Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. wielkopolskie – opinie o hotelach
  4. Nekla – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Barczyzna Medical Spa

Hotel Barczyzna Medical Spa – opinie 3-gwiazdkowy

Barczyzna 12, 62-330 Nekla, Polska

Nr 2 z 2 hoteli w mieście Nekla

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 185 opinii o hotelu

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,1

  • Komfort

    8,4

  • Lokalizacja

    8,5

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    8,9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,2

  • Bezpłatne WiFi

    8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 5 Marzec 2020

    10
    Gorąco polecam!! super miejsce, bardzo fajne spa, bardzo miła i służąca pomocą obsługa hotelu :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Śniadanie bardzo dobre, duży wybór :-)

    Pobyt: Marzec 2020

  • Ocena dodana: 1 Marzec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjnie po raz kolejny ......poprostu BOMBA 💣

    Wszystko

    Pobyt: Marzec 2020

  • Ocena dodana: 15 Luty 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Chaos w saunach.

    Jedzenie super ,strefa saun super.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 9 Luty 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drobne problemy z regulacją ogrzewania oraz niestabilne wifi

    Fantastyczne jedzenie i zaplecze SPA

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 19 Styczeń 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjny ,napewno zawitam tu niejednokrotnie

    Wszystko : Spa,basen,obsługa,pokój, teren i ciszaaaa.... Kuchnia 10/10

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 12 Styczeń 2020

    10
    Rewelacyjny Hotel SPA
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Rewelacyjne miejsce do spędzenia czasu. Można tu naprawdę wypocząć w zaciszy lasów. Masaże, strefa SPA rewelacja. Pyszne koktajle oraz jedzenie w restauracji. Bardzo wysoki poziom Obsługi. System zarządzania nowoczesny w pełni mobilny. Polecam każdemu kto ceni sobie spokój oraz kulturę.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 11 Styczeń 2020

    8,0
    Miejsce, gdzie można się wyciszyć i zebrać myśli, idealne do odpoczynku od dużego miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Wyłączanie jacuzzi 25 minut przed zamknięciem basenu w niedzielę, brak możliwości zakupu cienkich papierosów i zapalniczki/zapałek, pilot niekompatybilny z telewizorem, brakowało pilota do drugiego telewizora w drugim pokoju, brak możliwości ustawienia dokładnej temperatury powietrza, fatalne soki na basenie, niewygodne i za duże poduszki.

    Bliskość stadniny koni, przyrody, miła i pomocna obsługa, możliwość zamawiania jedzenia w sali z kręglami, wyborne jedzenie w restauracji, przestronne pokoje, cisza i spokój.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 7 Styczeń 2020

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Masaże na średnim poziomie.

    Bardzo dobre jedzenie. Czystość strefy wellness perfekcyjna. Bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 5 Styczeń 2020

    10
    Jesteśmy zadowoleni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Smaczna kolacja i śniadanie

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 30 Grudzień 2019

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Długi czas oczekiwania w restauracji. Na obiad w niedzielę czekaliśmy od zamówienia 80 minut.

    Bardzo fajne miejsce.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 30 Grudzień 2019

    10
    Wrócimy napewno !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Kolejny pobyt i bardzo udany !!!

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 29 Grudzień 2019

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Masaż- zbyt wysoka cena w stosunku do jakości z pojedyńczymi wyjątkami. W restauracji - trzeba wiedzieć, które potrawy są warte zamówienia.

    Cisza,spokój, bardzo miły personel. W restauracji doskonała kaczka.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 14 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Cudowne miejsce - polecam

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 23 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt położony jest w pięknym, spokojnym miejscu i oferuje wiele atrakcji. Bardzo miła, pomocną obsługa i smaczne jedzenie w restauracji.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 15 Październik 2019

    7,9
    Relaks, spokój i odprężenie. Polecam wszystkim zapracowanym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    za mało stanowisk na słonecznej łące

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 13 Październik 2019

    9,6
    Rewelacyjne miejce na swietowanie rocznicy ślubu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam uwag

    Pyszne jedzenie

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 12 Październik 2019

    7,5
    Super miejsce na relaks po tygodniu ciężkiej pracy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Rewelacyjne SPA

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 29 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    ☺️☺️☺️☺️

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 25 Wrzesień 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jak na mój gust brak groty lodowej, bądź studni z zimną wodą. Poza tym spa świetne.

    Trafiliśmy akurat na wesele, ale nie było żadnej kolizji. Nie przeszkadzał też hałas do białego rana. Przyjemne spa. Ładny ogród. Widać, że dodatkowe atrakcje na zewnątrz są w realizacji. Sala klubowa bardzo przyjemna.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2019

    10
    Mimo powyższych niedogodnień pobyt uważam za udany!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Ogrzewanie nie działało co sprawiało, że pokój był wychłodzony. Pod koniec września taki komfort dla mnie jest niezbędny. Poza tym, w pokoju 316 był uszkodzony zamek co powodowało, że drzwi po zamknięciu z zewnątrz nadal były otwarte. Awaria została zgłoszona w recepcji.

    Śniadanie smaczne, wystarczający wybór potraw. Pokoje duże, komfortowe. Czysto.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2019

    9,2
    Wyjątkowy hotel w przepięknym otoczeniu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bardzo zimno w łazience. Nie działający internet. Odrobina pajęczyn.

    Śniadanie rewelacja duży wybór, obsługa miła i pomocna. Strefa Spa bardzo klimatyczna idealna na relaks. W dniu przyjazdu w hotelu odbywało się wesele - zostaliśmy o tym poinformowani zaraz po dokonaniu rezerwacji. Nasz pokój był oddalony więc nie zakłóciło to naszego wypoczynku.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 13 Wrzesień 2019

    8,8
    mieliśmy z mężem 40-tą rocznicę ślubu i zaprosiliśmy tam nasze dzieci i wnuczki...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    obiad nie spełniał moich oczekiwań..

    b.dobre,duży wybór rożnych potraw i dodatków..

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 2 Wrzesień 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobre jedzenie

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 17 Sierpień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Czysto, miła obsługa, atrakcje

    Pobyt: Sierpień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: