dało się wytrzymać. Wspaniale się wypoczywa w tej strefie, więc gorąco polecam. Strefa restauracyjna również ciekawa, kilka sal, jedna z balkonem wychodzącym nad basen. Bardzo klimatycznie. Trochę zdziwiło nas brak piwa pszenicznego w barze, w mieście, które posiada znany w całej Polsce browar …. Ale to może jednorazowa wpadka. Jeśli chodzi o śniadania to również duży pozytyw – dobre produkty, dobrej jakości, urozmaicone, niczego nie brakowało, kelnerka na bieżąco uzupełniała szwedzki stół. Z całą pewnością polecam to miejsce na weekendowy wypad. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Warto tu przyjechać.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    10
    Zapamiętam na długo!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 5 noclegów

    Obsługa hotelu bardzo miła. Śniadanie przepyszne. Pokój bardzo czysty oraz w przyjaznych kolorach. Dostęp do WiFi i telewizora 24/h. Basen dostępny w hotelu bez opłat oraz zadbane jak na ilość gości.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 25 grudnia 2017

    8,8
    Bardzo czysty obiekt, na wysokim poziomie, gustownie...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Zasłony w pokoju na parterze mogłyby się łatwiej zasuwać. Napełnianie spłuczki trwa 30 minut - należy wyczyścić zawór. Spod brodzika sączy się woda zalewając łazienkę. W nocy słychać hałasy dochodzące z pokoju obsługi. Wszystkie mankamenty dotyczą pokoju nr 16.

    Bardzo czysty obiekt, na wysokim poziomie, gustownie urządzony z wyśmienitym zapleczem jeśli chodzi o śniadanie. W restauracji pianino dla tych którzy potrafią na nim grać :) Profesjonalna obsługa zachęca do korzystania z hotelu. Chętnie skorzystam z tego obiektu jeszcze raz ale wolałbym trafić do innego pokoju.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2017

    7,5
    Czyste pokoje, odpowiednia temperatura, późna godzina...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Niewielka strefa wellness, brak windy (przy pokoju na drugim piętrze jest to kłopotliwe). Choć obiekt oferuje śniadania do 10, już o 9.30 na szwedzkim stole znajduje się niewiele składników. Obsługa nie uzupełnia braków.

    Czyste pokoje, odpowiednia temperatura, późna godzina wymeldowania (dwunasta). Osoby chcące skorzystać ze strefy wellness przed wyjazdem mogą to jeszcze zrobić. (basen czynny od dziesiątej). Duże jakuzzi.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2017

    6,7
    Warto przyjechać ze względu na fajną strefę SPA.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Śniadania są słaba stroną hotelu. Również dania w restauracji bardzo drogie a z jakością różnie. Nie wiem jak zdobyła tytuł najlepszej restauracji w Tychach. To jak jest w innych?

    Strefa SPA bardzo dobra. Pokoje bardzo dobre.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 30 listopada 2017

    8,8
    Jestem zadowolony i bardzo polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Krótki czas pobytu :)

    Łatwy dojazd do hotelu - żadnych problemów z odnalezieniem; miła i sympatyczna oraz co ważne - bardzo sprawna obsługa (maks do 5 min formalności), pokoje i toalety wewnątrz - elegancko wysprzątane, niczego nie brakuje (ręczniki - nawet w nadmiarze). Łatwo dostępne obiekty SPA (w tym basen) oraz bogaty wybór menu śniadaniowego.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 listopada 2017

    7,5
    Dobre wrażenie podczas pierwszego pobytu. Cisza, komfort i spokój. Ciekawy basen. Dobre śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Hotel najciekawszy w okolicy z basenem i całym spa do dyspozycji w rozsądnej cenie do jakości. Śniadanie urozmaicone i wystarczające na początek dnia. Ogólnie czysto i można wypocząć po całym dniu pracy.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 16 listopada 2017

    10
    Mile spędzony czas
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko mi się podobało

    Bardzo sympatyczna obsługa, pyszne śniadania, czyste i wygodne pokoje. W tym samym czasie w hotelu odbywało się wesele więc obawiałam się że będzie problem z hałasem w nocy ale nic takiego nie miało miejsca. Basen i strefa SPA jest bardzo przyjemna. Jedzenie w restaurcji było bardzo smaczne.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 11 listopada 2017

    8,8
    Cicho , smacznie, przyjemnie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Prysznic ograniczony do główki prysznicowej pod sufitem w kabinie prysznicowej ( bez "węża" i możliwości regulacji strumienia czy przełączania na dolny strumien) . bardzo niekomfortowe.

    Duże biurko przy którym można było wygodnie popracować.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 9 listopada 2017

    6,3
    Nie wszystko złoto, co się świeci
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Personel - panie na recepcji przy mnie obgadujące innego klienta, warczące na siebie nawzajem, wyraźnie słyszana w restauracji mniej lub bardziej żartobliwa, okraszona przekleństwami kłótnia kucharzy; Centrum SPA - czynne tylko do 21:00, to krótko. Słabe wifi.

    Jedzenie było smaczne, zarówno kolacja, jak i śniadanie. Hotel nowy/odnowiony. Dobrze skomunikowany - tuż przy stacji PKP i lodowisku miejskim.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 6 listopada 2017

    5,8
    Odradzam pobyt z dziećmi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Z przykrością stwierdzam - spa w hotelu nie nadaje się dla rodzin z dziećmi . Wszędzie obowiązuje strefa nagości . Niestety pobyt nie należał do udanych ze względu na brak komfortu - nie każdy preferuje pływać oraz korzystać z spa oglądając nagie osoby tymbardziej w obecności dziecka ( dziewczynki 9 letniej ) Pani w recepcji nie pofatygowała się aby mnie o tym wcześniej poinformować .

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 26 października 2017

    7,9
    Byłoby super, ale obsługa spa zepsuła wrażenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Największy minus, który zepsuł dobre wrażenie to obsługa spa. Niestety pani bardzo się spieszyła i zaczęła wszystko wyłączać i wyganiać klientów przed czasem, przed godziną 21.00. Chciałam na sam koniec skorzystać z dosłownie 30 sekundowego prysznica z aromatycznym olejkiem, żeby pójść już z tym zapachem spać; niestety o 20.47 prysznice już były wyłączone :-( Na moję uwagę, że nie ma jeszcze 21.00, pani odpowiedziała, że musi sobie już wszystko powyłączać bo to długo zabiera... Przepraszam, ale czy ktoś zamyka sklep wcześńiej jak w nim pracuje?! Jak ja prowadzę zajęcia do godziny, to prowadzę je do godziny X. Tu chodzi o zasady, już nie o te głupie 3 minuty! Byłam z koleżankami zniesmaczona. I drugi wielki minus, to grzyb (taki już prawie zwierzątko włochate, brrr) w łazience na suficie plus łuszcząca się farba i brak wieszaków w łazience, ani jednego!

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Świetne spa. Przepyszne, urozmaicone i obfite śniadanie.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    9,6
    Napewno wrócimy tu nieraz!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak windy ale hotel ma tylko 2 pietra więc nie stanowi to dużego problemu.

    Super hotel! W cenie noclegu SPA bez limitu czyli basen, ogromne jacuzzi, 2 sauny: sucha i parowa, rest room! Bardzo wygodne łóżko, fajny pokój z łazienką. Bardzo dobre śniadanie, duży wybór. Doba hotelowa do 12! dzięki temu rano również można skorzystać z oferty SPA!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    7,5
    akceptowalny pobyt za przyzwoite pieniądze
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Pani w spa/basenie mogłaby nie wyrzucać wszystkich już 10 min przed ewentualnym zamknięciem . W restauracji je się śniadanie na gołych stołach bez żadnych obrusów lub podkładek . ( dość surowo ) .

    czysto i schludnie .

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 4 października 2017

    10
    Przyjemny hotel z kameralnym SPA i świetnym jedzeniem za...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Przyjemny hotel z kameralnym SPA i świetnym jedzeniem za naprawdę niewielkie pieniądze. Gorąco POLECAM !!!! A jak komuś jeszcze mało to można obok skoczyć na lodowisko:)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 2 października 2017

    9,6
    Polecam Arenę na weekendowy relaks!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    - bardzo śliski brodzik w łazience - brak mobilnej słuchawki prysznicowej - brak lodówki, czajnika, szlafroków - trochę "smutny" wystrój pokoju - poszewki i prześcieradła nie z czystej bawełny - przy saunach nie działała misa z lodem do schładzania

    To był już nasz drugi pobyt weekendowy w Arenie. Przyjechaliśmy tu ponownie ze względu na świetną strefę wellness, dobrą restaurację, korzystną cenę za nocleg Booking Genius i miłą atmosferę panującą w całym obiekcie. + głęboki basen z przeciwprądem i ciepłą wodą + dobrze nagrzana sauna i dwie obszerne łaźnie - do 21 + dobra strefa schładzania (kubeł, wiele pryszniców) + super duże i ciepłe jacuzzi z mnóstwem dysz + smaczne i ciekawe (choć drogie) dania w restauracji - do 22 + dobre, świeże lokalne piwa w barze - do 23 + urozmaicone śniadanie z dobrej jakości produktów + bardzo czysto w całym hotelu + miła i uśmiechnięta obsługa + bezpłatny wygodny parking

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 2 października 2017

    9,6
    Polecam Arenę na weekendowy relaks!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    - bardzo śliski brodzik w łazience - brak mobilnej słuchawki prysznicowej - brak lodówki, czajnika, szlafroków - trochę "smutny" wystrój pokoju - poszewki i prześcieradła nie z czystej bawełny - przy saunach nie działała misa z lodem do schładzania

    To był już nasz drugi pobyt weekendowy w Arenie. Przyjechaliśmy tu ponownie ze względu na świetną strefę wellness, dobrą restaurację, korzystną cenę za nocleg Booking Genius i miłą atmosferę panującą w całym obiekcie. + głęboki basen z przeciwprądem i ciepłą wodą + dobrze nagrzana sauna i dwie obszerne łaźnie - do 21 + dobra strefa schładzania (kubeł, wiele pryszniców) + super duże i ciepłe jacuzzi z mnóstwem dysz + smaczne i ciekawe (choć drogie) dania w restauracji - do 22 + dobre, świeże lokalne piwa w barze - do 23 + urozmaicone śniadanie z dobrej jakości produktów + bardzo czysto w całym hotelu + miła i uśmiechnięta obsługa + bezpłatny wygodny parking

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 19 września 2017

    5,8
    Słabo - kilka wesel i brak szacunku dla gości którzy chcieli odpocząć
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak informacji o fakcie odbywania kilku wesel w hotelu - nieustający hałas uniemożliwił wypoczynek. Menedżer hotelu powinien poinformować o takim fakcie. Wyrzucone pieniądze i zszargane nerwy zamiast odpoczynku

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    komfortowe lóżka, ogolna czystosc w pokoju i lazience, plus...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    TV mialo małe problemy z 'łapaniem' kanałów telewizyjnych. Temperatura otoczenia w spa była zdecydowanie za niska w porównaniu do wody w basenie. Wychodząc z jacuzzi było czuć lekki przeciąg i chłód od drzwi z szatni, co może sprzyjać że ktoś może nabawić sie przeziębienia. Poza tym wszystko na plus.

    komfortowe lóżka, ogolna czystosc w pokoju i lazience, plus za suszarke do włosów. Pyszne śniadanie. Mila obsluga. Pozatym spa na wielki plus, caly wystroj i klimat sprzyjał wypoczynkowi.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 7 września 2017

    9,2
    Pobyt uważam za bardzo udany i na pewno będę chciała ponownie odwiedzić hotel Arena.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Moim zdaniem prysznice bez słuchawki są bardzo niewygodne, i nie powinny być instalowane w hotelach, jest to bardzo niekomfortowe. Minusem jest również tylko jeden kontakt w całym pokoju!

    Podobało mi się spa - świetny basen, jacuzzi, oraz sauny. Strefa spa urządzona w bardzo dobrym stylu, w takich warunkach można się naprawdę zrelaksować! Dodatkowo obsługa personelu na bardzo wysokim poziomie, przez co czułam się w hotelu bardzo komfortowo.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    9,6
    Ultraprzyjemny relaks na Śląsku
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Idealnie, gdyby strefa spa była czynna jeszcze dłużej (obecnie w godzinach 10-21).

    Świetne miejsce za niewysoką cenę. Bezpłatny dostęp do strefy spa z wieloma atrakcjami (czyściutko, urządzone ze smakiem, kameralnie, bez tłumu korzystających). Bardzo dobre i różnorodne śniadanie. Dobra lokalizacja dla niezmotoryzowanych - po sąsiedzku ze stacją Tychy Lodowisko oraz przystankiem autobusów i trolejbusów do centrum.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2017

    10
    Szczególny hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusów brak!

    Polecam! Naprawdę warto zatrzymać się w tym hotelu! Czysto, pachnie, Servis po prostu super! Personel wspaniały! Śniadania? Nie wiadomo co wybrać aż tyle tego dla każdego coś 😊wszystko zawsze świeże i przede wszystkim wędliny swojskie! Piękny zielony ogród za hotelem, można znaleźć intymne miejsce i spokojnie wypocząć. Łazienka czysta, codziennie bardzo dokładnie sprzątają, codziennie świeże ręczniki. Łóżka bardzo wygodne i nie wylezane materace! No i hotel praktycznie ę centrum. Serdecznie polecam. Mój kolejny pobyt na pewno w tym hotelu!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2017

    7,1
    W pokojach czystko, personel pomocny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Godziny otwarcia basenu który był otwarty dopiero od 10 i zamykany o 21. Basen nie bul rownież dostepny dla dzieci poniżej 3lat.

    W pokojach czystko, personel pomocny

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2017

    10
    Wypoczynek w pełni udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spa rewelacja, do godziny ok 15 bylysmy ze znajoma same, basen jaccuzi sauny super, wszystko nowe czyste ladne i zrobione z gustem, masaz super. Sniadanie roznorodne dobre. Ladny ogrod, przyjechalam w celu wypoczynku i udalo mi sie to :) polecam

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2017

    4,2
    Niskiej jakości hotel z kiepskim śniadaniami
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Brak klimatyzacji w hotelu, W SPA niestety był jakiś wieczór Panieński oraz mnóstwo dzieci(w strefie saun - nagości) również. Ogólnie bardzo tłoczno a w dodatku na cały hotel jedynie 4 leżaki i swa krzesła do odpoczynku. Jakość wykończenia bardzo kiepska Na śniadaniach na pół godziny przed zamknięciem nie było w ogóle ciepłych dań a zimne w opłakanym stanie jakościowym i estetycznym

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2017

    7,9
    Centrum spa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji w pokojach. Było gorąco i słaby prysznic-zamontowany tylko do sciany😞

    Centrum spa. Wspaniały basen , jacuzzi i duży wybór saun. Wszystko w cenie pobytu a to duży plus. Cudowne miejsce na wypady z dziećmi i nie tylko. Ale przy polskiej pogodzie zawsze jest jakaś alternatywa dla najmlodszych

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2017

    7,9
    Nasz pobyt uwazamy za udany, przyjemny i na pewno tam wrocimy.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Prysznic - woda rozpryskuje sie po calej kabinie a cisnienie jest tak male ze kobieta nie jest w stanie splukac napienionych wlosow. Wentylator w lazience tez nie dzialal wiec jak tu we dwoje???? Woda w basenie troche za zimna.

    Jedzenie, sniadania, obiekt, ludzie, praktycznie wszystko.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2017

    4,2
    jedzenie w miarę ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Tragiczna akustyka między pokojami. Przez cały pobyt w hotelu towarzyszyły nam odgłosy namiętnego romansu kochanków zdradzających partnerów.

    jedzenie w miarę ok

    Pobyt: Lipiec 2017

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: