Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Hotel Arkada – opinie

Niwna 48, 96-200 Rawa Mazowiecka, Polska

Nr 3 z 4 hoteli w mieście Rawa Mazowiecka

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 130 opinii o hotelu

8,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,6

  • Komfort

    8,3

  • Lokalizacja

    8,2

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    8,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,5

  • Bezpłatne WiFi

    8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 53

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2018

    8,8
    Poza minusami recepcji, Hotel na plus pod kontem czystości...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo wcześniejszej rezerwacji czas oczekiwania 40 min na znalezienie mojej rezerwacji na klucz do pokoju to jedyny minus. Oraz udostępnienie i zrealizowanie kodu promocyjnego że strony bokung recepconista odpowiedział że on się na tym nie zna...

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 17 marca 2018

    9,2
    Łóżka bardzo wygodne, duża przestrzeń i czystość, dużo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    więcej serdeczności od obsługi

    Łóżka bardzo wygodne, duża przestrzeń i czystość, dużo przestrzeni wokół obiektu i blisko do Rawy, śniadanie bardzo smaczne.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 25 lutego 2018

    7,5
    Śniadanie było bardzo smaczne, w pokoju ciepło i czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Można było by poprawić drzwi do pokoju, gdyż poruszają się w momencie otwarcia okna lub drzwi innego pokoju na korytarzu

    Śniadanie było bardzo smaczne, w pokoju ciepło i czysto. Wygodne łóżko.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 lutego 2018

    7,9
    Było ok
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólnie super z wyjątkiem jednego ogromnego minusa- nie ma restauracji w hotelu ani sklepów w pobliżu więc jedzenie trzeba zamawiać z miasta co jest dużym minusem, ponieważ malo kto dowozi jedzenie do hotelu (polecam knajpę z domowymi obiadami- Kwadrat- tanio, smacznie i duże porcje) Brak czajnika w pokoju - dostępny jedynie na korytarzu.

    Śliczny obiekt. Pokoje bardzo duże, ładne, czyste. Miła obsługa. Parking duzy, ładny ogród i miejsce do zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2017

    9,2
    Cichutko, spokojnie z drobiazgami do poprawy ale super :d
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Tylko to dociekliwe oglądanie wraz ze spisywaniem danych z Dowodu Osobistego nie powinno mieć miejsca no I to nieszczęsne zimno... Ale obie te rzeczy można łatwo pokonać co szczerze Właścicielom tego fajnego obiektu sugeruję zrobić :d Poza tym śmiało polecam I wrócę na pewno :d

    Zacznijmy od lokalizacji która jest świetna. Tuż pod miastem na uboczu ale niedaleko drogi by łatwo było dotrzeć. Pokój czysty, zadbany tylko było przeraźliwie zimno. Rozgrzał się dopiero około 3 godzin po moim wejściu tam. łóżKa wygodne, pościel bardzo dobra! Obsługa bardzo miła choć był element który mnie odstrasza I uważam że nie powinien mieć miejsca w prestiżowych Pensjonatach a mianowicie oglądanie dowodu osobistego. Poza tym parking ogromny, obiekt ładny więc śmiało polecam :d

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 18 listopada 2017

    7,1
    Spoko tylko niech dbają bardziej o czystość
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Co do czystości to ... butelka po harnasiu za stolikiem nocnym... pożółkłe prześcieradło.... ogólnie wsówka do włosów po poprzednich gościach delikatnie wbiła mi się w stope

    Ładny ogród i pokoje z łazienkami przyjemne

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 1 października 2017

    5,4
    Wystrój pokoju bardzo przyjemny, tak samo jak cale obejscie...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość prysznica zostawiała nieco do życzenia, poza tym uchwyty w kabinie-odpadające. Dodatkowo brak restauracji na miejscu był niedogodnoscią.

    Wystrój pokoju bardzo przyjemny, tak samo jak cale obejscie hotelu-bardzo ladnie zagospodarowane.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 21 września 2017

    5,4
    Nie polecam. W tej cenie można znaleźć niemal luksusowy pokój w fajnym dużym hotelu, niedaleko.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka, prysznic leje jak gąsior od wina, bateria precyzją dorównuje żulowi po kilku nalewkach, ponadto powódź na podłodze w trakcie kąpieli. Pajęczyny w wielu miejscach. Światło blade i fioletowe jak lampa na komary.

    Chyba tylko lokalizacja.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2017

    6,7
    Raczej nie polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -Brak restauracji- -wifi jak jest to może tylko przy recepcji- -odpływ z prysznica chyba zatkany bo woda spływała przez godzinę- -pokoje na poddaszu dla osób poniżej 160cm, mając 187cm wzrostu - masakra- - pracownicy niezbyt uprzejmi (poza panią na recepcji)- -bardzo mały tv oddalony od łóżka- -śniadanie to żart-

    -Wygodne łóżko- -Dostępność na korytarzu czajnika, herbaty I kawy.- - Czysto w pokoju- -Niestety to jedyne zalety tego hotelu.-

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 czerwca 2017

    6,7
    Priorytet to imprezy okolicznościowe. Usługa hotelowa jest tutaj raczej na doczepkę.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    - hałaśliwy personel (sprzątanie sąsiednich pokoi o godzinie 16 - drzemka po trasie odpada, śmiechy, hihy na cały korytarz, kilkukrotne wołanie sprzątaczki i szarpanie za klamkę "w poszukiwaniu Marzeny". W końcu musiałem wstać i otworzyć, bo pewnie szarpano by tak jeszcze parę razy) - duże przeciągi i mało prywatności (drzwi do pokoju takie same jak do łazienki - niewyciszone, z przeszkleniami, przy otworzonym oknie zasysały powietrze z korytarza jak odkurzacz) - brak prądu w gniazdku przy łóżku - słabe WIFI (działało losowo) - stosowanie praktyki "płacenia z góry" dla wysokich (190+) - skosy w pokoju utrudniały dostęp do toalety i łóżka

    - dobre śniadania (dobrze wyposażony stół szwedzki -foto) - duży parking - bezpłatny dostęp do ciepłej kawy i herbaty w korytarzu - czysty i wysprzątany pokój (+ zestaw ręczników i wody do picia)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 30 maja 2017

    5,4
    Słabo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    W czasie mojego pobytu było 7 komunii i 2 poprawiny równocześnie! Niby jest restauracja, ale była zajęta. Ogólnie nie rozumiem, po co są oferowane pokoje w czasie, gdy nie ma możliwości organizacyjnych żeby obsłużyć gości hotelowych.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2016

    5,4
    Lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Biurko bez krzesła, Wyrwane gniazdko przy biurku, Brak prysznica, zamiast tego malutka wanna, Przez całą noc w okno świeciła lampa oświetlająca budynek, przez co w pokoju było jasno jak w dzień pomimo zasunięcia zasłon, Owady z zewnątrz pchające się do środka, jedyny ratunek, to zamknięcie okna i w konsekwencji zaduch w pokoju

    Lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2016

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    7,9
    dobre miejsce, dużo zieleni i miejsca przy hotelu, czysto
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    w pokoju słychać było szum z wentylacji, który mi przeszkadzał

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    7,5
    Ok.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Wszystko

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    10
    Bardzo mila obsluga
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mila obsluga

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    6,3
    Komary
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komary w pokoju, które nie dały spać. Pokój powinien mieć moskitierę lub inne środki, które by odstrasza owady.

    Miła obsługa i czystość w pokoju.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    8,8
    Duże pokoje, cisza, super obiad dnia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji, chociażby baru, słabe śniadanie ,

    Duże pokoje, cisza, super obiad dnia

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 czerwca 2018

    7,1
    Brak restauracji
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 8 maja 2018

    10
    ok
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    nie myślałem o tym

    superf

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    9,6
    nocowałbym tam znowu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    mogłoby nastąpić małe dopieszczenie czystości

    Śniadania bardzo dobre, kawa z expressu rewelacja, kawa i herbata dostępne non stop, otoczenie cudowne

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 marca 2018

    10
    Brak restauracji
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 25 lutego 2018

    9,2
    polecam
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    zbyt gorąco i duszno w pokoju

    smaczne śniadanie

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2018

    6,3
    Brak możliwości zjedzenia obiadu/kolacji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak możliwości zjedzenia obiadu/kolacji. Produkty na śniadanie nie wyglądały na świeże i nie były smaczne.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2017

    9,6
    Było super
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duży pokój, duże lozko

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 5 listopada 2017

    6,3
    Wanna w łazience i trochę zimno
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wanna w łazience i trochę zimno

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 września 2017

    9,2
    Brak kanału muzycznego w pokoju nr 14
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak kanału muzycznego w pokoju nr 14

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 16 września 2017

    7,1
    Duży pokój, wszystko poprawnie mimo późnego dotarcia do...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duży pokój, wszystko poprawnie mimo późnego dotarcia do hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 16 września 2017

    10
    Idealne miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wszystko było super

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2017

    8,8
    Dobry na każdą okazję
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania mogłyby być trochę lepsze i serwowane wcześniej

    Miał obsługa ładny i funkcjonalny obiekt dosyć dobra lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2017

    9,2
    Jakość do ceny świetna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jakość do ceny świetna. :) Polecam

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 30 lipca 2017

    7,9
    Służbowo dużo pracowałem w pokoju z internetem.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Dużo much i os. Brak obiadów i kolacji.

    Śniadania smaczne.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 30 czerwca 2017

    10
    Super
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    czysto, wygodnie, godne polecenia

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 3 maja 2017

    6,3
    Pokoj ok jednak poziom sniadan
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety sniadanie bylo jedna wielka pomylka. Tak skromnego posilku dawno nie widzialem

    Czyste i schludne pokoje

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 24 lutego 2017

    10
    wszystko
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    wszystko

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 28 października 2016

    5,8
    obsługa sympatyczna
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    ktoś chyba zapomniał o toalecie.....

    obsługa sympatyczna lokalizacja dobra miejsce fajne cicho, spokojnie, można odpocząć

    Pobyt: Październik 2016

  • Ocena dodana: 22 września 2016

    8,3
    Arkada
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ok.czysto. smaczne jedzenie

    Pobyt: Wrzesień 2016

  • Ocena dodana: 5 września 2016

    8,8
    Wszystko ok
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji przy mniejszej ilości gości

    Duży przestronny pokój, wygodne łóżka, duży tv i dobrze odbiera kanały

    Pobyt: Sierpień 2016

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 20 marca 2016

    7,5
    Złe oznakowanie dojazdu GPS.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Złe oznakowanie dojazdu GPS. Widać to owszem z mapy na stronie www, ale na potwierdzeniu rezerwacji mapy nie ma. Dobrze byłoby dodać, że hotel znajduje się ok. 2 km od Rawy Mazowieckiej przy drodze 707 do Skierniewic, by nie błądzić.

  • Ocena dodana: 30 lipca 2015

    6,3
    Cicho i spokojnie, czysto.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze

    zamówienie na śniadania i kolację trzeba robić w recepcji hotelu. Nie ma menu. Po zamówieniu pani przyniosła zupełnie inne zamówienie

    Cicho i spokojnie, czysto.

  • Ocena dodana: 26 lipca 2015

    3,8
    prusaki w pokoju, wanna z prysznicem bez możliwości...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    prusaki w pokoju, wanna z prysznicem bez możliwości powieszenia słuchawki, 2 wielkie łożka w maleńkim pokoju bez możliwości poruszenia się, pokój przesiąknięty zapachem papierosów, fakt, że musiałem zapłacić z góry podczas meldunku - chyba się boją, że po zobaczeniu pokoju ktoś mógłby się wycofać.. gdybym nie musiał to bym nie nocował..

  • Ocena dodana: 26 lipca 2015

    5,0
    Duże łóżko i internet wi-fi.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Brudno pod prysznicem. Podczas pobytu zabiłem 2 robale, w pokoju śmierdziało. Nie można było zasnąć z powodu dobiegajacego głosu zza okna - co minutę układ wentylacyjny przypominał o swoim istnieniu i hałasował. Brak klimatyzacji.

    Duże łóżko i internet wi-fi.

  • Ocena dodana: 7 lutego 2015

    6,7
    Duże, wygodne łóżko i miejsce do pracy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Pusty hotel, ale wszyscy goście ulokowani obok siebie. Przestarzała albo wadliwa hydraulika dawała o sobie głośno znać wieczorem. Brak restauracji, więc na obiad/kolację trzeba się udawać w inne miejsce.

    Duże, wygodne łóżko i miejsce do pracy.

  • Ocena dodana: 9 maja 2016

    5,8
    Ciche , w miarę zlokalizowane (przejezdne ) miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Śniadanie za dopłatą 20 zł? W porządku, ale nie tym miejecu, lepiej zjeść coś po drodze.

    Ciche , w miarę zlokalizowane (przejezdne ) miejsce

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2016

    7,9
    Jajecznica podana na śniadanie 10/10
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa

    Jajecznica podana na śniadanie 10/10

  • Ocena dodana: 30 września 2015

    7,1
    Minus - brak możliwości zjedzenia kolacji = brak restauracji
    • Podróżujący w pojedynkę

    Minus - brak możliwości zjedzenia kolacji = brak restauracji

  • Ocena dodana: 7 września 2015

    7,5
    Ciekawy obiekt.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Ciekawy obiekt. Bardzo ładny ogród przygotowany pod wesela.

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2015

    6,7
    Pokuj i łazienka czyste
    • W parze

    Brak

    Pokuj i łazienka czyste

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2015

    7,5
    Przyjemny hotel w dogodnej lokalizacji duży parking mila...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Przyjemny hotel w dogodnej lokalizacji duży parking mila obsługa

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2015

    6,9
    Bardzo skromne sniadanie, zepsuty ekspres do kawy, brak...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Bardzo skromne sniadanie, zepsuty ekspres do kawy, brak soków.

  • Ocena dodana: 8 maja 2015

    8,3
    Lampa podświetlająca obiekt świeciła prosto w okno, nocą w...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Lampa podświetlająca obiekt świeciła prosto w okno, nocą w pokoju było jasno jak w ciągu dnia.

  • Ocena dodana: 8 maja 2015

    9,2
    Wygodne łóżko,
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Wygodne łóżko, ekstra czysta pościel, super śniadanie !

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2015

    7,5
    Czysty pokój i łazienka, dobra lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Bardzo słabe śniadania.

    Czysty pokój i łazienka, dobra lokalizacja.

  • Ocena dodana: 9 lutego 2015

    7,1
    Lampa podświetlająca obiekt świeciła prosto w okno, nocą w...
    • Podróżujący w pojedynkę

    Lampa podświetlająca obiekt świeciła prosto w okno, nocą w pokoju było jasno jak w ciągu dnia, co uniemożliwiało dobry sen

Obiekt ma także 54 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 53

Goście ocenili również te obiekty: