Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Hotel Barczyzna Medical Spa – opinie 3-gwiazdkowy

Barczyzna 12, 62-330 Nekla, Polska

Nr 1 z 2 hoteli w mieście Nekla

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 102 opinii o hotelu

8,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,2

  • Komfort

    8,8

  • Lokalizacja

    8,3

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    8,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 56

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    5,0
    Profesjonalny personel w SPA.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słaba kuchnia, długi czas oczekiwania na posiłek w restauracji - ponad godzinę! Korzystałam z kurortu w piękną pogodę, ale nie dałam rady wypic kawy na restauracyjnym tarasie, ponieważ stoliki nie były sprzątane godzinami. Cała obsługa skupiona na szykowanym przyjęciu weselnym, a goście indywidualni traktowani jak intruzi

    Profesjonalny personel w SPA. Polecam masaże.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    5,4
    Mieszane uczucia ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Malo zachecajaca architektura wnetrz - dlugie korytarze, zimne przestrzenie, restauracja architektonicznie zamknieta od strony widokowej ( widok na parking) brak sprzatania w pokoju, brak mozliwosci skorzystania z zabiegow spa & medical ( nie ma miejsc i tyle) ! Mieszkajac na parterze trzeba bylo isc pietrem do restauracji czy na basen !! organizacja imprez dla osob z zewnatrz w przejsciu korytarza to pomylka, do tego slaba akustyka, w pokoju non stop slychac bylo jak ktos cos mowi idac korytarzem ; odglosy z przyjecia w przejsciu i otwierajace/ zamykajace sie drzwi zewnetrzne; brak miejsca kameralnego dla gosci; czulismy sie jak w szpitalu lepszej kategorii; zwykle panele laminowane w pokoju powodowaly, ze bylo slychac stukanie psa; gdy nie ma pogody zostaje basen, sauny i bawialnia dla dzieci. Gdyby architekt wnetrz sie postaral to mozna by tu milo spedzac czas .... niby nowy obiekt a jednak wybor materialow wykonczeniowych zepsul wiele.. pierwszy raz bylismy w spa, w ktorym nie mozna skorzystac z zabiegow (!) naprawde mozna to by zorganiziwac lepiej, goscie nie powinni byc stawiani po sciana, gdy juz sa na miejscu, a nikt nie musi wczesniej dowiadywac sie czy bedzie mogl isc do spa... dla mnie ponuro...

    Obiekt ladnie polozony w otoczeniu lasow, bardzo dobra kuchnia, bdb jacuzzi

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 października 2018

    7,9
    Generalnie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak herbaty w pokoju, tylko kawa. Pod prysznicem zbiorniczek z mydłem był pusty. Przydałyby się jednorazowe kapcie - nie ma wykładziny.

    Okolica bardzo spokojna, idealne miejsce na wyciszenie od miejskiego zgiełku pod warunkiem, że nie trafi się na firmową imprezę. Śniadanie smaczne i urozmaicone. Personel bardzo miły. Pokoje czyste i dosyć duże.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,2
    elegancki
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    cena mogłaby być niższa - chociaż może byłem w okresie targowym stąd taka wysoka. do niczego więcej nie da się doczepić

    Cisza, spokój, piękny hotel, czysto, basen, parking, miła obsługa, super wyposażone pokoje. W sumie hotel był elegancji ( nigdy bym się nie spodziewał że w takim zaciszu jest tak świetny hotel.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    6,3
    Miły hotel dla lubiących spokój i cisze
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Usytuowanie pokoju i konieczność przejścia na basen w szlafrokach przez restauracje, rozstawione stoły na jakąś uroczystość w przejściu- na korytarzu, pajęczyny w pokoju i toalecie, niezbyt dokladnie posprzątam apartament w dniu przyjazdu- brudne od kawy kubki, klejacy stół, brudna deska toaletowa (nieumyte żółte plamy sugerujące jedno), dość ubogi plac zabaw bez cienia nasłoneczniony cały dzień, śniadania monotonne, mały wybór w porównaniu do innych hoteli w tej samej kat.

    Uprzejmość obsługi spa, basen, świetna klimatyzacja w pokoju, duża powierzchnia pokoju, parking, boisko do piłki nożnej, kręgle, możliwość wypożyczenia rowerów

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    5,4
    Pierwsze wejscie do hotelu bylo ok.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pierwsze wejscie do hotelu bylo ok. Pani mila, usmiechnieta, chetna do pomocy. Zameldowalismy sie, wchodzimy do pokoju a tu szok. Pokoj nieposprzatany. Mieslismy czekac na Panie sprzatajace, ale po 20min przyszla Pani z recepcji i przeniosla nas do pokoju obok i ten pokoj na szczescie byl juz bardzo ladny i na pewno o wiekszej powierzchni niz tasz poprzedni. Jedzenie natomiast bylo meega.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    6,5
    Ciekawe położenie,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Prysznice w szatni damskiej: zimna woda, a same głowice popsute - woda pryska wszędzie tylko nie na ciało; Dużo osób w opiniach zachwalało śniadania, my trafiliśmy na pustki na stole, a byliśmy w połowie czasu obowiązującego na posiłek - wędliny się skończyły, pieczywo - bułka była....jedna, resztki jajecznicy, brak parówek, brak owoców i ciastek - owszem było to donoszone ale w takiej częstotliwości i ilości, że nielicznym udawało sie "załapać". W pokoju nie dział indywidualny panel ogrzewania, co jakiś czas bez naszej wiedzy serwowano nam ciepły nadmuch, nieproporcjonalnie do potrzeb.

    Obiekt ma duży potencjał, widać, że się rozwija. Pokoje obszerne, przestronna łazienka. Pomocny personel.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2017

    9,6
    Hotel bardzo ładnie położony, tuż przy granicy lasu.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Brak lodówki w apartamencie

    Hotel bardzo ładnie położony, tuż przy granicy lasu. Droga asfaltowa kończy się przy hotelu i przechodzi w nieutwardzoną drogę leśną. Położenie hotelu idealnie dla chcących wybrać się na spacer lub przejażdżkę rowerem. Hotel jest nowy, ładny, trwa jego rozbudowa, ale nie jest to uciążliwe dla gości. Bardzo dobra restauracja i bogate śniadania. Apartament w którym nocowaliśmy jest całkiem spory. Dwa telewizory, w saloniku i w sypialni. Duża łazienka. Klimatyzacja. Bardzo czysto. Bardzo przyjazny dla zwierząt. Miejsce godne polecenia, będziemy wracać.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2017

    9,6
    Pobyt szkoleniowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Nowy i młody personel mógłby być troszkę bardziej wyszkolony w sprawniejszym załatwianiu spraw typu meldunkowych i szybkości podejścia do Klienta w restauracji.

    Super miejsce na krótki pobyt - cisza i spokój można odpocząć. Ciekawe miejsce na spotkania biznesowe.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    9,6
    Śniadania wyśmienite, obiady przepyszne (polecam kaczkę po...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 4 noclegi

    Śniadania wyśmienite, obiady przepyszne (polecam kaczkę po poznańsku), obsługa przemiła zawsze chętna do pomocy i dostosowująca dania do indywidualnych zachcianek ;). Dobre miejsce na wypady do Gniezna, Biskupina, Wenecji, Poznania itd

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 16 lutego 2017

    9,2
    Bardzo dobre, zindywidualizowane śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Otwieranie okien - szkoda tego braku powietrza dookoła, a okno można uchylić tylko pionowo. Dziwny system nawiewu klimatyzacji - trudno to wyłączyć...

    Bardzo dobre, zindywidualizowane śniadanie. Bezpośrednia bliskość lasu. Niezwykle przyjazny personel. Przestrzeń hotelowa duża, a jednocześnie czuje się tu bardzo przyjaźnie i bez zbędnego nadęcia.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 28 listopada 2016

    9,6
    Udany rodzinny weekend w lesie
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 4 noclegi

    Źle usytuowana pineska na portalu booking.com – prowadzi do miejsca oddalonego od hotelu o ponad 2 km. Lepiej jechać na google.map (Hotel Barczyzna). Jak na możliwości restauracji, śniadania bardzo skromne. Dziwna akustyka budynku, bardzo głos się roznosi (3 osoby rozmawiające w restauracji to już hałas), obawiam się, że podczas wesel/imprez może być za głośno. Nieszczęśliwe usytuowanie sali kominkowej jako fragment korytarza, co zmusza, podczas trwających tam przyjęć, gości z pokoi położonych za tą salą do obchodzenia jej przez kładkę na pierwszym piętrze lub przez parking. Młodzieniec urzędujący w recepcji podczas naszego zameldowania i wymeldowania nie jest kompetentny i zorientowany. Jako użytkownik Genius mamy podobno prawo do pierwszeństwa w późnym wymeldowaniu, tymczasem na prośbę o możliwość wyjazdu 3 godziny później (tak by pójść jeszcze na spacer, potem zjeść obiad w hotelowej restauracji) dowiedziałam się, że nie ma takiej możliwości, bo o 14 pokój musi być gotowy dla gości. Dodam, że był to 1 listopada i hotel tego dnia był absolutnie pusty – byliśmy jedynymi gośćmi, więc chyba raczej przeszkadzaliśmy obsłudze – bardzo niemiły zgrzyt na odjezdnym :(.

    Świetne miejsce na wypoczynek, na końcu wsi, na skraju lasu. Pobyt psa bezpłatnie!!! Codzienne gruntowne sprzątanie pokoju. Duże bardzo przestrzenne pokoje i łazienki. Mimo wystroju w ciemnym granacie/graficie, wrażenie jasności i przestrzeni. Wygodne łóżka, dużo gniazdek dla niezliczonych ładowarek :). W restauracji duży wybór bardzo smacznych potraw, duże porcje, ciekawe drinki :). Uprzejmy i kompetentny personel (z jednym wyjątkiem).

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    7,1
    Znakomite śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Pokój i łazienia zbyt chłodna wizualnie.

    Znakomite śniadanie. Ładny basen ze strefą spa. Dużo miejsca.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    10
    Bardzo dobra kuchnia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyzacja sterowana jest z poziomu recepcji, mimo ze w pokojach są sterowniki

    Bardzo dobra kuchnia

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    5,8
    Dla szukających spokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Ciemne pokoje, bardzo skromne śniadanie, często brak obsługi na recepcji.

    Ładne otoczenie, bardzo przyjemna strefa SPA

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    7,9
    polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    brak uwag

    ladne i malownicze miejsce, dobre jedzenie

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,6
    Fajnie położony obiekt, na łonie natury.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Fajnie położony obiekt, na łonie natury. Miły pobyt w SPA. Przestronne pokoje, czyste, przytulne. Miła profesjonalna obsługa.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    10
    pobyt był zdecydowanie za krótki
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wspaniałe miejsce w Polsce cisza spokój przecudna okolica , wspaniała kuchnia , przepiękny obiekt

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 lipca 2018

    9,2
    Atrakcyjny pobyt w atrakcyjnym miejscu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    złączone łóżka

    bardzo miła obsługa i świetne atrakcje dostępne w obiekcie m. in. basen sauna bilard kręgle

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 czerwca 2018

    6,7
    bardzo słaba obsługa w restauracji
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    bardzo słaba obsługa w restauracji

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    9,2
    Dobre śniadanie ,miła obsługa w restauracji pomimo...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Mało profesjonalne podejście do oczekiwań gości hotelu w recepcji.

    Dobre śniadanie ,miła obsługa w restauracji pomimo trwającego w obiekcie wesela.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2018

    9,6
    Bardzo pomocna obsługa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo pomocna obsługa

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2018

    7,5
    dobre jedzenie, ladne miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    glosna impreza integracyjna

    dobre jedzenie, ladne miejsce

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 30 maja 2018

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    10
    Hotel w nowoczesnym stylu, z miłą obsługą i spokojną...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel w nowoczesnym stylu, z miłą obsługą i spokojną lokalizacją. Dobra restauracja.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    9,2
    Nowe, wspaniałe centrum spa robi wrażenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nowe, wspaniałe centrum spa robi wrażenie. Cisza, otoczenie lasu i miła atmosfera obiektu sprzyjają wypoczynkowi. Pyszne jedzenie.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    9,2
    Polecam, wrócimy tutaj
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    -

    Śniadanie bardzo smaczne.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Bajka!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dosłownie wszystko

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 3 kwietnia 2018

    10
    Cudownie spędzony czas
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne miejsce !!!!

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2018

    10
    Komfortowy wypoczynek
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przyjazne nastawienie do zwierząt, dbałość o szczegóły

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 25 marca 2018

    10
    Dobre jedzenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt słabo wyciszone drzwibod pokoi. Słychać wszystko co się dzieje na korytarzu.

    Dobre jedzenie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    9,6
    super wyjazd, wrócimy tutaj niebawem!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    restauracja na duży plus, kręgle oraz bilard również.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 22 lutego 2018

    9,0
    smaczne śniadanie i kolacja, ładne miejsce, nowa część...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    brak uwag

    smaczne śniadanie i kolacja, ładne miejsce, nowa część hotelowa i rekreacyjna pozwala odpocząć po pracy, duży parking, szybki internet

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 lutego 2018

    7,1
    trafić tam to koszmar
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    trafić tam to koszmar

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    9,6
    Bardzo miły personel. Czysty pokój.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo miły personel. Cicha okolica. Czysty pokój. Świetne śniadanie.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    Naprawdę gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    W hotelu jest bardzo czysto a personel jest niezwykle miły i uczynny.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 8 września 2017

    8,8
    Super
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Cisza, spokój, w lesie, miła obsługa, dobre śniadanie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 3 września 2017

    8,8
    Spokój i cisza, bezpiecznie, bardzo uprzejma obsługa,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Spokój i cisza, bezpiecznie, bardzo uprzejma obsługa, fantastyczne wyżywienie

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 9 lipca 2017

    8,3
    Pyszne jedzenie i miła obsługa.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszne jedzenie i miła obsługa.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 27 maja 2017

    7,5
    polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Impreza firmowa za scianą

    Piekne miejsce, dobre sniadanie i kolacja

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 3 maja 2017

    8,8
    Wyjątkowo dobre śniadanie, obiad trochęgorzej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyjątkowo dobre śniadanie, obiad trochęgorzej

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 1 maja 2017

    9,6
    Bardzo miły i pomocny personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miły i pomocny personel. Cena. Kasy dookoła hotelu

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 1 marca 2017

    7,5
    ładne miejsce, dobre jedzenie, cisza
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    kiepski dojazd

    ładne miejsce, dobre jedzenie, cisza

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 21 grudnia 2016

    7,1
    Smaczna kuchnia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje nie są wyciszone i jest bardzo głośno.

    Smaczna kuchnia

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 29 maja 2016

    9,2
    piękne miejsce - na końcu ulicy, pod lasem - tutaj kończy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    bardzo niewygodne łóżka. Za miękkie. I łóżko dwuosobowe bardzo wąskie.

    piękne miejsce - na końcu ulicy, pod lasem - tutaj kończy się asfalt - cisza i spokój. Bardzo elegancki dom. Bardzo dobre śniadania, ładne pokoje. osoby z recepcji bardzo pomocne. Dobre miejsce na zorganizowanie np. konferencji. Ale też na krótki wypoczynek. W jednej części było wesele, a w drugiej kompletna cisza (bardzo duży budynek i dobrze wyciszony), ogromny parking, bardzo dobra doga dojazdowa. Czysto. Codziennie sprzątanie i dodawanie wody mineralnej do pokojów. Możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów (dostaliśmy 3 sztuki z czego jeden to był zabytek sprzed dobrych 25 lat). Duży teren w z zielenią dookoła.

  • Ocena dodana: 21 kwietnia 2016

    7,1
    Śniadanie ok:) pokój jednoosobowy z fajną łazienką, czysto,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Kije do bilarda mają tanie plastikowe końcówki ( popękane) Siatka na stole do tenisa do wymiany a stół powinien być porządnie skręcony ( kwestia bezpieczeństwa).

    Śniadanie ok:) pokój jednoosobowy z fajną łazienką, czysto, wygodnie. Hotel na uboczu z jedną drogą dojazdową, niedaleko jeziorko:), konie. POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO.

  • Ocena dodana: 21 marca 2016

    7,5
    Piekna okolica.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Internet - cały czas problem z sygnałem, brak możliwośći regulacji temperatury w pokoju, łóżko - wąskie i bardzo miękkie. Sniadanie raczej skromne jak na tę c.enę

    Piekna okolica. Ładny budynek hotelowy. Bardzo miła obsługa (recepcja).

  • Ocena dodana: 13 listopada 2015

    8,8
    Uczciwość.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Uczciwość. Zgubiłem pieniądze , które mi zwrócono. Była jedna osoba z obsługi więc..... bywa różnie ale tu było jak... w domu.Poza tym bardzo elastycznie dopasowano się ze śniadaniem do mojego ( wcześniejszego ) wyjazdu.Bardzo fajnie.

  • Ocena dodana: 19 października 2015

    6,7
    Miła obsługa, dobre wyżywienie.
    • Grupa

    W trakcie pobytu odbywało się wesele. Zbyt głośna muzyka zakłócała ciszę nocną. Za szafkami nocnymi było nie posprzątane.

    Miła obsługa, dobre wyżywienie.

  • Ocena dodana: 6 października 2015

    6,3
    Die Lage - sehr still und grün.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Zu teuer fur so ein Standart. Es ist OK, aber soll ca. 160PLN kosten. Drogo - poza położeniem hotel standartowy, śniadanie również. Powinien kosztować około 160PLN/doba. Dużo jeżdżę, więc mam rozeznanie. Brak miejsca na walizkę w pokoju, ogrzewanie włącza recepcja, zmiana temperatury również przez recepcję (!). Aha - barszcz był beznadziejny, ale może miałem pecha.

    Die Lage - sehr still und grün. Sehr schön. Położenie hotelu - spokój i zieleń, bardzo ładnie. Czyste powietrze, jednocześnie jedynie kilka km do "cywilizacji".

  • Ocena dodana: 24 września 2015

    8,8
    Cisza i spokój, daleko od cywilizacji, a jednak pełny...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Kort tenisowy przy odpowietrznikach szamba - trochę zalatuje wyziewami.

    Cisza i spokój, daleko od cywilizacji, a jednak pełny komfort. Standard pokoju podobny jak w lepszym Ibisie, sam pokój jednak znacznie większy. Kort tenisowy trochę zaniedbany, niemniej poćwiczyć uderzenia można bez problemu. Jedzenie w restauracji smaczne, obsługa miła. Ogólnie dobre miejsce dla oderwania się od biznesowego stresu.

  • Ocena dodana: 1 września 2015

    10
    Rewelacyjny Hotel w spokojnej okolicy, bardzo miły, uroczy i...
    • Podróżujący w pojedynkę

    Troszkę głośno jest w pokoju gdy trafi się na wesele lub inną taneczno-muzyczną imprezę.

    Rewelacyjny Hotel w spokojnej okolicy, bardzo miły, uroczy i sympatyczny personel. Jedzenie paluszki lizać.

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2015

    10
    Wspanialy hotel, piekny, nowoczesny, czysciutki, z przemilym...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Wspanialy hotel, piekny, nowoczesny, czysciutki, z przemilym, profesjonalnym personelem! Windy! Duzy, monitorowany parking. Znakomita kuchnia! Hotel jest polozony wsrod nienaruszonej, dzikiej przyrody (zurawie) a jednoczesnie bliziutko autostrady A2! Z przyjemnoscia wrocimy na dluzszy pobyt. Serdecznie dziekujemy i goraco polecamy!

  • Ocena dodana: 3 listopada 2015

    10
    Czysto, schludnie, ciepło.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Czysto, schludnie, ciepło. Miły personel.

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2015

    9,2
    Bardzo dobre wyciszenie budynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Bardzo dobre wyciszenie budynku. Piękny balkon. Duży pokój. Czystość. Miła obsługa.

  • Ocena dodana: 2 lutego 2015

    10
    Cicha, spokojna lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Cicha, spokojna lokalizacja. Bardzo czysto w pokojach,a do tego świetne jedzenie.

Obiekt ma także 26 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 56

Goście ocenili również te obiekty: